User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 20 z 1225

Wątek: `Recon - Veni, vidi, vici (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Łowca postów Rastamanek's Avatar
    Miasto
    Nazeing
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Kebab San Zobacz post
    W sumie zauwazylem ze od kiedy Recona nie ma na mainie to Bratvie odpierdolilo juz kompletnie na mozgi.
    Zachecam do powrotu.
    Uzasadnij w czym Ci Bratva przeszkadzać zaczęła bo najpierw hejtujesz Recon gratulujesz i Bratvie, a za chwile odwrotnie co moim zdaniem jest chore, zdecyduj się.

Cytat Napisał Kebab San Zobacz post
    Po prostu obiektywnie patrze na to co sie dzieje, nie kibicuje ani jednym ani drugim.
    Trzezwe spojrzenie.
    To dalej nie jest wytłumaczenie, ale niech będzie.

#

gz

#edit

Cytat Napisał Sokol from West Zobacz post
    ANie sądzisz, że jest to trochę żenujące, że osoba w twoim wieku, ciągle zachowuje się poniżej krytyki?
    Znowu zaczynasz? Oceniasz kogoś w taki sposób a ciągle na kogoś wchodzisz i opiniujesz bez przerwy pisząc to samo w dodatku piszesz ciągle do tych samych osób w ten sam sposób, skończ już :v. Ja sądzę, że jesteś rozchwiany emocjonalnie i nie potrafisz się uspokoić, pozdrawiam.

Akurat o bzdurach i kłamstwach wiesz najlepiej, więc jak możesz to zamilcz hipokryto, bo tylko robisz tutaj z siebie pośmiewisko ":v".
    xD

@down

Mogę się wypowiadać kiedy chce, a ty co najwyżej możesz tylko odpisywać jakieś marne wypociny za każdym razem ":v". Ja jestem spokojny i umiem panować nad emocjami w porównaniu do ciebie, więc odbij, bo tylko się ośmieszasz w tym momencie Nie będę tutaj podawał przykładów, jak szczególnie ty "nie potrafisz się uspokoić", sam to najlepiej powinieneś wiedzieć

Serio xD? Rudolf uspokój się proszę ja Ciebie znowu się powtarzasz #button#replay :v

Ps. Arab Cię z pokeballa wypuścił chyba XD
    Ostatnio edytowane przez Rastamanek : 14-04-2017 o 04:18
    To be continued .....