CINEQ bo zaczynam się Ciebie bać XDDDDD GZ.
No masakra.. Maniaczysz jak chuj.. Albo bot maniaczy nie wazne
Hehe ty wiesz swoje "MY" wiem swoje bynajmnieej ja ..
Tak czy siak wielkie gratki jedziesz do 100a pozniej jak juz chcesz;p
Hogart Jest Tylko Jeden..
Przed chwilą znowu wojna przegrana : / Za mało osób na vencie, od dwóch stron nas wzięli i może tylko dwóm osobom udało się zgubić pz na utana vid.
![]()
Jan 09 2011, 15:51:18 CET Crushed at Level 104 by Almighty Asher, Bacardi Swazller, Carlo Gambino, Crazefang, Devourer, Fanatikos, Jargor, Kamyst, Ninja Lasse, Rafon Bonez, Shakalakamaka Zaka and Wadie Amsih.
Assisted by Focrakdarn.
Jan 09 2011, 15:33:04 CET Slain at Level 105 by Almighty Asher, Crazefang, Devourer, Focrakdarn, Ninja Lasse, Rafon Bonez, Runehx, Saintgod and Xololanxinxo.
ale spieeeeeeerda**lemi tak trzeci raz wyszlismy noi wkoncu wygralismy, chociaz ledwie ledwie ;p
Sam wybijałem full respa souleaterów, zostało 20 smp, kolega padł a na dole tego było mnóstwo XD Na szczęscie Thra poratował i jakos dalismy radę.
95.
![]()
Ostatnio edytowane przez SedaN* : 11-01-2011 o 21:23
#up
Gdzie to?
#T
Beke macie ile expa sie dostaje za zajebanie takiego 100^
„Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.” Niccolo Machiavelli
Tett 0-? [700]
dokladnie, teraz inferna to zwykly swiat, z tymze poprostu nie ma u nas systemu fragównoi najnowszych pseudo poprawek, ktore zjebały swiaty pvp - np przechodzenie przez siebie w trapach.. :P
tak w ogole z sedanem mamy motywacjeon 100 na inq w weekend, a ja 80 sorciem na poi :P noi moze knajtem wbije 80... mialem pallkiem reala dobic 80 zamiast moim najtem no ale coz jak wyjebal 2x od potworkow :x a pallkiem 74 z 76distem to bym musial nocke dniowke i nocke zarwac zeby wbic ten glupi 80 a to jest nie mozliwe raczej :d
down - Tak. Jezeli masz full trapa bez wyjscia, to mozesz lajtowo zamienić się z kims miejscami :P tzn nie dziala to tylko w war modzie
Ostatnio edytowane przez Berafito Ryathhh : 13-01-2011 o 19:21
Przed upem, to tam sie dopiero expiło ;dd
Mój life na realu.
gzz cisniecie lvl gogo 200 ;]
gz 100 lvl na hardcore pvp;p
Chwilę z huntu : d
I 105 lvl.
![]()
kiedys z torgiem tez gralismy na enfo
teraz to juz nie enfo a latwiejsza wersja
gz