User Tag List

Zobacz wyniki ankiety: Czy przeszkadzaja ci Metalowcy??

Głosujących
340. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Sam nim jestem i jest mi z tym dobrze.

45 13.24%
  • W zadnym wypadku.

150 44.12%
  • Przeszkadzaja.

44 12.94%
  • Nienawidze ich!!

101 29.71%
Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 61 do 80 z 312

Wątek: Czy przeszkadzaja ci metalowcy??

Banned
    Miasto
    Opole
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja nie wiem sam czy mi przeszkadzaja nie zwracam na nich wogole uwagi

VIP Crayon's Avatar
    Miasto
    Piekary Śląskie
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Omfg.

Pierdolic tych Metalowcow,wkurwiaja mnie...dla mnie to dziwni ludzie...ja ich gnebie....zal mi ich ...jednym slowem CIOTY
    Wiesz co mi to przypomnina? Gadanie 99% Niemców przed i w czasie II Wojny Światowej na temat Żydów.
    Po tej Twojej super pr0 evul wypowiedzi zachciało mi się śmiać. Potem mi zaczęło robić się Ciebie żal. Rozumiem, że jesteś ultraZ DreChoL/SkejCioR który słucha HH i pier*oli policję(A nic mu nie zrobiła.) i gnębisz każdego który powie, że nie lubi HH, sympatyzuje w innym klubie piłkarskim niż ty itd.
    Twoje 1,5 linijki tekstu było na poziomie kozackiego 11 latka, który myśli, że ON jest super, a wszyscy inni to Pedały, debile, cioty itd.
    Co do Metalowców/Punków etc. nic nie mam. to są normalni ludzie. Mają tylko odmienne zdanie i wyróżniają się. Nie ma za co ich gnębić.
    Ty wyglądasz ekhm. powiedzmy że wyglądasz "normalnie*"(Tak jak reszta społeczeństwa) i jeśli widzisz, że ktoś nie wygląda tak jak Ty od razu gnój i uważasz go za "innego".
    Niektórym nie podoba się to, że Metalowcy słuchają muzyki której nie rozumieją. Ja też jej sczerze nie rozumiem. Zarzuciłem sobie Death Metal i większość co słyszałem to było "Aaaaarhhhhhh Preeeeeeaaaaasssss !!!!! aaaargggghhhhh". (Teraz wiem jak czują się Anglicy gdy słuchają Polaków- Szzzzczczczczcz )
    Niech sobie słuchają co chcą i niech się ubierają w co chcą. To ich własna wola. Potem się przerzucą na coś innego i znowu wrócą do Metalu.
    @Offtop
    Hip Hop jest 1100 razy lepszy niż metal, przynajmiej jest to muzyka z przekazem
    Mogę? Dobrze. Zaczynam.
    ASHAUSAHSUAHSUASHAUSHAUSAHSUAHSUASHAUSHAUSAHSUAHSU ASHAU
    Muzyka z przekazem powiadasz tak? Drogi już zbanowany Dziennikarzu.
    "Przekaz" muzyki Hip-Hopowej jest mniej więcej taki. "Policja to pały, dziewczyny to niewierne suki, wszyscy inni kur*y" Co drugie(średnio) słowo w tym Twoim Hip-Hopie to "kur*a" "chuj" "pierdolę"(zazwyczaj policję...)
    @BTW
    Wolę Metala od zażelowanego od stóp do głów Techno masty i pr0 evul mastera "eppppać policje !" Hip Hopowca...

