User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 20 z 44

Wątek: Apendor i postacie

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Nowicjusz Don Peron's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Sir Mastah Zobacz post
    Z racji, że poprzedni post zniknął wskutek...
    ... wskutek, sprzątania po sobie przez apendora c:

Dlaczego przez tak długi czas
    odkąd apedron napisał ostatnie pożegnanie, Tharo z Pointem zabrali się za jakaś robotę i mam problem z masowym robieniem shaman setów

widziałem zdjęcia jak blokowany był stołami bodajże Denor na Returnedach, puszczając mas res w eter (jeśli ktoś posiada takie zdjęcia, to prosiłbym o podesłanie bądź wrzucenie

a tu jeszcze mój pokemon w pokéballu

Zasadnicze pytanie jest takie: czy warto cokolwiek robić dla apowskiego społeczeństwa... (ogólnie zawsze warto próbować.... ale w przypadku ap0.....) Po co się rozpisywać jak ktoś od ręki może usunąć ten temat. Może gdzieś wieczorem dopisze kilka zdań więcej.
    Na ten moment zostawię was z taka myślą: Skoro ludzie nie chcą zmian (gracze), skoro administracja nie chce zmian (część*), skoro właściciel nie chce zmian... to co My możemy? Skoro nasz wkład i poświecenie może zostać zniszczone jednym machnięciem ręki....

edit1
    Cytat Napisał Point Zobacz post
    Uwaga - ważne. APENDOR OD CONAJMNIEJ MIESIĄCA NIE POSIADA POZYCJI.
    a kiedy wybuchła "afera peronowa"? xD

Cytat Napisał Point Zobacz post
    W ostatnim czasie dokładam wszelkich starań, aby pozbyć się z APO botterów - przypomnę, że banując obecnie osoby które nie otrzymują pierwszego bana muszą się liczyć z banem na 1000h.
    No i fajnie trzeba wypalać czyraka gorącym żelazem, tylko szkoda, że w kwestii perona, w odpowiednim czasie nie zostały podjęte żadne kroki. Gość przez xxx czasu bocił, w tym samym czasie innych banując za boty. Usuwał wszystko i wszystkich którzy byli na tyle odważni, by pisać o jego przekrętach.

Mam pompę z ludzi, którzy pomimo tego co się działo, nie zrobili nic, aby odpowiednio szybko usunąć perona. No ale cuszzzz..... wszyscy ( gracze i administracja ) mieli/maja wybór:

edit2
    @Schwaab
    jak na konohe przystało: wspiąłeś się na wyżyny intelektualne tylko po to żeby nie wnieść nic merytorycznego do tematu
    Ostatnio edytowane przez Don Peron : 14-11-2023 o 22:54