User Tag List

Zobacz wyniki ankiety: Czy przeszkadzaja ci Metalowcy??

Głosujących
340. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Sam nim jestem i jest mi z tym dobrze.

45 13.24%
  • W zadnym wypadku.

150 44.12%
  • Przeszkadzaja.

44 12.94%
  • Nienawidze ich!!

101 29.71%
Strona 6 z 16 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 101 do 120 z 312

Wątek: Czy przeszkadzaja ci metalowcy??

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@JaCkAsS
    Rozumiem i to doskonale. Być możne nawet lepiej niż Ty. Kiedyś po trochu słuchałem tego i ownego z hh lecz przekaz w niektórych piosenkach był naprawde na poziomie zero.
    Btw. 'O niczym' w przenośni ..

Banned
    Miasto
    Poznań
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@up W każdym gatunku muzyki znjadziesz napewno jakieś gówno bez sensu, może akurat na taki rap trafiłeś.
    Tak wogóle to nie tylko przekaz jest ważny, ale i to w jaki sposób jest przekazywany, mnie na przykład kręcą czarne beaty, rapowanie do tego, a nie odpowiada mi ostre granie i do tego krzyczenie w mikrofon że cięzko cokolwiek zrozumieć, ale to tylko moje skromne zdanie

Słuchajcie sobie czego tam chcecie, ale jak HH nie rozumiecie to nie krytykujcie :PP

Administrator Mortiis's Avatar
    Mentioned
    95 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Jedziecie po metalach, ja osobiscie do nikogo nic nie mam, a co do szczegolnie polskiego hh to moze to wam sie spodoba:
    Cytat Napisał text znaleziony w internecie
    FAKTY ukazujace prawdziwe oblicze polskich hip-hlopowcow (pozerow)
    • Jakis czas temu Peja wystepowal w takiej dyskotece "Panderoza" pod Bialymstokiem w Jezewie ...knajpa gdzie grywaja zespoly diso-polo...i taka publika.....i chyba ten Peja specjalnie sie tym nie przejmowal ze nie gra dla "dzieci ulicy" tylko "dzeci pluga"
    • HH to jest walka z pieniadzem i walka z komercjializacja? ***** non stop HH leci w telewizji i to nie jest komercja? i spiewaja jak to im jest zle ale na scene wypierdoli sie w nowiutkiej bluzie clinika i spodniach massa...
    • porazka na maxa... pozatym oni nie maja pojecia o spiewaniu, tylko jakies postekiwanie w stylu yyyhyh yoyo jak przepite chlopaki z blokow (no bo przeciez to sa przepite chlopaki z brudnych ulic) smiechu warty ten caly polski hh tylko wziasc i glowa o mur.
    • jakis debil grajacy hh napisal jakis ladny tekst o tym ze kocha polske, a tak naprawde napisal to zeby trafic takim tekstem do szerszego grona osob, a i tak pewnie ma takie dziury na mozgu od jarania trawy i wciagania bialego gowna ze pewnie juz nawet nie pamieta ze napisal takie cos
    • Peja w jednym z kawalkow rymuje "reprezentuje biede" , a juz w innym teledysku otoczony przez kumpli w jakze biednych ciuszkach Everlast, PitBull, za nimi 50 mercedesow i BMWic, a oni spiewaja ze sa biedni, nie maja kasy i siedza pod blokiem bo im sie nudzi... normalnie paranoja!
    • hip hop to muzyka prostakow pozerow i ludzi ktorzy nie posiadaja wlasnej osobowosci bo ida za moda i komercja hh-laski to glupie suki (nawet same sie tak okreslaja) ktore robia laski kolesiowi ktory ma najbogatszego tate (sami tej kasy nie zarabiaja)
      SKEJT nie MA nic WSPOLNEGO Z HIP-HOPEM SKATE TO PUNK!! BO TYLKO PRZY SZYBKIEJ MUZIE MASZ PALERA DO SKOKOW I TRICKOW
    • Przeslanie muzyki jak najbardziej do dupy - same najebki, jaranka, ruchanie dupeczek, a jak nie to, to smecenie, jak to zle, jak niedobrze, jak biedna, zacpana mlodziez nie ma co ze soba zrobic na swoim szarym, burym i ponurym osiedlu z betonu... Jeszcze pare lat, nastolatki dorosna, wyrzuca gowno z majtek i tyle zostanie po HH...
    • hiphop jest dziwny, jest nie do strawienia, spiewaja ze sa zajebisci jaraja trawe tluka kiepskich ludzi itp, a przewaznie jest tak ze wiekszosc dostaje opierdol od mamusi jak powie glosniej kurde...
    • Najgorsze jest to, ze gnoje uwazaja teraz hip-hop za muzyke ulicy, bedaca manifestem mlodziezy itd. Jaka ***** muzyka ulicy? gnoje probuja nasladowac nadmiernie wyluzowanych twardzieli jarajacych trawe i belkoczacych swoim zalosnych slangiem i sa jeszcze bardziej zalosni od nich. To ***** wogole muzyka nie jest, paplanina pacanow do jakiegos smiesznego podkladziku. FUCK HIP-HOP!!
    • hip- hop jest najbardziej oplacanym biznesem w polsce, jezeli chodzi o "scene" muzyczna... wiec nic dziwnego, ze tyle sie narobilo z gownem w spodniach i "kwiatami" na koszulkach, stekajacych, ze sa ziomami z blokowiska...
    • Jedyna kapelka HH na poziomie w polsce jest "Nagly atak spawacza" Mozna przynajmniej sie posmiac, reszta to gowno albo smieszno-zalosne kapelki hh (peja,fu)z ktorych jak sie patrzy na tych gosci to smiech ogarnia.

