@up
Mogę się wypowiadać kiedy chce, a ty co najwyżej możesz tylko odpisywać jakieś marne wypociny za każdym razem ":v". Ja jestem spokojny i umiem panować nad emocjami w porównaniu do ciebie, więc odbij, bo tylko się ośmieszasz w tym momencieNie będę tutaj podawał przykładów, jak szczególnie ty "nie potrafisz się uspokoić", sam to najlepiej powinieneś wiedzieć
@up2
Aktualnie to ty się powtarzasz i ciągle mi odpisujesz coś w stylu "ciągle to samo itp.", więc jak możesz to skończ pajacować ":v". Rudolfa szukaj sobie w zimę, a jak już chciałeś nawiązać do "niby mojego wyglądu", to spójrz na siebie, bo twoje podobieństwo z hakerem bonzo jest dziwnie prawdziwe - czyżbyś zabawiał się po nocach z kobrą? Którym okiem na ciebie patrzy?![]()
Ps. Rudolf to zwierzę, ja jestem człowiekiem, a kim ty jesteś - to już sam sobie odpowiedz na to pytanie
Porównujesz mnie do pokemona? "Mocne", aż się uśmiałem z kolejnej twojej odpowiedzi. Nie stać cie na nic lepszego, co? Zapamiętaj sobie błaźnie, że nikomu nie podlegam, odpowiadam sam za siebie i to ja decyduje co robię w danym momencie i w jaki sposób, a ty możesz raz n-ty wymyślać swoje śmieszne "teorie" i wprowadzać przy okazji innych w błąd.
Akurat o bzdurach i kłamstwach wiesz najlepiej, więc jak możesz to zamilcz hipokryto, bo tylko robisz tutaj z siebie pośmiewisko ":v". Jakbyś miał odwagę i "jaja", to byś przyznał się w końcu jaka była i jest prawda na różne tematy, a nie mydlisz innym oczy, jacy to wszyscy(recon) są źli i jaki ty jesteś wielce "pokrzywdzony", dobrze? Jesteś największym pośmiewiskiem, oszustem, złodziejem, płaczkiem i bajkopisarzem na tym serwerze, więc nie pisz, że u nich "takie zachowanie to codzienność", skoro przecież to u ciebie ciągle występuje właśnie takie zachowanie - kłamiesz, oszukujesz, piszesz kolejne bajki. Ciągle wmawiasz, że cie to nie interesuje, a ciągle tu zaglądasz, ciągle komentujesz, ciągle musisz dorzucić swoje "5 gr", bo przecież ZOSTAŁEŚ POKRZYWDZONY PRZEZ RECON, HAHA. Nie sądzisz, że jest to trochę żenujące, że osoba w twoim wieku, ciągle zachowuje się poniżej krytyki?
Zastanów się nad swoim zachowaniem, a następnie wypominaj komuś jego zachowanie.
Dawaj Dawid daszek, jutro o 19 XDDD
Ps.
Gorzej niż kobieta, dosłownie xDDDDD
@topic
Gratuluje, ciekawe jak szybko Wam się znudzi tam gra![]()