User Tag List

Strona 50 z 62 PierwszyPierwszy ... 40484950515260 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 981 do 1 000 z 1225

Wątek: `Recon - Veni, vidi, vici (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Spokojny Typek Zobacz post
    Przedstaw dowody voltanowi, może zablokuje chara kupionego za kradzione uc.
    Cytat Napisał Rastamanek Zobacz post
    Haha co za hipokryzja!
    Jaka hipokryzja typie? : o
    Oświeć mnie i napisz co i komu kiedykolwiek ukradł Yoren, a jeżeli nie masz na ten temat nic do powiedzenia, to przestań się obsrywać publicznie ze swoimi zmyślonymi wizjami rzeczywistości.

jesteś tak denny i nudny jak i cała reszta.
    Nie no okej, ważne, że ty jesteś oryginalny, bo co chwilę masz coś nowego do powiedzenia na nasz temat. Swoją drogą ciekawe skąd bierzesz te nowinki, skoro z nikim z nas nie utrzymujesz żadnego kontaktu

Idź, zgłoś, powiedz że ludzie są okropni i nie dają ci spokojnie grać w tibię. Tylko żeby chociaż tam sobie wstydu nie narobić, dam ci jedną radę.

Pozdro z pracy
    Na pewno zwiększyłeś kapitał intelektualny firmy, w której pracujesz. W cv, w rubryce znajomości języków obcych, mogłeś sobie wpisać język polski, bo utknąłeś w mordorze gdzieś pomiędzy poziomem "początkującym", a "komunikatywnym", w piśmie szczególnie.

#t
    Gratuluję siusiaki.

Top User 2015 Sokol from West's Avatar
    Miasto
    Żyrardów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

O
    Hipokryta się znalazł nic dodać nic ująć pozostało się śmiać
    Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz, idioto.

PS. Może czas najwyższy dorosnąć ?
    Komuś wypominasz, że niby ma dorosnąć, a sam się zachowujesz jak dziecko? Masz tu definicje, bo widzę, że dla ciebie nawet wujek google jest za trudny w obsłudze...

hipokryta to ktoś, kto udaje serdeczność, pobożność, szlachetność, przyjaźń itp., publicznie krytykuje i poucza innych, lecz sam nie żyje zgodnie z głoszonymi poglądami; słowo książkowe, używane z silnym zabarwieniem negatywnym

Twój świat widocznie już się skończył śmieszny gościu jesteś tak denny i nudny jak i cała reszta.
    Ja pierdole, ile razy powtórzysz jeszcze "jesteś denny, nudny itp."? Kolejny raz pokazujesz, że jesteś hipokrytą. Serio? XD

Nie wiem jakim cudem powierzono Wam życie XD.
    Hmm, a jakim cudem tobie? Powierzono nam życie, żeby twoja marna osoba, miała czego zazdrościć i byś miał "ból dupska". Ahh, zapomniałem prawie... Przecież twoje życie polega na tym, że każdymi swoimi wypocinami, rozbawiasz resztę ludzi. Trochę taki klaun i śmieszek z ciebie ":v". W sumie ktoś tam na górze dobrze zrobił, że powierzył życie takiej osobie jak ty i dał ci role błazna. Zapewne jesteś dumny ze swojego życia !

Z niechęcią chcę mi się wchodzić na ten syfilis i patrzeć na wypociny :v. No cóż dla brechtu można wbić na chwilę, a spinki dalej idą haha
    Nie chcesz, ale wchodzisz - gdzie tu sens i logika? Wchodzisz, bo tak bardzo cie to wszystko boli, co my tutaj piszemy, że nie możesz przejść bokiem obok tego - musisz za każdym razem coś tutaj naskrobać.

Czystą głupotę w głowie to przyznaję pewnie masz od dziecka :v
    Czystą głupotę posiadają twoi "przyjaciele" z gildii fantasy - nazwa gildii od bujnej fantazji pewnie? Akurat ty jesteś świetnym przykładem z taką fantazją ":v".

