View Full Version : Piłka Nożna - temat ogólny
'Oxidosis'
20-05-2013, 21:50
Rezerwy Realu 2 - 1 Barcelona. Albo masz dobre rezerwy, ale chujowe jak United.
Wiesz, szacunek dla rywala trzeba posiadać, gratulacje dla nich, że po 14 latach przegrywania zwyciężyli. Wolałem przegraną, co wiązałoby się ze zmianami w kadrze jak i na ławce trenerskie, niż wygraną i uważanie, że wszystko jest w porządku.
Poza tym co się tak spinasz? Czerwo nadal boli? Pan Cüneyt Çakır nadal śni się po nocach?
spinka na forum jest rownoznaczna z problemami w zyciu realnym, brakiem akceptacji wsrod rowiesnikow oraz dziewczyny, nieudacznictwem. potwierdzone info. chociaz w jego wypadku strzelal bym na jakies problemy tibijskie, moze ded na wardach?
@top
Milan w el. LM fak yea
^no to sie krecik doczekal...
ciekaw jestem, kto zostanie nowym trenerem, oby Carlo, a nie Benitez czy pionek Mancini.
na 80% Carlo chociaż ponoć szejki go tak łatwo puścić nie chcą, ale też byłby za nim. Mancini nie ma jaj. Benitez w sumie nie byłby taki zły, Chelsea mimo że objął zespół w środku sezonu wycisnął z niego jak najwięcej się dało, ułożył zespół. Dzięki Benio i powodzenia dalej :)
Jaram się niesamowicie powrotem Mourinho, jeżeli to wyjdzie spełni się jedno z moich marzeń piłkarskich. Wtedy się zakochałem w Chelsea za czasów The Special One (a konkretniej sezon 2004/2005, emocjonujące zwycięstwo nad Barcelona w ćwierćfinale wtedy kiedy jeszcze Ronaldinho królował i te dwie bramki Lampsa na wagę mistrzostwa Anglii ahh), to był zespół. Każdy zawodnik by poszedł w ogień za trenerem, a on za nich. Mourinho po prostu wraca w miejsce, które kocha i jest kochanym!
Y1cBxXZbLaU
Zarexoholik?
21-05-2013, 00:08
Rezerwy Realu 2 - 1 Barcelona. Albo masz dobre rezerwy, ale chujowe jak United.
Zrozum to, że to był jeden mecz. Wszystko się może zdarzyć, nie wygra się wszystkiego, ale ty tego nie zrozumiesz, bo myślisz, że jak raz się udało to zawsze tak będzie.
Wiesz, szacunek dla rywala trzeba posiadać, gratulacje dla nich, że po 14 latach przegrywania zwyciężyli. Wolałem przegraną, co wiązałoby się ze zmianami w kadrze jak i na ławce trenerskie, niż wygraną i uważanie, że wszystko jest w porządku.
Ta wolałeś przegraną. Grać po to żeby przegrać?
Poza tym co się tak spinasz? Czerwo nadal boli? Pan Cüneyt Çakır nadal śni się po nocach?
Ja się nie spinam synku, stwierdzam fakty. Co do moich snów to nie musisz się martwić, jest dobrze. Martw się lepiej, żebyś posikany się nie obudził, bo real przegrał finał.
ps: kim ty w ogóle jesteś?
spinka na forum jest rownoznaczna z problemami w zyciu realnym, brakiem akceptacji wsrod rowiesnikow oraz dziewczyny, nieudacznictwem. potwierdzone info. chociaz w jego wypadku strzelal bym na jakies problemy tibijskie, moze ded na wardach?
Zacznij może od używania polskiego alfabetu jeśli chcesz pisać po polsku. Osoba, która sama się spina i wypisuje takie głupoty jest co najmniej chora psychicznie. Co do wardów - kiedy ja ostatnio na nich byłem? To taki argumencik nawiązujący do gry, bo innych nie masz? Taki w stylu: "napiszę, że padł na wardach chociaż nie wiem, czy w ogóle gra w Tibię". Pewnie piwo na 3 osoby wypiłeś i pijany głupoty wypisujesz, co?
Zrozum to dzieciaku, że to był jeden mecz. Wszystko się może zdarzyć, nie wygra się wszystkiego, ale ty tego nie zrozumiesz, bo myślisz, że jak raz się udało to zawsze tak będzie.
wmawiaj sobie dalej : D
Ta wolałeś przegraną. Grać po to żeby przegrać? hahahah co za idiota
wiem wiem, trudno to zrozumieć jak jest się takim prostakiem
Ja się nie spinam synku, stwierdzam fakty. Co do moich snów to nie musisz się martwić, jest dobrze. Martw się lepiej, żebyś posikany się nie obudził, bo real przegrał finał.
Spoko, Ty takich problemów nie będziesz miał przez kilka lat. : DDD
ps: kim ty w ogóle jesteś?
nołnejmem http://www.sadistic.pl/images/smiles/smi1.png
Ferguson do pierwszego składu wprowadził pare rezerwowych i już się usprawiedliwia dlaczego Manchesterowi piątki wbili, śmieszny chłopaczek. Każdy topowy klub musi robić rotacje a przy tym nie tracić na jakości. Dla przykładu: Chelsea w tym sezonie rozegrało aż 69 spotkań, najwięcej w europie (69 liczba pewnie dla ciebie nieznana) i rotacje były po prostu konieczne i w KAŻDYM meczu było wymienianych paru zawodników. Myślę, że tekst napisałem wystarczająco prosto abyś mógł to zroumieć.
pozdrawiam,
sedan
Zarexoholik?
21-05-2013, 12:40
nołnejmem
Tylko to się zgadza.
Ferguson do pierwszego składu wprowadził pare rezerwowych i już się usprawiedliwia dlaczego Manchesterowi piątki wbili, śmieszny chłopaczek. Każdy topowy klub musi robić rotacje a przy tym nie tracić na jakości. Dla przykładu: Chelsea w tym sezonie rozegrało aż 69 spotkań, najwięcej w europie (69 liczba pewnie dla ciebie nieznana) i rotacje były po prostu konieczne i w KAŻDYM meczu było wymienianych paru zawodników. Myślę, że tekst napisałem wystarczająco prosto abyś mógł to zroumieć.n
Brainlessie zrozum, że ja nie napisałem nic o rotacji w składzie. Zresztą Manchester nie przegrał, tylko zremisował. To ten sam Manchester United, który wygrał PL w tym roku, to ten sam Manchester, który jest najlepszą drużyną PL w tym roku.
Manchester United U21 też z mistrzostwem Anglii. Także synku odbij.
69 - tutaj podałeś swój poziom w Tibii, pewnie masz jaranko.
przestajecie się wyzywać od idiotów/dzieci/<wstaw co chcesz>, tyle chciałem Wam przekazać
EDYTOWANE \XD\ jaki wynik finału obstawiacie?
Zarexoholik?
21-05-2013, 17:23
jaki wynik finału obstawiacie?
3:1 dla Bayernu .
jaki wynik finału obstawiacie?
nołnejm typuje 3-0 dla niemców hehs, znaczy dla bayernu
IceMan123
23-05-2013, 11:08
Wg mnie Bayern wygra, ale nie aż taką przewagą. Obecnie grają najlepszą piłkę, ale BVB też swoje potrafi. Nie zdziwiłbym się, gdyby była dogrywka albo nawet karne.
Bayern wygra 2:0 niestety . Borussia nie ma szans
2:1 dla Bayernu, LEWY USTRZELI, szpaku się spuści
arjen robben
25-05-2013, 22:44
Puchar jedzie tam gdzie powinien!
Karpek II
26-05-2013, 10:28
Bardzo dobry finał. Gratki dla Bayernu jak i dla Borussii która grała jak równy z równym. Szkoda tego gola w końcówce, bo liczyłem na dogrywkę.
#t
Oficjalnie: Neymar piłkarzem Barcelony.
#t
Oficjalnie: Neymar piłkarzem Barcelony.
Całe szczęście.
btw. ile Barka oddała % praw do wizerunku? Czytałem, że Real proponował wyższe zarobki, ale 50% praw do wizerunku chciał, gdy Barka oddawała 100% Neymarowi.
#t
dobry finał. beka z komentatorków 'ten finał był lepszy, niż AC Milan - Liverpool z Dudkiem z 2005 roku.
Sokol from West
26-05-2013, 12:13
Komentatorzy z TVP - te ich komentarze są bezcenne. Widać, jak byli jednostronni, szczególnie było widać to po bramce Robben'a albo po tym, jak Lewandowski przyjął ręką i strzelił bramkę.
Finał bardzo dobry, pierwsze 20 minut kapitalne w wykonaniu BVB. Szkoda, że nie grali tak cały mecz, w drugiej połowie było widać, że Bayern zaczął grać swoje. Lewandowski w drugiej połowie szukał fauli, a jego chamskie zachowanie wobec Boateng'a, pozostawię bez komentarza. Dante również powinien wylecieć z boiska, ciekawe jakby wtedy mecz się ułożył. Myślę, że Bayern zasłużył na tą wygraną, pracowali na to cały sezon, praktycznie będąc cały czas w wysokiej formie.
Robben jak to on, już w pierwszej połowie powinien wypunktować BVB, ale jak zawsze zbyt samolubnie xD. Dobrze, że chociaż wreszcie się przełamał i dał zwycięstwo.
Świetne widowisko zapewnili nam też Neuer jak i Weidenfeller. Jeden i drugi kapitalnie bronili.
Wracając do tematu Neymar'a. Jestem ciekaw co pokaże w Barcy, czy będzie w stanie grać tak jak w Santos'ie. Okaże się z czasem, czy transfer dobry, czy wielki niewypał.
2:1 dla Bayernu
tak jak mówiłem ;D
#final ogladalem w szerokim gronie, więc niestety komentarzy polskich prawie w ogóle nie słyszałem a chętny bym usłyszał z bramek czy coś.. albo z nieuznanego gola lewego. ma ktoś jakieś linki?
tak jak mówiłem ;D
#final ogladalem w szerokim gronie, więc niestety komentarzy polskich prawie w ogóle nie słyszałem a chętny bym usłyszał z bramek czy coś.. albo z nieuznanego gola lewego. ma ktoś jakieś linki?
link ink (videa.hu/videok/sport/bb-ppmKdhXEYfoJ4F5D?start=4.344)
Karpek II
26-05-2013, 17:41
btw. ile Barka oddała % praw do wizerunku? Czytałem, że Real proponował wyższe zarobki, ale 50% praw do wizerunku chciał, gdy Barka oddawała 100% Neymarowi.
Podobno 100%, ale to jeszcze nie jest potwierdzone.
#t
Ciekawie zapowiada się Superpuchar Europy. Guardiola vs Mourinho już na starcie.
Podobno 100%, ale to jeszcze nie jest potwierdzone.
No własnie podobno. Gdyby okazało to się prawdą, niezłą kase stracą, patrząc ile Neymar ma sponsorów.
link ink (videa.hu/videok/sport/bb-ppmKdhXEYfoJ4F5D?start=4.344)
o właśnie idealnie o to mi chodziło, dz reput
foremeczka
27-05-2013, 19:42
Bayern jest dobrym zespołem,ale żeby nie szczęście Robbena,który w 89 minucie strzelił zwycięskiego gola,nie wiem czy Bawarczycy mieliby się z czego cieszyć.Mieli po prostu szczęście,którego Borussi zabrakło. I jakby nie patrzeć Zespół z Bawarii już po raz piąty w historii zdobywa Puchar Europy,to się nazywa fart.
Bayern jest dobrym zespołem,ale żeby nie szczęście Robbena,który w 89 minucie strzelił zwycięskiego gola,nie wiem czy Bawarczycy mieliby się z czego cieszyć.Mieli po prostu szczęście,którego Borussi zabrakło. I jakby nie patrzeć Zespół z Bawarii już po raz piąty w historii zdobywa Puchar Europy,to się nazywa fart.
fartem jest to, ze taki ... jak ty sie urodzil.
5 pucharow EU, wszystkie na farcie? logika godna putek.
#
co to sie wyprawia na tym rynku... 76 baniek za Bale
Karpek II
27-05-2013, 22:07
Ta, wszystkie swoje puchary wygrali na farcie, weź wyjdź lepiej.