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Up
    Ten tekst to cała prawda.
    Hip Hop to paranoja. Polski hip hop to ostry shit. Trzeba sobie to jasno powiedziec. Do tego w Polsce jest cos w stylu - " On jest dzieckiem ulicy, on jest dobrym raperem" . Wiec jeszcze raz, Hip Hop to pieprznieta muzyka z przeslaniem typu Obij morde temu, nie nawidz policji, ruchaj blondynki i wszystko bedzie dobrze. Ten tekst to cala prawda...

Banned
    Miasto
    Poznań
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Mortiis
    Sorry Mortiis ale dałeś ciała wklejając taką bzdurę.
    Masz tam przykład typowego tępaka który nie rozumie hip-hop'u.

"Peja w jednym z kawalkow rymuje "reprezentuje biede" , a juz w innym teledysku otoczony przez kumpli w jakze biednych ciuszkach Everlast, PitBull, za nimi 50 mercedesow i BMWic, a oni spiewaja ze sa biedni, nie maja kasy i siedza pod blokiem bo im sie nudzi... normalnie paranoja!"
    No więc po pierwsze oni nie śpiewają, po drugie w tym tekście Peja nie mówi że jest biedny tylko że reprezentuje biede, rozumiecie "reprezentuje". I gdzie Peja rapuje że jest biedny??

HH to jest walka z pieniadzem i walka z komercjializacja? ***** non stop HH leci w telewizji i to nie jest komercja? i spiewaja jak to im jest zle ale na scene wypierdoli sie w nowiutkiej bluzie clinika i spodniach massa...
    A pokaż mi prawdziwych raperów co pudrują sobie mordy, malują się żeby się ku*wa lepiej sprzedać??!!

@Nelin
    Jak nie rozumiesz tego tekstu to nie pisz że to jest cała prawda-.-
    Bo z tego tekstu ani jedno zdanie nie jest prawdą, po za tym raperzy KU*WA MAĆ nie śpiewają!! I widzicie właśnie ten poziom inteligencji, śpiewać to może Niemen albo ktoś, raperzy rapują do ch*ja!!!!!!! xD

Banned
    Miasto
    Poznań - jedyne dla mnie miejsce
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Mortiis Zobacz post
    Jedziecie po metalach, ja osobiscie do nikogo nic nie mam, a co do szczegolnie polskiego hh to moze to wam sie spodoba: Napisał text znaleziony w internecie

FAKTY ukazujace prawdziwe oblicze polskich hip-hlopowcow (pozerow)

