PDA

View Full Version : Piłka Nożna - temat ogólny

Strony : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

widzew rts
07-11-2011, 16:07
Lechia
Widzów 14200.Gości 0.

Przyjedziemy do was razem z Ruchem :D

Maciejas
07-11-2011, 20:11
@UP
Pewnie !
Inwazja na Gdańsk !

Teraz czekać na wynik 1/8 finału z Cracovią

'Oxidosis'
07-11-2011, 21:17
A ja z niecierpliwością czekam na mecz Polska - Włochy, na który się wybieram :) Bilety tanie nie są, ale lepszej okazji by ujrzeć Pirlo w akcji nie będzie :D Żałuje tylko, że Cassano nie może zagrać, no i nie zobacze Pippo :/

Lewy
07-11-2011, 21:42
Przyjedziemy do was razem z Ruchem :D

Nie widzę problemu :).Z gośćmi zawsze ciekawiej byleby komuś do łba nie strzeliło rzucać odpalone race gdzie popadnie :).

A ja z niecierpliwością czekam na mecz Polska - Włochy, na który się wybieram Bilety tanie nie są, ale lepszej okazji by ujrzeć Pirlo w akcji nie będzie Żałuje tylko, że Cassano nie może zagrać, no i nie zobacze Pippo :/

A ten?
Kolejka 27 - 21-22 kwietnia
Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław

:D

Szkoda kasy na reprezentacje.Za dużo utrudnień w postaci jakichś idiotycznych kart kibica RP, które służą tylko po to by PZPN sobie kieszenie naszymi pieniędzmi napychał.

vide cul fide
07-11-2011, 22:44
Decyzją Zarządu Wisły Kraków SA Robert Maaskant nie jest już szkoleniowcem drużyny Wisły Kraków. Obowiązki trenera pierwszego zespołu przejmie Kazimierz Moskal.

Info z oficjalnej. Ten sezon spisany na straty, oby nie było nawet pucharów to może jakoś w rok odbudujemy WIELKĄ WISŁĘ.

"Po burzy słońce wychodzi zza chmur i nad Krakowem zaświeci znów..."

widzew rts
08-11-2011, 14:23
Decyzją Zarządu Wisły Kraków SA Robert Maaskant nie jest już szkoleniowcem drużyny Wisły Kraków. Obowiązki trenera pierwszego zespołu przejmie Kazimierz Moskal.

Info z oficjalnej. Ten sezon spisany na straty, oby nie było nawet pucharów to może jakoś w rok odbudujemy WIELKĄ WISŁĘ.

"Po burzy słońce wychodzi zza chmur i nad Krakowem zaświeci znów..."

Może to i lepiej bo Wisła teraz trochę lipnie gra ;/

na derdach przegrali tak jak Widzew byli liderem w derbach ale i tak przegrali ;//

'Oxidosis'
08-11-2011, 14:43
@Lewy

Ja tam jadę pooglądać grajków z Włoch, przy okazji naszych :D

A na ten drugi mecz, mówiłem Ci już we Wrocku - pomyślimy :)

_woto_
08-11-2011, 17:00
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/euro2012-test/nowe-koszulki-reprezentacji,4901738,10690898,fotoreportaz-maly.html

Mi osobiscie sie nie podobaja
powinien byc herb

ManiQ
08-11-2011, 18:30
Z jednej strony fajne takie nowoczesne ale nie pasuje na reprezentacje gdzie powinien byc herb Polski. Dla mnie moga grac w bialej koszulce z biedronki byle dobrze grali.

Wnorekkk
08-11-2011, 18:30
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/euro2012-test/nowe-koszulki-reprezentacji,4901738,10690898,fotoreportaz-maly.html

powinien byc herb

To jakaś kpina z tymi koszulkami...
Gdzie jest herb?

^Gpiotras~
08-11-2011, 18:34

powinien byc herb

Teraz bez orzełka przegrają wszystkie mecze, z orzełkiem wygrywali wszystko ! : |

Zamiast Orzełka, jakieś dupne logo nawjiększych złodziei na świecie : |.

Lewy
08-11-2011, 18:46
Ten, który wpadł na pomysł by nie było Naszego orzełka na piersi powinien być powieszony za jaja na szczycie Pałacu Kultury w Warszawie...

_woto_
08-11-2011, 18:55
Ktos tez moze powiedziec ze orzelek jest w logu PZPN
ale to nie to samo :<

vide cul fide
08-11-2011, 19:35
Ta tylko Orzeł (piszcie z dużej bo chuj mnie strzeli) w godle jest dumny, a ten z loga pzpnu jest ***** jakiś szwabski i widać, że patrzy tylko po kieszeniach gdzie by tylko nakraść (jak i cały pzpn :) )

Meercan
08-11-2011, 19:58
Takich tanich koszulek to jeszcze w życiu nie widziałem. Lepsze to są chyba z Mundialu w 1982r. I jeszcze bez Orzełka niech ten jebany pzpn chuj jasny strzeli.
Trzeba mieć nie równo pod sufitem, aby zdejmować Orła z koszulki. Widać mądry pan Lato i jego koledzy mają inne zdanie ;/

Lagga v3
09-11-2011, 13:53
kpina z tymi strojami , tak jak ktoś wspomniał zamiast orzełka logo złodziei , masakra.

'Oxidosis'
09-11-2011, 20:27
http://tiny.pl/h1k2r Pewnie fake, ale beka.

vide cul fide
10-11-2011, 21:30
http://tiny.pl/h1k2r Pewnie fake, ale beka.

Dojebałeś jak Hanka Mostowiak w kartony.

Jaki wynik Polska : Włochy obstawiacie? Ja sądzę, że Polska wygra lub zremisuje ale ile to już nie wiem, może być nawet 1:0 :D

Crayon
10-11-2011, 22:41
Przede mną leży biografia Ryana Giggsa. Moje życie. Moja historia.
Zapowiada się bardzo fajnie, miło się czyta, prostym językiem, niepozbawiona anegdotek i 'dopowiedzeń' piłkarzy i trenerów w formie cytatów. Ujawnia naprawdę momenty kariery nie do końca znane wszystkim fanom piłki i Ryana. No i można dowiedzieć się czegoś o United 'od kuchni'. Robienie beki z Fergusona, kiedy piłkarze przy rozciąganiu się zmieniali stronę boiska jak tylko SAF się zbliżał - bezcenne : D

PS: Niektórym pragnę przypomnieć, że w tym temacie istnieje 'mini regulamin' do którego polecam się stosować. I jak macie do powiedzenia coś w stylu

hahaahaaahahahahaha xd

Odpuśćcie, proszę

Simi
11-11-2011, 11:13
Chyba zakupie jego biografie. ^^

#t.
To jak, wybiera się ktoś na mecz PZPN - Włochy? Jestem ciekaw, czy w towarzyskim spotkaniu będą aktorzyć jak to zazwyczaj robią ;d

Karpek
11-11-2011, 12:24
Piękne przywitanie Ronaldo w Sarajewie. (http://youtu.be/ZyLHDL2WShA)

Crayon
11-11-2011, 12:33
To jak, wybiera się ktoś na mecz PZPN - Włochy? Jestem ciekaw, czy w towarzyskim spotkaniu będą aktorzyć jak to zazwyczaj robią ;d
Aktorstwo Włochów jest naturalne. Przecież robili to zawsze i robić będą. Szczypanie, popychanie, plucie, dogadywanie, zaczepianie, popychanie. Czasami zastanawiam się, czy nie jestem Włochem, bo sam stosuję niektóre takie zagrywki : D

Mecz na pewno będzie ciekawy. Siła i agresja + bardzo fajne kontry PZPNu kontra siła i żelazna taktyka + zaczepki Makaroniarzy.

widzew rts
11-11-2011, 12:35
Śląsk 5 pkt Więcej od więcej lidera czy teraz Śląsk będzie miał mistrza ?

Krulowiec
11-11-2011, 13:36
Piękne przywitanie Ronaldo w Sarajewie. (http://youtu.be/ZyLHDL2WShA)

Mogę sobie dać rękę uciąć, że większość tych, którzy krzyczeli Messi gdyby dostała autograf od Ronaldo dostała by padaczki ze szczęścia, ale beka przyznana XD.

# topic

Słyszałem w radiu, że godłem chcieli załatać jakąś dziurę budżetową czy coś, ale dokładnie się nie przysłuchiwałem. Ten typ od Nike już się bronił żeby na niego nie najechali. Ponoć mogą jeszcze zmienić mieć logo i orzełka, chociaż wątpię żeby jeszcze raz szyli czy coś.

SedaN*
11-11-2011, 13:50
Dzisiejszy mecz Polska - Włochy 1:1 d;

szkoda, że biletów nie udało mi się dostać ale cóż ;D

'Oxidosis'
11-11-2011, 13:55
Aktorstwo Włochów jest naturalne. Przecież robili to zawsze i robić będą. Szczypanie, popychanie, plucie, dogadywanie, zaczepianie, popychanie. Czasami zastanawiam się, czy nie jestem Włochem, bo sam stosuję niektóre takie zagrywki : D

Mecz na pewno będzie ciekawy. Siła i agresja + bardzo fajne kontry PZPNu kontra siła i żelazna taktyka + zaczepki Makaroniarzy.

Jestem pewien, że nie podasz z obecnej wyjściowej jedenastki reprezentacji Włoch ani jednego piłkarza, który rzeczywiście tak robi. Kiedyś Włochy były taką reprezentacją i teraz mimo, że zachowują się w miare normalnie to nadal taką są. Po prostu musi minąć troche czasu, za nim ludzie zaczną postrzegać ich inaczej. Co do samego meczu typuje remis, chociaż ewentualna porażka Włochów w ogóle mnie nie zdziwi.

Autobiografię wydał też Zlatan, niestety dostępna jest na razie w 3 krajach ( Szwecja, Włochy, Norwegia ). W 1 dzień wyprzedano wszystkie egzemplarze, w sumie wcale mnie to nie dziwi zważając na fakt, że Ibra to postać bardzo kontrowersyjna : D. Czekam, aż będzie dostępna w Polsce, jak niegdyś Xaviego.

Co do powitania Portugalii, powiem w stylu Karpka - oni po prostu mają kompleks Ronaldo!

Lagga v3
11-11-2011, 18:34
Co do powitania Portugalii, powiem w stylu Karpka - oni po prostu mają kompleks Ronaldo!

XDDDDDDDDD

pzpn z makaroniarzami nie wygra, maksymalnie obstawiam remis

Crayon
11-11-2011, 20:58
Jestem pewien, że nie podasz z obecnej wyjściowej jedenastki reprezentacji Włoch ani jednego piłkarza, który rzeczywiście tak robi.
No, Materaca już nie ma, ale jest za to Cheillini, De Rossi, Balotelli, Pazzini. To nadal prowokatorzy, ale w mniejszym stopniu. Uwierz mi, to ich narodowy temperament. Nie zmienią się ;)

To nie reprezentacja Anglii, która potrzebuje człowieka, który pierdolnie i zaprowadzi tam ład i porządek. To już ich mentalność.

ManiQ
11-11-2011, 21:08
Szkoda ,ze Gatusso juz nie gra w reprezentacji. Uwielbiam go w akcji bez pilki.

_woto_
11-11-2011, 21:40
Obraniak glupia strata, Perquis nie doszedl agresywnie, a Szczesny mogl sie lepiej ustawic wiec 1:0

"To jego pierwszy gol w bramce" Szpakowi jak zwykle na wysokim poziomie.

Crayon
11-11-2011, 22:30
Trochę mi przykro, bo Balotelli strzelił bramkę z niczego i tu winiłbym bardziej pewność siebie Wojtka, który za wysoko stał w tej bramce. A bardzo mi się podobał styl gry Polaków, do tego pierwszego gola. Bo graliśmy cholernie dobrze i żenadą i tym, że tego na trzeźwo oglądać się nie da nazwać nie można. Bo mamy bardzo fajny zespół, który gra bardzo ambitnie i główną naszą bronią jest destrukcja w środku i wyprowadzenie kontry. Chociażby Niemcy, z którymi graliśmy. 3 kontry, 3 sam na sam, 3 Peszki. Gdyby nie to, byłoby 3:0 i szczęki w dole z wrażenia.

Przykro, przykro z Polski, ale nic się nie poradzi. Włochy klasa światowa bądź co bądź, po strzeleniu pierwszego gola uspokoili grę i zaczęli ją prowadzić.

'Oxidosis'
11-11-2011, 22:41
Mnie z kolei gra Polaków zachwyciła bardziej niż gra Włochów. Widać zdecydowaną poprawę w naszej grze, mamy przede wszystkim pomysł oraz dynamicznych zawodników, co potwierdza nasza gra z kontry. Szkoda przegranej, ale mimo wszystko tutaj trzeba uznać wyższość Włochów, którzy na spokojnie realizowali swój cel i mimo, że ich gra nie porywała to było widać spokój i dokładność w ich poczynaniach.

SedaN*
11-11-2011, 22:42
Mecz mógłby się zupełnie inaczej potoczyć, ale cóż..

Meercan
11-11-2011, 22:43
Szczęsny z Głowackim to sobie mogą rękę podać. Szczęsny dziś w tej bramce to nie wiem co odpierdalał. Jakby Smuda Adamiakową dał to może by coś wybroniła.
Głowacki to w ogóle nie powinien grać w kadrze. Lepiej by się ogrywali młodzi zamiast tego starego trepa co popełnia błędy jak junior. Błaszczykowski też świetny mecz. Ja nie wiem kto oznaczył go kapitanem, on się w ogóle na tą pozycje nie nadaje. Karnego uderzył wprost cudnie, przez cały mecz nie zrobił nawet jednej akcji i taki zawodnik powinien być kapitanem? PZPN grali tylko do straconej bramki. Potem już się całkowicie posypali. Trzeba się tylko modlić, żeby na ME nie mieli statystykę strzelonych bramek -10.