#t
Bale? Śmieszą mnie naiwni kibice Realu którzy wciąż wierzą, że Gareth do nich przyjdzie w tym okienku. : {
weknowgifs.com/wp-content/uploads/2013/03/man-standing-in-the-rain-gif
(znajac zycie na komorce bbcode mi nie zadziala)
w ogole szkoda, ze Robben dopiero teraz dostal to szczescie. Rok temu brak, z Interem to samo.
foremeczka
28-05-2013, 10:04
Bayern zawsze był dobrym zespołem,to wie każdy, ja również o tym pamiętam,a skoro napisałam,że mieli fart,to było napisane w cudzysłowie,którego nie dałam,a należało się domyśleć.
Sokol from West
28-05-2013, 12:12
BVB siadło kondycyjnie, więc co tu mówić o farcie? Było wiadome, że Bayern strzeli teraz albo w dogrywce. Ostatnie 20 minut, to fart BVB, że Weidenfeller wszystko bronił, aż do 89 minut, kiedy pokonał go Robben. Obejrzyj mecze w bundeslidze i LM. Widać, że Bayern ciężko pracował na to cały sezon i wygrał moim zdaniem zasłużenie.
Bayern zawsze był dobrym zespołem,to wie każdy, ja również o tym pamiętam,a skoro napisałam,że mieli fart,to było napisane w cudzysłowie,którego nie dałam,a należało się domyśleć.
Pisz normalnie, bo nikt się nie będzie domyślał o co Ci chodzi:confused:. Ciężko Ciebie zrozumieć.
#t
Bale? Śmieszą mnie naiwni kibice Realu którzy wciąż wierzą, że Gareth do nich przyjdzie w tym okienku. : {
Sam osobiście wierzę, że zostanie w Spurs. Dopiero co podpisał nowy kontrakt, a już Real chce go kupić i wierzy, że im to się uda. O ile się nie mylę z Modricem, była ta sama sytuacja. Mimo, że jestem kibicem Realu, mogę powiedzieć, że zniszczyli Luke. Grał i gra dobrze, ale taki piłkarz jak on nie powinien grzać ławy, a w Tottenhamie był liderem tego zespołu. Gareth świetnie sobie radzi na wyspach, było mówione, że ma odejść gdy Tottenham nie awansuje do LM, ale sam zdecydował, że zostaje. Bardziej wydaje mi się, że Isco przejdzie do RM.
Sam osobiście wierzę, że zostanie w Spurs. Dopiero co podpisał nowy kontrakt, a już Real chce go kupić i wierzy, że im to się uda. O ile się nie mylę z Modricem, była ta sama sytuacja. Mimo, że jestem kibicem Realu, mogę powiedzieć, że zniszczyli Luke. Grał i gra dobrze, ale taki piłkarz jak on nie powinien grzać ławy, a w Tottenhamie był liderem tego zespołu. Gareth świetnie sobie radzi na wyspach, było mówione, że ma odejść gdy Tottenham nie awansuje do LM, ale sam zdecydował, że zostaje. Bardziej wydaje mi się, że Isco przejdzie do RM.
NIE ZNAM SIĘ, TO SIĘ WYPOWIEM. No *****, przestań wypisywać takie głupoty!
1. Wiadomo jak działa kasa na "średniaków"* pokroju Tottenhamu.
2. Z Modrićiem był taka sytuacja, że Levy (dyrektor czy ktoś tam w Tottenhamie) nie chciał go puścić, choć sam Luka nalegał na transfer.
3. Real zniszczył Lukę? ZNISZCZYŁ? Zniszczył to chyba brak okresu przygotowawczego. To co teraz Luka gra w porównaniu co grał na początku sezonu to niebo a ziemia.
4. Luka grzeje ławe? Chyba, a raczej napewno pomyliłeś go z krecikiem-Ikerem.
5. Nowy kontrakt wcale nie oznacza, że zostaje, równie dobrze mogli podbić klauzule odejścia.
*średniak z 1szej połówki tabeli Premier League.
Zarexoholik?
28-05-2013, 23:12
To było pewne, że Monachium połamie Bvb. Najlepsza drużyna 12/13, przy takich transferach 13/14 pewnie też.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969554_598753456821550_2074274088_n.jpg
niezłe, niezłe! bramkarska kozak, przezajebista
pepe mógłby ją wyprasować :D
no to Mou w Czelsi...
od kilku dni... :D
#
Co z Abidalem? Wyleczył się, może grać, a Barcelona nie przedłuża z nim kontraktu, czy jak? :confused:
Od kiedy Mourinho w Chelsea? dla mnie też to jest pewniaczek, ale nie ma na razie oficjalnego newsu. Pewnie się ukaże po ostatnim meczu Realu jutro. CZEKAM!!!
Co z Abidalem? Wyleczył się, może grać, a Barcelona nie przedłuża z nim kontraktu, czy jak? :confused:
ja slyszalem ze go zwolnili co byloby zalosne
'Neroox'
01-06-2013, 14:59
Na temat Abidala...
Barcelona nie przedłuży umowy z Erikiem Abidalem. Francuz wrócił niedawno do sportu po zwycięstwie nad nowotworem wątroby. Nie przekonał jednak władz katalońskiego klubu, że nadal może grać na najwyższym poziomie.
..
Abidal debile dostal oferte pracy w Barcelonie w sztabie szkoleniowym, ale ze chce jeszcze rok pograc w pilke to dali mu wolna reke i zmieni klub na rok.
Kurwy
i co sie spinasz, proste pytanie, inni przytaczają wypowiedzi 'mediów'
#top
Falcao w A$ Monaco.
Kawałek Monaco już jest
http://vpx.pl/i/2013/05/31/aMGU2I.png
rozjebało mnie to
Mourinho już oficjalnie w Chelsea!
WELCOME BACK THE SPECIAL ONE!!!
Mourinho już oficjalnie w Chelsea!
WELCOME BACK THE SPECIAL ONE!!!
tylko czekać, aż Romek go wypierdoli ;]
'Neroox'
03-06-2013, 19:13
tylko czekać, aż Romek go wypierdoli ;]
Daje mu 2-3 miesiąca pracy...
#t.
Neymar oficjalnie w Barcie. Coś czuje po wczorajszym meczu Brazylia - Anglia, że to będzie wielki niewypał..
'Oxidosis'
03-06-2013, 19:24
Serio myślicie, że Abramowicz szybko pozbędzie się Mourinho? : D nie liczyłbym na to. Jose ma w Londynie ogromny kredyt zaufania, po raz kolejny dostanie wolną rękę i będzie tworzył drużynę. Poza tym w razie ewentualnego zwolnienia Romek znów byłby zmuszony płacić klauzule odstępnego, tym razem dużo wyższą, aniżeli w przypadku AVB ( kontrakt czteroletni, ogromne zarobki ). Wg. mnie Jose zawita tam na bardzo długo.
W Milanie po raz kolejny rewolucja, klub pożegna się z 7-8 zawodnikami, a najprawdopodobniej przyjdzie Poli ( prawie zaklepany ), Saponara ( tutaj transfer jest już dopięty na 100% ), Cerci, być może Ogbonna i będzie ten skład w końcu jakoś wyglądał. Jeszcze Santon zamiast Abate, Pierre-Emerick Aubameyang ( ten grajek co w St.Etiene robi furore ) i może Eriksen/Hernanes i byłoby pięknie. Oczywiście to tylko marzenia, tak realistycznie to Poli, Saponara, Ogbonna i Cerci i mercato uważam za udane ;)
Τettmeier
03-06-2013, 21:00
up:
Allegri będzie trenerem? Bo coś mi się obiło o Seedorfie, ale to ploty jakieś?
Top:
Oxi dobrze powiedział, Mourinho jak na to ile pracował i jaką ma reputacje w Londynie to na pewno z klubu szybko nie odejdzie ani go nie zwolnią.
'Oxidosis'
03-06-2013, 21:30
To nie były ploty, cała mafia Milanu ( Galliani, Basia Berlusconi, Braida, cały sztab oraz piłkarze byli za Allegrim ). Jednak jest ktoś ponad ich, i jest to Berlusconi. Długo zwlekał z decyzja, ale pod naciskiem całego Milanu postanowił dać szansę Allegriemu. Poza tym, Seedorf mógłby być tylko trenerem w Serie B, gdyż ukończył kurs on-line, który nie uprawnia go do trenowania zespołów z wyższej półki.
'Neroox'
04-06-2013, 00:07
Jesús Navas przechodzi z Sevilli do Manchesteru City, co potwierdza hiszpański klub.
Ciekawy transfer, ale nie spodziewałem się ze szejki uwierzą w Jezusa !.
Karpek II
04-06-2013, 11:00
Coś czuje po wczorajszym meczu Brazylia - Anglia, że to będzie wielki niewypał..
Stwierdzasz to na podstawie jednego meczu towarzyskiego w reprezentacji? <facepalm>
oANtPSDvAR8
Oceniać go będziemy mogli po sezonie, nie teraz.
btw. zajebiste te nowe koszulki (http://i39.tinypic.com/2uo126p.jpg) (te ostatnie najbrzydsze jakie widziałem), szczególnie wyjazdówka.
#down
Beka to jest z ciebie. Neymar będzie grał w ataku razem z Messi i Alexisem. Co mnie obchodzą jakieś pojedyncze mecze? W reprezentacji Brazylii strzela dużo bramek, więc nie rozumiem twojego hejtu. Jak w następnym sezonie nic nie pokaże to przyznam ci rację, ale na razie zamilcz, oki?
#down2
Po prostu nie widze powodów, żeby pisać, że Neymar będzie niewypałem. Może być drugim Ronaldinho, może też być drugim Robinho. W lidze brazylijskiej radzi sobie świetnie, w reprze tak samo i moim zdaniem pisanie, że Neymar będzie niewypałem jest nie na miejscu. Teraz wszystko zależy od niego samego i sztabu szkoleniowego Barcy. Chociaż trochę boję się, że Vilanova nie wykorzysta w 100% jego potencjału...
'Neroox'
04-06-2013, 11:34
Stwierdzasz to na podstawie jednego meczu towarzyskiego w reprezentacji? <facepalm>
No chyba nie. Robił furorę w brazylijskiej lidze, a przy średniej obronie angielskiej miał duże problemy, a jeśli sięgniesz do przeszłości to przypomnisz sobie mecz Santos - Barca, gdzie też gówno pokazał. Po za tym może i pasuje do stylu Barcy, ale teraz wystaw go w składzie wraz z Messi'm. Gdzie on ma grać na pomocy ? HA Beka.
#up.
Hejt? Ty masz coś z głową? Ja tylko przedstawiłem realną możliwość jaka może zaistnieć. Podolski też dużo bramek w reprezentacji i co ?
Nie będziesz mi życia ustawiał:D
http://bi.gazeta.pl/im/8/14032/m14032888,MURI.gif
taki tam offtop :D
^ miazga w chuj XD.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/945684_475809682500396_219742799_n.jpg
też dobre XD
'Neroox'
04-06-2013, 17:55
^ miazga w chuj XD.
/ciach/
też dobre XD
Widzałem to jakieś 2-3 dni temu.
Największą beke miałem z Wimbledonu XDD
Podolski też dużo bramek w reprezentacji i co ?
i co? rozwin, bo nie ogarniam.
Debiutancki sezon mial calkiem niezly, strzelil sporo bramek i przy tym zaliczyl takze sporo asyst.
Daje mu 2-3 miesiąca pracy...
Oglądałem wywiad z nim i mówił, że nie ma już zamiaru skakać między ligami, że osiągnął to co chciał i teraz chce się ustabilizować z rodziną w Londynie, tam gdzie im najlepiej :) zresztą zespół aktualnie też tego potrzebuje. Mourinho dobrze się zna i ma dobre stosunki z zarządem, a całe negocjacje ponoć trwały parę minut :} Jose po prostu wrócił na stare śmieci! Czekałem na to i się wreszcie doczekałem :))
#a ten gif wyżej demona dobra beka XDDD
'Neroox'
05-06-2013, 18:28
Koleiny bezsensowny sparing w polskiej lidze. Lechia Gdańsk zagra z Barceloną 20 lipca. Haha :D!
A największą beką jest to:
Za najtańsze bilety na sektor rodzinny na to spotkanie trzeba zapłacić 95 zł
Ciekawe jestem czy w kontrakcie na ten mecz mają zapisane, że zagrają gwiazdy. I jestem ciekaw ile zapłacili dla Blaugrany. :D
trzeba liczyć się z wydatkiem rzędu 280 zł, natomiast trybuna żółta to odpowiednio 400 i 450 zł
XD
#edit.
