jak chcesz np. zrobić totalną zasłonę dymną to kup rakietke za 2 zł i odwrotnie puść przez studzienkę kanalizacyjną.
dymówka maks![]()
Kup se "karabinek".Miałem kiedyś , to coś w rodzaju aktunga który co troche wybucha.Huk , że uszy rozbolały.Fajne są żuczki , małe gówna , ale efekt fajny.
Co do tematu , żeby nie odbiegnąć za bardzo , 2 lepsza.
dobra kij z tym xd jak odświeżamy to wszyscy razem : D
@topic
Najlepiej kup te 2 jak masz do wyboru tylko te a jak byś się skusił na coś mocniejszego to achtungimoj kolega zawsz ekupuje tego za 150-200zl i napierd**a pod okna ; d w tamtym roku jedna ziomalka rozwaliła sobie pół zastawy na wigilię jak zajeb*ł pod okno. Beka ostro.
a według mnie nie kupuj petard, umów się z qmpalmi na flaszke a nie...
[02-11, 13:09] Sturnusek ' DZIENDOBRY PANIE MORTIISIE, DOSTAUEM BANA PLS PLZ PLOX PLAXIOR ZDEJMIJ MI GO BO BENDZIERZ MNIE MIAL NA SUMIENIU, OKI ALE JURZ TO ZRUB '
Kup sobie pare rakietek i przeznacz je na powitanie nowego roku a nie jak zdowniony gimbus bedziesz latał z hukowcami po osiedlu i straszył ludzi i zwierzęta.
@p.s.
666 post![]()
Nie podobaja mi sie ani te 1 ani te 2 ... lepiej kup wiecej trunku a petardy i tak beda... na niebie ^^ xd
Ja polecam ci nr 2. Ale lepiej kupic jakąś Lepszą jedną petardę niż 50x słabych ; o
Aktualnie Komboy / Komboy Rookslayer
Ja myśle na sylwestra kupic sobie race/flare morską a tak do tematu to nie kupuj zainwestuj w drozsze troszke bo huk jest kozak.
Świętokrzyskie Miasto Śląski Klub Staszów 110% KS RUCH
Nie mam zamiaru wymieniać rąk na plastikowe, więc petardami się nie bawię.
jedno i drugie gowno, kiedys mi pierdolna korsarz w reku, oj nie bylo fajnie. rozjebalo mi caly palec zdarlo skore i odrazu taki brazowy babel nie pamietam tego za bardzo, ale nie bylo fajnie. oczywiscie krew sie lala
kup1
Mi by było szkoda kasy na petrady, nie lepiej wyjść i popatrzeć jak inni strzelają to jest to samo tylko że ty nie podpalaszAle i tak jak kupisz to pewnie tata bedzie podpalał
Jbc kup już te pierwsze :P
Malahada Astin
Ja bym wziął te mocniejsze! Lepsza zabawa, po co komu petardy dla dzieci? To było spoko w podstawówce jak się piracikami bawiło. Możesz też kupić sobie dynamit! Zrobisz bombową imprezkę!
lepiej se achtunga kupic fajnie bucha i chyba wszedzie mozna dostac: P
bierz drugie
ale te pierwsze są chyba najbardziej znane petardy;d
Jak już kupujesz petardy to bierz te drugie, tylko ostrożnie xd
Chcesz robić duży huk? kup sobie achtungi, raz kupiłem, tak tylko by zawitać nowy rok, naprawdę - opłaciło się.;d
Ja jak zwykle kupie sobie dwie kredki po 0,50 gr żucę dwa razy i pójdę spać xD albo na apo spędze sylwestra