SedaN*
11-11-2011, 22:49
Szczęsny z Głowackim to sobie mogą rękę podać. Szczęsny dziś w tej bramce to nie wiem co odpierdalał. Jakby Smuda Adamiakową dał to może by coś wybroniła.
Głowacki to w ogóle nie powinien grać w kadrze. Lepiej by się ogrywali młodzi zamiast tego starego trepa co popełnia błędy jak junior. Błaszczykowski też świetny mecz. Ja nie wiem kto oznaczył go kapitanem, on się w ogóle na tą pozycje nie nadaje. Karnego uderzył wprost cudnie, przez cały mecz nie zrobił nawet jednej akcji i taki zawodnik powinien być kapitanem? PZPN grali tylko do straconej bramki. Potem już się całkowicie posypali. Trzeba się tylko modlić, żeby na ME nie mieli statystykę strzelonych bramek -10.

Etam płaczesz.. Polska po prostu trochę dzisiaj szczęścia nie miała. I tak są poprawy, ważne, że jest zaangażowanie (jak to krajon pisał), popracować nad tymi kontra atakami i przede wszystkim skutecznością, na boisko wyjść na 200% i może coś być. Nie wymagaj jakiejś super gry od tego składu. A i Peszko wypierdolić : D

A Nieszczęsny fakt - chujowo dzisiaj :S

Lewy
11-11-2011, 22:50
Reprezentacja PZPN - Włochy 0:2 haha :)

ManiQ
11-11-2011, 23:26
Dokladnie mialem to pisac- teraz to nie Polska teraz to PZPN... pewnie dlatego przegralismy.
Reszta swiata czyt. Niemcy mistrzowie w remisowaniu w przegrywanym meczu z gospodarzami euro 2012. xd

Crayon
11-11-2011, 23:57
Błaszczykowski też świetny mecz. Ja nie wiem kto oznaczył go kapitanem, on się w ogóle na tą pozycje nie nadaje. Karnego uderzył wprost cudnie, przez cały mecz nie zrobił nawet jednej akcji i taki zawodnik powinien być kapitanem?
Toś ty chyba patrzył na inny mecz. Błaszczykowski był motorem napędowym drużyny, większość akcji przechodziła właśnie przez niego. Szybki, silny, dynamiczny, dobry technicznie. Włosi na boku mieli z nim dużo problemów i musieli mu podwajać krycie. Psioczysz na jednego z najlepszych na boisku po stronie Polski.
Spójrz na tego swojego Poznańskiego Murawskiego, który oprócz wybijania piłek z pola karnego nie zrobił niczego ciekawego. O ex-poznaniaku Peszce nie wspominam, bo to, co robi ta nieskuteczna miernota w kadrze (w klubie w sumie też) woła o pomstę do nieba. 45 minuta, podaje z klepki do Wawrzyniaka (why u się przewracasz?) i rusza sprintem w przód, ale nie, nie - trafia prosto w obrońcę i odbija się od niego. Żałosny widok, ale wzbudził we mnie niesamowity i szczery śmiech : D

SedaN*
12-11-2011, 19:29
Anglia - hiszpania 1:0! Laaaaaaampard!

ManiQ
12-11-2011, 20:28
Lampard to ma zyciowke w strzelaniu goli.W Chelsea trafil wiecej od Torresa i chyba nie jednego napastnika u nich.

Wembley zostalo przez Hiszpanow nie zdobyte i jeszcze dlugo tak bedzie .Teraz czekam na meczy Holedrow z reszta swiata.

SedaN*
12-11-2011, 20:51
Lampard to ma zyciowke w strzelaniu goli.W Chelsea trafil wiecej od Torresa i chyba nie jednego napastnika u nich.

Wembley zostalo przez Hiszpanow nie zdobyte i jeszcze dlugo tak bedzie .Teraz czekam na meczy Holedrow z reszta swiata.

życiówkę? Frank ma po 20~ goli na sezon co jest bardzo dobrym wynikiem jak na środkowego pomocnika :) ponadto jest najbardziej bramkoszczelnym środkowym pomocnikiem w historii premier league : D

ManiQ
12-11-2011, 21:27
Chodzilo mi bardziej o to jakie ma wejscie w sezon, on sam mecze wygrywa. Chelsea kilka razy pkt juz uratowal i teraz wygral mecz z Hiszpanami.Takze jest samotnym liderem w klasyfikacji strzelcow w Chelsea, a to juz jest dziwne o.o
Jest 1/3 sezonu ,a Lampard ma juz 10 bramek+ liczac wszystkie fronty,jesli dalej tak pojdzie dobije 30 ,hehe :d

@Crayon
Dokladnie, V. Boas dobrze postapil dajac go lawke na kilka spotkan , zmobilizowal sie i teraz widac efekty.

Crayon
12-11-2011, 22:21
Chociaż przez ostatnie kilka miesięcy Lampard mógłby na boisko wchodzić tylko strzelać rzuty karne. Tak słabiutko mu szło, naprawdę ; d

SedaN*
12-11-2011, 23:42
Chociaż przez ostatnie kilka miesięcy Lampard mógłby na boisko wchodzić tylko strzelać rzuty karne. Tak słabiutko mu szło, naprawdę ; d

no, miał takich parę meczy pod rząd, że nie było lampsa, ale posiedział chwilę i wszedł z determinacją, ostatnie mecze gra zajebiscie + hatttrick jako środkowy pomocnik a to jest jednak coś ;P

_woto_
16-11-2011, 14:03
Beke wczoraj mialem z Brozka i Mierzejewskiego jak tanczyli :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Michel_Tel%C3%B3

Trivia

The Football Player Neymar appears on a video dancing the song "Ai Se Eu Te Pego" of Michel Telo. In the National Professional Football League of Spain, players Marcelo Vieira and Cristiano Ronaldo (of Real Madrid C.F.) danced to this song when Cristiano scored the first goal against Málaga CF on October 22, 2011. Recently, in the Super League Greece, Sim&#227;o, Cleyton, Sebastián Leto and other Panathinaikos' players danced to this song when Cleyton scored the first goal against PAOK on October 30, 2011. Polish football player Adrian Mierzejewski danced to this song when Pawel Brozek scored goal during the friendly match between Poland and Hungary on November 15th 2011.

Polish football player Adrian Mierzejewski danced to this song when Pawel Brozek scored goal during the friendly match between Poland and Hungary on November 15th 2011.

http://www.youtube.com/watch?v=ILxSXKuMqUI&list=FLxf3d7MrbYNnpMAuJNSnRTQ&index=31&feature=plpp_video

Cleyu
17-11-2011, 13:28
http://www.youtube.com/watch?v=2s2GXSf_2MI&feature=player_embedded

Łap karpek ; )

Karpek
17-11-2011, 14:58

Łap karpek ; )
I co w związku z tym?

#down
10 grudnia o 22:00.

Krulowiec
17-11-2011, 15:12

Łap karpek ; )

Auuu.

Jestem sezonowcem realu, kiedy GD?

vide cul fide
17-11-2011, 15:46
żabiun ogarniasz wasze forum? Piszą coś o wyjściu Wisły (przynajmniej z młyna) w 70 minucie?

'Oxidosis'
17-11-2011, 16:01

Łap karpek ; )

Co za pajac z tego Kolumbijczyka :O

Kosik Czarny 2v0
17-11-2011, 16:10
żabiun ogarniasz wasze forum? Piszą coś o wyjściu Wisły (przynajmniej z młyna) w 70 minucie?

:D Piszą wszędzie o tym :D

Lewy
17-11-2011, 16:44
Jeszcze 2 dni do wyjazdu do Warszawy...Ostatni wyjazd w roku więc trzeba się dobrze pokazać :).Na sektorze gości będzie poza mną jeszcze jedna osoba z tego forum :)

Jesteśmy zawsze tam...!

vide cul fide
17-11-2011, 19:30
...gdzie nasza Lechia gra! Zgodę wspierać trzeba :)

ManiQ
19-11-2011, 21:33
@up
Po tym poscie rozpocznie sie niezla napinka cos czuje xd!

@top
Arsenal wygrywa z Norwich,2 brameczki oczywiscie RvP..zajeb*sty ma rok ,31bramek w 29 meczach (wszystkie rozgrywki). Co do meczu myslalem ,ze bedzie jak Live czyli milion akcji, zero goli.Dzis Newcastle stracilo pkt ,jutro Chelsea-Live wiec ktos pkt straci.Arsenal w gore tabeli.

Ogladal ktos Gran Derbi w wydaniu Niemieckim ?Bayern jak zwykle przegrywa z BVB ,a w lidzie kazdego po 5:0 niszczyli ,heh.Szkoda,ze Lewy trafil z spalonego.

@Woto
Mi w tym momencie tez.Jeszcz rok temu z Fabregasem i Nasrim dalismy rade ale teraz? top15 jak nic i rekord w historii pod wzgledem bezbramkowych remisow. Trzeba sprobowac na jakims CC zagrac z Walcottem na szpicy ,a RvP niech odpocznie.Wtedy bedzie problem ze skrzydlem ale na pewno cos by sie wymyslilo.

_woto_
19-11-2011, 21:49
@up
Po tym poscie rozpocznie sie niezla napinka cos czuje xd!

@top
Arsenal wygrywa z Norwich,2 brameczki oczywiscie RvP..zajeb*sty ma rok ,31bramek w 29 meczach (wszystkie rozgrywki). Co do meczu myslalem ,ze bedzie jak Live czyli milion akcji, zero goli.Dzis Newcastle stracilo pkt ,jutro Chelsea-Live wiec ktos pkt straci.Arsenal w gore tabeli.

Ogladal ktos Gran Derbi w wydaniu Niemieckim ?Bayern jak zwykle przegrywa z BVB ,a w lidzie kazdego po 5:0 niszczyli ,heh.Szkoda,ze Lewy trafil z spalonego.

Ja tylko mysle co bedzie jak RVP zlapie kontuzje <tfu> ????

vide cul fide
20-11-2011, 15:17
WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z MECZU.

TRÓJKA DO ZERA, TRAFIŁA LEGIA FRAJERA!

Gdańska kur*a aeaeao aeaeao

Repertuar macie bogaty, tyko Gdańska ***** cały mecz haha. Zajebisty był chłopak niedaleko naszego sektora, który tańczył cały mecz (chuj wie czemu bo na około niego nie było nikogo) no i te wasze dziewczyny mmm... Świetnie dupciami kręciły! "Wy tańczycie my płacimy!" no i beka z 2 pajacy, którzy napinali napinali aż ich wreszcie steward uciszył. Mi tam na wyjeździe się podobało tylko szkoda przegranej. Relację napisze Lewy bo mi się nie chce xd. A ty pikolu w tibie na refugii trolle bij haha.

CENTRALNE WOJSKOWE KURWISKO SPORTOWE, HEJ!

Mikiel SZN
20-11-2011, 15:24
Pogoń liderem 1 ligi i awans do ekstraklasy, Legia 3:0 z Lechią. (PS) & (L)!

Kurflos
20-11-2011, 15:57
@Mikiel: no fakt, Pogoń miażdży w tym sezonie :). Szkoda, że Olimpii słabo idzie.

Repertuar macie bogaty, tyko Gdańska ***** cały mecz haha. Zajebisty był chłopak niedaleko naszego sektora, który tańczył cały mecz (chuj wie czemu bo na około niego nie było nikogo) no i te wasze dziewczyny mmm... Świetnie dupciami kręciły! "Wy tańczycie my płacimy!" no i beka z 2 pajacy, którzy napinali napinali aż ich wreszcie steward uciszył. Mi tam na wyjeździe się podobało tylko szkoda przegranej. Relację napisze Lewy bo mi się nie chce xd. A ty pikolu w tibie na refugii trolle bij haha.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Ty kur*a sam jesteś troll, zobacz z kiedy jest ostatni post. Powiem ci, że 1000x lepiej dopingują swoją drużynę rumuny z Rapidu, niż wy tą waszą śmieszną lechie. LECHIA GDAŃSK KUR.WA SZAJS!

vide cul fide
20-11-2011, 16:18
Bez ludności napływowej i wszystkich fc z okolic to na legii frekwencja byłaby 5-8 tyś. osób na każdy mecz ale co ja tam wiem.

KIBICE NET, PO CHUJ MAM JECHAĆ NA WYJAZD, NA FORUM NAPISZĘ CO W RADIU USŁYSZĘ W KAFEJCE NIE DADZĄ MI W RYJA.

(P.S. czekam na kolejne posty w stylu jebać Lechie, Wisła to stara ***** itp.) Widać napinke macie we krwi bo dobre półtorej godz przed meczem ją zaczęliście haha ale co tam wolę napinaczy ze stadionu niż z tibijskiego forum.