Oto lista zawodników, którzy nie wystąpią w meczu z Lechią 20 lipca:
Daniel Alves, Neymar, Gerard Pique, Andres Iniesta, David Villa, Xavi, Cesc Fabregas, Pedro, Victor Valdes, Sergio Busquets i Jordi Alba.
Grają w Pucharze Konfederacji i do treningów wracają pod koniec lipca.
Beka :D
#edit2.
Ja jebie 10 mln zapłacili dla Blaugrany HA HA !
^dzieciaczki zaczna wydawac kase z 1szej komunii na bilety, a gimbuski zaczna plakac starym :]
Ja zlewam ten mecz całkowicie.Za 280zł mam karnet na cały sezon + 2 wyjazdy :).A niech sobie zarabiają na piknikach :)
'Neroox'
08-06-2013, 16:05
Co tam. Jak tam po meczu ? Jedyni zwycięzcy z tego meczu mogą być tylko kibice ! HAHA
http://www.blaugrana.pl/news/13420/jestem_poirytowany_postepowaniem_barcelony.html hehs
Ale 7:0 w dwumeczu?
Spojrzenie tylko na wynik jest bardzo powierzchowne. Trzeba zobaczyć te mecze i je przeanalizować, ja to zrobiłem. Bayern zmienił się w meczach z nami, nie grał tak radosnego futbolu, jak zazwyczaj. Wykorzystywali dobrze szybkich zawodników na skrzydłach, potrafili dobrze stosować pressing. Bronili się bez zostawiania wolnych przestrzeni. Mieli lepszy rytm i byli silniejsi od nas. Jednak my mieliśmy piłkę, nie potrafili nas zdominować. Oczywiście oni grali o wiele lepiej, ale jest wiele aspektów, przez które ani Real Madryt, ani my nie dotarliśmy do finału.
Ja pierdole...
Niuchacz
09-06-2013, 12:41
Cała polska niech usłyszy, ekstraklasa dla Zawiszy !!
'Neroox'
09-06-2013, 16:47
Cała polska niech usłyszy, ekstraklasa dla Zawiszy !!
Wróżę im tylko jeden sezon w ekstraklasie. Za rok spadną :_)
Nie jest tajemnicą, że w przyszłym sezonie Real Madryt może poprowadzić Carlo Ancelotti. Kto w takim razie mógłby zastąpić Włocha w PSG?
Władze francuskiego klubu robią wszystko, aby zatrzymać dotychczasowego szkoleniowca. Jednak brany pod uwagę jest scenariusz, w którym PSG w nowym sezonie prowadziłby nowy trener. Jednym z kandydatów jest Guus Hiddink.
Holender w ostatnim czasie prowadził Anży Machaczkała, ale nie wiadomo jeszcze, czy pozostanie w tym klubie na kolejny sezon. Jego kontrakt wygasa wraz z końcem czerwca tego roku.
- Nowa umowa z Anży? Zobaczymy. Moja przyszłość wyjaśni się w najbliższych dniach - powiedział doświadczony Holender.
Chciałbym zobaczyć jak P$G poradziłoby sobie pod skrzydłami Hiddink'a.
Azbestowy Człowiek
11-06-2013, 04:15
Chciałbym zobaczyć jak P$G poradziłoby sobie pod skrzydłami Hiddink'a.
a ja Stawowego
w końcu będzie zara wolny, huehue
bcEi5dGjng4
panie sędzio, ja nic nie zrobilem!
ZdwFaWbN_yw
Cóż za akcja! I bramka cud, propsuje :)
'Neroox'
20-06-2013, 10:59
Ta bramka nie powinna zostać uznana, gdyż Fred przyjmował ręką. To raz, dwa Fartem weszło mu na nogę, trzy wczoraj jeszcze lepszą asystą się popisał podając do Jio. O_o
Τettmeier
20-06-2013, 16:17
Fartem weszło mu na nogę, aha
Mniemam że w meczu Włochów wczoraj było duzo emocji, szkoda że nie moglem obejrzec :>
3DEvZ0L_Zfc
już się wpasował. ;d
3DEvZ0L_Zfc
już się wpasował. ;d
barcelona nie brała kota w worku przecież
Zarexoholik?
20-06-2013, 23:59
Aż żal oglądać takie aktorstwo. Jak dobrze, że nie będę go oglądać w PL.
'Neroox'
25-06-2013, 12:54
Czyli trafiłem z typem na trenera Realu, kilka tygodni temu. :)
Oficjalnie: Carlo Ancelotti trenerem Realu Madryt
#edit.
PSG ma także nowego trenera.
OFICJALNIE: Laurent Blanc trenerem PSG!
#down.
Tak się zastanawiałem czy przypadkiem nie wybraliby Zizu na pierwszego trenera. O mało się pomyliłem :P
Zizou asystentem/2gim trenerem. Cudnie się układa jak na razie.
Τettmeier
26-06-2013, 18:32
o nie Lorą BLą;/:mad:
ale brzydki mecz Brazylia - Urugwaj na koniec.. neymar jest tak śmieszny, że ja pierdole XD
http://images.4chan.org/sp/src/1372280062062.gif
Lagga v3
27-06-2013, 00:05
ale brzydki mecz Brazylia - Urugwaj na koniec.. neymar jest tak śmieszny, że ja pierdole XD
http://images.4chan.org/sp/src/1372280062062.gif
tego samego gifa miałem wstawic , nic dodac nic ujac.
Widac już się wpasował do drużyny XD
http://i.minus.com/ibjjxORMIE4Qjj.gif
XD! tylko czekać co bedzie wyprawial w PD i LM.
[Eklerq] Mom lepsze!
http://i.imgur.com/24xW7sD.gif
Zarexoholik?
28-06-2013, 21:15
Przekonuje mnie swoją grą aktorską, może zagra w szybkich i wściekłych 7. Za takie coś powinien dostawać non stop kartki.
http://www.sadistic.pl/czy-neymar-jest-gotowy-na-gre-w-barcelonie-vt210904.htm XD
http://www.sadistic.pl/czy-neymar-jest-gotowy-na-gre-w-barcelonie-vt210904.htm XD
hehe hehe hehe he :confused:
@
fajny mecz byl wczoraj popykali fajnie ladnie dobze siem oglondalo polecam
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RBZcHjsG4GM
hehe dobre :D
Naymar to aktor i tyle, dawał rade w Brazylii, ale w europie, "u nas" sobie nie poradzi :P
'Neroox'
30-06-2013, 16:07
Naymar to aktor i tyle, dawał rade w Brazylii, ale w europie, "u nas" sobie nie poradzi :P
Bo to aktor, a w Europie poradzi lepiej niż sobie wyobrażasz.
Znawca futbolu. Po czym to wnioskujesz, że sobie nie poradzi hmm ? Miałem wątpliwości po meczu Brazylia - Anglia, ale oglądając mecz z Włochami(Neymar chyba najbardziej faulującym zawodnikiem) to jakoś sobie radził z rosłymi włochami.
Dzisiaj się okaże ile jest wart. Finał i walka z presją.
Azbestowy Człowiek
01-07-2013, 08:02
hiszpania tak bardzo zaorana
'Neroox'
01-07-2013, 10:03
Skończyła się era Hiszpanów. Proste.. ^^
Skończyła się era Hiszpanów. Proste.. ^^
"Del Bosque dalej będzie wierzył w to, że zrobi kopię gry Barcelony, która będzie odnosić sukcesy? Cały piłkarski top nauczył się już, jak trzeba grać przeciwko takiej grze. Nie można jednym stylem wszystkiego wygrywać bez przerw. Cykl sie skończył.
Brazylia grała ostro i ambitnie, brawa dla Scolariego. Zrobił kapitalną robotę. Mają młody i bardzo mocny skład."
Karpek II
01-07-2013, 13:50
Co odjebała obrona Hiszpanii przy golu Neymara to nie mam pytań.
http://i39.tinypic.com/vwpvlv.gif
Ogólnie bramka bardzo ładna.
http://i43.tinypic.com/rc94pi.png
Xavi już wszystko wiedział przed strzałem.
Gratulację dla Brazylii, w końcu ktoś przerwał hegemonię Hiszpanii. :)
strasznie mi się podobała gra Brazylii, ich pressing i motywacja zniszczyły Hiszpanie
6eK0mcvqhlM
NO DAJ KARTKE ;_;
Zdzisiu Motyka
02-07-2013, 10:45
Hahahahahaha :D
Muszę przyznać, że mnie to rozbawiło :D
Lecz to wiele nie zmienia, bo przecież byliśmy lepsi
zero siedem jest - xavi co TY pieprzysz
propsuje XDD
.Animal.
02-07-2013, 11:12
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RBZcHjsG4GM
hehe dobre :D
Piosenka idealnie opisuje użytkownika rumun hehe
Propsy dla ziomeczka ciekawe jaki klub następny :)
'Oxidosis'
02-07-2013, 11:15
O Milanie zapewne mieliby problem nagrać - mało kto wie, jak wygląda sytuacja oraz interesuje się polityką wewnętrzną klubu. Z kolei ja bym nagrał bardzo chętnie :D
Fajne dwa filmiki, można się pośmiać, jednak "wina sędziego" lepsza i użyte bardziej bolesne argumenty. Może to przez to, że twórca filmiku jest chyba fanem barcelony i trochę się ograniczał ;D anyway dobra robota
Fajne dwa filmiki, można się pośmiać, jednak "wina sędziego" lepsza i użyte bardziej bolesne argumenty. Może to przez to, że twórca filmiku jest chyba fanem barcelony i trochę się ograniczał ;D anyway dobra robota
+ chujowy bit gejgnam stajla
'Neroox'
02-07-2013, 16:15
+ chujowy bit gejgnam stajla
albo coś od Bibera..
Zdzisiu Motyka
08-07-2013, 15:17
Coś na mały rifresz.
Cristiano Ronaldo: "I want to become the top scorer in the history of Real Madrid."
wersja dla mniej kumatych : 'Chciałbym zostać najlepszym strzelcem w historii Realu Madryt'.
i małe statystyki 2013:
1. C.Ronaldo 34 Goals
2. L. Messi 29 goals .
3. R. Lewandowski 22 goals .
4. Lima 21 goals .
5. Neymar 20 goals.
6. Cavani 20 goals .
David Villa za 2,1 mln Euro w ... Atletico Madryt! XD
'Oxidosis'
08-07-2013, 22:13
Cala transakcja bedzie oscylowac w granicach kwoty 5 mln euro, nic dziwnego ze Barca go sprzedala gdyz ilosc zawodnikow od przyszlego sezonu w La Liga nie moze wynosic wiecej niz 25, jednak cena jest faktycznie dosc dziwna, bo jego wartosc rynkowa oscyluje w granicach 7-9 mln euro i mysle, ze za taka kwote znalazl by sie potencjalny kupca. Poza tym Barca oszczedza na nim 27 mln euro ( jego kosmiczna pensja ) ale kibice klubow hiszpanskich tego nie wiedza.. ;)
PS Mario Gomez za 16 mln euro we Florencji ;)
wiedza, wiedza... ale tlumaczenia zawsze dobre. atletico interes zycia chyba zrobilo. brakuje by ktos wyjechal jeszcze z teoria oliviera torresa
'Oxidosis'
08-07-2013, 23:08
wiedza, wiedza... ale tlumaczenia zawsze dobre. atletico interes zycia chyba zrobilo. brakuje by ktos wyjechal jeszcze z teoria oliviera torresa
Ja nie neguje faktu, ze kwota za takiego pilkarza jest kuriozalna, bo jest. Ale trzeba sie zgodzic, ze Barcelona dzieki temu transferowi zaoszczedzi sporo pieniedzy, gdyz placic bodajze 11mln euro rocznie za piatego napastnika w zespole jest co najmniej dziwne. Kwestia tego, ile Villa bedzie zarabial w Atletico.. ;)
Karpek II
08-07-2013, 23:47
Cala transakcja bedzie oscylowac w granicach kwoty 5 mln euro, nic dziwnego ze Barca go sprzedala gdyz ilosc zawodnikow od przyszlego sezonu w La Liga nie moze wynosic wiecej niz 25, jednak cena jest faktycznie dosc dziwna, bo jego wartosc rynkowa oscyluje w granicach 7-9 mln euro i mysle, ze za taka kwote znalazl by sie potencjalny kupca. Poza tym Barca oszczedza na nim 27 mln euro ( jego kosmiczna pensja ) ale kibice klubow hiszpanskich tego nie wiedza.. ;)
Barca miała za Ville dwie lepsze oferty. Tottenham i Fiorentina oferowały 3 do 4 mln więcej niż Atletico, ale to właśnie do madryckiego klubu chciał przejść piłkarz. Według Mundo Deportivo, niższa kwota transferu do "Colchoneros" ma być natomiast "nagrodą" dla Villi za to, że nie odszedł w zimowym okienku transferowym, kiedy miał ofertę z Arsenalu, ale został na prośbę Tito.
anyway gratuluje 'pozbycia' się 'darmozjada'... Kaka to chyba pozostanie w Realu do konca kontraktu (2015)... Pieprzona pijawa, tyle gadal, ze chce odejsc, miec szanse gry na mundialu w swoim kraju, bo Scolari nie da mu szansy gdy ten siedzi na lawie, a on chce tylko kase. Podobno Real oferowal go 30 różnym klubom... wszystkie propozycje odrzucone, bo nikt nie mogl pozwolic sobie na placenie tyle tej pijawce... co gorsza przyszedl Ancelotti i pijawa ma nadzieje, ze ten bedzie na niego stawial XD gdzie za rywali ma Ozila, Modricia i Isco...
