PDA

View Full Version : Piłka Nożna - temat ogólny

Strony : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

_woto_
06-03-2012, 21:19
C'mon Arsenal, C'mon Arsenal

Lagga v3
06-03-2012, 21:42
C'mon Arsenal, C'mon Arsenal

nie wierze ***** nie wierze, te drewniaki 3:0 wygrywają ; o

_woto_
06-03-2012, 22:03
co teraz rvp zrobil?!?!

Old Shidishi
06-03-2012, 22:43
Kur... szkoda Arsenalu, naprawde szkoda. Ladnie zagrali te pierwsze 45 min, w 2 polowie zabraklo im pary. Rvp co zrobil to nie wiem W PALE MI SIE TO NIE MIESCI :(

SedaN*
06-03-2012, 23:05
Szkoda, szkoda, RVP powinien jebnąc mocno i po sprawie a nie jakieś lobowania z 3metrów. Co nie zmienia faktu, że brawa należą się dla Arsenalu szczególnie za zaangażowanie, każdy dał siebie 100%. Było widać motywację od Wengera XD

Musiałem oglądać dwa mecze na raz ;D Arsenal - Milan i Birmingham - Chelsea. Chelsea pierwszy mecz z nowym trenerem, gra taka sobie, druga napawa optymizmem :) 0:2 dla The Blues i awans do ćwierćfinału FA CUP!

ManiQ
07-03-2012, 06:08
Ogolnie to takiego Arsenalu nie znalem.Taki pressing ,ze rywal w pierwszej polowie nie mial nic do powiedzenia.W drugiej niestety sil zabraklo ,ale co sie dziwic gdyby doszlo do dogrywki to by sie wykonczyli sami.Ciesze sie z takiego wyniku mimo ,ze nie przeszli.
Fani jak i sam Milan przyjechali na Emirates po formalnosc ,a mieli niezla chwile grozy i kupe w gaciach.

'Oxidosis'
07-03-2012, 09:54
Oglądałem ten mecz z innymi kibicami Rossonerich, we Włoskim pubie. Szczerze? Po pierwszej połowie każdy z nas miał chwile zwątpienia. Zrobiliśmy dokładnie to, co zrobił Arsenal przegrywając 4:0 na San Siro - traciliśmy bramki z niczego, po indywidualnych błędach. W pierwszej połowie nie poznawałem zawodników Milanu - totalny brak koncentracji oraz strach, jaki towarzyszył im w trakcie meczu.

Van Persi pewnie dzisiaj nie spał, mógł zrobić wszystko w tamtej sytuacji, a wybrał najgorszą opcję. Jednak Nocerino nie lepszy - cała pusta bramka, a on kopnął w Szczęsnego, który stał przy drugim słupku. Martwi mnie postawa Thiago Silvy, cały mecz dobrze, jednak to po jego błędzie wpadła druga bramka, a ostatnio tego typu błędy zdarzają mu się co raz częściej. Ibra totalnie się spalił, wydaję mi się, że w tym meczu więcej korzyści by przyniósł, gdyby grał na obronie.. Mesbah dno totalne, nie wiem, co ten zawodnik robi w takim zespole. Robinho według mnie zagrał na plus, potrafił przejść trzech zawodników, ale był totalnie osamotniony w swoich akcjach.

Pierwsza połowa totalna dominacja Arsenalu, w drugiej Milan zagrał prawie bezbłędnie.

Byłem zaskoczony, gdy widziałem, jak obrońcy Arsenalu przerywali prawie każdą akcję Rossoneri. Bez presji, na luzie - skutek? Perfekcyjna gra Arsenalu. Jednak nie oszukujmy się - 1 kapitalna połowa w kontekście dwumeczu to za mało, by móc awansować do następnej rundy.

Old Shidishi
08-03-2012, 09:08
7:1 heheh... nie spodziewalem sie takiego pogromu. No ale coz, bywa :D Messi na krola strzelcow idzie spokojnie :)

Apoel w 1/4 heheheehehhehehehehehehe, tu dopiero sa jaja!:D

SedaN*
08-03-2012, 09:40
7:1 heheh... nie spodziewalem sie takiego pogromu. No ale coz, bywa :D Messi na krola strzelcow idzie spokojnie :)

Apoel w 1/4 heheheehehhehehehehehehe, tu dopiero sa jaja!:D

jaja to będą jeżeli apoel będzie w finale, co przy lekkim szczęściu jest możliwe XDDDDDDD

Demon
08-03-2012, 15:55
jaja to będą jeżeli apoel będzie w finale, co przy lekkim szczęściu jest możliwe XDDDDDDD

życzę im tego z całego serca, rly osobiście wole oglądać mecze takich zespołów, bo na takim szczeblu pokazują naprawdę 110% swoich możliwości

ManiQ
08-03-2012, 17:55
życzę im tego z całego serca, rly osobiście wole oglądać mecze takich zespołów, bo na takim szczeblu pokazują naprawdę 110% swoich możliwości

Dobrze prawisz. Basel czy Apoel jakby doszli do finalu byloby bardzo ciekawie.A tak to jedynie licze na pogromce Arsenalu albo Real (mniejsze zlo).Chyba ,ze Chelsea dojdzie do finalu ,ale najpierw musza przejsc Napoli.

Karpek
09-03-2012, 00:00
Manchester U. 2 - 3 Athletic Bilbao

Biedny Manchester, nie mógł sobie poradzić (u siebie) z szóstym klubem słabej ligi hiszpańskiej. : / Sedan, pozdrówki.

SedaN*
09-03-2012, 09:00

Biedny Manchester, nie mógł sobie poradzić (u siebie) z szóstym klubem słabej ligi hiszpańskiej. : / Sedan, pozdrówki.

nie wiem koleś bywają wiadomo słabsze mecze, został jeszcze rewanż.. twoja barcelonka nigdy nie przegrała z kimś teoretycznie słabszym, że robisz taka sensacje?

Karpek
09-03-2012, 09:07
nie wiem koleś bywają wiadomo słabsze mecze, został jeszcze rewanż.. twoja barcelonka nigdy nie przegrała z kimś teoretycznie słabszym, że robisz taka sensacje?
Nie robię sensacji, tylko po prostu w tym sezonie liga hiszpańska jest silniejsza od angielskiej jeżeli chodzi o rozgrywki europejskie. (:

Mikiel SZN
09-03-2012, 09:28

to nie byl słabszy mecz MU, tylko genialna gra Bilbao, który uniemożliwiał gre MU. Dobrze że przegrali, mieli farta że 3:2, a nie jakieś 4:1, więc wynik jest sprawą otwartą, lecz wierzę że Athletic nie roztwoni przewagi.

SoniQ
09-03-2012, 10:35

Primera Division 12. kolejka 06.11.2011 20:00

Athletic Bilbao - FC Barcelona 2:2

kkkkkkkk

mam nadzieje ze SAF wystawi bardziej doswiadczony sklad i znow nie bedzie lekcewazyl przeciwnika :|

@downy

zrozumialem, chodzilo mi bardziej o przymiotnik biedny :)

Karpek
09-03-2012, 11:08

kkkkkkkk
No i co z tego? Nie zrozumiałeś chyba o co mi chodziło w tamtym poście, komiku. : D

Krulowiec
09-03-2012, 11:31

kkkkkkkk

mam nadzieje ze SAF wystawi bardziej doswiadczony sklad i znow nie bedzie lekcewazyl przeciwnika :|

Chodziło o to, że w lidze hiszpańskiej liczą się 2 zespoły i jest słabą ligą, komiku.

Bardzo ładny mecz Barcelony, Messi dobry kat. c(;

# bermen,

Pajacyku, kibicuje Realowi parę ładnych lat, więc jeżeli nie wyczułeś o co chodzi w poście to może wyskocz przez okno.

bermen,
09-03-2012, 17:06
^slaby to moze ty jestes :(, po prostu nie jest wyrownana - wytlumaczenie ponizej. Przeniesmy Real/Barce do angielskiej, byloby tak samo jak w lidze hiszpanskiej teraz :)
strasznie mnie to interesuje ze kilka lat kibicujesz Realowi ^, nie wiem co tu do wyczucia w twoim poscie- napisales glupoty i tyle o>O

dżisas
http://fbhl.pl/manchester-united-23-athletic-bilbao-08-03-2012/
mistrz angli na tle bilbao wygladal przynajmniej smiesznie - juz nie mowiac ze tylko sobie znanemum szczesiu zdolali wyjsc jako tak z twarza. Liga hiszpanska nie jest slaba, po prostu Real i Barcelona maja sklad/pieniadze wieksze/lepsze (na swiecie) niz jaka kolwiek inna druzyna, wiec nie dziwcie sie ze jest taka sytuacja w tabeli. Naprawde szkoda ze zaden angielski zespol w tym sezonie nie wpadnie na hiszpanskich gigantow bo mogloby to sie skonczyc podobnie jak niemieckim Leverkusen...

@to nie slabosc ligi hiszpanskiej a potega Realu/Barcelona jest powodem takiej sytuacji...

SedaN*
09-03-2012, 17:18
Nie robię sensacji, tylko po prostu w tym sezonie liga hiszpańska jest silniejsza od angielskiej jeżeli chodzi o rozgrywki europejskie. (:

Został jeszcze rewanż w tym meczu, nie zapominaj..

to nie byl słabszy mecz MU, tylko genialna gra Bilbao, który uniemożliwiał gre MU. Dobrze że przegrali, mieli farta że 3:2, a nie jakieś 4:1, więc wynik jest sprawą otwartą, lecz wierzę że Athletic nie roztwoni przewagi.

szczerze przyznam, że meczu nie oglądałem, więc nie będę się wypowiadał ;d

. Naprawde szkoda ze zaden angielski zespol w tym sezonie nie wpadnie na hiszpanskich gigantow bo mogloby to sie skonczyc podobnie jak niemieckim Leverkusen

Szanse ma jeszcze Chelsea, jednak z aktualną formą będzie to naprawdę ciężkie :) aa i wątpie, że Chelsea dała by sobie wbić 7 bramek nawet w tak miernej aktualnej formie..

#top
Tak w tym sezonie wyjątkowo w ligach europejskich nie dominują kluby angielskie, ale wyjątkowo, bo z tego co sięgam w historię to nawet przypominam sobie 3 kluby angielskie w półfinałach Ligi Mistrzów (Liverpool, Chelsea i Arsenal albo Manchester o ile dobrze pamiętam). I nie przypominam sobie, aby była taka sytuacja z trzema innymi klubami z tego samego kraju. Czy to kryzys ligii angielskiej jak to inni piszą? Wątpię, zresztą wypowiadałem się gdzieś wyżej na ten temat. Dołączył jeszcze silny Machester City więc w następnej LM może być ciekawie.

Karpek
09-03-2012, 17:43
^slaby to moze ty jestes :(, po prostu nie jest wyrownana - wytlumaczenie ponizej. Przeniesmy Real/Barce do angielskiej, byloby tak samo jak w lidze hiszpanskiej teraz :)

dżisas
http://fbhl.pl/manchester-united-23-athletic-bilbao-08-03-2012/
mistrz angli na tle bilbao wygladal przynajmniej smiesznie - juz nie mowiac ze tylko sobie znanemum szczesiu zdolali wyjsc jako tak z twarza. Liga hiszpanska nie jest slaba, po prostu Real i Barcelona maja sklad/pieniadze wieksze/lepsze (na swiecie) niz jaka kolwiek inna druzyna, wiec nie dziwcie sie ze jest taka sytuacja w tabeli. Naprawde szkoda ze zaden angielski zespol w tym sezonie nie wpadnie na hiszpanskich gigantow bo mogloby to sie skonczyc podobnie jak niemieckim Leverkusen...

@to nie slabosc ligi hiszpanskiej a potega Realu/Barcelona jest powodem takiej sytuacji...
100% prawdy.

Został jeszcze rewanż w tym meczu, nie zapominaj..
Athletic ma duże szanse wyeliminować United, a nawet i dojść do finału z obecnym trenerem. Marcelo Bielsa - przez wielu wymieniany jako następca Guardioli w Barcelonie.

Co do Ligi Mistrzów to na 99% wygra ją w tym roku Barça lub Real, bo obecnie reszta jest poza ich zasięgiem.

Mikiel SZN
09-03-2012, 17:45
Nie można zapominać o Valencii, która jest olewana i nie przeżywa świetności jak kiedyś, ale rozprawiła się bez problemów z PSV i na 99% są w dalszej rundzie. Obecnie w Hiszpanii jest kilka drużyn, które nie są doceniane i uznawane że średniaków, lecz naprawdę dysponują dobrym składem jak np. Valencia, Athletic, Malaga, Atletico Madryt, Sevilla i Villareal (które w tym sezonie nic nie grają) oraz dobrze poczynający sobie w tym sezonie Levante. Również dobrą druzyną dysponuje Espanyol. Wiadomo, ze liga jest mniej wyrównana niż angielska, której jestem większym fanem, choć kibicuję Barcelonie. Według mnie Liga Angielska jest najbardziej atrakcyjna, po niej Hiszpańska, następnie Bundesliga. Nie lubie oglądać Włoskiej i Frańcuskiej, bo dla mnie są jakieś takie szarobure bez szału, męczy ich piłka oczy.

Co do lig, dobra liga szykuje się w Rosji, lecz jak wiadomo to nie jest sport tylko mafia.

Simi
09-03-2012, 17:48
zbytnio nie ogarniam zasad play offów LM, ale wychodzi na to, że Real i Barca mogą spotkać się dopiero w finale.

'Oxidosis'
09-03-2012, 18:42
Barca, Real, kilka lat, i stopniowo będą zaczynać się problemy. Z każdym rokiem co raz bardziej będzie "umacniać się" finansowe fair play, co będzie miało na pewno niemałe znaczenie w kontekście obecnie zadłużonych klubów. Mniejsze wydatki = mniejsze przychody, a zobowiązania nadal na podobnym poziomie.

Być może dlatego m.in Milan oszczędnie walczy na rynku, tym samym będąc jednym z nielicznych, niezadłużonych klubów? Z myślą o przyszłości.

@Up

Powiedz mi, dlaczego tak wychodzi, a ja Ci udowodnie, że mogą zagrać nawet w następnej rundzie. Jestem ciekaw po prostu, po czym tak wnioskujesz ;p

bermen,
10-03-2012, 11:14
'Oxidosis'
Uefa nie pozwoli na ich spotkanie juz w nastepnej rundzie :D

Co do zasad fair-play ciezko mi powiedziec jak to bedzie wygladalo, barca zaciska pasa ale przy tych dochodach mysle ze az takich problemow nie beda mieli, to samo klub z madrytu (tym jeszcze czesto miasto "zapomina" zaciagniete kredyty, wiadomo transfery,sukcesy wiekszy przychod/atrakcyjnosc miasta :)). Arsenal/Milan prowadza polityke ktorej fair-play moze tylko i wylacznie pomoc ale nie oszukujmy sie na pewno znajda sie obejscia co do tych nowych praw..

Zarexoholik?
12-03-2012, 03:10
No, ale West Bromwich ograli i tym samym objęli w lidze fotel lidera. Piłka nożna, więc może zdarzyć się wszystko.

Ciekawi mnie tylko sens tego, że jeden cieszy się z przegranej drugiej drużyny i pisze na temat graczy jakieś śmieszne farmazony na forum tibijskim skoro tutaj chodzi o dobrą grę dwóch drużyn. No, ale zrozum gimbusów.

Krac
12-03-2012, 15:07
Chciałem się zapytać życiowo.
Czy są jakieś huligańskie ekipy barcy i realu w gimnazjach?
Bo nie wiem czy omijać pobliskie szkoły co by niepotrzebnego lepa komuś sprzedać.

