Ostatnio edytowane przez 1st R. Boonek : 26-08-2010 o 15:22
YMYMYMYMYMYMHYMHMYMHYMHY Eq Veto?
@top
szkoda rs(
Leci do 1,5k![]()
#Bawol jeszcze dodaj ze jak sie biles ze mna na dachu napisalem rrv i zaraz uciekales bo czerwony napis zebys bota wylaczyl sie pojawilauto vita kid.. z reszta masz 1.2k pajacu to po 2 a po 3 padles odemnie okolo 40 razy juz
btw czemu paska nie pokazesz?:>
Ostatnio edytowane przez 1st R. Boonek : 02-09-2010 o 20:35
40 razy tak?!
h@h, napewno ty więcej razy padłes odemnie : )
Co z tego, że mam 50 lvli więcej jak ty masz ed=lepsze sio, i widzisz jakie eq, walisz z czarów więcej niż ja to nie płacz. A paska nie pokazałem bo nie chciało mi się wrzucać 8 ssów ; }
Bonek jestes takim prze chujem w pvp ze az mi sie smiac chce.. Ja co nigdy nie grałem ed 1184 ed vs 1150 i cie klade jak chce z s setem klapkami i silver wandem xd Kazdy pisze ze ty prze chuj jestes i w ogole a na ringach latasz po city pajacu (:
// Nie gz
Ostatnio edytowane przez 1st R. Boonek : 02-09-2010 o 21:15
Tak jak bym miał auto vitke to bym Cie nie dobił bo by spamowało e vita a więc pomyśl zanim cos napiszesz snoobie, szkoda że nie robiłem wcześniej ssów jak padałes miałem tylko kilka ; )
#up
SIEMA!
[04/09/2010 00:18] Magik -> Bawol was banished because of Uzywanie cave bota.
Nikt nie jest święty jak go święci widzieli,
Niejeden święty by mnie tutaj pierwszy odstrzelił
@UP HAhaHAahaHAHA, To Bawoł sobie pograł, pewnie załamka 100% XD Ban pewnie na 10lat ok.![]()
No zamieniłem się postaciami a więc to new owner wbił bana heh ma pecha chłop ; s teraz gram knightem ; )
Moge do Ciebie z niego napisac?
Nie używam botów.
Bawol moj rl, potwierdzam zamiane.
_topic
gz!
zawsze spontan, w bani korba, najchudszy z najchudszych, nieogolona morda
gz pajacu ale nie miałeś racji ! xd
no lec do 3k i zdaj