'Oxidosis'
09-07-2013, 15:47
Zauwazylem, ze według większości kibicow Realu za fatalne w skutkach bledy zarządu odpowiada Kaka. Nie oszukujmy się - mało w tych czasach jest takich Maldinich, Zanettich, Buffonow, czy Gattuso ( nie wiem czy ktoś z Was wie, ale ten zawodnik przez ponad pol roku gral zupełnie za darmo ), którym zależy bądź zalezalo przede wszystkim na klubie oraz sukcesach, nie na pieniądzach. Ponadto Kaka jest Brazylijczykiem, a jacy sa Brazylijczycy, chyba nie trzeba wiele pisać... Jednak co by nie było, kto z nas by nie chciał nic nie robić i inkasować tyle pieniędzy? Przecież ktoś mu tą umowę zaproponował, ktoś ją podpisał, a on korzysta jakby to powiedzieć na naiwności zarządu. Co by jednak nie było, Kaka jakiś czas temu sam wyrażał chęć zmiany klubu oraz gry ( Jeżeli chodzi o Milan, był skłonny obniżyć swoje zarobki aż o połowę, jednak według aktualnej polityki finansowej Milanu to było wciąż za dużo ).
Deulofeu w Evertonie. Patrząc jak grał na MŚ u-21 to raczej sobie nie pogra.
Zarexoholik?
12-07-2013, 15:53
Ale śmieszą mnie te wszystkie spekulacje kto gdzie trafi! Gazety i stronki sieją zamieszanie, żeby na tym wszystkim zarobić, bekowo jak dzieci robią obrazki z transferami.
Ale śmieszą mnie te wszystkie spekulacje kto gdzie trafi! Gazety i stronki sieją zamieszanie, żeby na tym wszystkim zarobić, bekowo jak dzieci robią obrazki z transferami.
"Lista zawodników łączonych z Realem Madryt:
26 maja – Gareth Bale
27 maja – İlkay Gündoğan
27 maja – Marco Verratti
30 maja – Luis Suárez
1 czerwca – Thiago Alcântara
3 czerwca – Wayne Rooney
4 czerwca – Edinson Cavani
5 czerwca – Marquinhos
11 czerwca – Robert Lewandowski
13 czerwca – Hulk
21 czerwca – Sergio Agüero
25 czerwca – Stephan El Shaarawy
28 czerwca – Arturo Vidal
28 czerwca – Ricardo Rodríguez
28 czerwca – Stevan Jovetić
29 czerwca – Julian Draxler
30 czerwca – Andrea Pirlo
2 lipca – Asier Illarramendi
2 lipca – Geoffrey Kondogbia
2 lipca – Nemanja Matić
2 lipca – Zlatan Ibrahimović
5 lipca – Daniele De Rossi
6 lipca – Kyle Scott
8 lipca – Mario Balotelli"
+dzisiaj oficjalnie Illarramendi w Realu za ... ok. 38mln euro (30 klauzula + podatek). Super, że przychodzi w końcu ktoś jako potencjalny następca Xabiego Alonso, ale mogło to poczekać jeszcze 1 sezon... Gdzie '9'? -.-
he a Honda dwie brameczki przeciwko Zenitowi w SP, ładnie ładnie :rolleyes::rolleyes::eek:
'Neroox'
14-07-2013, 20:10
siemano !:eek:
pgCUhjQOZhs
Który mod fan Barcy skasował posta?.Przecież dotyczył sobotniego meczu :).Oj boli widać kogoś
http://i.imgur.com/YJ0KH9F.jpg
Specjalna koszulka wydana na to spotkanie :)
wybierasz sie na 'meczyk'? :D
Z tego co słyszałem fani Lechii zamierzają nie prowadzić dopingu podczas meczu za to, że władze dali zbyt wysokie ceny biletów i dla tych zaangażowanych kibiców jest to zbyt dużo, a cały ten mecz stał się zbyt medialny.
Na mecz się wybieram :)
Zorganizowany nie będzie co nie znaczy że wcale go ma nie być :).Cena naprawdę zbyt wysoka i 90% na stadionie to będą odświętni kibice Barcy :(
'Neroox'
19-07-2013, 15:33
Na mecz się wybieram :)
Zorganizowany nie będzie co nie znaczy że wcale go ma nie być :).Cena naprawdę zbyt wysoka i 90% na stadionie to będą odświętni kibice Barcy :(
Jak można płacić 400zł za bilet aby obejrzeć 4 skład Barcy(kibice Barki) logika ?!:confused:
Zapłaciłem 200zł za bilet po to by Lechię zobaczyć a nie Barcelonę.Myśl...
Zdzisiu Motyka
19-07-2013, 21:02
Sobotni mecz Lechii Gdańsk z FC Barcelona nie odbędzie się! Poinformowali o tym Katalończycy na piątkowej konferencji prasowej!
Prezydent "Dumy Katalonii" Sandro Rosell poinformował, że wskutek choroby trenera Tito Vilanovy wyjazd w tym momencie do Polski i mecz pokazowy nie mają sensu. Vilanova opuszcza zespół, bo ma nawrót choroby nowotworowej.
Coś czułem, że tak będzie :)
Przynajmniej 200zł wróci :)
MorgiBack
19-07-2013, 21:35
Lechia 3:0 Barcelona. Wygrali walkowerem !
Τettmeier
19-07-2013, 21:56
Juz mialem pisać 'hahaha~' po zobaczeniu nagłówka, jednak po przeczytaniu 1 akapitu zmieniłem zdanie. Wiadomo, zdrowie najważniejsze.
Nic tylko życzyć Tito zdrowia. Brawa dla zarządu klubu, który trzymał chorego na raka człowieka na tak odpowiedzialnym stanowisku... Oni myśleli, że 'mes que un club' go tak w tydzień uzdrowi?
Zarexoholik?
20-07-2013, 15:26
http://i43.tinypic.com/2ez34hw.png
IQ kanapki z serem > IQ Tomaszewskiego
Karpek, jak skomentujesz sprawę z wpływem Messiego na wybór trenera?
"No tengo dudas de que Messi habló con la directiva del Barça" - Nie mam wątpliwości, że Messi rozmawiał z zarządem Barcy.
18:30 Bayern vs Barca kanał Polsat Sport
Szykuje się dobry mecz - polecam ;d
Dobry mecz to byłby jeszcze 2 lata temu, teraz nic tylko patrzeć na dominacje Bayernu.
MorgiBack
28-07-2013, 00:45
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-b.ak/hphotos-ak-ash4/p526x296/999813_703687719671447_847543809_n.jpg
co wy na to ? bo ja śmiałem się z 10 min z tego XD
Hahahhaa ale smieszne nie moge hahahaha czaicie pilkarze realu ha ha barcelony przeciwko zombiakom nie no leje xdddddd
dobra beka z Suareza i Jonesa, hehs
Pep rozpierdoli samograja (Bayern)... zobaczycie! :d
MorgiBack
29-07-2013, 18:09
Następna część. Tak samo bekowa jak pierwsza !:D
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-e.ak/hphotos-ak-ash3/1012013_705643049475914_1266790673_n.jpg
Heh nie no dobre XDDD ale o co chodzi z tym Jonesem ? bo tego akurat nie skminiłem ;d
Heh nie no dobre XDDD ale o co chodzi z tym Jonesem ? bo tego akurat nie skminiłem ;d
po prostu Phil jest fotogeniczny inaczej ;)
http://blog.betsafe.com/pl-blog/files/2013/04/20986_519574274766907_1451009781_n-610x305.jpg
Usłyszeć "17 minuta 14 sekunda: 'in inde independencia!!!' " na polskich stadionach - bezcenne XDDDDDDDDDD
Kibice Lechii dali rade "Gola gola gola strzelcie kurwom gola", "Hej kurwy coście tak cicho".
btw. Ciekawe, co by były gdyby Borussia grała z Barceloną. Spusty w studiu i komentatorów osiągnęły by apogeum. :D
ta oprawa kibiców barcelony, haha jaka żenua
tylko sektorowka fajna byla
MorgiBack
31-07-2013, 15:05
Jak patrzyłem co gra Farca to kuźwa wola o poste do nieba. A Messi? Wielki mi ku*a gwiazdor. Chodził sobie po boisku jak ta panienka. Najlepsza to i tak mina Grzelczaka w 20min. Tak jakby przebiegł maraton sprintem ! XD
Ja nadal nie wierzę...
yRPRVnjz0gw
Ladnie zagrali, nawet zajebiscie jak na klub z polskiej ligi. Pierwszy raz przyjemnie mi sie ogladalo polski zespol. xD Szkoda, bo mogli przynajmniej 1 brameczke wiecej wjebac.
MorgiBack
02-08-2013, 18:32
Kolejna historyjka Players vs Zombie !! Chyba Carlos najbardziej rozjebał system:D
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-a.ak/hphotos-ak-prn1/27274_708434265863459_2027185553_n.jpg
Τettmeier
09-08-2013, 18:31
Co za bezsensowne zamieszanie w meczu Lecha z tym transparentem. Trąbią o tym na każdym kroku. Ciekawe jak na Litwie traktuje się Polaków. Głupota.
szkoda ze slask trafil na seville. moze bedzie dobrze!
MorgiBack
09-08-2013, 20:21
Co za bezsensowne zamieszanie w meczu Lecha z tym transparentem. Trąbią o tym na każdym kroku. Ciekawe jak na Litwie traktuje się Polaków. Głupota.
Coś na ten temat wiem, bo pochodzę z tamtych stron. Niestety, ale Litwini jeszcze gorzej nas traktują(nie chcę mi się wypisywać na ich temat), jesteśmy niczym "Izrael i Palestyna". Jak dla mnie zajebisty transparent mega mi się podoba...
Izrael i Palestyna xd ziomek ty wiesz co mówisz? Wiesz jakie tam konflikty się działy i jak sie oni zabijali? :P Pewne jest, że takich rzeczy na trybunach nie powinno się pokazywać ale to jaki szum się z tego robi to jak wspomniałem wczesniej-kpina, a na Litwie sam powiedziales, wiadomo jak jest jesli chodzi o Polaków.
Takie porównanie typie .. który ma mocny akcent tylko o tym się nie mówi :)
Τettmeier
10-08-2013, 09:16
Izrael i Palestyna xd ziomek ty wiesz co mówisz? Wiesz jakie tam konflikty się działy i jak sie oni zabijali? :P Pewne jest, że takich rzeczy na trybunach nie powinno się pokazywać ale to jaki szum się z tego robi to jak wspomniałem wczesniej-kpina, a na Litwie sam powiedziales, wiadomo jak jest jesli chodzi o Polaków.
http://www.weszlo.com/news/15928-Lewandowski_kontra_PZPN_Wyleci_z_kadry
gwiazda, *****
MorgiBack
12-08-2013, 19:48
Baotelli ciąg dalszy ? :D
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-e.ak/hphotos-ak-ash3/936506_616008281777903_100786779_n.jpg
http://pilka-nozna.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Bartlomiej-Pawlowski-nie-moze-grac-w-Maladze,artykul,178412,1,379.html
ja pierdole co za afera XD. jakiś klubik z białegostoku zorientował się, że Pawłowski jest coś wart i teraz chcą większą kase XD się nie zdziwię jak wróci do Polski i taki uj z karierą.
