Gz wiceps xD fajne eqTeraz musisz wbić 100 lvl
Gz wiceps xD fajne eqTeraz musisz wbić 100 lvl
no wiceps widze ze moj mms dh i g legi ladnie sie prezentujapizgaj sete ^.-
[21/08/2009 22:30] Chetnie zarucham -> change nick to: Chetnie cie zoram
[29/09/2009 15:28] Chetnie cie zoram -> change nick to: Jutro dopiero cie zoram
cze - w wolnej chwili
![]()
@up
gz
@topic
80
![]()
wicepusa gyzuwa
ile dziennie expa wybocisz?
^up
on nie boci ];->
_topic
Gratz all :]
zawsze spontan, w bani korba, najchudszy z najchudszych, nieogolona morda
co gruby wylizales dupe ? aa nie ty napewno zaplaciles, cuz innego potrafisz robic ; ]?
pff napisalem posta ktory brzmial jakos tak "gz wszystkich, szczegolnie goliemu ktorego hacknalem plikiem o formacie .elfc"
Noi ten wieprz mi pisze na gg ze wypad z APO forum to ja jade po nim, on mnie zalobkowal ja tutaj wchodze na forum a mojego postu nie ma
KOMERCJA JEBANA ***** co sprzedal sie pewnie jeden z drugim za eska ? ojj matka swinie sprzedala i goli sobie moze pozwolic porozkazywac, srki ;<
Hehs gz wiceps ladnie lecisz.xd
Wypierdalaj lamusie ze swoimi bajkami gdzie indziej.
A nikomu nie rozkazywalem, zobaczyl ktorys modek zes idiota i ci usunal posta.
bajkami? idiota to ty mozesz do kolegow mowic, a jezeli rodzice pozwalają sie tak nazywac to mi jest naprawde przykro. A usunal posta bo co ? bo wysmialem takiego idiote jak ty, nawet tam nie przeklinając, niczego obrazliwego nie mowiac .. a do topicu tez sie odnioslem, ze gratuluje wszstkim awansow ;]. komerka pionasie i tyle : ). dobra goli nie bd ci zawracal dupy tzn glowy, bo pewnie masz wazniejsze sprawy na forum "pomozcie" jak to kupywales koledze kebaby i wszystko stawiales a on ci jeszcze chate ojebal :<..
Wes mi powiedz, gdyby twoi starzy nie handlowali swiniami czy tam krowami i bys tyle kasy nie mial w real to mialbys jakiegos kumpla ? no nie sadze ;p. Tak tak, zaraz bedzie ze bajki puszczam ; ] ale nawet jesli poszukam w gg to mam rozmowy z przed roku jak to sie zaliles.
dobra i to by bylo na tyle pewnie zaraz nastepnego bana wyrwe ale chu* ;D. fakt, warn powinien byc no ale goli dolozy 50zl i bedą 3warny czy iles tam i bb xD.
"Wiem jedno, zawsze wstanę gdy upadnę"xD
Ano się podniosłem.
Zrobię sobie warriorka addon i będę opychał kasę na allegro za doładowania.![]()
hoho teraz goli "bede kase za doladowania sprzedawal".. tyle ile kasy na tibie wydales to nigdy na plus na wyjdziesz; D. Pamietam jak znajdowalem jakies otsy i ci podawalem zebys gral to pierwsze twoje pytanie "jest sms shop i cos ciekawego?" bo bez tego jak normalny gracz nie mogles ;] i ze ja rl nie mam : < pfff kto normalny przepuszcza wiekszosc kieszonkowego na tibie no? TAK ***** GOLIAT
a ty serafin co ze jak pies wroce? zawsze jak sie z grubym klocilem to on pierwszy potem pisal i sam potwierdzal ze jebal faila ;] ale teraz to w pizdzie go mam jebany kretyn znalismy sie tyle lat a ten do mnie ze keylogera w elfc mu wyslalem ehh : <
chuj mialem tutaj juz nie pisac ale ciezko sie powstrzymac, dobra teraz sie bede staral. oby cie tam drag pierdolnal
a moze ja was teraz troche powqrwiam?:/;/;/
a tutaj zabawa z budzikiem xd
![]()
Ostatnio edytowane przez -=Inflamel=- : 14-03-2010 o 15:25
7.6 Inflamel 1-1015 >< Inflamelek 1-??