User Tag List

Zobacz wyniki ankiety: Czy przeszkadzaja ci Metalowcy??

Głosujących
340. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Sam nim jestem i jest mi z tym dobrze.

45 13.24%
  • W zadnym wypadku.

150 44.12%
  • Przeszkadzaja.

44 12.94%
  • Nienawidze ich!!

101 29.71%
Strona 10 z 16 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 181 do 200 z 312

Wątek: Czy przeszkadzaja ci metalowcy??

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał lgke790 Zobacz post
    @Margoth
    Czy ja Cię obraziłem? Lub kogoś kto słucha metalu? Nie, jeżeli dbasz o to żeby innym nie przeszkadzać, więc czemu Ty mnie obrażasz i mówisz, że jestem głupi?
    Więcej kultury, tutaj mamy przykład metala, który wyzywa innych, że są nietolerancyjni, a mówi do kogoś, że jest głupi po mimo to, że ta osoba mu nic nie zrobiła
    LOL? Ja wyzywam?? Czy ja powiedziałem, ze metale "Śmierdzą" i mają brudne włosy?? Nie? Więc o czym dyskutujesz??
    A słowo "Głupi" to chyba nie jest tak bolesne wyzwisko, że będziesz mnie teraz tępił Xd 70% z was kieruje sie stereotypami... Mówię o tym: Czarne długie włosy, koszula z Chrystusem do góry nogami, glanami za kolana, czarne spodnie i skóra. Nie każdy kto słucha metalu wygląda jak Zóo i shatan... Myślę, że ja jak metalowiec z twoich wyobrażeń nie wyglądam -.- ( Jest fotka w dziale RL foto).
    Ostatnio edytowane przez Margoth : 07-12-2007 o 20:34

WiKuŚ
    Guest

Domyślnie

Cześć Wszystkim... Według mnie każdy metalowiec to człowiek, nie podoba wam się ich styl to zatrzymajcie to dla siebie. Dlaczego w większości z was jest hmmm... "wrodzona nienawiść do metalowców"? Co oni wam zrobili? Okradli was, zaatakowali czy coś tam innego? Sądzę, że nie. Pomyślcie czasem o tym co dana osoba może czuć po słowach, które z waszych ust wypływają.. To tak jakby ktoś na was nabluzgał nie mając do tego żadnych podstaw.
    Poznajcie człowieka a później krytykujcie.To by było na tyle. Żegnam czule.

Gaduła fR33's Avatar
    Miasto
    Dawny dom Anny Pozycja: Najlepszy przyjaciel mamy Gąski
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Hm... Jak dla mnie style są trochę pojebane... ; O
    Dlaczego? Myślę, że człowiek, który jest w jakiejś subkulturze nieco się zmienia... Subkultura mu wiele narzuca. Chociażby specyficzny ubiór. Czerń w 30 stopniach? Ciekawe. Jak dla mnie to takie głupie bycie kimś innym tylko dlatego aby czuć się kimś (czyt. przykładem członka subkultury)
    Oczywiście nikt mi nie przeszkadza do czasu kiedy jest dla mnie miły i nie robi czegoś czego ja nie mogę tolerować. No dobra... Nie toleruję dresiarzy i rasistów, ale tak po za tym to reszta mnie nie obchodzi....
    Co do muzyki metalowej...xD
    Słucham.... Tak to preferuje Posthardcore z tych takich wydzieranek ; p
    Teraz kiedy z racji mojego wieku wyprowadziłem sie od rodziców i mieszkam z studiującym bratem oraz siostrą... Przez nich zacząłem słuchać znowu Reggae... I nadal nie mam stylu... xD
    Wcześniej były dredy, a teraz nieco dłuższe włosy ; P
    Ostatnio edytowane przez fR33 : 07-12-2007 o 22:20

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Margoth, czemu jak ktos powie ze nie lubi metalowcow to ty odrazu wyzywasz ta osobe? Z Toba jest chyba cos nie tak, ale to na szczescie da sie wyleczyć.