#
    nie gz dorosłe dzieci :]
    Jesteś hipokrytą na każdym kroku swojego życia - chyba już jesteś na poziomie eksperta? XD

@down
    Fakt pomylka :v i to Twoj argument na wszystko zedytowac czyis blad XD.
    Jedną, wielką pomyłką jest twoje śmieszne życie - kiedy to w końcu zrozumiesz? XD

Trzymaj sie tej antygony moze beda male tibijczyki _/
    Tego nawet nie skomentuje, tak się uśmiałem - ale zacytuje dalszą część twojej wypowiedzi:

Opanuj sie aferko serio bo juz na prawde robisz sie coraz bardziej komediowy.
    Dobrą komedie, to nagram z tych twoich śmiesznych wypowiedzi - dużo hajsu chyba zarobie

I pomyslec, ze jestes w moim wieku a bawisz sie w ten shit i jeszcze Cie to ciagnie chyba uzaleznienie?
    *****, jakim ty jesteś hipokrytą XDDD Przewiń wyżej i w końcu zrozum to kim jesteś XD Jak możesz komuś pisać o uzależnieniu, skoro pewnie dalej sam napierdalasz w jakieś gry godzinami - może np. LoL? XD

Znajdz w koncu druga polowke moze Cie ktos ogarnie prawiczku.
    Przyjdzie i na niego pora, a ciebie wtedy będzie zżerała zazdrość(zresztą ciągle cie zżera - z każdego powodu i to dosłownie ) Skąd wiesz, że jest prawiczkiem? XD Raczej wątpię, żeby ci się z tego zwierzał , więc nie zaczynaj wprowadzać ludzi w błąd, skoro nawet nie wiesz, czy to co napisałeś jest prawdą(nikt raczej nie wie). Widzę, że bujna fantazja działa ":v"

Pozdro z pracy
    Sprzedawanie dzieciom narkotyków pod szkołą, to nie praca

Haha co za hipokryzja! Znajac zycie narady na ts czy priv wiadomosciach i rozkminy jak tu mnie zgnoic panowie przestancie juz plakac i zajmijcie sie zyciem a nie gra
    Po pierwsze - raz kolejny używasz słowa, którego znaczenia nie znasz, a po drugie - po co narady na ts czy priv, skoro w porównaniu do ciebie - każdy z nas świetnie sobie radzi bez pomocy innych. Jeśli chodzi o nasze życie - nie martw się, na pewno radzimy sobie lepiej od ciebie ":v"(Przynajmniej nie musimy kraść, tak jak ty, haha).

Cytat Napisał Azielu$ Zobacz post
    Jak będziesz na komendzie to dodaj jeszcze, że mnie wyje*piiiiiii*ałeś na hajs, pazerna k*piiiiii*rwo.
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA XD

Replay poprosze bo nic innego do powiedzenia nie masz co post ta sama wypocina z Twojej strony.
    Ja też proszę o replay, co do niby tego, że pisałem ci coś o jihadach, że niby przez nich odchodzę, a co do postów - przeczytaj na samym początku co napisałem i obejrzyj każdy swój post - kto tu te same "wypociny" pisze za każdym razem? Podpowiem Ci, że nick zaczyna się na R, resztę zgadnij.

Dobra, ale teraz na powaznie skonczcie paplac glupoty bo rzygac sie chce.
    Na poważnie, to rzygaj - skoro ci się "rzygać" chce, to co przedawkowałeś? Apap czy może Ibuprom?

Ciebie to powinienem mianowac jako farmazon roku bo swietnie sie w tym sprawdzasz ! Bez pozdrowien smieszki :v
    Zrobię taki konkurs - sądzę, że zdeklasujesz konkurencje

Chociaz umiem cos pozyteczniejszego - zajac sie zyciem
    Ps pisze z telefonu, gdy nie ma ruchu nieroby ;d
    Tak się zająłeś życiem, pracą, że dalej tutaj jesteś na forum i odpisujesz ciągle. Chyba ciężko żyć tobie bez tego forum i nas? Nie ma ruchu, gdzie? W kiosku? Czy biznes narkotykowy chujowo idzie?

Jeden usłyszy drugi powtórzy a trzeci wymyśli :v Na jakiej podstawie twierdzisz na co ja mam,a na co nie ? Co ja mam czy też nie to raczej sprawa osobista a to co sobie tam wymyślisz czy popitolisz na forum to o niczym nie świadczy.
    Popitolisz? Co to za słowo? Pewnie jakieś twój slang dzielnicowy, hehe. Przecież komuś tam kiedyś opowiadałeś, co masz, pamięć zawodzi? XD

Nie chciało mi się bawić w edytowanie w telefonie w dodatku w wolnej chwili w pracy robiłem to na szybko, ale przecież Ty i tak tego nie zrozumiesz bo nie wiesz co to jest praca ponieważ nigdy jej nie miałeś :v
    Akurat ty o pracy wiesz najwięcej - pewnie to twoja pierwsza praca w życiu(no nie licząc pracy "dilera osiedlowego", pracujesz gdzieś pewnie w kiosku, handlujesz gazetkami i fajkami, a teraz będziesz się chwalił, że "masz pracę".

