User Tag List

Strona 24 z 75 PierwszyPierwszy ... 1422232425263474 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 461 do 480 z 1484

Wątek: Nerana Theard

Gaduła Dexterro's Avatar
    Miasto
    Zabrze
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Moja postać na 52 levelu miała miesiąc, twoja na 52 ma ponad półtora roku i była bocona więc skille powinna mieć trochę wyższe ?

I nawet nie mów, że wróćiłeś do niej niedawno bo
    2010-08-30 21:24 Albe Bloke 35 a slime
    2010-08-26 18:12 Albe Bloke 36 a bonelord
    2010-08-26 16:35 Albe Bloke 37 a ghoul
    mówi wszystko XD

[*] budruth/ jarzbi incredible /saint bubus [*]

Wszechobecny! Soi's Avatar
    Miasto
    W-wa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

no tak, dedy ponad rok temu?? sadzisz, ze przez rok bije 50 lvl?? char zostal "porzucony" na 36 lvlu?? i dopiero ostatnio zaczalem nim grac, ale trzymajmy sie wersji, ze gram charem 1,5+ roku i wbilem 52 lvl, ty bd mogl czuc sie lepszy a ja sie nie bede musial tlumaczyc

+ nie wiem czy wiesz ale na faccu i tak nie mam zbyt duzych prespektyw na expowiska, wiec bicie skilli jest glupota, bo wszelkie miejscowki z dragami sa zajete, a skillowac pare dni po to zeby miec minotaury na hita jakos srednio do mnie przemawia.

wiec? moge siedziec na Mount Sternum, elf fortress, Mintwallin, dc, no ew. ofie... rzeczywiscie oplaca sie wbijac skille... na wakacje kupie 90dni pacca jak bd mial czas grac manualnie to nie boj sie, ale do wakacji wyskilluje nawet do 80/80
    Ostatnio edytowane przez Soi : 25-03-2012 o 18:29
    Takich trzech, jak nas dwóch, to nie ma ani jednego.
    10.04.2012(666 postow) Satan ]:->

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

ja mam na 63lvlu 69sworda wiec XD
    zamiar mam wbic 75lvl na avengera i meczyc dragi ze skillami minimum 80/80; >
    na tym mint mi schodzi po 30potkow w 3h-4h z czego zarobie moze 10k xD nie jest zle jak na taska

Miasto
    W-wa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

to ja ***** nie wiem jak ty expisz ;D wlasnie mi bot nawalal 8h, wbil 1 lvl i 2 poty waste.. 8k w samej kasie, 60 skorek i pelno tych innych piece of warrior armor itd.. i to 10 lvli nizsza postacia

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

nowe wpt i nawet potka nie stracilem od 3h i ciagle full mana i hp trening many 305-265 xd

Średnio zaawansowany Drunkusik v.2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Fascynujace zaprawde..
    Wez lepiej zakoncz ten noobowski temat, bo jak na nic wiecej Cie nie stac tylko chwalic sie charem bota, to jestes zalosny..

Do tego bocenie na non-pvp to juz wgl. jest zenada.. nie bd. juz mowil dlaczego..

Expert Again q.q's Avatar
    Miasto
    Blisko Brzegu ; >
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Drunkusik v.2 Zobacz post
    Fascynujace zaprawde..
    Wez lepiej zakoncz ten noobowski temat, bo jak na nic wiecej Cie nie stac tylko chwalic sie charem bota, to jestes zalosny..

Do tego bocenie na non-pvp to juz wgl. jest zenada.. nie bd. juz mowil dlaczego..
    Next.

Gdyby Dexterro nie zaczął pisac na temat jego chara ze boci itp. To pewnie bys japy nie otwieral. Nie wypowiesz sie w temacie nie majac poparcia ;]

Tak samo moge powiedziec o twoim temacie pk. Zalosny.

Cos jeszcze ? Zazwyczaj wypowiadasz sie w tematach rl tibii kazdy cie cisnie jak chce, a ty dalej 'pyszczysz' w tych tematach.

Ty po prostu jestes takim bezmozgiem ze to jest porazka. Twierdzisz ze to forum jest debilne ? To wypierdalaj stad plebsie.
    Nie bd dyskutowal z toba bo juz naczytalem sie tych twoich postow.