@down
Odpisałem na pw bo zaraz mi cray kolejnego warna wpierdoli

Lewy
20-11-2011, 18:21
19.11.11 Legia Warszawa - Lechia Gdańsk 3:0

Zacznę od tego że nie łudziłem się na wygraną w Warszawie.Wiedziałem że jak będzie remis po końcowym gwizdku to będzie cud.Tak czy siak jechać trzeba było nie patrząc na to kompletnie.Tym razem nie było zorganizowanego transportu i każdy jechał na własną rękę.Prawie wszyscy pojechali furami lecz nasza grupka postanowiła wpakować się w pociąg.Co nas zdziwiło po starcie z dworca żadnych kibiców Lechii w pociągu nie odnotowano.Jechaliśmy tylko my więc było trzeba niezauważonym przejść pod sektor gości.Po drodze nic się nie działo po za napinaczami w Legionowie :).Chciałbym odnotować jeszcze że kolega na nasz pociąg nie zdążył i ruszył InterCity, który godzinę po naszym odjeżdżał.Co zaszokowało nas 3h przed meczem był jeszcze w Toruniu.Wszedł na sektor 15 minut przed pierwszym gwizdkiem :).Wracając do nas.Pociąg przyjechał planowo więc wysiadamy na Centralnym i stamtąd dalej na mecz udajemy się z buta.Na peronie jeszcze się spotykam z Wiślakiem, który się tu wypowiada ;).Fakt trzeba było pochować barwy w tym ja musiałem kurtkę zasłaniać :).Ciśnienie skakało jak na przejściach dla pieszych obok nas goście z szalikami Legii stali ale trzeba było się wstrzymać.I tak niepokojeni przez nikogo pod sektorem zjawiamy się o 15:30.Byliśmy tam pierwsi :).Początkowo mieli wpuszczać o 16 ale zrobili to dopiero jak przyjechała ekipa samochodowa.Warto dodać ze policja tam jest jakaś inna.Na zapytanie kiedy będą wpuszczać zaczęła się spina i groźby z ich strony.Cóż - typowe podejście warszawskiego buraka, który czuje się lepszy jak zresztą każdy mieszkaniec stolicy a tak naprawdę 3/4 tego miasta to przyjezdni z okolicznych wiosek.Wejście standardowe.Lista, pokazanie biletu, trzepanie, bilet do czytnika na bramce i wchodzimy.Mnie wyrywkowo wzięli na alkomat ale na szczęście wszedłem.Czas do meczu to nuda i napinka ze strony gospodarzy bo więcej to nic nie potrafią :).Szkoda było słuchać piąty raz tego samego.Wszyscy się śmiali że wielcy kibice ze stolicy a tak naprawdę buraki, którzy jeden tekst w kółko zarzucali haha :).O meczu szkoda aż pisać więc nawet tego nie zrobię.W jego trakcie ujawniło się paru cwaniaczków, którzy siedzieli obok sektora gości i wymachiwali łapami.Oj szkoda że tylko do tego są zdolni :).Po meczu znalazła się jeszcze jakaś typiara, która na vipach była i coś tam pomachała szalikiem.Została konkretnie zjechana i powiedziano jej wprost na czym zajmuje się na codzień :).Wychodzimy po jakichś 40 minutach po zakończeniu meczu i nasza grupa udaje się przez miasto na dworzec.Szliśmy w 8 osób z plecakami i dosłownie Nikt nas nie tknął ani nawet nie zwrócił uwagi.Było parę spojrzeń wymienionych ale tak to spokój.W Złotych Tarasach zakupujemy piwo do pociągu i jakoś spędzamy czas do odjazdu.Po zapakowaniu się do przedziału ruszamy w stronę Gdańska.I tu zaczyna się ciekawa sytuacja.Podczas jazdy pociągiem jakiś koleś miał do nas problem.I nie tylko do nas.Chodził po wagonie i zaczepiał ludzi.Gdy przychodził konduktor sprawdzać bilety to on razem z nim zaglądał do naszego przedziału.Gdy ruszyły do niego 3 osoby z naszej ekipy to natychmiast po SOKistów poleciał.Gdy przyszli do Nas to oznajmili że nakapował im chłop że go okradliśmy z pieniędzy.Kompletny śmiech na sali.Na szczęście oni sami widzieli że z chłopa jest jakiś przekręt i żadnych konsekwencji z tego nie poniesiemy.Jednak gdy miał koleś problem później do naszego kumpla, który wracał z kibla to dobrze że SOKi nas powstrzymały bo by typ został przekopany i wyleciał na pierwszym lepszym peronie.Do Gdańska docieramy o 7:30 i tam już policja na Nas czekała ale mieliśmy w dupie żeby podchodzić do nich i płaczącego im kolesia więc każdy się rozszedł w swoją stronę.Ja byłem o 9 w domu.Wyjazd trwał 23 godziny.

Krótkie podsumowanie.Mimo gównianej gry naszych gwiazdeczek my świetnie się bawiliśmy.Kibiców Lechii w Warszawie zjawia się ok. 750 osób (oficjalnej liczby jeszcze nie podano).

http://legionisci.com/photos12j/12lechia1_f7.jpg

ManiQ
20-11-2011, 19:00
@Lewy
Dluzszej Twojej relacji chyba nie czytalem x d.

@top
Chelsea-Liverpool
Hmm...liczylem na bramko strzelny mecz z obu stron ,a na koniec wielka niespodzienka cos jak derby z Arsenalem. Gdy Drogba strzelal wolnego to myslalem ,ze gol ,a tu siatka.Pozdrawiam Tych , ktorzy spieprz*li sobie kupon stawiajac na Chelsea : D Ja osobiscie swoje wczoraj wygralem ,a dzis wolalem nie obstawiac.

Goldi
20-11-2011, 19:32
hah ,a Wisła znowu mecz przegrała xD

vide cul fide
20-11-2011, 19:56
Haha nie skomentuję zachowania tego szczyla... ;)

@up
Ale może na farcie się utrzymamy. A ponad Śląskiem tylko niebo!

Kurflos
21-11-2011, 14:54
http://www.youtube.com/watch?v=Wj_v44FO3dA

:)

Lewy
21-11-2011, 20:48
Pary 1/4 PP

Lech Poznań-Wisła Kraków
Ruch Zdzieszowice-Ruch Chorzów
arka Gdynia-Śląsk Wrocław
Gryf Wejherowo-Legia Warszawa

Legia jak zwykle ustawiona przez ITI.Jedziemy w marcu do Gdyni wspierać Śląsk :)!

SoniQ
21-11-2011, 23:06
cóż za spina XDDDDD

@t
bardzo ciekawy mecz tottenhamu, dobry występ adebayora :D

_woto_
22-11-2011, 19:46
Orzelek comeback
;););););););)

SedaN*
22-11-2011, 21:36
ta, orzełek powraca!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111

Lewy
22-11-2011, 21:48
Takie małe info.Na Śląsk - Wisła będzie więcej ludzi niż na Chelsea - Liverpool :D.Wiem wiem że stadion we Wrocławiu pojemniejszy ale liczy się fakt! :)

W Krakowie w 1h poszło 2 tysiące biletów na ten mecz.

SedaN*
22-11-2011, 22:09
Takie małe info.Na Śląsk - Wisła będzie więcej ludzi niż na Chelsea - Liverpool :D.Wiem wiem że stadion we Wrocławiu pojemniejszy ale liczy się fakt! :)

Etam pojemniejszy, o jakieś 2k? : D

Po prostu frekwencja jest 100-procentowa, na poprzedni mecz z Lechią i teraz z Wisełką, na który też będę szedł wszystkie miejsca wypełnione, ale w sumie co się dziwić! :) Klub sobie zarobi i dobrze.. A frekwencja niestety zapewne za niedługo spadnie, ale cieszmy się tym co jest teraz ;d

_woto_
22-11-2011, 22:54
Jutro Arsenal remisik wystarczy i wychodzi z grupy. Ciesza slabe wyniki City i United :). Moim takim malym marzeniem jest awans City z 2 miejsca i mecz z Realem w dalszej fazie.

vide cul fide
23-11-2011, 00:29

Nawet w mniej niż 1h :)

Karpek
23-11-2011, 13:13
Dzisiaj Polsat puści Arsenal - Borussia, zamiast hitu kolejki Milan - FCB, bo w Borussi i Arsenalu grają polaczki. Myśle, że więcej ludzi oglądało by właśnie Milan z Barçą. Ciekawe co za idioci wybierają mecze w tej stacji. Niech LM wróci na TVP. : (

[Eklerq] Popieram.

_woto_
23-11-2011, 14:12
Dzisiaj Polsat puści Arsenal - Borussia, zamiast hitu kolejki Milan - FCB, bo w Borussi i Arsenalu grają polaczki. Myśle, że więcej ludzi oglądało by właśnie Milan z Barçą. Ciekawe co za idioci wybierają mecze w tej stacji. Niech LM wróci na TVP. : (

Lepszy niz Barca bodajze z Szachtarem w tamtym sezonie :)
Poza tym ja bede ogladal na TV Arsenal, a na necie Milan z Barca

SedaN*
23-11-2011, 16:10
Rok temu bodajże też był mecz właśnie Barcy z Schaktarem zamiast bitwy o ANGLIĘ Chelsea - Manchester, mimo wielu petycji, ale cóż ;D

Ale mimo wszystko Arsenal - Borussia też może być fajnym meczem ; )

taki ciekawy artykuł porównujący formacje Borussi i Arsenalu - KLIK (http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/2011-2012/borussia-kontra-arsenal_sto3038409/story.shtml)

Karpek
23-11-2011, 16:21
Jak ktoś ma cyfrowy polsat i chce obejrzeć Milan vs Barcelona w TV to będzie na RAI 1 - u mnie 203 kanał.

_woto_
23-11-2011, 16:44
Jak ktoś ma cyfrowy polsat i chce obejrzeć Milan vs Barcelona w TV to będzie na RAI 1 - u mnie 203 kanał.

O to ja jednak bede w TV obydwa mecze, a nie na necie 1 :P
Dzieki

Old Shidishi
23-11-2011, 18:31
Podziwiam wasz optymizm :) Na RAI 1 zakoduja wloszki nie masz szans ze obejrzycie caly mecz moze kilka poczatkowych minut ale na bank zakoduja 90% meczu :)

Karpek
23-11-2011, 18:40
Podziwiam wasz optymizm :) Na RAI 1 zakoduja wloszki nie masz szans ze obejrzycie caly mecz moze kilka poczatkowych minut ale na bank zakoduja 90% meczu :)
Nie wiem jak będzie, bo jeszcze nie oglądałem meczu na tej stacji. :s Może tym razem nie zakodują. XD A jak tak, to zawsze pozostaje zacinająca transmisja w necie...

#edit
Spodziewam się zajebiście dużego posiadania piłki przez Barcelone :0 :

Valdés, Puyol, Mascherano, Busquets, Abidal, Keita, Xavi, Thiago, Cesc, Messi and Villa

.Zikares.
23-11-2011, 20:26
_up

Rai1 na 99% zakodują. Chcesz transmisje nie zacinającą się, to ściągnij sobie Sopcasta, znajdź transmisje do niego i Ci mogę zapewnić, że jak znajdziesz to się nie będzie w ogóle cięło.

SoniQ
23-11-2011, 22:38
hehehhhehe chelsea cos z formy wypadła, szkoda milanu ktory powinien wygrac :<

SedaN*
23-11-2011, 22:54
beka, Chelsea chyba LE, ostatni mecz z Valencią na SB wszystko zadecyduje.. żałosna gra, forma, coś czuję, że jak LE to Romek tego nie wytrzyma i zwolni AVB hahaha, żałosne.. a miał być łatwy awans z 1 miejsca, a ta porażka wszystko przekreśiła ;D zresztą z taką grą jak teraz to my co najwyżej z legią w lidze europejskiej możemy rywalizować : d

Karpek
23-11-2011, 23:20
Rai1 na 99% zakodują. Chcesz transmisje nie zacinającą się, to ściągnij sobie Sopcasta, znajdź transmisje do niego i Ci mogę zapewnić, że jak znajdziesz to się nie będzie w ogóle cięło.
No i niestety zakodowali. Sopcasta mam, ale prawie nie używam, bo ostatnio mi tam w ogóle mecze nie działają... Musiałem się zadowolić płatną transmisją z onetu, która i tak zacinała co chwilę, że kurwicy prawie dostawałem.

#
Mecz Milanu z Barçą najlepiej się oglądało do 30 min. Niesłuszny karny dla Barcelony i kilka minut później niepodyktowanie karnego dla Milanu. Ślepy pajac, nie sędzia. A bramkarze w meczach z Barceloną to chyba jakieś dodatkowe premie dostają, bo bronią jakby był to najważniejszy mecz w ich życiu. Abbiati wyciągał dziś prawie wszystko. Co do gry obu zespołów, to według mnie Barça i tak zagrała lepiej, ale nie zmienia to faktu, że remis byłby sprawiedliwym wynikiem, więc nie pisz SoniQ, że Milan zasłużył na zwycięstwo, bo zapewne nawet meczu nie oglądałeś frustracie. Dwa razy więcej celnych strzałow miała Barcelona i o 5 więcej w ogóle. Myślałem, że posiadanie piłki będziemy mieć troche wyższe (było 40% - 60%), widoczny był brak Iniesty no i ta słabiutka forma Villi...

Teraz czekam na GD.

Maatinii
23-11-2011, 23:34
Chelsea mi kupon zjebała, bym miał w kieszeni 98zł jak by wygrali. No cóż innym razem.

Barcelona nawet dobry mecz, Krapek nie powinno być karnego dla Milanu i w ogóle Milan nie miał pomysłu na grę tylko laga na Imbre/Pato/Robinio. Barcelona miała więcej akcji z których powinna paść bramka.

Karpek
24-11-2011, 10:47
Barcelona nawet dobry mecz, Krapek nie powinno być karnego dla Milanu i w ogóle Milan nie miał pomysłu na grę tylko laga na Imbre/Pato/Robinio. Barcelona miała więcej akcji z których powinna paść bramka.
Co do tego karnego to musiałbym jeszcze raz obejrzeć powtórke, bo po jedenastce dla Barçy byłem wkurwiony i myślałem, że znowu sędzia popełnił błąd. ;c Tak jak już pisałem - Barça zagrała lepiej i gdyby wpadły wszystkie setki to mogłoby być nawet ~2:6.

Old Shidishi
24-11-2011, 12:46
Tak jak mówiłem zakodowali mecz Mil-Bar jeszcze przed rozpoczęciem zarówno na Rai1 jak i Lider Tv.
@Karpek
na przyszłość polecam stronę www.drhtv.com.pl transmisje są zawsze i w naprawde bardzo dobrej jakości.

Co do meczu to widziałem tylko skrót na Polsacie po spotkaniu Ars-Bor, i śmiem twierdzić, że Barca zagrała naprawde dobre spotkanie.

