Kolejny awans
![]()
Kolejny awans
![]()
Mój woj na s6
I taki mały fux z przed chwili
Grzybów nie kupuje bo żal mi kasy z abonamentu : / Zresztą widzę mały sens wydawania rl kasy na gry internetowe
Ewentualnie jak ktoś sella sms na grzybki za kcc to pisać pw ;d
Ostatnio edytowane przez Kapitan Alkohol. : 02-01-2011 o 20:00
;] Ja też nie wydaje rl kasy a jakoś mam ich całkiem sporo xD... Spokojnie mi starcza na 10 piw dziennie i jeszcze zapas mam całkiem spory ;]... Ja też miałem dzisiaj fuksa bo 3 lochy zrobiłem co mi łącznie dało 700k expa z samych lochów
heh no jedziecie do 100 ;d ja narazie poprawiam eq hyh ;d jutro 77 dobije
@Palldino.
Ja cię gonie ;] i dogonie już w tym tygodniu ;]. jutro 75 bedzie siedziało
Gratki wszystkim
Chce ktoś kupic 70 maga na s6, dobra gildia w ktorej braknie kasy, a grzybow jest az za duzo ;p 800~ rank. za sms 11.07 zł ;p
@Up. To zacznij ;p w tej grze innej opcji nie ma xD
Sprzedam 72 maga na s6. 900~ rank. Dobra gildia. Na postaci jest 110 grzybów. Sprzedam za sms'a za 11.07 zł .
Stan postaci na 06.01.2011.
Gildia APOKALIPSA top 3 serwera
o to tutaj moja postacgram dla przyjemności... : p
#up
widzę ze zegarki zsynchronizowane : D
Ostatnio edytowane przez Agipter1908 : 06-01-2011 o 15:56
Nie sądziłem że s6. jest takie popularne na apo ;p... Prawie każdy tam gra poza Joogim
Oczywiscie jak większosc APO swiat 6
Główne:
Uploaded with ImageShack.us
I jakieś gówno:
Uploaded with ImageShack.us
Jade z lvl do 50 , mam nadzieje ze do Stonera sie wepchne do gildi.
Jak mu grzyby kupisz to napewno cię weźmie do gildi bo oni wciąż się rozwijają ;p u mnie już się tylko złotem płaci bo na lochy ;p
Takie o . s6 ofc. Sprzedam to konto za kod pacc na apo.
Pomysl logicznie... Te wieksze obrazenia srednie o 40 to deklasuje ta inteligencje w tej co masz na sobie, plus ta co w bp daje jeszcze szczescia ;o Bierz kostur na 100% XD
s5 - 4 lochy done, ogolnie jest git z expem XD! Jedziemy do 100Chyba bede mial pierwszy setny z ekipy APO XD
s1 niemiecki:
![]()
Ostatnio edytowane przez Joogi : 07-01-2011 o 18:28