View Full Version : Piłka Nożna - temat ogólny
Zarexoholik?
04-04-2013, 21:01
Zarex: co do rozniesienia w pył to się mylisz, drużyna z Turynu ma jedno z najlepszych zestawień obrony w Europie i u siebie więcej niż dwóch bramek nie stracą- a to powód dla którego nie powinieneś tak pisać. Przywołam Ci ten post po rewanżu.
Jak mogę się mylić, a skąd ty możesz to wiedzieć? Nic nie przewidzimy. Ja stwierdziłem tylko fakty. Juventus zagrał fatalnie, a tak przez wszystkich chwalony Pirlo rozczarował. Jestem zdania, że Bayern ich rozniesie tak jak to było w pierwszym meczu. Poczekamy zobaczymy.
A ile oddała Barcelona celnych strzałów na San Siro? I jak się skończył dwumecz? To nic nie znaczy. Po pierwszym meczu na Emirates Stadium też miałbyć pogrom. Tymczasem Bayern ledwo co przeszedł do nastepnej fazy rozgrywek. Ale rozumiem Twoją opinie, w końcu sugerujesz się tym jedynym meczem, a nie całym sezonem ( jestem ciekaw, ile obejrzałeś w tym sezonie meczy Juventusu u siebie? )
Nie widziałem ani jednego meczu Juventusu od baaaaaaardzo dawna. Nie interesuję się ligą włoską. Obejrzałem mecz i śmiało mogę stwierdzić, że jak będą grać w rewanżu w taki sposób to pożegnają się z LM. Co do Bayernu - mogli wygrać znacznie więcej Robben i Ribery nie wykorzystali kilku świetnych okazji. A mecz Bayernu z Arsenalem skończył się jak się skończył. Z tym, że to Bayern okazał się lepszy. To jest drużyna, która straciła 13 bramek podczas 27 kolejek - natomiast strzeliła 78 bramek. Juventus na 30 spotkań ma statystyki 59 na 19 straconych. O Barcelonie może nawet nie piszmy. Ile oni osiągnęli w ciągu kilku lat, spójrz na ich przewagę i ogólnie statystyki w lidze. Ty chyba jednak COŚ znaczy, czyż nie?
#edit
http://i45.tinypic.com/mm7bk3.jpg
Według Twoich realii można wnioskować, że masz jakieś nadprzyrodzone zdolności, gdyż z góry wiesz co będzie się działo w drugim meczu.
Takie mam przeczucie. Typuję, że Bayern znowu ich skarci - tyle.
Porównywanie dwóch zespołów z dwóch różnych lig jest nie na miejscu. Owszem, Bayern strzela mnóstwo bramek na krajowym podwórku - lecz nie wydaję mi się, aby to miało jakieś szczególne znaczenie przed rewanżem.. najważniejsza będzie dyspozycja dnia. Juve nie gra w kratke, Juve gra bardzo stabilnie - poza kilkoma wyjątkami. Poza tym, wystarczy popatrzeć na Bundeslige i obrony poszczególnych drużyn. Tam pada mnóstwo bramek. Ostatnio Bayern wygrał 9-2 z Hamburgerem SV - Ja mogę gdybać, ale nie wydaję mi się, aby ten zespół był w stanie strzelić tyle goli którejkolwiek drużynie z Serie A.
Manchester United dostał od City 6:1, Arsenal dostał od Manchesteru United 8:2 - też nikt się nie spodziewał takich wyników. Wszystko może się wydarzyć.
'Oxidosis'
04-04-2013, 23:38
Nie widziałem ani jednego meczu Juventusu od baaaaaaardzo dawna. Nie interesuję się ligą włoską. Obejrzałem mecz i śmiało mogę stwierdzić, że jak będą grać w rewanżu w taki sposób to pożegnają się z LM.
"Bayern ich rozniesie w pył, takie są realia." Tak napisałeś w pierwszym komentarzu na temat meczu Bayern - Juve.
Moim zdaniem realia są takie, że Juventus w pierwszym meczu zagrał dno i dwa metry mułu, dzięki czemu Bayern obnażył ich słabości bez problemu. Według Twoich realii można wnioskować, że masz jakieś nadprzyrodzone zdolności, gdyż z góry wiesz co będzie się działo w drugim meczu.
Nie widziałem ani jednego meczu Juventusu od baaaaaaardzo dawna. Nie interesuję się ligą włoską. Obejrzałem mecz i śmiało mogę stwierdzić, że jak będą grać w rewanżu w taki sposób to pożegnają się z LM.
#edit
Tu już lepiej, bo mimo tego, że z góry zakładasz, że Juve w rewanżu dostanie baty, to jednak swoją teze opierasz na faktach. I zgadzam się - jak Juve znowu zagra taką padakę jak w pierwszym meczu, może zostać ponownie skarcone. Jednak swój typ dalej opierasz na tym jednym spotkaniu, chociaz jak sam napisałeś, meczu Juve nie oglądałeś od bardzo dawna. Przypomne - na swoim stadionie w tym sezonie byli w stanie rozjechać Chelsea 3-0. Dodam również, że mecz przeciwko Bayernowi był jednym z najgorszych meczy rozegranych przez Juventus, więc prawdopodobieństwo, że w rewanżu po raz kolejny zagrają padakę jest bardzo nikłe.
Porównywanie dwóch zespołów z dwóch różnych lig jest nie na miejscu. Owszem, Bayern strzela mnóstwo bramek na krajowym podwórku - lecz nie wydaję mi się, aby to miało jakieś szczególne znaczenie przed rewanżem.. najważniejsza będzie dyspozycja dnia. Juve nie gra w kratke, Juve gra bardzo stabilnie - poza kilkoma wyjątkami. Poza tym, wystarczy popatrzeć na Bundeslige i obrony poszczególnych drużyn. Tam pada mnóstwo bramek. Ostatnio Bayern wygrał 9-2 z Hamburgerem SV - Ja mogę gdybać, ale nie wydaję mi się, aby ten zespół był w stanie strzelić tyle goli którejkolwiek drużynie z Serie A.
. O Barcelonie może nawet nie piszmy. Ile oni osiągnęli w ciągu kilku lat, spójrz na ich przewagę i ogólnie statystyki w lidze. Ty chyba jednak COŚ znaczy, czyż nie?
Heh, no ale w jaki sposób to się odnosi do faktu, że w pierwszym meczu przeciwko Milanowi oddali bodajże jeden celny strzał na bramkę?
Co tu dużo mówić, oglądałem tylko skróty, świezo sklejone, jescze cieplutkie, bo ledwie mecze sie skonczyły, ale dzisiejsze rewanże ćwierćfinałów pokazały jak zajebista dyscyplina sportu jest piłka nożna, niby nie taka szybka jak hokej, ale pełna zwrotów wydarzeń.
Przyznaje gratulacje BvB, choć niechętnie za to, że podnieśli się z wyniku 1:2, bo byli przez chwile naprawde w dupie, gdyby Malaga była poukładana w obronie tak jak, chociażby Juve, albo Bayern, to dowieźliby wynik do końca spotkania i świętowaliby awans. Królewscy dzisiejszy mecz powinni dokładnie przeanalizować i wyciągnąć konkretne wnioski, gdyby nie geniusz Ronaldo, mogło być naprawde źle i z awansu cieszyliby się Turcy. Co tu dużo gadać, żałuje tylko, że nie mogłem ogladać dwóch meczy w całośći Live [niestety sprzęt nie pozwolił], ale i tak odczuwałem te emocje. Czkeam na jutrzejsze rewanże, oj bedzie sie działo!
Ten kto wyszedł ze stadionu jest skończonym idiotą.
__/
Typy na jutro?
Barcelona 2:1 PSG
Bayern 1:2 Juventus
Barcelona 3:1 PSG
Bayern 1:2 Juventus
O kuwa, obejrzałem właśnie skrót Galatasaray-Real i to były chyba 3 najpiękniejsze gole tegorocznej edycji LM? Najpierw Eboue zajebau z dystansu pięknie, później Sneijder pięknie wypuścił sobie piłkę pod nogami Varane? i strzelił gola a na koniec gdyby jeszcze było mało to ta piętka Drogby - majstersztyk! Galatasaray ma dobrą ekipkę :P
Barca 2;0 PSG
Juventus 2:1 Bayern
co do tych pseudo komentatorków to szkoda mówić. daaawno nie widziałem tak jednostronnego komentowania meczu, ryczel po meczu pewnie kolejnych orgazmow dostal. + te komentarze 'nasza borussia' ja pierdole
[Eklerq] Oni myślą, że Borussia gra w t-mobile ekstraklasie.
@dzisiejsze mecze
Barka 1 - 1 P$G
Juve 1 - 2 Bayern.
'Oxidosis'
10-04-2013, 12:24
Juve - Bayern 1:0/1-1
Barca - PSG X2
PSG ładnie ciśnie, oby dotrzymali albo strzelili jeszcze jedną, a Valdes jest po prostu słaby. Światowej klasy bramkarz by to wybronił
Karpek II
10-04-2013, 22:57
http://i48.tinypic.com/5oxv9l.gif
XD
Barca w półfinale, szkoda tylko, że bez żadnego zwycięstwa. Szkoda Juve, chyba nikt nie spodziewał się, że oba mecze przegrają nie strzelając żadnej bramki... ;c Gratulację dla Bayernu. Ciekawe jakie pary przygotuję dla nas UEFA w półfinale, hehe [losowanie w piątek o 12 na Eurosporcie jakby ktoś nie wiedział]. Osobiście liczę, że Barca 'trafi' na Borussie.
Hustlerek
11-04-2013, 00:14
Losowanie będzie ustawione:
-Barcelona i Real nie trafią na siebie bo są Hiszpanii
-Real nie trafi na BVB bo byli razem w grupie.
Pary 1/2:
Barcelona vs BVB
Real vs Bayern
Sędziowie też będą przekupieni i w finał będzie Barcelona vs Real bo pojedynki tych drużyn wzbudzają większe emocje a więc ściągną przed telewizory większą publiczność. Finał wygra Barcelona bo większość będzie stawiała na Real z racji tego, że Barcelonie ostatnio z nimi nie idzie. UEFA zrobi wszystkim psikus i Barcelona zdobędzie trofeum. Jutro idę obstawić 1k zł na taki przebieg zdarzeń. Yo!
http://i.minus.com/imzvTi8hidZIl.gif
też mi się wydaje, że na 90% barca z realem nie trafią teraz na siebie.
Losowanie będzie ustawione:
-Barcelona i Real nie trafią na siebie bo są Hiszpanii
-Real nie trafi na BVB bo byli razem w grupie.
Pary 1/2:
Barcelona vs BVB
Real vs Bayern
Sędziowie też będą przekupieni i w finał będzie Barcelona vs Real bo pojedynki tych drużyn wzbudzają większe emocje a więc ściągną przed telewizory większą publiczność. Finał wygra Barcelona bo większość będzie stawiała na Real z racji tego, że Barcelonie ostatnio z nimi nie idzie. UEFA zrobi wszystkim psikus i Barcelona zdobędzie trofeum. Jutro idę obstawić 1k zł na taki przebieg zdarzeń. Yo!
Mam nadzieje, że postawisz nawet 10k zł na taki przebieg bo czym więcej stracisz tym lepiej xD. Ja stawiam na takie pary:
Real-Bayern (rewanż za zeszły rok) oraz Barca-BVB.
Na zwycięzców tych par typuje Bayern i Barce ponieważ z taką formą Bayern powinien pokonać w dwumeczu Real a BVB już tyle szczęścia co z Malaga mieć nie będzie i dostaną bolesną lekcję futbolu od Barcy, natomiast finał będzie bez emocji bo tam wygra Barcelona i to pewnie bez większego wysiłku.
Ja stawiam na takie pary:
Real-Bayern (rewanż za zeszły rok) oraz Barca-BVB.
Na zwycięzców tych par typuje Bayern i Barce ponieważ z taką formą Bayern powinien pokonać w dwumeczu Real a BVB już tyle szczęścia co z Malaga mieć nie będzie i dostaną bolesną lekcję futbolu od Barcy, natomiast finał będzie bez emocji bo tam wygra Barcelona i to pewnie bez większego wysiłku.
To widze zajebiscie interesujesz się pilka. Bayern obecnie prezentuje najwyzsza forme z obecnych druzyn. Polfinal Real-Bayern bedzie niezwykle emocjonujacy (o ile bedzie taka para) i wyrownany. Nawet jezeli Bayern i Barca znajda sie w finale, to nie umniejszajac Barcelonie, moga go przegrac i to wysoko jesli nadal prezentowac taka slaba dyspozycje, do tego braki w obronie, znowu jakis uraz Messiego i moga poplynac. Slabo zagrali 1szy mecz z Milanem, dwa mecze z Realem grający rezerwowym składam, z P$G też za dobrze to nie wyglądało.
Licze na półfinały:
Real - TVP,
Barka - Bayern.
Ale zapewne będzie
Real - Bayern
TVP - Barka.
To widze zajebiscie interesujesz się pilka. Bayern obecnie prezentuje najwyzsza forme z obecnych druzyn. Polfinal Real-Bayern bedzie niezwykle emocjonujacy (o ile bedzie taka para) i wyrownany. Nawet jezeli Bayern i Barca znajda sie w finale, to nie umniejszajac Barcelonie, moga go przegrac i to wysoko jesli nadal prezentowac taka slaba dyspozycje, do tego braki w obronie, znowu jakis uraz Messiego i moga poplynac. Slabo zagrali 1szy mecz z Milanem, dwa mecze z Realem grający rezerwowym składam, z P$G też za dobrze to nie wyglądało.
Jestem w 100% przekonany, że Bayern nie da rady w finale Barcelonie i może skończycie wypominać ten mecz Milanu i rezerw Realu przeciwko Blaugranie bo to już się nudne robi jak słyszy się to po raz setny.Przypomnę Ci tylko, że po tym 2:0 na San Siro na Camp Nou było 4:0 więc nie wiem po co te podniecanie się jednym słabym meczem czy też dwoma.
Taka ciekawostka na koniec Barca jest na zmianę w półfinale i finale a na ten rok przypada finał a jak wszyscy wiemy Barcelona nie przegrała finału już 3 razy z rzędu.
Karpek II
11-04-2013, 19:22
znowu jakis uraz Messiego i moga poplynac
Na to bym nie liczył. Messi dostaje takiej kontuzji raz na kilkanaście miesięcy. Jeżeli Barca znajdzie się w finale, z kimkolwiek, to o zwycięstwo się nie martwię. Nawet jak wydaje się, że Barca gra słabo, bez formy, to w kolejnym ważnym meczu potrafi zagrać perfekcyjnie. Wystarczy tylko odpowiednia motywacja (rewanż z Milanem, ostatnie finały LM z MU) i taki Bayern nie będzie miał nic do powiedzenia. Bardziej obawiam się półfinału.
Ogólnie to liczę na finał Barca - Bayern. Chciałbym też zobaczyć jak Bayern ośmiesza Real w półfinale, jest to bardzo możliwe.
#Oxidosis
Hehehe, no zobaczymy.
#hala dziecko
Nie każda. Tej Barcelony nie da się ośmieszyć, za to Real jak najbardziej.
'Oxidosis'
11-04-2013, 20:10
Predzej Barcelona zostala by osmieszona przez Bayern anizeli Real, ktory w ostatnich meczach pokazywal swoja wyzszosc nad Katalonczykami bez wiekszego wysilku.
Ogólnie to liczę na finał Barca - Bayern. Chciałbym też zobaczyć jak Bayern ośmiesza Real w półfinale, jest to bardzo możliwe.
Bardzo mozliwe jest to ze kazda druzyna moze zostac osmieszona w polfinale, wszystko zalezy od tego jak wejda w mecz itp
licze na:
real-bayern
aktorzy-borussia
Tej Barcelony nie da się ośmieszyć, za to Real jak najbardziej.
1-3 z Realem na CN, 2-1 dla rezerwowego skladu Realu. Poza tym wygranie ligi bez wygranej z najwiekszym rywalem. Jak to nazwiesz?
Od razu mowie, jesli chcesz udowodnic w jakis sposob osmieszenie Realu poprzez przegrywanie na wyjazdach w lidze, mozesz sobie darowac.
'Oxidosis'
11-04-2013, 21:28
Nie każda. Tej Barcelony nie da się ośmieszyć, za to Real jak najbardziej.
A jakieś uzasadnienie?
Karpek II
11-04-2013, 21:42
1-3 z Realem na CN, 2-1 dla rezerwowego skladu Realu. Poza tym wygranie ligi bez wygranej z najwiekszym rywalem. Jak to nazwiesz?
Po prostu wygraną? Już nie podniecaj się tak tym "rezerwowym" składem, bo wcale nie był taki rezerwowy. Zwykłe porażki Barcelony spowodowane tym, że Real był po prostu lepszy. Nie wiem o co ci chodzi z tym wygraniem ligi? Ty chyba nie rozumiesz co znaczy ośmieszenie. Ośmieszenie to było wtedy jak Real dostał piąteczke na przykład. Wiem, że dla was, kibiców Realu te ostatnie wygrane w GD duużo znaczą, bo w ostatnich kilku latach regularnie dostawaliście wpierdol, ale żeby od razu "ośmieszenie"? Ogarnij się.
A jakieś uzasadnienie?
Przypomnij mi jakiś mecz Barcelony od przybycia Guardioli w którym Barcelona została ośmieszona.
'Oxidosis'
11-04-2013, 21:50
Przypomnij mi jakiś mecz Barcelony od przybycia Guardioli w którym Barcelona została ośmieszona.
I dlatego Barcelony nie da się ośmieszyć? Co masz na myśli pisząc ośmieszyć?
Karpek II
11-04-2013, 22:06
I dlatego Barcelony nie da się ośmieszyć? Co masz na myśli pisząc ośmieszyć?
Kibicując Milanowi powinieneś wiedzieć jak to jest być ośmieszonym...
#down
No to przypomnij mi mecz w którym Barcelona została ośmieszona od 08 ;D
a co, od 08 zacząłeś im "kibicować" ?
Nie, w 08 przyszedł Guardiola. Kiedy w końcu zaczniesz czytać ze zrozumieniem? W 08 roku 'narodziła' się najlepsza drużyna w historii piłki nożnej.
wyjasnij mi w takim razie, dlaczego porazke 4:0 Milanu nazywasz osmieszeniem.
A czy ja pisałem coś o tym 4:0? Skoro wspomniałeś o tym meczu to widocznie sam uważasz go za ośmieszenie Milanu, a teraz próbujesz na siłę usprawiedliwiać swoją drużynę, chociaż sam w te głupoty nie wierzysz... Wyobrażam sobie jak baardzo musisz być sfrustrowany po tej czwórce, kiedy byłeś już pewny awansu Milanu po pierwszym meczu, kiedy sikałeś z radości, gdy Milanowi udało się pokonać najlepszą drużynę w historii :)))))) Milan zniszczył Barcelone w pierwszym meczu? hahahaha, co za frustrat XD Może i Milan zagrał zajebiście w obronie, ale na pewno nie zniszczył Barcy, strzelając tylko 2 gole, w dodatku jeden nieprawidłowy. Po prostu w pierwszym meczu Barca zlekceważyła Milan, dlatego ten wygrał te śmieszne 2:0, ale w rewanżu zagrała jak powinna zagrać i pokazała Milanowi gdzie jego miejsce. Prawdziwe ośmieszenie jest wtedy kiedy jedna drużyna atakuje, a druga tylko się broni i przegrywa minimum 3 bramkami. Wyobrażasz sobie, żeby Barcelona przegrała obecnie z kimś 3,4,5 bramkami nie strzelając żadnej? Chyba nikt sobie tego nie wyobraża, bo właśnie od sezonu 08 taka porażka nigdy się nie zdarzyła... Co mnie obchodzi, że Milan miał chujowy skład? Milan to Milan i 4:0 zawsze będzie dla niego ośmieszeniem. Ja po pierwszym meczu nie byłem obsrany, bo wiedziałem, że ten mecz to tylko wypadek przy pracy i w rewanżu Milan zostanie zjedzony, bardziej martwiłem się o słabą skuteczność w ataku która zdarzała się ostatnio często. Co do murawy, to może dla Milanu to nieistotne czy grają na kartoflisku, czy gdzie indziej, ale dla Barcy jest to znacząca kwestia przy takim stylu gry jaki stosują, wymieniając w każdym meczu 2x więcej podań niż przeciwnik. Pseudo trenera? Ten pseudo trener ośmieszył waszego Allegriego jak chciał xdxdxdxd
#sokol coś tam
Fascynujące, ale to oxidosis pierwszy zaczął pisać o tym 4:0 to mu odpisałem pro znawco nie umiejący czytać ze zrozumieniem.
'Oxidosis'
11-04-2013, 22:11
Ty kibicując Barcelony również, chociaz ciezko cie nazwac kibicem ;D ha ha
@ a co, od 08 zacząłeś im "kibicować" ? wyjasnij mi w takim razie, dlaczego porazke 4:0 Milanu nazywasz osmieszeniem. Osmieszenie to bylo w pierwszym meczu tych druzyn, Milan totalnie skazywany na porazke ( fatalna gra do polowy sezonu, pelno kontuzji, po pierwszych 8 kolejkach 7 punktow na koncie i 15 miejsce w tabeli ) zniszczyl, powtarzam slowo zniszczyl Barcelone pozwalajac im na 1, slownie jeden celny strzal na bramke. Milan, ktorego pierwsza jedenastka ktora wyszla na tamto spotkanie nie byla warta wiecej niz 40 mln euro ( tzn moze teraz i wiecej warta, jednak mam na mysli ich wartosc gdy przychodzili do Milanu ), a gole strzelali odpad z Interu Muntari i Boateng kupowany za 4 mln euro z Genoi. Tak, to bylo osmieszenie, fajnie bylo poczytac i popatrzec na kataloncow obsranych w pory przed rewanzem, jednak wisienka na torcie bez watpienia byl placz zawodnikow barcelony po meczu o sedziego, ktory jak sie okazalo slusznie nie zagwizdal reki Zapaty oraz placz o stan murawy przez tego waszego pseudo trenera :D
Sokol from West
12-04-2013, 11:57
Kibicując Milanowi powinieneś wiedzieć jak to jest być ośmieszonym...
#down
No to przypomnij mi mecz w którym Barcelona została ośmieszona od 08 ;D
Nie, w 08 przyszedł Guardiola. Kiedy w końcu zaczniesz czytać ze zrozumieniem? W 08 roku 'narodziła' się najlepsza drużyna w historii piłki nożnej.
A czy ja pisałem coś o tym 4:0? Skoro wspomniałeś o tym meczu to widocznie sam uważasz go za ośmieszenie Milanu, a teraz próbujesz na siłę usprawiedliwiać swoją drużynę, chociaż sam w te głupoty nie wierzysz... Wyobrażam sobie jak baardzo musisz być sfrustrowany po tej czwórce, kiedy byłeś już pewny awansu Milanu po pierwszym meczu, kiedy sikałeś z radości, gdy Milanowi udało się pokonać najlepszą drużynę w historii :)))))) Milan zniszczył Barcelone w pierwszym meczu? hahahaha, co za frustrat XD Może i Milan zagrał zajebiście w obronie, ale na pewno nie zniszczył Barcy, strzelając tylko 2 gole, w dodatku jeden nieprawidłowy. Po prostu w pierwszym meczu Barca zlekceważyła Milan, dlatego ten wygrał te śmieszne 2:0, ale w rewanżu zagrała jak powinna zagrać i pokazała Milanowi gdzie jego miejsce. Prawdziwe ośmieszenie jest wtedy kiedy jedna drużyna atakuje, a druga tylko się broni i przegrywa minimum 3 bramkami. Wyobrażasz sobie, żeby Barcelona przegrała obecnie z kimś 3,4,5 bramkami nie strzelając żadnej? Chyba nikt sobie tego nie wyobraża, bo właśnie od sezonu 08 taka porażka nigdy się nie zdarzyła... Co mnie obchodzi, że Milan miał chujowy skład? Milan to Milan i 4:0 zawsze będzie dla niego ośmieszeniem. Ja po pierwszym meczu nie byłem obsrany, bo wiedziałem, że ten mecz to tylko wypadek przy pracy i w rewanżu Milan zostanie zjedzony, bardziej martwiłem się o słabą skuteczność w ataku która zdarzała się ostatnio często. Co do murawy, to może dla Milanu to nieistotne czy grają na kartoflisku, czy gdzie indziej, ale dla Barcy jest to znacząca kwestia przy takim stylu gry jaki stosują, wymieniając w każdym meczu 2x więcej podań niż przeciwnik. Pseudo trenera? Ten pseudo trener ośmieszył waszego Allegriego jak chciał xdxdxdxd
hohohoh... Kolejny wielki znawca futbolu się odezwał. Jedziesz teraz po tym Milanie, wspominając o tym co było? :confused: Było minęło, po co wracać do przeszłości? Wypisujesz, że Real można ośmieszyć, a z tego co wiem, to Barcelona na przełomie lutego/marca? zaliczyła 3 porażki, dwie z Realem i jedną z Milanem. Powiedz mi, to nie było ośmieszenie? Przestań hejtować, bo to świadczy tylko o Tobie, a zachowujesz się jak typowy gimbuz z portali społecznościowych, który broni swojego klubu i nie da złego słowa powiedzieć oraz dla niego takie coś jak krytyka nie istnieję. Zawsze on ma rację nikt inny. Po co się kłócić, wypominać jaki to klub jest lepszy, który się ośmiesza itd. skoro można normalnie porozmawiać ;). Ogarnijcie się, poza tym chyba Eklerq już coś wspominał na ten temat "jeżdżenia po sobie wzajemnie". Wiadomo, że każdy z nas będzie bronił swojego klubu(ja za Realem), ale to jest tylko forum, a 3/4 osób to zachowuję się jak gimnazjaliści...;) OGARNIJCIE SIĘ!
