co Wy macie ***** za bezsensowne kłótnie o bocenie, gralem 8 lat manualnie, a teraz tego zaluje, granie manualnie w tibie stracilo sens przy updacie 7.92 .
Osobicie wole wkurwić ten 200 lvl na bocie spotykając się przy tym ze znajomymi, i kobietą , nie tracąc czasu, zarabiając w pizde siana, robiąc to o wiele szybciej niz manualnie, a potem pobawić sie na wojnie, na huntach, pk itp, niz tracic 2 lata zycia po pare h dziennie, zeby zabijac potworki, skoro moze to za mnie robic BOT .
Skoro go cisniesz od noobow, bo uzywal bota, to 80% tibii, to nooby ja tez , jednak osiągnąłem chyba troszke wiecej od Ciebie w tej pixelozie, na 2 serverach jestem w rządzącej gildi od paru lat, na kilku innych jestem znany z "nicku" , ale tak jestem naab, bo mam bota , na kazdym servie, na ktorym bylem i osiagnalem coś (pisząc coś mam na mysli bycie w rządzącym teamie) wojny sie toczą tylko o to, kto i ile botów bedzie mogl stawiac dziennie, tibia sie dzieli na 2 pułapy, grasz for fun jak nie wiesz co sie dzieje na servie, albo grasz dla korzysci, to juz dla bardziej wtajemniczonych, wtedy masz wyjebane expic recznie, skoro widzisz na vt 100 osob i kazdy ma comment z 3 charami na bocie, kazdy ma po 15 wyboconych charów 200 lvli , albo jeszcze lepiej, podpytajcie o Olafa , z jego powodu byla wojna na Morganie, poniewaz na 5 servach miedyz innymi Morgana i Furora mial po ponad 100 postaci z lvlami od 150-450 (Spaaw, Gremar 450 ek i 430rp to postacie w 85% wybocone przez olafa, wlozyl w nie tyle starania ile wymaga wcisniecie "ON" na cave bocie, powiedz mu, ze jest noobem, skoro na 50 postaci w higscores na kilku swiatach po 20-30 to same jego postacie .
Sens w tibi jest na wojnie, huntach , pekowaniu , szczegolnie na wojnie i pekowaniu , a nie na klikaniu non stop tego samego, zeby "zabić moba"
To jest tylko moje zdanie, i prosze, zeby nikt na mnie nie wjezdzal, bo ja tu nikogo nie obrazam, wyrażam swoją skromną opinie . :)
Pozdrawiam Commandor Aka Peker, Aka Lubie Wojne, Aka Tibia to zabijanie Aka Wbijam lvle na bocie Aka Cytexx .
Expienie w tibii jest potrzebne do wojen , a po co bic manualnie jak mozna zrobic CAVE BOT ON , i samo sie expi, bo watpie, ze ktoremus z Was sprawia przyjemnosc EXP . Czytelniej ? .