User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 20 z 57

Wątek: ?wiadome sny lub OOBE

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Miasto
    Świebodzin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Krulowiec Zobacz post
    Miewałem świadome sny i jakoś umiałem sobie z nimi poradzić.
    Pamiętam, że było coś takiego podszedłem do samochodu i po prostu chciałem prowadzić więc wsiadłem i jechałem , naprawdę niewiarygodne ; d.
    Nie mam zamiaru nauczyć się tego , ponieważ słyszałem , że jeżeli zrobimy jakiś błąd można zapaść w śpiączkę i już się nie obudził, gdzieś widziałem wywiad w którym koleś który to trenował opowiadał o swoich najgorszych przeżyciach z tym świadomym snem, podobno widział swoją sekcje zwłok , a nawet ją czuł potem nie mógł ruszać kończynami i tak zaprzestał z tym OOBE
    To ty się chyba za dużo Incepcji naoglądałeś... Nie da się przez to zapaść w żadną śpiączkę.

Prawdą jest, że w świadomym śnie czujemy tak jak normalnie. Praktykowałem sen świadomy, ale nie jest to łatwe, potrzeba kilka tygodni "ćwiczyć", przyzwyczajać się do robienia regularnych testów rzeczywistości. Kilka razy mi się udało podłapać LD (Lucid Dream - Świadomy sen), ale nie trwały one zbyt długo.
    OOBE doświadczyłem przypadkiem kiedyś jak byłem młodszy, ciekawe uczucie.

@down
    To było ~~10 lat temu, ale pamiętam te dziwne uczucie do dziś. Tak samo jak sen świadomy można podłapać całkiem przypadkiem w ogóle tego nie praktykując, a przeważnie nawet nie wiemy że świadomie śniliśmy, a prawie każdy ma świadomy sen przynajmniej raz w życiu więc czemu OOBE nie miało by się trafiać przypadkowo?
    Ostatnio edytowane przez xD Lukki xD : 20-02-2011 o 00:24

Zasady Postowania