O lolófka Primo gra na rl hahahah
Gratz ostra jazda
CHAWUDEPE I TESZ JOTPE
Ogień![]()
O lolófka Primo gra na rl hahahah
Gratz ostra jazda
CHAWUDEPE I TESZ JOTPE
Ogień![]()
Jeszcze jeden level dzisiaj wbije ;d
[*] budruth/ jarzbi incredible /saint bubus [*]
Sir Jaroo - Honera
Taki filmik ` na odjezdne ` dzisiaj jade, wracam 20 sierpnia I NAPIERDALAMY![]()
O gz.
Wyciagnales 40k na pohu do tego druidem :>
Chyba musial byc wolny, spory waste za runki i caly resp bo facc na pohu i druidem to prawie niemozliwe.
Pk'owanie = dobra zabawa
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=92536
Ostatnio edytowane przez Drunkusik v.2 : 06-08-2011 o 21:45
Pk'owanie = dobra zabawa
Gz Dexterro wracaj tego 20 sierpnia kupuj pacca i wal pg ;d
Go go wymarzonego lefura. A tak wgl to ktos tu jeszcze wrzuca screeny prócz Dexetera??
to jakas nowa miejscowa z tymi slimami ?
gz![]()
Zastanawiam sie czy wrzucac tu ss z mojego nowego chara...
Bo jesli nie bedzie komentow to sie nie oplaca
Pk'owanie = dobra zabawa
To powrzucam troche ss moze kogos to zaciekawi
Mam nadzieje ze kuzyn mnie stad nie wywali ;D
Wiec zaczne od poczatku stworzylem nowa postac na servie Iridia tak jak wiekszosc mojej ekipy z Berylii... Powod byl prosty to ze Festina (gildia rzadzaca) nie potrafi walczyc z honorem jak przystalo na ich lvl i jaka ekipe maja, kasy maja w ciul i troche... Wszystko szlo dosyc ladnie my ubijalismy od nich oni od nas i duzej roznicy nie bylo, do poki nie zaczeli pingowac... Mnie chyba pierwszego zaczeli, przez co tyle dedow... co za tym idzie spadek z lvl i bankructwo ;D Potem doszlo jeszcze paru kumpli co zaczeli pingowac i to juz nie mialo sensu... wystarczylo wyjsc z dp... lecial ping... nobem ubijali i mieli radoche...
A kumpel przniosl chara na Iridie my dalismy mu kase i jakies tam itemy i gramy sb teraz tu...
Zalozylem edka o nicku Ewcalamno Devassa...
To kilka ss z lvl
Zeby nie bylo, nie uzywam BOTA, jak grac to recznie...
Tu hunt helli ;D Bylo dosyc wesolo, potem dodam ss z tamtego expa ;p
Mlvl nie chce mi sie wrzucac ;p
To lapcie 1
Jednak nie mam ss z helli no ale ok ;p loot dopisywal, dedy tez ;D
Razem bylo 7 dedow... Elder padl 4 razy Jozzef 1 ja 1 i Xdean 1 ;p
Ale nie ma czego zalowac ;p
Tu moje male fuksyy ;D
Wiec expilem se na tych nowych tombach i spadl mi gold ingot.. Wiec mowie a przetopie se... Juz zrobione i podchodze do tego drzewka z kompletna olewka bo wiedzialem ze sie nie uda no ale co mi szkodzi no i klikam i ciuuu szyszunia ;D
No i wyszlo ;D
![]()
No ładnie ci tam idzie Alfa. Gdzie sa wgl te nowe respy tombow gdybys mogl jakos wytlumaczyc ew poradnik jakis podac
Gz go go wymarzonych lvli
Heh gz, o co kaman z tą szyszką? ; d
Wiesz gdzie jest na ank 1 resp dragow?? gdzie pierw wyskakuje 1 dragon, wchodzi sie wyzej po schodach i wyskakuja 2 a potem mozna jeszcze lina i wyskakuje chyba ze 4...
No i jak sie idzie na te dragi to na tej skale sie skreca <<< a Ty masz isc /\
Poprostu miniesz dragi po swojej lewej stronie ;D
A z szyszka to jest to do oswajania renifera ;D Moim zzdaniem dosyc rare item ;p
EDIT ;p
Troche kumpel jeszcze zblokal te hele i 45 wbityNawet nie bylo waste bo wypilem gdzies 500potow a lota z itemek bylo za 25k, nie liczac gp dss itp
i jeszcze wskoczyl mlvl ;D
EDIT ;D
Poszedlem troche poexpic wszystko ladnie szlo nawet loot dopisal xD az wkoncu poczulem moc pvp ^^
Mlwl
I tu nubek ;p, myslalem ze tylko straszy no ale naprawde zabil ;D chyba walnal we mnie 3x exori gran i mnie nie zabil ;D
Dostalem zlecenie to trza bylo wykonac ;D
Aaa i jeszcze takie pytanie, czy ktos wie jak zrobic te hymny do hunter outfitu zeby mozna bylo przejsc przez to jebniete pianino??
EDIT ^^
Poszukujac hymnow dobilem lvl ;D
Ale ta postac jest tak dojebana ze co lepszy potwor to ja na combo sklada no i padlem, na 2 workerach...
EDIT ;d
I znowu EDIT ;p
Lece zbierac hymny ;/
EDIT
Wkoncu ;D
Po dlugim poszukiwaniu skrzyni..
Iii wymarzony outfit jest ;D
Skilus i Bercik ;]
Wlasnie zapomnialem o czyms waznym ;D
Zalapalem hunta za pomoc kumplowi ;D
Ale po dedzie zostalem odhuncony xD
Ostatnio edytowane przez Alfa : 13-08-2011 o 17:13
Brawo Patryk, dawaj do setki. A wy ludzie komentujcie bo nie ma sensu wstawiac bez komentow. Za 6 dni wracam <epic>
Brafffo Devasa warjiacie dzien lub dwa i zara seta bedzie hehehehe ;]
Jeszcze kilka ss ze wczoraj ;D
Tu skilus wbil 45 to trza bylo troche poszalec... ciort ze sdkami sie nacieszyl z 1 dzien no ale bywa ;D
![]()
Oglada to ktos jeszcze??
![]()