@t
Oglądał ktoś LE?
Ja obstawiam pary:
Chelsea - Fenerbahce
Basel - Benfica
Szkoda mi Tottenhamu, który jednak bez Bale'a jest nie tym samym klubem co z nim;) Widać, ile jedna osoba potrafi wnieść do drużyny(drugim przykładem jest Messi w Barcy i konkretnie ostatni mecz) a brak jej powoduje kłopoty. No i brawa dla Rubina, za walkę i wygraną 3:2, a no i liczyłem trochę na Lazio. Ogólnie zaskoczeniem jest chyba awans FC Basel, aż do półfinału rozgrywek :o. Ja raczej nie spodziewałem się tego, lecz są niespodzianką jak BVB w LM.
Wyniki z wczorajszych meczy ;)
Rubin Kazań - Chelsea Londyn 3:2 1 mecz: 1:3
FC Basel - Tottenham Hotspur 2:2 (4:1)k 1 mecz: 2:2
Lazio Rzym - Fenerbahce Stambuł 1:1 1 mecz: 0:2
Newcastle - Benfica Lizbona 1:1 1 mecz: 1:3
Za chwile losowanie, zobaczymy, czy któreś typy meczy sprawdzą się ;)
Moje typy:
Real - Bayern
Borussia - Barca
@edit
No to mamy w LE:
Basel - Chelsea
Fenerbahce - Benfica
:)
Liga Mistrzów:
Bayern - Barca
BVB - Real
Sądzę, że przed nami spore emocje, w jednym jak i w drugim dwumeczu :). Mimo, że jestem za Realem, to bardziej czekam na pojedynek Bayernu i Barcelony. Myślę, że to będzie niesamowite widowisko, ale bez większej ilość bramek, raczej skromne zwycięstwo jednych albo drugich ;)
@karpek
#sokol coś tam
Fascynujące, ale to oxidosis pierwszy zaczął pisać o tym 4:0 to mu odpisałem pro znawco nie umiejący czytać ze zrozumieniem.
Odezwał się człowiek na poziomie gimbazy, który broni Barcelony, bo ktoś mu zwrócił uwagę na to co pisze. Nawet krytyki nie umiesz przyjąć, tylko musisz 'wjeżdżać na każdego'. Zacznij od Siebie 'pro znawco' jak to mnie nazwałeś. Fascynujący, to jest każdy Twój post, którym próbujesz udowodnić kim jest Barcelona. Zobaczymy teraz, czy zdołają zagrać dobrze z Bayernem. Myślę, że w tym momencie każdy kibic Barcelony może powiedzieć, że trafili najgorzej jak mogli ;) z Realem czy BVB może i by mieli jakieś szanse, ale myślę, że z Bayernem to już jednak nie.
'Oxidosis'
12-04-2013, 13:01
Nie zgrywaj głupa. Mówiąc o ośmieszeniu miałeś na myśli rewanż na Camp Nou. Owszem, byłem sfrustrowany, jak każdy kibic Milanu który oglądał ten mecz razem ze mną. Jednak pewny awansu nie byłem ani przez moment, tak jak większość kibiców Rossonerich. Musisz pamiętać, że tylko kibice Katalońców są zawsze pewni swego, niektórzy tam nadal po mimo ostatnich porażek w GD chyba uważają, że Barcelona jest lepiej zorganizowanym zespołem niż Real. Najlepsza drużyna w historii? Wysnuwasz teorie nie znając przeszłości, pathetic. Najlepsza to może jest drużyna ostatnich lat, o historii nie masz bladego pojęcia, mi samemu porównać zarówno Liverpool na przełomie lat 70/80, Milan Sacchiego który dla przypomnienia kończąc swoją dominację wpierdolił Barcelone w finale LM 4:0 ( swoją drogą, wyobraża ktoś sobie taki wynik w finale tej LM? ), gdyż sam tamte spotkania widziałem co najwyzej na powtórkach, dlatego się nie wypowiadam. Słyszałem już o murawie, o sędziach, o piłce ( zbyt kwadratowa ) ale o lekceważeniu jeszcze nie słyszałem, ha ha. No tak, Barcelona jak przegrywa to lekceważy, 1:3 z Realem też lekceważyła, wpierdol od Chelsea i Interu zapewne też. Lekceważą zespole w LM bo przecież do zdobycia mają arcyważny Puchar Króla. Tak zlekceważyła Milan, że nie potrafiła zagrozić im bramce :D. Pisząc "Milan to Milan" pokazujesz tylko swoją jakże minimalną wiedze o teraźniejszym futbolu, nie nazwa gra a drużyna co już ci z resztą tłumaczyłem, równie dobrze można powiedzieć "Liverpool to Liverpool", czy "Deportivo to Deportivo"... Twierdzisz, że Rouhra ośmieszył Allegriego? Allegri to dla mnie w pewnym sensie fenomen, mając o dwie klasy gorszych zawodników na każdej pozycji nie pozwolił Barcie na nic, w drugim meczu różnica klas piłkarzy była aż nadto widoczna i tutaj akurat Allegri miał niezbyt wiele do powiedzenia ( chociaż mógł puścić Nianga na skrzydło )..
Skończyłem czytać wypowiedź karpka do momentu kiedy napisał, że Barcelona zlekceważyła Milan i dlatego przegrała. Gościu ty masz jakieś pojęcie o piłce nożnej? ;D jak można zlekceważyć zespół i to jeszcze Milan w fazie pucharowej LM? jak w ogóle można zlekceważyć jakiś mecz w fazie pucharowej LM. A idąc twoim tokiem myślenia to jeżeli serio ich zlekceważyli to tylko źle świadczy o zespole i przygotowaniu mentalnym piłkarzy przez sztab trenerski. Heh zlekceważyli, no tego jeszcze nie było, co za debil..
no ***** piekne losowanie, Ruud sie postaral ;d
teraz tylko bez kontuzji i pokazac tvp ze to koniec. rewanz za faze grupowa, w ktorej Real gral bez formu
Trafilem polfinaly LM na k.com ;D
Zarexoholik?
12-04-2013, 17:32
<wszystkie twoje wypociny na temat Juventusu>
I co napiszesz po tym jak zaciekle broniłeś Juventusu, który miał po raz kolejny nie zostać rozbity przez Bayern? :confused:
Zarex: co do rozniesienia w pył to się mylisz, drużyna z Turynu ma jedno z najlepszych zestawień obrony w Europie i u siebie więcej niż dwóch bramek nie stracą- a to powód dla którego nie powinieneś tak pisać. Przywołam Ci ten post po rewanżu.
:confused:
#topic
W sumie to obejrzałbym Real - Bayern i Barca - BVB. Trudno, te też będą ciekawe.
Mamed first
12-04-2013, 17:44
Hala madrid .
'Oxidosis'
12-04-2013, 17:45
a co mam napisać ? jestem zaskoczony takim obrotem spraw, nie spodziewałem się, że Juventini przegrają w dwumeczu czterema bramkami. Bayern to klasa sama w sobie, ale postawa Bianconerich w obydwu spotkaniach pozostawiała wiele do życzenia. Nie rozumiem, dlaczego do mnie piejesz?
Karpek II
12-04-2013, 20:30
Odezwał się człowiek na poziomie gimbazy, który broni Barcelony, bo ktoś mu zwrócił uwagę na to co pisze. Nawet krytyki nie umiesz przyjąć, tylko musisz 'wjeżdżać na każdego'. Zacznij od Siebie 'pro znawco' jak to mnie nazwałeś. Fascynujący, to jest każdy Twój post, którym próbujesz udowodnić kim jest Barcelona. Zobaczymy teraz, czy zdołają zagrać dobrze z Bayernem. Myślę, że w tym momencie każdy kibic Barcelony może powiedzieć, że trafili najgorzej jak mogli ;) z Realem czy BVB może i by mieli jakieś szanse, ale myślę, że z Bayernem to już jednak nie.
Fajnie, tylko co mnie obchodzi twoje zdanie anonimie?
Mówiąc o ośmieszeniu miałeś na myśli rewanż na Camp Nou.
No ty na pewno wiesz lepiej ode mnie co miałem na myśli.
Musisz pamiętać, że tylko kibice Katalońców są zawsze pewni swego, niektórzy tam nadal po mimo ostatnich porażek w GD chyba uważają, że Barcelona jest lepiej zorganizowanym zespołem niż Real.
A ty musisz pamiętać, że "pomimo" piszemy razem. Na podstawie tylko dwóch wygranych GD przez Real w ostatnim czasie stwierdzasz, że są obecnie lepsi, zwłaszcza że nie były to jakieś pogromy? Gratuluję toku rozumowania. Chyba nie muszę przypominać, kto obecnie prowadzi w lidze hiszpańskiej 13 punktową przewagą?
Najlepsza drużyna w historii? Wysnuwasz teorie nie znając przeszłości, pathetic. Najlepsza to może jest drużyna ostatnich lat, o historii nie masz bladego pojęcia, mi samemu porównać zarówno Liverpool na przełomie lat 70/80, Milan Sacchiego który dla przypomnienia kończąc swoją dominację wpierdolił Barcelone w finale LM 4:0 ( swoją drogą, wyobraża ktoś sobie taki wynik w finale tej LM? ), gdyż sam tamte spotkania widziałem co najwyzej na powtórkach, dlatego się nie wypowiadam.
Nie muszę mieć 80 lat i znać całą historię piłki nożnej, żeby stwierdzić, że ta Barcelona to najlepsza ekipa w historii. Bo jak inaczej nazwać drużynę która od 08 roku wygrała 14 trofeów (teraz zmierza po 15 - czwarte mistrzostwo), jako pierwsza drużyna w historii dotarła do półfinału LM 6x z rzędu (w tym 2x wygrała), która w każdym spotkaniu ma minimum 60% posiadania piłki - tak, wiem, że to dla was antyfanów nudne i monotonne, ale pomyśl jak zajebista i wyjątkowa musi być drużyna która od kilku lat ani razu nie miała mniejszego posiadania piłki? Tylko Barcelona tak potrafi grać i to jest w niej wyjątkowe. Wątpie, że kiedykolwiek w historii istniała ekipa która grała podobnie zajebiście unikalnym i własnym stylem gry, która w każdym meczu stosowała ten sam system czyli sam atak. Przeciwnik dobrze wiedział jak zagra Barca, a i tak 95% tych zespołów dostawała wpierdol - czy to nie jest zadziwiające? I tak jest nadal. Zobacz co się dzieje na świecie, gdy Barcelona przegra, czy nawet zremisuje. Ludzie zaczynają mówić o końcu cyklu (cyklu... najlepszej drużyny w historii - kibice Realu i inni antyfani dobrze to wiedzą, bo to oni zaczęli pisać o tym końcu cyklu, hehe) i innych głupotach, po czym Barca w następnym meczu robi z przeciwnikiem co chcę i znowu jest cisza, aż do następnej wpadki. Zobacz co się dzieje w tym temacie, gdy Barcelona przegra, zazdrośnicy typu sedan cieszą się tak jakby ich drużyna wygrała LM, a gdy przegra Real czy MU prawie zawsze jest cisza - to chyba też coś znaczy nie? Nawet Ferguson który obejrzał chyba najwięcej meczów na świecie stwierdził po drugim finale z Barcą, że to najlepsza drużyna w historii - z nim też się chcesz kłócić? Stwierdził to także Ibra, Beckham i wiele innych legend piłki nożnej. A, dodam jeszcze, że 90% tej drużyny to wychowankowie, w tym prawdopodobnie najlepszy piłkarz w historii (też coraz więcej ludzi tak mówi, ale na ten temat nie chcę mi się dyskutować po raz setny) którego wychowała Barca, co również jest zdumiewające. Ja nie twierdzę, że Milan Sacchiego, czy inne podobne ekipy były słabe bo w swoich czasach na pewno były najlepsze, tylko twierdzę, że gdyby teraz odbył się mecz np. tamten Milan vs ta Barcelona, to Milan mógłby dostać nawet manite nie wiedząc co się dzieje na boisku patrząc na styl gry Barcy. Dlatego, że z każdym kolejnym rokiem piłka nożna ewoluuje, obrońcy znaczą teraz dużo więcej niż kiedyś, niektórzy nawet zbierają więcej asyst w sezonie niż pomocnicy, napastnicy - np. Alves, Alba mają obecnie po 5 asyst w lidze, Ronaldo dla porównania ma tylko jedną więcej. Z racji tego LM dzisiaj też trudniej zdobyć tak jak każdy inny puchar, ale żebyś nie płakał, że piszę tak specjalnie, to przypomne, że tej Barcelonie pucharów i tak nie brakuje, bo ma ich ~2x więcej niż twój Milan Sacchiego i już po samych zdobytych trofeach można spokojnie stwierdzić która drużyna była lepsza. W sumie ty to wszystko wiesz, zazdrośnicy to wiedzą, ale nigdy tego nie przyznacie bo jest to dla was zbyt bolesne.
Słyszałem już o murawie, o sędziach, o piłce ( zbyt kwadratowa ) ale o lekceważeniu jeszcze nie słyszałem, ha ha
Może i nie zlekceważyli, ale nie spodziewali się takiej dobrej gry Milanu, zwłaszcza w obronie, tak jak chyba większość jego kibiców jak i Barcy. Większość ludzi typowała, że Barca łatwo przejdzie Milan (zwłaszcza gdy Rossoneri byli w słabej formie), a tu chuj, niespodzianka. Na szczęście w rewanżu Barca zagrała na swoim optymalnym poziomie i sprawiła, że Milan wyglądał jak chłopiec do bicia. Smutne, ale prawdziwe. Wystarczy tylko odpowiednia motywacja, której ostatnio może trochę brakować (zwłaszcza obrona w tym sezonie leci sobie totalnie w chuja + brak Puyola), ze względu na prawie wszystkie możliwe zdobyte tytuły w ostatnich latach i każdy zespół może Barcie ssać, wystarczy, że zagrają na swoim najwyższym poziomie. <-- To także do ciebie rikoszet, a debil to sobie mów do kogoś z rodziny, nie do mnie...
wpierdol od Chelsea i Interu
Taktyke autobusu nazywasz wpierdolem? Gratuluję poczucia humoru. Wam w rewanżu nawet autobus nie pomógł, tak się obsraliście.
Nie rozumiem, dlaczego do mnie piejesz?
Może pieje dlatego, bo udajesz największego znawcę piłki nożnej tibijskiego forum każdemu co chwilę wypominając jego niewiedze, a większość meczy które przewidujesz jak się zakończą, kończą się całkiem innym wynikiem? Dobra beka z ciebie.
#losowanie
Wiadome było, że nie będzie GD w półfinale. Będzie bardzo ciężko z Bayernem, ale wierzę, że się uda. Dobrze, że drugi mecz u siebie.
Sokol from West
12-04-2013, 22:45
@karpek
Anonimie powiadasz? A kim Ty jesteś? Nie znam Cię, więc mogę i Ciebie nazwać anonimem, który nie wiadomo za kogo się ma. To, że mnie nie znasz, to nie znaczy, że inni mnie nie znają i masz prawo mówić do mnie 'Anonim". Człowieku, naucz się przyjmować jakąkolwiek krytykę, bo spinasz się gorzej niż gimnazjaliści. Wybacz, ja nie spędziłem tylu godzin w Tibii co Ty, wbijając level Xixe + zbieranie kolegów w grze i uważanie się za kogoś lepszego ode mnie. Ja po prostu grałem sporadycznie i nie szukałem kolegów w pixelach :]. Dla Twojej świadomości, gram na APO od 2007 i kto mnie zna, ten mnie zna, reszta mnie nie obchodzi :].
Taktyke autobusu nazywasz wpierdolem? Gratuluję poczucia humoru.
Czy Ty nadal nie rozumiesz, że to też jest jakiś element futbolu? Jak było z Chelsea? Dwie kontry na cały mecz i 2 bramki. Zrozum to, że nawet ten autobus postawiony w polu karnym, to też jest jakiś element tego sportu. Przecież na logikę, wiadomo, że taka Chelsea bez autobusu wtedy w meczu z Barcą by nie przeszła, bo grając otwarcie, Messi i spółka, wypunktowali by ich. Powiadasz, że każdy się spina, a Ty co w tej chwili robisz? Sam się rzucasz do każdego, bo ktoś wypowiedział się o Twojej Barcelonie. Wiadomo, że będziesz jej bronił, ale czasem zdanie innych też trzeba umieć przyjąć i uszanować ;).
Tak na koniec. Szczerze, Twoje zdanie na mój temat gówno mnie interesuje, więcej nie mam zamiaru wypowiadać się o Tobie, a tym bardziej odpisywać na Twoje posty. Więc żegnam.
@t
Liczę, że Bayern wygra + wygrana Realu z BVB i będzie piękny finał. Kolejnych Gran Derbi nie chce mi się oglądać, stało się to nudne ;)
'Oxidosis'
12-04-2013, 23:58
. Na podstawie tylko dwóch wygranych GD przez Real w ostatnim czasie stwierdzasz, że są obecnie lepsi, zwłaszcza że nie były to jakieś pogromy? Gratuluję toku rozumowania. Chyba nie muszę przypominać, kto obecnie prowadzi w lidze hiszpańskiej 13 punktową przewagą?
Owszem. Uważam, że mecze bezpośrednie znaczą wiecej, aniżeli mecze przeciwko średniakom. Zastanawiam się również, co do rzeczy ma tutaj tok rozumowania?
. Wątpie, że kiedykolwiek w historii istniała ekipa która grała podobnie zajebiście unikalnym i własnym stylem gry, która w każdym meczu stosowała ten sam system czyli sam atak. Przeciwnik dobrze wiedział jak zagra Barca, a i tak 95% tych zespołów dostawała wpierdol - czy to nie jest zadziwiające?
Nie jest. 95 % zespołów ( swoją drogą, nie wiem jak to obliczyłeś ) jest pod względem umiejętności. 5 % jest lepsze taktycznie. W tych 5 % są zespoły w jakiś sposób liczące się w europie ( jak Chelsea, Inter ). Czy to nie jest zadziwiające, że zespoły posiadające słabszych piłkarzy potrafią wyeliminować Barcelone która ma minimum 60% posiadania piłki w każdym spotkaniu? :)
Nawet Ferguson który obejrzał chyba najwięcej meczów na świecie stwierdził po drugim finale z Barcą, że to najlepsza drużyna w historii - z nim też się chcesz kłócić?
Nie chce. Nie chce się również kłócić z Benitezem, Braidą, czy chociażby kibicami, którzy oglądali zarówno tamten Milan jak i tą Barcelonę, i którzy w 59 % uważają tamten Milan za lepszy od tej Barcelony. Ja uważam, że bez sensu jest wysnuwać teorie na temat, o którym nie ma się bladego pojęcia.
W sumie ty to wszystko wiesz, zazdrośnicy to wiedzą, ale nigdy tego nie przyznacie bo jest to dla was zbyt bolesne.
No popatrz. Miałem okazje porozmawiać z kibicami Barcelony, mającymi ponad 40 lat, na meczu rewanżowym Milanu przeciwko Barcelony na Camp Nou - pogratulowałem im zwycięstwa, powiedziałem, że są bardzo silni - jednak to oni zaczęli wspominać, że mimo historii, jaką tworzą, wciąż im daleko do Milanu Sacchiego - no wybacz, wole się kierować ich obiektywną opinią, niż jakiegoś gbura z forum. Ty tego nie przyznasz, bo nie dość, że nie wiesz o czym piszesz, to jednak ból byłby zbyt wielki..
Taktyke autobusu nazywasz wpierdolem? Gratuluję poczucia humoru. Wam w rewanżu nawet autobus nie pomógł, tak się obsraliście.
To jest właśnie najbardziej zabawne. Niby autobus, niby jedenastka na swojej połowie, a jednak to Milan a nie Barcelona zdobywała bramki i stwarzała sobie sytuacje. Wytłumacz mi, jak to w ogóle możliwe? :)
Może pieje dlatego, bo udajesz największego znawcę piłki nożnej tibijskiego forum każdemu co chwilę wypominając jego niewiedze, a większość meczy które przewidujesz jak się zakończą, kończą się całkiem innym wynikiem? Dobra beka z ciebie.
To jest tylko dywagowanie, dyskusja. W każdym meczu może się zdarzyć dosłownie wszystko, ja pisząc kieruje się przede wszystkim statystykami. Wypominanie moich nietrafionych typów uważam za co najmniej dziecinade, nie wyobrażam sobie w przypadku zwycięstwa Juventusu, abym coś piał do Zarexoholika - a mogło się tak zdarzyć. Jesteś jeszcze dzieckiem, ale za jakiś czas zrozumiesz.. :)
ze względu na prawie wszystkie możliwe zdobyte tytuły w ostatnich latach i każdy zespół może Barcie ssać, wystarczy, że zagrają na swoim najwyższym poziomie..
w ostatnich latach Chelsea ma korzystniejszy bilans meczy bezpośrednich z Barceloną, więc to oni mogą ssać The Blues :) biorąc pod uwagę jeszcze ten mecz z 09 z Overbo w roli głównej to w ogóle Katalonia jest w tle :} pozdrawiam
#edit
sokol from west 100% true
biorąc pod uwagę jeszcze ten mecz z 09 z Overbo w roli głównej to w ogóle Katalonia jest w tle :} pozdrawiam
Get Overb(r)o
Chelsea słabiaczki <3
Karpek II
13-04-2013, 13:05
Anonimie powiadasz? A kim Ty jesteś? Nie znam Cię, więc mogę i Ciebie nazwać anonimem, który nie wiadomo za kogo się ma. To, że mnie nie znasz, to nie znaczy, że inni mnie nie znają i masz prawo mówić do mnie 'Anonim". Człowieku, naucz się przyjmować jakąkolwiek krytykę, bo spinasz się gorzej niż gimnazjaliści. Wybacz, ja nie spędziłem tylu godzin w Tibii co Ty, wbijając level Xixe + zbieranie kolegów w grze i uważanie się za kogoś lepszego ode mnie. Ja po prostu grałem sporadycznie i nie szukałem kolegów w pixelach :]. Dla Twojej świadomości, gram na APO od 2007 i kto mnie zna, ten mnie zna, reszta mnie nie obchodzi :].
Urzekła mnie twoja historia.
spinasz się gorzej niż gimnazjaliści
[?] Kto się spina ten się spina. : )
Czy Ty nadal nie rozumiesz, że to też jest jakiś element futbolu?
Rly? Ja nic do Chelsea ani Interu nie mam, niech każdy gra jak chcę. Po prostu śmieszy mnie ten sposób gry i tyle. Już kiedyś się wypowiadałem na ten temat i nie mam zamiaru po raz kolejny...
Sam się rzucasz do każdego, bo ktoś wypowiedział się o Twojej Barcelonie. Wiadomo, że będziesz jej bronił, ale czasem zdanie innych też trzeba umieć przyjąć i uszanować ;).
Ja się do nikogo nie rzucam typie, to jest tylko zwykła wymiana zdań, coś sobie uroiłeś w tej swojej zazdrosnej główce. Czy ja kogoś wyzywam, obrażam? To rikoszet się spina w co drugim poście do mnie, przy okazji wyzywając mnie, hehe.
Tak na koniec. Szczerze, Twoje zdanie na mój temat gówno mnie interesuje, więcej nie mam zamiaru wypowiadać się o Tobie, a tym bardziej odpisywać na Twoje posty.
I vice versa.
Uważam, że mecze bezpośrednie znaczą wiecej, aniżeli mecze przeciwko średniakom.
Uważaj sobie jak chcesz, to ty jesteś w błędzie, nie ja... Jak drużyna która ma 13 pkt straty do lidera, może być od niego lepsza? hahaha
Nie jest. 95 % zespołów ( swoją drogą, nie wiem jak to obliczyłeś ) jest pod względem umiejętności. 5 % jest lepsze taktycznie. W tych 5 % są zespoły w jakiś sposób liczące się w europie ( jak Chelsea, Inter ). Czy to nie jest zadziwiające, że zespoły posiadające słabszych piłkarzy potrafią wyeliminować Barcelone która ma minimum 60% posiadania piłki w każdym spotkaniu?
Co ty byś chciał, żeby Barca wygrywała każdy mecz w sezonie? To jest niemożliwe. I tak w te 5 lat lat wygrali więcej, niż jakakolwiek inna drużyna w historii (w tak krótkim czasie). Skoro te zespoły które wymieniłeś są/były lepsze taktycznie to dlaczego nie osiągnęły w ostatnich latach nawet połowy tego co Barca? Inter to drużyna jednego sezonu, która po odejściu Mou kompletnie się posypała (z Realem też tak będzie i tak już połowa piłkarzy chcę odejścia tego pajaca), a o śmiesznej wygranej Chelsea nawet nie będę pisał.
Nie chce. Nie chce się również kłócić z Benitezem, Braidą, czy chociażby kibicami, którzy oglądali zarówno tamten Milan jak i tą Barcelonę, i którzy w 59 % uważają tamten Milan za lepszy od tej Barcelony. Ja uważam, że bez sensu jest wysnuwać teorie na temat, o którym nie ma się bladego pojęcia.
Jak obliczyłeś te 59%? http://i53.tinypic.com/e5lq3a.png
No popatrz. Miałem okazje porozmawiać z kibicami Barcelony, mającymi ponad 40 lat, na meczu rewanżowym Milanu przeciwko Barcelony na Camp Nou - pogratulowałem im zwycięstwa, powiedziałem, że są bardzo silni - jednak to oni zaczęli wspominać, że mimo historii, jaką tworzą, wciąż im daleko do Milanu Sacchiego - no wybacz, wole się kierować ich obiektywną opinią, niż jakiegoś gbura z forum. Ty tego nie przyznasz, bo nie dość, że nie wiesz o czym piszesz, to jednak ból byłby zbyt wielki..