Chodzi mi o to lessbrainie ze gdyby dexterro nie zaczal tematu na temat tamtego kolesia ze boci/ze ma marne skille to ty bys nic nie napisal. Rozumiesz juz? Czy dalej czegos nie wiesz?
    Ostatnio edytowane przez Again q.q : 26-03-2012 o 16:40

"...Żyję jak Upadły Anioł w tłumie ludzi - lecz całkiem sam..."

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Fajnie..
    Cisna mnie bo tu nikogo nie znam i to forum jest debilne, a ty sie zamknij chamie, bo mnie nie znasz..
    Temat nie jest moj, wiec nie obchodzi czy Ci sie podoba, tez go uwazam za bezsensu jak te wszystkie life z RL.

. Nie wypowiesz sie w temacie nie majac poparcia ;]
    Na tej samej zasadzie moge powiedziec, ze sie nie wypowiesz w tym temacie nie majac mozgu, bo nie wiem jak to stwierdziles, jak juz sie wypowidzialem. Zastanow sie chwile zanim cos napiszesz.
    Ja pyskuje? Ty sie teraz do mnie przypiepszasz, czepiasz sie wszystkiego..
    Mowie cala prawde o boceniu i do tego jeszcze na nonpvp.

Btw. zauwaz, ze najbardziej sie czepialem Boonka, Dexterra i Mariusza, ze granie na non-pvp jest nudne, zniechecalem ich do gry i pewnie im sie to na wyzszych lvlach znudzi i, ze to bezsensu i jakos w dwoch przypadkach to sie sprawdzilo mimo, ze kazdy zaprzeczal moim slowom.
    Ostatnio edytowane przez Drunkusik v.2 : 26-03-2012 o 16:42

Gaduła Dexterro's Avatar
    Miasto
    Zabrze
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Mi się znudziła gra ? Dopiero na 140 + poczułem co oznacza prawdziwy hunt itd.
    Odnośnie bocenia, nic nie mam do osób, które bocą, przecież sam to robiłem, ale dwa lata temu gdy nie było to aż tak wykrywane, teraz gościu dostanie delete i się zniechęci do gry. Jak ja zaczynałem to było łatwo, teraz jest jeszcze łatwiej, dlatego nie rozumiem bocenia low level charów w tych czasach.

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Dexterro Zobacz post
    Odnośnie bocenia, nic nie mam do osób, które bocą, przecież sam to robiłem, ale dwa lata temu gdy nie było to aż tak wykrywane, teraz gościu dostanie delete i się zniechęci do gry. Jak ja zaczynałem to było łatwo, teraz jest jeszcze łatwiej, dlatego nie rozumiem bocenia low level charów w tych czasach.
    W takim razie czemu sprzedales chara ?
    Co do uzywania botow na low lvlu masz racje, bo takie bocenie na facc, to bezsensu jak mozna kupic PACC i duzo szybciej sie wbije ten lvl bez bota i masz pewnosc ze nie jestes na liscie do delete

Miasto
    W-wa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

.
    Wystarczy czy mam ci to jeszcze wytlumaczyc?? Exp ponizej 100 lvla jest bez jakiegokolwiek sensu, bicie potworkow ktore w zasadzie masz na 2-3 hity, robienie 100 kolek w ciagu godziny na TYM SAMYM respie, na tych samych monsterach, to nudzi, wiesz?? Nie wiem ile miales charow na rlu, bo srednio mnie to. Ale ja osobiscie gram od 7 lat w tibie?? I takich "50lvlkow" mialem od chuja i ciut ciut, wbijalem lvle nim powstaly znane boty, nim wgl ktos zaczynal w tym kierunku myslec ?eby program gral za czlowieka. Mam teraz 80 druta, 3x 50+ knight na roznych serwach, 100+msa i powiem ci szczerze, ed/ms/rp- manual, knight-bot. ?eby expic na czyms lepszym trzeba miec kolo 100 lvla? Tak ?eby expic i nie wiec waste, sadze ?e dobrze o tym wiesz i ?e wynudziles si? grajac tym knightem wbijajac po kolei lvle... Wbije tym charem 100 lvl, pogram manualnie, a poki mam siedziec na potworach bez perspektyw huntu z kumplami bede bocil.