Wnorekkk
15-08-2013, 15:26
http://pilka-nozna.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Bartlomiej-Pawlowski-nie-moze-grac-w-Maladze,artykul,178412,1,379.html
ja pierdole co za afera XD. jakiś klubik z białegostoku zorientował się, że Pawłowski jest coś wart i teraz chcą większą kase XD się nie zdziwię jak wróci do Polski i taki uj z karierą.
Nie 'jakiś klubik z białegostoku', tylko Jagiellonia Białystok. I to nie klubik, tylko szanowny prezes wyczuł pieniążki.
Lagga v3
15-08-2013, 23:12
http://www.transfery.info/59892,bale-poza-kadra-tottenhamu-na-otwarcie-ligi
przypadek? ( :
Osobiście chcę go w Realu lecz kwota, którą Real za niego wykłada jest zbyt duża .
Arsenal z Wengerem za sterem.
Τettmeier
17-08-2013, 21:21
Normalne że upomniał się o swój hajs.
TOP:
wreszcie zaczyna się coś dziać. Dzisiaj mialem zamułke wiec obejrzałem Monachium a pozniej Moenchengladbach, jutro Borussie. Brakowalo mi tych meczow ostatnio.
Lechia awans do 1/8 PP.W tym Tarnobrzegu to nie ma nic ciekawego :).Za tydzień Warszawa i wojna oby o lidera!
Mi brakowało Premier League i komentarza dwójki Twarowski&Nahorny. Zajebisty klimat ;D
Ale mecz to nudny jak ja pierdole. Też słabo u nich z poprawną wymową nazwisk niektórych piłkarzy.
MorgiBack
18-08-2013, 19:04
Ja i tak czekałem na La Lige..
3min i gol dla Barcelony... a Neymar na ławce ! :D
Zarexoholik?
18-08-2013, 20:00
6:0 po pierwszej połowie. Barcelona w formie widzę.
btw. Lampard co zrobił...
MorgiBack
18-08-2013, 20:05
btw. Lampard co zrobił...
http://i.minus.com/il3QjaR36ra1h.gif
Gryzłem biurko jak zobaczyłem co strzelił...
http://i.minus.com/il3QjaR36ra1h.gif
Gryzłem biurko jak zobaczyłem co strzelił...
jak to powiedział jeden z komentatorów, już nie pamiętam który: "lampard uznał, że 11m to zbyt łatwe jak dla niego i postanowił sobie strzelić z odległości dwa razy większej"
#beniaminki nawet gola nie strzelili i wydaje mi się, że ciężko będzie im się utrzymać w premier league, może jedynie kosztem Stoke.
kurde, jak ja uwielbiam znafcuf oceniajacych po 1 meczu, ale zeby Sedan byl jednym z nich :O
Isco ♥♡♥♡♥♡♥
Zdzisiu Motyka
18-08-2013, 23:50
Cale szczescie Real trzy punkty, Isco uratował dupe :D
Tak jak wyzej, po jednym meczu nawet nie ma co oceniać - wszystko moze sie zdarzyć.
heh, nie wydałem jeszcze wyroku ale takie są moje obawy. i nie mówię tylko o pierwszym meczu, ale również o wartości piłkarzy itp, no cóż zobaczymy.
#down
wiem, cytowałem tylko komentarz
Τettmeier
19-08-2013, 08:29
Sedan, ktos powiedział że z odległości 2 razy większej od 11m? Jak to jest ok. 30m do bramki, więc nawet 3
TOP:
Supercoppa Italia dla Juventusu po pięknym meczu z Lazio. Piękne bramki, znakomita gra w obronie, dyscyplina taktyczna, kontratak. Wszystko było.
#oglądałem jeszcze wczoraj Niecieczę z Lechem i Borussię z Brunschweig ale nic ciekawego.
J44YvOPlrgw
Ładny pierwszy gol Cavaniego w PSG :p
No i taki crack przeszedł koło nosa... No ale lepiej kupić zbędnego Bejla za 100 baniek i zostać w ataku z akbarem i Moratą.
Τettmeier
19-08-2013, 16:11
Co z tego że strzelił bramkę jak nie wygrali? :)
W środę tą i następną mam imprezy więc Legii nie obejrzę, kiszka lekka bo chętnie bym to zrobił. : /
Zarexoholik?
19-08-2013, 16:32
#topic
Zobaczymy jak tam City dzisiaj się spisze. Pellegrini mówił, że są najsilniejsi!
Liczę na dobry mecz City z Newcastle dzisiaj, a jutro Milan - PSV. Dobrze, że na Canal+ Sport puszczą, a nie tylko nSport.
http://i.minus.com/ibwiRVFCUblB8O.gif
http://farm8.staticflickr.com/7293/9528333735_6f71a5788a_o.gif
jak myślicie, przydaje się ten syf? xd
Przydaje. Każda pomoc elektroniczna sędziom się przyda...
A czemu ma się nie przydawać? wielki plus za wprowadzenie tego. Prawda jest taka, że czasami ludzkie oko nie jest w stanie ocenić czy piłka przekroczyła linię całą obwodem czy nie. Kto wie czy gdyby nie goal line sędzia nie zaliczył by tej bramki.
MorgiBack
20-08-2013, 19:40
Beka..
Szachtior Karaganda 2 : 0 Celit Glasgow.. Jakyś kazachowie wygrali ze słynnym Celtikiem..
Lagga v3
22-08-2013, 00:26
http://i40.tinypic.com/29ksxuw.jpg
ałć://
mam nadzieję , że barcelona przegra ten superpuchar , hehs.
dawałbym wam warny za takie gify,
niestety nie masz już takiej możliwości ( :( ) . Prowokacja? nie to miałem na celu wklejając tu tego gifa więc gtfo.;p
MorgiBack
22-08-2013, 02:46
http://i40.tinypic.com/29ksxuw.jpg
ałć://
mam nadzieję , że barcelona przegra ten superpuchar , hehs.
Krwiaka mózgu dostał, zostaw go w spokoju !
Legia 1:1 Steua..
Jak zwykle legioniści przyzwyczaili nas, że pierwsza połowa w ich wykonaniu jest beznadziejna, ale po zmianie stron zaczęła grać swoją piłkę. Brawo teraz czekamy na mecz na Ł3 i pewny awans do LM !
#edit\/.
XDDDD
To nie śmieszne! Jessica Alba mogła przez to już nigdy nie zagrać w piłkę w 'wiencej nisz clubie'. :mad:
dawałbym wam warny za takie gify, bo tylko prowokujecie innych do spiny, a dobrze wiecie, że gra aktorska to element piłki nożnej i nie piszcie, że nie
ps. jestem bezstronny
Karpek II
22-08-2013, 14:33
To nie śmieszne! Jessica Alba mogła przez to już nigdy nie zagrać w piłkę w 'wiencej nisz clubie'. :mad:
http://i44.tinypic.com/jhakvt.gif
Symulował to symulował, na chuj drążyć temat?
#t
Podobno Bale w Realu za 110 mln? Nie za dużo? :confused:
#down
Ta, a później płaczą co roku, że "drużyna jest niezgrana" XDDD
93 mil funtów i fabio coentrao - kupić, dać pograć sezon, sprzedać _/
Ło *****, Karpek się odezwał.
Jak tam u was obrona? Słyszałem, że Nejmara macie ustawiać jako stopera. Chociaż z tą bulimią może być ciężko. Z Messim dali rade, to dadzą i z Nejmarem. Katalonia koksem płynąca.
A, krecIKERA nie chcecie? Tyle teorii spiskowych czytałem, że go podkupicie, za Valdesa by "bronił".
#top.
Trofeo Santiago Bernabeu dzisiaj. RM - Al-Saad. Raul znowu w białej, Królewskiej koszulce. <3 Raul 7, CR11. :D
Karpek II
22-08-2013, 18:10
A, krecIKERA nie chcecie? Tyle teorii spiskowych czytałem, że go podkupicie, za Valdesa by "bronił".
Rezerwowy bramkarz Realu miałby być podstawowym bramkarzem Barcelony? Nie, dzięki.
Pomimo iż to wszystko plotki, gdybanie i czysta fantazja, to na takie wieści (Iker es blaugrana) pojawia się błysk w mych oczach
Jest szansa wyjebać mierde bez mydła i zepsuć jej sezon totalnie. Wystarczy skontaktować się z Ikerem, pomieszać mu w głowie, przedstawić kilka konkretnych planów i wizji, przede wszystkim nie dopuścić do tego by facet już tego lata opuścił Madryt
W interesie Barcelony jest to, by Iker przynajmniej do zimy został w Realu i robił kwas w szatni jeszcze przez kilka miesięcy
Ze strony Barcy powinno wyglądać to tak, że Sandro zaraz po zamknięciu okienka dzwoni do kumpli i prosi o kilka artykułów
"Iker zdecydował - odchodzi da Barcy"
"Iker widziany z Zubim"
"Iker kupił dom w Barcelonie"
I tak dalej, najlepiej po każdym wygranym przez Real meczu i ze zdwojoną siłą po przegranym.
Oczywiście trzeba zadbać o to by sam Iker był ofertą Barcy zainteresowany, tak by cały plan destabilizacji Realu po prostu miał sens.
Tyle odnoście wykorzystania obecnej sytuacji do wzmocnienia swojej drużyny i osłabienia rywala.
Co do kwestii czysto sportowej to cóż... My szukamy bramkarza, Iker nie czuje się komfortowo. Najpewniej ma kose z Perezem - wszystko sie zgadza.
A to, że Iker u nas wróciłby do swojej najlepszej formy jest pewne. Wystarczy, że zmieniłby klub i przychodził na treningi z tą myślą, że musi dać z siebie maksimum by dobrze wypaść przed nowym trenerem.
Przez lata gry na najwyższym poziomie, zawsze bez kontuzji, urazów, nie obwiniany za porażki i zgarniający mega kasę Iker gdzieś po drodze po prostu uznał, że nie należy się starać - ot co
To jest najlepszy bramkarz na rynku (uważam, że będzie chciał odejść ze względu na to, że według swojego mniemania jest traktowany nie sprawiedliwie).
Bawi mnie ogólnie demonizacja siły Diego Lopeza i marginalizacja roli Ikera oraz deprecjonowanie jego umiejętności. Iker jest zajebisty bez dwóch zdań i mając tych dwóch gości w kadrze logicznym jest, że należy zadbac o to, by Iker wrócił do formy, ale tu jest zbyt wiele czynników pozasportowych jak choćby konflikty z Alvaro (i najpewniej z Alonso - to dwaj najwięksi Mourinihści).
Jak Iker odejdzie i Diego Lopez bedzię grał taką samo kupą jak Casillas, co jest pewne, wystarczy spojrzeć na styl gry i obrone Realu, rywale oddają całą masę strzałów, dośrodkowań, mają dużo stałych fragmentów... Ktoś wyjdzie i powie: przynajmniej nie jest kretem:P - tym sposobem Diego Lopez wejdzie w łaski kibiców i trenera, zawsze pracowity, zawsze pokorny, spokojny, nieważne, że czasem mógłby dac z siebie więcej (strzał Costy w CdR i obsranie się na miętowo) - warto śledzić tę sytuacje, bo dawano żadna legenda nie odeszła z klubu przez takie dyrdymały
Mephosto
Misterny plan
Rezerwowy bramkarz Realu miałby być podstawowym bramkarzem Barcelony? Nie, dzięki.
Mimo wszystko komentarz troche nie na miejscu.
Mimo wszystko cień prawdy w tym jest, bratq :rolleyes:
Jak się nie zepnie to i do końca kariery może siedzieć na ławce.
#InDiegoWeTrust
#edit
http://img.sadistic.pl/pics/396b9ff20bc0.gif
wat is dis, jessica stahp
Mimo wszystko cień prawdy w tym jest, bratq :rolleyes:
Ten rezerwowy bramkarz Realu przez całą swoją karierę górował nad pierwszym bramkarzem Barcelony co dobitnie pokazuje ilość meczy w reprezentacji, więc może jednak? :rolleyes:
"Sevilla - Śląsk Wrocław
Napadnięty autobus kibiców Śląska. Tracą 4 flagi: Ave Silesia, Wielki Śląsk (na zdjęciu), Strzelin i Skokowa, a także szale i inne barwy klubowe. W ruch poszedł sprzęt. Są zatrzymani, są też ranni.
http://stadionowioprawcy.net/foto/8edfad1898_flagi.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BSVCeIiCAAA8QsO.jpg"
hmm, ciekawie będzie, tylko ciekawe czy przyjadą do Polski (kibole Sevilli XD).