@topic

Mam ich nie lubic, za to ze są? :|
    Po prostu nie zwracam na nich uwagi. Wy tez tak robcie a nie piszecie ze byscie ich zabili ;/

nie lubie metalu, ale czasem moze tak byc, ze sluchac bede nie wiedzac ze to metal i mi sie spodoba.

btw. moze glupie pytanie, ale nie wiem. To co gra Linkin Park to..... rock, metal ?? nie wiem :\
    ale ich piosenki mi sie podobaja

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał wiatrak Zobacz post
    Margoth, czemu jak ktos powie ze nie lubi metalowcow to ty odrazu wyzywasz ta osobe? Z Toba jest chyba cos nie tak, ale to na szczescie da sie wyleczyć.

Yyyy... ja wywalam na kogoś?? Mylisz się kolo Poczytaj opinie innych to zobaczysz o co mi chodzi :]

Banned
    Miasto
    Kraków Pozycja:Pogromca Suk IQ:666
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Techno rox qurwa i hh tez -.- a metal dra ryja przez cala piosenke zazwyczaj biora w zyle itd je****takich-.- mowcie co chcecie o mnie wali mnie.....takie moje zdanie tak lato upal 40 stopni a ten zapier**** w glanach po*****czlowiek-.-jakies lancuchy nosicie przy ubraniach omg
    @Down Poniewaz jak z takim mozna pogadac myje sie 2x na tydzien wlosy tluste smierdzi koszulki nie zmienia i qurwa takich jest w ch*****i za to ich nie nawidze nie umia o siebie zadbac nie mowie tu o tobie moze ty umiesz ale wiekszosc ktorych znalem to tak z nimi bylo :S to nie bylo przeslanie do Ciebie ty akurat jestes spoko normalny nie tak jak inni
    Ostatnio edytowane przez Master Code : 08-12-2007 o 11:18

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@UP. Ładnie się trzymasz stereotypów XD aż żal patrzeć Wątpie czy w polsce jest 40 stopni Xd No ale bywało. To objawy nietolerancji o.O

Banned
    Miasto
    Bródno / Zamość :<
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Master Code Zobacz post
    Techno rox qurwa i hh tez -.- a metal dra ryja przez cala piosenke zazwyczaj biora w zyle itd je****takich-.- mowcie co chcecie o mnie wali mnie.....takie moje zdanie tak lato upal 40 stopni a ten zapier**** w glanach po*****czlowiek-.-jakies lancuchy nosicie przy ubraniach omg
    @Down Poniewaz jak z takim mozna pogadac myje sie 2x na tydzien wlosy tluste smierdzi koszulki nie zmienia i qurwa takich jest w ch*****i za to ich nie nawidze nie umia o siebie zadbac nie mowie tu o tobie moze ty umiesz ale wiekszosc ktorych znalem to tak z nimi bylo :S to nie bylo przeslanie do Ciebie ty akurat jestes spoko normalny nie tak jak inni

Tak, tak, tak!
    Ja jakoś słucham metalu (głównie NU, ale to szczegół). Włosy mam dość krótkie, myję je codziennie, w glanach nie chodzę bo mi nie wygodnie. Metalowcy noszą łańcuchy? Poparz na tych hiphopolo co chodzą w spodniach które mają krok w kolanach, z daleka wyglądają jakby mieli nasrane w spodniach. Mówisz o stereotypach ... Musisz nauczyć się rozróżniać sub-kulturę. Nie każdy metal chodzi w glanach, i nie każda dziewczyna pomalowana na czarno jest Emo ...

Nie wiem dlaczego ludzie są tak nietolerancyjni w dzisiejszych czasach.

VIP Crayon's Avatar
    Miasto
    Piekary Śląskie
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał WiKuŚ Zobacz post
    Według mnie każdy metalowiec to człowiek
    Święta prawda.
    nie podoba wam się ich styl to zatrzymajcie to dla siebie.
    Też prawda. Oni chcą pokazać jacy są kox, że tych Mettallowców tępią. A naprawdę jak widzą takiego jednego to srają w gacie...
    zaatakowali czy coś tam innego
    Spotkałem się z pewną opinią, że jak idzie się obok mettallowca to zaczepiają "Co się patrzysz?"/"W ryj?!" itd.
    Poznajcie człowieka a później krytykujcie
    Eh. Gdyby tak było...
    Cytat Napisał fR33 Zobacz post
    Hm... Jak dla mnie style są trochę pojebane... ; O
    Dlaczego? Myślę, że człowiek, który jest w jakiejś subkulturze nieco się zmienia... Subkultura mu wiele narzuca. Chociażby specyficzny ubiór. Czerń w 30 stopniach?
    Tak tak to jest pojebane ; [
    To jego wybór, że się zmieni. Nie jesteś jego matką, żeby mu mówić jak ma się ubierać.
    30 stopni?
    Cytat Napisał Wikipedia Zobacz post
    Polska leży w strefie klimatu umiarkowanego. Nad obszarem naszego kraju ścierają się różne masy powietrza, co jest wynikiem położenia w centrum Europy oraz równoleżnikowego układu krain geograficznych.