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Mi przeszkadzaja i to bardzo...Niech sie do pracy wezma Nygusy a nie ja se ide ulica podchodzi do mnie 3 i naraz wszyscy mowie doluz mi na wino co oni mysla ze ja nawet jak bym mial to dal bym wszystim trzem
    Szanuj GameMaster'a Swojego Możesz Mieć Gorszego
    Nie Zalezy Mi na Reputacji Wiec Nie Bede Prosił O Reputa
    Amedain Swojego Ostatniego Bana Dał 21/07/2007 02:05

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

przeszkadzaja ale nic nie moge zrobic bo sa duzo starrsi

i te ich mocne, smierdzace perfumy zaraz sie pozygam

a w lato w butach takich co ja w zime chodze

Nowicjusz
    Miasto
    TRN
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Jednym przeszkadzają ziomki innym Metalowcy tak było tak jest i tak będzie.
    Znam chyba jednego...i spoko koleś chociaż zupełnie inny nic osoby z mojego otoczenia. Więc nie mam zdania...
    ..:: Rap nas zmienia, kreuje, ocenia, wibruje. Rap naucza-Kapujesz?! ::..

..:: Dzisiaj Basketball rządzi miastem bo to jest w nas non stop nie zamknięty krąg. Szczery hip-hop to ten który dobiega stąd odpalamy ląd w górze mnóstwo uniesionych rąk ::..

..:: Ściągam maskę. Gram hip-hop i gram w basket ::..

Bez Rapu świat byłby zbyt pojebany

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

mi tylko przeszkadza ze sluchaja tego badziewia a tak to nic pozatym

nie wezme nozu i ich nie zabije przeciez za to, pomyslcie

VIP Crayon's Avatar
    Miasto
    Piekary Śląskie
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Innym nie podoba się Hip Hop(ja nie cierpię tego badziewia)
    Innym nie podoba się Rock, a innym Metal(też nie lubię)
    @Up
    nie wezme nozu i ich nie zabije przeciez za to
    Jednak wiele osób obraźliwie się do nich odnosi...

Nowicjusz Cavadi's Avatar
    Miasto
    Nisko
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Winchester Zobacz post
    Zostań wróżką, chyba trafiłeś w sedno ich nienawiści xD

Czowieku ile ty masz lat? No prosze cie... może czasem niewiadomo - jak ktoś dziwnie ułoży. Ty mówisz że to chpynie wygląda jak ktoś chodzi latem w glanach. A jak wy HHowcy chodzicie w kapturach? (). A no właśnie. a co do "Iron Gejden" to zakładam że nie słyszałeś nawet jednego ich kawałka. Równie dobrze ja mógłbym ci wrzucać na jakieś twoje "Peje-Geje" itp. Tobie jest żal nas, a my sie śmiejemy z was. Pozdrawaim wszystkich, którzy nienawidzą HH i tego kału.

Wymagasz tolerancji od innych a sam nie jesteś tolerancyjny...
    Jeżeli nie lubisz hiphopu to nie musisz nazywac tego kałem, jezeli koledze cos nie pasuje bądź bardziej elokwentny i pozostaw to bez komentarza. Jedno mnie zastanawia czy wy do konca rozumiecie utwory rockowe w innych językach(do forumowiczów rockowców), ponieważ znam wiele osób, które lubią rock/metal jedynie za strone muzyczną, a nic z tego nie rozumią.
    Bonecrusher.

Nowicjusz
    Miasto
    Malbork .:City:.
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

Weź sie schowaj dlugowlosa. Obetnij te wlosy i bys sie przeniusl lepiej na disco polo to by do ciebie bardziej pasowalo ;p Pozdro od Rybaka i Kakabubu ;p
    Name : Master Edziu

PROFESJA: Elite Knight
    mLVL:10

50 [x]
    100 [x]
    150:[x]
    200 [x]

250 [ ]
    300:[ ]
    400:[ ]
    500:[ ]
    600:[ ]

Rook Man
    Name : Goblin sworder
    lvl : 25

http://www.forum.toproste.pl/showthr...7556#post97556
    Kilka screenow z zycia mojego knighta.

