... wskutek, sprzątania po sobie przez apendora c:
odkąd apedron napisał ostatnie pożegnanie, Tharo z Pointem zabrali się za jakaś robotę i mam problem z masowym robieniem shaman setów
a tu jeszcze mój pokemon w pokéballu
Zasadnicze pytanie jest takie: czy warto cokolwiek robić dla apowskiego społeczeństwa... (ogólnie zawsze warto próbować.... ale w przypadku ap0.....) Po co się rozpisywać jak ktoś od ręki może usunąć ten temat. Może gdzieś wieczorem dopisze kilka zdań więcej.
Na ten moment zostawię was z taka myślą: Skoro ludzie nie chcą zmian (gracze), skoro administracja nie chce zmian (część*), skoro właściciel nie chce zmian... to co My możemy? Skoro nasz wkład i poświecenie może zostać zniszczone jednym machnięciem ręki....
edit1
a kiedy wybuchła "afera peronowa"? xD
No i fajnie trzeba wypalać czyraka gorącym żelazem, tylko szkoda, że w kwestii perona, w odpowiednim czasie nie zostały podjęte żadne kroki. Gość przez xxx czasu bocił, w tym samym czasie innych banując za boty. Usuwał wszystko i wszystkich którzy byli na tyle odważni, by pisać o jego przekrętach.
Mam pompę z ludzi, którzy pomimo tego co się działo, nie zrobili nic, aby odpowiednio szybko usunąć perona. No ale cuszzzz..... wszyscy ( gracze i administracja ) mieli/maja wybór:
edit2
@Schwaab
jak na konohe przystało: wspiąłeś się na wyżyny intelektualne tylko po to żeby nie wnieść nic merytorycznego do tematu