Średnia temperatura w lecie waha się pomiędzy 16,5°C a 20°C, w zimie - między -6°C a 0°C. Średnia roczna temperatura powietrza w Polsce wynosi 7-8°C (poza obszarami górskimi).
    Nie toleruję dresiarzy
    To też głupie. Te "Dresiarstwo" to też w pewnym sensie subkultura ;<

Cytat Napisał wiatrak Zobacz post
    . To co gra Linkin Park to..... rock, metal ?? nie wiem :\
    ale ich piosenki mi sie podobaja
    Linkin Park gra Rocka. Chociaż w niektórych utworach zaczyna zalatywać P0pem...
    Techno rox qurwa i hh tez
    Gówno nas to obchodzi, że lubisz Techno i Hip Hop.
    a metal dra ryja przez cala piosenke zazwyczaj biora w zyle itd
    Biedne dziecko stereotypów. Mam w klasie koleżankę, która jest Metalówą. Nie pije, nie pali, nie ćpa.
    Dla niektórych "darcie ryja" jest muzyką. Ja nie lubię takich utworów gdzie "drą ryja". Ale nie lubię też trzecioligowych utworów Hip Hopowych, w których co drugie słowo to "kur*a" i "jebać policję i moją kobietę bo jest suką, która się puszcza"
    Nie lubię też 60 minutowych kawałków Trance, Dance, Techno w którym słyszę przez pierwsze 2 minuty <bum bum bum bum> przez kolejne 3 minuty słychać <bum bum klap bum> i tak dalej...
    lato upal 40 stopni
    Co kur*a my w Egipcie mieszkamy ?!
    jakies lancuchy nosicie przy ubraniach omg
    A Hip Hopowcy nie noszą ? Jeśli nie to przepraszam : (
    jak z takim mozna pogadac myje sie 2x na tydzien wlosy tluste smierdzi koszulki nie zmienia
    Który debil takich pierdół Ci nagadał ? Twoi zażelowani koledzy, czy HaWuDePe Team ?
    Rozmawiałeś kiedyś z Mettallem ? Oni kąpią się częściej niż ty mrugasz
    akurat jestes spoko normalny nie tak jak inni
    Przepraszam. Margoth też chodzi w glanach, ubiera się na czarno, nosi "łańcuchy" i ma długie włosy. Nie różni się niczym od "tamtych". Poznałeś go bliżej i wiesz, jaki on jest.

Cytat Napisał Mejger Zobacz post
    Ja jakoś słucham metalu (głównie NU, ale to szczegół). Włosy mam dość krótkie, myję je codziennie, w glanach nie chodzę bo mi nie wygodnie.
    Ja mam tak samo. Też mam krótkie włosy, co nie czyni mnie "yoyo dresiarzem jebać policje".
    Glany ? Wolę halówki : D
    @Down
    Ty jesteś śmieszny. Jak będą chcieli to mogą chodzić w damskich kozakach >.<
    Ostatnio edytowane przez Crayon : 08-12-2007 o 14:24

Średnio zaawansowany Shadow Elementalist's Avatar
    Miasto
    ......Łódź........ Warny:2/5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja np. slucham metalu i te klimaty... ale nie pociaga mnie ten styl ubierania sie... jak to Neko powiedzilal to smieszne zeby w lato chodzic w takich ''traperach'' xDDD Rock Hail
    I think, you are bitch...

Zaawansowany
    Miasto
    w dópje!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Master Code ty myślisz że techno jest fajne a metal najgłupszy? Powiem ci JEDNO. Masz kolege metalowca a nawet o tym nie wiesz. Kto?- Domyśl się. A poza tym nie mam nic do ciebie, mimo że słuchasz innej muzyki-.-

@edit

Cytat Napisał ^Crayon Zobacz post
    .
    Rozmawiałeś kiedyś z Mettallem ?