* Jakis czas temu Peja wystepowal w takiej dyskotece "Panderoza" pod Bialymstokiem w Jezewie ...knajpa gdzie grywaja zespoly diso-polo...i taka publika.....i chyba ten Peja specjalnie sie tym nie przejmowal ze nie gra dla "dzieci ulicy" tylko "dzeci pluga"
    * HH to jest walka z pieniadzem i walka z komercjializacja? ***** non stop HH leci w telewizji i to nie jest komercja? i spiewaja jak to im jest zle ale na scene wypierdoli sie w nowiutkiej bluzie clinika i spodniach massa...
    * porazka na maxa... pozatym oni nie maja pojecia o spiewaniu, tylko jakies postekiwanie w stylu yyyhyh yoyo jak przepite chlopaki z blokow (no bo przeciez to sa przepite chlopaki z brudnych ulic) smiechu warty ten caly polski hh tylko wziasc i glowa o mur.
    * jakis debil grajacy hh napisal jakis ladny tekst o tym ze kocha polske, a tak naprawde napisal to zeby trafic takim tekstem do szerszego grona osob, a i tak pewnie ma takie dziury na mozgu od jarania trawy i wciagania bialego gowna ze pewnie juz nawet nie pamieta ze napisal takie cos
    * Peja w jednym z kawalkow rymuje "reprezentuje biede" , a juz w innym teledysku otoczony przez kumpli w jakze biednych ciuszkach Everlast, PitBull, za nimi 50 mercedesow i BMWic, a oni spiewaja ze sa biedni, nie maja kasy i siedza pod blokiem bo im sie nudzi... normalnie paranoja!
    * hip hop to muzyka prostakow pozerow i ludzi ktorzy nie posiadaja wlasnej osobowosci bo ida za moda i komercja hh-laski to glupie suki (nawet same sie tak okreslaja) ktore robia laski kolesiowi ktory ma najbogatszego tate (sami tej kasy nie zarabiaja)
    SKEJT nie MA nic WSPOLNEGO Z HIP-HOPEM SKATE TO PUNK!! BO TYLKO PRZY SZYBKIEJ MUZIE MASZ PALERA DO SKOKOW I TRICKOW
    * Przeslanie muzyki jak najbardziej do dupy - same najebki, jaranka, ruchanie dupeczek, a jak nie to, to smecenie, jak to zle, jak niedobrze, jak biedna, zacpana mlodziez nie ma co ze soba zrobic na swoim szarym, burym i ponurym osiedlu z betonu... Jeszcze pare lat, nastolatki dorosna, wyrzuca gowno z majtek i tyle zostanie po HH...
    * hiphop jest dziwny, jest nie do strawienia, spiewaja ze sa zajebisci jaraja trawe tluka kiepskich ludzi itp, a przewaznie jest tak ze wiekszosc dostaje opierdol od mamusi jak powie glosniej kurde...
    * Najgorsze jest to, ze gnoje uwazaja teraz hip-hop za muzyke ulicy, bedaca manifestem mlodziezy itd. Jaka ***** muzyka ulicy? gnoje probuja nasladowac nadmiernie wyluzowanych twardzieli jarajacych trawe i belkoczacych swoim zalosnych slangiem i sa jeszcze bardziej zalosni od nich. To ***** wogole muzyka nie jest, paplanina pacanow do jakiegos smiesznego podkladziku. FUCK HIP-HOP!!
    * hip- hop jest najbardziej oplacanym biznesem w polsce, jezeli chodzi o "scene" muzyczna... wiec nic dziwnego, ze tyle sie narobilo z gownem w spodniach i "kwiatami" na koszulkach, stekajacych, ze sa ziomami z blokowiska...
    * Jedyna kapelka HH na poziomie w polsce jest "Nagly atak spawacza" Mozna przynajmniej sie posmiac, reszta to gowno albo smieszno-zalosne kapelki hh (peja,fu)z ktorych jak sie patrzy na tych gosci to smiech ogarnia.
    Na ten text jest tylko jedna odpowiedź... ZAL... Oczywiście kto, to napisał? Jakiś metal, który 2 dni wcześniej dostal wpierdol od słuchaczy rapu :P...

Takie coś mnie rozwala, a ludzie mówią, że to świat rapu jest nietolerancyjny... Jeszcze raz żal.pl
    Ostatnio edytowane przez Bobo : 21-08-2007 o 13:15

Banned
    Miasto
    Poznań
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Mnie to wogle nie przeszkadza ci metalowcy to też ludzie osobiście nim nie jestem ale raz po raz założę czarną koszulkę i co w tym złego? Włosy mam raczej krótkie . A glany tez założę (tylko wtedy gdy jest wyjątkowo zimno <dla noobow tylko w zimę>) chociaż chyba już je wyrzuciłem bo byly mi za małe tzn urosła mi noga . Zaznaczyłem "W żadnym wypadku".