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=11238 200 lvl by Master Edziu

http://www.toproste.pl/forum/showthr...224#post101224 Soft Boots quest

zapraszam

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie zaznaczyłem żadnej opcji ,powód? :metalowcem nie jestem ,ale sam mam dość długie włosy i sądzę że to kim człowiek jest to jego indywidualne "wyróżnienie" i tylko i wyłącznie jego sprawa ,i nic mi do tego .
    Więc powinna być jeszcze opcja "nie mam zdania"

Uzależniony Piko's Avatar
    Miasto
    uk
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

U nas na ośce jest paru metalowców i osobiście nic do nich nie mam, wręcz przeciwnie są fajni bo można z nimi czasami pogadać nie jak z jakimiś downami

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał ^Crayon Zobacz post
    Mogę? Dobrze. Zaczynam.
    ASHAUSAHSUAHSUASHAUSHAUSAHSUAHSUASHAUSHAUSAHSUAHSU ASHAU
    Muzyka z przekazem powiadasz tak? Drogi już zbanowany Dziennikarzu.
    "Przekaz" muzyki Hip-Hopowej jest mniej więcej taki. "Policja to pały, dziewczyny to niewierne suki, wszyscy inni kur*y" Co drugie(średnio) słowo w tym Twoim Hip-Hopie to "kur*a" "chuj" "pierdolę"(zazwyczaj policję...)
    @BTW
    Wolę Metala od zażelowanego od stóp do głów Techno masty i pr0 evul mastera "eppppać policje !" Hip Hopowca...
    Przykro mi, że słyszałeś ledwie 1% przekazu HH....

Nie przeszkadzają mi, mam jednego kumpla metala, serio wporzo koleś
    POSTAW SIĘ!

Neko
    Guest

Domyślnie

Nie moge z nich dzis jechalem sobie autobusem z miasta do domu i co widze? meetale, emo wszystko to samo normalnie jak zobaczylem, ze te brudy siadaja na ziemi przy drziwach albo na srodku autobusu to prawie sie porzygalem ze smiechu. Pol autobusu wolnego, a oni siedza na srodku autobusu. Jeszcze goraco a oni jakies kozaki po kolana zal takiego scierwa wstydzil bym sie pokazac z takim czyms na ulicy.

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Neko! Mam cie serdecznie dosyc! Jestem rozczarowany tym co mowisz...
    Moze oni chcieli zeby starsze osoby usiadly??! Niewiesz tego!! Wiec sie nie udzielaj! Ty bys nie pomyslal zeby puscic starsza zchorowana babcie!!!! Bys tylko siedzial i jazym michae do niej, no nie??! Co my ci zrobilismy??! Zabilem ci swinke morska albo cos?? Pewnie mnie teraz bedziesz huntowal ale ja mam to GDZIES!!!!! Jako jeden z najlepszych graczy powinienes dawac przyklad!
    A jesli twoja laska by sluchala Punk rocka albo metalu... bys ja kochal... powiedzial bys do niej "WON BRUDASIE"?? Watpie! Wes ty sie czlowieku zastanow co ty wogole gadasz!!
    Nie wszyscy nosza GLANY! Ja nosze trampki/ czarne buty, mam dlugie wlosy i nawet jak bys mnie kiedys na rl pobil a widzial bym ze potrzebujeszp omocy i tak bym ci pomogl!!!!! A ty mi?? Pomysl nad tym...
    Moim zdaniem TOLERANCJA to jedna z wazniejszych rzeczy w zyciu...