Rozmawiał. Ja jestem metalowcem. Uhałem go na kingach/orszach jak mniał mniejszy lvl.
    Ostatnio edytowane przez Sev : 20-12-2007 o 16:42
    >CO SIE LÓMPISH???<
    Pomóż policji, spałuj się sam xD

Wejdź
    http://wojasogr.myminicity.com/ind a pomożesz mi.
    NA 4um teraz wchodzę rzadko, chyba że mam sprawę...

Gaduła fR33's Avatar
    Miasto
    Dawny dom Anny Pozycja: Najlepszy przyjaciel mamy Gąski
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@^Crayon
    Nie jestem jego mamą. Twierdze, że subkultura wiele narzuca....
    Wiem o czym mówie...
    Dresiarze subkulturą? Ciekawe.... Myślę, że jednak nie...
    Nawet jeśli według Ciebie dresiarstwo to subkultura to ja ich nie toleruje
    Tyle.

VIP Crayon's Avatar
    Miasto
    Piekary Śląskie
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie jestem jego mamą.
    Mam nadzieję
    Dresiarze subkulturą? Ciekawe.... Myślę, że jednak nie...
    RLY ?
    Cytat Napisał Wikipedia Zobacz post
    Dresiarze – typ społeczno-kulturowy młodych ludzi, względnie subkultura młodzieżowa, która pojawiła się w Polsce w latach 90. XX w. Termin pochodzi od zwyczaju noszenia na co dzień ubrań sportowych – dresu. Obecnie określenie to ma często charakter pejoratywny.
    To jeden z dowodów, że to subkultura...
    Wiem o czym mówie...
    Ja też.
    Myślisz, że jestem na tyle głupi, żeby pchać się do dyskusji nie wiedząc co PISZĘ ?

Brozu
    Guest

Domyślnie

Bez obrazy ale ja nie nawidzę metali... dramat... jak widze jakiegos na ulicy to odrazu mam ochote mu cos zrobic... daj spokuj... nie chce miec z nimi nic wspolnego a to dlatego ze jak widze jak oni sie ubieraja, ich styl odrazu mi sie cos dzieje. i jeszcze od niedawana mam takie cisnienie na nich ze dramat... przez jednego gnoja (metala) mialem rozprawe w sadzie i mam wyrok. wiec sami rozumiecie dlaczego ich nie nawidze w choo...

PzDrO

Zaawansowany
    Miasto
    w dópje!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Brozu Zobacz post
    Bez obrazy ale ja nie nawidzę metali... dramat... jak widze jakiegos na ulicy to odrazu mam ochote mu cos zrobic... daj spokuj... nie chce miec z nimi nic wspolnego a to dlatego ze jak widze jak oni sie ubieraja, ich styl odrazu mi sie cos dzieje. i jeszcze od niedawana mam takie cisnienie na nich ze dramat... przez jednego gnoja (metala) mialem rozprawe w sadzie i mam wyrok. wiec sami rozumiecie dlaczego ich nie nawidze w choo...

PzDrO
    Bez obrazy, ale ja nienawidzę takich, co nie znają ortografii i nie używają polskich znaków. Jak widzę takiego na ulicy, to od razu mam ochotę mu kupić słownik. Nie chcę mieć z nimi nic wspólnego, a to dlatego że jak widzę jak oni piszą, to mi się od razu chce rzygać.

A z tą rozprawą- sam mu pewnie wierdo*iłeś nietolerancyjna świno!!!!

@^Crayon

Srry za błąd. Już poprawiłem. Dzięki, że powiedziałeś, bo byłbym przekonany, że to było dobrze napisane.
    Ostatnio edytowane przez Sev : 21-12-2007 o 20:23
    >CO SIE LÓMPISH???<
    Pomóż policji, spałuj się sam xD

Wejdź
    http://wojasogr.myminicity.com/ind a pomożesz mi.
    NA 4um teraz wchodzę rzadko, chyba że mam sprawę...

Gaduła Maly down's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

*Sev

Buhaha!! Jak widze takiego to chcem mu kupić słownik hah!!!