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie ...

bobo...

dres to nie "raper"

btw: pisze prawde...

a mortiisa popieram w tym co napisał...(nie liże mu dupy jak inni zaraz napiszą)a polski HH już dawno miną...teraz tylko komercja i "młodzieżowe kawałki"

młody jestem więc początków hh nie mogę pamiętać ale swoje wiem...i pewnie nikt z was nie zna początków polskiego hh...więc nie kozaczcie

A w amerykańskim rapie śpiewają zawsze o sobie jacy oni są zaj.... fajni,elo itp i to mi się podoba...a do tego wymachują sygnetami na łapach a koło nich sunie machają tyłeczkami że aż miło...pełen szpan...100000% że każdy z amerykańskich raperów(tych prawdziwych)przeżyli piekło na ulicy...i życie ich nauczyło...a że czarni mają to "coś"do muzy więc najlepsi raperzy są czarni...

a polski HH to najczęściej :zioło,bmw,jakieś 2 panienki niezbyt...:S noi chuj,***** noi walka z psami...

więc wole posłuchać rapu z us niż polskiego HH ale nie które kawałki są tak fajne jak gangsta rap...
    Ostatnio edytowane przez El Schirocco : 20-08-2007 o 22:40

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie ...

zacytowałem zamiast edita dać...plx usunąć posta!

Banned
    Miasto
    Poznań
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał El Schirocco Zobacz post
    bobo...

dres to nie "raper"

a mortiisa popieram w tym co napisał...(nie liże mu dupy jak inni zaraz napiszą)a polski HH już dawno miną...teraz tylko komercja i "młodzieżowe kawałki"

młody jestem więc początków hh nie mogę pamiętać ale swoje wiem...i pewnie nikt z was nie zna początków polskiego hh...więc nie kozaczcie

A w amerykańskim rapie śpiewają zawsze o sobie jacy oni są zaj.... fajni,elo itp i to mi się podoba...a do tego wymachują sygnetami na łapach a koło nich sunie machają tyłeczkami że aż miło...pełen szpan...100000% że każdy z amerykańskich raperów(tych prawdziwych)przeżyli piekło na ulicy...i życie ich nauczyło...a że czarni mają to "coś"do muzy więc najlepsi raperzy są czarni...

a polski HH to najczęściej :zioło,bmw,jakieś 2 panienki niezbyt...:S noi chuj,***** noi walka z psami...

więc wole posłuchać rapu z us niż polskiego HH ale nie które kawałki są tak fajne jak gangsta rap...

Tutaj się zgodzę) Ja też wole słuchać gangsta rapu, ale szanuję kilku polskich raperów m.in Peja.
    A w ameryce pokazują to co mają bo kiedyś poprostu nic nie mieli i teraz chcą pokazać jak potrafią się ustawić.
    Gdzieś słyszałem takie....hmm......motto? ........."Po co Ci pieniądze jak ich nie pokazujesz?"

Pozdro

BTW. To jest temat o metalach więc zakończmy dyskusję o hh/rap :PP

Banned
    Miasto
    Zielona Góra
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Jareczku wdepnji FUUZA(plusgsm).
    Metal rox,są troche inni ale kogo to obchodzi. ;]

Nowicjusz
    Miasto
    Gorzów Wlkp
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie hmm

Ludzie Macie problem do ludzi o odmiennych upodobaniach a czy to jest tak wielkim problemem zyciowym "Metal" ? np: Macie problemy ze sluchaja cieższych brzmien ja takze tego slucham macie problem do wlosów i ubran niestety nieubieram sie tak i juz inaczej byscie nato spojrzeli ... nieocenia sie ludzi po wygladzie taka moja wskazuwka na zucie

Pozdro :Xarasathi
    przybyły z cienia xamash OTS NA APO !!! SuX Noobs

Nowicjusz
    Miasto
    Jugów City Rox xD
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

mnie to lotto niech sobie chodza jak chca wkoncu wolna Polska jest...