Spoko, też sobie mogę napisać, że rozmawiałem z 40 letnimi fanami Milanu którzy uważają tą Barcelone za najlepszą w historii.
To jest właśnie najbardziej zabawne. Niby autobus, niby jedenastka na swojej połowie, a jednak to Milan a nie Barcelona zdobywała bramki i stwarzała sobie sytuacje. Wytłumacz mi, jak to w ogóle możliwe? :)
[?] Ja miałem na myśli Inter i Chelsea bo ty zacząłeś o nich pisać, a nie o Milanie i wcale nie twierdzę, że w pierwszym meczu Milan stawiał autobus, lol. Po raz enty pokazujesz, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Jesteś jeszcze dzieckiem, ale za jakiś czas zrozumiesz.. :)
Niby jesteś taki dorosły, a nie umiesz jeszcze czytać ze zrozumieniem + co chwilę robisz błędy ortograficzne na poziomie podstawówki? Coś tu nie gra. :confused:
w ostatnich latach Chelsea ma korzystniejszy bilans meczy bezpośrednich z Barceloną, więc to oni mogą ssać The Blues :) biorąc pod uwagę jeszcze ten mecz z 09 z Overbo w roli głównej to w ogóle Katalonia jest w tle :} pozdrawiam
Typowy kibic Chelsea, w każdej swojej wypowiedzi musi napisać coś o sędziach, wasz jedyny argument, haha
Typowy kibic Chelsea, w każdej swojej wypowiedzi musi napisać coś o sędziach, wasz jedyny argument, haha
To był tylko dodatek. Główny argument to ten, że Chelsea w ostatnich latach eliminowała Barcelone w 2005 roku (ten gol terrego!) i w 2012 roku. W 2009 roku Katalończykom się udało przejść dalej i ostatecznie wygrać LM w aferze skandalu (i tak padły dwa remisy, wiec nawet nie wygrali w dwumeczu), więc nie wiem czy tak każdy zespół może ssać barcelonie, bo w tym przypadku jest na odwrót :)
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/04/5924797f54d2c1cebb1ea13fc269465f.jpg?1335300593
Pozdrawiam,
SedaN*
'Oxidosis'
13-04-2013, 14:08
Uważaj sobie jak chcesz, to ty jesteś w błędzie, nie ja... Jak drużyna która ma 13 pkt straty do lidera, może być od niego lepsza? hahaha
Ligę wygrywa drużyna, która jest najbardziej stabilna, ale niekoniecznie najlepsza. Jak można nazywać Barce lepszą od Realu, skoro z nimi przegrywa? Jest lepsza, ale przegrywa?
Skoro te zespoły które wymieniłeś są/były lepsze taktycznie to dlaczego nie osiągnęły w ostatnich latach nawet połowy tego co Barca? Inter to drużyna jednego sezonu, która po odejściu Mou
Bo nie mają Xaviego, Iniesty, Messiego? Mam wrażenie, że czasami pisze do Ciebie dziesięć razy to samo, a Ty i tak nie rozumiesz.
Jak obliczyłeś te 59%? http://i53.tinypic.com/e5lq3a.png
Heh, chciałeś mnie zagiąć, ośmieszyć, jednak wybacz, ja mam coś jeszcze w mózgu i nie rzucam procentami na wiatr, tylko kieruje się statystykami. Kiedyś była ankieta, w której głosowali ludzie z całego świata i uwierz, że nie była to kolejna daremna ankieta jak te na eurosporcie.
Spoko, też sobie mogę napisać, że rozmawiałem z 40 letnimi fanami Milanu którzy uważają tą Barcelone za najlepszą w historii.
No jasne, że możesz. http://i46.tinypic.com/2e5l0km.jpg ( zakryłem niektóre mordy, bo być może sobie nie życzą, aby wklejać ich na to forum :D ) ale kolega po prawej stronie ma 36 lat i pamięta dominacje Milanu Sacchiego. A z resztą..
[?] Ja miałem na myśli Inter i Chelsea bo ty zacząłeś o nich pisać, a nie o Milanie i wcale nie twierdzę, że w pierwszym meczu Milan stawiał autobus, lol. Po raz enty pokazujesz, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
No jasne, a te obrazki co wstawiałeś gdy Milan był w jedenastu na swojej połowie i ten ból dupy w komentarzach to zapewne moje wymysły? Wybacz, ale ja w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem upośledzony i nie trzeba mi pisać 10 razy tego samego :)
Niby jesteś taki dorosły, a nie umiesz jeszcze czytać ze zrozumieniem + co chwilę robisz błędy ortograficzne na poziomie podstawówki? Coś tu nie gra. :confused:
Co ma ortografia do wieku? Jakie błędy robie na poziomie podstawówki? Błędy na poziomie podstawówki to robi Piotrek Żyła, ja nie przeczę, błędy robie, jak każdy - jednak wypominanie wyrazu który napisało się osobno zamiast razem jest co najmniej dziecinne i zabawne.
Karpek II
13-04-2013, 14:48
To był tylko dodatek. Główny argument to ten, że Chelsea w ostatnich latach eliminowała Barcelone w 2005 roku (ten gol terrego!) i w 2012 roku. W 2009 roku Katalończykom się udało przejść dalej i ostatecznie wygrać LM w aferze skandalu (i tak padły dwa remisy, wiec nawet nie wygrali w dwumeczu), więc nie wiem czy tak każdy zespół może ssać barcelonie, bo w tym przypadku jest na odwrót :)
Ten skandal to wymyśliliście wy, fani Chelsea, bo sędzia mylił się na korzyść obu drużyn, ale wiadomo, wy widzicie tylko błędy na korzyść Barcy. Gdyby nie wspaniały Iniesta to dzisiaj nawet byś nie wiedział kto to jest Overbo płaczku. W 2005 to była całkiem inna Barca niż teraz. Jestem pewien, że ten gol Iniesty w końcówce bolał cię 100x bardziej niż mnie wyeliminowane Barcy w półfinale w poprzednim roku.
A co tam, też wstawię jakiś obrazek...
http://i47.tinypic.com/35d251l.png
Ligę wygrywa drużyna, która jest najbardziej stabilna, ale niekoniecznie najlepsza. Jak można nazywać Barce lepszą od Realu, skoro z nimi przegrywa? Jest lepsza, ale przegrywa?
Jeżeli dojdzie do GD w finale, to zobaczymy na serio kto jest obecnie lepszy. Nie wiem jak drużyna która przegrywa w ćwierćfinale LM z Galatasaray dając sobie strzelić 3 bramki może być lepsza od Barcelony, ale oki.
Heh, chciałeś mnie zagiąć, ośmieszyć, jednak wybacz, ja mam coś jeszcze w mózgu i nie rzucam procentami na wiatr, tylko kieruje się statystykami. Kiedyś była ankieta, w której głosowali ludzie z całego świata i uwierz, że nie była to kolejna daremna ankieta jak te na eurosporcie.
Spoko, ale wole się zgodzić z Fergusonem odnośnie najlepsze drużyny w historii, niż z twoimi koleszkami i patrzeć na jakieś śmieszne ankiety.
No jasne, a te obrazki co wstawiałeś gdy Milan był w jedenastu na swojej połowie i ten ból dupy w komentarzach to zapewne moje wymysły?
Wstawiłem te zdjęcie, bo śmiesznie wyglądało jak Milan był całym składem razem z napastnikami we własnym polu karnym.
Co ma ortografia do wieku? Jakie błędy robie na poziomie podstawówki? Błędy na poziomie podstawówki to robi Piotrek Żyła, ja nie przeczę, błędy robie, jak każdy - jednak wypominanie wyrazu który napisało się osobno zamiast razem jest co najmniej dziecinne i zabawne.
Robisz śmieszne błędy prawie co post - nie jak każdy, a ten ostatni nie jest twoim pierwszym. Co chwilę muszę ci też wyjaśniać co miałem na myśli, bo albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem, albo to ty jesteś upośledzony, bardziej wygląda mi to na drugie.
Jeżeli dojdzie do GD w finale, to zobaczymy na serio kto jest obecnie lepszy. Nie wiem jak drużyna która przegrywa w ćwierćfinale LM z Galatasaray dając sobie strzelić 3 bramki może być lepsza od Barcelony, ale oki.
Nie wiem jak drużyna, która przegrywa dwumecz z Realem, dajac sobie strzelić 3 bramki u siebie, przegrywając po 4 dniach z rezerwami, może być lepsza od Realu, ale oki.
Twoja Barka nie wygrała nawet z P$G, beka.
Zarexoholik?
13-04-2013, 15:00
nie rzucam procentami na wiatr, tylko kieruje się statystykami. Kiedyś była ankieta, w której głosowali ludzie z całego świata i uwierz, że nie była to kolejna daremna ankieta jak te na eurosporcie.
Farmazon straszny. Nie da się ukazać w statystykach tego jak jest w rzeczywistości, nie na skalę całego świata synku...
btw. Pokaż tę ankietę, przecież była, co nie?
Cała twoja wypowiedź to jakiś paradoks. Wiesz, dlaczego dana drużyna wygrywa ligę? Pewnie dlatego, że była w obecnym sezonie NAJLEPSZA, lepsza od innych, czyli NAJLEPSZA - zanotuj to sobie.
'Oxidosis'
13-04-2013, 16:05
Spoko, ale wole się zgodzić z Fergusonem odnośnie najlepsze drużyny w historii, niż z twoimi koleszkami i patrzeć na jakieś śmieszne ankiety.
Godząc się z Fergusonem jednocześnie zaprzeczasz Benitezowi, Braidzie czy chociażby Donadoniemu. Weź mi zatem wytłumacz, dlaczego wolisz się zgodzić akurat z Fergusonem? : )
Robisz śmieszne błędy prawie co post - nie jak każdy, a ten ostatni nie jest twoim pierwszym. Co chwilę muszę ci też wyjaśniać co miałem na myśli, bo albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem, albo to ty jesteś upośledzony, bardziej wygląda mi to na drugie.
Razem z Zarexoholikiem macie jakąś manie jak mniemam obrażania się na rzeczywistość, oboje otwieracie drzwi do swojego prywatnego, wymyślonego świata w którym uważacie, że macie racje, i w którym wszystko jest takie, jak sobie wyobrażacie. Za wszelką cenę swoje braki wiedzy próbujecie odwrócić omijając merytoryke zawartą w treści danego postu, co ja z kolei uważam za Waszą porażkę, bo błędy, które popełniam nijak odnoszą się do znaczenia moich słów. Jak już zamierzasz mi wypominać wszelakie braki, to najpierw zacznij od siebie, bo z tego co wiem zwroty grzecznościowe zaczynamy wielką literą, a robiąc to intencjonalnie i żyjąc w przekonaniu, że ma to jakikolwiek związek z okazywaniem szacunku bądź jego brakiem potęgujesz swoją głupotę.
Karpek II
13-04-2013, 16:37
Twoja Barka nie wygrała nawet z P$G, beka.
Ale też nie przegrała, a twój Real przegrał ze słabszym o kilka klas od PSG Galatasaray.
Godząc się z Fergusonem jednocześnie zaprzeczasz Benitezowi, Braidzie czy chociażby Donadoniemu. Weź mi zatem wytłumacz, dlaczego wolisz się zgodzić akurat z Fergusonem? : )
Bo każdy z wymienionych przez ciebie ludzi może mu czyścić buty i jest jednym z kilku którzy mają największą wiedzę o piłce nożnej na świecie? Kto to jest w ogóle ten Braida? Donadoni? Mogę ci dać link do wypowiedzi Rosella, że ta Barca jest najlepsza w historii, na to samo wyjdzie.
Razem z Zarexoholikiem macie jakąś manie jak mniemam obrażania się na rzeczywistość, oboje otwieracie drzwi do swojego prywatnego, wymyślonego świata w którym uważacie, że macie racje, i w którym wszystko jest takie, jak sobie wyobrażacie. Za wszelką cenę swoje braki wiedzy próbujecie odwrócić omijając merytoryke zawartą w treści danego postu, co ja z kolei uważam za Waszą porażkę, bo błędy, które popełniam nijak odnoszą się do znaczenia moich słów. Jak już zamierzasz mi wypominać wszelakie braki, to najpierw zacznij od siebie, bo z tego co wiem zwroty grzecznościowe zaczynamy wielką literą, a robiąc to intencjonalnie i żyjąc w przekonaniu, że ma to jakikolwiek związek z okazywaniem szacunku bądź jego brakiem potęgujesz swoją głupotę.
Zamiast bawić się w psychologa, lepiej poćwicz te czytanie ze zrozumieniem.
'Oxidosis'
13-04-2013, 17:20
Bo każdy z wymienionych przez ciebie ludzi może mu czyścić buty i jest jednym z kilku którzy mają największą wiedzę o piłce nożnej na świecie? Kto to jest w ogóle ten Braida? Donadoni? Mogę ci dać link do wypowiedzi Rosella, że ta Barca jest najlepsza w historii, na to samo wyjdzie.
Żenująco niski poziom odpowiedzi, jak zresztą zawsze. Jak można nie wiedziec kto to jest Donadoni i jak można w ogóle napisać, że człowiek który w pewnym sensie odmienił historię piłki nożnej ( i tak nie wiesz o czym piszę ) może komuś czyścić buty?
Zamiast bawić się w psychologa, lepiej poćwicz te czytanie ze zrozumieniem.
Piszę w ten sposób na innych forach i jakoś nikt mi nigdy nie przytoczył słów o psychologu, ale zapomniałem, że do prostych ludzi trzeba pisać prosto czyli tak jak pisałem do tego momentu, ja Tobie z kolei zalecam nauke czytania od podstaw, dziesięć razy potrafiłem pisać to samo a Ty nadal swoje.
W tym dziale wypowiadam się również po raz ostatni, szkoda czasu na pisanie z kilkoma pryncypalami, którzy z każdym postem zaskakują swoją niewiedzą. Do pewnego momentu poziom dyskusji był naprawdę wysoki, potem kilku użyszkodników zaprzestało pisania z wiadomych względów, kończę i ja, bo nie widzę sensu pisania do słupów. Pozdrawiam :cool: i życze miłego marnowania czasu i użerania się z gównem w tym dziale.
Karpek II
13-04-2013, 17:31
Żenująco niski poziom odpowiedzi, jak zresztą zawsze. Jak można nie wiedziec kto to jest Donadoni i jak można w ogóle napisać, że człowiek który w pewnym sensie odmienił historię piłki nożnej ( i tak nie wiesz o czym piszę ) może komuś czyścić buty?
Nie wierzę... Dobrze wiem kto to jest Donadoni. Pisałem, że nie wiem kto to Braida. Chyba wiadomo, że człowiek który przez większość życia związany był z Milanem nie przyzna, że to właśnie ta Barca jest najlepsza w historii? - O to mi chodziło. I znowu ci musiałem tłumaczyć, kurva z tobą to jak z dzieckiem.
W tym dziale wypowiadam się również po raz ostatni
ELO
Ale też nie przegrała, a twój Real przegrał ze słabszym o kilka klas od PSG Galatasaray.
Nie wydaje mi sie ze Galata duzo rozni sie od PSG, idac waszym tokiem myslenia mozna stwierdzic ze skoro Galata pokonala Real, a Real Barce to wynika ze Galata jest lepsza od tych druzyn.
Jesli chcecie spinac sie ktora druzyna jest lepsza to idzcie sobie na gg, a nie zasmiecac tego dzialu gownianymi wypowiedzami.
Τettmeier
14-04-2013, 20:36
Karpek i Zarex xd
Real słabszy od Barcy bo przegrał z Galatasaray, które jest słabe a Barca lepsza bo nie przegrała tylko remis z PSG
HAHAhahahaha, ***** kto z nimi jeszcze dyskutuje !!
Górnika dziś oglądałem z Podbeskidziem, fajny, szybki mecz czego się wcale nie spodziewałem. Strzałów na bramkę nie dużo ale z obu stron ułożona gra w obronie, podobnie jak wczoraj w meczu Śląska na który też zerknąłem. Ostatnio często badam Ekstraklasę :)
Karpek II
14-04-2013, 21:30
Ludzie, ale gdzie ja pisałem, że Real jest słabszy od Barcy tylko dlatego, że przegrał z Galatasaray? o.o 13 punktowa przewaga w lidze dobitnie pokazuje która drużyna w tym sezonie była lepsza, tutaj nie ma nawet o czym dyskutować.
#
Zaragoza 0-3 Barcelona. Rezerwy dają radę, bez Messiego, jak zawsze zresztą.
#down
Masz rację, w tym meczu Messi musiał pomóc, ale 15 na 17 ostatnich meczy (mogę się mylić, ale coś koło tego) bez Messiego Barca wygrała. Ciekawe jaki bilans meczy bez Ronaldo ma Real. Wiem tylko, że na pewno gorszy.
btw. Zamiast oglądać mecz swojej drużyny siedzisz na tibijskim forum i piszesz posty? Wzorowy kibic jak widzę.
Zaragoza 0-3 Barcelona. Rezerwy dają radę, bez Messiego, jak zawsze zresztą.
Z PSG nie dawali rady bez messiego, dopiero wszedl zrobil akcje i wylozyl pile a pedro wbil.
Zarexoholik?
14-04-2013, 21:59
Ludzie, ale gdzie ja pisałem, że Real jest słabszy od Barcy tylko dlatego, że przegrał z Galatasaray? o.o 13 punktowa przewaga w lidze dobitnie pokazuje która drużyna w tym sezonie była lepsza, tutaj nie ma nawet o czym dyskutować.
Tak samo jak ja.
Karpek i Zarex xd
Real słabszy od Barcy bo przegrał z Galatasaray, które jest słabe a Barca lepsza bo nie przegrała tylko remis z PSG
HAHAhahahaha, ***** kto z nimi jeszcze dyskutuje !!
Zacytuj post, w którym tak napisałem dzieciaku. Musisz poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem, jak widać to nie twoja liga.
#topic
Manchester United coraz bliżej tytułu! Oby tym razem się udało!
http://i48.tinypic.com/icl8au.jpg
MorgiBack
17-04-2013, 14:49
#topic
Manchester United coraz bliżej tytułu! Oby tym razem się udało!
Raczej SzejkCity nie mają szans na Mistrza.
@topic/
Natomiast w naszej lidze robi się coraz ciekawiej. Lech a ni na kroku nie odstępuje Legi. Będzie walka do końca o Mistrza polski.
ogarnia ktoś jak tam obrona Barki się trzyma, kto wyjdzie we wtorek? Bayern znowu 6 wjebał, może być ciekawie
Real - Bayern finał :) POTWIERDZONE INFO
Karpek II
20-04-2013, 19:22
ogarnia ktoś jak tam obrona Barki się trzyma, kto wyjdzie we wtorek? Bayern znowu 6 wjebał, może być ciekawie
Alves - Pique - Bartra - Alba - taka obrona powinna wyjść na Bayern. Chyba, że znowu Vilanova coś wymyśli i w miejsce Bartry wpuści Adriano tak jak zrobił to w rewanżowym meczu z PSG, co dla mnie jak i dla większości cules jest głupotą. Kontuzjowani są Mascherano i Puyol. Pierwszemu zostało jeszcze kilka tygodni przerwy, więc w półfinale już na pewno nie zagra. Co do Puyola to są niewielkie szanse, że będzie mógł zagrać w rewanżu.
#edit
Sorki, zapomniałem, że Adriano pauzuje w kolejnym meczu za kartki. W dzisiejszym meczu z Levante nie gra Bartra. Pewnie jest szykowany na Bayern i na 99% to on zagra z Bayernem.
btw. Abidal od pierwszej minuty z Levante!
#edit2
Wczoraj Abidal zagrał świetny mecz, bez wątpienia był najlepszy na boisku. A przypominam, że to był jego pierwszy mecz w pierwszej 11 od 14 miesięcy - coś nieprawdopodobnego. Jeszcze przed meczem z Levante widziałem na stoperze obok Pique Bartre na wtorkowy mecz z Bayernem, teraz widzę tam Abidala. Mam nadzieję, że zagra.
Tottenham ładnie pocisnal MC w koncowce. Bale znowu genialnie sie pokazal, wart kazdego eurocenta.
Wczoraj Abidal zagrał świetny mecz, bez wątpienia był najlepszy na boisku. A przypominam, że to był jego pierwszy mecz w pierwszej 11 od 14 miesięcy - coś nieprawdopodobnego. Jeszcze przed meczem z Levante widziałem na stoperze obok Pique Bartre na wtorkowy mecz z Bayernem, teraz widzę tam Abidala. Mam nadzieję, że zagra.
Naprawdę zagrał świetny mecz, szacunek dla niego.Wydaje mi się, że będzie lepiej dla widowiska jeżeli zagra Abidal a nie Bartra.
MorgiBack
23-04-2013, 00:14
Teraz czekam tylko na wszechwiedzącego Zarex'a, który się wypowie na każdy temat !
ManUn Mistrzem ! Brawo !.
Zarexoholik?
23-04-2013, 01:41
Teraz czekam tylko na wszechwiedzącego Zarex'a, który się wypowie na każdy temat !
Długo czekać nie musiałeś.
#topic
Świetny mecz, świetne bramki, 20 tytuł, minimalne spalone. Szkoda, że Kagawa nie dobił na 4:0.
Karpek II
23-04-2013, 12:01
Gratuluję Manchesterowi mistrzostwa. Pokazali szejkom gdzie ich miejsce.
#
Najbardziej prawdopodobny skład Barcelony na dzisiejszy mecz z Bayernem: VV, Alves, Pique, Abidal/Bartra, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi, Alexis
Osobiście wolałbym Abidala na stoperze. Ville zamiast Pedro - co jest mało prawdopodobne, bo Pedro nawet jak gra piach to wychodzi w ważnych meczach, bo jest wychowankiem. Trudno obstawić cokolwiek w tym meczu, ale jeżeli Barcelona zagra na swoim najwyższym poziomie to o wynik jestem spokojny.
Götze oficjalnie w Bayernie, lol. Nie ma to jak takie info przed jednym z najważniejszych meczy w sezonie. 'Cioś' dla Borussii?
MorgiBack
23-04-2013, 13:57
Götze oficjalnie w Bayernie, lol. Nie ma to jak takie info przed jednym z najważniejszych meczy w sezonie. 'Cioś' dla Borussii?
Nie cios. Przecież Gotze odejdzie dopiero latem więc, żaden cios. Po tym sezonie jeśli Borusiia sprzedaj jescze Humels'a i Lewego to będzie borsiią sprzeda 4-5lat czyli do niczego. ^^
.Animal.
23-04-2013, 14:00
Nie cios. Przecież Gotze odejdzie dopiero latem więc, żaden cios. Po tym sezonie jeśli Borusiia sprzedaj jescze Humels'a i Lewego to będzie borsiią sprzeda 4-5lat czyli do niczego. ^^
Przecież jak sprzedadzą Hummelsa i Lewandowskiego to będą mieli od zajebania kasy na transfery
Przecież oni za Gotze mogą kupić Isco, który wydaje mi się bardziej produktywniejszy i zostanie im jeszcze trochę grosza :)
Wiecie o co chodziło z tymi memami o Suarezie z gryzieniem i zjadaniem ludzi? :D, bo nie w temacie jestem...
MorgiBack
23-04-2013, 16:57
Wiecie o co chodziło z tymi memami o Suarezie z gryzieniem i zjadaniem ludzi? :D, bo nie w temacie jestem...
W trakcie meczu pogryzł zawodnika z Chelsea. Bodajże Jonovicia czy jaki mu tam grom! :D
Karpek II
23-04-2013, 17:20
_Dmfxfay83A
hi77FEIjyLk&
XD
http://i38.tinypic.com/wr4tj.jpg
Suarez zwierzę, mam nadzieję, że szczepiony na wściekliznę XD dzisiaj 2:1 bayern
#edit
co jak co ale bayern jest o klasę lepszy od barcelony, aż strach pomyśleć jacy będą w następnym sezonie ;D
To jest dopiero kompromitacja, 1 celny strzał na bramkę w półfinale LM. WSTYD, niech mi ktoś jeszcze napisze, że barca jest najlepsza HEHE
Spada liczba fanow barcelony zapewne teraz! Skompromitowali sie jak nigdy, tyle w tym temacie i gdyby jeszcze policzyc te reki to masakra, nie odrobia takiej straty
Sokol from West
23-04-2013, 22:48
Tylko 4:0. Brawo Bayern! Mam nadzieję, że jutro Real wygra.
MorgiBack
23-04-2013, 22:48
Gratki dla Bayernu zajebista obrona, atak, nie no po prostu propsy dla nich
Sasha Rookslayer
23-04-2013, 22:53
Fakt, faktem... Bayern zagrał o wiele lepiej niż Barcelona. 1 Maja 5:0 u siebie i witamy w finale! :D
Oby real przegrał z BVB.
Hustlerek
23-04-2013, 22:54
Faktycznie Barcelona dzisiaj nie istniała. Nie rozumiem dlaczego Tito przeprowadził pierwszą zmianę w 83 minucie przy wyniku 4-0... Po przerwie Cesc za Messiego i jedziemy dalej a nie grać dalej tym składem który ch**a grał...
Jak dla mnie to w tym sezonie Barcelona znajduje się w czołówce najlepszych drużyn a to, że jest najlepszą drużyną jest tylko bańką napompowaną przez media.
4-0 sprawia, że szanse na awans do finału są mniej niż minimalne ale przecież piłka nożna jest tak nieobliczalnym sportem, że wszystko jest jeszcze możliwe :)
Karpek II
23-04-2013, 23:25
Wiem jak moi fani czekali na tego posta (a zwłaszcza lordzik czy jak mu tam, który spina się tylko wtedy gdy Barca przegrywa, a żadnej wiedzy o piłce nie posiada, hehe), więc będę się streszczał.