A co do tematu:

Osobiście nie mam nic do metali. Znam kilku(strszych ode mnie), jeden mieszka nawet obok mnie, drugi przyjeżdża na wakacje do babci, która mieszka 100 m. ode mnie. Ja ich szanuje, bo to są normalni ludzie którzy mi nic nie zrobili (no może raz ten mój sąsiad nie chciał mnie przewieźć swoim ścigaczem^^ Ale ja wtedy miałem 6 lat??). Ja osobiście też lubie muzykę szybką, coś miedzy rockiem a metalem. I każdy z tych co znam, jest inteligentnym człowiekiem. Jeżeli jeszcze są młodsi to chodzą do gimnazjum/liceum akurat tych dwóch o których pisałem są na studiach. Potrafią oni(piszę tutaj nadal o tych dwóch) uczciwie zarobić pieniądze, a nie to co panowie siedzący pod blokiem, chociaż to też nie tyczy się wszystkich.

Aha i ja oglądam taki pewien program, na tvn. fabularno-dokumentalny związany z rozprawami, kto ogląda, to będzie kojarzył. I oto przykład: każdy dresiarz, jest sądzony o pobicie, rozbój, czy rasizm w stosunku to innej barwy skóry. Natomiast metalowiec był sądzony za to, że stanął w obronie kobiety, bitej przez brata narkomana, po czym został we wszystko wrobiony. I sąd na koniec określił, że takie osoby można uznawać bohaterami roku.

To jest taki typowy przykładzik dwóch subkultur.

Ja do nich nic nie mam, nie miałem i raczej mieć nie będę ponieważ są to normalni ludzie którzy raczej mi nic nie zrobią.

A do tych co się czepiają ubrań: Co przeszkadza Wam to aż tak bardzo? Tak Wam szkodzi to że ma czarne glany w lecie? Co odbija wam promienie słoneczne w oczy? Tak Was irytuje to, że chodzą na czarno ubrani bo co? Zbyt mocno kontrastują ze śniegiem albo słońcem?

Ja osobiście nie należę do osób mających długie włosy, ubieram się w to co mam, glany nosiłem w zimie i nosiłbym nadal gdybym nie wyrósł z nich.

Ja nie wiem, rozumiem gdyby komuś oni zgwałcili matke, pozabijali pół rodziny i spalili dom. Ale nie rozumiem ku*** co Wam zrobiły te inteligentne osoby tym, że się inaczej ubrały.

Edycja:

Kuźwa ludzie co Wy odstawiacie?! Crayon już pisał o tym, co 40 stopni w Polsce taak jasne już widze!!! Przecież to nie jest kurde Sahara!! Rozumiem jak ktoś napisze 30 ale co Wy macie z tym 40 jakaś magiczna liczba czy co?!
    Ostatnio edytowane przez Maly down : 21-12-2007 o 11:58
    Cytat Napisał Exod Zobacz post
    Chcesz się popisać 'umiejętnościami'? Sugeruję, żebyś je najpierw zdobył.
    Cytat Napisał PewienTaki Zobacz post
    Na tym forum/OTS jest nieliczna ilość normalnych osób, reszta poszła w niepamięć...

Banned
    Miasto
    jest jedno takie miejsce
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

ja nienawidze ich tępić gnoji tak mówi mój kolega ja też tego zdania jestem nierozumiem właśnie jak można w 40 stopniowym upale latać w długich włosach i glanach jeden koleś odemnie ze sql ostatnio pomalował se je na pomarańczowo spreyem normalnie szok WIEŚ STYLE

a ja nawet w zimie niechodzy w tym szymś normalnie w halówkach chodze oczywiście z NIKE niechwaląc się 300zł wybuliłem
    Ostatnio edytowane przez XENON : 21-12-2007 o 11:36

Banned
    Miasto
    KrK
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

No z metalu i rocka podoba mi sie tylko zespuł Offspringht czy jakos tak ale to jeszcze srednio bo do tibii na hardcora fajna jest taka nutka :PP a takto przeszkadzają mi metalowcy poprostu tego nie lubie ... ave satan 666 \,,,/ co to ma byc ? D

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

ave satan 666 \,,,/ co to ma byc ? D
    Co to ma być?? To samo co spodnie po kolana, bluza z napisam HWDP Dokłądnie to samo -.-

Banned
    Miasto
    Nie mam na imie Stefan
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie a czemu niby miał by mi przeszkadzać taki np. Majonez ? "

Nic do nich nie mam, ale nie czaje tych co w lato chodzą w glanach i skórach...

@offtop

200 post w tym temacie ;D