Jednak się przekonałem jacy jesteście fałszywi, a więc tak
Nikt nie wiedział o DDosach? Wszyscy wiedzieli, razem z Tobą drogi Yorenie. Byłeś najbardziej podekscytowany ze wszystkich i co chwilę mówiłeś "wyjeb Sashe teraz!". Odnosząc się jeszcze do DDosow, po kilku dniach wykonywałeś je Ty, jak i połowa gildii Recon. Twierdzisz, że wyrzuciliście mnie z Recon, tak? A to dziwne, bo podobnie jak z DDosami, Większość z gildii mówiła, żebym chara zostawił i wrócił jak będę miał ochotę, bo to jest bez sensu go sprzedawać. Sam postanowiłem odejść z APO, bo nie miałem już tyle czasu i dobrze o tym wiesz. Jedyne co mnie zastanawia, dlaczego tak kłamiesz? Większość z Was się zmieniła o 180 stopni. Oczywiście nie mówię o wszystkich, bo z niektórymi dalej mam dobry kontakt. Wypisujesz takie głupoty, bo dalej myślisz (jesteś przekonany), że to ja okradłem Norwega, a tak na prawdę jesteście w wielkim błędzie. Nie miałem z tym nic wspólnego, no ale cóż, lepiej było pier**lić na mój temat na ts. Odnosząc się jeszcze do mojego "wyrzucenia z gildii", czy zapomniałeś jak na koniec rozdałem Wam jeszcze parę rzeczy? Tak, Yoren, Ty też coś wtedy dostałeś. Po tym jak odszedłem dalej mieliśmy dobry kontakt, ale jak zaczęliście mi obrabiać dupę, ze jestem złodziejem to powiedziałem sobie "pier**le, takich znajomych nie potrzebuję". Skończyło się to zablokowaniem połowy na fb.
@t
Hmm..... Raczej nikomu nie pogratuluję, bo nie ma czego, Cześć
PS. Boonek, po jakimś czasie najwięcej wywalałeś Sashy internet.