Wielkie gratulacje dla Bayernu, z taką grą zwycięstwo w LM mają już w kieszeni. Wiedziałem, że będzie bardzo ciężko, ale czwórki do zera chyba nikt się nie spodziewał. Muszę przyznać, że odkąd kibicuje Barcelonie, takiego upokorzenia jeszcze nie doświadczyłem. Można śmiało powiedzieć, że Bayern w tym meczu przejął pałeczke najlepszej drużyny świata. Teraz jak jeszcze przyjdzie Guardiola, to już całkiem zdominują Europe. Mogę teraz tylko liczyć na honorową wygraną w rewanżu, bo o odrobieniu strat nawet nie ma co myśleć.
btw. Trollom typu ArjenRobben nawet nie będę odpisywał, nie licz na to oxidosis (tak, wiem, że to twoje konto). Szczerze, to nie spodziewałem się po tobie takiego gimbusiarskiego zachowania, haha
Ardianek
24-04-2013, 13:06
Gdzie mogę obejrzeć powtórkę wczorajszego meczu ? Mianowicie rozchodzi mi się o : Bayern Monachium - FC Barcelona
Sokol from West
24-04-2013, 14:18
Ja dziś oglądałem na nsport powtórkę meczu. Przeważnie zawsze tam oglądam, a na tym kanale często lecą powtórki meczów LM :) Chyba, że chodzi Ci o to, żeby gdzieś na necie obejrzeć, ale na ten temat nic nie wiem, zawsze oglądałem skróty na www.meczyki.pl ;)
Karpek II
24-04-2013, 23:08
Gdzie mogę obejrzeć powtórkę wczorajszego meczu ? Mianowicie rozchodzi mi się o : Bayern Monachium - FC Barcelona
Piątek 15:20, Polsat Sport.
#
No to mamy szkopski finał. Kibice Realu śmiali się z Barcelony, a sami dali sobie wbić 4 bramki z Borussią, która jest o klase słabsza od Bayernu. Długo ta ich radość nie trwała. : [ A ten gol Ronaldo to czysty fart, nic więcej. Nie chcę tu się za bardzo wyśmiewać z Madrytu, bo nawet chciałem, żeby zagrali w tym finale (im więcej hiszpańskich klubów tym lepiej), bo i tak już każdy wie kto wygra w tym roku LM.
A Robert to jednak kot. XD
Sokol from West
25-04-2013, 02:00
Mecz świetny, Lewandowski niesamowity + świetna gra reszty zespołu ;). BVB wygrało zasłużenie, pokazali kto powinien znaleźć się w finale :). Osobiście jestem za Realem, ale po dzisiejszym meczu nikt nie powinien mieć wątpliwości, że era ligi hiszpańskiej się skończyła, jak i również, że Borussia zasługuje na finał LM. Trzecia bramka Lewego genialna, a to co zrobił z Pepe, brak słów :). Mam nadzieję, że niektórzy zobaczą wreszcie, że nie jest to tzw. Drewno, tylko piłkarz na światowym poziomie ;). Jedynie czego może brakować, to tego, że nie strzela w reprezentacji ;). Teraz wypada czekać tylko na rewanże i zgodzę się z kolegą wyżej, że futbol jest nieprzewidywalny. Również zgodzę się z Karpkiem, ma rację, bo na każdym portalu z wiadomościami o meczu Bayern - Barca, były komentarze negatywne, jak i wyśmiewanie z Barcy, a Real pokazał to co Barcelona dzień wcześniej, czyli NIC. Mam nadzieję, że liczba 'sezonowców' niektórych klubów zmniejszy się, bo jak się patrzy na niektóre komentarze, to czasem brak słów na poziom ich wypowiedzi.
Przynajmniej nie będziemy musieli oglądać kolejnego Gran Derbi w tym sezonie, tylko coś ciekawszego, z innej bajki :).
Gratulację dla BVB i Bayernu, choć dla tych pierwszych myślę, że to ostatni taki sezon, w którym mogą coś osiągnąć, skoro odchodzi Goetze, odejdzie zapewne Lewandowski i słyszałem/czytałem również o tym, że Hummels, też ma odejść.
pierdolenie. Real zagrał katastrofalnie, niczym jak przy manicie. Trzeba wierzyć, nie takie rzeczy już się zdarzały w piłce.
Remontada es posible
MorgiBack
25-04-2013, 13:52
pierdolenie. Real zagrał katastrofalnie, niczym jak przy manicie. Trzeba wierzyć, nie takie rzeczy już się zdarzały w piłce.
Remontada es posible
Pierdolenie to jest to, że tu piszesz. Pisałeś o Barcie ze na to zasłużyli bo słabo grali. A nie możesz napisać tak o Realu? Real nawet bramkę zdobył nie przepisowo? Uwierzyć? w co ? ze wygraja 3:0 z zajebiści solidną niemiecką drużyną? Prosze cię...
@topic.
Lewandowski i wszystko jasne !! :D
Pierdolenie to jest to, że tu piszesz. Pisałeś o Barcie ze na to zasłużyli bo słabo grali. A nie możesz napisać tak o Realu? Real nawet bramkę zdobył nie przepisowo? Uwierzyć? w co ? ze wygraja 3:0 z zajebiści solidną niemiecką drużyną? Prosze cię...
naucz się czytać, napisał, że real zagrał katastrofalnie
bardzo fajny mecz, brawa dla Lewandowskiego :)
Τettmeier
25-04-2013, 18:20
Co ten Karpek napisał że Borussia jest o klasę słabsza od Bayernu hahhaha chyba nie rozumiesz co to znaczy o klasę.. Nie tnij mojej wypowiedzi na części i nie odpowiadaj bo szkoda na Ciebie wiecej słów
Dobrze Lewy, wiadomo że najlepszy polski piłkarz ale oczywiscie połowa gimbów po bramkach zaczęła na fejsie wypisywac "LEWY!!!" a jak BVB gra w lidze mecz, to oni nie wiedza ze takie cos w ogole istnieje.. jak zwykle :)
Na Bayern na bank postawię kasę u buka chociaz nie chodzę wcale, jestem przekonany ze wygrają a mecz będzie otwarty i zajebisty. ;)
Karpek II
25-04-2013, 18:41
Co ten Karpek napisał że Borussia jest o klasę słabsza od Bayernu hahhaha chyba nie rozumiesz co to znaczy o klasę.. Nie tnij mojej wypowiedzi na części i nie odpowiadaj bo szkoda na Ciebie wiecej słów
20 punktowa przewaga w lidze Bayernu nad Borussią mówi wszystko. No i jeszcze wyeliminowanie Borussii przez Bayern w Pucharze Niemiec. Zepnij się na kogoś udając znawce > bądź ośmieszony > nie odpisz.
wtf? o czym ty czlowieku piszesz?
trudno uwierzyc w odrobienie strat? prosze cie, co Liverpool zrobil przegrywajac 0-3 po pierwszej polowie w FINALE LM z Milanem?
Zarexoholik?
25-04-2013, 23:35
A ten gol Ronaldo to czysty fart, nic więcej.
Gol podarowany przez sędziego, który nie odwizdał karnego dla BVB,a kilkadziesiąt sekund później wpada bramka dla Realu, także? Znowu myślałem, że sędzia popsuje mecz, a tu Robert L. pozamiatał. Świetny mecz, Borussia skarciła aktorów. R.I.P. Real.
wtf? o czym ty czlowieku piszesz?
trudno uwierzyc w odrobienie strat? prosze cie, co Liverpool zrobil przegrywajac 0-3 po pierwszej polowie w FINALE LM z Milanem?
Real to nie Liverpool w FINALE LM z Milanem. Maskowany ból w tle psychofanów - bezcenne! Leć po jakiś napój izotoniczny na rewanż, bo się odwodnisz jak tyle łez uronisz. Sędzia nie pomógł i nie pomoże, ELO ZETIPE HEHE
Panek Kitara
26-04-2013, 02:43
Sędzia nie pomógł i nie pomoże
Pomyliłeś Real z Barceloną ziomeczku
Karpek II
26-04-2013, 07:12
Gol podarowany przez sędziego, który nie odwizdał karnego dla BVB,a kilkadziesiąt sekund później wpada bramka dla Realu, także? Znowu myślałem, że sędzia popsuje mecz, a tu Robert L. pozamiatał. Świetny mecz, Borussia skarciła aktorów. R.I.P. Real.
+ duże znaczenie przy tym golu miał też błąd Hummelsa. I ten człowiek jest obecnie jednym z największych jak nie największym kandydatem do wzmocnienia obrony w Barcelonie na następny sezon - bez komentarza. Gdyby nie prezent podarowany przez Matsa/sędziego, to Real zakończyłby mecz z zerem na koncie.
Pomyliłeś Real z Barceloną ziomeczku
Jak teraz w co drugim meczu Real dostaje prezenty od sędziów w przeciwieństwie do Barcelony. Narzekanie po każdym meczu na arbitrów przez Ramosa, Pepe i innych Mułriniów jak widać się opłaciło. Pierwszy mecz ćwierćfinałowy w Paryżu. Gdyby nie sędzia to Barcelona wygrała by z szejkami, ale co to kogo obchodzi. Realowcy zawsze widzą tylko to co chcą widzieć.
#t
Jakiś tam niemiecki dziennik Bild informuje, że w przyszłym sezonie Mourinho ma wrócić do Chelsea. Oby to była prawda, bo już dawno się na to zanosiło. "Abramowicz już przygotował mu prezent powitalny w postaci transferu Falcao" - beka. Podobno ma kosztować 50-60mln. Chelsea myśli, że pieniążki są odpowiedzią na wszystko. Niestety nie w piłce nożnej. Chyba, że w lidze polskiej/włoskiej.
Real to nie Liverpool w FINALE LM z Milanem. Maskowany ból w tle psychofanów - bezcenne! Leć po jakiś napój izotoniczny na rewanż, bo się odwodnisz jak tyle łez uronisz. Sędzia nie pomógł i nie pomoże, ELO ZETIPE HEHE
A wszystko to nabazgrał fan 'Referee' United! Nadal przeżywasz słuszne czerwo Naniego? : )
#top.
Nie wierze, że to zrobie, ale w środę trzymać będę kciuki za Barke. Hiszpańskie kluby > szwabskie. Trudno będzie im wygrać, ale mam nadzieję, że doprowadzą do dogrywki. ;d
Jutro o 20 derby Madrytu, będzie ciężko, choć i tak lepszy taki mecz, niż ten co był w poprzednim sezonie na CN pomiędzy meczami półfinałowymi LM. Na 99% rezerwy.
Zarexoholik?
26-04-2013, 21:22
A wszystko to nabazgrał fan 'Referee' United! Nadal przeżywasz słuszne czerwo Naniego? : )
Pogodziłem się z tym, ja potrafię, a ty? Real odpadnie to znowu będą dokumenty w tvnie jak dziecko pobiło mamę?
#topic
Zobaczymy jak RvP zostanie przyjęty w Londynie!
MorgiBack
27-04-2013, 10:26
Pogodziłem się z tym, ja potrafię, a ty? Real odpadnie to znowu będą dokumenty w tvnie jak dziecko pobiło mamę?
#topic
Zobaczymy jak RvP zostanie przyjęty w Londynie!
+1
A w Londynie ? Raczej wiwatować na jego cześć nie będą.
#topic._/
Dzisiaj wyjazdowy mecz Legii z Piastem Gliwice. Oby 3ptk i coraz bliżej Mistrzostwa Polski.
Dziś piękną pierwszą połowę i kawałek drugiej - aż do utraty gola, rozegrała Borussia Dortmund w przemeblowanym składzie. Klopp powinien wpuścić Lewego, Błaszczyka i Reusa dużo wcześniej. Mogło by to się skończyć 3:0 lub więcej ;).
Co do Legii to ***** mać przez te błędy sędziowskie wolałbym już chyba aby Lech majstra zdobył.
MorgiBack
28-04-2013, 16:46
Zagłebie 4 : 0 Ślaśk.
Zagłębie w końcu przerwało złą passę ze Śląskiem u siebie. Brawo !.
Jako że mam tu stałych czytelników postaram się na dniach dodać relacje z wyjazdów :) niestety długa przerwa była spowodowana szpitalem po wyjeździe do Gliwic gdzie mój autokar się rozbił i zginęło 2 moich kolegów a ja sam mam rękę do rekonstrukcji.Ale do Warszawy jadę ;)
A mecz z Podbeskidziem to był pokaz pseudo piłki nożnej i szkoda się nad tym rozpisywać ;)
#up
Współczuje chłopaki, śmierć kibica jak śmierć brata.
MorgiBack
30-04-2013, 14:14
Dzisiaj Borussia - Real. Jakie obstawiacie wyniki.
Ja liczę, że "Lewy" znów pokaże klasę i wpakuję 2-3 bramki. :D
'Oxidosis'
30-04-2013, 15:37
mialem nie pisac ( i w sumie nie pisze ) ale w typowanie wynikow z checia sie pobawie
Real 3-1 Borussia
Barcelona 2-1 Bayern
Zarexoholik?
30-04-2013, 16:57
mialem nie pisac ( i w sumie nie pisze ) ale w typowanie wynikow z checia sie pobawie
Typując wyniki w poście myślisz, że nie napisałeś posta? :confused: co za typ, beka
#topic
Mam nadzieję, że Lewandowski podtrzyma serię i dobije aktorów.
Τettmeier
30-04-2013, 17:00
Typując wyniki w poście myślisz, że nie napisałeś posta? :confused: co za typ, beka
.
haha co typ przyjebie sie do kazdego kto sie odezwie Xd
Borussia dzis 0:2 dostanie
Jutro Barca przegra
'Oxidosis'
30-04-2013, 19:00
@tett
tj. tzw przegrane zycie, wiedzialem, ze ktorys z tych dwoch pseudo inteligentnych znawcow zasad pisowni sie odezwie, na dodatek po raz kolejny robiac z siebie blazna i nie wiedzac, ze w tym przypadku slowo "nie pisze" moze miec ( i ma ) zastosowanie do czasu przeszlego, co z kolei czyni tamto zdanie w pelni poprawnie napisane stylowo. ale pisze do typa, ktory nie zaliczyl najprostszych, a zarazem najgorszych studiow w tym kraju, wiec wybaczam.
co do wynikow barca moze wygrac nawet i 3-1, jednak nie oszukujmy sie niemieckie druzyny wejda do finalu. no, chyba, ze Real sie dzisiaj naprawde postara
Zarexoholik?
30-04-2013, 19:56
slowo "nie pisze"
To są dwa słowa synku.
"nie pisze" moze miec ( i ma ) zastosowanie do czasu przeszlego
NIE PISZE - to jest czas przeszły? hahahahahahahahhaa
pisze do typa, ktory nie zaliczyl najprostszych, a zarazem najgorszych studiow w tym kraju, wiec wybaczam.
To akcja z jakiegoś filmu?
#topic
Barca odpadnie, nie ma szans na odrobienie takiej straty. BVB wygra tak z 2:1.
Mamed first
30-04-2013, 20:40
Hasta El Final Vamos Real!
MorgiBack
30-04-2013, 21:05
Najlepej załóżcie sobie temat "Język Polski - Ortografia" i tam sie wypowiadajcie OK?
#topic.
Real popłynie, a jutro Barca wygra 5:0 HEHE XD
Sokol from West
30-04-2013, 22:46
BVB w finale. Szkoda, bo Real był dziś lepszą drużyną, na pewno zagrali lepiej niż w pierwszym meczu. Szkoda tych sytuacji z pierwszych 15 minut, a najbardziej tej Ozila. Myślę, choć wiadomo, mogę się mylić, gdyby Real szybciej strzelił bramkę, na początku spotkania, mecz mógłby się potoczyć inaczej. Pozostaje niedosyt, bo liczyłem po 1 połowie, że jednak uda im się odrobić tę stratę. Gratulację dla BVB, teraz pozostaje czekać na jutrzejszy mecz i kolejnego finalistę ;).
Barca - Bayern 2:2, taki wynik obstawiam, myślę, że Katalończycy się nie podniosą, choć widzieliśmy dziś, że Królewskim niewiele do tego wyczynu zabrakło, a Barca pokazała nie raz, że i z takich opresji umie wyjść. Czekam z niecierpliwością na jutrzejszy mecz :)
Maatinii
30-04-2013, 22:50
http://www.youtube.com/watch?v=p40XhSXifBM Tak jutro mecz będzie wyglądał ;D
Zarexoholik?
30-04-2013, 22:58
R.I.P. Real
Lewandowski > Real
co pokazał Manchester przez ostatnie edycje LM?
:confused:
3 lata temu przegrał we finale z Barcą 2 lata temu nie wyszedł nawet z grupy a w tym roku zatrzymali się na 1/8
Pogrubiłem ci odpowiedź.
R.I.P. Real
Lewandowski > Real
Real osiągnął 3 półfinał z rzędu a co pokazał Manchester przez ostatnie edycje LM? 3 lata temu przegrał we finale z Barcą 2 lata temu nie wyszedł nawet z grupy a w tym roku zatrzymali się na 1/8 -marny wynik jak na 20-krotnego mistrza Anglii.
#Top
Gratulację dla bvb chociaż i tak we finale polegną z Bayernem.
nie chce mi sie rozpisywac co i jak ale gdzies trzeba wylac smutki.
polfinal przegrany w dortmundzie. aw
ans byl mozliwy, ale zawiedli ci, od ktorych sie najwiecej wymagalo - ronaldo ozil i higuain. ozil chcial zostac pierdolonym bohaterem a wyszlo jak wyszlo czyli chujowo-najlepszy komentarz ziomka z pubu 'ozil ***** otworz oczy'. kaka i benzema zmiana meeeeega props.
cel na lm 13/14 - przewietrzenie kadry, Mou pewnie odejdzie wiec trener godny zastapienia go i oczywiscie utrzymanie formy przez caly sezon
MOU WRACAJ DO DOMU!
nQ8eKIRlUNI&hd=1
Gratulacje dla BvB, zasłużyli na ten awans. Królewskim został do wygrania Puchar Króla :)
Lewandowski > Real
Muller > Barka
#topic
Dzisiaj Barcelone czeka kolejna sroga lekcja futbolu w wykonaniu niemców i oczywiste wyeliminowania katalończyków z rozgrywek. R.I.P Barka :)
#Pique
Sory hopaki lewa
kshshshhshhhahssssss 07 zgłoś się
barca słabiutka rozumiem, ale żeby w półfinale LM przegrywać 0-7? tuż to już przegrywa się nie tyle co umiejętnościami, a nawet charakterem. KOMPROMITACJA I OŚMIESZENIE
Sokol from West
02-05-2013, 01:17
barca słabiutka rozumiem, ale żeby w półfinale LM przegrywać 0-7? tuż to już przegrywa się nie tyle co umiejętnościami, a nawet charakterem. KOMPROMITACJA I OŚMIESZENIE
Nie pisz tak, bo za chwilę hejty polecą na Twoją Chelsea, jak to bywa na tym forum xD.
Tak wokół tematu dzisiejszego czyli meczu, kawałki wypowiedzi z portali społecznościowych:
Jaki jest kierunkowy do Barcelony ? 07 HAhahahahahaha
Przychodzi Messi do monopolowego i mówi: - poproszę 07
szacunek za bramkę honorową ...w prawdzie nie do tej bramki, ale zawsze coś :D
0:7 Zgłoś się :D
To jest właśnie szacunek kibiców jednego klubu do innego. Jedynie co tutaj, w naszym kraju większość kibiców potrafi, to hejtować, wyśmiewać wrogi/inny klub, a jak ich ulubiony przegrywa, to siedzą cicho, bez żadnego słowa.
@t
Wiadome było, że skoro Messi nie gra, to Barca żegna się z LM. Zbytnio nawet się nie starali, by ten mecz wygrać. Zarówno Bayern, jak i BVB awans sobie zapewniły w pierwszych meczach, więc raczej tutaj było wiadome, że będzie niemiecki finał. Teraz pozostaje tylko czekać na finał ;).
W tym roku mamy:
Lewy & Muller > Real & Barca
Fakt faktem, Katalończycy skompromitowali się w tegorocznym półfinale. Porażka 0-7 w dwumeczu, na pewno pozostanie na długo w pamięci kibiców. Po losowaniu, można było powiedzieć, że Barca trafiła najgorzej jak mogła, na rozpędzony Bayern, który w lidze, miał serię zwycięstw 5:1, 6:0, 6:1 itp. Bawarczycy pokazali, że mogą podbić LM. Nie spodziewałem się, że mogą oni rozbić 'Wielką Barce', za którą większość stawał murem, nie dając dojść do słowa. Jak to się mówi 'Coś się kończy, coś zaczyna'. Myślę, że BVB się wykruszy po tym sezonie(pisałem już to w poprzednim swoim poście), a Bayern może dominować, choć to też nie jest pewne ;). Zobaczymy co pokaże Guardiola. Liczyłem z drugiej strony, na którąś z drużyn hiszpańskich w finale. Mam nadzieję, że Real w następnym sezonie pokaże swoją siłę i wreszcie wygra LM ;).
Hustlerek
02-05-2013, 02:41
Przed meczem jak każdy kibic wierzyłem, że odrobienie strat jest jeszcze możliwe, wspominając choćby mecz BvB-Malaga lub wczorajszą końcówkę Realu. Po golu Robena zdałem sobie sprawę, że padną kolejne gole ponieważ szans na awans już nie było i gracze Barcelony doskonale o tym wiedzieli. Mimo to jestem dumny z tego co Barcelona osiągnęła w poprzednich sezonach i cieszę się tego, że miałem szanse to widzieć na własne oczy. Europa najwyraźniej nauczyła się z nimi grać i nie zgadzam się, że era Barcelony dobiegła końca ponieważ moim zdaniem nadal grają oni football jedyny w swoim rodzaju. Każdy będzie bronił swojego klubu ale ja uważam, że styl gry prezentowany przez zawodników Barcelony jest zaj***sty i jaram się nim w ch*j! ELO!
Zarexoholik?
02-05-2013, 03:02
Tak jak pisałem - finał niemiecki. Barcelona bez Messiego nie istnieje.
Tumanbuga
02-05-2013, 12:01
A ja osobiście nie jestem kibicem, lubie sobie obejrzeć dobry mecz i mało mnie obchodzi czy wygra ta drużyna czy inna, pewnie tracę na tym troche emocji ale z drugiej strony zero spiny i zawsze dobry humor po ciekawym meczu niezależnie od jego wyniku. Miło oczywiście popatrzeć na rozwój polskiej piłki w postaci Lewego czy Piszczka. Czekam na finał, Bayern wygra pewnie.
MorgiBack
02-05-2013, 13:07
Tak jak gdzieś widziałem fajny cytat:
Need 6 Goals,
Substituted Xavi And Iniesta and brought Thiago and Alexis....
#Barca Logic
Żeby obrońcy trofeum nawet z GRUPY nie wyszli to dopiero kompromitacja i ośmieszenie. Także ty tutaj masz najmniej do gadania Chealseomanie..
#topic.
To co odjebał Vilanowa woła o pomstę do nieba. Fakt Bayern zagrał(moim zdaniem) jeszcze lepiej niż w Monachium, ale takie zmiany al'a Frans Smuda.
Anyway, gratki dla Bayernu coś czuje, że BVB nie da rady.
Karpek II
02-05-2013, 13:46
Vilanova poddał ten półfinał już po pierwszym meczu sadzając zdrowego Messiego na ławce. A jak zobaczyłem Fabregasa na pozycji fałszywej 9, Pedro w ataku i Sancheza na ławce to jebłem śmiechem. Tito ośmieszył się po raz kolejny. Wciąż gramy bez trenera. Do tego nieobecność Puyola, Masche, Abidala, Busquetsa + nie do końca zdrowy Xavi + kosmiczna forma Niemców. To wszystko się zsumowało i nic dziwnego, że skonczyło się sytym wpierdolem. Przed meczem liczyłem na honorową wygraną, bo o odrobieniu strat nie było już mowy, ale jak zaczęły wpadać kolejne bramki dla Bayernu to nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać. Rzygać się chciało oglądając nieporadną grę Barcy w drugiej połowie. Po trzeciej bramce chyba każdy cule modlił się o zakończenie spotkania. Smutne ale prawdziwe...
Ciekaw jestem jak długo Bayern pociągnie z taką wysoką formą. Zobaczymy jak się będą prezentować w przyszłym sezonie.
Jeszcze co do Vilanovy to nie widzę go w przyszłym sezonie na ławce trenerskiej Barcelony, bo z człowiekiem który nie uczy się na własnych błędach wszystko pozostanie takie samo i nic nie wygramy. W Barcelonie potrzeba zmian na ławce trenerskiej jak i w składzie, bo z Messim, Xavim (chociaż forma już powoli spada ze względu na wiek) i Iniestą ta drużyna może jeszcze wiele osiągnąć.
W finale wygra Bayern (do 3x sztuka), ale będę za Borussią, ze względu na Polaków.
Straszną lipe ostatnio Barka gra. Nawet fajnie się wczoraj mecz oglądało siedząc pół najebanym :D. Patrze, ktoś zajebał ładną bramke, patrze a to Pique i lekki zonk z ziomkami. Z minute zajelo nam by ogarnąć, że to samobój...
Zarexoholik?
02-05-2013, 16:32
Straszną lipe ostatnio Barka gra. Nawet fajnie się wczoraj mecz oglądało siedząc pół najebanym :D. Patrze, ktoś zajebał ładną bramke, patrze a to Pique i lekki zonk z ziomkami. Z minute zajelo nam by ogarnąć, że to samobój...
Chwalić się tym, że się było pijanym - jakie to żałosne, penerskie, patologiczne.
#topic
Meczu nie oglądałem, zobaczyłem skrót. Wiedziałem, że to się tak skończy. Teraz tylko czekać aż Bayern rozbije BVB.
Wyczuwam ból dupy bo bania po 1 piwie.