Ps radzisz sobie z długami po rodzicu ? Musisz mieć ciężkie życie i zamiast wziąć się za siebie bardziej się skupiasz na kłótni forumowej Apo nie grasz to nadrabiasz w GTA lub w coś innego myślisz, że nie wiem ? przesada.
    Fascynujące. Twoje życie np. jest banalne i łatwe - tutaj zrobisz z siebie klauna, tam sprzedasz parę narkotyków, dosłownie żyć nie umierać.

Notorycznie atakujesz moją osobę z swoimi kompanami (ja się odbijam bo już taki jestem).
    Notorycznie to ty tutaj zgrywasz jakiegoś kozaka, który jest wszechwiedzący i wiesz wszystko najlepiej.

Wrzucasz jakieś zjawiskowe ss'y posklejane z rozmowami czy cokolwiek (dorosła osoba się dobrze bawi).
    Wrzuca, żeby pokazać poziom twojej głupoty i ostrzec innych przed znajomością/zadawaniem się z twoją osobą, rozumiesz?

Na dodatek żeby było jeszcze śmieszniej nadal twierdzisz, że ja się mylę nie potrafisz się przyznać do żadnego błędu ciągle się powtarzasz, walisz w chuja za przeproszeniem na lewo i prawo jeszcze masz czelność mi pisać takie BZDURY co ja robię w życiu prywatnym jak nie masz o tym bladego pojęcia!
    HIPOKRYTA.

To ja mam nadzieję, że w końcu uwolnisz się od mojej osoby prywatnej i skończysz z tym śmieszkowaniem bo pewnie nawet nie możesz bez tego zasnąć taki z Ciebie wojownik pisemny do tego mistrz, ale PAINTA !
    Niestety, ale to ty nie potrafisz się uwolnić od nas - ciągle tu jesteś, próbujesz się bronić i odbić od dna. Długo tak jeszcze będzie? Wojownik to akurat ty jesteś - ciągle bronisz racji, których dosłownie nie masz, a o twojej wyobraźni nie wspomnę

Coraz bardziej widzę, że coś Ci dolega zaczynam się martwić - ogranicz to granie.
    Nie no, kioskarz, diler i jeszcze lekarz!

To Ty skończ upośledzony człowieku bo nawet nie potrafisz się ode mnie uwolnić , gdy mnie nie ma to i tak wciśniesz swoje 5 groszy i nadal nadajesz.
    HAHAHA, kto to pisze XD Ps. Który raz już piszesz, że ktoś się od ciebie nie może uwolnić? XD

jesteś tak denny i nudny
    Tyle w temacie, mam nadzieje, że zrozumiałeś.

Co do ddosów dobrze wiesz jak wyglądają moje numerki IP bo przecież się wkradłeś na kanał w TSIE podając się za Kondzia z myślą, że nawet o tym nie wiem.
    Nie no, jesteś żałosny. Po pierwsze się nie wkradł - sam go tam wpuściłeś podając mu hasło, a po drugie - nie był jedyną osobą, z którą na tym ts'ie rozmawiałeś, prawda?

Nie pierwsza i nie ostatnia, chociaż pracuję zawodowo a nie w lesie z śmieciową umową tylko po to żeby coś zarobić, a nie myśleć o przyszłości. Praca w lesie po podstawówce rzeczywiście świetlana przyszłość :V
    Praca w kiosku i dilera - duże masz ambicje, pozazdrościć(ironia)! HAHAHAH

Powtórzyłem tyle razy słowo "Hipokryta", żebyś w końcu pojął znaczenie tego .Może w końcu w życiu ci coś wyjdzie.

Ps. Kiedy mi przyjedziesz wpierdolić, bo coś tam płakałeś ostatnio, że ciekawe czy jakbyśmy mieli okazję się spotkać, byłbym taki mocny? Mam się bać?