_woto_
24-11-2011, 13:27
Tez beka, ze narazie Arsenal to pierwsza angielska ekipa, która awansowała... :D:D:D ( zajebiscie )
Teraz juz spokojnie bedzie mozna ogladac mecz w Grecji, a akcja Songinho zajebista chociaz nie wiem czy on to sfarcil czy wiedzial ze to zrobi xd

vide cul fide
24-11-2011, 14:22
Chuj z barcelonami i borusiami ja chce zobaczyć legie z Gryfem _/

Karpek
24-11-2011, 14:48
Tez beka, ze narazie Arsenal to pierwsza angielska ekipa, która awansowała... :D:D:D ( zajebiscie )
Pisałem kilka miechów temu, że Arsenal dojdzie do 1/8 w LM w tym sezonie. A Oxidosis czy ktoś tam pisał, że nawet eliminacji nie przejdą. xd

vide cul fide
24-11-2011, 15:02
A i wie ktoś może czy gdzieś w tv będzie można obejrzeć derby Belgradu? Bo to chyba najciekawsze europejskie derby :)

SedaN*
24-11-2011, 15:18
Tak jak mówiłem zakodowali mecz Mil-Bar jeszcze przed rozpoczęciem zarówno na Rai1 jak i Lider Tv.
@Karpek
na przyszłość polecam stronę www.drhtv.com.pl transmisje są zawsze i w naprawde bardzo dobrej jakości.

Co do meczu to widziałem tylko skrót na Polsacie po spotkaniu Ars-Bor, i śmiem twierdzić, że Barca zagrała naprawde dobre spotkanie.

Drhtv fajne jest, dobra jakość i nawet polski komentarz tylko wadą tej strony jest, że czasami się ścina ;D

Karpek
24-11-2011, 16:42
http://youtu.be/_kU1xEHgiiY

'Oxidosis'
24-11-2011, 18:14
Pisałem kilka miechów temu, że Arsenal dojdzie do 1/8 w LM w tym sezonie. A Oxidosis czy ktoś tam pisał, że nawet eliminacji nie przejdą. xd

Owszem, pisałem, tylko i wyłącznie z mojej sympatii do Udinese. Sam w to nie wierzyłem.

Kurflos
24-11-2011, 18:19
Lech - Wisła najsłabsza para PP :D przejdą wg mnie Śląsk, Legia, Chorzów, Lech

Eklerq
24-11-2011, 18:27
Czekam na mecz Gryf Wejherewo - Legia Warszawa, może być ciekawie. Szkoda, że ten mecz dopiero w marcu, ale warto czekać. Ostatnio oglądałem mecz Limanovia Limanowo - Wisła Kraków, to Wisła ledwo wygrała 2:1 i z ręką na sercu mogę powiedzieć, że w tym meczu powinien być remis.

'Oxidosis'
24-11-2011, 19:16
To niestety świadczy o słabości polskiej ligii..

Mikiel SZN
24-11-2011, 19:26
To niestety świadczy o słabości polskiej ligii..

co ty gadasz, to jest puchar. w pucharze anglii takie zespoly jak liverpool czy chelsea przegrywają nawet z 2-3 ligowymi zespołami.

Kurflos
24-11-2011, 22:04
co ty gadasz, to jest puchar. w pucharze anglii takie zespoly jak liverpool czy chelsea przegrywają nawet z 2-3 ligowymi zespołami.

Tylko że oni tam mają jeszcze kilka innych pucharów, a u nas jest tylko ten, i wszystkie drużyny grają w nim na 100% bo stawką są kwalifikacje do LE.

Mikiel SZN
24-11-2011, 22:37
Tylko że oni tam mają jeszcze kilka innych pucharów, a u nas jest tylko ten, i wszystkie drużyny grają w nim na 100% bo stawką są kwalifikacje do LE.

oh rly? przecież 80% zespołów ma na to wyjebane, jak np. Pogon co zagrala z Olimpią Elbląg rezerwami i odpadli, bo ważniejszy jest awans do ekstraklasy a nie jakies marne puicharki

Crayon
24-11-2011, 22:43
Co nie zmienia sytuacji, która wygląda tak, że jakby na Legię, czy Wisłę przyjechało Leeds, Burnley, czy Ipswich Town, to graliby jak równy z równym z Ekstraklasowymi GIGANTAMI.

Championship to, że jest 'niższą' ligą nie oznacza, że jest gorszą. Tam jest niesamowity ścisk, nie ważne, czy gra drużyna z 1 miejsca z drużyną z 20. Tam każdy może wygrać z każdym. Awansować do Championship jest łatwiej, niż się tam utrzymać.

Tam nawet piłkarze z Hereford mają niebo lepszą technikę niż niektórzy nasi grajkowie, zwani gwiazdami. Gwiazdeczkami, gwiazdusiami.

[Eklerq] Dokładnie _/

Old Shidishi
25-11-2011, 09:59
A i wie ktoś może czy gdzieś w tv będzie można obejrzeć derby Belgradu? Bo to chyba najciekawsze europejskie derby :)

Orange Sport, sobota godz. 18 :)

vide cul fide
25-11-2011, 15:46
Co nie zmienia sytuacji, która wygląda tak, że jakby na Legię, czy Wisłę przyjechało Leeds, Burnley, czy Ipswich Town, to graliby jak równy z równym z Ekstraklasowymi GIGANTAMI.

Championship to, że jest 'niższą' ligą nie oznacza, że jest gorszą. Tam jest niesamowity ścisk, nie ważne, czy gra drużyna z 1 miejsca z drużyną z 20. Tam każdy może wygrać z każdym. Awansować do Championship jest łatwiej, niż się tam utrzymać.

Tam nawet piłkarze z Hereford mają niebo lepszą technikę niż niektórzy nasi grajkowie, zwani gwiazdami. Gwiazdeczkami, gwiazdusiami.

[Eklerq] Dokładnie _/

Ale mówisz o polskich kopaczach czy z MU czy tam Chealsea itp?
Jeśli o polskich to nic nowego nie odkryłeś bo pewnie jakiś dobry klub z 3 ligi pozamiatałby legie, Wisły, lechy i inne Śląski.

U nas grają na 100%? haha przecież o ten puchar walczą tylko średniacy z ekstraklasy no i ci pechowcy, którzy dotarli jakoś wysoko przez niefart.
Zresztą tu masz pionie całą prawdę o pucharze Polski.
http://www.weszlo.com/news/8611-Jak_bedziesz_niegrzeczny_to_zagrasz_w_Pucharze

Orange Sport, sobota godz. 18 :)
Dzięki, akurat mam.

Lewy
25-11-2011, 16:29
Skoro nie macie dziś nic do roboty to o 20:00 C+,Polsat Futbol mecz Śląsk - Wisła.Może być ciekawy mecz :)

_woto_
25-11-2011, 17:23
No ja pewnie bede ogladal na polsacie futbol i zobacze jak tam murawa od razu hie hie

Kurflos
25-11-2011, 22:45
No i po Śląsku, jutro wygrana z Koroną i mamy lidera : D

vide cul fide
26-11-2011, 13:59
I tak to Śląsk zdobędzie mistrzostwo Polski w tym roku :)

Meercan
26-11-2011, 14:46
Moim zdaniem Śląsk wymięknie na wiosnę i nie zdobędzie mistrza. Śląsk skończy gdzieś tak 3 lub 4. W tym momencie najlepszą ekipa i najlepiej zgraną ma Legia. I dosyć ogarniętego trenera. Wisła ma też szanse, ale muszę kupić z 2/3 "młodych" ogarniętych grajków i wyjebać tych starych dzikusów. O Lechu to nawet nie będę wspominał, bo żal mi na to czasu.
Takie jest moje zdanie na temat naszej ligi

'Oxidosis'
26-11-2011, 16:14
http://www.youtube.com/watch?v=QP5G2YMdZJ0&feature=player_embedded#!

chyba zaczne wklejać więcej filmików z jego udziałem1 MISTRZ

vide cul fide
26-11-2011, 17:05

od 0:42 do 1:10 epic

Karpek
26-11-2011, 17:15

LOLOLOLOLOL XD Jeszcze nigdy nie widziałem, żeby ktoś się tak cieszył po golu. : O Dobry typ.

SedaN*
26-11-2011, 17:24
od 0:42 do 1:10 epic

hahahah 1:24 - 1:32 epic :dddddd

'Oxidosis'
26-11-2011, 17:33
Ja go oglądam po każdym meczu, ten filmik fajny ale daje słowo że były lepsze, pamiętam, że po wygranym meczu zaczął robić rozpierdol w studiu i niszczyć wszystko co spotkał na drodze XD

_woto_
26-11-2011, 18:07
Brawo Newcastle, teraz wiem jak wygladala obrona Czestochowy :)
Mecz naprawde extra teraz czekac na Arsenal i mam nadzieje, ze wygraja. Wkurza tylko, ze ostatnia druzyna premier league ma 1 wygrana i to wlasnie z Kanonierami

Kurflos
26-11-2011, 20:03
Ja pier*ole, a taka była okazja...

Simi
26-11-2011, 20:16
kurfa 0-1 ... ale akcja zajebista ; d atletico lekko dominuje, źle zaczęli :c

#e
równie piękna akcja Realu :D, Benzema ładnie sprowokował bramkarza i jest czerwo + karniak. ; d

ManiQ
26-11-2011, 20:51
Kurde, 1-1 : ( Schwarzer bronil takie pilki jak Szczesny z poczatku sezonu gdy go 'bombardowali'. Bylo tak blisko by zblizyc sie do czolowki a tu ch*j.

Tak w ogole to United coraz bardziej zawodzi i w LM i w lidze. Tak dalej.

Eklerq
26-11-2011, 20:52
kurfa 0-1 ... ale akcja zajebista ; d atletico lekko dominuje, źle zaczęli :c

#e
równie piękna akcja Realu :D, Benzema ładnie sprowokował bramkarza i jest czerwo + karniak. ; d

Czasami nie było spalonego przy akcji na 1:0 dla Atletico? Mi się wydaje, że typek wracał ze spalonego - ten co mu przedłużył piłkę.

vide cul fide
26-11-2011, 21:33
Ja pier*ole, a taka była okazja...

Szybko z kielc wróciłeś.

Kurflos
26-11-2011, 23:39
Szybko z kielc wróciłeś.

No szybko, bo oglądałem w tv. A ty dalej się jarasz że byłeś w Warszawie? Nie bój się, może jeszcze kiedyś przyjedziesz z rodzicami.

Splaxor
26-11-2011, 23:55
Dzięki Getafe za świetną postawę z naszym największym rywalem. Teraz czas na Gran Derbi, ale jeszcze jeden spacerek z Sportingiem i wielkie Gran Derbi... Czy będzie 9 punktów przewagi?

[Eklerq] Musi być _/

Karpek
27-11-2011, 00:03
Getafe 1:0 Barcelona. Pierwsza porażka w tym sezonie. Na dodatek była szansa na wyrównanie rekordu 28 zwycięstw bez porażki i akurat w tym meczu przegrali. ;s Ale nie to jest ważne. Ważne, że niestety mamy już 6 pkt straty do Realu. Z meczu widziałem tylko urywki, bo oglądałem KSW, ale słyszałem, że gra Barçy była chujowa i przegrali przez własne błędy.

Mam nadzieję, że do GD poprawimy swoją grę i odrobimy 3 pkt. No i zagramy z Iniestą którego dzisiaj brakowało i koniecznie Puyolem w obronie...

Splaxor
27-11-2011, 00:13
No i zagramy z Iniestą którego dzisiaj brakowało i koniecznie Puyolem w obronie...
To jest kolejne potwierdzenie, że jeżeli wyleci kilka osób z podstawowego składu to Barca ma problem. Getafe nie jest jakimś super zespołem, ponieważ zajmuje dopiero 15-ste miejsce w lidze (stan z przed mecuz z Barcą), więc dziwię się, że nie dali im rady. Wiadomo każdy ma lepsze i gorsze dni i nie można przeciwnika lekceważyć. Myślę, że nareszcie GD mogą wyglądać inaczej niż poprzednie kilkanaście.

@down
Nie gram w Realu :D

'Oxidosis'
27-11-2011, 00:41
Dzięki Getafe za świetną postawę z naszym największym rywalem. Teraz czas na Gran Derbi, ale jeszcze jeden spacerek z Sportingiem i wielkie Gran Derbi... Czy będzie 9 punktów przewagi?

Spacerek ze Sportingiem, z którym jak mnie pamięć nie myli, dostaliście dwa razy w dupe w zeszłym sezonie ( lub raz remis )

Karpek
27-11-2011, 00:46
To jest kolejne potwierdzenie, że jeżeli wyleci kilka osób z podstawowego składu to Barca ma problem.
Nie było tylko Puyola i Iniesty, więc nie przesadzaj. Porażka była raczej spowodowana ciągłymi zmianami zawodników w składzie co mecz, przez co drużyna jest za mało zgrana... Jeżeli chodzi o Puyola to przez większość ostatniego sezonu nie grał z powodu kontuzji, nie zagrał też w finale LM, a chyba każdy wie jaki był wynik meczu. Iniesta w tym sezonie ligowym opuścił już 5 meczy w których Barça wygrała 8:0, 5:0, 0:1 i zremisowała 2:2 z Valencią. No i teraz piąty mecz - porażka. Co nie zmienia faktu, że na GD ci dwaj zawodnicy będą niezbędni.

Getafe nie jest jakimś super zespołem, ponieważ zajmuje dopiero 15-ste miejsce w lidze (stan z przed mecuz z Barcą), więc dziwię się, że nie dali im rady.
Każda drużyna czy to w lidze angielskiej czy włoskiej, zawsze zaliczy conajmniej jedną porażkę ze słabszym zespołem, a to jest dopiero pierwsza przegrana Barcelony w tym sezonie.

Myślę, że nareszcie GD mogą wyglądać inaczej niż poprzednie kilkanaście.
Co każde GD słyszę ten tekst, a po meczu kibice Realu wracają na ziemie i siędzą cicho, aż do następnego El Clasico. Także spokojnie. Jedna porażka Barcelony mistrza wam nie da. Przypominam, że to dopiero niecała połowa sezonu ligowego.

