dzieki![]()
sedan - noo 4kk best ofertabym sprzedal to bym se raty kompa splacil ale zobaczymy jak sie ulozy ;d szczerze jakby ktos byl chetny na kupno gpkow to odrazu shielda bym sprzedal :P ale takto ccki lezace mi w domku az tak potrzebne nie są :P
dzieki![]()
sedan - noo 4kk best ofertabym sprzedal to bym se raty kompa splacil ale zobaczymy jak sie ulozy ;d szczerze jakby ktos byl chetny na kupno gpkow to odrazu shielda bym sprzedal :P ale takto ccki lezace mi w domku az tak potrzebne nie są :P
Grac w tibie i zarabiac taka kase no ***** XD
Gz
Gra tu ktoś jeszcze???
51
![]()
gramy gramy ;p ja to ***** chyba wykorzystuje maksymalnego pecha... 2x pod rzad na demcach wykurwilem na kicku gdy demon mial niecale 5%hp czyli sekundke lub pare sekund pozniej kick i bym zyl.. dzisiaj na mass kicku, wczoraj juz gubilem pz i dawalem loga bo mialem spadac a tutaj nagle zydy wpadli mi na expa i zaorali.. no juz mnie chuj strzela na maksa kuwra ;p
no można sie wku**ić :/ mnie ciągle denerwuja jakieś pajace wbijaja mi na tomba i bija potworki i nie mam z kim ich zabic ;p chyba musze sie wkrecic do jakiejs gildi
52
![]()
Ostatnio edytowane przez kwiatu : 27-10-2011 o 20:18
Franxi niektórzy z nich są w jakiejś gildi Riders a tam pare 100 lvl jest to troche lipa xD
![]()
nie idz ich zabijac tylko poprostu idz expic gdzie indziej.. jest 7tombów, sto innych miejscowek rownie dobrych na twoj lvl.. i bardzo dobrze, ze nie masz z kim kogos zabijac bo zamiast isc zabijac to ustepujesz a uwierz mi, ze moze to jest wkurwiające ale 3x szybsza droga jest do dobrego lvla dzieki temu.. ale widze ze tobie ani lvl nie wchodzi ani nic ;p na infernie trzeba sie naprawde wysilic kreatywnoscią i to powtarzam kazdeemu..![]()
To że mi nie idzie to wiem bo nie mam za dużo czasu na gre ale powoli jakoś wchodzi ten lvl![]()
Lvl [?]
Pk z rana jak smietana <3
200 ek'a
![]()
Ostatnio edytowane przez Franxi Druid : 29-10-2011 o 09:53
90 lvl
ZAJEBISTA GLEBKA <3 BY FUCKING ***** INTERNET
Oct 30 2011, 17:37:49 CET Killed at Level 141 by Misiakov Vii.
jol
teraz moj cel to wykurwienie speed boosta na utani hurzeniby juz mam, ale tylko na mostkach ;/ chcialbym miec na yala wtedy jestem niezniszczalny <3
pomógł by ktoś z ofem ??
Ostatnio edytowane przez kwiatu : 01-11-2011 o 00:29