SedaN*
12-03-2012, 15:38
Chciałem się zapytać życiowo.
Czy są jakieś huligańskie ekipy barcy i realu w gimnazjach?
Bo nie wiem czy omijać pobliskie szkoły co by niepotrzebnego lepa komuś sprzedać.

ta są robione ustawki na wf: gimb real vs gimb barca

Krac
12-03-2012, 16:48
Dobrze wiedzieć. Trzeba omijać.

ManiQ
14-03-2012, 10:27
Heh.
Bayern w dwoch meczach 14goli o.o z czego az 7 goli Gomez. Z jednej strony taki drewniak ,a z drugiej jednak umie sie ustawic w polu by nawet strzelic tego gola (taki lis pola karnego).Caroll to nawet nie wie jak sie ustawic przy roznym XD

Dzis Chelsea-Napoli. Jestem ciekaw jak sobie poradzi Chelsea z trudniejszym rywalem z Di Matteo ( czy jak to tam).
Real pewniak wiec stawiam ,ze strzelam ze strzela piatke xd (choc kto wie)

Goldi
14-03-2012, 11:19
Messi 12 goli strzelonych w LM
Gomez 11 goli strzelonych w LM

Mam nadzieje że Gomez prześcignie w bramkach lessiego i zdobędzie króla strzelców LM

SedaN*
14-03-2012, 13:20
Messi 12 goli strzelonych w LM
Gomez 11 goli strzelonych w LM

Mam nadzieje że Gomez prześcignie w bramkach lessiego i zdobędzie króla strzelców LM

a gdzieś tam czytałem, że pisali, że Lewandowski lepszy od Gomeza. Różnica jest ;D

#dzisiaj gogo the blues!

Τettmeier
14-03-2012, 17:40
Myślałem że Chelsea puszczą mi w Polsacie.. -.-

Goldi
14-03-2012, 18:58
Oglądaliście ćwierćfinałowe spotkania pucharu polski ? bo jak tak i to co odpierdziela tvp sport to aż brak słów. Oni chyba kalkulatorem transmitują te mecze, jakość kijowa , cały mecz z 3 może 4 kamer transmitowanych normalnie nie da się tego oglądać. Za to tvn turbo wręcz transmisje na światowym poziomie nie mam się do czego doczepić aż miło patrzeć. PZPN nie powinien sprzedawać praw do transmisji TVP bo oni tylko psują poziom tych rozgrywek...

Old Shidishi
14-03-2012, 19:08
@up
No ta tvp sport lipa, ale pomysl gdzie te kamery mogli usadowic. Te co byly to i tak w ogole chyba z helikoptera, tak wysoko nad boiskiem :D

Lagga v3
14-03-2012, 22:46
Myślałem że Chelsea puszczą mi w Polsacie.. -.-

ja właśnie też, real przeszedł - do przewidzenia. liczę na napoli w dogrywce/karnych

się curva przeliczyłem

Crayon
14-03-2012, 22:59
Fantastyczna akcja i Ivanovic na 4:1 dla Chelsea. Cieszy mnie taka postawa Niebieskich, wydaje się, że Di Matteo poukładał wreszcie ten zespół, że zna go od podstaw i wie, co i jak ustawić. Liczę, że przestaną się kompromitować w lidze angielskiej i w przyszłym sezonie wrócą emocjonujące pojedynki o miejsca 1-2 z United.

Mikiel SZN
14-03-2012, 23:20
Fantastyczna akcja i Ivanovic na 4:1 dla Chelsea. Cieszy mnie taka postawa Niebieskich, wydaje się, że Di Matteo poukładał wreszcie ten zespół, że zna go od podstaw i wie, co i jak ustawić. Liczę, że przestaną się kompromitować w lidze angielskiej i w przyszłym sezonie wrócą emocjonujące pojedynki o miejsca 1-2 z United.

1 jaskółki wiosny nie czyni. Czelsi w lidze znów będzie grała dno, o awansie do LM może pomazyć, sukcesem będzie awans do LE

^down
jakbyś nie zauważył to ja używam polskich znaków, więc gdybym popełnił błąd ortograficzny to bym napisał 'pomażyć' a nie 'pomazyc', a tak po prostu nie wcisneło mi się 'R'.

SedaN*
14-03-2012, 23:24
1 jaskółki wiosny nie czyni. Czelsi w lidze znów będzie grała dno, o awansie do LM może pomazyć, sukcesem będzie awans do LE

pomarzyć*, a spokojnie zostało jeszcze dużo meczy, tottenham też puchnie, JA WIERZE W CHELSEA!

#top
co tu dużo mówić: BLUE IS THE COLOR FOOTBALL IS THE GAME!!!

Mikiel SZN
15-03-2012, 12:23
heheheheheh CWELSI jebane aktorzyny hehehehheheheheeehhehe juz na kwejka wstawiać ale aktorzy za lto nie piłka farsa sreal i cwelsi aktorzyny hehehehhehe

http://www.101greatgoals.com/gvideos/peek-a-boo-dirty-cheaters-didier-drogba-vs-sergio-busquets-side-by-side/

ManiQ
15-03-2012, 15:10
Gratulacje dla Chelsea. Przez jebany polsat transmisji 25min musialem szukac.
Stawiam ,ze w 1/4 wpadna na Mourinho czyt. Real.

SedaN*
15-03-2012, 15:30
heheheheheh CWELSI jebane aktorzyny hehehehheheheheeehhehe juz na kwejka wstawiać ale aktorzy za lto nie piłka farsa sreal i cwelsi aktorzyny hehehehhehe

http://www.101greatgoals.com/gvideos/peek-a-boo-dirty-cheaters-didier-drogba-vs-sergio-busquets-side-by-side/

widziałem to, sam beke miałem ze zdolności drogby, zachował się jak ciota, ale cóż każdy się czasami poczuje jakby był w hollywood.. każdego bym się spodziewał tylko nie drogby, który jak każdy wie jest twardym zawodnikiem, jego występy z malarią itp XD tym bardziej, że gracze napoli w paru starciach też popisywali się dobrymi symulacjami, szczególnie w pierwszym meczu ;P a drogba nie raz zgarniał łokcie na pysk, wstawał i grał dalej, coż mam nadzieję didier, że swoje aktorskie fantazje zostawisz gdzie indziej ;d

#top
teraz dla mnie najważniejsze, aby nie trafić na Real, potem na Barcelone.. W realu jest Mourinho i on wspaniale zna ten zespol, zresztą sam gadał ze chcialby sie z nami spotkać w finale (nie mialbym nic przeciwko temu). Jednak mecz z Barcelona bylby wspanialy, ze wzgledu na historie itp itd. Zresztą Chelsea jako jedyny zespół ma z nimi korzystny bilans z przed ostatnich lat :)

Ciesze się, że Chelsea chociaż zachowała honor ligii angielskiej! Chłopaki pokazali jedność i walkę, i o to chodzi ;D a teraz z niecierpliwością czekam na losowania.

#
aa i polsat pewnie sobie pluje w brode, że nie puścili Chelsea, bo było naprawdę wspaniałe widowisko. :}

Drunkusik v.2
15-03-2012, 16:18
Real ten Żulio ma twarz jak Tom.

SedaN*
15-03-2012, 20:10
United już przegrywa.. beka trochę :\ ośmieszają trochę angielską piłkę

_woto_
15-03-2012, 20:49
Ta akcja, w ktorej typek z Bilbao osmieszyl 4 z utd poezja tylko szkoda, ze nie trafil potem

Crayon
15-03-2012, 21:08
ośmieszają trochę angielską piłkę
Ośmieszają przede wszystkim siebie. Angielską piłkę lepiej zostaw w spokoju, bo ona nie ma nic do rzeczy. Kompromitują się prawie wszystkie zespoły z Anglii, począwszy od Tottenhamu, przez Arsenal, Liverpool, City, Chelsea, na United kończąc.
Kryzys ma każdy, absolutnie każdy zespół. I Ty doskonale Sedanku o tym wiesz, jak boli miejsce w lidze za Tottenhamem :)

Dla Manchesteru trudne chwile, albo Ferguson zacznie znowu rzucać korkami w głowy tych gamoniów, którym nie chce się biegać, którzy nie wiedzą czym jest Manchester United, albo będziemy w sytuacji Liverpoolu Hoodgsona, gdzie znacznym sukcesem było zajęcie 6 miejsca przez grajków z Anfield.

Przykro się robi, gdy Manchester dostaje po dupie w Lidze Europy, smutno się robi, gdy Atletico Bilbao (notabene najbardziej utytułowany hiszpański klub, zaraz po Realu i Barcy) robi z piłkarzy United miazgę. Przychodzi mi na myśl 2005 rok, kiedy to LOSC Lille robiło nam z dupy jesień średniowiecza i nawet oszukańcza bramka Giggsa nie dawała awansu. Wtedy Manchester skompromitował się jeszcze bardziej, zajmując czwarte miejsce w 'banalnej' grupie.
Po każdej burzy przychodzi jednak słońce. Każdy sezonowiec i kibic sukcesu Manchesteru United wie, co się stało po 2005 roku.

Piłka nożna i sukcesy klubów to sinusoida. Raz na górze, raz na dole.

SedaN*
15-03-2012, 21:28
Ośmieszają przede wszystkim siebie. Angielską piłkę lepiej zostaw w spokoju, bo ona nie ma nic do rzeczy. Kompromitują się prawie wszystkie zespoły z Anglii, począwszy od Tottenhamu, przez Arsenal, Liverpool, City, Chelsea, na United kończąc.
Kryzys ma każdy, absolutnie każdy zespół. I Ty doskonale Sedanku o tym wiesz, jak boli miejsce w lidze za Tottenhamem :)

Dla Manchesteru trudne chwile, albo Ferguson zacznie znowu rzucać korkami w głowy tych gamoniów, którym nie chce się biegać, którzy nie wiedzą czym jest Manchester United, albo będziemy w sytuacji Liverpoolu Hoodgsona, gdzie znacznym sukcesem było zajęcie 6 miejsca przez grajków z Anfield.

Przykro się robi, gdy Manchester dostaje po dupie w Lidze Europy, smutno się robi, gdy Atletico Bilbao (notabene najbardziej utytułowany hiszpański klub, zaraz po Realu i Barcy) robi z piłkarzy United miazgę. Przychodzi mi na myśl 2005 rok, kiedy to LOSC Lille robiło nam z dupy jesień średniowiecza i nawet oszukańcza bramka Giggsa nie dawała awansu. Wtedy Manchester skompromitował się jeszcze bardziej, zajmując czwarte miejsce w 'banalnej' grupie.
Po każdej burzy przychodzi jednak słońce. Każdy sezonowiec i kibic sukcesu Manchesteru United wie, co się stało po 2005 roku.

Piłka nożna i sukcesy klubów to sinusoida. Raz na górze, raz na dole.

Mówiąc o ośmieszeniu nie mam oczywiście na myśli krajowego podwórka tylko ligii europejskiej. Więc mówiąc, że Chelsea jest za Tottenhamem tutaj nie pasuje.. Masz rację, Chelsea ośmiesza się, ale w lidze angielskiej a nie europejskiej jak wcześniej wspomniałem, bo na razie The Blues nic nie można zarzucić mimo wszystko, 1 miejsce w grupie i awans do ćwierćfinału..

Ale naprawdę szkoda mi trochę, bo pomimo wszystko zawsze na arenie międzynarodowej jestem za drużynami z Angli. I przykro mi patrzeć jak United dostają baty od Bilbao..

Crayon
15-03-2012, 21:34
Ja patrzę nie tylko na obecny sezon. Mając na myśli kompromitację angielskich zespołów w Europie myślę co najmniej dwa sezony w tył. Każdy chyba pamięta jak Bale zrobił Inter Mediolan na brązowo, a potem oddał mecz z Realem w zasadzie bez walki. Jak Liverpool przegrywał w Lidze Europy, jak City dostawała pejcze od Lecha Poznań (sic!). Chyba wiesz o co mi chodzi, nie?

'Oxidosis'
15-03-2012, 21:59
United porażka, ale to, co teraz wyprawia City, to katastrofa. Jak zespół, który prowadzi na krajowym podwórku, dostaje lanie u siebie od Sportingu, z którym bądź co bądź nawet Legia toczyła walkę jak równy z równym.

SedaN*
15-03-2012, 22:09
Dziwnie się w tym sezonie dzieje. Nie widziałem jeszcze, aby zespoły angielskie tak sobie słabo radziły (paradoksalnie bo uważam, że teraz jest największa rywalizacja i jest wiele świetnych zespołów w czołówce PL i spodziewałem się sukcesu zespołów angielskich). ;D

trudno, została Chelsea w grze, na która liczę całym sercem!

Goldi
16-03-2012, 07:59
W sumie City zagrało kapitalne ostatnie 30 minut meczu i strzeliło 3 gole. Gdyby w samej końcówce Hart strzelił głową gola(bramkarz city) mielibyśmy 2 drużyny z Anglii w kolejnej fazie europejskich pucharów ale niestety bramkarz wybił piłke Harta na corner i był koniec meczu. Szkoda tylko że City przespało mecz na stadionie Sportingu i godzinę gry na Etihad

'Oxidosis'
16-03-2012, 12:09
Ewentualne GD w finale ( no, bo jakby inaczej ), a Milan jak zwykle pod górkę. Nie wierze w tego typu rzeczy.

Simi
16-03-2012, 13:32
APOEL Nikozja - Real Madryt
Olympique Marsylia - Bayern Monachium
Benfica Lizbona - Chelsea FC
AC Milan - FC Barcelona

trolololo. Real a Apoelem, możśe być ciekawie. OM z Bayernem, Benfica z Chelsea i deja vu, Milan z Barcą. : D

APOEL/Real vs OM/Bayern
Benfica/Chelsea vs Milan/Barca w półfinałach? : D

ManiQ
16-03-2012, 15:00
Hiehie.

Jeszcze Angielski klub do finalu dojdzie. Lepiej Chelsea juz nie mogla trafic.
Milan oczywiscie na swojego ulubienca wpadl :|

Goldi
17-03-2012, 10:05
Co jak co ale z całej ósemki Bayern będzie najbardziej zdeterminowany aby dojść do finału w końcu będzie on rozgrywany na ich stadionie więc liczę że sprawią niespodziankę :rolleyes:

SedaN*
17-03-2012, 10:54
Hiehie.

Jeszcze Angielski klub do finalu dojdzie. Lepiej Chelsea juz nie mogla trafic.
Milan oczywiscie na swojego ulubienca wpadl :|

Racja, Benfica to jeden z teoretycznie słabszych zespołów w tej ósemce, jednak nie należy ich lekceważyć, w końcu wyszli z 1 miejsca w grupie z Manchesterem (i z nimi wygrali) i z Napoli. Potem już czwórka to wiadomo nie ma słabych zespołów, jednak wolę grać z Barceloną/Milanem niż z Realem/Apoelem.. W razie awansu Realu boję się trochę Mou, bo to nasz kat ;dddd Chelsea vs Real w finale nie pogardziłbym XDDDD

Mikiel SZN
17-03-2012, 14:18
dziś na mecz Pogoń - Piast. Statystyki przemawiają za pogonią, która u siebie jesienią miała bilans 9-0-1. Licze na 3:0 dla Pogoni! zdam relacje jak wrócę, przewidywana liczba kibiców 12k.