Nie wiem co to znaczy, ale zakładam, że jesteś gejem skoro wyczuwasz 'ból dupy' innego faceta.
no Ciebie to dupa naprawde musi boleć
Nie martw się o nią geju.
wole już być gejem w opinii jednego czlowieka, niż być uzależnionym od gry, w której nic sie nie dzieje
Jednego? Tak sądzisz? Ja jestem uzależniony od gry? Jakiej niby? Marne dziecko!
Chwalić się tym, że się było pijanym - jakie to żałosne, penerskie, patologiczne.
Wyczuwam ból dupy bo bania po 1 piwie.
no Ciebie to dupa naprawde musi boleć
wole już być gejem w opinii jednego czlowieka, niż być uzależnionym od gry, w której nic sie nie dzieje
fajne te twoje bajeczki, jak dorosniesz to zacznij pisac bajki dla dzieci
#
Zawisza 4-1. W końcu zwycięstwo (nie licząc walkoweru)... Do awansu jeszcze daleko ...
Barcelona bez Messiego nie istnieje.
z nim też bardzo niewiele zrobiła w Monachium, więc nie ma się co tłumaczyć.
moge jedynie powiedzieć, że Bayern zrobi z defensywy BvB plaże w Normandii a Lewy zostanie sprowadzony do gleby. Bawarczycy to potęga jakich mało.
PS. Ulubiony napój barcelony ? / kochany hejter
http://i43.tinypic.com/r2vju0.jpg
W rewanżowym spotkaniu półfinału Ligi Mistrzów Bayern rozbił Barcelonę na jej stadionie 3:0. W całym dwumeczu wygrał 7:0. - Do finału awansowali zasłużenie, ale nie uważam, aby byli od nas lepsi - wypalił po spotkaniu obrońca hiszpańskiego klubu Daniel Alves.
kolejny mistrz wypowiedzi pomeczowych xD! równie dobry jak Xavi
Sokol from West
02-05-2013, 20:00
W rewanżowym spotkaniu półfinału Ligi Mistrzów Bayern rozbił Barcelonę na jej stadionie 3:0. W całym dwumeczu wygrał 7:0. - Do finału awansowali zasłużenie, ale nie uważam, aby byli od nas lepsi - wypalił po spotkaniu obrońca hiszpańskiego klubu Daniel Alves.
kolejny mistrz wypowiedzi pomeczowych xD! równie dobry jak Xavi
Alves słynie z tego typu wypowiedzi, nigdy nie powie złego słowa o Sobie/Drużynie. Jeśli się nie mylę, to już była kiedyś sytuacja, z jego wypowiedzią, tylko skierowana w stronę Realu. Taki trochę jest zapatrzony w Siebie, zero samokrytyki.
"Nie uważam, aby byli od nas lepsi" - szkoda, że tego nie było widać na boisku ;)
MorgiBack
02-05-2013, 20:43
Legia w pięknym stylu wygrała na boisku rywala w finale Pucharu Polski 2:0 !
Puchar jest Nasz panowie ! :)
Tak jak gdzieś widziałem fajny cytat:
Żeby obrońcy trofeum nawet z GRUPY nie wyszli to dopiero kompromitacja i ośmieszenie. Także ty tutaj masz najmniej do gadania Chealseomanie..
ja mam najmniej? a ty co masz jebany noł nejmie, wyjdź i nie wracaj
może z grupy nie wyszli, ale mimo wszystko to była silna grupa a wtedy Chelsea była w kryzysie (teraz grają w finale LE), ale w półfinale i finale byli teoretycznie gorszym zespołem i skazywani na porażkę a mimo to wygrali z Barcelona i Bayernem w znacznej mierze dzięki poświęceniu i zaangażowaniu. Mourinho ich nazwał "bohaterami" :)
MorgiBack
04-05-2013, 19:23
ja mam najmniej? a ty co masz jebany noł nejmie, wyjdź i nie wracaj
ale mimo wszystko to była silna grupa
noŁ nejmie ? Okej, poziom twojej inteligencji jest zajebisty. Mega silna grupa :DDD, dla obrońców tytułu silna grupa XD.
Mou nie wyciągnie z tej drużyny już nic bo się nie da. Abramowicz zwolni go jak zacznie przegrywać ważne mecze. Jak zwykle ;).
#topic.
GKS 2 Górnik 0. Dziwna ta nasza polska liga :DD
Mou nie wyciągnie z tej drużyny już nic bo się nie da. Abramowicz zwolni go jak zacznie przegrywać ważne mecze. Jak zwykle ;).
Jose z nie takich opresji już wyciągał swoich podopiecznych więc i tym razem sobie poradzi :)
Chelsea gra teraz w finale LE i jest zdecydowanym faworytem, podczas gdy twoja Barca dostała siódemeczke i siedzi cicho, lepiej miec jakieś trofeum niż DOSTAĆ BATY W PÓŁFINALE LM? Nie chce hejtować Katalończyków, ale jestem zmuszony w Twoim przypadku, bo Twoje posty są smieszne i prowokujace.
79' BvB 1:1 Bayern - szybszy finał, jak tak będą twardy grali obrońcy z Lewym, to sobie chłopak nie zagra :D (Bayern większość w rezerwie)
#down
Nie pisze, ze Barca to cioty, gram w piłke od 8lat 1liga podkarpacka juniorów starszych.. Ale hejt tego typa zmusił mnie do tego, zebym podkresil rozmiar porażki..
Creatynka
04-05-2013, 21:32
@up
Piszesz ze Barca dostała 7 i siedzi cicho, ja sie z tym nie zgodzę. Jeżeli grałeś kiedyś w piłkę to pewnie wiesz ile taki zawodnik zostawia serca na boisku, ile wkłada starań zeby jego drużyna wygrała, piłka nożna to jest sport a w sporcie raz sie przegrywa raz wygrywa, dlatego irytują mnie osoby które piszą "oo barca cioty 4-0 hahhah" a ty swoim komentarzem w części sie do nich upodabniasz.
@top
Mam nadzieje ze Legia jutro wygra ;]
@up
Piszesz ze Barca dostała 7 i siedzi cicho, ja sie z tym nie zgodzę. Jeżeli grałeś kiedyś w piłkę to pewnie wiesz ile taki zawodnik zostawia serca na boisku, ile wkłada starań zeby jego drużyna wygrała, piłka nożna to jest sport a w sporcie raz sie przegrywa raz wygrywa, dlatego irytują mnie osoby które piszą "oo barca cioty 4-0 hahhah" a ty swoim komentarzem w części sie do nich upodabniasz.
no najwiecej serca zostawil Messi, lololol. Vilanova tez dal z siebie wszystko!
#
4-3 Realu. dobry, otwarty mecz.
Karpek II
04-05-2013, 22:19
Chelsea gra teraz w finale LE i jest zdecydowanym faworytem, podczas gdy twoja Barca dostała siódemeczke i siedzi cicho, lepiej miec jakieś trofeum niż DOSTAĆ BATY W PÓŁFINALE LM? Nie chce hejtować Katalończyków, ale jestem zmuszony w Twoim przypadku, bo Twoje posty są smieszne i prowokujace.
Chelsea gra w finale pucharu dla średniaków europejskich, bo jako obrońca LM w kolejnym sezonie nie wyszła nawet z grupy, podczas gdy Barca gra w półfinale LM 6x z rzędu (rekord) i ma już prawie zagwarantowane czwarte Mistrzostwo Hiszpanii w ostatnich 5 latach, więc uspokój się hejterze. A jak masz pierdolić głupoty o zdobytych trofeach to lepiej zamilcz bo w ostatnich latach to ciągle Barca lideruje w tym rankingu, dlatego wasza radość po ostatnim przegranym półfinale z Bayernem jest uzasadniona : [
#edit
Mourinho wygwizdany na SB : /
Kaziu Extreme
04-05-2013, 23:41
Lider na co najmniej dzien w Poznaniu! Doping totalny ogien, oprawa mega choc trzeba bylo pokrzyczec na wiare z pietra, zeby podciagnela wyzej glowe Hadesa. Flaga podjebana, gardlo zdarte, czego chciec wiecej w tym momencie! ;]]
Chelsea gra w finale pucharu dla średniaków europejskich, bo jako obrońca LM w kolejnym sezonie nie wyszła nawet z grupy, podczas gdy Barca gra w półfinale LM 6x z rzędu (rekord) i ma już prawie zagwarantowane czwarte Mistrzostwo Hiszpanii w ostatnich 5 latach, więc uspokój się hejterze. A jak masz pierdolić głupoty o zdobytych trofeach to lepiej zamilcz bo w ostatnich latach to ciągle Barca lideruje w tym rankingu, dlatego wasza radość po ostatnim przegranym półfinale z Bayernem jest uzasadniona : [
#edit
Mourinho wygwizdany na SB : /
Fascynujacy, bo jesli sie nie myle to najbardziej utytułowanym klubem na świecie jest Rm. Wiem, że Cie to zabolało, ale taka jest prawda, że Twoja barca mogła sobie wygrać LM (4x?) dojść do półfinału i tam odpaść, ale Real WYGRAŁ LM 9x co jest najwyższym wynikiem. Btw, śmieszny z Ciebie expert, bo jak Bayern ośmieszył was w półfinale to nie miałeś odwagi sie wypowiadac ;). Chelsa gra w finale LE -a barca ociera łzy po spotkaniu z Bayernem, wolałbym grać w finale dla średniaków, niż zostać ZMIAŻDŻONYM W PÓŁFINALE NAJWAŻNIEJSZYCH PIŁKARSKICH ROZGRYWEK ŚWIATA.
http://i44.tinypic.com/34h78na.jpg
Potwierdzenie pierwszych wersów ;]
Karpek II
05-05-2013, 10:53
Fascynujacy, bo jesli sie nie myle to najbardziej utytułowanym klubem na świecie jest Rm.
Pisałem o ostatnich latach ignorancie. Faktem jest, że Barca to najlepszy klub ostatniej dekady i najbardziej utytułowany. Widzisz różnice? Najzabawniejsze jest to (http://demotywatory.pl/466437/Niech-znikna-ci-co-sie-przeszloscia-szczyca), że zawsze bronicie się tym, że "RM to najbardziej utytułowany zespół świata i ma najwięcej Liguf Mistrzuw", a 90% tych zazdrośników co tak pisze, nie widziała nawet jednego zwycięstwa Realu w Champions League. : (
btw. Z tym, że Real to najbardziej utytułowany klub świata to też się mylisz. : (
Wiem, że Cie to zabolało, ale taka jest prawda, że Twoja barca mogła sobie wygrać LM (4x?) dojść do półfinału i tam odpaść, ale Real WYGRAŁ LM 9x co jest najwyższym wynikiem.
O czym ty piszesz? Co mnie miało zaboleć? To, że na przestrzeni ostatnich lat mogłem patrzeć jak Barca zdobywa 3x LM? Ty nie zobaczyłeś żadnego pucharu LM dla Realu, ale jednak lubisz się nimi chwalić, hehe. Wniosek z twojej wypowiedzi jest prosty: kibicujesz Realowi tylko ze względu na dużą ilość trofeów!
Btw, śmieszny z Ciebie expert, bo jak Bayern ośmieszył was w półfinale to nie miałeś odwagi sie wypowiadac ;).
[?] Przecież wypowiedziałem się po każdym meczu półfinałowym Barcy bajkopisarzu.
Chelsa gra w finale LE -a barca ociera łzy po spotkaniu z Bayernem, wolałbym grać w finale dla średniaków, niż zostać ZMIAŻDŻONYM W PÓŁFINALE NAJWAŻNIEJSZYCH PIŁKARSKICH ROZGRYWEK ŚWIATA.
No i chuj z tego, że Barca w takiej słabej formie bez kilku podstawowych zawodników przegrała z obecnie najlepszym w Europie Bayernem? Nie uważasz, że lepiej przegrać łącznie siedmioma bramkami w szóstym półfinale LM z rzędu z Bayernem w takiej kosmicznej formie, niż przegrać z trzecioligowym Alcorcon 4:0 grając w podstawowym składzie? Do tej pory nie ogarniam jak wam się to udało! Ja tam wole, żeby Barca wygrała kolejny tytuł mistrza Hiszpanii, niż chujowy Puchar Ligi Europejskiej dla tych gorszych. Jestem przekonany, że większość kibiców Chelsea też wolałaby wygrać mistrzostwo kraju niż Lige Europejską.
I w jakim celu wklejasz mi ten ranking? Chyba każda osoba która choć trochę interesuję się piłką powinna go znać na pamięć... Co mi chciałeś udowodnić/przypomnieć? Że Real ma najwięcej LM? OKI! A teraz wklej ranking zdobytych wszystkich trofeów/LM w ostatniej dekadzie.
MorgiBack
05-05-2013, 12:39
Po pierwsze Carlos.
Naucz się czytać ze zrozumieniem, bo jesteś takim 'mormonem', że zaślepia ciebie wiedza, której nawet nie posiadasz. Jeśli pierwszy punkt wypełnisz kieruj się do nastepnego.
Po drugie.
Jesteś kolejnym hejterem, który gówno się zna a się wypowiada. Żałosne, tak jak napisał Karepk II Chealsea gra w LE - czyt. Liga średniaków. Więc proszę cie.
Wszystko co powiedział Karpek II powiedział jest trafione w sedno i nie trzeba nic dodawac ^.^
Wystarczy się kreować punktem pierwszym!.
A po trzecie i naważniejsze.
Jestem ciekaw czy taki z ciebie zagorzały kibic Realu, ciekawi mnie to czy wg widziałeś jakiś ligowy mecz/puchar, który rozegrał Real.
Mówisz o trofeach, na oczy nie widziałeś kiedy to Real zdobywał. Jeszcze ciebie na świecie nie było. Barca jest najlepsza w tej dekadzie i byłem świadkiem ich zwycięstw.
Po co ja to pisze skoro Karpek to samo napisał :D
#topic
Legia dzisiaj o 3ptk z Lechia, będzie ciężko ale liczymy na zwycięstwo.
#down
Kibicuje Barce od kiedy Henry przeszedł do Barcu :*
Jestem ciekaw czy taki z ciebie zagorzały kibic Realu, ciekawi mnie to czy wg widziałeś jakiś ligowy mecz/puchar, który rozegrał Real.
Mówisz o trofeach, na oczy nie widziałeś kiedy to Real zdobywał. Jeszcze ciebie na świecie nie było. Barca jest najlepsza w tej dekadzie i byłem świadkiem ich zwycięstw.
WIERNY KIBIC ZWYCIĘSKICH DRUŻYN, OD ZAWSZE NA ZAWSZE, OD 2009 DO KOLEJNEJ PRZEGRANEJ, ahoj!
#
Udine z Zielińskim w wyjsciowym skladzie gra z Sampdorią, już 1-1. Czekam na Liverpool-Everton i United-Chelsea. Ciekawie się zapowiadają.
'Oxidosis'
05-05-2013, 13:50
Real Madryt nie jest najbardziej utytułowanym klubem...
a co do LE to nie jest liga średniaków, tam są naprawdę bardzo ciekawe drużyny, choć fakt faktem to LM jest najbardziej prestiżową ligą i każdy właściciel drużyny wolałby grać nawet w 1/8 LM niż wygrać puchar LE, za awans do 1/8 LM każda z drużyn otrzymuje 20 mln euro premii, za zwycięstwo w LE druzyna otrzymuje 3 mln euro, reszte dopowiedźcie sobie sami... chociaż fakt faktem, puchar pucharem
Zarexoholik?
05-05-2013, 13:58
A teraz wklej ranking zdobytych wszystkich trofeów/LM w ostatniej dekadzie.
To dziecko chwali się osiągnięciami klubu z lat kiedy jeszcze nie było go na świecie, to jest najmocniejsze!
Chelsa gra w finale LE -a barca ociera łzy po spotkaniu z Bayernem, wolałbym grać w finale dla średniaków[/CENTER]
Ja bym wolał wygrać ligę w danym kraju, bo to najważniejsze trofeum, o które najdłużej się walczy, a zdobywa je najlepsza drużyna w danym kraju.
Aaaaa i zapomniałbym dodać, że Chelsea może nawet nie zająć 4 miejsca w lidze...
MorgiBack
05-05-2013, 14:20
Ajax Amsderdam po raz 3 z rzędu mistrzem Holandii.
Możemy się chwalić pucharami, osiągnięciami, ale jednak dostać siódemeczke jako niby "najlepsza drużyna w historii" w półfinale LM to w chuj wstyd i chyba żaden z klubów tego nie doświadczył. To udowadnia, że Barca co najwyżej może pomarzyć o takim mianie :}
Możemy się chwalić pucharami, osiągnięciami, ale jednak dostać siódemeczke jako niby "najlepsza drużyna w historii" w półfinale LM to w chuj wstyd i chyba żaden z klubów tego nie doświadczył. To udowadnia, że Barca co najwyżej może pomarzyć o takim mianie :}
nie no co Ty, 7 z Bayernem, co to jest, w polfinale LM? fanboje maja taki tok myslenia jak Xavi czy Alves, ktory blysnal ostatnio swoja inteligentna pomeczowa wypowiedza
#
0-1 dla Zawiszy, awans bardzo realny
Aaaaa i zapomniałbym dodać, że Chelsea może nawet nie zająć 4 miejsca w lidze...
raczej zagrają w przyszłym sezonie w LM wygrywając przed chwilą po raz kolejny z Manchesterem.
Manchester - Chelsea 0:1
raczej zagrają w przyszłym sezonie w LM wygrywając przed chwilą po raz kolejny z Manchesterem.
dobry mecz, graty ;dd Mata prze koks, caly sezon wspaniala forma : D niech wraca do Madrytu :D:D:D
Zarexoholik?
05-05-2013, 19:02
luiz dobra gra aktorska, potem pewnie będą śmieszne gify, ma szanse zagrać w Kac Vegas 3
co jak co RIKOSZET, ale MANCHESTER UNITED jest MISTRZEM ANGLIIIIIIIIIIIIIII
#jest i nasz aktor
http://www.dailymotion.com/video/xzm4zk_patada-rafael_sport?start=18#.UYaRFrXKG_g
hehe
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/428530_370115736428125_450328243_n.jpg
nononono
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/428530_370115736428125_450328243_n.jpg
nononono
ahahah Troll lvl: David Luiz!
http://i.minus.com/ibevm3P0mefEsn.gif
Uhuhu już oburzeni kibice przegranych. Chelsea w tym sezonie grała z United 5 razy: wygrała 3 razy, zremisowała i przegrała ale wszyscy wiemy w jakich okolicznościach. Przy okazji eliminując ich z Carling Cup i pucharu Anglii, więc co? czujecie ból dupy? :}
a co do tej sytuacji z luizem to nie popieram takiego zachowania, trochę stracił w moich oczach.. ale racjonalnie na to patrząc został kopnięty z premedytacją, celem rafaela nie była piłka a luiz po prostu trochę od siebie sobie dodał z tym upadkiem ale to tyle. nie trzymał się za głowę, twarz cokolwiek. a ten uśmiech to nic nowego u niego, w 100% Luiz :)
anyway Manchester po raz kolejny przegrywa u siebie na OT :)
Zarexoholik?
06-05-2013, 00:34
Uhuhu już oburzeni kibice przegranych. Chelsea w tym sezonie grała z United 5 razy: wygrała 3 razy, zremisowała i przegrała ale wszyscy wiemy w jakich okolicznościach. Przy okazji eliminując ich z Carling Cup i pucharu Anglii, więc co? czujecie ból dupy? :}
a co do tej sytuacji z luizem to nie popieram takiego zachowania, trochę stracił w moich oczach.. ale racjonalnie na to patrząc został kopnięty z premedytacją, celem rafaela nie była piłka a luiz po prostu trochę od siebie sobie dodał z tym upadkiem ale to tyle. nie trzymał się za głowę, twarz cokolwiek. a ten uśmiech to nic nowego u niego, w 100% Luiz :)
anyway Manchester po raz kolejny przegrywa u siebie na OT :)
Przegrali, bo byli gorsi - taka jest piłka, zabrakło szczęścia. Jednak gra aktorska powinna być surowo karana, tym bardziej, że zostało to udokumentowane. Niech się zastanowi, czy chce grać w piłkę, czy w filmach.
Ale przecież Luiz nie symulował. Został kopnięty ze sporą agresją to naturalnie się przewrócił. A że później się śmiał to już jego sprawa. Jeszcze gdyby leżał z minutę, dwie a on wyśmiał sytuację i wstał. Śmieszna sytuacja :)
Nie rozśmieszaj mnie typie. Jeszcze raz odsyłam cię do TEGO (http://www.dailymotion.com/video/xzm4zk_patada-rafael_sport?start=18#.UYaRFrXKG_g) filmiku. Widać jak luiz walczy "o piłkę", przewrócił się, zaśmiał, złapał za nóżkę, a później znowu się skręcał "z bólu". Jesteś zaślepionym dzieckiem rikoszet.
btw. naucz się edytować posty synku
Przegrali, bo byli gorsi - taka jest piłka, zabrakło szczęścia. Jednak gra aktorska powinna być surowo karana, tym bardziej, że zostało to udokumentowane. Niech się zastanowi, czy chce grać w piłkę, czy w filmach.
Ale przecież Luiz nie symulował. Został kopnięty ze sporą agresją to naturalnie się przewrócił. A że później się śmiał to już jego sprawa. Jeszcze gdyby leżał z minutę, dwie a on wyśmiał sytuację i wstał. Śmieszna sytuacja :)
Karpek II
07-05-2013, 11:18
Śmieszny to jesteś ty. Symulka prawie dokładnie taka sama jak Busquetsa kilka lat temu, z której do dziś śmieją się fani Chelsea, a teraz ich zawodnik robi to samo, cały świat śmieje się z Luiza dając mu tytuł symulanta roku, a oni go i tak bronią! Ja pierdole, śmieszny klub, śmieszni kibice XD
btw. Rozumiem, że Luiz przejął rolę największego symulanta w Chelsea po Drogbie? kk
#t
Nikt jeszcze nie pisał o meczu Barcy i Messim, więc ja napiszę.
Barcelona 4:2 Betis
Dzięki dwóm bramkom w meczu z Betisem, Messi osiągnął sześć trafień w ostatnich czterech meczach, w których wchodził z ławki. Sześć bramek w 142 minuty, co oznacza, że Messi strzelał niespełna co 24 minuty! Messi może pochwalić się też innym wspaniałym osiągnięciem. Argentyńczyk strzelał przynajmniej jedną bramkę w 21 meczach z rzędu, w których występował.
Messi nawet jak siedzi na ławce to jest lepszy od Cristiano. : [ Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości, kto jest najlepszym piłkarzem świata? [halowców i innych zazdrośników nie pytam] Czekam na piątą ZP.
MorgiBack
07-05-2013, 12:42
#up.
Sama prawda. Ale zaraz znów zacznie SedaN hejtować i wypisywać o AbaramoChealsea w samych superlatywach.
#topic.
Derby górnego śląska dla Piasta. Jaja będą jak beniaminek zagra w eliminacji ligi europejskiej. haha :D
Messi nawet jak siedzi na ławce to jest lepszy od Cristiano. : [ Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości, kto jest najlepszym piłkarzem świata? [halowców i innych zazdrośników nie pytam] Czekam na piątą ZP.
w meczu z Bayernem oszczedzali go na lige? kk
#
jeszcze 4 mecze do rozegrania na Bernabeu, oby wszystkie bez przegranej, wtedy caly sezon bez porażki na ESB.
Śmieszny to jesteś ty. Symulka prawie dokładnie taka sama jak Busquetsa kilka lat temu, z której do dziś śmieją się fani Chelsea, a teraz ich zawodnik robi to samo, cały świat śmieje się z Luiza dając mu tytuł symulanta roku, a oni go i tak bronią! Ja pierdole, śmieszny klub, śmieszni kibice XD
btw. Rozumiem, że Luiz przejął rolę największego symulanta w Chelsea po Drogbie? kk
#t
Nikt jeszcze nie pisał o meczu Barcy i Messim, więc ja napiszę.
Barcelona 4:2 Betis
Dzięki dwóm bramkom w meczu z Betisem, Messi osiągnął sześć trafień w ostatnich czterech meczach, w których wchodził z ławki. Sześć bramek w 142 minuty, co oznacza, że Messi strzelał niespełna co 24 minuty! Messi może pochwalić się też innym wspaniałym osiągnięciem. Argentyńczyk strzelał przynajmniej jedną bramkę w 21 meczach z rzędu, w których występował.
Ja pierdole, ty serio jesteś tak głupi, że nie widzisz w tych sytuacjach różnicy? i jak go bronie? napisałem, że nie popieram takiego zachowania mimo wszystko. Busquets i wielu z barcy zostaną lekko kopnięci (albo w ogóle ich nikt nie dotknie) i się łapią po twarzach, a Luiz został kopnięty z premedytacją, z siłą to chyba nic dziwnego że upadł i się trzymał za nogi? (NIE, NIE ZA TWARZ). w ogóle nie porównuj swoich symulantów do innych piłkarzy, bo są bezkonkurencyjni ;[
jak messi zdobędzie w tym roku złotą piłke to chyba jebne na twarz XD jeżeli ktoś z dwójki messi/ronaldo to co jak co ale w tym roku ronaldo sie po prostu należy :)
łap tu filmik może zrozumiesz przygłupie
gYhgGvplbBA
Karpek II
07-05-2013, 16:57
w meczu z Bayernem oszczedzali go na lige? kk
Nie wiadomo dlaczego nie zagrał w rewanżu z Bayernem, zapytaj Vilanovy.
Ja pierdole, ty serio jesteś tak głupi, że nie widzisz w tych sytuacjach różnicy? i jak go bronie? napisałem, że nie popieram takiego zachowania mimo wszystko. Busquets i wielu z barcy zostaną lekko kopnięci (albo w ogóle ich nikt nie dotknie) i się łapią po twarzach, a Luiz został kopnięty z premedytacją, z siłą to chyba nic dziwnego że upadł i się trzymał za nogi? (NIE, NIE ZA TWARZ).