@t
    Gz

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Spokojny Typek Zobacz post
    Sprawa ddosow, dlaczego mieszasz araba ? Oboje wiemy, ze robił to twój kumpel bercik o wiewiórczym glosie. Malo tego, dowiedziałem sie tego od ciebie . Bercik wyleciał z gildii za to, ze narazal gildie swoja glupota na bany. Sprzedal Sayonare i ddosy zniknely, dziwne
    Arab nie wiedzial kto ddosuje, wiec pozdrow bercika
    Jednak się przekonałem jacy jesteście fałszywi, a więc tak
    Nikt nie wiedział o DDosach? Wszyscy wiedzieli, razem z Tobą drogi Yorenie. Byłeś najbardziej podekscytowany ze wszystkich i co chwilę mówiłeś "wyjeb Sashe teraz!". Odnosząc się jeszcze do DDosow, po kilku dniach wykonywałeś je Ty, jak i połowa gildii Recon. Twierdzisz, że wyrzuciliście mnie z Recon, tak? A to dziwne, bo podobnie jak z DDosami, Większość z gildii mówiła, żebym chara zostawił i wrócił jak będę miał ochotę, bo to jest bez sensu go sprzedawać. Sam postanowiłem odejść z APO, bo nie miałem już tyle czasu i dobrze o tym wiesz. Jedyne co mnie zastanawia, dlaczego tak kłamiesz? Większość z Was się zmieniła o 180 stopni. Oczywiście nie mówię o wszystkich, bo z niektórymi dalej mam dobry kontakt. Wypisujesz takie głupoty, bo dalej myślisz (jesteś przekonany), że to ja okradłem Norwega, a tak na prawdę jesteście w wielkim błędzie. Nie miałem z tym nic wspólnego, no ale cóż, lepiej było pier**lić na mój temat na ts. Odnosząc się jeszcze do mojego "wyrzucenia z gildii", czy zapomniałeś jak na koniec rozdałem Wam jeszcze parę rzeczy? Tak, Yoren, Ty też coś wtedy dostałeś. Po tym jak odszedłem dalej mieliśmy dobry kontakt, ale jak zaczęliście mi obrabiać dupę, ze jestem złodziejem to powiedziałem sobie "pier**le, takich znajomych nie potrzebuję". Skończyło się to zablokowaniem połowy na fb.
    @t
    Hmm..... Raczej nikomu nie pogratuluję, bo nie ma czego, Cześć

PS. Boonek, po jakimś czasie najwięcej wywalałeś Sashy internet.

!No lifer! 1st R. Boonek's Avatar
    Miasto
    Glasgow
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał kox APO Zobacz post
    bla bla bla.

Przeczytalem tylko ze kogos ddosowalem i stwierdzilem ze dalej nie ma sensu czytac.. Sluchaj gosciu pomoglem ci jak wyszedles na ten main, pomoglem wbic sie do grupy ktora ci pomagala, nawet z tym twoim super ziomkiem super friendsem rastamanem cie poznalem, wiec miej chociaz troche mozgu, czy nwm honoru i przestan pier. glupoty..

Prawda jest taka ze wszyscy jestescie tepi, rasta bercik = arab sokol yoren i kazdy kto im odpisuje, jak banda dzieci lejaca sie patykami w piaskownicy, dajcie sobie na looz ludzie a mnie prosze w te blazenade nie mieszac poniewaz w niej nie uczestnicze

Ktos tam napisal, ze stalismy sie Jihadem, przez chwile tez tak myslalem, bo bylem ograniczony widzac sytuacje jedynie ze swojej perspektywy, Jihad nie spinal sie z byle kim, nie dawali sie prowokowac jak dzeci, sory ale powinniscie brac przyklad z dawnych wrogow..

Nie bede dluzej tolerowal tej blazenady, ktos musi to przerwac, wiec moze tym razem (pewnie juz z 20) napisze to na forum, a nie w grze czy na fejsie - Arab masz skonczyc te blazenade, albo sie bawic dalej ale sam ..

