Ostatnio edytowane przez ^Aquilezs^ : 05-01-2011 o 22:04
up@
60 ms na optional pvp to ścierwo.
Na hardcore pvp to już są możliwości.
@top
Dwa krokodyle ;o
Oczywiście wiem jak dla was jest ważne oglądanie mojej postaci bijącej krokodyle, więc specjalnie dla was:
![]()
uuuoooo kozak gz gogo 100 lvl i 200 mlvlczy jakos tak.
i tak nie padl :<<
edit -
http://www.speedyshare.com/files/260...slakt_haha.cam
haha sedan pierwszo planowy hmm statysta?xdd
Ostatnio edytowane przez Berafito Ryathhh : 06-01-2011 o 01:12
Jaa, jak on nie padł to magia.
Topic:![]()
Tak, tak, tak. Przed chwilą przejebana wojna. Najpierw poszedłem pomóc cinqowi z jakimiś przenoobami na krokodylach, wpadli szwedzi i wbili na mnie (i nie tylko) pz na ph. Wybiegliśmy w nich i powbijaliśmy trochę fragów, jednak ostatecznie to oni wygrali. Ja swoich 92 ms'em padłem 2 razy? Berafito swoim 105 rp 3? Ważne, że bohy nam nie spadły XDD Ale same suplaje i obkupienie kosztuje. Na szczęście kupiliśmy pacca na knighta za cc to jutro coś przyboci się cashmakerami :d
Dedy =/:
Sedan Ryath (92 ms)
Berafito Ryath (105rp)
Jedynie w nocy mają z nami szanse, gdzie ich jest mnóstwo :<
up - jak to cineq moją opowiesc ostatnio podsumowal tak i ja podsumuje twoją - COOOL STORY BRO :]]
3posty up albo cos jest cam do tego jak nam wpierdol spuscilichociaz taki nie do konca powiem szczerze :P
40 lvl knightem na dworcach?
![]()
Cineq, zjedzą cię kiedyś te krokodajle. Nic tylko ciśnij jak swoim knightem na Celeście. Twój ProNewbie. : 0
I bonus dla fanów. Filmik z hunta.
http://www.youtube.com/watch?v=gI0J0tjpYEE
@up
co ty ręcznie grasz? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mammiałem chara na Infernie jak mieliśmy całym forum pkować, ale chyba się usunął, bo długo nie logowałem.
Ostatnio edytowane przez ⊕ Cineczeq ⊕ : 06-01-2011 o 20:42
I prawie ukończone misje na souletery :d
up - glupi quest :x
tak sie dla mnie to skonczylo -
Jan 07 2011, 14:13:19 CET Died at Level 72 by a gnarlhound.
Jan 06 2011, 22:17:40 CET Died at Level 73 by a lizard high guard.
Jan 06 2011, 22:06:03 CET Died at Level 73 by a dragon hatchling.
DDDD hehe xd gdyby nie te dedy to dzisiaj wbilbym z 78/9 i hmm do konca wolnego napewno 80+ :] a takto lipa i nie wiem czy 80 wbije ;x
Dobrze powiedziane wg. mnie non-pvp servery sa dla noobow i wlasnie jak mozna umiec grac 20 palkiem jak mozna nim nie pasc nawet od gsa nie ucienie bo moze na hita pasc .. a co od czlowieka
A jak ja bym mial normalny internet bez kikow to bym gral i napewno bym mial 60 a nie 58... ;]
Ostatnio edytowane przez Drunkus : 07-01-2011 o 18:32
Biegając na skargę do Berafito i Sedana miliard razy dziennie można też tek:
![]()