Wawa gz, ja teraz afkuje robiac hmmy, bo nie mam checi na expa jakos, mana sie juz nie laduje 50% szybciej i cienko idzie. ;C Dzis wstawie 23 mlvl, pozdro.
Wawa gz, ja teraz afkuje robiac hmmy, bo nie mam checi na expa jakos, mana sie juz nie laduje 50% szybciej i cienko idzie. ;C Dzis wstawie 23 mlvl, pozdro.
Gz, ale w tych czasach nie widze już kompletnego sensu gry na non pvp, sam mam 100 druida na celeście a mimo to wole pograć sobie na serverze, gdzie jest naprawdę hardo [ inferna ] ;D
Przy okazji zapraszam na ten świat ogarnięte osoby, którzy nie płaczą gdy padają po 5x dziennie.
Akurat jeden wolny wieczór. : d
Hehe, hacka miałem. Nie chciało mi się formatować komputera, chociaż wiedziałem, że mam wiry to teraz mam za swoje, robie format i zbieram kase od koleżków i lecimy dalej - wawa się nie podda. :///
okok koment masz belfusek hehehehe.
I daj pjenionszkuw.
@down
Farciarski skurwiel XD!
Ostatnio edytowane przez Assassin Mateusz : 02-11-2010 o 22:26
@up
wez enchanty w lape ;p
@topic
ladne postacie GZ for all
Dokładnie, wez ench w łape i jazda ..
Top Gz.
Mój life na realu.
TROCHE SIE W NOCY POBAWILIŚMY I WYSZO 111CC I TROCHE.![]()
![]()
jest mega zabawa, 11h stoje przy kolesiu któremy zasypaliśmy 100cc i koleś jeszcze się nie poddaje. czeka nas walka całą noc żeby się wyrobić przed ss. DX
Gratulacje, moze niedługo zaczne grac, tylko musi przyjsc chec i ochota do wydania 90 zł![]()