.Animal.
17-03-2012, 14:25
Racja, Benfica to jeden z teoretycznie słabszych zespołów w tej ósemce, jednak nie należy ich lekceważyć, w końcu wyszli z 1 miejsca w grupie z Manchesterem (i z nimi wygrali) i z Napoli. Potem już czwórka to wiadomo nie ma słabych zespołów, jednak wolę grać z Barceloną/Milanem niż z Realem/Apoelem.. W razie awansu Realu boję się trochę Mou, bo to nasz kat ;dddd Chelsea vs Real w finale nie pogardziłbym XDDDD

Z FC Basel a nie z Napoli.

A co to losowania pewnymi faworytami jest Real i Monachium.Bayern wygra LM :D

Lagga v3
17-03-2012, 16:18
przewidywana liczba kibiców 12k.

kilka razy więcej niż na Łksie , hsoadhasdo.

Lewy
17-03-2012, 20:21
Relacji z Arka - Śląsk nie napiszę bo za dużo się działo przed meczem :)

Ciekawe wyniki dziś apropo.Górnik remis z ŁKSem, Wisła wyciągnęła na 2:2 a Amika przegrała w Białymstoku.

Goldi
17-03-2012, 20:45
http://www.eurofutbol.pl/news/467592-Zawodnik-Boltonu-walczy-o-zycie/

Oby chłop przeżył.

ManiQ
17-03-2012, 21:01
Ogladalem ten mecz na sportklubie i nagle jakis krzyk. Szkoda akurat ,ze to Muamba : ( (wychowanek Arsenalu).

Niech wraca szybko do zdrowia.

@Sedan
Jestem ciekawy co by Mourinho przygotowal na Chelsea,ahh.

SedaN*
17-03-2012, 21:44
Ogladalem ten mecz na sportklubie i nagle jakis krzyk. Szkoda akurat ,ze to Muamba : ( (wychowanek Arsenalu).

Niech wraca szybko do zdrowia.

@Sedan
Jestem ciekawy co by Mourinho przygotowal na Chelsea,ahh.

ta, szkoda chłopa, niech wraca do życia!

'Oxidosis'
17-03-2012, 22:52
http://iktomaracje.pl/2012/03/zlodziej-ktory-stal-sie-gwiazda/

Recenzja autobiografii Zlatana.

Mikiel SZN
18-03-2012, 13:54
Po słabej grze, Pogoń wygrywa 2:1 i 3 punkty zostają w Szczecinie. Po głupim straconym golu, 2 min później Djousse miał 100% okazje, ale strzelił z 3m z główki prosto w bramkarza, na szczęśćie pogoń po stracie gola sie obudziła, bo nic nie grała do 30min prawie. Karny w pełni zasłużony i wyrównanie przed przerwą, które bardzo pomogło psychice pogoniarzy. Druga połowa to już panowanie Pogoni i bramka debiutanta Adriana Budki. Na plus napewno zagrał Hernani i Budka, na minus Djousse, Noll, Hricko, Frątczak i Ława. Kibiców około 10-12k.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/425604_316993761698213_100001627751978_899784_1142 575536_n.jpg
http://foto.pogononline.pl/fotorelacje/20120317_pogon_piast-arat/09.jpg

ODCHODZĄC OD TEMATU
ŻYCZE ERICOWI SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA I JAK WCZEŚNIEJ MAM NADZIEJę ŻE PRZEZWYCIĘŻY CHOROBĘ I WRÓCI DO GRY
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/426837_10150589213861237_195470936236_9376007_3328 96624_n.jpg

Simi
18-03-2012, 15:50
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3368401_460s.jpg
jebłem xD

#top
7:1, 7:0 i 6:0. Bayern ładnie jedzie.

ManiQ
18-03-2012, 16:50
@up
Smiej sie smiej(XD), ale wlasnie Torres strzelil gola.24 godziny meczowe musialy uplynac zeby strzelil bramke.Gazety tylko czekaja na jego potkniecie ,a kibice na gole.presja na nim taka lezy ,ze szok.

@edit
Juz 2 bramki ,2 asysty w meczu Torresa ,heh.

Crayon
18-03-2012, 17:08
Zaznaczam, że Torres warty jest 50 milionów, hihi

United 5:0 Wolves. Nie mogli tak grać w pucharach? Omfg. Czekamy na odpowiedź Świebodzina City ; d

SedaN*
18-03-2012, 19:05
Zaznaczam, że Torres warty jest 50 milionów, hihi

United 5:0 Wolves. Nie mogli tak grać w pucharach? Omfg. Czekamy na odpowiedź Świebodzina City ; d

W sumie rzecz jasna, że się nie spłaca. Ten zawodnik jest strasznie słaby psychicznie ;D przypominam, że torres w miarę dobrze grał strzelił bramkę, potem bodajże z Manchesterem jedną i nie trafił na pustą i to go załamało.. od tamtego czasu totalne nic jeżeli chodzi o bramki, bo asystował tam coś, biegał, starał się, w miarę dużo dla drużyny robił.

tak czy siak brawo dla Torresa za 2 gole i 2 asysty, mam nadzieję, że zacznie strzelać regularnie a nie na następnego gola będziemy czekali do listopada XDDDD

Devixx
20-03-2012, 11:09
Stoje wlasnie przy bramce do Barcelony na lotnisku w Oslo i lece na mecz Barca-Granada o 21 :) Prezent 18stkowy wymarzony. Spodziewajcie sie zdjec w czwartek ;D Pozdrawiam

SedaN*
20-03-2012, 17:01
Stoje wlasnie przy bramce do Barcelony na lotnisku w Oslo i lece na mecz Barca-Granada o 21 :) Prezent 18stkowy wymarzony. Spodziewajcie sie zdjec w czwartek ;D Pozdrawiam

hah, gdyby mi ktoś dał w prezencie bilet na mecz Chelsea na moją 18, którą mam w tym roku w maju to też bym nie pogardził xd

Simi
22-03-2012, 00:09
Brawo, sedzia cudowny ***** mecz. Wolny z dupy - Altintop trafil w pilke najpierw ale uj z tym. Czerwo dla Ramosa - spoko. Ale dla Oezila? Z jakiej ***** paki? Za dyskusje? Podobno Ruben biegal z dwoma zoltkami od 55 minuty - sam sie nie skapnalem, wyczytane gdzies.

Ja pierdole, 6...

'Oxidosis'
22-03-2012, 08:44
+ nieodgwizdany karny dla Villareal, a Ruben chyba nie dostał dwóch żółtych ( pierwszą dostal chyba Cani tak mi się wydaję, błąd realizatora )

SedaN*
22-03-2012, 09:02
hehe real 6 punktów..

a chelsea też przegrała swoje spotkanie na Eihad stadium, a szkoda, bo mogliśmy to wygrać, a City już od daaaaawna tam nie przegrali, w sumie to 1 pkt to byłby nawet cud.. karny trochę dyskusyjny, ale w sumie jakby nie patrząc, to Chelsea nie zagrała dobrego spotkania i zwycięstwo City jak najbardziej zasłużone ;\

_woto_
22-03-2012, 11:40
Arsenal narazie ladna seria i dobra gra ale nie zapeszajmy. Wczoraj troche na farcie bo od 30 min Everton pocisnal i najbardziej sprawiedliwy wynik to bylby remis ale przynajmniej w tym meczu sedzie byl dla Arsenalu. No i kuraki na 4msc spadly

Mikiel SZN
22-03-2012, 12:10
hehe real 6 punktów..

a chelsea też przegrała swoje spotkanie na Eihad stadium, a szkoda, bo mogliśmy to wygrać, a City już od daaaaawna tam nie przegrali, w sumie to 1 pkt to byłby nawet cud.. karny trochę dyskusyjny, ale w sumie jakby nie patrząc, to Chelsea nie zagrała dobrego spotkania i zwycięstwo City jak najbardziej zasłużone ;\

karny ewidentnie niesłuszny, ale cóż należało się City, bo grali o wiele lepiej od Chelsea, szkoda że ten strzał Nasriego w poprzeczke bo klasa światowa.

Bardzo dobrze że Real remis, już tylko 6pkt, 1 potknięcie, przegrana w Gran Derbi i to co niemożliwe może stać się możliwe!

ManiQ
22-03-2012, 14:51
@Devixx
Jestem ciekaw jakie zdjecia przyniesiesz xd. Ja mialem leciec na Arsenal-Milan ,ale gdy zobaczylem kompromitacje w Milanie stwierdzilem ,ze kase wydam na inny mecz ,a nie na remis(na Emirates).Teraz zaluje...

@('.^)\/,,
Real ma wygrac lige. Wiec niech sie ogarna.

@Sedan
Szkoda ,ze banda frajerow strzelila Wam gola mianowicie Nasri i Tevez(asysta). Jeszcze wskoczycie na top4 i tabela bedzie ulozona.

Arsenal top3! Najgorszy sezon ,a tu juz za chikenami.Na poczatku sezonu nikt nie spodziewal sie ,ze Arsenal tak daleko zajdzie gdy byl po 5. kolejkach na spadku.

SedaN*
22-03-2012, 15:11
@Devixx
Jestem ciekaw jakie zdjecia przyniesiesz xd. Ja mialem leciec na Arsenal-Milan ,ale gdy zobaczylem kompromitacje w Milanie stwierdzilem ,ze kase wydam na inny mecz ,a nie na remis(na Emirates).Teraz zaluje...

@('.^)\/,,
Real ma wygrac lige. Wiec niech sie ogarna.

@Sedan
Szkoda ,ze banda frajerow strzelila Wam gola mianowicie Nasri i Tevez(asysta). Jeszcze wskoczycie na top4 i tabela bedzie ulozona.

Arsenal top3! Najgorszy sezon ,a tu juz za chikenami.Na poczatku sezonu nikt nie spodziewal sie ,ze Arsenal tak daleko zajdzie gdy byl po 5. kolejkach na spadku.

W sumie to liczę, że Tottenham wypchniemy z top4, jak to powiedział Szczęsny, bo Arsenal teraz w dobrej formie, Chelsea też w nienajgorszej jakby nie patrząc a Spurs złapali zadyszkę :) decydującym spotkaniem będzie najbliższe z totenhamem u siebie.. na naszą nie korzyść działa fakt, że gramy na 3 frontach (lm, puchar angli i liga), ale cóż pożyjemy zobaczymy ; )

Simi
22-03-2012, 17:15
już mi zwisa to, czy powinno być tak, a było inaczej. Sędzie ogarnąć nie mógł. Niektóre faule na Villarrealu powinny być odgwizdane, no ale ***** końcówka to była wielka anty reklama piłki nożnej jak i ligi hiszpańskiej oraz hiszpańskich sędziów.

Dodam, że doliczone zostały 4 minuty, grali 3:50 (!) oraz +30sec przerwy dla leżącego idioty w polu karnym swojej drużyny, a piłkę miał Real na połowie gospodarzy!!!!1

Mikiel SZN
22-03-2012, 17:56
już mi zwisa to, czy powinno być tak, a było inaczej. Sędzie ogarnąć nie mógł. Niektóre faule na Villarrealu powinny być odgwizdane, no ale ***** końcówka to była wielka anty reklama piłki nożnej jak i ligi hiszpańskiej oraz hiszpańskich sędziów.

Dodam, że doliczone zostały 4 minuty, grali 3:50 (!) oraz +30sec przerwy dla leżącego idioty w polu karnym swojej drużyny, a piłkę miał Real na połowie gospodarzy!!!!1

przecież sędzią był fan Barcelony, bo sędzia to ich 12 zawodnik!!!!! Barcelona tylko aktorzyny i sędziowe im pomagają ehh ;/;/;//;/ w te 10 sekund to mogło być jakoś 4:1 jeszcze, a karny dla Villareal dobrze że nie odgwizdany, bo Real nigdy nie fauluje!!!

Karpek
22-03-2012, 20:42

Ostatnio prawie co mecz Real wygrywał dzięki sędziemu, ciekawe czemu wtedy nic nie pisałeś, tylko teraz jak zaczęli remisować, hehe.

Już widzę ten płacz hala dzieci, jak Real jeszcze przegra tą ligę. Tak to jest jak się świętuje mistrzostwo kilkanaście kolejek przed końcem. : (

Simi
22-03-2012, 21:51
Tez Cie dawno tutaj nie widzialem, wb. Poza tym co mialem pisac? Dziekowac sedziemu i prosic go o 2 finaly LM? lawl

Gdzies swietowalem juz? : o

Devixx
22-03-2012, 22:29
Wrzucę parę zdjęć tylko z fona.
http://i42.tinypic.com/10idzxy.jpg
http://i43.tinypic.com/15i5cag.jpg
FCBortiga (wielgarny sklep, mało zdjęć zrobiłem - musiałem sobie kupić koszulkę a zaraz się mecz zaczynał)
http://i39.tinypic.com/35jjh1w.jpg
http://i41.tinypic.com/xdimc1.jpg
http://i41.tinypic.com/102nsid.jpg
http://i44.tinypic.com/3zbjs.jpg
http://i41.tinypic.com/bf2xq1.jpg
http://i41.tinypic.com/2q1yrkz.jpg
http://i42.tinypic.com/bi89wz.jpg
http://i44.tinypic.com/mjqmv5.jpg
http://i44.tinypic.com/2evucfb.jpg
Szatnia
http://i42.tinypic.com/2vdqiap.jpg
http://i40.tinypic.com/neu9a9.jpg
http://i41.tinypic.com/9u598l.jpg
Stary skład Barcy
http://i39.tinypic.com/15zlvt.jpg
Dinho <3
http://i40.tinypic.com/2ic4qw5.jpg
Plakat jakiś
http://i44.tinypic.com/2ajs58m.jpg

Więcej zdjęc z muzeum itd znajdzie się na moim fejsie/jak ktoś chce to piszcie na pw to podeślę ;d

SedaN*
23-03-2012, 11:38
Wrzucę parę zdjęć tylko z fona.
http://i42.tinypic.com/10idzxy.jpg
http://i43.tinypic.com/15i5cag.jpg
FCBortiga (wielgarny sklep, mało zdjęć zrobiłem - musiałem sobie kupić koszulkę a zaraz się mecz zaczynał)
http://i39.tinypic.com/35jjh1w.jpg
http://i41.tinypic.com/xdimc1.jpg
http://i41.tinypic.com/102nsid.jpg
http://i44.tinypic.com/3zbjs.jpg
http://i41.tinypic.com/bf2xq1.jpg
http://i41.tinypic.com/2q1yrkz.jpg
http://i42.tinypic.com/bi89wz.jpg
http://i44.tinypic.com/mjqmv5.jpg
http://i44.tinypic.com/2evucfb.jpg
Szatnia
http://i42.tinypic.com/2vdqiap.jpg
http://i40.tinypic.com/neu9a9.jpg
http://i41.tinypic.com/9u598l.jpg
Stary skład Barcy
http://i39.tinypic.com/15zlvt.jpg
Dinho <3
http://i40.tinypic.com/2ic4qw5.jpg
Plakat jakiś
http://i44.tinypic.com/2ajs58m.jpg

Więcej zdjęc z muzeum itd znajdzie się na moim fejsie/jak ktoś chce to piszcie na pw to podeślę ;d

hah, no fajnie to wygląda ;D prezent na 18 na pewno udany ;P

Old Shidishi
23-03-2012, 21:16
Heh Devixx gratuluje prezentu :) Kazdy fan Barcy by o takim marzyl i marzy :D

'Oxidosis'
23-03-2012, 22:11
z tego co wiem są ogromne fan cluby Barcy w Polsce oraz częste wyjazdy na mecze przy niewielkim koszcie, więc zamiast marzyć to może warto spiąć dupe, odłożyć troche kaski i wybrać się na meczyk?;>

SedaN*
23-03-2012, 22:29
w przypadku Anglii te mecze niestety są droższe, bo autokarem tam nie dojedziesz ;\

Devixx
23-03-2012, 22:58
z tego co wiem są ogromne fan cluby Barcy w Polsce oraz częste wyjazdy na mecze przy niewielkim koszcie, więc zamiast marzyć to może warto spiąć dupe, odłożyć troche kaski i wybrać się na meczyk?;>

Nie wiem czy wyjazd za 1-1,5k na 5-7 dni w tym 4 podróż a reszta mecz/dzień wolny to mało jak dla niektórych. Jest 1 oficjalny klub polskich kibiców Barcy (fcbp.pl)

'Oxidosis'
24-03-2012, 11:02
Jest kilka fan clubów z Barcy które ogarniają wyjazdy, wiadomo, że to nie to samo co z Milanem ( U nas wyjazd trwa 2 dni, także wyjeźdzasz w weekend i wracasz w weekend, na mecz z Barcą koszt był bodajże 410 zł ? ), pewnie też dlatego, że do Barcelony jest dłuższa droga, jednak gdzieś widziałem krótszy wyjazd za niższą cene, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie.