MorgiBack
23-08-2013, 18:18
"Sevilla - Śląsk Wrocław
Napadnięty autobus kibiców Śląska. Tracą 4 flagi: Ave Silesia, Wielki Śląsk (na zdjęciu), Strzelin i Skokowa, a także szale i inne barwy klubowe. W ruch poszedł sprzęt. Są zatrzymani, są też ranni.
http://stadionowioprawcy.net/foto/8edfad1898_flagi.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BSVCeIiCAAA8QsO.jpg"
hmm, ciekawie będzie, tylko ciekawe czy przyjadą do Polski (kibole Sevilli XD).
Zapraszamy ich do polski, to dopiero się zacznie afera + dziennikarze nakręcą, że to wszystko przez naszych "kiboli". Już widzę te tematy na onet.pl itp i w Wiadomościach.. będzie niezła beka..
racja, pewnie tusk juz przeprasza hiszpanow!
Lagga v3
24-08-2013, 13:47
Najśmieszniejsze w tym okienku i tak są niesamowite transfery Wengera. Kogo on to nie miał już sprowadzić ? XD
11:15 - Arsenal Londyn na razie odpuszcza temat pozyskania Luisa Suareza. Podobno Arsene Wenger chce zobaczyć czy uda się wyciągnąć Karima Benzemę z Realu podczas obecnego okienka transferowego. Boss Kanonierów ponoć wyżej ceni sobie umiejętności swojego rodaka niż niesfornego Urugwajczyka.
http://ekstraklasa.net/kibice-sevilli-nie-przyjada-do-wroclawia-dodatkowe-bilety-dla-fanow-slaska,artykul.html?material_id=52188c94142d5ccd45 661c2e
Wenger to niestety pachołek. Współczuje kibicom The Gunners.
http://static.fangol.pl/content/1/4/0/140f69fe0e79926b7a7e6c7f1c06c20c-full.gif
no ***** miszcz XD
http://bezuzyteczna.pl/arsenal-londyn-arsenal-fc-54412
wtedy to była ekipa ;x
Karpek II
25-08-2013, 11:15
http://static.fangol.pl/content/1/4/0/140f69fe0e79926b7a7e6c7f1c06c20c-full.gif
no ***** miszcz XD
Ale po co wy tu wklejacie co chwilę te gify z symulkami Alby? Nie od dziś wiadomo, że to pajac. Piłkarzem jest bardzo dobrym, jednym z lepszych na swojej pozycji, ale te jego prowokacje i symulowanie w prawie każdym meczu wkurwiają już nawet kibiców Barcy. Jak się nie ogarnie, to najlepiej niech odchodzi w pizdu. Zawsze mamy nieprzeciętnego Adriano, który mógłby go spokojnie zastąpić.
A co do Wengera, to już dawno powinien opuścić Arsenal, dla dobra drużyny. Ustąpić miejsca komuś nowemu, a nie grzać stołek nie mając żadnego pomysłu na grę (na transfery też). Dopóki ten dziadek nie odejdzie to w tym klubie nic się nie zmieni.
Mopsu_Lechista
25-08-2013, 11:49
Legła Warszawa! Legła Warszawa! 0:1!
Kto liderem Jest?! Kto liderem jest?! Gdańska Lechia Hej BKS!!!!
MorgiBack
25-08-2013, 12:14
Legła Warszawa! Legła Warszawa! 0:1!
Kto liderem Jest?! Kto liderem jest?! Gdańska Lechia Hej BKS!!!!
I co ? Gdyby nie Probierz gówno byście grali. Wygrać z ławką rezerwowych Legii ? O ku*wa, ale mi osiągnięcie. Do tego drugi skład mógłby nastrzelać Lechii tyle bramek, że to szok. Aż dziw, że po pierwszej połowie nie było z 3-4:1. To było wiadome, że nie wygrają tego meczu. Wszystkie siły są skierowane na LM, ale co tam trzeba się jarać, że się wygrało z Legią, jakie to typowe u dzieciaków...
Lagga v3
25-08-2013, 12:18
I co ? Gdyby nie Probierz gówno byście grali. Wygrać z ławką rezerwowych Legii ? O ku*wa, ale mi osiągnięcie. Do tego drugi skład mógłby nastrzelać Lechii tyle bramek, że to szok. Aż dziw, że po pierwszej połowie nie było z 3-4:1. To było wiadome, że nie wygrają tego meczu. Wszystkie siły są skierowane na LM, ale co tam trzeba się jarać, że się wygrało z Legią, jakie to typowe u dzieciaków...
z LM i tak odpadną a z takim podejściem w następnych eliminacjach może ich w ogóle nie być. Nie rozumiem takiego podejścia 'wygrać z ławką rezerwowych'- porażka to porażka , która kosztowała was utratę 3 punktów . Legia mogłaby nastrzelać Lechii tyle bramek? to czemu tego nie zrobiła? :mad:
Gratulacje dla Lechii :)
Mopsu_Lechista
25-08-2013, 12:21
Haha no no najlepiej zwalić że walczy Legia o LM, już nie pamiętasz jak było 0:3 potem w Gda 2:1 a potem piękne odebranie mistrza 1:0, z Ruchem też polegliście ostatnio no ale ta Legia zawsze jakaś wymówkę musi mieć.
Ale trzymam kciuki za Legie w LM powodzenia :P
Τettmeier
25-08-2013, 12:28
Wiecie ile pieniedzy dostanie Legia za awans do LM jesli im sie uda? Ten hajs pozwoli na zwiększenie pensji dla piłkarzy i sprowadzenie wreszcie nowych-droższych. To wszystko jest dobrze przemyslane. Punkty w 2 połowie sezonu i tak zostana podzielone więc szansa na mistrza będzie zawsze. Nie ma co sie jarać ich porażkami chociaz sam za nimi nie przepadam.
Dzis obejrze sobie Śląsk, a płocka Wisła walczy wlasnie u nas na Łukasiewicza z Dolcanem o kolejny mecz bez porażki w tym sezonie i oczywiscie cenne punkty. Ja siedzę styrany w domu i nie mam siły kibicować na stadionie. Jest ok.
MorgiBack
25-08-2013, 13:04
Haha no no najlepiej zwalić że walczy Legia o LM, już nie pamiętasz jak było 0:3 potem w Gda 2:1 a potem piękne odebranie mistrza 1:0, z Ruchem też polegliście ostatnio no ale ta Legia zawsze jakaś wymówkę musi mieć.
Ale trzymam kciuki za Legie w LM powodzenia :P
No no, jak to wy byście grali w LM, albo ułatwię wam w EL.LE to tak jak biedne kolejarskie moby odpadlibyście nie trzeciej rundzie tylko pierwszej i to nie z Litwinami tylko z Mołdawianami(czort wie czy maja jakaś drużynę) a na krajowym podwórku spadlibyście z Ligii :)
z LM i tak odpadną a z takim podejściem w następnych eliminacjach może ich w ogóle nie być. Nie rozumiem takiego podejścia 'wygrać z ławką rezerwowych'- porażka to porażka , która kosztowała was utratę 3 punktów . Legia mogłaby nastrzelać Lechii tyle bramek? to czemu tego nie zrobiła? :mad:
Gratulacje dla Lechii :)
Te Lagga nie ogarniasz nowego systemu w Ekstraklasie ? W drugiej cześci sezonu przecież będzie dzielenie ptk na pół i co z tego, że 3ptk stracili skoro w zasadniczej rundzie(tzw. play-off) będzie się wszystko liczyło...
Skończ już płacz.Boli wynik widać :)
Wyjazd konkret - 1060 osób w Warszawie, 11 autokarów + masa aut. Byle tak dalej to na Szczecin też komplet murowany :)
Lagga v3
25-08-2013, 14:25
Te Lagga nie ogarniasz nowego systemu w Ekstraklasie ? W drugiej cześci sezonu przecież będzie dzielenie ptk na pół i co z tego, że 3ptk stracili skoro w zasadniczej rundzie(tzw. play-off) będzie się wszystko liczyło...
tu się przyznam , nie znam nowego systemu w ekstraklasie bo się nią średniawo interesuję . Drużyna , której kibicuję ( Łks Łódź ) ma aktualnie z ekstraklasą mało wspólnego. Ale swoją drogą jak można pierdzielić po przegranym meczu , że jest nieważny bo wystawiło się rezerwy ? :D
ps. Może mi ktoś opowiedzieć coś o tym podziale punktów? :confused:
W lidze mamy 16 zespolow. Po rundzie zasadniczej 8 najlepszych zespolow bedzie w grupie mistrzowskiej ( to znaczy walczylo o mistrza ), a 8 w grupie spadkowej ( bedzie walczylo o utrzymanie ). Punkty po rundzie zasadniczej beda dzielone na pół, a nie "zerowane", tak zeby np. zespol ktory zajal 8 miejsce po rundzie zasadniczej nie mial nagle takich samych szans jak zespol ktory zajal 1 miejsce. Nie jestem pewien, ale tak to chyba mniej wiecej wyglada.
Ogolnie od jakiegos czasu zaczalem interesowac sie ekstraklasa, wedlug mnie poziom rozgrywek stopniowo sie podnosi i czasami mozna poobserwowac fajny futbol w wykonaniu niektorych druzyn. Lechia idzie niesamowicie w tym sezonie, jeszcze bez porazki co mozna uznac za lada niespodzianke patrzac na sezon poprzedni. Gratuluje.
Τettmeier
26-08-2013, 13:15
Ogolnie od jakiegos czasu zaczalem interesowac sie ekstraklasa, wedlug mnie poziom rozgrywek stopniowo sie podnosi i czasami mozna poobserwowac fajny futbol w wykonaniu niektorych druzyn. Lechia idzie niesamowicie w tym sezonie, jeszcze bez porazki co mozna uznac za lada niespodzianke patrzac na sezon poprzedni. Gratuluje.
Ja sie zawsze interesowalem ale od pewnego czasu coraz bardziej i bardziej. Ogladam caly czas mecze i wiele czytam. Naprawde podzielam zdanie, poziom sie podniosl na co pierwszym dowodem moze byc srodowy awans Legii do LM. Ogolnie Lechie trenuje Probierz wiec nie mozna byloby sie spodziewac jakiegos super zrywu od poczatku a jednak poklosie po Kafarskim nadal istnieje i chlopaki co grali 2-3 lata temu pokazuja poziom. Podobnie Jagiellonia (chociaz to zespol nieprzewidywalny) - widzielismy co trener Stokowiec zrobil z Polonii gdy byla na dnie(chyba 5 miejsce?) a tutaj dostal gotowy sklad od Hajty, jednak w mentalnej rozsypce-a uczynil z niego tez całkiem dobra i solidna druzyne- co bylo widac np w meczu ze Slaskiem gdy wygrywali po pierwszej polowie 3:0. Zadnych wielkich pilkarzy tam nie ma a i tak ladnie graja i to mi sie podoba. Dzisiaj Piast gra z Korona- gdzie zreszta tez przyszedl nowy, perspektywiczny hiszpanski trener i pilkarze sa bardzo zadowoleni. Ogolnie dzieje sie. Wczoraj Wisla rozwalila gladko 2:0 Lech grajac starymi wyjadaczami, polskimi kopaczami: Gargula, Brozek czy Boguski ktorych Franz uzupelnil mloda krwia: Nalepa, Chrapek, Burliga(wywalczyl karnego). Gornik jest na wielkim propsie rowniez. Podczas mojej wypowiedzi wspomnialem o tych zespolach ktore mam nadzieje ze wejda do grupy mistrzowskiej i bedzie dobra walka, oczywiscie podoba mi sie nowa reforma Ekstraklasy bo co za sens ma mecz w 34 kolejce między pierwsza Legia a ostatnia Zawisza BDG? Zaden bo tamci ze spadku jeszcze urwa punkty a sportowo poziom i tak nie wzrosnie. Dobra tyle.
Bardzo ciekawy filmik z ŁKS'u
http://www.youtube.com/watch?v=xse84nmjugY
Co myślicie? Fajnie, że kibice dalej są z ta drużyna mimo tego co sie stało :P
To się Barka sprzedała.