Nowicjusz Chomki's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał El Schirocco Zobacz post
    bobo...

dres to nie "raper"

zgadzam sie z tobą w 100% polski HH juz dawno miną teraz jej Hip-Hop Polo
    lub komercja...
    @ Topic
    Osobiście nie nawiadze metalowców bo jest nim mój stary i na przekór jemu słucham HH tego z lat swietności(k44, Pfk itd.)
    [22/08/2007 02:26] Grom -> Soke was banished because of Grozenie Game Master'owi.
    Buheuheuehue

Main:
    Nick:Chomki II
    Prof:Druid
    Lvl:200
    Mlvl:92<Fuck>
    Skills: Brak
    Konto: Facc;(

Power
    Guest

Domyślnie

Ja osobiscie wole HIP-HOP i nie znosze metalu. Moja siora slucha tego gówna i raz dostala po łbie za to że słuchała tego w mojej obecnosci jest o 7 lat starsza. nie wiem jak bardzo napierdalały ich komety po oczach kiedy byli mali ze tego swinstwa sluchaja. Jeszcze to nie jest z polski jakis cwel z niemiec albo z U.S.A albo z Algli. dlatego mam ich w dupie niech sobie sluchaja tego dobrze ze ja nic nie slyszo bo bym każdemu wpieprz spuścił. U mnie na dworze ostatni gostek sluchal metalu 1 rok temu bo dostawal kamykami jak szedl przez ulice albo wpierdol mu spuszczali Ale pozdro Dla wszystkich ludzi HIP-HOPU>>JEBAĆ meza<<

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@up
    Przykład typowego dzieciaka(?) który jara się tanią komerchą i przeróbkami 1 z 10 .. Startujesz do innych jak jesteś z kolegami i nie opuszczasz swojego osiedla ? Lejesz siostre po głowie za to, że lubi coś innego niż Ty ?
    Powodzenia w życiu.
    Ostatnio edytowane przez Guest : 24-08-2007 o 17:34

Nowicjusz
    Miasto
    HACK HACK HACK
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Co do metalowców absolutnie do nich nie mam... kazdy ma swój styl który uważa za najlepszy. Co wy macie do ich ubrań? Sposobu w jaki sie zachowują? Kazdy styl/muzyka ma sprzymieżencow lub przeciwników. osobiscie słucham Cięzkiej muzyki, którą uwazam za najlepszą...

Co do techno- jakiś wiejski Dj na komputerze tworzy kawalek ktory mlodzi ludzie okrzykna hitem... To nie jest muzyka to typowy zal.

Hip hop? To bardziej mowa niz spiew... Oni glownie wszystkich Pier****

Ciezka muzyka zawsze byla na topie w mniejszej skali... To ze jej slucham nie znaczy, ze zabijam zwierzeta czy sie nad nimi pastwie. Metal to nie tylko jeden wykonawca z ktorym kojarzycie tę muzyke. Dlaczego tak jest? Dlaczego obrazacie metalowcow? Bo nie wiecie o nich absolutnie nic. Mysle, ze kolejne opinie będą łaskawsze i bardziej przyjazne...

Pozdrawiam- Ramzes
    HACK PLAX

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Bobo Zobacz post
    I znowu Guildmage zabłysnął swoją super inteligencją... Luźne ciuchy w punkowe wzory... -.- No, a ja wole włosy mieć na żel, chociaż mam łysą banie (taki przykład)

To Ty chyba poprostu słuchałeś rapu, nie próbowałeś go zrozumieć...
    Poweidz, jaki przekaz ma punk?

I z całym szacunkiem punk ssux :P
    Tak tak kur*a co fajnego w rapie ? co drugie słowo to przekleństwo, co drugi wers JEBAĆ PoJICJE 11 itp -,- to naprawde nudne.. i po trzecie w polsce nie ma prawdziwego rapu.. przynajmniej teraz kiedyś to molesta itp. a teraz? lerek i nowator ? hahahaha

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Wy sie odczepcie od GuildMage!! on tu jest jednym z najmadrzej mowiacych! -.-
    Spoko koles

Nowicjusz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry topic

mi nie przeszkadzają chociaz maja fajnie w domu z tymi ubraniamy jak jest cieplo :P. Ale słucham metalu i nu-metalu czasami death-...