Tak czy siak dziwne, że 2 dni podróż w jedną stronę. 2 dni to 48 godzin, mój znajomy jechał kiedyś do Barcelony autokarem i podróż zajęła mu 25 h...

Goldi
24-03-2012, 21:38
Po dzisiejszym zwycięstwie Realu Madryt Ronaldo i Messi mają tyle samo bramek w la liga ciekawe jak skończy się ten wyścig : P

Karpek
24-03-2012, 22:44
Ronaldo ma jedną bramkę więcej od Messiego (35-34). Trudno przewidzieć kto zdobędzie króla strzelców, ale na pewno obaj zdobędą ponad 40 bramek (rekord ligi hiszpańskiej ustanowiony przez Ronaldo w poprzednim sezonie). ;o

'Oxidosis'
25-03-2012, 12:08
hehe no i tak jak zawsze, przed najważniejszym meczem wszyscy zawodnicy się wykruszają.

Pomijając kontuzje Cassano, Pato czy Abate, dochodzi Robinho ze skręconą kostką ( tutaj być może się wykuruje, ale szanse są nikłe ) i wczorajszy uraz Thiago Silvy ;)

Oczywiście nie wspominając o kontuzjach zawodników troche mniej ważnych, czyt. Nesta , Flamini ,Gattuso , Maxi Lopez , Merkel , Strasser.

''Wielki'' Milan Lab ;) ja tam się nawet nie łudze, że możemy to wygrać.

Mikiel SZN
25-03-2012, 12:45
ZIomki mam pytanie, czemu we wczorajszym meczu gówna znaczy Realu grał Ramos jak mecz wcześniej dostał 2 żółte kartki?

Simi
25-03-2012, 12:55
ZIomki mam pytanie, czemu we wczorajszym meczu gówna znaczy Realu grał Ramos jak mecz wcześniej dostał 2 żółte kartki?

gówno czyli ojciec Ci nie powiedział, że włodarze czy inni spece odwołali mu jedno żółtko?

5-1, dobry prognostyk na APOEL + trio CR, Karim i Pipita ładnie kosi.

'Oxidosis'
25-03-2012, 22:40
La Gazzetta dello Sport zliczyła absencje spowodowane kontuzjami ze wszystkich meczów bieżącego sezonu Serie A:

1) Milan 218 nieobecności
2) Lazio 181
3) Inter 154
4) Lecce 130
5) Roma 128
... ...
16) Atalanta 93
17) Fiorentina 87
1 Chievo 68
19) Napoli 54
20) Juventus 40

http://www.sport.pl/pilka/1,65083,11417973,Liga_wloska__Bardzo_chory_Milan.h tml

no tak..

Goldi
26-03-2012, 08:08
Pary 1/2 finału Pucharu Polski:
Arka Gdynia - Legia Warszawa
Ruch Chorzów - Wisła Kraków

Czy ktoś wątpił że będzie inaczej ?

_woto_
26-03-2012, 17:03
http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/stadion-miejski-we-wroclawiu-zamkniety-slask-wraca,1,5071240,artykul.html

najsys

SedaN*
26-03-2012, 17:16
http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/stadion-miejski-we-wroclawiu-zamkniety-slask-wraca,1,5071240,artykul.html

najsys

nie worst

na oporowskiej i tak lepiej szlo śląskowi ;ddd

_woto_
28-03-2012, 10:46
http://kanonierzy.com/shownews_id-25165_Zarobki-w-Arsenalu.shtml

Smiech na sali

Squillaci 60 tys
Almunia -60 tys
Chamakh 60 tys
.
.
.
Song 55 tys

ManiQ
28-03-2012, 14:48
Woto
e tam. Niech te zera tyle zarabiaja (nie mowie o Songu). Gorzej jak widze jak taki RvP zarabia 90tys funtow na tle pilkarskich.. potem sie dziwimy dlaczego nikt do nas nie chce dojsc.

No no. Chelsea miala juz odpasc w 1/8 ,a sie okaze ,ze dojdzie do 1/2 LM,heh. Teraz Milan musi wygrac i chetnie zobacze Chelsea-Milan.

@down
A kto nie? : D

SedaN*
28-03-2012, 15:27
Ja bym chętnie zobaczył Chelsea - Real XDDDDDDD

[Eklerq] Pięknie by było.

Τettmeier
28-03-2012, 17:56
La Gazzetta dello Sport zliczyła absencje spowodowane kontuzjami ze wszystkich meczów bieżącego sezonu Serie A:

1) Milan 218 nieobecności
2) Lazio 181
3) Inter 154
4) Lecce 130
5) Roma 128
... ...
16) Atalanta 93
17) Fiorentina 87
1 Chievo 68
19) Napoli 54
20) Juventus 40

http://www.sport.pl/pilka/1,65083,11417973,Liga_wloska__Bardzo_chory_Milan.h tml

no tak..

Co sezon macie kontuzje. Każda porażka Milanu i usprawiedliwienie "a bo połowa składu chora". Już mnie to irytuje. Rozumiem 2-3 kontuzje wiadomo. Ale tyle? Od kilku lat tak jest...

SedaN*
28-03-2012, 18:09
Co sezon macie kontuzje. Każda porażka Milanu i usprawiedliwienie "a bo połowa składu chora". Już mnie to irytuje. Rozumiem 2-3 kontuzje wiadomo. Ale tyle? Od kilku lat tak jest...

taka mala wymowka przedmeczowa na wypadek gdyby milan wpierdol dostal ;ddddd

Demon
28-03-2012, 18:56
taka mala wymowka przedmeczowa na wypadek gdyby milan wpierdol dostal ;ddddd
myślę, że dostanie, ale nie zapominajmy, że to milan, a piłka nożna to piłka nożna

@@bardzo fajny mecz, ale szkoda, że bez bramek, ciężko będzie miał milan u barcelony

'Oxidosis'
29-03-2012, 00:07

Racja - co sezon mamy ogromną ilość kontuzji. Usprawiedliwienia są jak najbardziej uzasadnione, bo mimo wszystko absencję takich zawodników jak Silva, Abate, Cassano czy Pato to ogromna strata, lecz nie to miałem na myśli, przytaczając ten artykuł. Chodziło mi bardziej o to, że zarówno w ekipie Milanu, jak i Interu, większość zawodników doznaję kontuzji na San Siro, co prawdopodobnie wiąże się z fatalnym stanem murawy, z resztą mogliśmy zaobserować m.in dzisiaj. To nie do końca jest tak, że bronie, jednak uważam, że coś przydałoby się zmienić, czego przykładem jest właśnie przytoczony przeze mnie artykuł.

Jeżeli chodzi o dzisiejszy mecz, Milan, mimo absencji Abate czy Thiago, zagrał świetnie w obronie, kompletnie wyłaczając z gry Messiego. Rossoneri zagrali zgodnie z planem, licząc na zero z tyłu, i mając nadzieję na strzelenie jakiejkolwiek bramki - pierwsza rzecz się udała, druga niestety już nie, ale mimo wszystko 0:0 stawia Rossonerich w lepszej sytuacji przed rewanżem, zważywszy, że większość zawodników zdąży się wykurować. Ewentualny gol Milanu w rewanżu stawia Barcelone w bardzo trudnej sytuacji.

_woto_
29-03-2012, 14:37
i tak murawa byla lepsza niz w meczu z Arsenalem

Τettmeier
29-03-2012, 17:03
Milan pokazał się z dobrej strony. Widać jednak wielkie braki w ataku, sam Ibra nie będzie wygrywał pojedynku z każdym kolejnym obrońcą Barcelony. Emmanuelson kompletnie poza grą, nie umiał przyjąć piłki 3 czy 4 razy. Seedorf dobry mecz, Robinho nie pokazał kompletnie nic. Obrońcy na plus, nie spodziewałem się aż tak dobrej gry. Muszę powiedzieć, że przyglądałem się bardzo Mexesowi czy Bonerze(potem, gdy przeszedł na stopera) no i bardzo podobało mi się to co grali, umiejętności po prostu z książek. Myślałem, że Hiszpanie obnażą braki w technice tego pierwszego - nie było tego widać. Zobaczymy co na Camp Nou, jestem za Milanem chociaż to od zawsze przeciwnik mojego ulubionego klubu, Juventusu. Mam dość Barcelony tylko i wyłącznie przez ludzi, którzy się nimi jarają. Gra jest zajebista, pozazdrościć... aaa.. nie chce mi się dalej pisać, każdy wie jak jest z sezonowcami etc.
Na koniec dodam: Real / Barca / Chelsea / Bayern - zapowiada się bardzo ciekawy skład ćwierćfinałowy. :)
@edit
oczywiście półfinałowy, a nie ćwierć, przepraszam

Demon
29-03-2012, 17:08
Milan pokazał się z dobrej strony. Widać jednak wielkie braki w ataku, sam Ibra nie będzie wygrywał pojedynku z każdym kolejnym obrońcą Barcelony. Emmanuelson kompletnie poza grą, nie umiał przyjąć piłki 3 czy 4 razy. Seedorf dobry mecz, Robinho nie pokazał kompletnie nic. Obrońcy na plus, nie spodziewałem się aż tak dobrej gry. Muszę powiedzieć, że przyglądałem się bardzo Mexesowi czy Bonerze(potem, gdy przeszedł na stopera) no i bardzo podobało mi się to co grali, umiejętności po prostu z książek. Myślałem, że Hiszpanie obnażą braki w technice tego pierwszego - nie było tego widać. Zobaczymy co na Camp Nou, jestem za Milanem chociaż to od zawsze przeciwnik mojego ulubionego klubu, Juventusu. Mam dość Barcelony tylko i wyłącznie przez ludzi, którzy się nimi jarają. Gra jest zajebista, pozazdrościć... aaa.. nie chce mi się dalej pisać, każdy wie jak jest z sezonowcami etc.
Na koniec dodam: Real / Barca / Chelsea / Bayern - zapowiada się bardzo ciekawy skład ćwierćfinałowy. :)
@edit

DOBRY EDIT, A EDITA NIE BYŁO XD

@@ trzymam kciuki za milanem, bo się im przydadzą

*tett
sory, nie zauwazylem, pokój

'Oxidosis'
29-03-2012, 17:24
Na koniec dodam: Real / Barca / Chelsea / Bayern
@edit

hmmmmmm...........

może chociaż kilku zawodników wróci na rewanż, od razu inna gra będzie ;]

Τettmeier
29-03-2012, 17:57
hmmmmmm...........

może chociaż kilku zawodników wróci na rewanż, od razu inna gra będzie ;]

Czy oczywiście Milan... :) Pato / Cassano, myślę, że oni mogliby podreperować jakoś ten kulejący atak, a raczej nie wrócą, a szkoda.
BTW: Finał Real Milan i potyczka Pepe vs Flamini xD pozabijaliby się.... :D
@Demon
Był, był, ale jak się szybko zrobi edita to pod postem się nie wyświetla. :)

Crayon
29-03-2012, 22:05
Finał Real Milan i potyczka Pepe vs Flamini xD pozabijaliby się.... :D
Co tam Flamini. Wpuśćcie na boisko tego Szatana Gattuso - on to zabije nie tylko Pepe, ale i Mourinho przy okazji :D

Spoglądał ktoś na Górniczka z Lechem? Bądź co bądź jeden z fajniejszych meczy jakie ostatnio oglądałem. Dużo akcji, dużo strzałów i przepiękne parady bramkarskie. Burić i Skorupski na piątkę z plusem

Goldi
30-03-2012, 11:25
http://www.eurofutbol.pl/news/476149-Man-City-chce-pozyskac-Ronaldo/

Jak myślicie uda im się pozyskać CR7 ? ^^

ManiQ
30-03-2012, 15:10
Goldi
Nie. Mysla ,ze kazdego moga kupic ,ale sie myla. 400-500tys na tydzien , ehe. Zwykla plota.

Meercan
30-03-2012, 15:16
Spoglądał ktoś na Górniczka z Lechem? Bądź co bądź jeden z fajniejszych meczy jakie ostatnio oglądałem. Dużo akcji, dużo strzałów i przepiękne parady bramkarskie. Burić i Skorupski na piątkę z plusem

Oglądałem, ale jakoś mecz mnie nie porwał. Sytuacje były, ale bardziej po błędach obrońców, niż po jakiś pięknych akcjach. Bramkarze jak dla mnie bronili naprawdę dobrze. Można powiedzieć, że taki typowy mecz walki z sytuacjami jak dla mnie. Remis byłby chyba najbardziej sprawiedliwym wynikiem.

SedaN*
30-03-2012, 16:04
kolejna fajna reklama pepsi ;]]]]]]

http://www.youtube.com/watch?v=RwwxYYhpzQE&feature=player_embedded

Demon
30-03-2012, 20:39
http://www.wykop.pl/ramka/1092839/real-madryt-usuwa-krzyz-z-herbu/

szczerze mówiąc żałosne $$$$$$$$$$$$$$$$ nic więcej

Lagga v3
30-03-2012, 20:43
http://www.eurofutbol.pl/news/476149-Man-City-chce-pozyskac-Ronaldo/

Jak myślicie uda im się pozyskać CR7 ? ^^

nie ma takiej opcji , zobaczysz .

SedaN*
31-03-2012, 21:53
reklama pepsi w całości już! jak zawsze na propsie

http://www.youtube.com/watch?v=9TzgAmBhdt0&feature=related

Mikiel SZN
01-04-2012, 21:18
Pogoń Szczecin - Termalica Bruk-Bet Nieciecza 0:2 (0:1)

w skrócie co można napisać, z taką grą to 1 liga nasza! Jak można nie trafić do pustej bramki z 5m (i to dwa razy! Budka i Djousse trafili w poprzeczke)? Prawa obrona Rogalski, kompletne dno, nic w ataku, nic w obronie, schodził z boiska w gwizdach. Noll kolejny, drugi gol stracony przez niego. Bez pomysłu na gre, wolno bez blasku. Początek 1 jak i 2 połowy przespany, a obudzili się na końcówce. Sędzia chyba najgorsze jakiego w życiu widzialem, ślepy, widział faule z dupy, 2 karne dla Pogoni ewidentne nie podyktowane w tym gol Frątczaka, który wpadł w pełni przepisowo. Teraz kolejny mecz z Olimpią Elbląg to musi być wygrana z ostatnią drużyną, bo póki co falstart straszny w rundzie wiosennej. widzów: 4756, nie za dużo bo pogoda nie dopisała, lecz jak na 1 lige to ładny wynik. W 40min zaczełą się śnieżyca + ten wiatr to nic nie było widać bo wszystko na trybuny, dobrze że padało tylko 20min.

http://pogonszczecin.pl/uploads/galerie/190/IMG_0988.JPG
http://pogonszczecin.pl/uploads/galerie/190/IMG_0791.JPG

'Oxidosis'
02-04-2012, 18:26
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gtOL_CT5NKY#!