"Wieści z dzisiejszej prezentacji porozumienia z Qatar Airways: logo tejże linii lotniczej pojawi się - oprócz koszulek meczowych, treningowych, ławki rezerwowych - na fasadzie Camp Nou (właściwie już się pojawiło: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=568319829893075&set=pb.162084640516598.-2207520000.1377598948.&type=3&theater), na trybunach Camp Nou (chodzi o ustawienie krzesełek), a na dodatek znajdzie się dla niego miejsce w muzeum... Rosell nie zgodził się przynajmniej na zmianę w nazwie stadionu.
Taką formę reklamy Barça wyceniła na 100 milionów euro, które dostanie w ciągu 3 lat. No cóż, jeśli nie potrafi się przeprowadzić udanych sprzedaży zawodników, to trzeba zrobić to z koszulką i stadionem."
Karpek II
27-08-2013, 16:47
To się Barka sprzedała.
W jaki sposób? Podpisując kolejną umowę ze sponsorem i zarabiając kolejne duże pieniądze? Każdy klub ma sponsorów, ale Barca zarabia na nich najwięcej. Boli, wiem.
JkTsyll1SUo&
#t
Wczorajszy popis Kristjano Ronaldo:
MZhRCUjGuTg
XDDD. gdzie się podziało "Més que un club"? Sie sprzedala i tyle. :]
"Barca zarabia na nich najwięcej" h3h3h3 dobre dane masz.
A co z Messim? Nejmar dostal jego dzialke koksu i juz kontuzje. :[
#top.
dzisiaj Legia. oby przetrwali oblezenie i do zobaczenia w fazie grupowej.
Karpek II
27-08-2013, 19:56
XDDD. gdzie się podziało "Més que un club"? Sie sprzedala i tyle. :]
Sprzedał to się Manchester City czy inne PSG. Jeżeli takim sposobem Barca ma zmniejszyć długi które zostały po Laporcie, to ja nie widzę w tym nic złego.
"Barca zarabia na nich najwięcej" h3h3h3 dobre dane masz.
No to pokaż mi swoje dane zamiast pierdolić bez sensu, to ci przyznam rację.
A co z Messim? Nejmar dostal jego dzialke koksu i juz kontuzje. :[
Słabe masz poczucie humoru. Już twój idol ma lepsze (https://www.youtube.com/watch?v=MZhRCUjGuTg&feature=player_embedded).
Més que un club z UNICEF-em zamieniło się Qatar Fundation, a po roku na Qatar Airways. No tak, trzeba zmniejszyć dług, sprzedając Ville za ~2 (+2) mln. Każdy eurocent się liczy!
Hehe, ja mam wrzucać dane gościowi, który wyjebał znikąd z jakąś tezą, gg bro.
A ten filmik to co? Spodobał Ci się jakiś piłkarz, czy "bul dópy"? Każdy spierdala akcje, a Cris piaszczy od meczu z Betisem.
#top
Legia na jedynce będzie?
Karpek II
27-08-2013, 21:31
Més que un club z UNICEF-em zamieniło się Qatar Fundation, a po roku na Qatar Airways. No tak, trzeba zmniejszyć dług, sprzedając Ville za ~2 (+2) mln. Każdy eurocent się liczy!
Logo UNICEF ciągle widnieje na koszulce, zmieniło sie tylko miejsce. Ville sprzedali za tyle, bo sam wybrał Atletico, chociaż Barca miała za niego lepsze oferty. Nie masz o niczym pojęcia, a udajesz znawcę, BEKA.
Hehe, ja mam wrzucać dane gościowi, który wyjebał znikąd z jakąś tezą, gg bro.
30 milionów, które zarabiać będzie co sezon Barcelona za zamieszczenie logo na koszulce to zdecydowanie najwyższa dotychczas kwota spośród klubów piłkarskich. Tym samym Barca wyprzedzi pod tym względem takie kluby jak Manchester United i Real Madryt (oba 23 miliony euro) i Bayern Monachium (16 milionów euro). - to z 2010.
Coś jeszcze?
A ten filmik to co? Spodobał Ci się jakiś piłkarz, czy "bul dópy"? Każdy spierVdala akcje, a Cris piaszczy od meczu z Betisem.
Krystek chciał się popisać, ale mu nie wyszło. Po co próbuje zagrań których nie umie? : ( Podobno jest drugim najlepszym piłkarzem na świecie!
widze nie widzisz roznicy xD ale ok kazdy fanboj musi slepo bronic swego klub a ty to robisz bezblednie
- to z 2010.
spoko ale mamy juz sierpien 2013. XD Fly emirates daje 30+ baniek, chyba 33 nie pamietam.
Krystek chciał się popisać, ale mu nie wyszło. Po co próbuje zagrań których nie umie? : ( Podobno jest drugim najlepszym piłkarzem na świecie!
hehehe zaraz po Wawrzyniaku kk
Legia genialny poczatek. moze z rok sie uda
Karpek II
27-08-2013, 23:18
Nie wiem ile daje Fly Emirates bo wszędzie pisze inaczej, ale na pewno nie więcej niz 30 mln. A nawet jeśli, to na całej umowie z Qatarem Barcelona zarobi i tak najwięcej.
Dodam jeszcze, że o tym czy ta nowa umowa zostanie zaakceptowana zadecydują socios w głosowaniu, więc swój bełkot o "sprzedaniu się" możesz sobie wsadzić w dupę. :)
MorgiBack
28-08-2013, 01:06
Odbiegając od waszych kłótni..
Football Fiction? Rok 2050.
Czy Polska drużyna po 54 latach w końcu zagra w Lidze Mistrzów?
Przypomnijmy, że po reformie rozgrywek wprowadzonych w 2025 roku przez Michela Platiniego, mistrz Polski w eliminacjach LM mierzył się z drużynami z San Marino, Wysp Owczych, Andory, Luksemburga, a także z mistrzem Kosowa.
Najbliżej awansu była Termalica Bruk-Bet Nieciecza 14 lat temu, gdy po remisie w pierwszym meczu na stadionie Mistrza Kosowa Fk Prisztiny padł bezbramkowy remis, niestety w rewanżu w Niecieczy przy ogłuszającym dopingu 100 kibiców (reszta stadionu została zamknięta ze względu na rasistowskie okrzyki w kierunku piłkarza Lecha Poznań w meczu ligowym) drużyna Mistrza polski u uległa rywalom 1:2 , tracąc bramki w 90 i 92 minucie spotkania.
W tym sezonie na drodze Mistrza naszego kraju stanął nieobliczalny zespół z Watykanu. Prowadzona przez Papieża Jana XIII drużyna jest faworytem w starciu z Legią... ALE DOPÓKI PIŁKA W GRZE!
Kaziu Extreme
28-08-2013, 01:24
Odbiegając od waszych kłótni..
Football Fiction? Rok 2050.
Czy Polska drużyna po 54 latach w końcu zagra w Lidze Mistrzów?
Przypomnijmy, że po reformie rozgrywek wprowadzonych w 2025 roku przez Michela Platiniego, mistrz Polski w eliminacjach LM mierzył się z drużynami z San Marino, Wysp Owczych, Andory, Luksemburga, a także z mistrzem Kosowa.
Najbliżej awansu była Termalica Bruk-Bet Nieciecza 14 lat temu, gdy po remisie w pierwszym meczu na stadionie Mistrza Kosowa Fk Prisztiny padł bezbramkowy remis, niestety w rewanżu w Niecieczy przy ogłuszającym dopingu 100 kibiców (reszta stadionu została zamknięta ze względu na rasistowskie okrzyki w kierunku piłkarza Lecha Poznań w meczu ligowym) drużyna Mistrza polski u uległa rywalom 1:2 , tracąc bramki w 90 i 92 minucie spotkania.
W tym sezonie na drodze Mistrza naszego kraju stanął nieobliczalny zespół z Watykanu. Prowadzona przez Papieża Jana XIII drużyna jest faworytem w starciu z Legią... ALE DOPÓKI PIŁKA W GRZE!
Mati, zjedz snikersa
@ Licze na awans do grupy lm Szachtioru Karaganda! Niech w koncu pzpn zobaczy, w ktorym miejscu tak naprawde jest polska liga.
Nie wiem ile daje Fly Emirates bo wszędzie pisze inaczej, ale na pewno nie więcej niz 30 mln. A nawet jeśli, to na całej umowie z Qatarem Barcelona zarobi i tak najwięcej.
FE daje 24-26mln, ale "Dzięki nowej umowie Real awansuje w klasyfikacji "najlepiej opłacanych" koszulek z 5. na 3. miejsce. Liderem jest Manchester, który ma dwa takie porozumienia: jedno za 23,5 miliona z firmą AON, a drugie za 10 milionów z DHL-em, które jest innowacyjne, ponieważ dotyczy tylko ubrań treningowych. Druga w rankingu jest Barcelona z 30 milionami za sezon od Qatar Foundation, ale w skład tej kwoty wchodzi sponsoring na stadionie i poprzez inne formy, które należą do klubu.". Twoją jak i moją teorie wkładamy między bajki. Te ponad 30mln/sezon araby dawali za zmiane nazwy stadionu.
Dodam jeszcze, że o tym czy ta nowa umowa zostanie zaakceptowana zadecydują socios w głosowaniu, więc swój bełkot o "sprzedaniu się" możesz sobie wsadzić w dupę. :)
no widze dalej nieogarniasz jak z klubu z hasełkiem mes que un club zmieniliscie sie na mes que un qatar
"Oj, jak Ty niczego nie rozumiesz. Real od dawna nie ukrywa, że jest klubem, który prowadzi normalny interes. Nie udajemy mes que un clubu, nie jesteśmy obrońcami moralności i uciśnionych, którzy płaczą nad niesprawiedliwością życia, gdy ktoś płaci za piłkarza miliony euro, a w Afryce dzieci umierają z głodu. Jesteście najbardziej świętoszkowatym spośród wszystkich europejskich klubów. Klubem, który regularnie osiąga szczyty hipokryzji wywołując uśmiech politowania wśród kibiców innych drużyn."
#
Legia dobry mecz, szkoda zjebanego po całości początku.
Mopsu_Lechista
28-08-2013, 12:00
Haha Legia tak się podniecała i spinała jak by już ten awans i tą kasę miała haha takiego wała jak Polska cała! nie dla psa kiełbasa! i jeszcze jej te śmieszne tłumaczenia że w lidze specjalnie wystawili rezerwy bo grają o lige mistrzów beke z was ma cała Polska i jeszcze dalej XD I można śpiewać znowu legła warszawa! legła warszawa!
Propsy dla kibiców tylko oni na poziomie!
Haha Legia tak się podniecała i spinała jak by już ten awans i tą kasę miała haha takiego wała jak Polska cała! nie dla psa kiełbasa! i jeszcze jej te śmieszne tłumaczenia że w lidze specjalnie wystawili rezerwy bo grają o lige mistrzów beke z was ma cała Polska i jeszcze dalej XD I można śpiewać znowu legła warszawa! legła warszawa!
Propsy dla kibiców tylko oni na poziomie!
dobrze, że ta twoja lechja nie ma takich problemów jak europejskie puchary. XD
Może troche głupie pytanie ale co tam skoro jest temat reklam na koszulkach xD
Czemu reprezentacje nie mają reklam na koszulkach ? w innych sportach takich jak choćby siatkówka to są na przykład ;p
Chyba jest to zakazane w przepisach. Tak samo w siatkowce nie mozna miec herbu kraju tylko herb zwiazku siatkarskiego i flage
^Gpiotras~
28-08-2013, 22:39
Czemu reprezentacje nie mają reklam na koszulkach ? w innych sportach takich jak choćby siatkówka to są na przykład ;p
Wyobrazasz sobie orzełka, a obok niego biedronke xD?
Zarexoholik?
29-08-2013, 01:12
Pewnie, dlatego że to REPREZENTACJA kraju, a nie billboard. Nie sądzisz, że to by było żenujące jakby nasi REPREZENTANCI biegali jako reklamy róznych firm?
#topic
O Barcelona z Superpucharem Hiszpanii. : S
#Lordzik#
29-08-2013, 07:23
No to ciekawe kto piłkarzem sezonu.
Z całym szacunkiem, ale jeżeli znów Messi to będzie to komedia ze strony UEFA.
Najbardziej zasługuje Ribery i liczę na to, że on wygra w tym roku.
Głos polskiego dziennikarza czyt. Romka Kołtonia idzie na francuza.