Nie mam nic do ciebie, twojego sposobu myslenia, ale pod warunkiem, ?e ty nie bd si? czepial mnie. Nie mam ochoty na forumowe spiny bo uwazam, ?e raz- troche za stary ju? jestem na klotnie przez kabel dwa- nie mam na to zbytnio ochoty trzy- nie wstawiam tych ssow ?eby si? klocic. Ty masz swoje zdanie, ja swoje i przy tym zostanmy, ok?? Mój char, mój ban, moja broszka. Ciebie do bocenia nie namawiam i nie bede, ale nie mow mi co mam robic, prosze. mam nadzieje, ?e uszanujesz to co napisalem i chcesz- wypowiadaj si? na temat chara, dupnych skilli/eq, czegokolwiek, ale sposob prowadzenia chara zostaw mi.

Cytat Napisał Drunkusik v.2 Zobacz post
    Fascynujace zaprawde..

To teraz ja zapytam Ciebie co ty kur...wa osiagnales na tym twoim pvp??! ubijacie w 5 osob 70 rpka 2x 60+lvl, jednym charem 40+lvl i jakies 30 lvle?? i tym sie rajcujesz?? ubij w 2x 50 lvl 100 lvla wtedy pogadamy o jakimkolwiek pvp, poki bijecie w 10 osob na "wand combo" nie mamy o czym gadac
    Ostatnio edytowane przez Soi : 26-03-2012 o 18:38

Średnio zaawansowany Hocus Pocus's Avatar
    Miasto
    Przemyśl
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Zgodzę się z wami bocenie ogólnie nie ma sensu a w szczególności na facc Na światach no pvp prawdziwa gra zaczyna się na 150-200 lvl albo jak się ma kumpli to lata się na hunty. Osobiście gram na no pvp bo na pvp już nikt z moich znajomych nie gra, ale chętnie dobrał bym się z kimś do pk
    ps. Według mnie knight to profa dla ludzi bardzo cierpliwych i konsekwentnych, wiadomo że skile u knighta to podstawa ale skilować często się nie chce, rozmumiem. Tylko nie mogę patrzyć na zmutowanych ek co zrobili sobie questa na traina i mają 100/70 skila bo to beka straszna ;p
    Ostatnio edytowane przez Hocus Pocus : 26-03-2012 o 18:22

Gaduła Dexterro's Avatar
    Miasto
    Zabrze
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

No na sto% sprzedałem chara na 157 levelu, żeby zacząć od nowa również knightem i również na non-pvp bo mi się nudziło. Sprzedałem go bo miał final warninga (za bota) i był na honerze więc nie mogłem go przenieść na secure gdzie gra cała moja gildia, dlatego : >

GRUBY EDIT

Odnośnie Drunkusa i jego pk teamu. Mam takie samo zdanie jak Soi, mój kuzyn ma 160+ level druidem na pvp, sądzę, że cały wasz śmieszny team by wypierdolił, nie macie polotu do prawdziwych pk teamów ze starych czasów. Mówisz, że expienie na non-pvp nie ma sensu ? Bicie całe życie 50 leveli na blessach to dopiero frajda, NO SUPER ZABAWA ! Wbijcie 120 levele, snejkujcie jakieś haj levele a nie bijecie ludzi, którzy grają 2 tygodnie na danym charze. Nie oszukujmy się, tibia, z którą mamy teraz do czynienia nie jest tą wersją, która toleruje pk teamy. CipSoft robi wszystko by ludzie jak najszybciej expili. Antipush system, nie można ropować potworów i black skulle skutecznie ograniczają takich jak wy. Mieliście z loota coś więcej niż dsm ? Może się nie znam ale nie jest to zbyt dobry pomysł na zarobienie pieniążków. Nawet podzielenie itemów za 100k na 6 osób jest mało opłacalne, więc bot jest dużo lepszym sposobem na zarobek.