'Oxidosis'
04-04-2012, 18:50
http://www.weszlo.com/blog/2/761 no jak kowalczyk mówi w ten sposób, to coś jest na rzeczy ;p

chociaz ja nie widze sensu zwalac na sedziow, he,he,he

SedaN*
04-04-2012, 20:02
http://www.weszlo.com/blog/2/761 no jak kowalczyk mówi w ten sposób, to coś jest na rzeczy ;p

chociaz ja nie widze sensu zwalac na sedziow, he,he,he

ostatnie zdanie jako kibica Chelsea mnie trochę zdołowało w przypadku przejścia the blues do półfinału ;\\\

http://www.skysports.com/video/inline/0,,20699_7650762,00.html

niestety, ale taka może być prawda. Mourinho wie o co chodzi i, że raczej uefa nie pozwoli odpaść barcelonie bo chcą gran derbi w finale, ehh i ta mimika twarzy the special one ;x

tak czy siak barcelona jest aktualnie lepiej grającym zespołem, jest faworytem i wolałbym, żeby wygrali ten mecz bez pomocy sędziego i teatrzyków.. bo takie porażki lepiej się znosi niż np. ta z 2009 roku, gdzie chelsea w 07/08 i 08/09 miała najlepszy zespół w europie, w 2008 roku po nieszczęśliwych karnych w finale na Łużnikach z Manchesterem a w 09 po tym teatrzyku Overbo, na stamford bridge przyjeżdżało się po wpierdol, 86 meczy u siebie bez porażki robi wrażenie ;D GOGO THE BLUES!

_woto_
05-04-2012, 17:07
padłem :P
http://p.twimg.com/ApuN4yuCIAA4hUc.png:large

Kosik Czarny 2v0
06-04-2012, 09:05
http://www.youtube.com/watch?v=lTeYQnrp0zY&feature=player_embedded

3:30 ;}
Najważniejsza jest dobra atmosfera :D

Eka Eka
06-04-2012, 09:43
Pepe jest bezkonkurencyjny!! XD A co do kuponów wyżej najlepszy chyba drugi! Takie moje zdanie.

Karpek
06-04-2012, 10:37
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/ccoef2012.html

Macie swoją "słabą" ligę hiszpańską. Jak dobrze pójdzie to mogą być 2 hiszpańskie finały w tym roku. :)

SedaN*
06-04-2012, 10:53
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/ccoef2012.html

Macie swoją "słabą" ligę hiszpańską. Jak dobrze pójdzie to mogą być 2 hiszpańskie finały w tym roku. :)

racja, w tym roku angielskie zespoly fatalnie sobie radza a europejskich pucharach, a hiszpanskie nadzwyczajnie dobrze, ale nie wiem dyskutowalismy juz o tym pare stron temu, wiec nie wiem czemu nagle z tym wyskoczyles

_woto_
07-04-2012, 12:10
http://www.youtube.com/watch?v=1U_551oTTcg

Kosik Czarny 2v0
07-04-2012, 12:34
http://www.youtube.com/watch?v=zOdgCR6VeWo&feature=player_embedded

Τettmeier
07-04-2012, 21:02
Milan 1:2 Fiorentina
Palermo 0:2 Juve

Juve 1. w tabeli Serie A. Scudetto się zbliża
I SEE DEAD HATERS !!!

Goldi
08-04-2012, 00:29
Juve to nadal powinno się w Serie B kisić : )

Τettmeier
08-04-2012, 08:31
Juve to nadal powinno się w Serie B kisić : )

dobre prowo

Lewandowski 2 bramy ;]
Wisła Kraków niedługo chyba do I ligi elo

_woto_
08-04-2012, 10:54
Milan 1:2 Fiorentina
Palermo 0:2 Juve

Juve 1. w tabeli Serie A. Scudetto się zbliża
I SEE DEAD HATERS !!!

Milan mi kupon zespul :< 1.27 kurs na Milan byl, a na Fiorentine 11.0 :)
Wygrana poszla sie jebac :(

@edit
To co robi Balotelli w meczu to juz go powinno nie byc. O malo co, a zlamalby noge Songowi. Co z tego skoro nadal gra bo sedzia tego nie widzial oraz 2 innych bardzo groznych nakladek.

@edit2
jak oni tego nie trafili!?!?!?
trzech pilkarzy nie potrafilo z 2 metrow trafic do bramki1!!!!!!

@edit3
ARTETA!~!!!!!!!!!

ManiQ
08-04-2012, 19:12
Co za mecz. Rodzinka smiala z skutecznosci Arsenalu ,ale kazdy ,ktory zobaczy powtorki to sie zalamie ,ze ten mecz skonczyl sie tylko 1:0. A akcja Ramseya w 95min cud i miod-zartowalem...wyjebac tego paralityka.

A z okazji swiat zycze wszystkiego najlepszego.

Lewy
08-04-2012, 19:17
Oglądałem mecz Arsenalu i muszę przyznać - zajebisty :).Gol przy słupku mistrzostwo.Ale 61 minuta gdzie te sety zjebali no i Ramsey w 94 to trochę woła o pomstę do nieba.

City chyba straciło szansę na mistrza :)

'Oxidosis'
08-04-2012, 19:38
chciałem napisać żebyś Milanu nie obstawiał, ale się powstrzymałem i żałuje bo dobry chop przepaścił szanse na kupon.

Nie ma co obstawiać tak grającego Milanu, gratki juve

SedaN*
08-04-2012, 19:57
Ja oglądałem mecz do jakoś 20 minuty, i widziałem ten atak Balotelliego prostą nogą w okolicach kolana, jak dla mnie czerwona kartka.

Τettmeier
08-04-2012, 20:23
Peszko co odjebał.. Miałem nadzieje że to z jakimś kumplem z Kolonii tam, a nie Wasilewskim - jego ziomkiem z czasów gry w Wiśle Płock. Po Marcinie się tego nie spodziewałem, doszły mnie słuchy że nie raz zdarzało mu się zachlać ale bez przesady, specjalnie jechać do Niemiec i narobić szumu. Nie dziwię się Smudzie że ich wypierdolił.. Szkoda bo Wasyl był pewnym defensorem na Euro i każdy wiedział, że będzie gryzł trawę dla orzełka. :/

SedaN*
08-04-2012, 20:26
Wasila trochę szkoda, ale Peszko żadna strata ;]]]]]]]]]]]

ManiQ
08-04-2012, 21:51
Ja oglądałem mecz do jakoś 20 minuty, i widziałem ten atak Balotelliego prostą nogą w okolicach kolana, jak dla mnie czerwona kartka.

http://h11.abload.de/img/untitled-19m0jba.gif

On mial w sumie meczu 3 nakladki za ktore dostal tylko zolta pod koniec meczu dostal dopiero czerwona.

@Sedan
Pewnie od tych 3 meczow za czerwona nic nie dostanie ,ale Mancini powinien nie wpuszczac go na boisko do konca sezonu.

@Crayon
Ja mecz ogladalem ,ale co tu duzo mowic 'W zasadzie spacerek'. A mistrza juz pewnie zdobyliscie.

SedaN*
08-04-2012, 22:08
http://h11.abload.de/img/untitled-19m0jba.gif

On mial w sumie meczu 3 nakladki za ktore dostal tylko zolta pod koniec meczu dostal dopiero czerwona.

aż dobrze na to patrzeć nie mogę, tez pewnie przez to, że sam mam uraz kolana.. to sie moglo źle skończyć, powinien dostać jakąś karę

Crayon
08-04-2012, 22:32
Nikt nie patrzył na United z QPR? W zasadzie spacerek. Najwięcej szumu zrobił Taarabt, przed tym jak zszedł z boiska zakręcił trzema piłkarzami Manchesteru zakładając im dwie siaty.
Ogólnie - gra United coraz bardziej mi się podoba, dominują, zamykają przeciwnika w 'zamku' i razi tylko ta fatalna skuteczność. Scholes spokojnie z dystansu, bo miał baaardzo dużo miejsca. Carrick też próbował, ale trafił prosto w słupek.
Ogólnie, patrząc na ostatnie sędziowanie to zastanawiam się, czy w Premier League się nie pozamieniali głowami z Polskimi sędziami. Bo to, co wyprawiają liniowi od ostatnich kolejek, to woła o pomstę do nieba. Welbecka bramka nie została uznana, chociaż wyszedł idealnie w tempo. Potem gwizdają idiotyczne faule, które są niczym innym jak męską, twardą walką o piłkę. To, co robił sędzia w meczu z Arsenalem to już patologia i kryminał. Balotelli za atak na Songu powinien dostać zawieszenie na pół roku. Idiota.

_woto_
08-04-2012, 23:25
Czyli gdyby Milan wygral to Real zepsulby mi kupon :eek: Nie spodziewalem sie tego po nich. Ogladalem ostatnie 20 min meczu i razila nieskutecznosc ale tez i dobra postawa bramkarza Valencii.

Miejmy nadzieje, ze nastepny kupon bedzie juz dobry. Ten byl moim pierwszym od poczatku sezonu :>

http://sts.pl/kupon/pokaz/WWW96242761

AC Milan - Fiorentina 1:2
Chelsea - Wigan 2:1
Rangers - St.Mirren 3:1
Stoke - Wolves 2:1
Montpellier - Sochaux 2:1
Zaragoza - Barcelona 1:4
Shalke 04 - Hannover 96 3:0
PSG - Marsylia 2:1
Real Madryt - Valencia 0:0

przy nastepnym kuponie poprosze Was o pomoc tez

Maatinii
08-04-2012, 23:49
4pkt do Realu ; )

Mikiel SZN
08-04-2012, 23:55
Czyli gdyby Milan wygral to Real zepsulby mi kupon :eek: Nie spodziewalem sie tego po nich. Ogladalem ostatnie 20 min meczu i razila nieskutecznosc ale tez i dobra postawa bramkarza Valencii.

Miejmy nadzieje, ze nastepny kupon bedzie juz dobry. Ten byl moim pierwszym od poczatku sezonu :>

http://sts.pl/kupon/pokaz/WWW96242761

AC Milan - Fiorentina 1:2
Chelsea - Wigan 2:1
Rangers - St.Mirren 3:1
Stoke - Wolves 2:1
Montpellier - Sochaux 2:1
Zaragoza - Barcelona 1:4
Shalke 04 - Hannover 96 3:0
PSG - Marsylia 2:1
Real Madryt - Valencia 0:0

przy nastepnym kuponie poprosze Was o pomoc tez

chyba nie wiesz co to znaczy przegrać u bukmachera
http://funkyimg.com/u2/1552/351/962180Bez__tytu__u.png
POGOŃ GRAĆ KURVA MAC!

Old Shidishi
09-04-2012, 09:59
aż dobrze na to patrzeć nie mogę, tez pewnie przez to, że sam mam uraz kolana.. to sie moglo źle skończyć, powinien dostać jakąś karę

Jakby Song mocniej stal na tej nodze to mysle, ze piszczel w pol by pekl :<

No ale fakt inaczej juz sie na takie akcje patrzy, jesli samemu to sie przezylo(sam złamałem piszczel+strzalke) :)

Co do Realu to, czuja oddech Barcy na plecach, ciekawe czy wytrzymaja to psychicznie do konca sezonu :) Licze ze 22 kwietnia zobaczymy świetne widowisko w Gran Derbi a nie kopanine :>

Simi
09-04-2012, 10:53
eh, szkoda, że 0-0, ale dobrze też, że nie 0-1/2, a mogło tak być.
Valencia full autobus, kontry a czasami atak pozycyjny.
Jutro Barca z Getafe, może remis albo coś? :>
W środe derby Madrytu, oby dla Królewskich.

+Gdzie nie pójdę poczytać, to zawsze komentarze, że na CN 5-0 dla Barcy. Wielcy prorocy, jak szwabska ośmiornica (Paul?), która ogarniała wyniki na MŚ 2010.

Sciex
09-04-2012, 11:35
Zapowiada sie ciekawa koncowka La Ligi:cool:

'Oxidosis'
09-04-2012, 12:36
Chyba nie wiecie co to znaczy przegrać u bukmachera. Ziomek obstawiał gdzieś na bwin czy na bet swojego czasu nie pamiętam, wygrał 975 zł i nie wypłacili mu tylko dlatego że przy rejstracji podał swoje dane i nie miał 18 lat hahahaa

SedaN*
09-04-2012, 12:48
mój znajomy postawił chyba 1000zł na wygraną raikkonena w F1, a ten w przedostatnim okrążeniu chyba wypadł z toru ;D

#edit
ogląda ktoś meczyk tottenham - norwich? bardzo fajne spotkanie

_woto_
09-04-2012, 17:47
@Sedan
Nom. Norwich nalezy sie tak wygrana. Jak wygraja i Fulham by CFC ogralo to wtedy Lpool na 11 msc spada xD
Ja jestem tez zdziwiony jak ten Papis Demba Cisee czy jak mu tam sobie radzi. On przybyl tylko dlatego ze jakis tym od Srok byl kontuzjowany, a narazie w 9 meczach 10 bramek trafil :). Ja bym chcial zeby w Top4 znalazlo sie Newcastle bo im bardziej nalezy sie LM niz takim kogutom

@edit

no i koniec brawo Kanarki XDXDX

@edit2

padlem :D
http://trollfootball.com/wp-content/uploads/2012/04/303378_400618079957227_355700751115627_1573020_193 3331870_n.jpg

SedaN*
09-04-2012, 17:50
@Sedan
Nom. Norwich nalezy sie tak wygrana. Jak wygraja i Fulham by CFC ogralo to wtedy Lpool na 11 msc spada xD

newcastle też 2:0 do przodu, kurde jeżeli chelsea wygra z fullhamem to będą 3 zespoły na 4 miejscu, bo tyle samo pkt.. ale pierw trzeba wygrać derby, a ciężko będzie coś czuję :\ szkoda, że tego meczu nie obejrzę, ale już się z ziomkiem ustawiłem, żeby mi wynik napisał ;dd

#up
jak chciałbym Chelsea ;ddd

_woto_
10-04-2012, 11:43
Ok taki pierwszy lepszy ale ryzykowny kupon na weekend. Jakies propozycje co zmienic? Ja zastawiam sie czy nie usunac PSG z Auxerre na wyjezdzie. Wtedy do wygrania 221 zl ale troche pewniejsze wtedy. I nadal nie wiem czy zostawic Zenit z CSKA

http://img35.imageshack.us/img35/6075/stsc.png

Mikiel SZN
10-04-2012, 11:57
Ok taki pierwszy lepszy ale ryzykowny kupon na weekend. Jakies propozycje co zmienic? Ja zastawiam sie czy nie usunac PSG z Auxerre na wyjezdzie. Wtedy do wygrania 221 zl ale troche pewniejsze wtedy. I nadal nie wiem czy zostawic Zenit z CSKA

wolfsburg i wisła ci nie wejdą. Wisła jest w totalnym dołku, bez obrońców, a ŁKS na fali wznoszącej bo grają ładną piłke i remisują/wygrywają mecze. Choć mecz na wyjeździe i ŁKS gówno w tym sezonie prezentował to będzie pewnie remis.

Zenit z CSKA, bym obastwaił X lub wygraną CSKA, to samo z PSG, bo PSG choć dobrze graj, czesto na wyjeździe ma wpadki o czym sie przekonałem.

Axelo .
10-04-2012, 13:22
Mecz był 3 dni temu, ale dopiero teraz chciałem napisać.