Łowca postów Rastamanek's Avatar
    Miasto
    Nazeing
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Jednak się przekonałem jacy jesteście fałszywi, a więc tak
    Nikt nie wiedział o DDosach? Wszyscy wiedzieli, razem z Tobą drogi Yorenie. Byłeś najbardziej podekscytowany ze wszystkich i co chwilę mówiłeś "wyjeb Sashe teraz!". Odnosząc się jeszcze do DDosow, po kilku dniach wykonywałeś je Ty, jak i połowa gildii Recon. Twierdzisz, że wyrzuciliście mnie z Recon, tak? A to dziwne, bo podobnie jak z DDosami, Większość z gildii mówiła, żebym chara zostawił i wrócił jak będę miał ochotę, bo to jest bez sensu go sprzedawać. Sam postanowiłem odejść z APO, bo nie miałem już tyle czasu i dobrze o tym wiesz. Jedyne co mnie zastanawia, dlaczego tak kłamiesz? Większość z Was się zmieniła o 180 stopni. Oczywiście nie mówię o wszystkich, bo z niektórymi dalej mam dobry kontakt. Wypisujesz takie głupoty, bo dalej myślisz (jesteś przekonany), że to ja okradłem Norwega, a tak na prawdę jesteście w wielkim błędzie. Nie miałem z tym nic wspólnego, no ale cóż, lepiej było pier**lić na mój temat na ts. Odnosząc się jeszcze do mojego "wyrzucenia z gildii", czy zapomniałeś jak na koniec rozdałem Wam jeszcze parę rzeczy? Tak, Yoren, Ty też coś wtedy dostałeś. Po tym jak odszedłem dalej mieliśmy dobry kontakt, ale jak zaczęliście mi obrabiać dupę, ze jestem złodziejem to powiedziałem sobie "pier**le, takich znajomych nie potrzebuję". Skończyło się to zablokowaniem połowy na fb.
    @t
    Hmm..... Raczej nikomu nie pogratuluję, bo nie ma czego, Cześć

PS. Boonek, po jakimś czasie najwięcej wywalałeś Sashy internet.
    I to jest jeden z powodów dlaczego Was opuściłem jak dla mnie nie jesteście warci nawet jednego dobrego zdania, a co do kłamania to ciągle wypieracie się kłamstwem ciągle patrzycie gdzie i komu wcisnąć na chama totalny farmazon z palca wyssany. Co z tego wszystkiego jest najlepsze? Lecicie w opór ciągle powtarzając się. To albo jesteście honorowi z odrobiną odwagi, albo dalej będziecie kłamać to już zostawię Wam
    Ps czas najwyższy wyciągnąć z tego wnioski i w końcu ogarnąć się bo na mój punkt widzenia i nie tylko robi się to żenujące (co byście nie zrobili dla głupiej gry)

#
    Nie gratuluję bajkopisarze
    Ostatnio edytowane przez Rastamanek : 08-10-2016 o 03:48
    To be continued .....

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał 1st R. Boonek Zobacz post
    Przeczytalem tylko ze kogos ddosowalem i stwierdzilem ze dalej nie ma sensu czytac.. Sluchaj gosciu pomoglem ci jak wyszedles na ten main, pomoglem wbic sie do grupy ktora ci pomagala, nawet z tym twoim super ziomkiem super friendsem rastamanem cie poznalem, wiec miej chociaz troche mozgu, czy nwm honoru i przestan pier. glupoty..

Prawda jest taka ze wszyscy jestescie tepi, rasta bercik = arab sokol yoren i kazdy kto im odpisuje, jak banda dzieci lejaca sie patykami w piaskownicy, dajcie sobie na looz ludzie a mnie prosze w te blazenade nie mieszac poniewaz w niej nie uczestnicze

Ktos tam napisal, ze stalismy sie Jihadem, przez chwile tez tak myslalem, bo bylem ograniczony widzac sytuacje jedynie ze swojej perspektywy, Jihad nie spinal sie z byle kim, nie dawali sie prowokowac jak dzeci, sory ale powinniscie brac przyklad z dawnych wrogow..

Nie bede dluzej tolerowal tej blazenady, ktos musi to przerwac, wiec moze tym razem (pewnie juz z 20) napisze to na forum, a nie w grze czy na fejsie - Arab masz skonczyc te blazenade, albo sie bawic dalej ale sam ..
    Wszedłem na sekundę zobaczyć co się dzieje i widzę taki post, gdzie Yoren kłamie co drugie słowo, to aż mi się głupio zrobiło i tylko po to założyłem te konto. Co do reszty, to już sam to wiesz jak było i nie oszukuj sam Siebie Wiem, że szkoda Tobie chara, ale teraz bana za to nie dostaniesz

PS. To była moja ostatnia wypowiedź na tym forum, także pozdrawiam tylko malutką garstkę z dawnych osób
    Ostatnio edytowane przez kox APO : 08-10-2016 o 03:51

Miasto
    Glasgow
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

bla bla bla.