Jakby serio go tak bolało to by się nie śmiał. Jakby nie symulował to ludzie by o tej sytuacji nie mówili. Ja tam nie widzę jakiegoś większego przewinienia ze strony gracza Manchesteru... No ale kibice Chelsea wiedzą lepiej, nie przyznają że ich zawodnik tak śmiesznie symulował, bo wyszli by na hipokrytów. : [
jak messi zdobędzie w tym roku złotą piłke to chyba jebne na twarz XD
Z zazdrości?
jeżeli ktoś z dwójki messi/ronaldo to co jak co ale w tym roku ronaldo sie po prostu należy :)
Za co? Za finał Pucharu Króla?
Po co mi wklejasz jakieś żałosne filmiki zrobione przez takich zazdrośników jak ty? Taki filmik można zrobić o każdej drużynie buraku.
Jakby serio go tak bolało to by się nie śmiał. Jakby nie symulował to ludzie by o tej sytuacji nie mówili. Ja tam nie widzę jakiegoś większego przewinienia ze strony gracza Manchesteru... No ale kibice Chelsea wiedzą lepiej, nie przyznają że ich zawodnik tak śmiesznie symulował, bo wyszli by na hipokrytów. : [
Z zazdrości?
Za co? Za finał Pucharu Króla?
Po co mi wklejasz jakieś żałosne filmiki zrobione przez takich zazdrośników jak ty? Taki filmik można zrobić o każdej drużynie buraku.
ok zacząłeś się bawić w jakieś śmieszne wklejki, panu podziękujemy
To chyba się nie doczekasz, bo póki co w roku kalendarzowym CR strzelił więcej bramek, oraz gra dużo, dużo lepiej [w opinii expertów] od Messiego.
Messi nic nie pokazał w żadnym z półfinałów, wręcz osłabił drużynę, a Ronaldo najprawdopodobniej zostanie królem strzelców LM. :)
Jednak gra aktorska powinna być surowo karana, tym bardziej, że zostało to udokumentowane.
Gdyby tak było to Barca każdy mecz kończyłaby walkowerem za nadmierna ilość czerwonych kartek..
Tu jak zwykle to samo.
Sedan wpadles w temat, ktory bedzie sie rozciagal na kilkanascie stron, a i tak z niego nic nie wyjdzie, zakoncz go najlepiej ; ]
Faul na Luizie widzialem juz w trakcie meczu i w powtorkach tez widze. Ladnie wysmial sytuacje.
@top
dzis walka o utrzymanie Wigan. Dolna czesc tabeli robi sie ciekawsza niz walka o top4.
Maatinii
07-05-2013, 22:27
Nie zagrał bo Vilanova nie wierzył w awans Barcelony i dlatego wolał żeby Messi wyleczył kontuzję. Sam powiedział to w konferencji prasowej po meczu.
Karpek II
08-05-2013, 00:12
ok zacząłeś się bawić w jakieś śmieszne wklejki, panu podziękujemy
Jakie wklejki? Lepiej od razu napisz, że nie wiedziałeś co odpowiedzieć rikoszet.
To chyba się nie doczekasz, bo póki co w roku kalendarzowym CR strzelił więcej bramek, oraz gra dużo, dużo lepiej [w opinii expertów] od Messiego.
W roku kalendarzowym Ronaldo ma tylko 2 bramki więcej od Messiego, rzeczywiście miażdząca przewaga, zwłaszcza że Messi miał kontuzję i nie zagrał kilka meczów. W opinii jakich ekspertów Cristiano gra lepiej, dużo lepiej od Messiego? Już dawno skończyły się te porównania Ronaldo vs Messi, teraz więcej się mówi o tym czy Messi jest najlepszy w historii. :-[
Messi nic nie pokazał w żadnym z półfinałów, wręcz osłabił drużynę, a Ronaldo najprawdopodobniej zostanie królem strzelców LM. :)
Nic nie pokazał bo miał kontuzję? Pomyśl czasami. W pierwszym meczu wpuścili go na siłę, mimo urazu, a w drugim meczu w ogóle nie zagrał. Piszesz, że kontuzjowany Leo nic nie pokazał w półfinale, ale zdrowy Ronaldo zagrał równie chujowo oba mecze, poza tą farciarską bramką po błędzie Hummelsa. Messi był królem strzelców LM ostatnie 4x i co w związku z tym?
Nie zagrał bo Vilanova nie wierzył w awans Barcelony i dlatego wolał żeby Messi wyleczył kontuzję. Sam powiedział to w konferencji prasowej po meczu.
Tyle, że Messi był już zdrowy i mógł normalnie zagrać. Myślę, że nie wystawił go dlatego, bo był przekonany, że Barca odpadnie (nawet z Messim) i po to, żeby ratować własną dupę. Polecam ten (http://www.blaugrana.pl/news/12960/por_qué,_tito.html) artykuł. Boje się następnego sezonu z tym człowiekiem na ławce trenerskiej. : (
'Oxidosis'
08-05-2013, 01:34
hahaha najlepsze jest to, ze gdy ktos napisze cos co nie podpasuje karpkowi II na temat barcelony robi to z zazdrosci :D co by tu duzo nie mowic po kompromitacji barcelony oraz po tak fenomenalnym sezonie bayernu smialo mozna ich nazywac lepsza ekipa od blaugrany na ten moment, jakos nie spotkalem sie do tej pory aby jakikolwiek kibic plul jadem ich w stronie, ale to pewnie dlatego ze oni faktycznie graja najlepsza pilke, zwyciezaja uczciwie i nie wąchają murawy po kazdym kontakcie jednoczesnie lapiac sie za twarze.
a z tym vilanowa to juz jest komedia, podziwiam niektorych kibicow ( na szczescie nie jest ich zbyt wiele ), ktorzy uwazaja ze zmiana trenera cos zmieni ( to znaczy cos na pewno, ale podejrzewam, ze niezbyt wiele ). na poczatku sezonu wszyscy zachwyceni, potem przyszedl kryzys, rouhra i blaganie o powrot tito, wrocil tito, znowu chwile jaranka bo barcelona wyszla z kryzysu, potem kilka slabszych meczow i nagle wielcy fani pisza ze vilanowa nie jest trenerem na miare blaugrany, co najwyzej dobrym asystentem? przeciez ten zespol gra jednym stylem, dopoki villa byl kapitalnym egzekutorem, xavi geniuszem srodka pola, dani alves/iniesta motorami napedowymi to wygrywali nawet wtedy, kiedy druzyna przeciwna wiedziala czego moze sie spodziewac, teraz nie dosc, ze wiekszosc druzyn europejskich wie, jak ustawic zespol przeciwko barcelonie, to xavi ewidentnie wypalony, villa to w ogole po sezonie chyba odchodzi, sanchez to chyba najwiekszy niewypal barcelony ostatnich lat, a na daniego alvesa nie da sie juz patrzec. tej druzynie potrzeba swiezosci, nowych zawodnikow, Ci starzy nie dosc, ze juz w wiekszosci nie w formie to i troche bez motywacji majac tyle sukcesow na koncie.
swoja droga, wszystko zmierza do tego, ze konczy sie era barcelony a rozpoczyna klubow niemieckich. jak bede mial czas to poszukam komentarza z 2011 roku, ktorym to przewidzialem ^^
poza tym jakim trzeba byc ograniczonym zeby poprzez jedna pomylke kogos pisac o tym przez pol roku
.Animal.
08-05-2013, 10:55
Koniec Fergusona na ławce trenerskiej wielka szkoda :((
Kto następca :D? Sądziłem że Mou wróci do Chelsea no ale teraz i MU wchodzi w gre
MorgiBack
08-05-2013, 11:01
Koniec Fergusona na ławce trenerskiej wielka szkoda :((
Kto następca :D? Sądziłem że Mou wróci do Chelsea no ale teraz i MU wchodzi w gre
Chyba oszalałeś Mou w MU? HAHA..Nie wezmą trenera, który prowadził kiedyś jego rywala.
Kandydatów jest wielu ja stawiam na Kloppa, Loewa, del Bosque(jeśli nie pójdzie do Realu.), Ancelotti. Jedyni, którzy mogliby poprowadzić ten klub.
'Oxidosis'
08-05-2013, 11:21
Chyba oszalałeś Mou w MU? HAHA..Nie wezmą trenera, który prowadził kiedyś jego rywala.
HAHAHA pamietam poczatki pracy mou w realu oraz to, jak pochlebnie wypowiadal sie o united, od zawsze mowil, ze ma nadzieje iz w jego karierze trenerskiej uda mu sie poprowadzic man utd.. z reszta zarzad manchesteru rowniez wypowiadal sie o mourinho w superlatywach. a chelsea jest takim samym rywalem jak arsenal, tottenham, everton, city, czy liverpool... no dobra moze tylko liverpool jest cos "ponad" rywalem. przeciez naturalna kolej rzeczy byloby, gdyby mou przeszedl do jakiegos angielskiego zespolu i nie do chelsea, tak, jak jest z zawodnikami, tak jest z trenerami... ale zbyt wiele wskazuje, ze bedzie pracowal w chelsea.
@poza tym ty z tymi trenerami na serio? przeciez klopp, del bosque i loew maja wazny kontrakt, tylko ancelotti jest dostepny na rynku, ktory najprawdopodobniej zawita lawke realu po odejsciu mourinhi
MorgiBack
08-05-2013, 11:46
Ty faktycznie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. I ty maturę z pola pisałeś wczoraj ?
To są moje typy! po za tym każdy kontrakt można zmienić/zerwać O_O.
Kandydatów jest wielu ja stawiam na Kloppa, Loewa, del Bosque(jeśli nie pójdzie do Realu.), Ancelotti. Jedyni, którzy mogliby poprowadzić ten klub.
znawca *****.
Klopp - watpie, by opuscil Dortmund. Typ trenera, który z niczego cos zbudowac
potrafi.
Loew - wazny kontrakt do Mundialu.
del Bosque - wazne kontrakt, w Madrycie nikt go nie chce...
Ancelotti - byly plotki wczoraj, ze jednak zostaje z PSG, jednak to tylko plotki, prawdopodobnie zastapi Mou.
Jesli Mou odejdzie, co nie jest pewne (daje 50/50), to albo do Chelsea albo do United.
Ja stawiam na Mou lub Scholes'a, Giggs'a lub WEBBA.
:p:p:p:p:p:p:p:p
chciałbym Moyes'a albo Klopp'a, Mourinho dla mnie odpada :)
Karpek II
08-05-2013, 12:11
Podobno miałeś się tu już nie wypowiadać forumowy gmochu hehe.
#t
Aż trudno uwierzyć, że Ferguson odchodzi z MU. A byłem pewny, że potrenuje jeszcze kilka sezonów. Mam tylko nadzieję, że The Special Five nie zastąpi go na ławce trenerskiej bo na to nie zasługuje. Kolejny klub by rozpierdolił po kilku sezonach. Niech idzie do Chelsea, pasuje tam jak ulał.
OHOHO jacy znawcy z użytkownikiem MorgiBack na czele. Aż się pośmiałem szczerze mówiąc ;D
Kończy się jakaś era ligi angielskiej i ogólnie piłki nożnej. Bez Fergusona na ławce teraz to nie będzie to samo ;[ ciężko bedzie go zastąpić. Mourinho na 100% przejdzie do ligi angielskiej. Obecnie bym stawiał 60% Chelsea, 30% Manchester, 10% City. Jose zapewne bardzo chciałby poprowadzić United, ale sądze, że za bardzo kocha Chelsea (powtarza to często w wywiadach) aby móc to zrobić kibicom The Blues, chociaż to jest biznes i sentymenty czasami odchodzą na drugi plan.. Zobaczymy.
Mój typ:
CHELSEA: Jose Mourinho
MANCHESTER: David Moyes
BARCELONA: Tomasz Hajto
'Oxidosis'
08-05-2013, 12:49
Ty faktycznie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. I ty maturę z pola pisałeś wczoraj ? smieszny jesteś.
To są moje typy! Idioto, a po za tym każdy kontrakt można zmienić/zerwać O_O.
haha nie, nie pisałem wczoraj matury ;) śmiałem się tylko na cb, bo z roku na rok co raz prostsze te arkusze.
no to sa twoje typy, szkoda tylko, ze nie potrafisz ich poprzec jakimikolwiek argumentami, bo typowac to ja moge nawet svena hannawalda, ale jaki w tym, skoro ta kandydatura jest niemozliwa? poza tym gdzie ty tu widzisz brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem ? jeszcze gdybys uzasadnil dlaczego ktorykolwiek z tych trenerow moglby po sezonie objac man utd to ok, a tak rzucasz jakies nazwiska najlepszych trenerow w europie i sie dziwisz ze tak odpisuje. poza tym co innego mogles robic, jak nie typowac? przeciez nie pracujesz w zarzadzie man utd.
ty w ogole wiesz na czym polega zerwanie kontraktu? robi sie to tylko w skrajnych przypadkach i zazwyczaj jest to niekorzystne dla obu stron, a co masz na mysli piszac "zmienic kontrakt" to chyba tylko Pan Bóg wie.
klopp nie przejdzie, borussia pozbyla sie goetzego, odejdzie jeszcze prawdopodobnie lewandowski, klopp ma kontrakt do 2016 i to on ma tworzyc to dzielo w ciagu dalszym
loew od jakiegos czasu zarzeka sie, ze o pracy w klubie dopiero pomysli po mundialu w brazylii, wazny kontrakt do 2014
ancelotti juz pisalem, a del bosque rowniez przygotowuje sie z druzyna do mundialu.
tak jestem forumowym gmochem bo moja wiedza nie ogranicza sie do skladu barcelony
Τettmeier
08-05-2013, 17:32
#t
Mam tylko nadzieję, że The Special Five nie zastąpi go na ławce trenerskiej bo na to nie zasługuje. Kolejny klub by rozpierdolił po kilku sezonach. Niech idzie do Chelsea, pasuje tam jak ulał.
Mówisz o najlepszym trenerze świata? Polecam książkę o nim, którą napisał Pan Barclay i przejrzyj na oczy człowieku ;d
Hiszpańskie gaze...szmatławce vs. Mourinho&Real
"Nie mam pojęcia o futbolu, ale niedawno do mnie zadzwonili, że potrzebują około 30 osób na 10 dni, mogą być spoza kraju, ale lepiej Hiszpanie, przed wyjazdem z Valdebebas, żeby czekali na piłkarzy i trenerów. Płacą 36 euro za dzień i dostarczają szaliki, zeszyty długopisy i takie tam" - jeden z uczestników akcji, w której w ostatnich dniach Mourinho jest codziennie obrażany przy wyjeździe z ośrodka treningowego.
w skrócie - 'gazeta' płaciła szarym obywatelom by 'kampili' na pilkarzy i trenerow wyjazdzajacych z Valdebebas (osrodek treningowy Realu), obrazali ich i takie tam...
Hiszpańskie gaze...szmatławce vs. Mourinho&Real
w skrócie - 'gazeta' płaciła szarym obywatelom by 'kampili' na pilkarzy i trenerow wyjazdzajacych z Valdebebas (osrodek treningowy Realu), obrazali ich i takie tam...
Naprawdę nie sądziłem, że te media w hiszpanii są aż tak pojebane :S
CHELSEA - Tottenham 2:2. Szkoda, bo mecz można było luzem wygrać, w miarę dobra gra. Szkoda straconego drugiego gola ze spalonego, bo tak to już byśmy mieli zapewnione LM i raczej 3 miejsce, a tak to będzie trzeba jeszcze włożyć trochę sił z AV I Evertonem.
btw. kocham komentarze Twarowskiego i Nahornego XD "czym Mata bogata" albo np. "Wydawało się, że aby powstrzymać Bale'a, trzeba go nie wpuścić na stadion, a okazało się, że wystarczy Azpilicueta"
tak po za tym to w tym meczu Hazard przyćmił Bale'a
Niuchacz
09-05-2013, 10:24
Zawisza Bydgoszcz 3 - 1 Cracovia
W mieście gdzie przepływa rzeka Brda .. potęga trwa !!
Zawisza na 2 miejscu w tabeli
MorgiBack
09-05-2013, 12:32
Puchar jest Nasz Panowie. :)
Mimo przegranej;
Legia 0 : 1 Śląsk
To puchar po raz trzeci z rzędu wędruje do rąk Legionistów !
Wielkie gratki.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/935479_490435641025638_1308160847_n.jpg
witamy :)
Puchar jest Nasz Panowie. :)
Mimo przegranej;
Legia 0 : 1 Śląsk
To puchar po raz trzeci z rzędu wędruje do rąk Legionistów !
Wielkie gratki.
Szczęście Legii, bo Śląsk gdyby był bardziej skuteczny mógłby wpakować z 4:0 już w pierwszej połowie, ale taka jest piłka nożna :)
Zarexoholik?
09-05-2013, 19:39
Ja pierdole, ty serio jesteś tak głupi, że nie widzisz w tych sytuacjach różnicy? i jak go bronie? napisałem, że nie popieram takiego zachowania mimo wszystko. Busquets i wielu z barcy zostaną lekko kopnięci (albo w ogóle ich nikt nie dotknie) i się łapią po twarzach, a Luiz został kopnięty z premedytacją, z siłą to chyba nic dziwnego że upadł i się trzymał za nogi? (NIE, NIE ZA TWARZ). w ogóle nie porównuj swoich symulantów do innych piłkarzy, bo są bezkonkurencyjni ;[
Jesteś zaślepiony tym mopem/symulantem, bo gra w klubie, któremu kibicujesz. Jak kiedyś uda ci się dorosnąć rikoszet to może przejrzysz na oczy.
Gdyby tak było to Barca każdy mecz kończyłaby walkowerem za nadmierna ilość czerwonych kartek..
Gdyby babcia miała wąsy byłaby dziadkiem synku. Nie twierdzę, że Busquets, czy Alves nie są symulantami. Pamiętam te sytuacje, mam nadzieję, że zmądrzeli i już nie będą robić z siebie debili, bo cały piłkarski świat to widzi i się z nich śmieje, tak jak teraz z Luiza albo gryzonia Suareza.
Scholes będzie trenerem, ale nie pierwszego składu, tak jak podczas swojego przejścia na emeryturę. Giggs ma nowy kontrakt, a Webb ma z ciebie bekę jakim to jesteś marnym gimbusem, który wypisuje takie głupoty na necie.
Mówisz o najlepszym trenerze świata? Polecam książkę o nim, którą napisał Pan Barclay i przejrzyj na oczy człowieku ;d
Piszesz o trenerze, który podbiega do drugiego trenera i wkłada mu palec do oka? To jest osoba chora psychicznie, a nie najlepszy trener świata.
btw. on nie MÓWI, a NAPISAŁ.
#topic
Myślałem, że SAF jeszcze z 2 lata będzie zarządzał składem. Także zdziwienie miałem ładne. Jednak on nie odszedł z Manchesteru, wystarczy trochę poczytać.
Także witam Moyes'a!
Od kiedy to się wyklucza? Osoba chamska bądź arogancka nie może być najlepszym trenerem świata, czy jak to jest?
Są jakieś kryteria jakie musi spełnić trener by móc nazywać się "najlepszym trenerem świata"? Myślę, że osoba, która wkłada drugiemu człowiekowi palec do oka jest chora psychicznie i ze słowem NAJLEPSZY ma najmniej wspólnego. Najlepszy trener powinien świecić przykładem, no chyba, że ty uważasz takie zachowanie trenera za przykład to od razu leć do lekarza rodzinnego po skierowanie do specjalisty.
'Oxidosis'
09-05-2013, 19:46
Piszesz o trenerze, który podbiega do drugiego trenera i wkłada mu palec do oka? To jest osoba chora psychicznie, a nie najlepszy trener świata.
Od kiedy to się wyklucza? Osoba chamska bądź arogancka nie może być najlepszym trenerem świata, czy jak to jest?
@edit
ty w ogóle widzisz co piszesz ? trenera nie ocenia sie pod względem jego elegancji tylko umiejetnosci oraz glownie osiagniec, co ty myslisz ze jak dany klub poszukuje na rynku jakiegos trenera to szuka go pod kątem elegancji czy szarmancji? to nie sa castingi na najwiekszego dzentelmena tylko na najlepszego trenera, a jednym z takich jest bez watpienia mourinho. poza tym nie od dzis wiadomo ze ten trener ma dwie osobowosci, w mediach na niego narzekaja, ale nie bez powodu ogromna czesc zawodnikow ktora pracowala z nim kiedykolwiek pragnie pracowac z nim jeszcze raz, vide zanetti czy cambiasso, cos jest na rzeczy skoro mowia tak mimo, ze przeciez w chwili aktualnej trenuja u boku innego trenera. mourinho ma charakter, potrafi wziac presje jaka tkwi na zawodnikow na swoje barki, jest fantastycznym motywatorem dlatego wygrywal LM z takimi przecietnymi druzynami jezeli chodzi o europe jak Porto czy Inter. Nie, nie uznaje takiego zachowania oraz nie pochlebiam go, ale tak jak pisalem - trenera ocenia sie na podstawie umiejetnosci i osiagniec a nie zachowania, lol
o kutfa, co za beka. Dawno takich durnot nie czytalem. Juz lepiej bylo gdy Karpek sie odzywal (ups, blad, odzywal, a nie pisal).
A i pisze sie Moyesa, bez zadnych gowien w srodku.
Teraz mozna sobie dowolnie rodzielac ten komentarz na 10 odpowiedzi. Bez odbioru.
Zeby nie bylo spamu.
@top
6:2 Real.
Zarexoholik?
09-05-2013, 23:12
A i pisze sie Moyesa, bez zadnych gowien w srodku.
Najpierw naucz się używać polskich liter, a potem zacznij się wypowiadać o zasadach pisowni nołnejmie.
ty w ogóle widzisz co piszesz ? trenera nie ocenia sie pod względem jego elegancji tylko umiejetnosci oraz glownie osiagniec, co ty myslisz ze jak dany klub poszukuje na rynku jakiegos trenera to szuka go pod kątem elegancji czy szarmancji? to nie sa castingi na najwiekszego dzentelmena tylko na najlepszego trenera, a jednym z takich jest bez watpienia mourinho. poza tym nie od dzis wiadomo ze ten trener ma dwie osobowosci, w mediach na niego narzekaja, ale nie bez powodu ogromna czesc zawodnikow ktora pracowala z nim kiedykolwiek pragnie pracowac z nim jeszcze raz, vide zanetti czy cambiasso, cos jest na rzeczy skoro mowia tak mimo, ze przeciez w chwili aktualnej trenuja u boku innego trenera. mourinho ma charakter, potrafi wziac presje jaka tkwi na zawodnikow na swoje barki, jest fantastycznym motywatorem dlatego wygrywal LM z takimi przecietnymi druzynami jezeli chodzi o europe jak Porto czy Inter. Nie, nie uznaje takiego zachowania oraz nie pochlebiam go, ale tak jak pisalem - trenera ocenia sie na podstawie umiejetnosci i osiagniec a nie zachowania, lol
Uwierz, że widzę co piszę. I na serio sądzisz, że zarząd Manchesteru United, klubu, który ceniu sobie tradycje, elegancje, szacunek itd. zaproponowałby temu choremu psychicznie człowiekowi pracę na stanowisku trenera? Trener musi też sobą coś reprezentować. Nie wiem co ty masz w tej swojej gimnazjalnej główce, serio skoro wypisujesz takie głupoty. Zawodnik musi prezentować odpowiednią klasę, jeśli gra w klubie, który nie pozwala na psucie renomy, tak samo jest z trenerem. Jeśli ktoś robi takie rzeczy to znaczy, że jest chory. Zdrowy człowiek nie wkłada drugiemu palca do oka. Takie rzeczy odbijają się negatywnie na klubie, ale ty i tak tego nie zrozumiesz. W sumie nie wiem po co ci to napisałem skoro ty i tak napiszesz kolejną głupotę, że najważniejsze jest odnoszenie sukcesów! - najlepiej rozwalić komuś spojówkę (tak sprawdź na necie co to jest). Dorośnij, a kiedyś może zrozumiesz, że trzeba prezentować jakiś poziom kultury.
uu.. najlepsza obrona jest atak i wlasnie na to czekalem. Zrobiles blad i od razu musiales znalezc do czego tu sie dowalic.
Nolnejm? wiesz jak mnie na tym forum opinia obchodzi? jprdl. Wystarczy, ze ty masz range studencika.
Jedynie czego tu nie rozumiem, to po jaka cholere odzywasz sie w tym temacie. Osmieszasz sie z kazdym komentarzem, a postow i tak tu sobie nie nabijesz.
@top
Malaga 2:6
'Oxidosis'
09-05-2013, 23:36
Tak Manchester oraz jego zarząd sobie ceni szacunek, elegancje oraz tradycje, że nie raz podkreślał w wywiadach, że posiadanie Mourinho w składzie to skarb. Ale skąd taki niedzielniak jak Ty może o tym wiedzieć. Poza tym naprawdę myślisz, że jakiś klub będzie oceniał Mourinho przez pryzmat tego, że włożył bądź nie włożył komuś palca w oko? Ile to Ferguson miał różnych dziwnych akcji, przez które lądował na trybunach, ale niedzielniak o tym nie może wiedzieć.