Stal Rzeszów - Jeziorak Iława 3:1.
http://img21.otofotki.pl/obrazki/df286_staljeziorak01.jpg
http://img21.otofotki.pl/obrazki/pw939_staljeziorak03.jpg
http://img21.otofotki.pl/obrazki/ie929_staljeziorak02.jpg

900 kibiców + pewnie z 200 zakazowiczów. :)

Doping :
http://www.youtube.com/watch?v=5tTZeMYW6h8
http://www.youtube.com/watch?v=WUWnkQgspHk&feature=related

_woto_
10-04-2012, 21:31
wolfsburg i wisła ci nie wejdą. Wisła jest w totalnym dołku, bez obrońców, a ŁKS na fali wznoszącej bo grają ładną piłke i remisują/wygrywają mecze. Choć mecz na wyjeździe i ŁKS gówno w tym sezonie prezentował to będzie pewnie remis.

Zenit z CSKA, bym obastwaił X lub wygraną CSKA, to samo z PSG, bo PSG choć dobrze graj, czesto na wyjeździe ma wpadki o czym sie przekonałem.

Co do Wolfsburga to raczej zaryzykuje bo Augsburg walsnie przegrywa na wlasnym stadionie z vfb, a wolfsburg ostatnio niezle sobie radzi. Najbardziej nie jestem pewny PSG. Wisla narazie wygrywa z Ruchem wiec moze sie podniesie i zorganizuje na mecz z LKS'em

Mikiel SZN
10-04-2012, 22:52
Sasal wyjeabny, trenerem Pogoni Ryszard Tarasiewicz, no zobaczymy, jak nie będzie awansu to koniec piłki w Szczecinie.

Lewy
10-04-2012, 23:26
No ja powiem mniej więcej to samo - Lechia grać ***** mać.

Wisła odpadła z PP :(

Wybiera się ktoś na derby Krakowa?

Co do kuponu wyżej.Stawianie na mecze Lechii to ryzyko i na 90% Ci nie wejdzie :) Bo będzie standardowo - remis haha :)

Crayon
11-04-2012, 15:09
Sedanku co się dzieje z Chelsea? Fajnie grają, dobrze, siłowo, tak jak lubią, nagle leci brama na 1:0 dla nich i całkowicie się cofają, a Fullham przy dobrych wiatrach w końcówce mogło strzelić cztery bramki z czterech rożnych. Skończyło się na jednej. Znowu się obrażają gwiazdeczki zespołu i nie słuchają trenera? No weźcie, bo aż żal się robi.

Meercan
11-04-2012, 15:16

Nie obstawiałbym ligi polskiej nigdy. Bo są cudy ogromne. Nawet się nie ździwie jak Wisła przegra z ŁKSem. Lepiej szukać po jakiś innych ligach faworytów jak dla mnie.

SedaN*
11-04-2012, 15:20
Sedanku co się dzieje z Chelsea? Fajnie grają, dobrze, siłowo, tak jak lubią, nagle leci brama na 1:0 dla nich i całkowicie się cofają, a Fullham przy dobrych wiatrach w końcówce mogło strzelić cztery bramki z czterech rożnych. Skończyło się na jednej. Znowu się obrażają gwiazdeczki zespołu i nie słuchają trenera? No weźcie, bo aż żal się robi.

Chelsea przecież w tym sezonie większość tak meczy remisuje, że zamiast po strzeleniu gola na 1:0 przycisnąć i dobić na 2:0 to zawsze tracą w końcówkach. Chelsea gra klape bo to jest ten skład po Mourinho z paroma wyjątkami a wiadomo niektórzy już się wypalili. Szkoda tego meczu, bo mogliśmy być w top4, a tak nie wiadomo czy zagramy za rok w LM ;\ jeszcze newcastle groźnie tam walczy.. cóż. Jeszcze zostaje wygranie LM, ale ile tu możemy dać % chelsea? 2? ;D obawiam się trochę meczu z Barca

Crayon
11-04-2012, 17:25
I słusznie obawiasz się meczu z Barceloną. Bo jeśli nic się nie zmieni to nawet jeśli Chelsea strzeli bramkę na 1:0 to z taką wycofaną grą tylko cud sprawi, że nie stracą pięciu, czy tam sześciu goli. Notabene Chelsea to nie jest Inter Mediolan sprzed kilku lat.

_woto_
11-04-2012, 18:22
http://www.videofy.me/agoonersdream/468280

SedaN*
11-04-2012, 19:30
I słusznie obawiasz się meczu z Barceloną. Bo jeśli nic się nie zmieni to nawet jeśli Chelsea strzeli bramkę na 1:0 to z taką wycofaną grą tylko cud sprawi, że nie stracą pięciu, czy tam sześciu goli. Notabene Chelsea to nie jest Inter Mediolan sprzed kilku lat.

hah no właśnie liczę na cud.. ale ja po prostu chciałbym, żeby Chelsea zagrała za rok w LM.. nie chce, żeby skończyli jak liverpool :)! potrzebne są zmiany, bo gra nie może się ciągle opierać na lampardzie, a sam mata nic nie zrobi!

_woto_
11-04-2012, 22:19
Brawo Robert ale co sie stalo z Robbenem xd

Goldi
12-04-2012, 13:05
Altetico 1:4 Real

No cóż Ronaldo poprowadził Real to zwycięstwa w derbach Madrytu zdobywając 3 gole i asystę
Najpierw kapitalny rzut wolny z 30 metrów potem kolejna bomba w jego wykonaniu która przelobowała bramkarza a na końcu rzut karny. Mam nadzieję że na CN Ronaldo także pokaże klasę i znów oddalą się od Barcy na bezpieczną odległość

ManiQ
12-04-2012, 14:57
BVB vs Bayern ,ale mecz. Gdyby nie glupie slupki/poprzeczki to Robert moglby nawet ustrzelic hat tricka ,a ten strzal pietka epic.

United przegralo,City zdemolowalo ,a Arsenal wygral. Walka o mistrza w sumie jeszcze nie rozstrzygnieta, bedzie ciekawie.

_woto_
12-04-2012, 17:02
Co powiecie na taki kupon?

Norwich - City 2
Arsenal - Wigan 1
Lorient - Montpellier 2
Auxerre - PSG 2
Malaga - Real Sociedad 1
Bilbao - Mallorca 1
Cesena - Juventus 2
Bayern - Mainz 1
Roma - Fiorentina 1
United - A.Villa 1

Prawdopodobny kupon:
United - A.Villa 1
Norwich - City 2
Arsenal - Wigan 1
Lorient - Montpellier 2
Auxerre - PSG 2
Malaga - Real Sociedad 1
Bayern - Mainz 1
Cesena - Juventus 2
Roma - Fiorentina 1

Goldi
12-04-2012, 17:16
Na twoim miejscu nie obstawiał bym wygranej Bilbao. Oni w lidze grają w kratkę i tak naprawdę trudno powiedzieć kiedy wygrają a kiedy przegrają nie zależnie od rywala.

'Oxidosis'
12-04-2012, 17:48
Roma - Fiorentina 1 to samobójstwo. Usuń to z kuponu jak najprędzej..

_woto_
12-04-2012, 18:20
A co byscie zamiast Romy z Fiorentina polecili?

SedaN*
12-04-2012, 18:44

Norwich - City 2
Arsenal - Wigan 1
Lorient - Montpellier 2
Auxerre - PSG 2
Malaga - Real Sociedad 1
Bilbao - Mallorca 1
Cesena - Juventus 2
Bayern - Mainz 1
Roma - Fiorentina 1
United - A.Villa 1

Prawdopodobny kupon:
United - A.Villa 1
Norwich - City 2
Arsenal - Wigan 1
Lorient - Montpellier 2
Auxerre - PSG 2
Malaga - Real Sociedad 1
Bayern - Mainz 1
Cesena - Juventus 2
Roma - Fiorentina 1

Jesteś tak pewny wygranej Arsenalu z Wiganem? Ostatnio prezentują dobrą formę i dobrze sobie radzą z tymi zespołami z wyższe półki. Wczoraj wygrali z Manchesterem. Ponadto walczą, aby nie spaść z ligi, więc im również bardzo zależy. Ja bym się bał ;D

_woto_
12-04-2012, 18:50
Jesteś tak pewny wygranej Arsenalu z Wiganem? Ostatnio prezentują dobrą formę i dobrze sobie radzą z tymi zespołami z wyższe półki. Wczoraj wygrali z Manchesterem. Ponadto walczą, aby nie spaść z ligi, więc im również bardzo zależy. Ja bym się bał ;D

5zl to nie kasa xD wiec nie mam sie czego bac

SedaN*
12-04-2012, 18:53
5zl to nie kasa xD wiec nie mam sie czego bac

ale jak ci zawali kupon na pare stów to się wkurwisz ;ddd

_woto_
12-04-2012, 19:42
ale jak ci zawali kupon na pare stów to się wkurwisz ;ddd

juz nie raz sie wkurwialem xD pamietam moj rage jak rok temu borussia przejebala mi 300 stowki z ostatnim w tabeli albo troche wyzej :d

Mikiel SZN
12-04-2012, 22:48

Norwich - City 2
Arsenal - Wigan 1
Lorient - Montpellier 2
Auxerre - PSG 2
Malaga - Real Sociedad 1
Bilbao - Mallorca 1
Cesena - Juventus 2
Bayern - Mainz 1
Roma - Fiorentina 1
United - A.Villa 1

Prawdopodobny kupon:
United - A.Villa 1
Norwich - City 2
Arsenal - Wigan 1
Lorient - Montpellier 2
Auxerre - PSG 2
Malaga - Real Sociedad 1
Bayern - Mainz 1
Cesena - Juventus 2
Roma - Fiorentina 1

powiem ci że lepiej obstawiać mecze na wygraną lub remis, kurs jest mniejszy bo od 1.2 do 1.6, ale większa pewność. Wtedy kurs masz mniejszy, ale możesz zagrać za 10-20zł i większa pewność że wejdzie :) chyba że masz pewniaki to wtedy na wygraną

ManiQ
13-04-2012, 15:03
Woto
Ja obstawiam tylko mecze Arsenalu gdy stawka jest przynajmniej 2 do 1. Zazwyczaj daje 50zl i powiem Ci ,ze jestem na sporym plusie.

_woto_
15-04-2012, 08:54
Juz mi nie wszedl Bayern z Mainz.... porazka

SedaN*
15-04-2012, 11:56
Juz mi nie wszedl Bayern z Mainz.... porazka

ja tam dawno nie obstawiałem, tylko te mistrzostwa świata z 2010 :D wcześniej się w to bawiłem, ale w sumie wróce, bo to fajna sprawa ;p ME na pewno będę coś obstawiał :)

a to tak niestety z tym jest.. 10 razy nie wygrasz za 5zł, a raz wygrasz 500 i jesteś na plus ;P

'Oxidosis'
15-04-2012, 12:20
no jo mi na MS za 2 zł fajny kupon 100 zł wszedł :P

pamiętam 4 mecze obstawiłem, 2 remisy, 1 wygrana pewniak, i 1 wygrana zespolu ktory teoretycznie mial przegrac ;)

ManiQ
15-04-2012, 17:54
http://i.imgur.com/WqQ3Q.gif o.o
Young przebil Bale i cala barcelone razem wzieta,a co lepsze to byly klub(Aston Villa) jego ,ktory go wypromowal. Ostatnio United w kazdym meczu maja karnego czy to slusznego czy nie. Ile Rooney juz strzelil z 11stki ?

SedaN*
15-04-2012, 18:02
http://i.imgur.com/WqQ3Q.gif o.o
Young przebil Bale i cala barcelone razem wzieta,a co lepsze to byly klub(Aston Villa) jego ,ktory go wypromowal. Ostatnio United w kazdym meczu maja karnego czy to slusznego czy nie. Ile Rooney juz strzelil z 11stki ?

hahaha, zanurkował sobie fest, typowe cwaniactwo ;P ale lepsze chyba to niż w środku pola nagle łapać się za twarz bez przyczyny

_woto_
15-04-2012, 20:48
Propsy dla Lamparda:eek::eek::eek::eek:

ManiQ
15-04-2012, 21:35
Zapowiada sie zajebisty final FA Cup. Torres vs Liverpool ,ale chcialbym zeby im strzelil hat tricka albo przynajmniej gola xd
Najlepsze sa komentarze fanow Live ,ze Liverpool podniesie puchar na oczach Torresa.
(Sorry za milion razy uzyte Live,Torres).

Crayon
15-04-2012, 22:14
o.o
Wiesz, to typowe cwaniactwo zawodników ofensywnych. Trenerzy otwarcie mówią swoim zawodnikom, żeby czasami 'nurkowali', zwłaszcza gdy sędzia nie jest zbyt ogarnięty. Ja osobiście nie potrafię nurkować, dlatego gram albo na boku obrony, albo jako pomocnik, którego trudno przewrócić. Prawda jest taka, że Young wykorzystał słabość arbitrów i zrobił Busquetsa.
Osobiście mi się to nie podobało i hejtowałem nasz numer 18 ostro.

Mimo wszystko spotkanie było spokojne, cztery do zera mówi samo za siebie. Najbardziej irytuje mnie kolejny tytuł zawodnika meczu dla Paula Scholesa. Jeśli gość wraca do składu z emerytury i staje się czołową postacią (mimo, że Rudy na to zasługuje) to pokazuje to kolejny raz Fergusonowi, że bez niego Manchester United nie istnieje w środku. Jak to świadczy o klubie?
Eh. Sezon w Europejskich Pucharach trochę zaprzepaszczony, ale United dociągnie tego drugiego mistrza z rzędu i będzie mieć ich 20. W przyszłym sezonie liczę na poprawę środka pola, głównie środka.

SedaN*
15-04-2012, 22:50
Piękny mecz na Wembley! Chelsea - 5purs 5:1. Bramka Lampsa i Drogby stadiony świata. Szkoda tylko, że zamiast o tych bramkach będzie się mówiło o bramce widmo Juana Maty, ale cóż. Wygraliśmy zasłużenie i to jest niepodważalny fakt jak dla mnie! :) Wreszcie przyzwoita gra The Blues, dobrze wróży przed LM z Barceloną, aczkolwiek tam tak łatwo nie będzie. Szkoda kontuzji kudłatego jak to Crayon mówi po tym jak im wjebał bramkę na 1:1, czyt. Luiza, ale w sumie mamy godnego następce Cahilla więc nie jest źle ;)

a co do samych bramek to mi strasznie sie spodobała ta Drogby, w jego stylu.. plecami do bramki, pięknie się obrócił i mocno huknął w okienko. on grą tyłem do bramki ma opanowaną do perfekcji, a to się liczy u napastnika.. z gry w sumie mało wnosi, mniej od torresa, ale można na niego zawsze liczyć jeżeli chodzi o bramki, szczególnie te w najważniejszych momentach! THE BLUES <3

_woto_
16-04-2012, 16:57
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/562692_405977799421255_355700751115627_1588551_237 563585_n.jpg

http://cache4.asset-cache.net/xc/142944001.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=77BFBA49EF8789215AB089EE596C6588C2D6962C5C6652E6 D2B6F7C58D2096E9E6BA3E73A4E562C6

SedaN*
16-04-2012, 22:49
No właśnie na tym zdjęciu nie byłbym taki pewien, że piłka nie przekroczyła całym obwodem. Ale nvm, ważne, że jest finał FA CUP.

aaa i woto mówiłem, że Wigan gróźne? ;D ty dałeś na zwycięstwo Arsenalu a Wigan nawet na wyjeździe z wami wygra, już nie zremisuje ;p;p;p a mówiłem.. oni teraz walczą o każde punkty i grają bardzo dobrze! :)

Crayon
16-04-2012, 23:35
Obserwowałeś Sedan kiedyś potyczki Wigan z innymi zespołami? Tabela nie odzwierciedla gry tego zespołu. Jak na swoje warunki grają naprawdę fajnie i gdyby nie pech i różne nieszczęścia (indywidualne błędy) to Wigan stałoby co najmniej w połowie tabeli.