Lewy
27-11-2011, 02:09
beka, kolejny debil który jara się że jechał pociągiem

Na wyjazdy jeździłem specjalami,rejsówkami,autokarami,busem,autem także fail chłopie :).Poza tym co do tego ma fakt że jechałem pociągiem :D.Tragedia z tobą - zero argumentów więc i teorie gówniane :D

Krulowiec
27-11-2011, 10:51
Żadnego karnego z kapelusza dla barcelony? O_o
Żartuję sobie z tym, ale i tak czekam co napisze Karpek (:
Moim zdaniem GD, jeżeli nie będzie błędów sędziów, ani żadnych darmowych kartek dla jednego i drugiego zespołu może być bardzo ciekawe, zgadzam się z Karpkiem, że to dopiero połówka i jeszcze wszystko może się zmienić, ale nie zmienia to faktu, że bardzo cieszę się z przewagi aż 6 pkt.

# down

Racowiska - wyznaczone miejsca gdzie można odpalić racę?

vide cul fide
27-11-2011, 10:56
Derby Belgradu dla Partizana ;(

http://www.youtube.com/watch?v=swIPHlA1J5w&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=zRbkGJJ3pkc&feature=player_embedded

Tam to ***** mają racowiska, marzy mi się takie coś w Polsce znów ale te czasy nigdy nie wrócą dzięki Donaldowi.

Lewy
27-11-2011, 13:13
Kwestia rac u nas.Powinny być legalne.Fakt są one niebezpieczne ale jeśli są odpalane przez odpowiednie do tego osoby to nie widzę problemu.Ja jestem całkowicie ZA ponieważ to race dodają kolorytu naszej lidze.Ludzie przychodzą na mecz m.in. po to żeby je zobaczyć.Sam je osobiście odpalałem i wierzcie mi - niezła frajda i zabawa :)

Kurflos
27-11-2011, 15:54
Na wyjazdy jeździłem specjalami,rejsówkami,autokarami,busem,autem także fail chłopie :).Poza tym co do tego ma fakt że jechałem pociągiem :D.Tragedia z tobą - zero argumentów więc i teorie gówniane :D

Dobra już zamknij buzie, w przyszłym sezonie na swój piękny stadion będziesz chodził na mecze 1 ligi :)

Mikiel SZN
28-11-2011, 10:55
Polonia Gdańsk, albo Lechia Warszawa, ktora nazwa lepsza?

Splaxor
28-11-2011, 12:40
Spacerek ze Sportingiem, z którym jak mnie pamięć nie myli, dostaliście dwa razy w dupe w zeszłym sezonie ( lub raz remis )

Jedna wygrana i jedna porażka. Oba wyniki 1:0. W tamtym sezonie Sporting skończył w środku tabeli (10 miejsce), a na dzień dzisiejszy są na 18 i jest szansa, że będzie to spacerek patrząc na postawę strzelecką Królewskich.

@edit
Nie patrzę na to, że są nisko w tabeli i są od razu przeznaczeni na pożarcie. Napisałem: "jest szansa, że będzie to spacerek patrząc na postawę strzelecką Królewskich." Co do Valencii to był ogromny problem, a z Atletico początek był trudny, a potem się chłopcy rozstrzelali i 4:1. Co do wpadki z 2009 to nawet mi nie przypominaj :)

Karpek
28-11-2011, 16:40
Jedna wygrana i jedna porażka. Oba wyniki 1:0. W tamtym sezonie Sporting skończył w środku tabeli (10 miejsce), a na dzień dzisiejszy są na 18 i jest szansa, że będzie to spacerek patrząc na postawę strzelecką Królewskich.
Fajnie lekceważysz przeciwnika. Jesteś przekonany, że to będzie "spacerek" tylko dlatego, że zespół jest na końcu tabeli? Real traci częściej punkty właśnie z tymi słabszymi drużynami, a te Valencie, Atletico i inne klepie bez problemu. Przypominam Levante sprzed kilku kolejek i czwóreczke od trzecioligowca Alcorcon w CdL z 09r (dobra beka wtedy była z Realu). Wtedy też byłeś pewny, że to będą "spacerki"? Co nie zmienia tego, że w kolejnym meczu Sporting na 95% dostanie kilka bramek.

SedaN*
28-11-2011, 18:13
Z całym szacunkiem do ligii hiszpańskiej, ale troche beka jak real czy barca przegrają ze zwykłym średniakiem ligii to od razu w chuj sensacja ;d to główny powód, dla którego wolę Premier League.

#edit
to prawdziwa ustawka!

http://www.eurosport.pl/hokej-na-lodzie/rekord-kar-lod-jak-ring_sto3044557/story.shtml

Karpek
28-11-2011, 18:27
W końcu obecnie dwa najlepsze kluby na świecie (chyba każdy się ze mną zgodzi). Jak Arsenal dostał w dupę z MU, albo MU z City, to tylko przez pierwsze dni o tym pisali, a teraz już mało kto pamięta te mecze. Teraz Barcelona przegrała pierwszy raz od 27 meczy i już wydarzenie roku, a kibice Realu cieszą się jakby już wygrali ligę. xd

Splaxor
28-11-2011, 18:34
Karpek nie wiem jak dla ciebie, ale jak dla mnie Liga Angielska jest lepsza, ponieważ jest bardziej wyrównana i więcej zespołów, które są w środku tabeli w Premiership byłyby na górze La Liga.
Wystarczy popatrzeć, że przez ostatnie lata najwięcej zespołó w ćwierćfinałach było z Anglii.

SedaN*
28-11-2011, 20:07
W końcu obecnie dwa najlepsze kluby na świecie (chyba każdy się ze mną zgodzi). Jak Arsenal dostał w dupę z MU, albo MU z City, to tylko przez pierwsze dni o tym pisali, a teraz już mało kto pamięta te mecze. Teraz Barcelona przegrała pierwszy raz od 27 meczy i już wydarzenie roku, a kibice Realu cieszą się jakby już wygrali ligę. xd

nie lubię tego określenia najlepsze.. aktualnie to barcelona jest najlepsza bo wygrała LM, a skąd wiesz, że taki Real by nie przegrał z aktualnym Manchesterem City? nie patrz na grę w lidze, bo to zupełnie inny poziom. Liga angielska jest siłowa i każdy może tutaj punkty urwać.

Karpek
28-11-2011, 21:09
nie lubię tego określenia najlepsze.. aktualnie to barcelona jest najlepsza bo wygrała LM, a skąd wiesz, że taki Real by nie przegrał z aktualnym Manchesterem City?
Jest szansa, że Real w 1/8 LM trafi na MC (jeżeli uda im się awansować z 2 miejsca), tak więc niedługo możemy zobaczyć taki mecz.

#down
Nom. xd

Boonek'
28-11-2011, 21:17
Omg kazdy mistrz odnosi porazki, dlatego barca przegrala XD

A tu juz sie pol swiata spina... jakby istnial zespol ktory by zawsze wygrywal to rywalizacja nie mialaby sensu, ba nie bylaby to rywalizacja tylko monotonny shit

Lewy
28-11-2011, 22:50
Polonia Gdańsk, albo Lechia Warszawa, ktora nazwa lepsza?

Żadna.Czytaj dalej rewelacje z Faktu a dobrze na tym wyjdziesz :)

Relacje z meczu skrobnę jutro.Dziś mam trochę wypite i mi się nie chce :).A było coś fajnego na naszym młynie :).

@post niżej

Największe gówno to prawda.Wracając do tematu.Wojciechowski może sobie gadać nawet do New York Times'a że kupi Lechię ale to i tak wszystko pic na wodę.U nas w klubie te plotki są dementowane na starcie.

Mikiel SZN
28-11-2011, 23:00
Żadna.Czytaj dalej rewelacje z Faktu a dobrze na tym wyjdziesz :)

dla beki napisalem, przecież Fakt to najwieksze gówno

vide cul fide
29-11-2011, 16:25
Bardzo, bardzo ciekawy wywiad z Patrykiem, polecam.
http://wislalive.pl/news/patryk_malecki__wisla_jest_calym_moim_zyciem-102/

_woto_
29-11-2011, 20:11
Czekamy na mecze FA :P
Wiekszosc druzyn wychodzi 2 skladem, a beka z tego, ze City ma 2 sklad prawie jak 1 hie hie

Arsenal: Fabianski, Djourou, Squillaci, Koscielny, Miquel, Frimpong, Coquelin, Benayoun, Oxlade-Chamberlain, Park, Chamakh.

Z El Filaro aka SS18 bedzie ciezko w obronie

Lewy
29-11-2011, 22:34
28.11.2011 Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów 1:0

O wydarzeniach na boisku w zasadzie nie ma co pisać.Mecz w skali 1-6 zasługiwała na 2+.Bramka samobójcza ale ważne cenne 3pkt.Przejdźmy do wydarzeń na trybunach.Ruch już od 13 był w Gdańsku.Przyjechali pociągiem specjalnym w liczbie ok. 1500 co jak na poniedziałek jest imponującą liczbą.Na sektorze byli wszyscy na niebiesko a pod koniec meczu bez koszulek.Dopingiem się nie przebijali przez nasz młyn.A co do nas.Od początku jedziemy z kozackim dopingiem, który tego dnia był chyba najlepszy odkąd gramy na Baltic Arenie.Mimo słabej frekwencji (12300) udało się rozruszać cały stadion do śpiewów.W 75 minucie ma miejsce oprawa, która jest chyba jedną z najlepszych w obecnym sezonie.Wielka malowana sektorówka a do tego odpalone pod nią stroboskopy i race.Dodatkowo smaku dodawały świece dymne.Piękna sprawa dla każdego fanatyka!.Ultrasi odwalili kawał dobrej roboty :).Mecz wygrywamy 1:0 i w super nastrojach (i zadymionych kurtkach/szalikach :) ) udajemy się do domów.

Kilka zdjęć:
http://www.lechia.net/images/archiwum/foto/2011_2012/2011_11_28_lechia_ruch_mati/DSC00064%20%5B800x600%5D.jpg
http://www.lechia.net/images/archiwum/foto/2011_2012/2011_11_28_lechia_ruch_mati/DSC00263%20%5B800x600%5D.jpg
http://www.lechia.net/images/archiwum/foto/2011_2012/2011_11_28_lechia__ruch_wisnia/20111128_2118_04.jpg
http://www.lechia.net/images/archiwum/foto/2011_2012/2011_11_28_lechia_ruch_mati/DSC00290%20%5B800x600%5D.jpg
http://www.lechia.net/images/archiwum/foto/2011_2012/2011_11_28_lechia__ruch_wisnia/20111128_2106_02.jpg
http://www.lechia.net/images/archiwum/foto/2011_2012/2011_11_28_lechia__ruch_wisnia/20111128_2108_01.jpg
http://www.lechia.net/images/archiwum/foto/2011_2012/2011_11_28_lechia_ruch_mati/DSC00334%20%5B800x600%5D.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/383156_270562826329000_143476862370931_837699_1028 735358_n.jpg

Crayon
30-11-2011, 23:44
Jak mi mój kochany Manchester United nie zacznie grać jak na dziewiętnastokrotnego mistrza kraju przystało, to będę smutny. Cierpliwie siedzę i czekam, aż Ferguson po tylu kompromitacjach w tym sezonie, tej grze bez ostatniego podania, stawiania na drewniaków #6 i #28 zrozumie, że tysiące, jeśli nie miliony fanów, którzy widzą co się dzieje na boisku jednak się nie mylą i coś z tym zrobi.

Ta porażka przekreśla zdobycie Pucharu Myszki Miki, ale nie to jest najważniejsze. To potwierdza regułę, że możemy mieć 90% posiadania piłki, grać swoje, ale robić to dobrze tylko do 20-30 metra. Potem zaczynają się schody, bo nie ma kto wkulać piłki do siatki. A w obronie popełniamy błąd za błędem, zwłaszcza Irlandzki Rasialdo, przez którego przechodzą piłki jak przez ciepłe masło. Nie jesteśmy Realem sprzed kilku(nastu?) lat, który tracił 5 bramek na mecz, ale strzelał 6...

Boże, Jahwe, Allahu, Shivo, ktokolwiek - odmłodź Paula Scholesa o jakieś 15 lat, to samo zrób z Giggsy'm i daj nam Van Nisterlooya z roku 2001. Proszę!

Splaxor
01-12-2011, 12:40
Boże, Jahwe, Allahu, Shivo, ktokolwiek - odmłodź Paula Scholesa o jakieś 15 lat, to samo zrób z Giggsy'm i daj nam Van Nisterlooya z roku 2001. Proszę!

Jeszcze dziś rozłożę swoję magiczne kamienie, karty i włosy. Zobaczę co da się zrobić, ale szczerze Scholes już popija drinki z parasolką, Giggs nie pamięta już czasów swoich najlepszych lat, a Nisterlooy wystrzelał swój talent w Królewskich. Jedynie co mogę Ci zaoferować to Pana Grześka.
Czary mary, abrakadabra! Rasiak w Manchesterze - będzie makabra.

@topic
Patrząc na poczynania Manchesteru w ostatnich miesiącach, a szczególnie w LM to coś jest z nimi nie tak. Zawsze podziwiałem ten zespół, że nie ma głośnych transferów, ale zawsze wygrywa Ligę i zachodzi wysoko w LM.

ManiQ
01-12-2011, 16:02
Splaxor ja poprosze Vieire,Bergkampa,Piresa,Henry'ego etc.:d

Kilka stron temu pisalem, ze United wpadlo w jakis maly kryzys, teraz jednak pisze ,ze wpadlo w ogromny jak na nich kryzys. Od porazki z city nie moga sie pozbierac , przegrywaja/remisuja najlatwiejsze mecze. W LM maja najlatwiejsza grupe ,a sie okaze ,ze wyjda z 2.miejsca, Carling Cup mieli co chwile ligowcow ,a teraz jakby wygrali to kolejny przed nimi.W lidze to juz same remisy nawet na wlasnym stadionie albo wymeczone 1:0.