W pierwszej części posta mnie obrażasz, używasz określeń, a następnie piszesz o kulturze. Ciężko to podpiąć pod hipokrytyzm, bo pewnie nie zdajesz sobie nawet sprawy, że pod pojęciem kultura kryje się naprawdę wiele aspektów. To raczej niewiedza bądź idiotyzm, patrząc na Twoje wypowiedzi raczej to drugie. Poza tym powiedz mi, jakim trzeba być ograniczonym, by w każdym poście nazywać kogoś nołnejmem, rikoszetem czy innym szitem? Swoje gówniane pojęcie na temat tego sportu zastępujesz wyzwiskami. Dobrze napinasz się w na forum, na pierwszy rzut oka widać, że wychowany na tibii szkoda, że tylko na forum... a jak już wspominasz o zasadach pisowni, "Ty", "Cię", "Twoje", czy "Ciebie" piszemy z wielkiej litery, a to, że napiszesz z małej wcale nie oznacza brak szacunku do drugiej osoby. To oznacza idiotyzm osoby, która pisze w ten sposób.
Tak Manchester oraz jego zarząd sobie ceni szacunek, elegancje oraz tradycje, że nie raz podkreślał w wywiadach, że posiadanie Mourinho w składzie to skarb. Ale skąd taki niedzielniak jak Ty może o tym wiedzieć. Poza tym naprawdę myślisz, że jakiś klub będzie oceniał Mourinho przez pryzmat tego, że włożył bądź nie włożył komuś palca w oko? Ile to Ferguson miał różnych dziwnych akcji, przez które lądował na trybunach, ale niedzielniak o tym nie może wiedzieć.
W pierwszej części posta mnie obrażasz, używasz określeń, a następnie piszesz o kulturze. Ciężko to podpiąć pod hipokrytyzm, bo pewnie nie zdajesz sobie nawet sprawy, że pod pojęciem kultura kryje się naprawdę wiele aspektów. To raczej niewiedza bądź idiotyzm, patrząc na Twoje wypowiedzi raczej to drugie. Poza tym powiedz mi, jakim trzeba być ograniczonym, by w każdym poście nazywać kogoś nołnejmem, rikoszetem czy innym szitem? Swoje gówniane pojęcie na temat tego sportu zastępujesz wyzwiskami. Dobrze napinasz się w na forum, na pierwszy rzut oka widać, że wychowany na tibii szkoda, że tylko na forum... a jak już wspominasz o zasadach pisowni, "Ty", "Cię", "Twoje", czy "Ciebie" piszemy z wielkiej litery, a to, że napiszesz z małej wcale nie oznacza brak szacunku do drugiej osoby. To oznacza idiotyzm osoby, która pisze w ten sposób.
Co jak co ale w 100% się pod tym podpisuję.
#edit
Aaa przepraszam napisałem zdanie z małej litery i bez kropki, już poprawiam.
Karpek II
10-05-2013, 09:03
Poza tym naprawdę myślisz, że jakiś klub będzie oceniał Mourinho przez pryzmat tego, że włożył bądź nie włożył komuś palca w oko?
Na pewno znajdą się takie kluby. Na przykład Barca. Wolałbym każdego innego trenera od twórcy autobusu, Rosell pewnie też. The Special Five już dawno wyrobił sobie opinię największego pajaca w historii trenerów.
Ile to Ferguson miał różnych dziwnych akcji, przez które lądował na trybunach, ale niedzielniak o tym nie może wiedzieć.
Nawet nie porównuj Mourinho do Fergusona, bo jest między nimi przepaść. Zwłaszcza jeżeli chodzi o kulturę.
Beka z zaślepionych fanów Mourinho.
Poza tym powiedz mi, jakim trzeba być ograniczonym, by w każdym poście nazywać kogoś nołnejmem, rikoszetem czy innym szitem?
A ty mi napisz FORUMOWY GMOCHU, jakim trzeba być ograniczonym, żeby wylewać tu swoje śmieszne żale, głównie spowodowane tym, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem (czytasz jedno widzisz drugie i zawsze ci się wkręca, że to ty masz rację). Na końcu zajebać śmiesznego focha (miałeś się tu już nie wypowiadać), a kilka dni później znowu pisać TE SAME głupoty do TYCH SAMYCH osób udając wielkiego znawcę? Pouczyłeś się chociaż w tym czasie tego czytania ze zrozumieniem o które tak ubiegałem? Śmieszne dziecko, naprawdę.
a Webb ma z ciebie bekę jakim to jesteś marnym gimbusem, który wypisuje takie głupoty na necie.
AHAHHAHAHA, inaczej nie da sie tego opisac XDDDDDD
#top
no zobaczymy jak Moyes sobie poradzi...
Mourinho jest specyficzny, ale nie zgrywa się przed mediami jak większość trenerów i dla mnie to pozytywna cecha. :)
a ty karpek nie możesz sie przyczepić do jego umiejętności trenerskich to czepiasz się kultury? kogo to obchodzi? i weź nie pisz, że barcelona by nie chciała go ze względu na kulture bo zacznijmy od tego, że on do tego aktorskiego klubu by nie poszedł nawet gdyby mu zapłacili 100mln euro rocznie.
tak po za tym ciekawe skąd ta nienawiść do Mourinho. Hm.. może dlatego, że Barcelona dostawała od niego wpierdol kiedy on prowadził Chelsea i Inter? a w tym sezonie ile Barcelona razy wygrała z Realem hm? :))
a może dlatego?
eC7Rxy0G4U8
pozdrowionka
Zarexoholik?
10-05-2013, 15:40
Zarząd Manchesteru chciał żeby następcą SAF'a była osoba na lata, a nie sezonowiec bez kultury. Wiem, że nie jesteś w stanie tego zrozumieć, ale narząd którego nie używasz zanika, także się nie dziwię. Co do obrażania to ja cię nie obrażam, a stwierdzam fakty. Rikoszet sam sobie wyrobił renomę swoją głupota, więc się uspokój. Moje gówniane pojęcie na temat tego sportu>twoje gówniane pojęcie na temat tego sportu. Ten tekst o tym, że jestem wychowany "na tibii" napisany przez kogoś kto też w nią grał i też pisze na forum de facto tibijskim jest co najmniej śmieszne. Zwroty grzecznościowe sobie darowałem, ponieważ jesteś tylko ukrytym w necie pixelem, niczym więcej.
#topic
jQTzSbN3hbs
Nic dodać nic ująć.
'Oxidosis'
10-05-2013, 16:05
@up no valdes ewidentny ból dupy ;d z resztą jak cała katalonia, zraszacze powah
Nawet nie porównuj Mourinho do Fergusona, bo jest między nimi przepaść. Zwłaszcza jeżeli chodzi o kulturę.
Ja nie porównuje osobowości dwóch Panów, tylko poszczególne sytuacje. Problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Poza tym, od kiedy to ja jestem fanem Mourinho? Od kiedy pamiętam za gościem nie przepadam ( zwłaszcza, gdy ten prowadził Inter Mediolan :D ), więc nie wiem po czym wysnuwasz swoje jakże nic nie warte wnioski.
A ty mi napisz FORUMOWY GMOCHU, jakim trzeba być ograniczonym, żeby wylewać tu swoje śmieszne żale, głównie spowodowane tym, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem (czytasz jedno widzisz drugie i zawsze ci się wkręca, że to ty masz rację). Na końcu zajebać śmiesznego focha (miałeś się tu już nie wypowiadać), a kilka dni później znowu pisać TE SAME głupoty do TYCH SAMYCH osób udając wielkiego znawcę? Pouczyłeś się chociaż w tym czasie tego czytania ze zrozumieniem o które tak ubiegałem? Śmieszne dziecko, naprawdę.
Znalazł się Pan lingwista, który raczy każdego poprawiać, a nie potrafi poradzić sobie z tak prostą interpretacją słowotwórczą jaką bez wątpienia jest wyraz "ograniczać". ;d Wytłumacz mi zatem forumowy Mickiewiczu, jaki sposób ograniczenia przytaczasz do wypowiedzi, w której napisałem, że nie będę pisał na forum a wciąż pisze? Bo ja ( z resztą słusznie ) nazwałem ograniczonym osobę, która używa ciągle tych samych wyrażeń. A Ty...? Co do czytania ze zrozumieniem, ciężko waszych ogólnikowych wypowiedzi nie rozumieć, jednak ja interpretując je dorzucam własne trzy grosze, których to właśnie Ty i Twój pucybut nie potraficie zrozumieć. Forumowego gmocha zdecydowanie odbieram za komplement ;d
Zarząd Manchesteru chciał żeby następcą SAF'a była osoba na lata, a nie sezonowiec bez kultury. Wiem, że nie jesteś w stanie tego zrozumieć, ale narząd którego nie używasz zanika, także się nie dziwię. Co do obrażania to ja cię nie obrażam, a stwierdzam fakty. Rikoszet sam sobie wyrobił renomę swoją głupota, więc się uspokój. Moje gówniane pojęcie na temat tego sportu>twoje gówniane pojęcie na temat tego sportu. Ten tekst o tym, że jestem wychowany "na tibii" napisany przez kogoś kto też w nią grał i też pisze na forum de facto tibijskim jest co najmniej śmieszne. Zwroty grzecznościowe sobie darowałem, ponieważ jesteś tylko ukrytym w necie pixelem, niczym więcej.
Jojo. Moj narząd, którego nie używam zanika, gdyż opieram się na faktach? Z tego co pamiętam David Gill sam niejednokrotnie po meczach z Chelsea często wspominał o Mourinho, i nie raz powtarzał, że chciałby mieć go kiedyś w swoich szeregach. Nie będę się licytował kto wie więcej o piłce, bo to nie targowisko, ale jestem praktycznie przekonany, że Twoja wiedza ogranicza się do internetu, pewno jeszcze takich stron jak wp czy onet, angielskich nawet nie czytasz, z resztą już gdzieś kiedyś zaprezentowałeś swój poziom jeżeli chodzi o ten język, więc to nawet nie dziwne ;d A co do tibii to i owszem grałem w nią i pisze na forum tibijskim, ale czy to ja jestem nadętym gburem i mam z połową jakże zyebanego ots'a kose? Bez kitu, o spinke w necie trzeba się naprawdę postarać. A poza tym jak to jest, że większość ludzi w tym temacie podziela moją opinie nie Twoją, mimo wszystko Ty wiesz lepiej, a ja nie mam mózgu, nie czytam ze zrozumieniem, etc..?
AHA i jeszcze raz -
Zarząd Manchesteru chciał żeby następcą SAF'a była osoba na lata, a nie sezonowiec bez kultury. Wiem, że nie jesteś w stanie tego zrozumieć, ale narząd którego nie używasz zanika, także się nie dziwię.
"Jak donosi Record, David Moyes wcale nie był pierwszym wyborem włodarzy Manchesteru do zastąpienia Alexa Fergusona na stanowisku szkoleniowca United. Według portugalskiego dziennika, Mourinho odmówił prowadzenia Czerwonych Diabłów z powodów rodzinnych. Record, jak większość gazet, uznaje za pewnik, że trener Realu po sezonie obejmie zespół Chelsea. Czynnikiem decydującym jest jednak nie tylko miłość do The Blues, lecz także sama możliwość zamieszkania w Londynie."
Wiem, że jesteś idiotą i nie jesteś w stanie zrozumieć, że ja w przeciwieństwie do Ciebie nie rzucam słów na wiatr, no ale to już wyżej wyjaśniłem. Skończ się kompromitować who's care, bo ile można?
Zarexoholik?
10-05-2013, 17:31
Jojo. Moj narząd, którego nie używam zanika, gdyż opieram się na faktach? Z tego co pamiętam David Gill sam niejednokrotnie po meczach z Chelsea często wspominał o Mourinho, i nie raz powtarzał, że chciałby mieć go kiedyś w swoich szeregach. Nie będę się licytował kto wie więcej o piłce, bo to nie targowisko, ale jestem praktycznie przekonany, że Twoja wiedza ogranicza się do internetu, pewno jeszcze takich stron jak wp czy onet, angielskich nawet nie czytasz, z resztą już gdzieś kiedyś zaprezentowałeś swój poziom jeżeli chodzi o ten język, więc to nawet nie dziwne ;d
Gill po meczach mówił, że chciałby mieć w swoich szeregach innego trenera? Ty jesteś niepełnosprytny, serio. Wiesz, to co ktoś napisze na mój temat, czy mojego angielskiego robiąc jakieś fejki, czy inne bzdury może mnie jedynie rozśmieszyć. Ja w przeciwieństwie do ciebie jestem już dobrych kilka lat po maturze, w tym z angielskiego, także trenuj.
A co do tibii to i owszem grałem w nią i pisze na forum tibijskim, ale czy to ja jestem nadętym gburem i mam z połową jakże zyebanego ots'a kose? Bez kitu, o spinke w necie trzeba się naprawdę postarać. A poza tym jak to jest, że większość ludzi w tym temacie podziela moją opinie nie Twoją, mimo wszystko Ty wiesz lepiej, a ja nie mam mózgu, nie czytam ze zrozumieniem, etc..?
Zyebanego? hahahaha jakim ty jesteś dzieciakiem, masakra. Co to znaczy mieć kosę? Mieć nóż? Mam nóż z połową forum, przez to, że zabijałem ich w grze - taka jest prawda. Pewnie i ty mi próbowałeś wejść w dupsko, ale jak widać się nie udało. A co do większości ludzi z tego tematu - jakby zrobić sondę to będą to sami magowie, paladyni i rycerze, czyli same dzieci, które przez gre są w stanie pobić swoją matkę.
"Jak donosi Record, David Moyes wcale nie był pierwszym wyborem włodarzy Manchesteru do zastąpienia Alexa Fergusona na stanowisku szkoleniowca United. Według portugalskiego dziennika, Mourinho odmówił prowadzenia Czerwonych Diabłów z powodów rodzinnych. Record, jak większość gazet, uznaje za pewnik, że trener Realu po sezonie obejmie zespół Chelsea. Czynnikiem decydującym jest jednak nie tylko miłość do The Blues, lecz także sama możliwość zamieszkania w Londynie."
Pogrubiłem ci najważniejsze rzeczy dzieciaku, idź czytać jakieś portugalskie gówno.
Wiem, że jesteś idiotą i nie jesteś w stanie zrozumieć, że ja w przeciwieństwie do Ciebie nie rzucam słów na wiatr, no ale to już wyżej wyjaśniłem.
Ta? Czy to nie ty miałeś już tutaj nie pisać? ahhahahah co za idiota
Skończ się kompromitować who's care, bo ile można?
To nie moje słowa, a Arcon Shootera, które napisałem w jego temacie (można zobaczyć w temacie farmazonie), także spaliłaś! hahahah
^idzcie na PW, nikt tego nie chce czytac
#
http://img.sadistic.pl/pics/1435ec2696a5.jpg
wyjebac w pizdu te hołotę ktora zwie sie fanatykami
MorgiBack
10-05-2013, 17:50
Zarex. Co ty chcesz hejterów forumowych i spinaczy, którzy wierzą tylko swojemu zdaniu przekabacić jakoś. Oxi i SendaN to dwa noŁnejmy, z których mam taką bekę czytając każdy ich post, że aż się dziwię, że matka natura wydała na świat takich bałwanów :D. Tak jak już mówiłem wszystko wiedzące dwa matoły i co najważniejsze NAJLEPIEJ wiedzące.
Jak już pisałem post wyżej kijem rzeki nie ruszysz, a w ich przypadku głupoty nie wybijesz. Trudno przynajmniej jest się z kogo pośmiać :D.
#topic.
Lewandowski awansował na piąte miejsce w rankingu Castrola, C. Ronaldo nowym liderem. Beka XD
#down.
w temacie lol'a to już chyba się nie wypowiadasz zostałeś tak zoorany
Nie wypowiadam się bo nie mam tematu do wypowiadania się, a po za tym ty i te twoje posty 'magiczne' porażają. Zoorany to ty jesteś w każdym poscie przez każdego w każdym temacie dzieciaczku :*
Ty sie śmiejesz ze mnie, a z Ciebie połowa forum :D gdzie nie wejdziesz się poniżasz
Ze mnie połowa, a z ciebie wszyscy XDD. Gmochu i nnoŁnejmie HAHA :D
A jeżeli chodzi o to, to na pewno siedze tutaj długo dłużej niz Ty.
OKEJ ! właśnie widzę XD
'Oxidosis'
10-05-2013, 18:09
@Up
Ty sie śmiejesz ze mnie, a z Ciebie połowa forum :D gdzie nie wejdziesz się poniżasz, w temacie lol'a to już chyba się nie wypowiadasz zostałeś tak zoorany. Tak jestem nołnejmem - miałem 500 lvl na tym ots'ie kiedy nie wiedziałeś, że takowy istnieje, Ty może miałeś/masz wyższy - i tak, masz się czym szczycić :D. Na pewno jest to najwazniejsza kwestia w wypowiadaniu się na forum. A jeżeli chodzi o to, to na pewno siedze tutaj długo dłużej niz Ty.
@Zarex
Nawet nie czytam, napisz mi tylko czy już skończyłeś się kompromitować czy masz coś jeszcze do dodania who's care
MorgiBack
11-05-2013, 18:30
Wisła 3 : 0 Korona.
Czyżby na zakończenie sezonu przebudzenie 'wiślaków'. !
Beka :D !
Wigan z pucharem Anglii XD! ładnie Shity, ładnie
Zarexoholik?
11-05-2013, 21:23
Lampard królem strzelców Chelsea!
http://i43.tinypic.com/5jzmyq.jpg
Karpek II
12-05-2013, 10:55
Barcelona po raz 22 mistrzem Hiszpanii! Po roku przerwy tytuł wrócił tam gdzie jego miejsce.
TjkHfoBlCnI
Realowi życzę powodzenia w finale Pucharu Króla!
Barcelona po raz 22 mistrzem Hiszpanii! Po roku przerwy tytuł wrócił tam gdzie jego miejsce.
Realowi życzę powodzenia w finale Pucharu Króla!
Ten sezon La Ligi to porażka... Realu i Barcelony. Liga przegrana w grudniu, 0 emocji, 0 walki. Większość sezonu bez formy, mecze na wyjazdach to zupełna porażka. Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie liga będzie bardziej wyrównana, żeby mecze między Realem i Barceloną były o jakąś stawkę (coś jak w poprzednim sezonie GD na CN).
Lampard najlepszym strzelcem w historii klubu, jako pomocnik. Jestem dumny mogąc żyć w czasach tak wielkiego piłkarza :) SUPER FRANKIE LAMPARD!
#oglądając wczorajszy mecz Realu z Espanyolem myślę, że to dobrze dla Królewskich, że ten sezon się dla nich kończy.. bez polotu w ogóle.
#EDIT
DLA TAKICH CHWIL WARTO ŻYĆ!
WfRl63Z_-Oo
Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów 4:4
Takie mecze to perełki w naszej lidze.Piękne widowisko a końcówka to rewelacja.Prowadzić 2-1, dać sobie wbić na 4-2 by zremisować 4-4.Cieszyłem się jak małe dziecko mimo że nie wygraliśmy :).
W sektorze gości ok. 600 osób a na stadionie ogółem troche ponad 11 tys. :>
Siema nooby dawno mnie tu nie bylo
@Sedan
Nom to co wczoraj sie wydarzylo to miazga xd. Almunia chyba sam nie wie jak obronil dobitke.
Ja teraz czekam na dwa ostatnie mecze z Wigan i Newcastle. Cos czuje, ze Tottki znow beda z tylu jak to mialo miejsce w ostatnich latach :)
I jak zawsze :confused: wierze, ze cos w next sezonie Arsenal ugra :eek:
Takie zaległe... :)
05.05.2013 Legia Warszawa - Lechia Gdańsk 1:0
Pierwszy mój wyjazd od czasu tragedii pod Włocławkiem.Opuściłem wyjazdy do Poznania i Wrocławia z powodu 5 tygodniowego pobytu w szpitalu, w którym składali mi rękę (dość mocno zniszczone przedramię,zerwana skóra przy żyłach,4 złamania w tym otwarte ramienia - jeszcze ze 2 miesiące do skończenia i potem długa rehabilitacja, jednak wszystko się goi rewelacyjnie więc wróci bardzo duża sprawność :) ).Na wieść o wyjściu radość i planowanie wyjazdu na mecz.Z wiadomych przyczyn jako środek transportu wybrałem auto zamiast autokaru.Punkt 7:00 wystartowaliśmy z miejsca zbiórki.Pogoda dopisywała i jazda szła dobrze póki pod Mławą jeden z autokarów zaliczył przymusowy postój z powodu przewodu paliwowego (co wyjazd zawsze jakiś defekt ;) ).Nie chcąc czekać autami ruszyliśmy dalej. Standardowy postój w Płońsku na jakąś szame w KFC i w drogę.Jak to zwykle bywa przed Warszawą trzepanie naszych środków lokomocji - w tym miejscu dogoniliśmy także autokary.Jazda do stolicy kolumną uprzywilejowaną ma swoje plusy, dzięki którym mijamy czerwone światła a także korki :).Przejazd przez miasto to tragedia - zamknięty tunel na Wisłostradzie robi swoje czyli zatory uliczne.Dojazd na stadion objazdami zajął ponad godzinę a nie standardowe 15 minut.Wejście w sprawne przynajmniej w moim przypadku ;).O meczu nie mam co pisać - kolejna przegrana i strata punktów.Frekwencja na sektorze niezła jak na ostatnie wyniki ze średnim dopingiem, większość to pociski na Legie.Po ostatnim gwizdku w upale trzymają nas jeszcze z godzinę na sektorze i można wracać do fur.Wyjazd z miasta to też męczarnia i strata półtorej godziny.W powrocie tylko jeden zajazd na stacje zatankować i migiem do domu :).Lekko ponad 4 godziny zajęło przejechanie całej trasy i po 22 już jesteśmy na miejscu.Ot taka wyprawa na cały dzień :D
W sektorze gości 622 osoby.
http://legionisci.com/photos13w/13lechia2_f57.jpg
Mancini wyjebany z City.. robi się coraz ciekawiej ;D
MorgiBack
14-05-2013, 22:31
Fabregas w MU? Aż coś mi się nie chce wierzyć....
Co jak co, ale to letnie okienko transferowe będzie niezwykle interesujące. Bale, Neymar, Cavani, Falcao (agent Radamela potwierdził, że odejdzie do Monaco), Gotze (już w Bayernie), Lewandowski, Rooney, Higuain, Ibrahimovic i inni. Poza graczami trenerzy - Mourinho, Benitez, Guardiola (już w Bayernie, ale od 2013/14), Mancini, Heynckes (?), Ancelotti, Klopp, odejście Fergusona na emeryturę.
Będzie zajebiscie ciekawie!
Co jak co, ale to letnie okienko transferowe będzie niezwykle interesujące. Bale, Neymar, Cavani, Falcao (agent Radamela potwierdził, że odejdzie do Monaco), Gotze (już w Bayernie), Lewandowski, Rooney, Higuain, Ibrahimovic i inni. Poza graczami trenerzy - Mourinho, Benitez, Guardiola (już w Bayernie, ale od 2013/14), Mancini, Heynckes (?), Ancelotti, Klopp, odejście Fergusona na emeryturę.
Będzie zajebiscie ciekawie!
też się jaram w chuj!
lololol dzisiaj finał LE, byłem przekonany, że w sobote XD.
#mały off
– Nie sądzę, by Bayern i Real nas upokorzyli. Kluczowe mecze nadeszły w niewłaściwym dla nas momencie. W półfinale Copa del Rey nie dobiliśmy Realu na Bernabéu mimo że mieliśmy ku temu okazje. Przeciwko Bayernowi nie byliśmy w odpowiedniej formie fizycznej i psychicznej.
Xavi 'Mistrz wypowiedzi' nie daje o sobie zapomnieć!
'Oxidosis'
15-05-2013, 20:49
@up
hahaha xavi ma racje, oni nie zostali upokorzeni, to zbyt lagodne slowo na to jaki wpierdol dostali od bayernu xd dobry jest ten koles, ja rozumiem, jak tam real notorycznie klepal barcelone w ostatnich meczach to cos nawijal ze i tak mieli wiecej procent posiadania pilki a przegrali przez zly stan murawy, ale o dwumeczu z bayernem nie powinien sie wypowiadac. w zasadzie, to w ogole nie powinien sie wypowiadac tylko zaczac grac bo jak bedzie dalej w tak slabej formie to zapewne pogrzeje troche
przepięknie Ivanović szukał tej piłki, GG WP Cheslea!
przepięknie Ivanović szukał tej piłki, GG WP Cheslea!
wp może nie, ale liczy się to zwycięstwo chociaż trochę się zawiodłem.. bez hazarda, mata jako jedyny bardziej kreatywny gracz słabo wszedł w mecz, jednak Chelsea zawsze mogła liczyć na stałe fragmenty gry a nawet to nie wychodziło do 80 minuty, ale już nie chce mi się rozpisywać..
mimo że to śmieszne LE cieszyłem się po tym zwycięstwie ;D Chelsea pierwszym zespołem, który wygrywa pierw LM a potem LE, dwa europejskie puchary w 2 lata, NOT BAD XD
CHAMPION OF EUROPE, CHAMPION OF EUROPE LEAGUE
Karpek II
16-05-2013, 11:35
Patrząc na przebieg meczu to Benfica bardziej zasłużyła na ten puchar. Niebieskie zera tradycyjnie na farcie, hehe.
#t
Villa nieoficjalnie w Tottenhamie, a transfer Neymara do Barcy ma zostać podobno ogłoszony w ciągu najbliższych godzin/dni. Oby to była prawda. Czekam jeszcze na ter Stegena (oby zarząd się nie ośmieszył i nie sprowadził Reiny) i Hummelsa. Nie miałbym też nic przeciwko odejściu Pedro.