Nowicjusz
    Miasto
    Gdzieś na Śląsku...
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Neko Zobacz post
    (...) oni jakies kozaki po kolana zal takiego scierwa wstydzil bym sie pokazac z takim czyms na ulicy.
    WTF? Jakie kozaki? xD Boże, miałam z tego ubaw przez dobry tydzień, gdyż już wcześniej padło słowo kozaki Może od razu kalosze, hę? Albo gumofilce -.-' Żal to ludzi o takim właśnie stopniu tolerancji jak Ty, gdyż popatrz tylko na to co dzieje się na świecie. Więcej takich ludzi, a wszyscy załatwią się nawzajem ("żal mi Ciebie bo lubisz zielony! Ja bym się wstydził przyznać do Ciebie!" "Taa? A Ty zaraz dostaniesz za to, że lubisz gołąbki!" O.o ). Czy do tego to ma dążyć? Wątpię, niestety na własne życzenie prędzej czy później tak się stanie. Ja naprawdę nie rozumiem co takiego przeszkadza ludziom w tym, że ktoś po prostu inaczej wygląda. Wg mnie to bez sensu. Bądźmy różni. Dlaczego mamy się stać szarą masa?

Banned
    Miasto
    >> Nie wiem i już << Pozycja: Pogromca Psów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

szczerze to nie lubie
    nie dosc, ze nie cierpie tej muzy to jeszcze jak widze tych "metalowcow" w tych kozakach do kolan to mnie mdli, omg jakies plecaki jak by z dupy wyciagniete zal...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

jakos ja niekapuje ludzi ktorzy chca tepic innych za sam wyglad albo cos tam
    rozumiem pedalow tempic nie mam nic przeciwko, ale tepic czlowieka za to ze slucha innej muzyki ,inaczej sie ubiera ?

moim zdaniem to nienormalnie

ja slucham roka ,metalu itd i dobrze mi z tym

z tego co czytalem to prawie kazdy by bez zastanowienia dlaczego wyzywal itp

ale latwo sie domyslic bo to sa piep***** kozaki

jak czlowiek nie ma co ze swoim zyciem robic to kozaczy zeby go ktos lubil

zal mi takich ludzi

zobaczylem tez wpis o marlinie mansonie,co wy o nim mozecie wiedziec jak nawet pewnie nie widzieliscie zadnego koncertu ani nie przesluchaliscie ani jednej piosenki do konca

on wedlug mnie jest bardzo pomyslowy i odwazny

niekazdy wypie****** by sobie zebra zeby moc sobie gale strzelac

Zaawansowany
    Miasto
    Battle.net
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał ^Crayon Zobacz post
    @BTW
    Wez hip-hop jest taki beznadziejny! Lubisz jak w kazdej piosence koles tylko kurw.a spier.dalaj mam to w dup.ie hu.j wszystkim itd.LOL

A jeśli o metal to mam kilku przyjaciol i jezu jak ja ich nie lubie! W ogole się nie smieja a nasza rozmowa wyglada tak:

Ja:Cześć
    METAL:??cześć??
    Ja: wyjdziesz dzisiaj?
    M: Może?
    Ja: eee to czesć?
    M: ave satan! to juz sam dopisałem xD

VIP Crayon's Avatar
    Miasto
    Piekary Śląskie
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Flypek
    Wez hip-hop jest taki beznadziejny!
    Prawda. hip Hop to ścierwo :P Jak ja widzę takiego HH, który idzie przez ulicę i patrzy się na mnie jakby mnie chciał zaraz strzaskać to zimno się robi.
    Idzie taki w kapturze, ręce w kieszeni i kołysze się na prawo, to na lewo w rytm Hip-Hopu. Ehhh.
    RZAL I BUL !!11
    ;D

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Kaisza Zobacz post
    Hm... a kiedy wy sie nauczycie nie oceniac ludzi przez pryzmat ubioru czy sluchanej muzyki?..

