User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 20 z 1225

Wątek: `Recon - Veni, vidi, vici (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Top User 2015 Sokol from West's Avatar
    Miasto
    Żyrardów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@up
    Cytat Napisał Rastamanek Zobacz post
    Znowu zaczynasz? Oceniasz kogoś w taki sposób a ciągle na kogoś wchodzisz i opiniujesz bez przerwy pisząc to samo w dodatku piszesz ciągle do tych samych osób w ten sam sposób, skończ już :v. Ja sądzę, że jesteś rozchwiany emocjonalnie i nie potrafisz się uspokoić, pozdrawiam.
    Mogę się wypowiadać kiedy chce, a ty co najwyżej możesz tylko odpisywać jakieś marne wypociny za każdym razem ":v". Ja jestem spokojny i umiem panować nad emocjami w porównaniu do ciebie, więc odbij, bo tylko się ośmieszasz w tym momencie Nie będę tutaj podawał przykładów, jak szczególnie ty "nie potrafisz się uspokoić", sam to najlepiej powinieneś wiedzieć

@up2
    Serio xD? Rudolf uspokój się proszę ja Ciebie znowu się powtarzasz #button#replay :v
    Aktualnie to ty się powtarzasz i ciągle mi odpisujesz coś w stylu "ciągle to samo itp.", więc jak możesz to skończ pajacować ":v". Rudolfa szukaj sobie w zimę, a jak już chciałeś nawiązać do "niby mojego wyglądu", to spójrz na siebie, bo twoje podobieństwo z hakerem bonzo jest dziwnie prawdziwe - czyżbyś zabawiał się po nocach z kobrą? Którym okiem na ciebie patrzy?

Ps. Rudolf to zwierzę, ja jestem człowiekiem, a kim ty jesteś - to już sam sobie odpowiedz na to pytanie

Ps. Arab Cię z pokeballa wypuścił chyba XD
    Porównujesz mnie do pokemona? "Mocne", aż się uśmiałem z kolejnej twojej odpowiedzi. Nie stać cie na nic lepszego, co? Zapamiętaj sobie błaźnie, że nikomu nie podlegam, odpowiadam sam za siebie i to ja decyduje co robię w danym momencie i w jaki sposób, a ty możesz raz n-ty wymyślać swoje śmieszne "teorie" i wprowadzać przy okazji innych w błąd.

Skąd taka zmiana bo właśnie uciekłeś z swoimi towarzyszami, którzy bez przerwy tak się zachowywali i w sumie robią to nadal przy każdej lepszej okazji. Tak, więc nie pisz w liczbie mnogiej. Szczerze? Nie chciałem się wypowiadać, ale po tych bzdurach i kłamstwach, które właśnie przeczytałem nie mogłem się oprzeć, poważnie. Właściwie grajcie sobie gdzie chcecie guzik mnie to interesuje bo tak na dobrą sprawę każdy marnuje swój czas na coś bez względu na to gdzie gra i co robi. Takie "kłamstwa" i unoszenie się "dumą", że przykładowo ja nie gram ,a Ty nie potrafisz się rozstać z grą (nie masz życia itp) to u Was takie zachowanie to codzienność. Tak nazwiesz normalne zachowanie? pozdrawiam
    Akurat o bzdurach i kłamstwach wiesz najlepiej, więc jak możesz to zamilcz hipokryto, bo tylko robisz tutaj z siebie pośmiewisko ":v". Jakbyś miał odwagę i "jaja", to byś przyznał się w końcu jaka była i jest prawda na różne tematy, a nie mydlisz innym oczy, jacy to wszyscy(recon) są źli i jaki ty jesteś wielce "pokrzywdzony", dobrze? Jesteś największym pośmiewiskiem, oszustem, złodziejem, płaczkiem i bajkopisarzem na tym serwerze, więc nie pisz, że u nich "takie zachowanie to codzienność", skoro przecież to u ciebie ciągle występuje właśnie takie zachowanie - kłamiesz, oszukujesz, piszesz kolejne bajki. Ciągle wmawiasz, że cie to nie interesuje, a ciągle tu zaglądasz, ciągle komentujesz, ciągle musisz dorzucić swoje "5 gr", bo przecież ZOSTAŁEŚ POKRZYWDZONY PRZEZ RECON, HAHA. Nie sądzisz, że jest to trochę żenujące, że osoba w twoim wieku, ciągle zachowuje się poniżej krytyki?

Zastanów się nad swoim zachowaniem, a następnie wypominaj komuś jego zachowanie.

Cytat Napisał Ojciec Mateusz Zobacz post
    nie wyjdzie na solo
    Dawaj Dawid daszek, jutro o 19 XDDD

Ps.
    Nie chciałem się wypowiadać, ale po tych bzdurach i kłamstwach, które właśnie przeczytałem nie mogłem się oprzeć, poważnie.
    Właściwie grajcie sobie gdzie chcecie guzik mnie to interesuje bo tak na dobrą sprawę każdy marnuje swój czas na coś bez względu na to gdzie gra i co robi.
    Gorzej niż kobieta, dosłownie xDDDDD

@topic

Gratuluje, ciekawe jak szybko Wam się znudzi tam gra
    Ostatnio edytowane przez Sokol from West : 14-04-2017 o 13:35