#LAMPS Z ROCZNYM KONTRAKTEM! chyba bardziej się ciesze niż po wczorajszym zwycięstwie ;D pięknie, pięknie! ciekawe czy to zarząd się ogarnął czy Mourinho maczał w tym palce? :)
Patrząc na przebieg meczu to Benfica bardziej zasłużyła na ten puchar. Niebieskie zera tradycyjnie na farcie, hehe.
a kto na to patrzy, chyba tylko fani miernej barcelony którzy chyba pomylili piłke nożną z łyżwiarstwem figurowym ;[ chelsea wygrała doświadczeniem, kondycyjnie, walką do końca? a the blues w pucharach są bezwzględni, wykorzystają najmniejszy błąd rywala i zdobędą z tego gola. nikt przecież benfice nie zabronił strzelać, byli mniej skuteczni.. z gry mieli więcej, ale w tym sporcie liczą się strzelone bramki a ich chelsea strzeliła więcej, więc wygrała zasłużenie.
hehe a na farcie to barcelone, że bayern wam dwucyfrówki nie wbił ;D
#down
sory wklejalem z neta i nie ogarnallem XD
a co do neymara to jeżeli ma pójść to chyba tylko do barcelony.. ale to faktycznie pewne ryzyko tym bardziej, że w ostatnich latach barcelona wydawała miliony na zawodników, którzy okazywali się nie wypałami, zero trafionych transferów.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/412792_467278016681084_1162018158_o.jpg
jajebie Sedan, większego SS'a nie dało się? weź użyj spoiler'a
#Karpek
nie boisz się, że Neymar może okazać się niewypałem? fakt gra ładnie, ale brazylijska liga to nie to samo co europejskie. Presja pewnie też zdziała swoje, okrzyknięty największym talentem brazylijskiej piłki i takie tam bajeczki.
#top
jutro finał CdR, Real - Atletico na TVP1 o_O
David Beckham kończy kariere!
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/935332_10151571871069178_1391562933_n.jpg
Te niezapomniane rzuty wolne...
MorgiBack
16-05-2013, 16:47
Obraniak zrezygnował z gry w reprezentacji.
W końcu tego zadufanego 'polaczka' nie będzie w kadrze. Miejmy nadzieje, że gra reprezentacji będzie wyglądać lepiej.
jedno DREWNo mniej.
Graty dla CZELSI!
Zarexoholik?
16-05-2013, 21:13
David Beckham kończy kariere! Te niezapomniane rzuty wolne...
Tylko, że jak on strzelał te rzuty wolne to ty uczyłeś się mówić synku HEHE
#topic
Zapowiadają się ciekawe transfery i jeszcze ciekawsze sezony!
Τettmeier
16-05-2013, 21:26
oo Kur Simina to zdjęcie mega-wielkie wisiało u mnie w pokoju na ścianie dobre 3-4 lata :)!!!, z napisem impossible is nothing :D wielki piłkarz, trzeba oddać ;)
Btw kazdy pluł na Obraniaka całe życie a teraz jak się wypiął to Polaczki wypisują że dobry był :D Ja zawsze uważałem że hamulec, dobre rzuty wolne to nie wszystko. Nie podoba mi sie i tak zachowanie Fornalika czy Koseckiego. Nie chce grać, niech nie gra, a nie wypisują też głupoty. Trzeba taką decyzję uszanować, jego sprawa.
Tylko, że jak on strzelał te rzuty wolne to ty uczyłeś się mówić synku HEHE
nie no, już dawno w podstawówce byłem
oo Kur Simina to zdjęcie mega-wielkie wisiało u mnie w pokoju na ścianie dobre 3-4 lata :)!!!, z napisem impossible is nothing :D wielki piłkarz, trzeba oddać ;).
no dokładnie :D też taki miałem!
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZ6kjVr9Ms3AkvAqthF3Gk6jcqR2t4F KpG6ylJe4cR94D1tUIM0w :DDD
MorgiBack
17-05-2013, 12:13
Już jutro o godzinie 13:30 rozpocznie się moim zdaniem najważniejszy mecz tego sezonu, który odsłoni nam przyszłego Majstra Polski.
Jakie typujecie wyniki, etc.
Mój typ to.
Legia 3 : 1 Lech.
Nie lubie Legii i Lecha ale obstawiam że majstra wyłapie Lech, Legia za bardzo się nosi że już mistrzami są i to ich może zgubić, nie zapomniane miny Legionistów jak przegrali z nami w Gda 1:0 i to jeszcze po golu Lechity :D a co do wyniku to 1:2 dla Lecha :P
http://www.wykop.pl/ramka/1512549/adidas-stworzyl-instalacje-na-stamford-bridge-dla-franka-lamparda/
heh, fajna opcja
eee, nie wiem jak podsumowac dzisiejsza gre... wspaniale zmiany, nie ma to jak grac 8v11, a nawet 7, Ozil stal sie 2gim Kaka, niby gdzies tam jest, ale jakby go nie bylo. zdjecie Modricia? ciekawe kto mialby kreowac gre... Ronaldo przerosla ambicja.
trzeba zaczac myslec juz o nastepnym sezonie, przewietrzeniu kadry i pokazaniu, ze to PD jest najlepsza liga.
#e
sedziowanie tez zajebiste... kartki lecialy tylko w jedna strone, nie bylo akcji w ktorej Ronaldo nie zostalby kopniety czy poprostu sfaulowany, czesto bez reakcji sedziego...
ogolnie takie pizdy, ktore nie potrafia zapanowac nad graczami, nie powinny sedziowac
Karpek II
18-05-2013, 09:46
trzeba zaczac myslec juz o nastepnym sezonie, przewietrzeniu kadry i pokazaniu, ze to PD jest najlepsza liga.
Nie jest tak źle, przecież na początku sezonu wygraliście SH z Barceloną.
#t
Mecz bardzo mi się podobał, szczególnie asysta Falcao, kiedy ośmieszył kilku piłkarzy Realu. Atletico wygrało zasłużenie, chociaż mieli dużo szczęścia i świetnego Courtoisa.
I co ten twój najlepszy trener na świecie pokazał w tym sezonie? Wpierdol od Borusii w półfinale LM, przegrana liga już na półmetku i przegrana z Atletico w finale Pucharu Króla. Śmiać mi się chcę z ciebie. xd
HAHA MADRID
MorgiBack
18-05-2013, 11:35
Uśmiałem się i to mega ostro kiedy zobaczyłem ze WIELKI real przegrał z Atletico Madryt puchar. HASAHH BEKA od 17 lat Real zawsze ogrywal Atletico a tu BACH hahaah. BEKA XDD
Sędziowanie faktycznie chujowe, tam co Ronaldo dostał czerwo powinna być jeszcze żółta dla gracza Atletico. I ogólnie wkurwiają mnie takie mecze kiedy pod koniec meczu zaczynają płacze i gra nie fair zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Byleby gdzieś po kryjomu komuś zajebać bez konsekwencji, wstyd dla ligi. Związek powinien za takie akcje dojebać parę meczy zawieszenia jak w Anglii i nie byłoby pajacowania.
#a ta obrona Courtoisa palce lizać. Tylko się cieszyć, że Chelsea ma takiego bramkarza na wypożyczeniu :) dobry następca Cecha może być!
'Oxidosis'
18-05-2013, 12:58
@UP
przecież nie od dziś wiadomo, że zarówno barca jak i real nie potrafią przegrywać. oba zespoły mają zawyżone ego :)
Sokol from West
18-05-2013, 13:42
Poziom sędziowania w tym meczu był bardzo słaby. Zasłużone zwycięstwo Atletico, wspaniała asysta Falcao. Podsumowując sezon, można powiedzieć tylko jedno: Dobrze, że się kończy. Real poza bezpośrednimi meczami z Barcą to nic szczególnego nie pokazał, liga przegrana w połowie, zła atmosfera w zespole. Szkoda jedynie półfinału z BVB, który był do wygrania, ale jak się dostaje w pierwszym meczu 4:1 to czego później oczekiwać? Cudu? Mam nadzieje, że następny sezon w wykonaniu królewskich będzie lepszy ;)
Tak wyśmiewacie ten REAL, a co w tym sezonie pokazała Barca? Jedyne co zdobyli, to mistrzostwo kraju. Wracacie do LM i półfinałów? Nie wiem czemu niektórzy piszą, że RM dostał wpierdol od BVB skoro w dwumeczu było 3:4 + Real próbował odrobić straty w porównaniu do Barcy. Dziwne macie pojęcie pisząc WPIERDOL. Barca dostała po dupie w dwumeczu 0:7, ale do tego już nie wracacie ;)
I co ten twój najlepszy trener na świecie pokazał w tym sezonie? Wpierdol od Borusii w półfinale LM, przegrana liga już na półmetku i przegrana z Atletico w finale Pucharu Króla. Śmiać mi się chcę z ciebie. xd
Fakt, Mourinho nic nie pokazał. Sam się ośmieszał.
Przypomnę jeszcze raz, BARCA - BAYERN 0:7 w dwumeczu, to jest dopiero WPIERDOL. O tym sobie przypomnij, jak będziesz mówił, że RM dostał po dupie ;) Jak już pisałem, zasłużone zwycięstwo Atletico. Czekam teraz na to, co Falcao pokaże w Monaco.
Zgodzę się z kolegą wyżej, ani jedni, ani drudzy, nie potrafią przegrywać. Komentarze po ich meczach, też są śmieszne.
Wracając do RM, moim zdaniem trzeba przewietrzyć kadrę, zmienić trenera, zrobić parę transferów.
Oczywiście wiem, że zaraz polecą hejty, ale mogliby niektórzy nauczyć się szacunku do innych klubów ;s.
Karpek II
18-05-2013, 14:20
Tak wyśmiewacie ten REAL, a co w tym sezonie pokazała Barca? Jedyne co zdobyli, to mistrzostwo kraju.
"Jedyne co zdobyli to mistrzostwo", a co ty byś chciał, żeby w każdym sezonie Barca zdobywała tryplet? Kibice Realu też się przyzwyczaili do tego, że Barca zdobywa kilka trofeów na sezon? Real nawet tego mistrzostwa nie zdobył, a są to najważniejsze rozgrywki w sezonie. Kibic sukcesu?
Wracacie do LM i półfinałów? Nie wiem czemu niektórzy piszą, że RM dostał wpierdol od BVB skoro w dwumeczu było 3:4 + Real próbował odrobić straty w porównaniu do Barcy. Dziwne macie pojęcie pisząc WPIERDOL. Barca dostała po dupie w dwumeczu 0:7, ale do tego już nie wracacie ;)
Kto tu wraca do LM i półfinałów? Chyba tylko ty. Real dostał wpierdol od Borusii w pierwszym meczu i to syty. Rewanż to był tylko mecz pocieszenia. W całym półfinale lepsza była Borussia. I Real i Barca dostali wpierdol w półfinale, ale Barca większy.
Fakt, Mourinho nic nie pokazał. Sam się ośmieszał.
Przypomnę jeszcze raz, BARCA - BAYERN 0:7 w dwumeczu, to jest dopiero WPIERDOL. O tym sobie przypomnij, jak będziesz mówił, że RM dostał po dupie ;)
Ja pisałem o Mourinho i jego osiągnieciach w tym sezonie, a ty mi znowu pierdolisz o tym 7:0? Co to ma z tym wspólnego debilu? XD
Jesteś kibicem Realu, a jarasz się zwycięstwem Bayernu nad Barcą? Jakie to uczucie? Chcesz się poczuć tak jak kibice Barcy przy 2:6 na SB i 5:0 na CN?
Uśmiałem się i to mega ostro kiedy zobaczyłem ze WIELKI real przegrał z Atletico Madryt puchar. HASAHH BEKA od 17 lat Real zawsze ogrywal Atletico a tu BACH hahaah. BEKA XDD
od 14 /ciach/
#top
tak myślałem, że coś może pójść nie tak. wszyscy pewni, że tytuł wygra Real, już wszyscy pytali się, kto wzniesie puchar... taka sama pewność była przed dwumeczem z Borussią. wyszło jak wyszło. dobrze, ze ten pieprzony sezon juz sie konczy
Sokol from West
18-05-2013, 15:07
Czekałem na odpowiedź takiego Troll'a, jak Karpek.
Kibic sukcesu?
Nie wiesz o tym, że każdy kibic chce aby jego klub zdobywał puchary? :D Śmiesznie się Ciebie czyta, fajne masz odpowiedzi w których napinasz się na każdego :D
Wpierdol od Borusii w półfinale LM
Poczytaj swoje posty i nie wmawiaj mi, że nie wracasz do półfinałów xD
Jakbyś nie wiedział to parę postów wyżej.
Ja pisałem o Mourinho i jego osiągnieciach w tym sezonie, a ty mi znowu pierdolisz o tym 7:0? Co to ma z tym wspólnego debilu? XD
Śmiesz mnie nazywać DEBILEM? Aaaa zapomniałem. Uraziłem Cię i zapomniałem dodać, że jesteś osobą dla której liczy się tylko jej zdanie, a resztę masz gdzieś. Kiedy zrozumiesz, że inni też mają prawo mieć własne zdanie? Ja przynajmniej, nie hejtuje każdego tak jak Ty :). Ktoś zwróci Ci uwagę, a Ty załączasz swoje ADHD i lecisz po każdym, bo ktoś śmiał Cie skrytykować. Masz fajny sposób na nerwy, chodzi mi tutaj o obrażanie innych na forum internetowym xDD
Tak na koniec.
Jesteś kibicem Realu, a jarasz się zwycięstwem Bayernu nad Barcą? Jakie to uczucie? Chcesz się poczuć tak jak kibice Barcy przy 2:6 na SB i 5:0 na CN?
Bardzo fajne uczucie! Powiedz mi jak to jest jarać się zwycięstwem BVB nad Realem? ;d
Nie muszę się poczuć tak jak wtedy kibice Barcy :) Dla Twojej świadomości, wystarczyły mi zwycięstwa Realu nad Barceloną. Nie ważne ile było, ważne, że zwycięstwo.
Powiem tyle. Jak dla mnie jesteś Trollem, bo cieszysz się z tego, że ktoś Ci odpisze i będziesz miał satysfakcje, cisnąć mu. Sam prowokujesz innych, to jak tu Cię inaczej nazwać. Naucz się trochę szacunku do innych. Czytając Twoje posty, można wywnioskować jedno. Liczysz się tylko Ty i te TWOJE zdanie.
Ogarnij się typie, udajesz kozaka na forum, jaki to z Ciebie wielki znawca, jaką to masz wiedzę.
POWTÓRZĘ JESZCZE RAZ!
MIEJ SZACUNEK DO INNYCH, TO INNI BĘDĄ MIELI DO CIEBIE.
Możesz po mnie jechać, że jestem nołname, anonim itd. Mam wyjebane na to, co o mnie myślisz. Zresztą zaraz znów coś wymyślisz, hejtując mnie jak to zawsze robisz, bo po pierwsze starasz się pokazać, że jesteś KIMŚ, a po drugie uraziłem Twoją osobę i zaczniesz obrażać, bo na nic innego Cię nie stać :/
@t
Legia - Lech 1:0
:):):)
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2326050/Gerard-Pique-Alex-Song-fight-Barcelona-bus-parade.html?ICO=most_read_module
Més que un club
MorgiBack
18-05-2013, 15:33
Poziom meczu nieco rozczarował, ale Legia Warszawa dopięła swego i ucieka Lechowi na pięć punktów w ligowej tabeli, a do końca pozostały już tylko trzy ligowe kolejki. Trzeba jednak przyznać, że Wojskowi byli dziś lepsi, bo Kolejorz zagrał fatalnie. Przy odrobinie szczęścia powinno być 2-3:0. Ale liczy się wygrana i 3ptk :_)
'Oxidosis'
18-05-2013, 17:14
HAHA MADRID
z tą różnicą, że Ty nie jesteś kibicem
Karpek II
18-05-2013, 20:21
Poczytaj swoje posty i nie wmawiaj mi, że nie wracasz do półfinałów xD Jakbyś nie wiedział to parę postów wyżej.
To podaj mi linki do tych postów, bo coś ci się chyba uroiło w tej pustej główce.
Śmiesz mnie nazywać DEBILEM?
Ja tylko stwierdzam fakty...
Bardzo fajne uczucie! Powiedz mi jak to jest jarać się zwycięstwem BVB nad Realem? ;d
Mnie bardziej cieszą zwycięstwa drużyny której kibicuje, a nie porażki tych których nie lubię, w przeciwieństwie do ciebie. Najbardziej śmiałem się z hala dzieci którzy cieszyli się po zwycięstwie Bayernu nad Barca, a tydzień później sami zostali rozjebani przez słabszą od Bawarczyków Borussie. :(
Aaa, z tego co pamiętam to miałeś już do mnie nie pisać? Drugi oxidosis?
Nie chce mi się odpisywać na reszte twoich wypocin, bo jak zwykle piszesz o wszystkim oprócz o piłce nożnej, ze względu na brak argumentów.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2326050/Gerard-Pique-Alex-Song-fight-Barcelona-bus-parade.html?ICO=most_read_module
Més que un club
Przynajmniej nie upuścili pucharu, hahahahhaa
z tą różnicą, że Ty nie jesteś kibicem
Nawet mi się nie chce już z tobą pisać, bo znowu się popłaczesz, odejdziesz na kilka dni i wrócisz. :(
#t
http://i39.tinypic.com/2yzdgmc.jpg
Dobra beka : D!
#down
aha
#oxidosis
ty się w każdym poście jarasz porażką Barcy, po czwórce którą dostał Milan od tej samej Barcy, smutne
Przynajmniej nie upuścili pucharu, hahahahhaa
dobra beka byla XD
wiesz jak pilkarze Barki swietuja mistrzostwo? wiwatujac na czesc koszykarzy Olympiacosu wracajac samolotem do Barcelony
aha, ale o co chodzi?
poprawilem
'Oxidosis'
18-05-2013, 23:22
no dobra beka kataloncy musza sie jarac porazkami realu po wpierdolu z bayernem smutne
borussia - real 4-3 bayern 7-0 barca a to ktora druzyna jest lepsza zobaczymy w finale, borussia umie grac przeciwko bayernowi i nie powiedzialbym ze jest slabsza
mialem nie pisac ale pisze i mam dobra beke
/Demon/
koniec offtopu związanego z półfinałami LM, znaleźliście sobie tak marny punkt zaczepienia, że to bajka, wróćcie do normalnej dyskusji, amen
MorgiBack
18-05-2013, 23:32
Ku**a umiesz czytać?
Mnie bardziej cieszą zwycięstwa drużyny której kibicuje, a nie porażki tych których nie lubię, w przeciwieństwie do ciebie
To co czytam, każdą twoją wypowiedź to się zastanawiam jak ty się wg nauczyłeś poprawnie czytać bo bez beki nie mogę wytrzymać. Żyjesz w swoim świecie i wiesz najlepiej, gówno Cię interesuje zdanie innych bo TY WIESZ NAJLEPIEJ. Bekę to mają ludzie, którzy czytają co piszesz. AC Milan taki z ciebie wierny kibic , że na bank nie oglądasz Seria A co weekend. Weź proszę Cie zamilcz bo twoje riposty i brak argumentów świadczy o tym, że gówno się znasz proste. Na szczęście nauczyłem się ignorować takich bałwanów jak ty, ale czasami się po prostu nie da.
#t.
Górnik po pozbyciu się Milika i słabej fromie Nakuolmy + innych zawodników 'wypalił się' na wiosnę przegrywa z drużyną, gdzie nawet nie płacą dla zawodników od kilkunastu miesięcy. A jeszcze nie dawno szykowali się do LE. Beka :D
'Oxidosis'
19-05-2013, 00:12
To co czytam, każdą twoją wypowiedź to się zastanawiam jak ty się wg nauczyłeś poprawnie czytać bo bez beki nie mogę wytrzymać. Żyjesz w swoim świecie i wiesz najlepiej, gówno Cię interesuje zdanie innych bo TY WIESZ NAJLEPIEJ. Bekę to mają ludzie, którzy czytają co piszesz. AC Milan taki z ciebie wierny kibic , że na bank nie oglądasz Seria A co weekend. Weź proszę Cie zamilcz bo twoje riposty i brak argumentów świadczy o tym, że gówno się znasz proste. Na szczęście nauczyłem się ignorować takich bałwanów jak ty, ale czasami się po prostu nie da.
serio jakby to byla jakas w miare inteligentna osoba to pogratulowalbym trollingu, ale ty jestes po prostu idiota. pisanie to jedno fakty to drugie, a fakty sa takie ze ten gosc pisze o nasmiewaniu sie "madryckich dzieci" z barcelony a sam to robi z realu. no ale masz kompleks czytania wiec wybaczam ci twoj idiotyzm jezeli chodzi o ta konkretna sytuacje. powiedz mi co to znaczy "bo bez beki nie mogę wytrzymać", nie dosc, ze nawet kurva zdania zlozyc, a poprawiasz kazdego jak leci to jeszcze uzywasz jakis idiotycznych slangow. tak ludzie maja beke jak pisze, tylko ze gdy kieruje jakas odpowiedz w tym dziale badz w lolu dostaje kilka reputow za post od osob sie tutaj wypowiadajacych, to znaczy co najwyzej ze z kogo jak z kogo ale to bardziej chyba smieja sie z Ciebie. z serie a i milanem mam wiecej wspolnego niz ty z ta swoja legia ale to nie forum na chwalenie sie, a to zdanie "Na szczęście nauczyłem się ignorować takich bałwanów jak ty, ale czasami się po prostu nie da." rozyeabalo mnie na lopatki i potwierdzilo twoj idiotyzm, zgadnij dlaczego
MorgiBack
19-05-2013, 01:11
Bez kitu jesteś najbardziej tępą osobą jaka tutaj jest. Rekurt przy tobie to jest inteligentny chłopak. Hejt hejtem pomiata. Szkoda mi czasu na takiego małolata jak ty, który jak już mówiłem gówno się zna XD
Lagga v3
19-05-2013, 10:42
Bez kitu jesteś najbardziej tępą osobą jaka tutaj jest. Rekurt przy tobie to jest inteligentny chłopak. Hejt hejtem pomiata. Szkoda mi czasu na takiego małolata jak ty, który jak już mówiłem gówno się zna XD
Najgłupszą osobą na tym forum jesteś właśnie Ty. Wypowiadasz się w temacie , o którym nie masz zielonego pojęcia, podajesz argumenty z dupy do zbędnego pierdolenia , które wypisujesz w każdym poście. Skończ.
@top
Gratulacje dla Legii za wczorajszy mecz. Liczyłem na Lech, trudno. Mam nadzieję, że bayern w finale pokaże klasę i rozgromi Borussię.
Najgłupszą osobą na tym forum jesteś właśnie Ty. Wypowiadasz się w temacie , o którym nie masz zielonego pojęcia, podajesz argumenty z dupy do zbędnego pierdolenia , które wypisujesz w każdym poście. Skończ.
Również potwierdzam. Morgi najgłupsza osoba, a karpek najbardziej zakompleksiony :S więc morgi przykro mi
#dzisiaj o 17 zajebiste mecze i będą emocje w meczach arsenal, tottenham i trochę chelsea :) ahh za to kocham PL
http://www.youtube.com/watch?v=e_YQnVlSPEE
https://www.dailymotion.com/video/x1012t4_tottenham-1-0-sunderland-super-goal-gareth-bale_sport?search_algo=2#.UZkFIcr2868
ależ jebnięcie!
Heh Bale na pewno odejdzie, jak kuraków nie ma w LM. Ale dzięki tej bramce były chociaż emocje w końcówce, bo ostatnie 4min Arsenal cały obsrany aby bramki nie stracić, a Wenger już w ogóle szalał ;D ale generalnie byłem za Arsenalem. Oglądałem dwa mecze naraz: Chelsea z Evertonem i Arsenal z Newcastle i ciągłe patrzenie na livesports. ile bramek popadało w tej kolejce.. wszystkie mecze o tej samej porze to jednak nie dla premier league XD
a ferguson w ostatnim swoim meczu traci 5 bramek z kim? z West Bromem, w którym Lukaku strzela hat-tricka - to cieszy :)
Zarexoholik?
20-05-2013, 00:27
a ferguson w ostatnim swoim meczu traci 5 bramek z kim? z West Bromem, w którym Lukaku strzela hat-tricka - to cieszy :)
Widziałeś w ogóle jakim składem zagrał synku?
Dobry mecz, przyjemnie oglądało się tyle goli. Pierwszy wynik 5:5 w historii PL.
#rikoszet
Nie rozśmieszaj mnie nawet dzieciaku.
Widziałeś w ogóle jakim składem zagrał synku?
Dobry mecz, przyjemnie oglądało się tyle goli. Pierwszy wynik 5:5 w historii PL.
widziałem i co? przecież nie jest to żadna młodzieżówka tylko po prostu paru zmienników wprowadził, takie to dziwne? topowy zespół powinien mieć na każdej pozycji przynajmniej jednego na równym poziomie zmiennika. już się nie usprawiedliwiaj i nie pogrążaj
tłumaczenie się składem XD...
#top
podobno w 2015 roku finał LE na Basenie Narodowym, w czwartek potwierdzenie
Zarexoholik?
20-05-2013, 19:26
tłumaczenie się składem XD...
No jak gra rezerwa, a podstawowy skład to chyba jest różnica synku?
Pewnie zapłakany jesteś, bo realem sobie dupsko wytarło Atletico, tak?
No jak gra rezerwa, a podstawowy skład to chyba jest różnica synku?
Rezerwy Realu 2 - 1 Barcelona. Albo masz dobre rezerwy, ale chujowe jak United.
Pewnie zapłakany jesteś, bo realem sobie dupsko wytarło Atletico, tak?
Wiesz, szacunek dla rywala trzeba posiadać, gratulacje dla nich, że po 14 latach przegrywania zwyciężyli. Wolałem przegraną, co wiązałoby się ze zmianami w kadrze jak i na ławce trenerskie, niż wygraną i uważanie, że wszystko jest w porządku.
Poza tym co się tak spinasz? Czerwo nadal boli? Pan Cüneyt Çakır nadal śni się po nocach?
Karpek II
20-05-2013, 21:34
Oficjalnie: The Special Five odchodzi z Realu.
http://i40.tinypic.com/fm00sw.png
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.