ManiQ
17-04-2012, 14:54
Masakra..zamiast uciec kurakom to Arsenal sobie zaczal mecz na pol gwizdka ,a potem ich ataki byly do dupy bo Wigan gralo inteligentnie w obronie , a na dodatek na czas juz od 20min o.o

Porazka mnie za bardzo juz nie interesuje po tym jak dowiedzialem sie ,ze Arteta ma powazna kontuzje kostki : ( w sobote Chelsea ,a zmiennika nie ma...

_woto_
17-04-2012, 16:40
a zmiennika nie ma...

Wenger wstawi Ramseya, ktory nie ogarnia wgl i bedzie po sprawie :)
A po tym jak Bayern mi z Mainz kupon zespul to nie bylem tak bardzo wkurzony jakby mi Wigan zepsulo

KamilQ
17-04-2012, 17:11
Masakra..zamiast uciec kurakom to Arsenal sobie zaczal mecz na pol gwizdka ,a potem ich ataki byly do dupy bo Wigan gralo inteligentnie w obronie , a na dodatek na czas juz od 20min o.o

Porazka mnie za bardzo juz nie interesuje po tym jak dowiedzialem sie ,ze Arteta ma powazna kontuzje kostki : ( w sobote Chelsea ,a zmiennika nie ma...

Nie Arteta tylko Wilshere ;)

#top
Ogladałem mecz Arsenalu, Wigan prawie cały mecz grał na czas. :)
+ nie wykorzystana 100% Djourou (albo innego murzyna)

#down
No to niech pisze ze w meczu z wigan, lol

#edit
Czekam na wiecej spin, gogogo.

'Oxidosis'
17-04-2012, 17:51
To chyba ogladales z zamknietymi oczami, bo z tego co mi wiadomo to nikt inny procz Artety w meczu z Wigan kontuzji nie doznal, ehh

A ja, od lat korzystając za acmilan.com.pl, przerzuciłem się na acmilan24.com, za namową kolegów, którzy mają wyższe stanowiska na tej stronie. Od razu zostałem mianowany na redaktora, aż musze się pochwalić moim pierwszym newsem ;)

http://www.acmilan24.com/news/id/14963 :D

_woto_
17-04-2012, 19:28
Nie Arteta tylko Wilshere ;)

jakbys ogladal mecz to bys wiedzial ze Arteta zszedl na poczatku meczu bo dostal kontuzji kostki :) Wilshere nie gra od poczatku sezonu i juz nie zagra w nim
wiec nie wiem o co ci chodzi :(

SedaN*
17-04-2012, 21:07
jakbys ogladal mecz to bys wiedzial ze Arteta zszedl na poczatku meczu bo dostal kontuzji kostki :) Wilshere nie gra od poczatku sezonu i juz nie zagra w nim
wiec nie wiem o co ci chodzi :(

BEZ NAPINKI wy jako kibice arsenalu musicie być zjednoczeni ze sobą ;dd

_woto_
17-04-2012, 21:36
BEZ NAPINKI wy jako kibice arsenalu musicie być zjednoczeni ze sobą ;dd

a kto tu sie napina :D po prostu wytknalem mu blad czytania ze zrozumieniem i tyle xd

Simi
17-04-2012, 22:41
On pomyślał, że chodzi o Wilshere, o którym można było poczytać, że nie zagra na Euro + myślał, że to Ty się pomyliłeś, pisząc o Artecie, gdzie tu błąd czytania ze zrozumieniem? zwykła pomyłka.

#Maniq
naucz się interpunkcji, proszę.

#
*****, w 90' stracić takiego gola... za tydzień musowe zwycięstwo.

Devixx
17-04-2012, 22:47
Czekam na płacz i jak to Webb frajersko sędziował i jak to Barcelona jutro pewnie dzięki sędziom wygra znowu, przecież jakby inaczej :/!

Co do meczu to podobał mi się, dawno takiego ciekawego nie oglądałem - Kryśka 1 akcja w meczu skończyła się asystą, reszta nie widoczny. Gomez wkońcu po tylu akcjach strzelił tego gola, Ribery faulowany chyba z 12 razy, kartek dużo - jednak czerwona dla Marcelo się należała.
Nie mogę się doczekać jutrzejszego meczu.

@Down, Barca ostatnio się gubi w obronie więc Chelsea będzie miała pewnie parę ładnych akcji do wykorzystania.
Btw, jutrzejszy mecz wcale nie jest przesądzony mimo wszelakich opinii/chciałbym zobaczyć przebudzonego Torresa, uwielbiam gościa pomimo jego słabych wyników w The Blues.

SedaN*
17-04-2012, 23:07
Nie mogę się doczekać jutrzejszego meczu.

Ja też. I zgaduje jak gra będzie wyglądała: barcelona prawie ciągle przy piłce, klepie sobie w swoim polu karnym, chelsea liczy na szybkie kontra ataki. Szkoda, że barcelona ma taki styl grania, bo mógłby być podobny mecz co dzisiaj albo nawet i lepszy ;D

Lagga v3
18-04-2012, 06:45
Co do meczu to podobał mi się, dawno takiego ciekawego nie oglądałem - Kryśka 1 akcja w meczu skończyła się asystą, reszta nie widoczny.

on nigdy nic nie pokazuje w meczach o ważną stawkę, nie wiem czemu go tam trzymają.

Simi
18-04-2012, 07:15
Imo byl skutecznie powstrzymywany przez obroncow. Kiedy chcial kiwac w swoim stylu, bylo nawet potrojenie.

Asysta. Przeciez nic nie zrobil.

ManiQ
18-04-2012, 14:12
@('.^)\/,,

OK.

@Oxi
Ja od poczatku czytalem ACM24 ,przed meczami AFC-ACM wszystko tam bylo wiec od razu ta strona przypadla mi do gustu.

@KamilQ
Pisalem o meczu z Wigan od poczatku wiec proste ,ze chodzilo mi o Artete ,ale okej. Nie ma klotni , nic nie bylo.

@Woto
Ramsey to przeciez Fabregas ,ale numer zmienil na 16... >.< Jestem ciekaw co Wenger wymysli na koncowke sezonu (mam cicha nadzieje ,ze Ramseya nie wpusci w ogole na boisko).

@Sedan
Essien wejdzie i jebnie w okienko jak kiedys : D

Τettmeier
18-04-2012, 17:13
Overbo? O nie..

Simi
18-04-2012, 17:21
Overbo? O nie..

znowu sędziuje ?

ManiQ
18-04-2012, 18:05
F.Brych bedzie sedziowal mecz czyli powinno byc dobrze..(mam nadzieje xd).

SedaN*
18-04-2012, 18:09
Overbo to się przyznał, że postąpił źle i powiedział, że nadal otrzymuje pogróżki haha ;dd w sumie jeżeli to nie była żadna korupcja, to trochę mi go szkoda, postąpił źle, przyznał się i należy dać mu już spokój.

Τettmeier
18-04-2012, 18:43
Nie będzie na szczęście sędziował. Ale wspomniałem o nim, bo mi się przypomniało jego nazwisko. Dał finał Barcelonie. Miejmy nadzieję, że dzisiaj nikt nie da.

Mikiel SZN
18-04-2012, 18:55
1 liga to korupcja, wyniki z dupy co kolejke kurva co to ma być, w Szczecinie nie będzie awansu, z taką grą sukces to miejsce w top5. Pogoń grać kurva mać. Gdyby nie fartowne wyniki to byśmy nie liczyli sie w ogóle w gorze o awans a tak złudne nadzieje są.

Lagga v3
18-04-2012, 20:08
Overbo to się przyznał, że postąpił źle i powiedział, że nadal otrzymuje pogróżki haha ;dd w sumie jeżeli to nie była żadna korupcja, to trochę mi go szkoda, postąpił źle, przyznał się i należy dać mu już spokój.

ale ile razy można się pomylić w 1 meczu, no curva.

Demon
18-04-2012, 21:34
1;0, gratuluję Chelsea!

Simi
18-04-2012, 21:39
Piekne odebranie messiego, genialne odegranie do iniesty, messi lobuje i goooooool! Cahill nie pokryl, to samo Terry. OJ, NIE TAK. HEHEHEHEHEHELMANS. 1-0, 2ga polowe bronic sie, utrzymac wynik do konca i na CN desperackie ataki barcy, a Chelsea kontraataki. Lawl

Shakur Shooter !!!
18-04-2012, 21:43
Messi zjebał bo stracił piłke a drogba dupnył gola ;] i GITARA

Devixx
18-04-2012, 22:41
Piekne odebranie messiego, genialne odegranie do iniesty, messi lobuje i goooooool! Cahill nie pokryl, to samo Terry. OJ, NIE TAK. HEHEHEHEHEHELMANS. 1-0, 2ga polowe bronic sie, utrzymac wynik do konca i na CN desperackie ataki barcy, a Chelsea kontraataki. Lawl

Ty pajacu się smiejesz z Barcelony a Twój Realik też przepierdolił, więc gtfo.

<placz mode on>
Messi 0 gry/rajdów, słabe wolne, Alexis to już się nie wypowiadam bo on w każdym meczu marnuje okazje, Xavi/Iniesta bez magii dzisiaj, Cesc też się nie popisał niczym nadzwyczajnym. Słupek i poprzeczka = aha. Tak jak mówiłem, nie spodziewałem się zwycięstwa lecz bardziej remisu. Barca jest w dupie przed rewanżem a i tak grając to nawet z Realem przegra.
<off>

...ataki barcy, a Chelsea...
Widać, jaki z Cb zakompleksiony fan Realu bez szacunku dla ich rywala.

Mikiel SZN
18-04-2012, 22:43
WYMARZONY WYNIK DLA CZELSI, ten komentarz mnie rozpierdalał haha. No nie liczy się styl gry, tylko wynik. Gratuluję wygranej, lecz na Camp Nou mecz będzie wyglądał inaczej.

SedaN*
18-04-2012, 22:51
Co mogę napisać, większe swoje przemyślenia i refleksje na temat meczu napisze gdzie indziej bo tutaj i tak wam się nie będzie chciało czytać! :)

powiem tylko tak: ZAJEBISTA gra w obronie Chelsea, BARDZO skuteczna i to jest patent na Barcelone, a the blues go znają bardzo dobrze! Przyzwoita zaliczka na Camp Nou, strzelić tam jedną i 3 bramki będzie ciężko strzelić Barcelonie przy tak dobrze zorganizowanej obronie Chelsea (chyba, że sędzia pomoże ;ddddddddd). Trochę momentami irytował mnie Drogba ciągle się kładąc, ale możliwe, że to też element taktyki aby jak najwięcej mieć stałych fragmentów gry. A Messi? no właśnie co z nim? Nigdy nie strzelił gola The Blues i mam nadzieję, że nigdy nie strzeli! ;P

dzięki meczowi przynajmniej nie będę musiał obcinać paznokci (tych u rąk, aby nie było) dopóki nie odrosną! ;D

CHELSEA - BARCELONA 1:0, dziękuje dobranoc, długo pewnie nie będę mógl zasnąć, ale cóż ;dd

'Oxidosis'
18-04-2012, 22:56
Czekam na płacz i jak to Webb frajersko sędziował i jak to Barcelona jutro pewnie dzięki sędziom wygra znowu, przecież jakby inaczej :/!

No tak..

Do Barcy szacunek ma sporo osób, bo to w jaki sposób oni wymieniają piłkę, to jest magia. Jednak co innego, jeżeli chodzi o kibiców Barcelony. Dzieję się tak dlatego, że większość ''kibicuje'' im tylko po to, aby mieć jakikolwiek powód do napinki. Tego typu kibice nie cieszą się z wygranej swojego zespołu, lecz cieszą się z przegranej przeciwników. Oczywiście to wszystko jest spowodowane tym, że Barcelona jest na topie, co raz więcej ludzi im ''kibicuję'', przez co tworzą się co raz to nowsze stereotypy.

Jednak po raz kolejny podkreślam, Barcelona w każdym meczu gra tak samo. Atak pozycyjny, długie rozgrywanie piłki, raz na jakiś czas błysk geniuszu. Często jest to po prostu zwykłe bicie głową w mur, podawanie piłki bez konkretnego celu. Akurat w tym meczu brakowało skuteczności, ale mimo zepsucia kilku dogodnych sytuacji, oni próbowali ciągle grać w ten sam sposób. To jest to, co powinien zmienić Guardiola, jeżeli chce przejść do finału. Barcelona jest wez wątpienia drużyną lepszą, ale piękno futbolu polega na tym, że może wygrać drużyna która gra po prostu gorzej.

Simi
18-04-2012, 23:10
Przynajmniej strzelili gola, 2-1x2, problem?

Szasunek do przeciwnika mam, ale gdy 'kibice' wykazuja swoja inteligencje, respect spada do klubu.

Posiadanie pilki 71%, 700+ dobrych podan, przy 190+ Chelsea i nadal nie strzelic, to juz jest cos.

.Animal.
19-04-2012, 11:53
Brawo Chelsea Brawo Di Matteo.Matteo to największy wygrany tego meczu mam nadzieje ze teraz wygra derby Londynu z Arsenalem i oby Chelsea zakwalifikowała się do następnej edycji LM.

Τettmeier
19-04-2012, 12:47
<placz mode on>
Messi 0 gry/rajdów, słabe wolne, Alexis to już się nie wypowiadam bo on w każdym meczu marnuje okazje, Xavi/Iniesta bez magii dzisiaj, Cesc też się nie popisał niczym nadzwyczajnym. Słupek i poprzeczka = aha. Tak jak mówiłem, nie spodziewałem się zwycięstwa lecz bardziej remisu. Barca jest w dupie przed rewanżem a i tak grając to nawet z Realem przegra.
<off>

Cesc najsłabiej z drużyny gral. Sanchez cienki jest, Xavi nie grał nic, a Messi wyeliminowany przez Ramiresa / Meirelesa / resztę.
Dość Katalonii przed oczami. Najbardziej podoba mi się postawa trenera Chelsea. Kamienna twarz podczas całego spotkania, podaje rękę Guardioli tamten się coś cieszy / mowi a di Matteo 0 emocji. ;) Chelsea do przodu !

Goldi
19-04-2012, 14:17
Na oficjalnej stronie internetowej rozpoczęło się głosowanie podsumowujące 20 lat istnienia Premier League. Dwie nominacje w kategorii najpiękniejsza interwencja bramkarska otrzymał polski bramkarz Tomasz Kuszczak.

Najpiękniejsza interwencja bramkarska :

- Peter Schmeichel (Man United, przeciwko Liverpoolowi, 1992/1993)
- Peter Schmeichel (Man United, przeciwko Newcastle, 1997/1998)
- Jussi Jääskeläinen (Bolton, przeciwko Man United, 2001/2002)
- Shay Given (Newcastle, przeciwko Sunderlandowi, 2001/2002)
- Tomasz Kuszczak (West Bromwich, przeciwko Wigan, 2005/2006)
- Carlo Cudicini (Tottenham, przeciwko Chelsea, 2007/2008)
- Brad Friedel (Blackburn, przeciwko Man United, 2007/2008)
- Joe Hart (Man City, przeciwko Liverpoolowi, 2007/2008)
- Tomasz Kuszczak (Man United, przeciwko Birmingham City, 2007/2008)
- Craig Gordon (Sunderland, przeciwko Boltonowi, 2010/2011)

Kuszczak dostał dwie nominacje. Brakuje tu tylko jego interwencji z Kolumbią :D

Τettmeier
19-04-2012, 14:38
Ta, za to paradę z Wigan wszyscy pamiętają ;] dzięki tym wygibasom prawdopodobnie trafił do Man Utd. Kozacka obrona ;]

ManiQ
19-04-2012, 14:56
Heh,kumpel sie cieszy bo jego dwa ulubiony kluby (Bayern,Chelsea) sa blizej finalu.Brawo dla Chelsea ;]
Dziwi mnie tylko jedno.. Fabregas nie potrafil nic zrobic mimo ,ze przeciwko Chelsea gral mnostwo razy i wie jak sie z nimi gra.