Nie lubisz metali bo? maja dlugie wlosy...O my God... a czyz wsrod mezczyzn nie panuje teraz moda na dluzsze wlosy? mnie sie wydaje cos,ze tak...Poza tym "Metal" dzieli sie na kilka kategorii...
    Nie kazdy metal slucha Mensona..i nie kazdy rodzaj metalu to "ave satan".
    Wychowalam przy muzyce rock`owej dorastajac szukalam ludzi ktorzy beda mi odpowiadac swoimi pogladami i zainteresowaniami..i musze wam przyznac ze "rock`owce" "metalowce" czy wspolczesni "Hipisi" to chyba jedyna subkultura nie czepiajaca sie innych ludzi pod wzgledem ubioru, muzyki czy pozycji materialnej akceptuja kogos w 100% takim jakim jest.Nie oceniaja tylko za to ze ktos jest ladny czy brzydki.Mi odpowiadalo ocenianie mnie za moj charakter i postepki.Wiekszosc z moich znajomych " metalowcow" to ludzie uzdolnieni chodzacy na rozne zajecia plastyczne , muzyczne czy teatralne. NIe mowie ze w innych subkulturach tego nie ma -poprostu ja sie nigdy nie spotkalam z tym zeby "Dress" chodzil na zajecia plastyczne lub kurs fotografii.Sama jestem osoba ,ktora nie patrzy na wyglad czy subkulture a na to jak mnie dana osoba traktuje i jak postepuje wobec mnie.
    Co lepsze poznanie kogos takiego to czysta przyjemnosc...sa towarzyscy <moze sa wyjatki> ale wiekszosc z nich to osoby ktore z checia przyjma cie do swego grona znajomych tak od poprostu.
    Od 13 roku zycia sama moglabym nazwac sie "metalem" nawet nosilam sie na czarno , nosilam glany < mam je do teraz i chodze w nich zima XD> caly czas az do teraz 20stego roku zycia krece sie gdzies pomiedzy metalem, punkiem, gotykiem, rockiem pomimo ze wyroslam i nie nosze juz CZARNYCH ciuchow w glebi wciaz sie jest "rock`owcem". Nie ukrywam ze lubie np Drum&Bass`y czy dobry Hause lub Chillout.. Kazdy metal w swojej dyskografi ma cos co mogloby was zadziwic
    @Elvan to ze on sie tak zachowywal czyz to nie znaczy ze poprostu kochal ten kawalek co lecial? doceniam ta muzyke i czul jej klimat?
    Ps.. Wiecie ze Mortiis jest metalem ? ... tak raczej hihih...
    Nie oceniajcie ludzi za to jakimi sa.. a za to co czynia
    Aj... a wogole jesli juz jest ktos tak ograniczony i powierzchowny ze czepia sie tylko tego ze ktos nosi sie na czarno i ze ma dluge wlosy jest prosta rada. Traktuj metali jak powietrze..wyobraz sobie ze ich nie ma...tak jak wiekszosc metali wyobraza sobie ze nie ma ludzi ktorzy ich nie akceptuja badz gnebia....a wysmiewanie sie z nim to dziecinada i pokaz swojej niedojazalosci wobec 2 osby a zreszta ktos kto uwaza sie za lepszego od innych nigdy nie zrozumie pojacia "rownosci" i uwazam ze predzej pomoglby Ci sie z ziemi podniesc metal gdy sie przewrocisz niz "dres""kibic""pseudo SZKEJT"ktory by sie tylko zasmial.
    Punk is not Deth

a i Neko nie kazdy w upale chodzi w glanach wsrod metali jest pelno dzieciakow ktore chca pokazac "ahm mam glany jestem metalem" tak jak wsrod innych subkulturach sa pozerzy.

Zgadzam sie.. tak -,- poraz pierwszy się z NIĄ zgadzam ..

Słuchałem HIp-HOp (znudził mi sie)
    Słuchałem Techno (znudziło mi się słucham czasami)
    Słucham rocka, metalu (offsprings, slipknot, green day) i mi sie nie znudziło dlaczego? poneiważ te piosenki maja swój sens .. ukryty ale jest a w hip hopie co ? pierdol policje pierdol policje i to jest rox -,- jakby nie było policji to byś człowieku z domu nie wychodził a tak w sumie podoba mi sie styl takich rockowców tzn. taki lekki punk nie iwem jak to określić