[realia]
    A teraz tak jak to wyglada wg mnie: Byl se rasta byl se bercik kazdy wiedzial do czego i po co byli w gildi (tacy tez sa potrzebni) mieli swoja glupota prowokowac Jihad i innych graczy czesto nawet bylismy krytykowani za to ze wgl z kims takim jestesmy w gildi XD Ale na ts byl porzadek "zamknij sie" i nie bylo ani bercika ani rasty... przestalem wchodzic 2 miesiace minely i role sie odwrocily 2 noname zaczely grac pierwsze skrzypce w gildi w ktorej jeszcze chwile temu byli najbardziej zbednym elementem.. Daliscie hajs, daliscie fejm, doprowadziliscie nawet do tego ze rasta prawie stanal na czele tej smiesznej fantasy... 2 miesiace i nikt poza mna nie reagowal na debilizm ktory opanowal nasz ts, zmiany glosu ktore kazdego wkurwialy, rozmowy polegajace tylko na wyzywaniu.. ogarnieci goscie dali sie przybic do sciany zwyklemu plebsowi.. pod koniec to juz nikt sie nawet nie odzywal... prawie straciliscie postacie przez ddosowanie bercika, doceniona zas zosala osoba ktora bez wachania pozwolilaby na to zeby wam pousuwali chary XD atakujecie we 4 typa ktory jeszzce niedawno gasil sie po jednym zdaniu.. 4 posty, kazdy rozbudowany, estetyczny oraz poprawnie napisany przeciwko jednemu postowi ktory mozna porownac do rzyga na dywanie... upadliscie koledzy, czas powstac krolowie nie walcza z chlopami tylko skazuja ich na smierc...

ps. walka ktorej sie podjeliscie byla wygrana jeszcze zanim wgl sie zaczela naprawde musze to przypominac?

#Bercik recon sklada sie z graczy ktorzy znaja te gre nie tylko od strony crackow, wiemy jak dziala administracja, yagami wcale nie musial nikogo pytac bo kazdy wiedzial kto to robil, yagami znal wiekszosc z nas jeszcze zanim wgl zostal GM i zdawal sobie sprawe ze jesli przez tyle lat zaden z nas tego nie robil to raczej nie bedzie tego robil, a ty wyzywajac wszystkich i narazajac sie botami czy innymi pierdolami zwrociles na siebie uwage.. czekal az sie sam przyznasz, ale zabraklo ci jaj.. a ide o reke, ze jakbys napisal "dobra sluchaj to ja przyznaje sie bez bicia, sory juz nie bede tego robic bo fakt przesadzilem" dostalbys ub, oraz uznanie gildi bo odjebac glupote umie kazdy, ale przyznac sie i poniesc konsekwencje juz nie .. niestety wolales milczec i czekac probujac zrobic z nich idiotow co jeszcze bardziej ich poirytowalo... mozesz sobie wmawiac komu chcesz co chcesz, ze mna to nie przejdzie..

Cytat Napisał Sasha Rookslayer Zobacz post
    Coraz to nowszych informacji się dowiadujemy o Was i o tych śmiesznych DDoSach. Pewnie wiecie, ale ostatnim czasy znowu ktoś mnie DDoSuje.. Administracja podjęła już pewne kroki w tej sprawie, więc nie zdziwcie się jak któryś z Was dostanie delete.
    Bercik już nie gra, więc nawet nie zwalajcie na niego winy.

Pozdrawiam, życzę powodzenia w grze i dalszych awansow.