BOT

Botowanie - sprawa w różnych przypadkach wygląda różnie. Ludzie, którzy mają zamiar bocić całe życie w moich oczach są idiotami, baranami, zerowcami. Rozumiem wybocić postać do 30 levela (sam tak zrobiłem) i potem grać manualnie, nie każdego cieszy wbijanie xx raz jakiś level. Włączanie bota na mid levelu by zarobić ? Hmm, zależy jak się na to patrzy, jeżeli ktoś włącza w bocie attack all monsters i zaznacza moje stworki, kradnie expa, to wkurwia, ale jeżeli jest w miare ogarnięty i nie zrobi tego, nic do niego nie mam, zachowuje się jak zwykły gracz, wtedy ja mogę mu kraść expa, nie będzie miał do mnie żadnych pretensji, bo przecież to maszynka.

@SOI

Jako do osoby nic do Ciebie nie mam, wręcz przeciwnie, szanuje Cie za to, że nie zacząłeś mnie wyzywać. Racja, co do twoich skilli - no średnio mi się podobają, z moimi było to samo ale mi to nie przeszkadzało - w końcu miałem 14 lat i to był mój pierwszy taki char, wybocony do 26 levela nawet nie przeze mnie tylko przez mojego reala bo mnie nie było w mieście, potem już nie używałem bota do expienia. Dlatego polecam Ci zaprzestanie botowania, doskilluj sobie troszkę, pieniądze masz, kup pacca i baw się dobrze. Mówię serio, fajnie się gra na low levelu, można się zabawić bijąc dle czy frosty. Odnośnie ściągania potworów na 2-3 hity, na paccu i 50 levelu nie bije się już elfów czy orków warriorów, tylko dragi, bog raidery itd. To już jest większe wyzwanie dla takiego rycerza i gra nie jest nudna, aż fajnie patrzeć jak postać na własnych oczach rośnie. Smutno mi było się żegnać z moją postacią właśnie dlatego, że robiłem ją sam (właśnie od tego 26 levela) i mam do niej jakiś sentyment. Jak całe życie będziesz bocił to nie będziesz miał takiej satysfakcji jak ja, czy inni manualnie zdobywający doświadczenie ludzie.

To byłby chyba koniec mojego posta, wątpie, że go przeczytacie, jak będzie jednak taka osoba i się zgodzi ze mną to będzie mi miło, żegnam. Graj manualnie i miej frajdę z gry !
    Ostatnio edytowane przez Dexterro : 26-03-2012 o 20:16

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

ja mam zamiar jedynie bocic do 85 potem skilluje nastepnie kupuje pacc i mam frajde z gry,co to jest za frajda wbijac lvl na eq

Średnio zaawansowany Hocus Pocus's Avatar
    Miasto
    Przemyśl
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Skoro bocicie to czemu nie wybocicie sobie skili? ;o

coś z przed chwili ;p jeszcze 9

pozdrawiam Demonka <3
    Ostatnio edytowane przez Hocus Pocus : 26-03-2012 o 20:52

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

latwo strapowac na slimach : >

Nowicjusz ^Aquilezs^'s Avatar
    Miasto
    Warszawa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Hocus Pocus Zobacz post
    Skoro bocicie to czemu nie wybocicie sobie skili? ;o

coś z przed chwili ;p jeszcze 9

pozdrawiam Demonka <3
    ziomuś jakie 9?? jak juz to 29

Miasto
    W-wa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

wiecej ssow!!

