Gratuluje wam, Adam kiedy 150 ?![]()
Mam 29lvl, profa sorcerer, eq: plate legi, hat of the mad, dwarven shield, wand of dragonbreath, mlvl 28(prawie), nick: Kamacz Mag, jak ktos ma jakies niepotrzebne rzeczy to moze mi je podarowac ;>. Aha, gdzie expic i do którego lvla?? Z góry dzięki(co do tych niepotrzebnych rzeczy, jak cos to Thias) ;p
Podsumowanie
Zdobyte doświadczenie: 15790 expa, czyli 23107 exp/h
Otrzymane obrażenia : 3004 (w tym 2934 bezpośrednio i 70 zablokowane maną)
Najlepszy hit w ciebie: 165. Najgorszy: 1
Zadane obrażenia : 23699
Najlepszy twój hit: 295. Najgorszy: 1
Zarobione złoto: 4222 gp. Wydane złoto: 0 gp. W sumie zysk:4222 gp.
brakowalo mi kasy do softow to wybralem sie na 30 minutowy hunt, profit okolo 20k. skleja:
![]()
Ancient Shield # Alesar (Mal'ouquah) - 900 gp. Noobkom za 1k pociśniesz na lajcie ; d
btw dostałem cynk, że Jolek odpalił Pakanoi i ostatnio widziałem go jak zabijał potworki w Tibii!
@down
http://tibiaspy.com/index.php?lang=pl&p=serverlog
Wklejasz tam server log i dusisz 'analizuj' ; d
Ostatnio edytowane przez Crayon : 12-09-2010 o 22:05
Tak ;o
^Topic
Gratz zaxer lecisz do 200 lev, a ty kredka do stóówy![]()
Ostatnio edytowane przez Belfus Adri : 12-09-2010 o 22:38
Zaxuś... Jestem zdumiony że robisz to bez bota...
Też bym sobie kupił pacca... ale szkoda mi kasy skoro wiem że nie bd grał codziennie a Elfbota nie ma więc nie wbijałby mi się za szybko lvl :/
Tak poza tym to daj Zaxer czasem znać na gg... xD
#down
ale pomyśl... wole spożytkować ten czas na coś innego niż na manualne wbijanie lvli...
Ostatnio edytowane przez Arcik : 13-09-2010 o 15:36
no właśnie mój Arciku, elfa juz nie ma to i cashmakerow nie mam : /. Wczesniej dzieki botu zarabialem 400+k na tydzien.
Jestem Ciekaw kto dal CI ten cynk czy tam miedz...
BANKAI!
Gz all i go go kazdy do 250lvl'a i dalej xD Goncie Brazolow tych lesnych jebochow !
O delete się akurat nie boje bo i tak bym nie dostał i tak. Z tej gry nigdy nie miałem przyjemności tylko jedynie co to korzyści... Teraz z tego "wyrosłem" i wolę posiedzieć ze znajomymi i pogadać o bardziej przyziemnych sprawach...
Lecz gdy się dowiedziałem że mój kumpel (rl) który miał chara o nicku Vicken (na candii) od 0 wbił 375 lvl przez jakieś 4 lata przy czym grał tylko w weekendy i sprzedał tą postać za 6000 euro to momentami zastanawiałem się czy by nie grać dalej ale tak jak już powiedziałem szkoda czasu.
dzisiaj byl wypadzik na frosty, loot slaby nic nie lecialoale za to exp zajebisty
screeny wrzuce jutro bo teraz cos nie moge ;x
Postanowiłem uzupełnić temat
![]()
No Adaś żeś dojebał z lvl xdd
16:24 Chemical says: GratZ