Hm dlaczego szukasz winnego posrod nas skoro kazdy chetnie by to zrobil? Wraca to co dajesz od siebie, pamietaj ze to nie zaden z nas zmusil cie do grania 2 miechy samemu na tescie :] na eventach nawet nasi wrogowie cie leja.. Masz wgl jakies dowody na to ze twoja siec jest atakowana czy rzucasz oskarzenia zeby jak zwykle zrobic dookola siebie jakies zamieszanie? wyobraz sobie ze moj internet tez ostatnio znacznie czesciej pada niz powinien, ale oskarzenia bez dowodow to zwykle pomowienia ktore nalezy zachowac dla siebie / ps. jestes sam jak palec, nikt ci nie pomaga, dla nas jestes jedynie 40stoma punktami co event :]

Jakiekolwiek nastepne posty rasty czy jego cunpla sam bede reportowal jako prowokacje do spiny w naszym temacie ;[
    Ostatnio edytowane przez Inquso : 22-12-2022 o 13:04

Banned
    Miasto
    Szczecin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Coraz to nowszych informacji się dowiadujemy o Was i o tych śmiesznych DDoSach. Pewnie wiecie, ale ostatnim czasy znowu ktoś mnie DDoSuje.. Administracja podjęła już pewne kroki w tej sprawie, więc nie zdziwcie się jak któryś z Was dostanie delete.

Kogo to obchodzi komu Ty pomogłeś, a komu nie? Aaa i znowu nie kłam, że nie przeczytałeś wszystkiego. :v

Proszę nie wprowadzać wszystkich w błąd.

Haha!

Kogo Ty chcesz oszukać?

#Bercik recon sklada sie z graczy ktorzy znaja te gre nie tylko od strony crackow, wiemy jak dziala administracja, yagami wcale nie musial nikogo pytac bo kazdy wiedzial kto to robil, yagami znal wiekszosc z nas jeszcze zanim wgl zostal GM i zdawal sobie sprawe ze jesli przez tyle lat zaden z nas tego nie robil to raczej nie bedzie tego robil, a ty wyzywajac wszystkich i narazajac sie botami czy innymi pierdolami zwrociles na siebie uwage.. czekal az sie sam przyznasz, ale zabraklo ci jaj.. a ide o reke, ze jakbys napisal "dobra sluchaj to ja przyznaje sie bez bicia, sory juz nie bede tego robic bo fakt przesadzilem" dostalbys ub, oraz uznanie gildi bo odjebac glupote umie kazdy, ale przyznac sie i poniesc konsekwencje juz nie .. niestety wolales milczec i czekac probujac zrobic z nich idiotow co jeszcze bardziej ich poirytowalo... mozesz sobie wmawiac komu chcesz co chcesz, ze mna to nie przejdzie..
    Idąc Twoim tokiem rozumowania, to można również wywnioskować, że jeżeli ja nie używałem botów przez xx lat, to nigdy ich nie będę używał? Słabe.

Hm dlaczego szukasz winnego posrod nas skoro kazdy chetnie by to zrobil? Wraca to co dajesz od siebie, pamietaj ze to nie zaden z nas zmusil cie do grania 2 miechy samemu na tescie :] na eventach nawet nasi wrogowie cie leja.. Masz wgl jakies dowody na to ze twoja siec jest atakowana czy rzucasz oskarzenia zeby jak zwykle zrobic dookola siebie jakies zamieszanie? wyobraz sobie ze moj internet tez ostatnio znacznie czesciej pada niz powinien, ale oskarzenia bez dowodow to zwykle pomowienia ktore nalezy zachowac dla siebie / ps. jestes sam jak palec, nikt ci nie pomaga, dla nas jestes jedynie 40stoma punktami co event :]
    Wy to zaczęliście, więc zapewne dalej to kontynuujecie. Bercik wszystko wyśpiewał, po co miałby kłamać, skoro ma wyjebane w APO i tu nie gra? Miej jaja i się przyznaj, a nie wiecznie wprowadzacie (nie wszyscy, a większość) wszystkich w błąd i piszecie wiecznie nieprawdę.
    "Jestem sam jak palec, wygrywacie na eventach" - co chciałeś wskórać pisząc te śmieszne rzeczy? Może jakiś konkurs? Cały Recon vs Sasha? Oczywiście 1 vs 1.