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

GRUBY EDIT

Odnośnie Drunkusa i jego pk teamu. Mam takie samo zdanie jak Soi, mój kuzyn ma 160+ level druidem na pvp, sądzę, że cały wasz śmieszny team by wypierdolił, nie macie polotu do prawdziwych pk teamów ze starych czasów. Mówisz, że expienie na non-pvp nie ma sensu ? Bicie całe życie 50 leveli na blessach to dopiero frajda, NO SUPER ZABAWA ! Wbijcie 120 levele, snejkujcie jakieś haj levele a nie bijecie ludzi, którzy grają 2 tygodnie na danym charze. Nie oszukujmy się, tibia, z którą mamy teraz do czynienia nie jest tą wersją, która toleruje pk teamy. CipSoft robi wszystko by ludzie jak najszybciej expili. Antipush system, nie można ropować potworów i black skulle skutecznie ograniczają takich jak wy. Mieliście z loota coś więcej niż dsm ? Może się nie znam ale nie jest to zbyt dobry pomysł na zarobienie pieniążków. Nawet podzielenie itemów za 100k na 6 osób jest mało opłacalne, więc bot jest dużo lepszym sposobem na zarobek.
    Wiem, masz racje.
    Zawsze pekowalem w 3 z kolegami, ale w pewnym czaaie dwoch sie wpisalo do gildi i nie chcieli ze mna pekowac w 3, bo uwazali, ze fajniejsze jest pekowanie z 5+ czy cos.
    Zatem nie mialem wyboru to pekowalem z nimi chociaz uwazalem to za marnotractwo kasy i fragow i wgl. bardziej mi sie podoba pk w 3 z kolegami z rl.
    Poki co mam bsa przez 20dni, ale jak juz mi zniknie to nie bd pekowal w zadnym teamie z 10 bo to tylko strata kasy nawet jak cos wypadnie to duzo nie zarobie.

Wgl. nie wiem czemu mowisz o PK, mi na tym temacie nie zalezy jest obojetny. Ogolnie to raczej gram moim palem, a pk to tylko tak dla urozmaicenia jak czasem nudzi sie w domu po to tego sorca zrobilem. Ogolnie to PK nie sprawia mi przyjemnosci jakiejs duzej, ale lubie czasem isc kogos zabic, ale tak od czasu do czasu.

@BOT

Powiem tak, nie bez powodu nie przepadam za botterami.
    Za tamtych czasow jak byl NEO i kupilem pacc to dostrzeglem dopiero jakie to jest chamskie, bo na facc tego tak nie widac..
    Idziesz na dragi yala zawsze kilka botow 24/7 az do konca staminy, o wyrmach na liberty juz nie mowie.. I to tak wszedzie praktycznie all respawny byly zajete w tak glupi sposob, a jak komus wszedles to zaraz pisze ci hunted itp.
    Jestem zly na to, ze wszystko wrocilo do normy i usunieto bota i teraz znowu wyszedl bot i kazdy zaczyna go sciagac..
    Nie wiem w jakim kierunku idzie ta gra, ale wg. mnie jak juz ktos uzywa bota to bd. go urzywac przez cala gre, w wiekszosci przypadkow..

I nie mowcie mi, ze nie mam racji, bo wydawanie kasy na pacc, a pozniej siedzenie w dp, bo jakis cham expi na DL przykladowo 24/7 i tak w kazdym innym respie to nie jest chyba normalne..

Soi moze tego nie widzisz bo expisz w mintwalin gdzie malo kto expi, ale uwierz mi widzenie np. na Dragonach yala przez tydzien biegajacego kolesia prawie nonstop grajacego na bocie moze wkurzyc tym bardziej, ze jego to nie kosztuje zadnych nerwow walnie se bota i ma wszystko gdzies..

@EDIT

mój kuzyn ma 160+ level druidem na pvp, sądzę, że cały wasz śmieszny team by wypierdolił, nie macie polotu do prawdziwych pk teamów ze starych czasów
    Nie wiem czy ty sie chwalisz czy co..
    Nie znasz tego teamu to nie wiem w skad te przypuszczenia.
    Ma 160 lvl fakt nie jest on niski, ale tez nie jest on czyms niezniszczalnym..
    Pekowalem w teamie z 15dni w czym zabilismy z 3x 140+ i takze kilka setnych w tym nie samych ms/ed tylko tez rp i ek, wiec nie mow ze by nas on zabil, bo by padl na kombo sd, bo co moze jeden 160 przeciwko np. pieciu 70+

Tutaj masz potwierdzenie.

http://www.youtube.com/watch?v=fChKiH_fdvs

Po za tym poki co nie grales na pvp z tym swap systemem itp. wiec pewnie nie wiesz, ze teraz pk jest duzo trudniejsze niz kiedys, bo teraz trzeba myslec, a nie trapowac na chama..
    Ostatnio edytowane przez Drunkusik v.2 : 27-03-2012 o 15:34

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

dobrze jest?xD