@down 1,2

Dokladnie , ale nie chce sie wierzyc zeby 1 klub Angielski wyszedl z grupy. City na pewno nie wyjdzie ,a Chelsea ,United raczej powalcza o to.

Karpek
01-12-2011, 16:05
W LM maja najlatwiejsza grupe ,a sie okaze ,ze wyjda z 2.miejsca
Jeszcze mogą spokojnie odpaść. A jak wyjdą to mam nadzieję, że trafią na Barçe lub Real.

SedaN*
01-12-2011, 16:20
Beka przecież teraz w LM to Arsenal sobie najlepiej radzi.. City baaaardzo małe szanse przejścia, Chelsea zależy od meczu z Valencia czyli z taką grą jakieś 30% a United też ma ciężko, ale na pewno łatwiej.. Ogólnie Arsenal slabo na początek, ale teraz głównie w kryzysie jest Chelsea.. no i Manchester.

Lewy
01-12-2011, 18:29
90minut.pl
Na dzisiejszym posiedzeniu Komisja Ligi Ekstraklasy SA zadecydowała o ukaraniu Lechii Gdańsk.

Gdańszczanie zostali ukarani grzywną w wysokości 10 tys. zł za naganne zachowanie kibiców tego klubu podczas meczu 15. kolejki z Ruchem Chorzów. Na trybunach użyto środków pirotechnicznych oraz wnoszono okrzyki antysemickie.

Okrzyki antysemickie dobre :D.Żadnych takowych nie było.Za kilka rac 10 tysięcy no ale na pensje musi przecież być :)

_woto_
02-12-2011, 09:52
http://www.kanonierzy.com/shownews_id-23516_Szczesny--Zapuszcze-wlosy-jak-Tomaszewski.shtml

Czekamy na losowanie :)
Fajnie by bylo gdybysmy wylosowali Anglikow

Splaxor
02-12-2011, 15:54
Jakie typy na dzisiejsze losowanie grup?
Moje: Anglia, Szwecja i Dania :]

Losowanie odbywa sie o godzinie 18.00

SedaN*
02-12-2011, 16:03
Coś czuje Włochy, Chorwacja i Irlandia : D

Karpek
02-12-2011, 16:07
Mój typ: Polska, Rosja, Chorwacja, Francja.

'Oxidosis'
02-12-2011, 16:23
Polska
Niemcy
Szwecja/Grecja
Dania

Old Shidishi
02-12-2011, 16:31
Jedno wiem, za pewne los pokara nas znów szwabami !

Eklerq
02-12-2011, 17:46
Pamiętajcie, że dla Polski każda grupa jest grupą śmierci :p

Splaxor
02-12-2011, 18:13
Pamiętajcie, że dla Polski każda grupa jest grupą śmierci :p
W sumie coś w tym jest.

@topic
Teraz oglądałem te stadiony to wg mnie Polska zrobiła kawał dobrej roboty. Wszystkie stadiony świetne, ale wg mnie chyba Poznań ma najładniejszy z zewnątrz.

Mikiel SZN
02-12-2011, 18:14
Włochy, Grecja, Irlandia. jak trafie to czekam na ub pierwszego konta

Simi
02-12-2011, 18:18
Polska - Anglia - Grecja - Czechy

ejo :3

Kosik Czarny 2v0
02-12-2011, 18:36
Polska - Włochy - Szwecja - Dania

;];]];;];]

Simi
02-12-2011, 18:42
Polska z czechami xd trafiłem 1sze hehes

NaPółEtatu.
02-12-2011, 18:48
Polska - Anglia - Grecja - Czechy

ejo :3

trafiłeś

#
goodluck&havefun

SedaN*
02-12-2011, 18:52
Lato w łapę dał za taką grupe hahahah!

Simi
02-12-2011, 18:52
Jębane ruski D: MECZ PRZEPIJĄ I UJA BĘDZIE XD

Splaxor
02-12-2011, 18:58
Nie no łatwiejszej grupy nie mogliśmy mieć, ale aby Karpek znów nie pisał, że lekceważę inne drużyny to dodam, że podczas MŚ w Koreii i Japonii też byliśmy zadowoleni z grupy i... no pamiętacie :D

Meercan
02-12-2011, 19:00
HAHA i grupa marzeń :D Lepiej być nie mogło :p Chociaż raz los się dla nas uśmiechnął ;)

Polska-Rosja-Grecja-Czechy

_woto_
02-12-2011, 19:10
Trzeba zakupic replike pilki zeby miec pamiatke :D
Ciekawe ile Lato zabulil za grupe

Eklerq
02-12-2011, 19:10
Beznadziejny wygląd piłki na Euro2012.

vide cul fide
02-12-2011, 19:23
@up
Zgadzam się, wygląda jakby na zwykłą białą piłkę ktoś stringi narzucił...

@t
Grupa "łatwa" ale wiadomo jaki poziom prezentują nasi kopacze, choć wydaje mi się, że na wyjście z grupy można patrzeć realnie.

Lagga v3
02-12-2011, 22:35
I tak to dla Polski grupa śmierci , niby wszystko ślicznie pięknie a i tak 3 mecze w dupe : )

Karpek
03-12-2011, 10:00
http://i43.tinypic.com/xkqatd.jpg

SedaN*
03-12-2011, 10:33
Denerwuje mnie to, że każdy już pisze: "i tak nie wyjdziemy", "trzy mecze w dupe". Ja jestem optymistą i wierze w Franka Smude i w naszą reprezentację :)

Splaxor
03-12-2011, 10:36
Denerwuje mnie to, że każdy już pisze: "i tak nie wyjdziemy", "trzy mecze w dupe". Ja jestem optymistą i wierze w Franka Smude i w naszą reprezentację :)
Ja tam wierzę w Lewandowskiego, ponieważ w Smudę już dawno przestałem.

@Karpek
Jakby nie było jesteśmy z mistrzami Europy w grupie :]

^Gpiotras~
03-12-2011, 11:02
Jak wyjdziemy z grupy to zagramy z kimś z grupy B, a jak wiadomo to jest najsilniejsza grupa, więc nie wiem czy mamy takiego farta ; d.

Vinai
03-12-2011, 11:14
Wyjdziemy z grupy i przegramy :< albo nawet z grupy nie wyjdziemy. Z reszta jak z rosja wygramy to gaz nam zakręcą:D

.Vimpexx.
03-12-2011, 11:42
Nie wyjdziemy z grupy - przegramy na starcie.

Krulowiec
03-12-2011, 12:29
Przecież Polacy mają ciężką grupę, zależy jeszcze jak będziemy grać za parę miesięcy, ale jestem realistą i sądzę, że wygramy 1 mecz.

Mikiel SZN
03-12-2011, 13:02
tak zawsze mówicie że barca aktorzy itp, to zobaczcie może skrót meczu Realu z Atletico i piękne łapanie sie za twarz i lezenie 5 min Di Marii, jak zawodnik Atletico tylko go złapał za reke hahahahahah

Karpek
03-12-2011, 13:07
tak zawsze mówicie że barca aktorzy itp, to zobaczcie może skrót meczu Realu z Atletico i piękne łapanie sie za twarz i lezenie 5 min Di Marii, jak zawodnik Atletico tylko go złapał za reke hahahahahah
Di Maria odkąd przyszedł do Realu jest największym nurkiem w lidze hiszpańskiej. xd

Old Shidishi
04-12-2011, 09:29
Barcelona ładnie wczoraj piątka z Levante. Teraz mało znaczący mecz w LM i czekanie na GD w, którym Barca musi powalczyć o pełną pulę.

ManiQ
04-12-2011, 17:21
Bardzo fajne losowanie FA Cup , United zagra ? ...z city. Arsenal wpadl na Leeds wiec spoko ,a Chelsea na Portsmouth.W tym sezonie United zabardzo nie polubi meczy z city jak to zawsze bywalo.

vide cul fide
04-12-2011, 19:50
w 23. Min. W polu karnym padł jak rażony ivica iliev, ale sędzia orzekł że karnego nie było. Nietypowo - jak na polskie warunki - wyrażali swoją dezaprobatę kibice wisły. Ze względu na obecność na trybunach dużej grupy dzieci (z okazji zbliżającego się św. Mikołaja) skandowali "sędzia kalosz".

pis joł

Krulowiec
04-12-2011, 20:50
Trololo, Pique nie zagra w GD?
Ogarnia to ktoś, bo trochę lipa.
Jak ma być GD to w pełnych składach, a nie rezerwy i elo breko :/

Karpek
04-12-2011, 22:11
Jakie rezerwy? Dlaczego Pique ma niby nie zagrać? Jeżeli chodzi o kartki to już oficjalnie zostało potwierdzone, że żadnej dodatkowej kary nie będzie. Jedynie Guardiola może go nie wystawić w pierwszym składzie, co jest możliwe. Nie martw się, Barça zagra najsilniejszym możliwą 11, kontuzjowany jest tylko Afellay. :)

Lagga v3
05-12-2011, 15:22
pis joł

wreszcie ktoś NIE POMÓGŁ wiśle a przeszkodził , dziwna ironia po sytuacji m.in. z niesłusznie nieuznanym golu dla Łksu , nie?

SedaN*
05-12-2011, 15:38

Przecież praktycznie w każdym meczu zespół nie dysponuje pełnym składem. W Premier League czasami w połowie sezonu nawet połowa składu jest niedysponowana, ale to angielska piłka, więc pewnie w La Liga jest mniej kontuzji i mniej kartek..

vide cul fide
05-12-2011, 18:19
wreszcie ktoś NIE POMÓGŁ wiśle a przeszkodził , dziwna ironia po sytuacji m.in. z niesłusznie nieuznanym golu dla Łksu , nie?

Ale mi nie chodziło o to czy tam karny powinien być czy nie powinien, bardziej chodziło mi o "sędzia kalosz" ^^ Dobra akcja SKWK z tym wyczyszczeniem C3 i wprowadzeniem tam dzieciaków z Krakowskich i okolicznych szkół. Ale po co mają o tym mówić w TVNie czy pisać Gówno Prawdzie, krew się nie lała, nikt nie zginął. sensacji nie ma - nie piszemy.

Zresztą śmiesznie napisałeś, tak jakby zawsze Wisłę sędziowie ratowali... Jakoś 2 sezony temu Wisła mistrzostwo straciła właśnie przez błędy sędziowskie a o tym już nie wspomnisz? Raz jedna drużyna ma szczęście do sędziego raz druga, taki jest futbol.

_woto_
05-12-2011, 19:38
Jutro do Grecji lecą "źółtodzioby" jak to trener powiedział Olympiakosu.
Mam nadzieje, że pokażą się z dobrej strony :)
Czekamy na resztę angielskich teamów, które awansują chociaż $hity będzie ciężko i Chelsea (a może i United się nie powiedzie)
Ciekawie się zapowiada hehehe

Andriej Arszawin
Yossi Benayoun
Marouane Chamakh
Francis Coquelin
Johan Djourou
Craig Eastmond
Łukasz Fabiański
Emmanuel Frimpong
Vito Mannone
Ignasi Miquel
Alex Oxlade-Chamberlain
Oguzhan Ozyakup
Ju Young Park
Tomas Rosicky
Andre Santos
Sebastien Squillaci
Thomas Vermaelen
Nico Yennaris

@edit
Barca - Real bedzie na tVP 1?

@edit2
http://www.uefa.com/community/teamoftheyear/index.html
Tylko RVP z Ronaldo stronami zamienic
http://img190.imageshack.us/img190/4088/beztytuuvlq.jpg

'Oxidosis'
06-12-2011, 16:36
@UP

Co z tego, że Thiago Silva miał fenomenalny sezon i jest w czołówce światowej jeśli chodzi o obrońców skoro i tak zostanie pominięty na rzecz Pique czy pewnie Vidica ( pożal się Boże )

Jeśli chodzi o mnie, to

Casillas - Dani Alves/Maxi Pereira - Thiago Silva - Gerard Pique - Marcelo - Goetze - Xavi - Silva/Hamsik - Hazard - Messi - Cavani/Ronaldo/Hulk ( cięzko wybrać )

aa i trener Guardiola :D:D

Karpek
06-12-2011, 17:04
http://i39.tinypic.com/ftfuxd.png
Coś takiego. c;

P.S. Beka z drużyny woto.

Meercan
06-12-2011, 18:28
A moje jest takie :D:D

http://images49.fotosik.pl/1208/0c5b7a7e16f2b13cmed.jpg

Eklerq
06-12-2011, 18:42
Moja drużyna:

http://i40.tinypic.com/ncmtkh.jpg

Crayon
06-12-2011, 19:02
Neuer - bo to, co wyprawiał w LM było klasą światową
Alves - bo nie licząc teatru i ochraniaczy z włókna węglowego jego gra ofensywna jest imponująca
Thiago Silva - za postęp w linii obrony i zaporę nie do przejścia, za to, że jest dla Milanu osobą niezastąpioną
Vidic - za trzymanie obrony mistrzów Anglii w trudnych momentach, doprowadzenie kolejny już raz do finału LM, i 19 mistrzostwa.
Ashley Cole - za dobrą dyspozycję w obronie, ambicje i cały czas ten sam poziom futbolu jaki prezentuje. Nieustępliwy, a niepozorny.
Nani - za ogromny rozwój jaki poczynił, ruszanie grą ofensywną Manchesteru od początku do końca sezonu (nie licząc kontuzji).
Modric - za podania i rozegranie, dzięki czemu zabijały się o niego prawie wszystkie poważne kluby Europy
Sneijder - j.w
Gareth Bale - za niesamowitą siłę i cholernie szybki progres. To, co wyprawiał z Maiconem pamiętam jakby to było wczoraj.
Hernandez 'Chicharito' - za to, że w ciągu jednego sezonu z zawodnika wartego 9 milionów chce się płacić co najmniej 30. Za nos strzelecki podobny do tego Pippo Inzaghiego, czy Van Nisterlooya, Solskaera.
Cavani - bo jest bardzo dynamiczny i mobilny. Radzi sobie i w obronie, i w ataku. A do tego ma nosa, do strzelania bramek, co pokazał chociażby Oxiemu. Trzykrotnie :)

Trener: Villas-Boas - za bardzo udany debiut trenerski i zdobycie wszystkiego, co możliwe.

