Dziwny przypadek dzisiaj rano ktos wbil mi na chara i wyjebal cala kase, ale eq i cala reszta jest nie ruszona O.o
Dziwny przypadek dzisiaj rano ktos wbil mi na chara i wyjebal cala kase, ale eq i cala reszta jest nie ruszona O.o
No widzisz może jakiś gość pożyczył któremu na potki brakowało:]
Gz
@edit
Boonek no graj cos bo fajne screeny wrzucasz ;D i fajnie sie je oglada.
Ostatnio edytowane przez Blood Raven : 18-03-2011 o 21:09
no bonek cisni do tego 150 xD
No eq tez sobie chcial pozyczyc bo all bylo w parcelu jak wbilem xd cos mi sie zdaje ze komus podczas hakowania mojego chara padl net xddddddd
400k poszlo w chuj dobra mniejsza, jutro poi odrobi sie ;d obawiam sie haka kolejnego, no ale zycie jak starce eq to koncze gre xd
#down tym razem sam nie wiem, skanowalem kompa - czysty... haslo ogarniete nikt nie znal... :|
Ostatnio edytowane przez 1st R. Boonek : 18-03-2011 o 16:35
Jak was hackuja?;| ja nigdy nie zostalem shakowany wiec ne ogarniam co wy sciagacie albo co za hasla macie ze tak sie dzieje xd;d
Zrob formata i dopiero wtedy graj , bo zrobisz poi , ojebie cie i bedzie GOWNO.
Najstarsza królowa z miasta Rzeszowa
1905 Resovia
W żyłach płynie krew biało-czerwona
W sumie to nie wiem. Też miałem hacka na pewnym otsie i postać z 2 miejscem w statach poszła się jebać XD Na kompie żadnego syfu nie miałem a typ odgadnął moje hasło które składało się z małych i dużych liter a także z kilku liter.
#
Bonek, jebnij formata. Może pomoże i wbijaj 150 lvl ;]
Co tam się przejmujesz, jak to się mówi " Graj, jeżeli jeszcze możesz" ;p
Hasło, hasłem - nawet jak trudne to można "złamać", chociaż zależy jak było trudne. Ja w niektórych przypadkach ( konto e- mail) mam hasło z dużych i małych liter, dodatkowo z cyfr i wykorzystana maksymalna liczba znaków ; )
Nie przejmuj się tylko jedź do 125 poziomu ; )
Pozdrawiam!
Rotfl, bez formata to nie ma nawet co grać.
tak od dupy strony ale jest xd
![]()
Gz, lecisz do 200. X D
GZ poi, teraz ciśnij na anhi ;s
kazdy tu "gz cisnij 200". "go go poi ani" bla bla bla pierdolenie XD
ja napisze oryginalnie - i tak cie ktoś zabije leszczu jesteś jak ten świat non pvp ZEROWCU
boonek snajper, jebać rl XD
nie ma bo ukradli -_-
Jak cie teraz ojebia to bedziesz mial...
Najstarsza królowa z miasta Rzeszowa
1905 Resovia
W żyłach płynie krew biało-czerwona
Jak ta Tibia może Ci działać z taką grafiką xDDDDDD
Hack boli, indeed.
Powodzenia![]()
#up dzisiaj bede mial moze karte graficzna, to wroci do normy xDD! ale to ssy takie syfiaste sa u mnie to duzo lepiej wyglada
Gratulacje ;-)
To ładny koleś, że eq nie zajebał ;]
Gz poi, czekam na ss z Anhi![]()
Tak na poczatek zeby bylo ciekawiej, padlem XD boonek + pare piw vs 2 helspawny 0:1 XD!
potem bylo lepiej xd
I jeszcze lepiej xd
![]()