Hahaha ale sie nasralo orkow ;D mialem cos podobnego kiedys na uniterze jak poszlismy teamem 7-8 osob na Orc Fortess i nooby spamowaly "HI" haha ale akcja ladna. Lecisz z tym lvl i demodrasa oro
Hahaha ale sie nasralo orkow ;D mialem cos podobnego kiedys na uniterze jak poszlismy teamem 7-8 osob na Orc Fortess i nooby spamowaly "HI" haha ale akcja ladna. Lecisz z tym lvl i demodrasa oro
Hehe
War mode z Vea Victus zaakceptowany ^^ Po ssie juz bd...
A tu jeszcze lvl, pewnie bd jeszcze raz go cisnal ale ciort xD
![]()
grats nubki, gogo czysta by Kwasu szef olimpii xd
hehe, dziwne na morganie jestem liderem "Vae Victis" ;d
Go go 100 ;d
Mój life na realu.
budyn zaluje,ze pokazelem ci te warloki ; /
#kkkkkkkkkkkkkk
![]()
Mowisz o 6 blessie?
Jak padasz od ludzi to leci mniej procent niz jakbys od potwora, do tego masz 5 blessow czyli jeszcze mniej leci i masz 6 blessa. Wiec jak padniesz od kogos to leci ci tyle co nic i placisz tylko za jednego blessa ;D
Gratuluje lvl i dawaj ss z akcji
@Down
Wiem, tylko tak sobie liczylem a poscie ile procent leci i napisalemmoze ktos nie wiedzial to czytajac to sie dowiedzial
![]()
Ostatnio edytowane przez Ilu : 25-02-2011 o 21:42
Szkoda ze nie robilem ss ;/ Mam tylko jednego ;p
a sytuacja w tym momencie jest 22:26 dla nich ;p
Ale rano bylo 1:14 dla nich ^^ Potem sie zebralismy i niby takie ob bylo tylko ze oni sie w trapa wcisneli i szybko popadali xd i bylo 18:14... A juz pod koniec oni siedzieli w dp my przed i 3 wyskoczylo przed dp i combo ue ;p Nasi ed/ms padli i bylo 18:21 i wylapalismy tamtych i bylo 21:21 i jeszcze jakiegos zlapalismy i bylo 22:21 jak poszedłem spac xd Teraz wbilem i znow te 22:26 ;p
Alfa u mnie już wygrana wojna, serv jest nasz ;d . Więc skończył się fun.
Teraz czekam na Twoje ss'y z akcji/ob mam nadzieje, ze sie nie zawiodeD.
Mariusz, go go milion bohów , Alfa go go milion openek, a reszta milion levelow;d.
Mój life na realu.
Czekałem aż ktoś skomentuje ale chyba bym się nie doczekał.
2 left ; ]
Boss djinów x2
![]()
[*] budruth/ jarzbi incredible /saint bubus [*]
Gz tam dexter ;c lecisz do 100 gogogog
No gz dextero ale radze zainwestować w lepszego kompa bo 12 fps to troszku mało![]()
Po malej przerwie wrocilem ;p
Wara juz nie ma...
A tu moj dist ^ ^
Chyba pojde zrobic 3 arene ;p
gz kuba <3 leć 100! .
@up.
Ale dist! XDDDDDD
Arena zrobiona i nawet mlvl wszedl xd
![]()
Gz wszystkim![]()
#Dexter
Dawaj ciśnij, ja niedawno przycisnąłem
21:22 You advanced from Level 99 to Level 100. xD !