Gratulacje, lećcie tam do wymarzonych lvli : D
Gratulacje, lećcie tam do wymarzonych lvli : D
Blood jestes 0 i nic tego nie zmieni, bronie sie kolegami , łaa od czego jest gildia platfusie, wygralismy wojne, to sie bronie ; > . Ogarnij .
Poddaje sie ? wez sie ogarnij, dla mnie tibia to nie życie, nie wiem jak tam dla Ciebie ; )).
6 lat gram, wiec nudzi mnie już ciagle zabijanie stforkufffff, i pisalem w temacie, ze nie bede nolajfił , ze bd retired pewnie czesto, ze beda przerwy we wrzucaniu ss'ow, ze pewnie nowego chara sobie zrobie.
Skończ platfusku napinać na tym forum, bo nikt sie z Twoim zdaniem nie liczy, i głupoty gadasz tylko z kosmosu wzięte ; ).
Pozdrawiam misia, teletubisie, i smerfuuuf ! .
Śmieszne pvp ? Nie moja wina ze cipasoft robi smieszne updaty, wyżal sie im, wbij na to smieszne pvp i cos osiagnij to pogadamy, mowisz do dextera, ze nic nie osiagnal i nie osiagnie bo na n pvp gra ? Moze nie lubi warow, daj mu spokoj Ty cos osiagnales, bo pod skrzydlami berafito i sedana pewnie do teamu doszedles i teraz hejtujesz ? Ja tam sie sklada doszedlem do wszystkiego sam + jakbym mial pisac po znajomych i prosic o to, zeby mi pomogli, to na wejscie na kilku serverow bym mial venta do 'najlepszejszego' teamu i co mam pisac, ze do niczego nie doszedles, a ja mam koleguuff, ktuszy mogom mi skrencic fentrilo najlepszejszyh timuf na serfie, jestes zerem ? . Ogar, jak dexter zechce moze sobie zrobic chara na morganie, skrece mu venta + inva do akademi i wtedy co ? osiagnal cos w tym momencie ? wtedy bedzie godzien, zeby z Tobą konwersowac ? . Dobra, rozpisalem sie, spadam na bongosa, miłej napinki, thx .bb
Ostatnio edytowane przez Cytexx : 25-03-2011 o 17:19
Mój life na realu.
Zobaczyłem, że jakaś mała napinka, ale nawet jej nie chce mi się czytać.
Chłopaki nie przejmujcie się, że mało macie komentarzy, ale ludzie uwielbiają ogladać wasze sski(przynajmniej ja). Napierdalajcie dalej!
@Mariusz
Ty to masz fuksa najpier te bohy z wampow, a teraz masz loot x2![]()
Zukashi Life http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=40604
Zapraszam do komentowania i oceniania
Refugia thread http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=27403
Mohery
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=112117
Mój life na realu.
Chłopaki, koniec spiny. Widocznie tego typa zabolało to jaki mam level i musiał się wciąć w temat. No ale nic, teraz gram na laptopie bo pewien ` problem ` mam na swoim stacjonarnym no i nie expie, jedynie skilluje z siostrą, która
` tańczy ` na trainerach (ctrl + strzałka żeby mnie nie wylogowało) XD
[*] budruth/ jarzbi incredible /saint bubus [*]
Gz, przeglądałem temat i zobaczyłem, że jesteście niezadowoleni z powodu braku komentarzy a tak przecież być nie może ;p
Gratulacje.
Dexterro ile wyciągniesz kasy/itemow na 1k potów?? duży profit?
Takich trzech, jak nas dwóch, to nie ma ani jednego.
10.04.2012(666 postow) Satan ]:->
W sumie na 1k potionów jeszcze nigdy nie szedłem, bo po pierwsze to jest 2,7k capa.
a po drugie to 50k w kasie więc nie wiem jak by to było ;d
Ostatnio edytowane przez Dexterro : 28-03-2011 o 19:54
hehe, 96 left.
komentować moje waste na serpach ; 130 manasów - 9 sea serpent scale, 6k w kasie, focus cape i jakieś spirit cloaki i serpent swordy, razem około 18k
Kuzyn, ahh te Twoje waste ^^
Ale gzz ;]
gz dexterro, tylko powiedz mi co to za wack odtwarzacz co zaslania pol monitra?XDX
W 1 dist wpadly prawie 3 shieldingi xD
Nareszcie xd Ponad 1k small poszlo xD
![]()
Ostatnio edytowane przez Alfa : 29-03-2011 o 22:22
30 left Patryk XD
![]()
Spokooo ;p Czuwam nad wszystkim xD Nie dam Ci mnie przegonic ;]
No ładnie panowie lecicie, dexter idz na inq albo motaj se tego najlepszego cluba![]()
jajka sa dla cipuszek
brown grzyby ftw !
gz
Jako, że mój komputer jest zepsuty i mogę grać tylko czasem na laptopie siostry to screenów ode mnie nie będziecie widzieli zbyt często. Teraz mam rekolekcje więc kończę task piratów ale jak już to zrobie to skilluje do końca pacc. Wczoraj wbiłem 84 club fighting, niedługo wpadnie 80 shielding. Zostało 20 dni pacc więc coś tam się wbije. Jak dozbieram na komputer to będzie znowu ogromna porcja screenów ; )
Mariusz skilluje, Patryk skilluje, Mateusz nie ma komputera bo mu też się zepsuł. Ogółem temat powoli umiera, mam nadzieję, że Patryk szybko kupi pacc i zacznie expić to screeny będą. Cześć.