'Oxidosis'
06-12-2011, 19:16
@Up

Ciekawe masz typy, ale przyznaj nie do końca obiektywne : D Jeżeli uważasz inaczej, to uzasadnij, czemu za ten rok miałby znaleźć się tam Modric, Sneijder czy Bale? :D Nie mówie, że grali źle, ale byli lepsi na tej pozycji i to trzeba przyznać.

Karp - szczerze? Z Twoich typów jeszcze większa beka :D zero obiektywizmu.

Mikiel SZN
06-12-2011, 19:37
http://funkyimg.com/u2/1076/199/878275Bez__tytu__u.png

SedaN*
06-12-2011, 19:45
takie na szybko..

http://i39.tinypic.com/4g0tjt.jpg

#edit
Wachałem się najdłużej przy pozycji, na której teraz znajduje się Hernandez, ale ten zawodnik to klasa sama w sobie. Prawdziwy król pola karnego, doskonale wchodzi w ostre wrzutki, wie gdzie się znaleźć, bramkostrzelny, prawdziwy napastnik!

Crayon
06-12-2011, 19:49
Modric, Sneijder czy Bale?
Bo przez cały sezon prezentują podobny poziom. Było o nich głośno w momencie, kiedy walczyli o najwyższe trofea. Było głośno w zasadzie tak samo, jak w przypadku Hamsika, czy Falcao.
A Ci zawodnicy poza areną LM zamiatali równo, chociaż sezon ogórkowy już dawno był za nami i nikt się nie zachwycał transferami. Podobnie jak w przypadku Edena Hazarda. Rozumiesz chyba o co mi chodzi, nie? ; d

Kosik Czarny 2v0
06-12-2011, 22:08
Największa beka z typów karpka wszystko pod Barcelone. Abidal na pewno na lewej stronie nie był najlepszy... :D Zero Obiektywizmu.

http://i39.tinypic.com/21ovh4n.png

Karpek
06-12-2011, 22:54
Karp - szczerze? Z Twoich typów jeszcze większa beka :D zero obiektywizmu.
Ja wiem, że według ciebie byłbym tylko wtedy obiektywny, gdybym dał samych piłkarzy nie grających w Barcelonie. Śmieszy mnie twój tok myślenia, naprawdę. Wolałem postawić na tych doświadczonych zawodników, a nie na objawienia jednego sezonu. Dałem tych piłkarzy bo dla mnie są najlepsi i myślę, że w takim składzie rozwalili by każdą podaną przez was drużynę. : (

Wiedziałem, że będą płacze o mój skład. XD Moja wina, że w Barcelonie grają najlepsi? Płaczcie i zazdrośćcie, płaaaaaczcie.

Valdes - obecnie najlepszy bramkarz na świecie i tylko halowce i zazdrośnicy temu zaprzeczą. Ty dałeś przereklamowanego Casillasa który w ciągu ostatnich lat popełnił 10x więcej błędów niż Victor. W Reprze ostatnio robi takie kiksy, że aż się śmiać chcę. Valdes w ostatnich 3 latach zdobywał Zamore. Zaraz napiszesz, że to dzięki obrońcom, hehe.

Alves - najlepszy prawy obrońca na świecie. W ostatnim sezonie był drugim najlepszym asystentem w drużynie zaraz po Messim, a to przecież obrońca. W meczach z Realem, robi z Ronaldo co chce. Bez problemu może grać również na skrzydle.

Mascherano - również obecnie jeden z najlepszych stoperów na świecie. Pewny siebie i prawie bezbłędny. Gdyby nie jego fenomenalny wślizg w polu karnym w meczu z Arsenalem na CN w 1/8 CL, Barcelona mogłaby się pożegnać z dalszą grą w Lidze Mistrzów, którą przecież zdobyła.

Abidal - tutaj miałem dylemat między nim, a Marcelo. Wolę jednak normalnego Abidala niż niezrównoważonego Marcelo który biega po przeciwniku, kopie i prowokuję jak mu mecz nie wyjdzie. Pepe nr. 2.
Co do Abidala to jeszcze kilka dni temu dostał nagrodę dla najlepszego obrońcy La Liga.

Xavi - najlepszy pomocnik na świecie, z tym też się nie zgodzą tylko halowce i zadrośnicy. Gra na najwyższym poziomie już od wielu lat. Na ostatniej gali ZP zajął trzecie miejsce. W obecnej edycji również jest w finałowej trójce. Naprawdę trzeba być za przeproszeniem upośledzonym, żeby wstawić Ozila zamiast niego. D:

Iniesta - sam może rostrzygnąć losy meczu, najlepszy ofensywny pomocnik (również dostał za ten tytuł nagrodę La Liga), na najwyższym poziomie gra już od kilku lat. Gdyby nie Messi, zdobył by ostatnio złotą piłkę.

Messi - tutaj mój komentarz jest zbędny.

Guardiola - za wygranie CL i mistrzostwo.

To tyle, jeżeli chodzi o piłkarzy z Barcelony, żebyś nie płakał.

#
Barcelona 4 - 0 BATE Borisov grubymi rezerwami.

KamilQ
06-12-2011, 22:56
Największa beka z typów karpka wszystko pod Barcelone. Abidal na pewno na lewej stronie nie był najlepszy... :D Zero Obiektywizmu.

http://i39.tinypic.com/21ovh4n.png

Przeciez Karpek to wielki fan barcy to na co Ty liczysz? :D

@top
Arsenal 1 : 3 Olympiakos

Ale awans jest : ]

Devixx
07-12-2011, 16:29
http://i41.tinypic.com/153xwdh.jpg
Valdes - udany sezon.
Coentrao - za jego grę przed przejściem do Realu, gdzie jak narazie nie błyszczy.
Mascherano - mimo, że bardziej by chyba chciał grać w pomocy to daje sobie nieźle radę w obronie.
Thiago Silva - wyśmienity obrońca, na pewno więcej daje niż Vidic.
Dani Alves - jego wjazdy w ofensywę mówią same za siebie.
Xavi - talent do rozgrywania piłek.
Nani - ofensywnie leci jak drugi Cristiano.
David Silva - chłopak robi furorę w Anglii.
Bale - może ostatnio nie najlepszy ale kierowałem się tym, że nie było o nim cicho ze względu na jego talent.
Aguero - trafny transfer do City gdzie chłopak szaleje.
Messi - Messi mówi sam za siebie.

P,s nie chciało mi się wybierać stron, hehe

'Oxidosis'
07-12-2011, 16:47
Ja wiem, że według ciebie byłbym tylko wtedy obiektywny, gdybym dał samych piłkarzy nie grających w Barcelonie. Śmieszy mnie twój tok myślenia, naprawdę. Wolałem postawić na tych doświadczonych zawodników, a nie na objawienia jednego sezonu. Dałem tych piłkarzy bo dla mnie są najlepsi i myślę, że w takim składzie rozwalili by każdą podaną przez was drużynę. : (

Za nim zaczniesz walić pałkę gdy zobaczysz zawodników barcelony, może przeczytaj, na czym polega głosowanie. Podpowiem Ci - Nie liczy się całokształt kariery.

Z resztą śmieszą mnie twoje typy bo jak sam mówiłeś oglądasz tylko barcelone i inne drużyny się dla ciebie nie liczą, także twoje typy jeżeli chodzi o zawodników barcelony mnie nawet nie dziwią, bo skąd możesz wiedzieć jak prezentują się inni zawodnicy. Po prostu swoimi typami pokazałeś albo nie znajomość tematu piłki, bądź problem ze wzrokiem czy też problem z czytaniem ze zrozumieniem.

Valdes lepszy od Casillasa? W takim razie, Del Bosque to zazdrośnik, skoro uważa, że to Casillas jest lepszy i wystawia go w pierwszym składzie. 3/4 Hiszpanii to zazdrośnicy, bo jak można było wyczytać z sondy, ponad 75 % uważa, że to Casillas zasługuję na numer 1 w reprezentacji. Prawda jest taka, że Valdesa jako lepszego bramkarza uważają tylko Ci, którzy poza barceloną nie widzą świata. To samo w ataku, wystawiłeś Messiego, a Ronaldo, który ma prawie identyczne statystyki jak Messi ( chyba ciut mniej asyst ) już nie. Mascherano jako najlepszy obrońca w 2011 to dla mnie jakaś pomyłka, przecież to nawet nie jest jego nominalna pozycja. O Abidalu nawet nie będę mówił, bo wystawienie jego to śmiech na sali. Alves ok, Xavi ok, jeżeli chodzi o Inieste to byli lepsi, ale może być.

Karpek
07-12-2011, 18:53
Aguero - trafny transfer do City gdzie chłopak szaleje.
Właśnie nie wiedziałem czy dać jego czy Falcao. Jednak Falcao osiągnał dużo więcej w tym sezonie.

Nie liczy się całokształt kariery.
Rly? Większość piłkarzy z Barcelony których podałem miało wspaniałe kariery i je kontynuują, ale dalej są jednymi z najlepszych/najlepsi dlatego właśnie ich wybrałem.

Z resztą śmieszą mnie twoje typy bo jak sam mówiłeś oglądasz tylko barcelone
Nie pisałem, że oglądam tylko Barcelone, pisałem coś innego. : /

i inne drużyny się dla ciebie nie liczą, także twoje typy jeżeli chodzi o zawodników barcelony mnie nawet nie dziwią, bo skąd możesz wiedzieć jak prezentują się inni zawodnicy.
Wiem jak prezentują się inni zawodnicy, nie raz widziałem ich w akcji. Ja mogę napisać podobnie o tobie. Nie dziwi mnie twoja napinka, bo od nie od dzisiaj wiem, że nienawidzisz Barçy i piszesz wszystko co się da, żeby tylko umniejszyć sukcesy jej i piłkarzy. D: Zresztą oglądasz pewnie tylko ważniejsze mecze Barcelony i te co lecą na Polsacie, więc co ty możesz wiedzieć.

Po prostu swoimi typami pokazałeś albo nie znajomość tematu piłki, bądź problem ze wzrokiem czy też problem z czytaniem ze zrozumieniem.
HAHAHAHAHA, uśmiałem się. A co ci się w moich typach nie podoba? Jakbym nie był kibicem Barçy to jestem pewny, że nikt tutaj by nie pisał o moim składzie. : (

Valdes lepszy od Casillasa? W takim razie, Del Bosque to zazdrośnik, skoro uważa, że to Casillas jest lepszy i wystawia go w pierwszym składzie.
No i Del Bosque będzie go wystawiał w pierwszym składzie do końca jego kariery, za przeszłość i nazwisko. Już od 2-3 lat Valdes jest od niego lepszy.

3/4 Hiszpanii to zazdrośnicy, bo jak można było wyczytać z sondy, ponad 75 % uważa, że to Casillas zasługuję na numer 1 w reprezentacji. Prawda jest taka, że Valdesa jako lepszego bramkarza uważają tylko Ci, którzy poza barceloną nie widzą świata.
Podniecaj się dalej nazwiskiem "Casillas". Pisałem już wcześniej o oglądaniu przez ciebie meczów Barcelony i Realu, więc skąd ty możesz wiedzieć kto obecnie jest lepszy. : {

To samo w ataku, wystawiłeś Messiego, a Ronaldo, który ma prawie identyczne statystyki jak Messi ( chyba ciut mniej asyst ) już nie.
Crayon w swoim składzie wystawił Ronaldo, a Messiego nie (tak jak rok temu), chociaż więcej osiągnął w ostatnim roku (jak widać bramki Messiego z finałów dalej bolą : D). Do niego jednak nie napisałeś o tym ani słowa - dziwne? A może zabrakło argumentów, bo nie miałeś się już do czegoś przyczepić? : (

Mascherano jako najlepszy obrońca w 2011 to dla mnie jakaś pomyłka, przecież to nawet nie jest jego nominalna pozycja.
O Alvesu też można napisać, że nie gra na jednej pozycji, ale w tym przypadku

Alves ok

O Abidalu nawet nie będę mówił, bo wystawienie jego to śmiech na sali.
Z dostępnych graczy najlepsi byli Marcelo i Abidal. Marcelo może i jest skuteczny, ale nie podoba mi się jego styl gry.

'Oxidosis'
07-12-2011, 20:15
Czy ty ku*wa nie rozumiesz, że oceniamy zawodników za mijający rok a nie za wspaniałe kariery? Gdzie jest sens i logika glosujac na Robbena, który połowe sezonu przesiedział na ławcę a drugą połowę bujał w obłokach?

Karpek
07-12-2011, 20:26
Czy ty ku*wa nie rozumiesz, że oceniamy zawodników za mijający rok a nie za wspaniałe kariery? Gdzie jest sens i logika glosujac na Robbena, który połowe sezonu przesiedział na ławcę a drugą połowę bujał w obłokach?
Przecież ci napisałem wyraźnie, że oceniam za obecny rok. Naucz się w końcu czytać ze zrozumieniem, ja pier*ole. Teraz się przyczepiłeś do Robbena. Kto będzie następny?! Popatrzmy: został Bale i Falcao - czekam na krytykę z twojej strony. O Silvie nic nie napiszesz bo gra w twoim klubie, yo.

Crayon
07-12-2011, 21:10
Crayon w swoim składzie wystawił Ronaldo, a Messiego nie (tak jak rok temu), chociaż więcej osiągnął w ostatnim roku (jak widać bramki Messiego z finałów dalej bolą : D).
Wystawiłem Hernandeza i Cavaniego, chociaż mógłbym się pokusić tutaj o Falcao za swoją magiczną skuteczność i w lidze, i w Lidze Europy. Bo to, w jaki sposób poczynił progres jest imponujące. Chciałem wystawić tam Messiego, ale zastanowiłem się, że to nie ma sensu, patrząc na tył mojej drużyny. Bo nie miałby z kim grać, tak samo jak nie ma z kim grać w reprezentacji Argentyny.