Cytat Napisał Okey Zobacz post
    Przestań krasc internet z zabki - to rozwiaze twoje dosy.
    A Ty gościu w ogóle kim jesteś? Zawsze się ktoś znajdzie, który będzie pisał głupoty. :v

#t

Ostatnio edytowane przez Inquso : 22-12-2022 o 13:05

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie miałem jaj się przyznać? Dobrze wiesz, że przyznałem się Squidowi, że to ja robiłem. Byłeś w grupie tych osób, która mówiła, żebym się nie przyznawał bo nie mają dowodów, itd. Odniose się jeszcze co do Twojej wypowiedzi. Teraz to Ty nie masz jaj się przyznać, że waliłeś DDoS'y w Sashe, bo sam podałem ci tą darmową stronę (dobrze wiesz jaką). Ja zacząłem DDosy, ale to nie ja je kończyłem i dobrze o tym wiesz, więc nie pisz nic więcej na ten temat, jeżeli nie chcesz okłamywać samego siebie. Jak już mówiłem, większość osób miała dostęp do strony i mogła wykonywać ataki, prawie wszyscy o nich wiedzieli (raczej wszyscy)

Mastah! Okey's Avatar
    Miasto
    London \o/
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Sasha Rookslayer Zobacz post

Przestań krasc internet z zabki - to rozwiaze twoje dosy.

Nie wiem kto jest w tej gildii, ale wojna trwa w najlepsze - ktos z kolorowych powinien dac zakaz komentowania prowokatorom aby zalozyciele tematu mogli normalnie go prowadzic, to nie ich wina, ze ktos wpada z buciorami i ich oczernia, od rozwiazywania takich konfliktow sa moderatorzy, wiec gdzie oni sa? To co sie tu dzieje jest tylko i wylacznie ich wina. Dziekuje za uwage

Gratuluje Piontreg, czysc ze smieci, a wy chlopaki wiecej luzu i swoje podworko trzymajcie czyste, nie sra sie sobie pod płot XD
    nie ma bo ukradli -_-

VIP Dementor's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Chciałbym przypomnieć, że wątek dotyczy prezentacji gildii Recon, każdy kolejny post przekraczający pewne granice, zbaczający z tematu będzie odpowiednio nagradzany.
    Misiaczek Zabijaka 2633-2752
    Dark Bartek 2213-2746 ; 2786-2796
    Lonkey 1467-1517
    Lee Shoter 702-... [815]

Banned
    Miasto
    Tak
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Siema witam widze ze moj ziom yoren dalej pyka pozdrawiam cieplujtko //hakka

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Dziękuję za pomoc ogarom z mojej gildii :v

Veni, vidi, vici #2015 #2016 Arab's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Miasto
    Glasgow
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Postanowilem podzielic sie z wami ciekawym tematem

Cytat Napisał Voltan Zobacz post
    Lepiej napisz co według Ciebie miałeś. Okradł Cię 'Sevi (nick z forum), do czego się przyznał dzisiaj w nocy po zablokowaniu jego postaci, gdy zobaczył, że pomylił się z ip.

Koledzy tlumaczą to jako "zart", taki niewinny zarcik hehe

Po krotkiej rozmowie z Voltanem stwierdzam, ze on takze lubi se pozartowac

[18/10/2016 01:31] Voltan -> Been was banished because of Destruktywne zachowanie.

[18/10/2016 01:29] Voltan -> Devon was banished because of Destruktywne zachowanie.

[18/10/2016 01:22] Voltan -> Yaseq was banished because of Destruktywne zachowanie.

[18/10/2016 01:21] Voltan -> Xysia was banished because of Destruktywne zachowanie.

[18/10/2016 01:21] Voltan -> Scix was banished because of Destruktywne zachowanie.
    taki z niego zartownis! xd

#t gratuluje tym co zachowali postacie
    Ostatnio edytowane przez 1st R. Boonek : 22-10-2016 o 12:04

Zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

[IMG][/IMG]

Veni, vidi, vici #2015 #2016 Arab's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nadszedł dzień w którym nasz kompan Yoren usunął z APO swoją postać.

#edit Miał być ss z gry to i jest.

Cytat Napisał Almost Famous Zobacz post
    nie rozumiem jednego, ten yoren to jednak na was sie wypial? XD
    Nie, Yoren się nie wypiął, po prostu usunął postać, kontakt dalej mamy bardzo dobry
    Ostatnio edytowane przez Arab : 24-10-2016 o 19:24

Banned
    Miasto
    Szczecin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

A co tu się wyprawia? Oszukiwanie, wyzywanie, hackowanie, a nawet usuwanie kont?! No ładnie, ładnie.

Powodzenia w dalszej przygodzie.
    Ostatnio edytowane przez Sasha Rookslayer : 23-10-2016 o 17:12

Łowca postów Natsu's Avatar
    Miasto
    Bielsko-Biała
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

x2 rip yoren módlmy się za niego
    23.10.2016