Jak i ja obiecalem..
jak macie jakiegos spirit cloaka i plate legi to chetnie przyjme veno
Jak i ja obiecalem..
jak macie jakiegos spirit cloaka i plate legi to chetnie przyjme veno
No znowu coraz wiecej osob zaczyna grac na infernie, mam tylko nadzieje, ze tym razem więcej osob się przebije i zostanie tutaj na dluzej z nami :P.. I odrazu chcialbym proponowac kazdemu, szczegolnie magom robienie cashmakerów - jak macie lepsze komputery to nawet po kilka.. poki co na faccu stawiajcie w bezpiecznych miejscowkach, skillujcie, a gdy zacznie przynajmiej jeden z nich przynosić zyski to pokupujecie za ccki sobie pacci na nie czy cos. W kazdym badz razie chodzi o znalezienie stałego zarobku, bedziecie wtedy procz szybkiego wyexpienia mogli dolaczyc do wojny - a co to daje? Gdy wygramy wojne to JESZCZE SZYBSZE WYEXPIENIE SIĘ XDD
down - Dzieki. Wiesz, jezeli mowa o jednym paccu to nie wiem czy to tak duzo, no dwa pacci to szczerze mowiac mi samemu szczena opada, ale znam kolesia, ktory po zaczeciu gry tutaj pomimo, ze kupil 3 pacci to jeszcze kupil 100ek i 160rpka. Po wygraniu wojny, tylko przez niecale miesiac zarobil sobie tymi postaciami tyle pieniazkow, ze spokojnie po najtanszej cenie 1kk posprzedawal i odrobil wszystko do tego zarobil na kolejne pacci i ogolnie tyle kasy, ze teraz tymi postaciami juz nawet nie zarabia i gdy tylko mamy serwer to idzie na jakies grimy stawiac boty itp byle by exp szedl :P
down 2 - No to chociaz dobrze, ze odrazu na poczatku a nie potem gdzie bys tylko czasu wiecej zmarnował :P Ja sam szczerze mowiac dopoki mialem facca, czyli do 40lvla bedac w miescie staralem sie po 1 nie miec pzta a po 2 bylem caly czas gotow na wciskanie ctrl + QDDD
Ostatnio edytowane przez Berafito Ryathhh : 12-08-2011 o 21:27
Chętnie bym zaczął ale obawiam się trochę tych huntów , tak samo średnio chce mi się wydawać tyle kasy na pacc xd
@top
Gratulacjee!
ale fajnie tam jest :d ale odrazu po przejsciu rooka padlem i odechcialo mi sie grac.
gz chlopaki![]()
Podziekuwy dla sedana za ringi a o to wynik ;D
![]()
No ja dzisiaj dzieki mojemu zajebistemu netowi padlem 4 razy?
ALe spokojnie panowie odrobie to beda screeny ;]
+ zgony xd
M lvl z wczoraj. XD
Uploaded with ImageShack.us
Dzisiaj poexpie pozniej, bo earthy zajete. ;d
@edit
Cos z dzis
![]()
Ostatnio edytowane przez Assassin Mateusz : 13-08-2011 o 23:30
COS Z DZIS *****
Aug 13 2011, 23:26:07 CEST Killed at Level 25 by Eisbaer.
Aug 13 2011, 16:15:43 CEST Died at Level 25 by a minotaur guard.
Aug 13 2011, 12:37:48 CEST Killed at Level 24 by Estela Reynolds.
Jak ktos chce polookać camy to moge wam dawać linki :P
http://www.speedyshare.com/files/29863229/few_frags.cam
jak cos to przez ten odtwarzac ze stronki blackd to się odpala.. potem jak bede mial czas to wkleje screeny z fragow na tym filmiku :P
Co jest byczys komentować bo sie pogniewamy
Tymczasem cos odemnie
I dzisiaj sie zesmy pobawili troche z Misiakiem zwałą byłą i tak jakos minął dzionek ;p
Dobrze oracie, pnijcie się w górę PGPGPGPG!
http://www.speedyshare.com/files/29877472/crash.cam
nastepny filmiknie ma wszystkich fragów, jeszcze wczesniej i pozniej dluuuuugo sie bilismy, ale to najlepszy fragment
![]()