Bez sensu jest ta Esmeralda i Hyde czy Hide bodajże bo zawsza z nich lspadaja jakies sporowarte itemki i to nie jeden ;]
Bez sensu jest ta Esmeralda i Hyde czy Hide bodajże bo zawsza z nich lspadaja jakies sporowarte itemki i to nie jeden ;]
Gratz.
CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA! CHCE WARNA!
Gratuluję.
:]
![]()
Haahhaah moja 7 letnia kuzynka nie robi takich blędów XD !
i ty masz 19 lat ta xd? przyznaj sie,ze masz 14 ; /
#top.
2 dragon.
20:02 Loot of a dragon: a broadsword, a crossbow, a dragon's tail, 54 gold coins, a steel shield, a wand of inferno
20:07 Loot of a dragon: dragon ham, 45 gold coins, a wand of inferno
oglolnie dziś
3x woi,towerka, ok 20k w samej kasie,troche xbow,kilka b sword itd xd,ale to nie koniec.
@edit.
Data urodzenia
February 4, 1991 (19)
Wszystkich postów
@edit 2
czyli wychodzi na to,że jestes tępym dzieciakiem.
Ostatnio edytowane przez Rook.Men.Mariusz. : 05-11-2010 o 20:46
Dlaczego tak sadzisz a moze ty bys sie cos wypowiedzial a nie tylko szpanujesz..?
Wgl. to co to ma znaczyc 'hejtować'? Jesli nie umiesz Angielskiego to nie wymawiaj ich po Polsku i to zle ... bo tak sie nie czyta -.-
A wgl. to co ja takiego powiedzialem to Mariuszek szpanuje ze mial na apo 8.4 500lvl bo gra 24/7 i mysli ze jest pro, to ja mu chce to udowodnic oraz uswiadomic ze sie myli
A ty ogarniasz Real juz nie mowie o tibi.. 'Nie ogarniasz wgl RL tibii' na jakies podstawie to mowisz przeciez nigdy nie widziales jak gram... na takiej samej zasadzie moge ja powiedziec ze ty tez jestes 0 tak po prostu
Ostatnio edytowane przez Drunkus : 05-11-2010 o 20:54
K**wa idioto j***ny ty nawet poslkiego nie umiesz i gdzie ja szpanuję tym ,ze wbilem 0,5k lvl na 8.42?
ja pier...czemu w polsce zyja takie tepe dzieci...
@top.
zeby nie bylo.
1 hunt 85 min soft kilka mp[dl]
zaraz exit z loota 115-116 tylko posegregowac musze
@edit/down
wiesz idiotko co to jest szpan? nie wydaje mi sie.
Ostatnio edytowane przez Rook.Men.Mariusz. : 05-11-2010 o 21:12
Nie no wgl. nie szpanowales ...
Temat o tym kto 1szy nabije 500 lvl
cytat '' Nabilem 1szy ten 500 lvl a uzyskalem zaledwie 3 glosy'' albo SS'y albo sciganie sie z Primoraciem ktory w przeciwienstwie do cb nie maniaczyl niee... to wgl. nie byl szpan jesli to by nie bylo dla szpanu bys nie nabil pierwszy tego lvla szczegolnie ze miales z 10 miejsce i do tego grales po 24/7 chyba ze jestes taki glupi ale nie wierze w to bo to nie mozliwe ze cCi sie podobal exp i byl taki wciagajacy na tych demonach i naciskanie ciagle "2 Efów z mp i ue ..." ze az nabiles ten 500 ...
Wlasnie o to chodzi ze ty jestes jakis tepy bo grasz w ta deebilna gre i ta chyba bez przerwy od roku to uznajesz za normalne ..?
Ostatnio edytowane przez Drunkus : 05-11-2010 o 21:18
wyjdz tepy dzieciaku,wyjdz...
ban mu sie chyba nalezy.. ?
![]()
@Up Ban niby za co..?
Czy ja Cie obrazam raczej ty mnie i ty zaczales -.-
No, a ja logam na harmonie, a tam pusto :|
Konto owalone ek jak i ed ;X ale fart bo koleś nie był w thais gdzie mam softy
Tak więc kto chce kupić 71 Ek skill 73/69 i 28 ed 21m lvl pisać pod numer gg 723308. Do postaci mm rk itp jest tam pacc 15/17 dni, softy jakieś itemki typu tome of knowledge, orcish maul. Addony: citizen full, jester full, hunter rękawiczki, nightmare knight outfit.
Gratuluje Ci dexterJa miałem pecha że skończyłem na 71 lvl, do tego jeszcze ten hack =/ Wbijaj szybko 80 i nie poddawaj się !
#Mariusz
Nie przejmuj się tym dzieckiem, zazdrości po prostu.
#t
Gz, leccie do 1000 lvl ;]
@Drunkus
Chodzi o to że wymuszasz na innych zdenerwowanie, swoim dziecinnym oraz idiotycznym zachowaniem. A to że nie ogarniasz na Real Tibii jest wynikiem Twojego 56 levela, jeszcze jakby to był druid/sorc to mogło by być ok bo facc ale palkiem to w pizde takiego chara sobie wsadź. Proponuję Ci nie spamować w tym temacie bo wszyscy mają Cię dość, również ja mimo że nie gram na honerze i w ogóle w Tibie...
@topic
Congratulations wszystkim lecicie z tymi lvlami.