Lagga v3
19-04-2012, 15:16
Heh,kumpel sie cieszy bo jego dwa kluby (Bayern,Chelsea) sa blizej finalu.Brawo dla Chelsea ;]
Dziwi mnie tylko jedno.. Fabregas nie potrafil nic zrobic mimo ,ze przeciwko Chelsea gral mnostwo razy i wie jak sie z nimi gra.

sądzę, że to będzie taki drugi torres ; D

SedaN*
19-04-2012, 16:53
Na oficjalnej stronie internetowej rozpoczęło się głosowanie podsumowujące 20 lat istnienia Premier League. Dwie nominacje w kategorii najpiękniejsza interwencja bramkarska otrzymał polski bramkarz Tomasz Kuszczak.

Najpiękniejsza interwencja bramkarska :

- Peter Schmeichel (Man United, przeciwko Liverpoolowi, 1992/1993)
- Peter Schmeichel (Man United, przeciwko Newcastle, 1997/1998)
- Jussi Jääskeläinen (Bolton, przeciwko Man United, 2001/2002)
- Shay Given (Newcastle, przeciwko Sunderlandowi, 2001/2002)
- Tomasz Kuszczak (West Bromwich, przeciwko Wigan, 2005/2006)
- Carlo Cudicini (Tottenham, przeciwko Chelsea, 2007/2008)
- Brad Friedel (Blackburn, przeciwko Man United, 2007/2008)
- Joe Hart (Man City, przeciwko Liverpoolowi, 2007/2008)
- Tomasz Kuszczak (Man United, przeciwko Birmingham City, 2007/2008)
- Craig Gordon (Sunderland, przeciwko Boltonowi, 2010/2011)

Kuszczak dostał dwie nominacje. Brakuje tu tylko jego interwencji z Kolumbią :D

widziałem, ale mimo wszystko zaglosowalem na Petera Schmeichela. Jego parady najwyższej wagi ;D

Heh,kumpel sie cieszy bo jego dwa ulubiony kluby (Bayern,Chelsea) sa blizej finalu.Brawo dla Chelsea ;]

fabregas nigdy nic nie potrafił przeciwko Chelsea ;dddd ciągle nawalał

Goldi
19-04-2012, 21:27
Zarząd PZPN podjął decyzję o wysokości premii dla reprezentacji Polski za mecze na Euro 2012.

Za wygraną w fazie grupowej 23 zawodników otrzyma 500 tys. euro do podziału, za remis 250 tys. euro, natomiast za porażkę nie przewidziano żadnej premii.

Za rozegrany mecz ćwierćfinałowy zawodnicy otrzymają 1 mln euro podziału, za mecz półfinałowy 1,5 mln euro, za zdobycie wicemistrzostwa 2 mln 250 tys. euro, a za triumf w turnieju 3 mln 750 tys. euro do podziału.

Każdy zawodnik dostanie po 15 tys. euro startowego za mecze grupowe oraz 5 tys. euro za każde kolejne spotkanie.

Premie będą wypłacane w polskiej walucie według kursu NBP

źródło: 90minut.pl

Jak dla mnie to PZPN powinien im płacić dopiero za wyjście z grupy a nie za mecz w fazie grupowej(której zresztą nawet nie wywalczyli w eliminacjach)za triumf mogli by dać tak dla hecy nawet 15 mln ojro ;p

_woto_
19-04-2012, 21:38
Jako, ze zbliza sie weekend to pora sie powkurwiac i postawic cos u buka xD

Typy:
United - Everton 1
Newcastle - Stoke 1
Wolves - City 2
Montpellier - Valenciennes 1
Barca - Real 1 :eek:
BVB - BORUSSIA MONCHENGLADBACH 1
KUBAN – ZENIT ST PETERSBURG 2
JUVENTUS – ROMA 1

do wygrania: 120zl+
porady pls

'Oxidosis'
19-04-2012, 22:55
united skreślić, reszta okejka. w sumie fajny kuponik, duże prawdopodobieństwo. jednak mam nadzieję, że tym razem przegrasz, wiadomo z jakiego powodu ;>

.Animal.
20-04-2012, 07:38
Juventus z Romą na remis

SedaN*
21-04-2012, 13:50
8 zawodników co grało z Barceloną teraz na ławce ;D kompletnie wymieniony skład, tylko środek obrony i bramkarz ten sam, ale to może i dobrze. GOGO THE BLUES!

ManiQ
21-04-2012, 14:42
Arsenal przypomina mi srodowa barcelone w ataku,co zaatakuja to zatrzymaja sie na slupku. Ogolnie jakiejs rewelacji nie ma.

SedaN*
21-04-2012, 15:15
Chelsea brakuje tego ostatniego podania ;\

ManiQ
21-04-2012, 15:44
Sedan
Kazdej druzynie cos brakowalo i dlatego remis..niestety.

Lagga v3
21-04-2012, 21:54
Brawo Real! Mistrz Hiszpanii - pewniak! jak w lm się potoczy?: >

Mikiel SZN
21-04-2012, 21:56
Gratulację dla Realu, lepiej zagrali i zasłużyli na wygraną, Xavi, iniesta, Tello totalne zero w pomocy, choć piłkarze klasowi (pierwsza dwójka) to niestety zawiedli. Beka troche z Pepe i Ronaldo z symulacji i turlania się

ManiQ
21-04-2012, 21:58
Lagga
Real wygra i lm :d

Dzisiejsze staty messiego mnie rozjebaly (XDD) wielkie zero az do fauli ,ktorych mial 3. Ronaldo jebnal gola i pa barco.
Jedne z lepszych gran derbi na przelomie lat (Zero fajtu ,zero pomocy sedziow).

.Animal.
21-04-2012, 22:00
Gratulacje dla Realu :) widzimy się w finale LM mam nadzieje :)

Τettmeier
21-04-2012, 22:02
Beka troche z Pepe i Ronaldo z symulacji i turlania się

Beka z Messiego zawsze, nikt nie fauluje a ten stanie popatrzy na sędziego i gwizdek

Dobrze Real brawo ! Jeszcze teraz Barca bęcki z Chelsea i już koniec oglądania tych katalońskich mord w kolejnym sezonie

Mikiel SZN
21-04-2012, 22:08
Beka z Messiego zawsze, nikt nie fauluje a ten stanie popatrzy na sędziego i gwizdek

Dobrze Real brawo ! Jeszcze teraz Barca bęcki z Chelsea i już koniec oglądania tych katalońskich mord w kolejnym sezonie

wiesz o czym piszesz????? przecież oni awansują do LM oraz nie spadną z ligii więc katalońskie mordy będą widoczne ciągle XXD

Messi słabo zagrał w tym meczu, lecz nikt ni powie że nie jest najlepszym zawodnikiem świata i zjada dupą wszystkich, tylko Ronaldo może z nim konkurować.

Krulowiec
21-04-2012, 22:09
Brawo Real, teraz w LM pasuję szwabów przycisnąć i witaj finau.

SedaN*
21-04-2012, 22:17
Fart Barcelony zaczął się w 2009 roku na SB i skończył w 2012 roku również na SB XDDDDDDDDDDDD

brawo Real!

#edit
aaaa i szkoda, że dawno karpka tutaj nie widzialem

#down
finał Chelsea - Bayern. SPRAWDZONE INFO

Simi
21-04-2012, 23:02
Cudowny mecz, dawno takiej zajebistej postawy przeciwko Barcy nie widzialem. Pocisnac szwbkow na ESB i w finale z Barca wszystko moze sie potoczyc.

Beka z faulu Alvesa. CR7 go wyprzedzil a ten ma glebe, zlapal go za udo, obalil go, korkiem w brzuch a wolny dla Barcy xD!

[Eklerq] Mnie też rozbiła ta sytuacja :)

Splaxor
21-04-2012, 23:51
Jedne z lepszych gran derbi na przelomie lat (Zero fajtu ,zero pomocy sedziow).

Nie było fajtingu, ponieważ Real wygrywał, a Barca to zespół profesjonalistów, a nie banda dzieciaków z osiedla.
Messi nic nie gra. Barca przegrywa.
Sędzia prowadzi dobrze zawody. Barca przegrywa.

@Mikiel SZN
Fakt. Pepe sam gra brutalnie, a jak ktoś go zaatakuje to się zwija jak dziecko, ale co do turlania się Ronaldo (domyślam się, że chodzi o akcję kiedy Dani Alves zachaczył go korkami kiedy oboje leżeli) to według mnie tam nie było symulacji.
Ronaldo z Messim zamienili się rolami. Ronaldo grał bez kompleksów zaś Messi zupełnie odwrotnie.
Drugi mecz Barcelony przegrany. Teraz niech odpadną z ligii i będzią kwita z Chelsea za 2008 rok.

Zarexoholik?
22-04-2012, 00:50
Nie osłabiaj mnie Kama. Messi grał zajebiście, jego podania były kozackie. Ogólnie jak nie strzela bramek to już jest w słabej formie, bo każdy myśli, że wyznacznikiem dobrej gry są gole. ROnaldo faktycznie aktorzył, Alves dobrze zagrał, ale czysto to raczej nie. Ciekawy mecz, ale bramki? Pierwsza to fuks, druga też, ostatnia tylko ładna.

RayRat
22-04-2012, 02:43
viva Real !!!! ...
Jestem wielkim fanem realu ale naprawde to co dzis pokazli to jest zenada
oki pewnie ze sie ciesze wygrali z barca(Hooj w dupe messiemu bral hormon wzrostu)
ale real nie pokazl nic co kiedys gral (PATRZ GALATICOS). Wybijanie po outach , nie potrafili wymienic 3 podan dokladnych poziemi w srodkowej czesci boiska......
Wybijanie na slepo stalo sie ich domena...
Dziwie sie czemu Guardiola nie zmienil tego TELLO wczesniej ,
bo gdyby pedro byl sam na sam tak jak on napewno dal by rade

Podsumowójąc GRan DErbi
Barca zosatala rozszyfrowana
75% posiadanie nic nie daje
licza sie bramki

PS
Messi nie wygra wszystkiego
Musi miec zmiennika

Τettmeier
22-04-2012, 08:21
wiesz o czym piszesz????? przecież oni awansują do LM oraz nie spadną z ligii więc katalońskie mordy będą widoczne ciągle XXD

Messi słabo zagrał w tym meczu, lecz nikt ni powie że nie jest najlepszym zawodnikiem świata i zjada dupą wszystkich, tylko Ronaldo może z nim konkurować.

xd Masz mnie za idiote sorry ja nie Twój znajomy z podwórka
Miałem na myśli koniec oglądania Barcy na salonach, koniec passy, porażka w Lidze Mistrzów, porażka w lidze. : )))))))

@top
Kto tam na górze pierdoli, że Messi dobrze zagrał teraz z Realem lub wcześniej z Chelsea? Gdzie wy macie oczy, chyba nie widzieliście dobrych meczów Lionela. Nie zdążyliście jeszcze zauważyć, że dobra gra Argentyńczyka(albo rzut karny, hihi) = zwycięstwo Blaugrany?

Old Shidishi
22-04-2012, 10:32
@all up
Spiny jak zawsze -.-
@top
Pierwszy raz od dluzszego czasu mozna bylo obejrzec nie moc Barcy. Brakowalo im pomyslu na montowanie akcji. Niestety tym razem polowicznie zawalil Guardiola, zle zmiany (zejscie Xaviego) i zbyt pozne wpuszczenie Alexisa. Gratulacje dla Realu, nie ma sily zeby roztrwonili juz ta przewage. A nam pozostaje ostatnii, byc moze najwazniejszy mecz sezonu o wszystko we wtorek w LM. Mam nadzieje, ze otrzasna sie po sobocie i wygraja z Chelsea. VEB !

SedaN*
22-04-2012, 10:38
Chelsea za 2008 rok.

2009 rok ;dddd

Splaxor
22-04-2012, 10:57
@all up
Spiny jak zawsze -.-
@top
Pierwszy raz od dluzszego czasu mozna bylo obejrzec nie moc Barcy. Brakowalo im pomyslu na montowanie akcji. Niestety tym razem polowicznie zawalil Guardiola, zle zmiany (zejscie Xaviego) i zbyt pozne wpuszczenie Alexisa. Gratulacje dla Realu, nie ma sily zeby roztrwonili juz ta przewage. A nam pozostaje ostatnii, byc moze najwazniejszy mecz sezonu o wszystko we wtorek w LM. Mam nadzieje, ze otrzasna sie po sobocie i wygraja z Chelsea. VEB !

Podobno Alexis miał mała kontuzję barku dlatego nie grał od początku. Zejście Xaviego zdziwiło mnie najbardziej. Przecież ten facet jednym podaniem może ustawić wynik. Dla mnie kompletne nieporozumienie to ten Tello. Jedno z ładniejszych gran derbi ostatnich lat. Ze względu na małą ilość przepychanek.
Co do Messiego nie uważam, że grał dobrze. Dla niego grać dobrze to strzelić bramkę lub zagrażać jej. Wczoraj tego nie było.

@SedaN*
Zwracam honor. Myślałem o 2009, ale napisałem 08. Jednak podobno wcześniej (w okolicach 2004-05) Chelsea wyeliminowała Barcę także nieuczciwie.

@topic
To był mecz o Ligę.

@Azonka Banned v.2
Special for you :* (http://www.youtube.com/watch?v=Arr3CoUOWOE#t=1h10m53s)

Simi
22-04-2012, 11:13
http://i44.tinypic.com/2n733oy.jpg
nic nie było, z metala w brzuch każdy by chciał dostać : )

#top
3 mecze do końca.
U siebie z Sevillą.
Na wyjeździe w Granadzie.
U siebie z Mallorcą.

Wystarczy jedno zwycięstwo lub 3 remisy.

#down
no, w 2009 byli najlepsi, nie do rozjebania, a mecz z Chelsea był piękny, który ukazywał największe możliwości FBC.

Devixx
22-04-2012, 12:32
viva Real !!!! ...
Jestem wielkim fanem realu ale naprawde to co dzis pokazli to jest zenada
oki pewnie ze sie ciesze wygrali z barca(Hooj w dupe messiemu bral hormon wzrostu)
ale real nie pokazl nic co kiedys gral (PATRZ GALATICOS). Wybijanie po outach , nie potrafili wymienic 3 podan dokladnych poziemi w srodkowej czesci boiska......
Wybijanie na slepo stalo sie ich domena...
Dziwie sie czemu Guardiola nie zmienil tego TELLO wczesniej ,
bo gdyby pedro byl sam na sam tak jak on napewno dal by rade

Podsumowójąc GRan DErbi
Barca zosatala rozszyfrowana
75% posiadanie nic nie daje
licza sie bramki

PS
Messi nie wygra wszystkiego
Musi miec zmiennika

Ogarnij to co piszesz i jak to piszesz, bo oczy rozjebane.

Nie oglądałem meczu ale męczy mnie już to gadanie o tym, że zawsze Barcelonie pomagają sędziowie, chyba gdyby nie byli dobrzy to by tak daleko nie zaszli? I pamiętajcie Panowie, że nikt nie wygrywa wiecznie.