O Silvie nic nie napiszesz bo gra w twoim klubie, yo.
Bo do Thiago Silvy nie można się przyczepić. Przez cały sezon poczynił ogromny postęp i był niezastąpiony w obronie Milanu.

@A Abidal jest tam tylko dlatego, że wygrał z chorobą. Nawet przy ocenie video w Top 11 zamiast mówić o jego umiejętnościach, mówili o jego duchu i walce z chorobą. Aha

'Oxidosis'
07-12-2011, 21:21
Przecież ci napisałem wyraźnie, że oceniam za obecny rok. Naucz się w końcu czytać ze zrozumieniem, ja pier*ole. Teraz się przyczepiłeś do Robbena. Kto będzie następny?! Popatrzmy: został Bale i Falcao - czekam na krytykę z twojej strony. O Silvie nic nie napiszesz bo gra w twoim klubie, yo.

Nadal nie napisałeś dlaczego wystawiłeś tam Robbena...........

Maatinii
07-12-2011, 21:56
Oxi weź ogarnij się. Każdy ma prawo wybrać jakiego chce piłkarza. To że tobie nie pasują jego typy to nie znaczy że masz się napinać na 4um od razu.
Też mnie denerwuje Karpek i jego kochana Barcelona ale nie robię napiny z błahego powodu.

Karpek
07-12-2011, 21:57
#up
Z tego co wiem to też jesteś kibicem Barcelony, więc ocb?

Abidal jest tam tylko dlatego, że wygrał z chorobą. Nawet przy ocenie video w Top 11 zamiast mówić o jego umiejętnościach, mówili o jego duchu i walce z chorobą. Aha
Abidal przed chorobą grał na najwyższym poziomie, dopiero po chorobie zaczął grać trochę gorzej, co nie zmienia faktu, że nominacja mu się należała, ale nie martwcie się, bo i tak pewnie nie wygra.

Nadal nie napisałeś dlaczego wystawiłeś tam Robbena...........
Miałem dylemat między Nanim a Robbenem, bo reszty to w ogóle bym nie wstawił. Gervinho nie wiem co tam robi, Shaqiri tak samo, a szwaba żadnego bym nie dał. W sumie mógłbym dać tam Naniego i byłoby chyba lepiej. W ogóle wybór chujowy, najchętnie to dałbym tam Fabregasa, ale on wygra w tej jedenastce za rok.

Mikiel SZN
07-12-2011, 22:13
70min Basel 1 - 0 Manchester Utd :)

SedaN*
07-12-2011, 22:18
trochę szkoda manchesteru mam nadzieję, że coś jeszcze ustrzelą dla honoru angielskiej piłki ;d

Meercan
07-12-2011, 22:21
#up

HAHAHAHAHAHAHAAHAH rozjebałeś mnie tym tekstem
To że on jest kibicem Barcelony to ma Cię szanować i popierać zawsze? Hahah śmieszny jesteś koleś

Karpek
07-12-2011, 22:30
HAHAHAHAHAHAHAAHAH rozjebałeś mnie tym tekstem
To że on jest kibicem Barcelony to ma Cię szanować i popierać zawsze? Hahah śmieszny jesteś koleś
heheheheheh, chyba nie zrozumiałeś o co mi chodziło, zresztą się nie dziwie po tych spinach co do mnie leciały niedawno z twojej strony, także nie pisz do mnie więcej, bo nie chcę mi się pisać z tępymi ludźmi. :/

#
Basel 2 - 1 Manchester U.

Tak gra ostatni finalista LM. Szkoda, że dziś przegrali, bo mogli trafić na Barcelone lub Real.

#down
Bo napisałeś to tak jakby ten klub był dla ciebie obojętny, ale oki.

Maatinii
07-12-2011, 22:35
#up

No jestem i co z tego?

'Oxidosis'
07-12-2011, 22:37
Oxi weź ogarnij się. Każdy ma prawo wybrać jakiego chce piłkarza. To że tobie nie pasują jego typy to nie znaczy że masz się napinać na 4um od razu.
Też mnie denerwuje Karpek i jego kochana Barcelona ale nie robię napiny z błahego powodu.

A i owszem, każdy ma prawo do własnego wyboru, z tym, że ja nigdzie nie napinam. Po prostu chce się dowiedzieć jaki jest sens głosowania na zawodnika, który w ogóle nie powinien być nominowany.. równie dobrze do moich typów można się przyczepić, z tym, że ja uzasadnie dlaczego on a nie kto inny : D

Nie ma co się przejmować Crayon, zawsze pozostaję LE. Nie daliście rady Basel, to może z Legią wam się uda. A tak szczerze, nie wiem co się stało z United.

Mikiel SZN
07-12-2011, 22:39
HAHAHAHAHAHHAHAHAHA brawo MU, widać że po porażce z Man City nie potarfią się pozbierać, nic nie grają w lidze, co ledwo wygrywają, nie mówiąc o LM haha

Karpek
07-12-2011, 22:43
Najbardziej zawiedziony jest chyba Vidić, bo już gadał o trzecim finale LM z Barceloną w którym tym razem wygrają. : /

'Oxidosis'
07-12-2011, 22:45
LM bez United, to nie LM. Dziwna edycja.

ManiQ
08-12-2011, 07:25
Grubo. Lodynskie kluby wyszly z grupy,a Manchestery do ligi europy.
Fergie zafundowal sobie fajny prezent na swoja rocznice,wygrac lige europejska.

Ktos tam wyzej napisal ,ze nie wie co zrobil Gervinho. To juz mowie,zrobil duzo wiecej w 2011 niz Robben,wygral z Lille lige,strzelal jak szalony i asystowal.

_woto_
08-12-2011, 13:57
Nie ogladalem meczu Lyon - Dynamo ale podobno smierdzi ustawieniem meczu. Do tego jeszcze jakies foty gracza Dynama, ktory dzien przed meczem obstawial u buka co jest niedozwolone ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon2.jpg

ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon3.jpg

ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon1.jpg

vide cul fide
08-12-2011, 15:10
Nie ogladalem meczu Lyon - Dynamo ale podobno smierdzi ustawieniem meczu. Do tego jeszcze jakies foty gracza Dynama, ktory dzien przed meczem obstawial u buka co jest niedozwolone ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon2.jpg

ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon3.jpg

ajax-amsterdam.pl/images/stories/newsy/kupon1.jpg

Te foty są z maja 2010 roku co nie zmienia faktu, że i mi tu coś nie pasuje :)

Old Shidishi
08-12-2011, 16:19
Moja 11 :)

http://i40.tinypic.com/1z56rt3.jpg

_woto_
09-12-2011, 13:44
Koniec sezonu dla Vidica szkoda go troche bo jest dobrym obronca.
Wie ktos moze czy na jakims kanale w cyfrze plus bedzie el clasico?

Meercan
09-12-2011, 15:26
Koniec sezonu dla Vidica szkoda go troche bo jest dobrym obronca.
Wie ktos moze czy na jakims kanale w cyfrze plus bedzie el clasico?

Leci na Canal+GOL i o ile się nie mylę to też na TVP1

Old Shidishi
09-12-2011, 15:33
@up
Nie wiesz to sie nie odzywaj... Canal+Sport/Canal+ 3D tylko i wyłącznie !!

_woto_
10-12-2011, 10:08
Moj idol, najlepszy w swoim fachu, legenda
http://player.arsenal.com/home/player/1380-henry-statue

Old Shidishi
10-12-2011, 16:32
5h30min do GD :) Jak tam sa juz u Was emocje zwiazane z tym meczem?:D

Sayto
10-12-2011, 16:39
Emocje są równe zeru, a dlatego, że kibicuję Milanowi :)
Meczyk dziś sobie zobaczę, ale zupełnie neutralnie.

Krulowiec
10-12-2011, 17:00

Jak zwykle jestem napalony na zwycięstwo Realu, ale zobaczymy jak to będzie.

Maatinii
10-12-2011, 18:10
Emocje są równe zeru, a dlatego, że kibicuję Milanowi :)
Meczyk dziś sobie zobaczę, ale zupełnie neutralnie.

Jak można być **** ograniczony tylko do Milanu ? Jedne z lepszych meczy a ty w ogóle tym nie żyjesz ? Widać nie jesteś prawdziwym fanem piłki nożnej.

No właśnie zaraz wybijam do ziomków i oglądamy ;)

Sayto
10-12-2011, 18:54
Jak można być **** ograniczony tylko do Milanu ? Jedne z lepszych meczy a ty w ogóle tym nie żyjesz ? Widać nie jesteś prawdziwym fanem piłki nożnej.

Jeżeli ten mecz ma wyglądać tak jak poprzednie czyli głównie przepychanki, faule, kartki i złośliwości to wolę być nieprawdziwym kibicem piłki nożnej ograniczonym tylko do Milanu.
Nie usprawiedliwiam żadnej z drużyn, ale zawsze Barca wygrywała i piłkarze Realu zachowywali się karygodnie dlatego chcę, aby dziś wygrał Real, aby zobaczyć jak zachowają się piłkarze Barcy.

Old Shidishi
10-12-2011, 20:12
@Sayto

Trzeba było oglądać finał Copa del Rey to byś zobaczył. Nikt sie nie bił, nie płakał po porażce :)

Elite Vegox
10-12-2011, 20:48
MAcie jakis dobry kanal na necie gdzie obejrzę GD ?

Lewy
10-12-2011, 21:12
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota

Zjedź do godziny 22.Najlepiej oczywiście transmisja z SopCasta :)

Krulowiec
10-12-2011, 22:02
No dzięki, 1 - 0 w pierwszej minucie.

# Devixx

Przecież padł gol, więc ocb?

# vide cul fide

Skąd wiedziałeś, że się podnieciłem ? :confused:

Devixx
10-12-2011, 22:53

Nie mów hop, póki nie przeskoczysz ;)

@Up no widzisz, vide cul fide jakoś zrozumiał ;d

vide cul fide
10-12-2011, 23:06

# Devixx

Przecież padł gol, więc ocb?

Chciał Ci dać do zrozumienia, żebyś się nie podniecał 1 golem bo do końca jeszcze 89 minut i wszystko się może zdarzyć.

@t
Jakoś mnie ten mecz nie jara.

Kaziu Extreme
10-12-2011, 23:25
3;1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_woto_
10-12-2011, 23:27
3;1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ten skad sie wzial?
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Kaziu Extreme
10-12-2011, 23:55
Teleportowalem sie.. Swietny mecz swietny wynik i placz realu na sam koniec przy wolnym. Normalka

Krulowiec
10-12-2011, 23:56
GG dobry mecz Barcelony wierze w nich mocno, real jakies no name gowno.
Ronaldo taki guwnix, ze nawet ja tak wolnych nie strzelam juz sie nim nie jaram

# Lewy

+1, od teraz tylko barca ponad serce

Lewy
10-12-2011, 23:59
Ciekawe ile teraz będzie "kibiców" Barcelony po tym meczu haha :D

Zarexoholik?
11-12-2011, 00:00
Włączcie sobie na plejstejszyn meczyk real vs barca na izi i może wygracie! :)

Krulowiec
11-12-2011, 00:17
Dobrze, że nasi wygrali. Real w końcu nauczy się gdzie jego miejsce, Krysia 0 celnych strzałów, gratuluje 100mln.

# Karpek

Noo, czekamy na Camp Nou tam dostaną pocisk

Karpek
11-12-2011, 00:31
Miałem już nic dziś nie pisać, ale wiem ile moich fanów czeka na tego posta!

Mecz przebiegał tak jak myślałem. Biali od pierwszych minut wysoki pressing, podniecenie i nadzieja, że zdominują mecz - jak w ostatnich GD. Po kilkunastu minutach wszystko wraca do normy, Barcelona strzela gola i Real już do końca meczu nie ma pomysłu na grę, smutne. Zaskoczyła mnie tylko pierwsza bramka, już dawno nie widziałem takiego błędu w wykonaiu Valdesa. : /

Aktualnie Barça jest liderem, trochę beka. XD Niestety Real ma jeden mecz mniej, ale następny grają z Sevillą na wyjeździe, więc może załamani dzisiejszym spotkaniem jakieś punkty i z nimi zgubią, hehe.

Pozdrawiam wszystkich fanów Blancos, którzy byli pewni zwycięstwa Realu tak jak w kilku poprzednich GD, siemson i do zobaczenia za kilka miesięcy na Camp Nou.

Sasha Rookslayer
11-12-2011, 00:46
Barcelona <33333333
To, że Real strzelił gola w pierwszej minucie Meczu, nie oznaczało, że Wygra Mecz ;) Real to DNO!
Liczy się Barcelona i niech tak zostanie <3333333 ;)

Grifonol
11-12-2011, 01:16
Mowilem ze wygramy :))))))))))
piekny mecz, veb!!!!!!!!

Splaxor
11-12-2011, 02:57
Mecz lipny w wykonaniu obu drużyn. Wszystkie cztery bramki "z dupy"! Obstawiałem wynik 2:2, ale widać nadal Real gra zbyt nerwowo podczas GD co spodowowało porażkę. Nie będę wymieniać sytuacji, w których Real miał szansę na zwycięstwo. Pozostaje mi pogratulować całej Barcelonie oraz jej kibicom, że po raz kolejny z rzędu utarli nosa Realowi i ich kibicom.
Hala Madrid!

Kosik Czarny 2v0
11-12-2011, 09:11
Real nerwowo ale miał okazję jak i barca by to wygrać czy wyrównać no ale Barcelona pokazała większy spokój i ona je wykorzystała...
GRATULACJE wygranej dla Barcelony.
Hala Madrid!

SedaN*
11-12-2011, 09:32
Gwizdy na CRISA? On nie potrafi grać z barceloną.