Lagga v3
29-08-2013, 10:35
Pewnie Messiemu w wygraniu pomoże wczorajszy pięknie wykonany karny . Według mnie powinien wygrać Ribery , który z Bayernem zdobył prawie wszystko w ubiegłym sezonie :).
Karpek II
29-08-2013, 10:56
Z całym szacunkiem, ale jeżeli znów Messi to będzie to komedia ze strony UEFA.
Ze strony UEFA? To dziennikarze wybierają najlepszego piłkarza Europy, nie UEFA.
Najbardziej zasługuje Ribery i liczę na to, że on wygra w tym roku.
Ale za wygranie Ligi Mistrzów dostał już nagrodę, Puchar Ligi Mistrzów. Idąc twoim tokiem myślenia tą nagrodę powinien dostawać wyróżniający się zawodnik drużyny która wygrała LM, smutne. Naprawdę sądzisz, że obecnie Ribery jest lepszy od Messiego czy Cristiano? Jeżeli tak to sam siebie oszukujesz. To nagroda indywidualna, nie zespołowa i nie dla tego który zgarnął najwięcej pucharów. Głąby twojego pokroju czy innej laggi chyba nigdy tego nie zrozumieją. ;s
#down
Messi prezentował się w ostatnim sezonie słabo w LM, bo na najważniejsze mecze dostał kontuzji. Wcześniej był ciągle zdrowy i zostawał królem strzelców 4x z rzędu. Według mnie nagrodę powinien zgarnąć Ronaldo.
Co nie zmienia faktu, że Messi prezentował się po prostu słabo w LM, tak jak cała Barcelona.
Za indywidualne cechy - Ronaldo.
Za zespołowe - Ribery.
Za popularność i nazwisko - Messi.
Moim faworytem jest Ribery.
Według mnie nagrodę powinien zgarnąć Ronaldo.
: OOOOOOOOO! Przyznać się, kto wbił się na konto Karpia?
#Lordzik#
29-08-2013, 11:37
Naprawdę sądzisz, że obecnie Ribery jest lepszy od Messiego czy Cristiano? Oczywiście, że aktualnie Ribery prezentuje się lepiej, ale ty nigdy tego nie pojmiesz, bo przecież najlepszy jest ten co strzela najwięcej bramek, proszę Cię...
Według mnie nagrodę powinien zgarnąć Ronaldo. Tym zdaniem chyba chciałeś uniknąć napinki, heeeeh?
Mikiel SZN
29-08-2013, 12:26
Takafumi Akahoshi
: OOOOOOOOO! Przyznać się, kto wbił się na konto Karpia?
ale wcześniej musiał napisać, że to przez kontuzje i, że wcześniej był 4x pod rząd królem strzelców, chociaż nie wiem co to ma wspólnego z tematem :cool::cool::cool:
MorgiBack
29-08-2013, 13:44
#down
Messi prezentował się w ostatnim sezonie słabo w LM, bo na najważniejsze mecze dostał kontuzji. Wcześniej był ciągle zdrowy i zostawał królem strzelców 4x z rzędu. Według mnie nagrodę powinien zgarnąć Ronaldo.
Ej dziadek co ty pierdolisz ? Najważniejsze mecze i dostał kontuzję ?! Baynerem też miał kontuzję z PSG także ?! Gówno grali w tym sezonie i z tego się nie wykręcisz, jeśli ktoś z Barcy zasługuje na nagrodę to jest to Iniesta/Xavi, bo gdyby nie oni Messi wg by nie zaistniał .
#down.
Bo wiesz, że mam racje i dyskusja ze mną jest nie potrzebna. Wiadome, że ją wygram. Brak Ci podstawowych argumentów :*
Karpek II
29-08-2013, 14:21
ale wcześniej musiał napisać, że to przez kontuzje i, że wcześniej był 4x pod rząd królem strzelców, chociaż nie wiem co to ma wspólnego z tematem :cool::cool::cool:
Bo we wcześniejszych sezonach Messi miał 0 kontuzji i zawsze zdobywał tego króla strzelców w LM, a w poprzednim sezonie kontuzja i królem strzelców został Ronaldo. Wcześniej nic o Messim nie pisałem. ('.^)\/,, pierwszy napisał, że Messi w poprzednim sezonie zaprezentował się słabo w LM i w ogóle (jak to halowiec), to mu odpowiedziałem, że to głównie przez kontuzję. Już wiesz co to ma wspólnego z tematem rikoszet?
MorgiBack - Z tobą nawet nie zaczynam dyskusji bo szkoda klawiatury.
Bo wiesz, że mam racje i dyskusja ze mną jest nie potrzebna. Wiadome, że ją wygram. Brak Ci podstawowych argumentów :*
http://i39.tinypic.com/mmfts3.gif
Pot 1: Bayern Munich, Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, FC Porto, Benfica
Pot 2: Atletico Madrid, Shakhtar Donetsk, Schalke 04, Marseilles, CSKA Moscow, Paris SG, Milan, Juventus.
Pot 3: Zenit St Petersburg, Manchester City, Ajax, Borussia Dortmund, Basel, Olympiakos, Galatasaray, Bayer Leverkusen.
Pot 4: Real Sociedad, Copenhagen, Napoli, Anderlecht, Celtic, Steaua Bucharest, Viktoria Plzen, Austria Vienna.
ładnie......
No to jaka grupa śmierci w tym roku? Może być nawet cięższa, niż zeszłoroczna Real - City - Borussia i Ajax.
IMO grupa śmierci: Bayern M. - PSG - City - Napoli. Zamiast Bayernu Barki i będzie spoko. :>
Dla Realu chciałbym Marsylia - Basel - Kopenhaga, lub coś w tym stylu... Nie chce znowu widzieć wypompowanych zawodników i ligi przegranej w połowie sezonu przez hardkorową grupę.
#down.
Weź się "typie" tutaj nie wypowiadaj, bo takim idiotyzmem wieje, że pewnie Szwed czuje.
Zarexoholik?
29-08-2013, 16:25
Pot 1: Bayern Munich, Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, FC Porto, Benfica
Pot 2: Atletico Madrid, Shakhtar Donetsk, Schalke 04, Marseilles, CSKA Moscow, Paris SG, Milan, Juventus.
Pot 3: Zenit St Petersburg, Manchester City, Ajax, Borussia Dortmund, Basel, Olympiakos, Galatasaray, Bayer Leverkusen.
Pot 4: Real Sociedad, Copenhagen, Napoli, Anderlecht, Celtic, Steaua Bucharest, Viktoria Plzen, Austria Vienna.
ładnie......
Przecież to tylko koszyki typie, to chyba normalnie?! Spodziewałeś się innych rozstawień w koszykach? beka
Lagga v3
29-08-2013, 17:22
Odbyło się próbne losowanie fazy grupowej Ligi Mistrzów. Real Madryt trafił na PSG, Manchester City i Napoli.
beka XD
Przypominam , że w tamtym roku losowanie próbne było takie samo jak to 'główne' ;]
"W Monako odbyło się już próbne losowanie grup Ligi Mistrzów. Królewscy trafili do „grupy śmierci” z Paris Saint-Germain, Manchesterem City i Napoli. Z kolei Barcelona znalazła się w grupie z Juventusem, Galatasarayem i Celtikiem. Warto przypomnieć, że przed rokiem wyniki próbnego losowanie par 1/8 finału okazały się identyczne z tymi właściwymi."
P$G, City i Napoli. Ahahaha, szkoda, że nigdzie nie obstawiałem i szkoda, że to jest tylko próbne. xD
#Lordzik#
29-08-2013, 17:33
Pewno w tym okaże się, że też przypadkiem będzie tak samo.
Barka pewno tak jak zawsze na jakichś "leszczy" trafi.
MorgiBack
29-08-2013, 17:48
Przecież to tylko koszyki typie, to chyba normalnie?! Spodziewałeś się innych rozstawień w koszykach? beka
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused:
#topic.
Ja to liczę na United, City, Milan, Napoli. To by była dopiero grupa ! :D. Chyba lepszej w tym roku nie możemy się spodziewać.. :P
^United z City? Dwie druzyny z tego samego kraju nie moga trafic na siebie w grupie oraz 1/16. ;)
Eto'o w Chelsea? Niezly scisk.
MorgiBack
29-08-2013, 18:47
^United z City? Dwie druzyny z tego samego kraju nie moga trafic na siebie w grupie oraz 1/16. ;)
Eto'o w Chelsea? Niezly scisk.
Wielkie wzmocnienie Chelsea Londyn, Samuel Eto'o oficjalnie podpisał kontrakt
A jednak.. :P
Ogólnie losowanie w tym roku w końcu wypadło normalnie, czyli mniej więcej sły zostały zajebiście rozstawione równorzędnie :)
Barca po raz enty trafiła na Celitc w grupie :D
Lagga v3
29-08-2013, 19:01
Ribery - Wreszcie wygrał ktoś nie za samo nazwisko :).
Grupa śmierci według mnie to : Arsenal,Ol. Marsylia , Borussia i Napoli.
łatwa grupa realu co bardzo mnie cieszy- Juve? do przejścia :0
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused:
#topic.
Ja to liczę na United, City, Milan, Napoli. To by była dopiero grupa ! :D. Chyba lepszej w tym roku nie możemy się spodziewać.. :P
Tyle że United i City nie mogą być w jednej grupie, to samo Milan i Napoli.
#hm.. takie grupy że ciężko wybrać grupę śmierci, grupa F będzie ciekawa ;D a ribery słusznie piłkarzem roku!
#Eto w Chelsea za grosze? szczerze nie wiem po co, skoro the blues i tak grają jednym zawodnikiem a jest lukaku, ba, torres... bardziej by się przydał defensywny pomocnik ale cóż, ufam Mourinho :)
MorgiBack
29-08-2013, 19:16
Franck Ribery najlepszym piłkarzem Ligi Mistrzów sezonu 2012/13
Już myślałem ze Leo znów wygra... Gratki dla Ribery'ego :D
Dokładne wyniki:
Ribery 36 głosów
Messi 13
Ronaldo 3...
hehehe, znowu kryteria w zaleznosci co Messi osiagnie, a co nie. ;]
Karpek II
29-08-2013, 20:05
Ja to liczę na United, City, Milan, Napoli. To by była dopiero grupa !
Ja pierdole XD I ja mam dyskutować z kimś kto nawet nie wie, że w jednej grupie nie mogą być dwie drużyny z tego samego kraju? hahahah, wyjdź stąd typie i dla własnego dobra przestań się w końcu ośmieszać
#t
Ciekawe grupy. Fajnie, że Barcelona trafiła na Ajax, a Real na Juve.
Arsenal .
Spokojnie. Dopiero w 1/8 mozna pisac Arsenal .
Lagga v3
29-08-2013, 21:53
Kaká: Chcę odejść. Chcę opuścić klub przed poniedziałkiem, klub o tym wie.
wreszcie !!!!!!!!!!!
@edit
UUNur-Ienbk
Τettmeier
30-08-2013, 11:07
łatwa grupa realu co bardzo mnie cieszy- Juve? do przejścia :0
Ogladales mecze Juve ostatnio? Poziom porównywalny do Realu Madryt. Wystarczy spojrzeć na superpuchar, 4:0 z Lazio w pięknym stylu. Nie zapominaj że odpadli w ubiegłorocznej LM z triumfatorem ;)
Do przejścia jest, tak samo oni mogą przejść Real. ;) W pretemporadzie Real pokazywał na co ich stać i jaki potencjał jest takich grajkach jak Isco, Carvajal czy Casemiro. Pierwsze mecze w lidze za dobrze nie wyglądały, trzeba wierzyć, że szybko Carletto wpadnie jak poustawiać zespół, by Isco i Ozil mieli miejsce. Na razie widać ten brak zgrania i automatyzmu w wyjściach do piłek. Początki zawsze są trudne. A ich mecze na pewno będą zajebiste.
Lagga v3
30-08-2013, 13:47
Grupa J
Lazio Rzym, Trabzonspor, Legia Warszawa, Apollon Limassol
trudna ale do przejścia
MorgiBack
30-08-2013, 14:02
Grupa J
Lazio Rzym, Trabzonspor, Legia Warszawa, Apollon Limassol
trudna ale do przejścia
Nie takie drużyny się przechodziło... Oczywiście, że mega trudna grupa, ale liczymy na przynajmniej awans... !
no legii bedzie ciezko ale z apollonem napewno wygraja xD
#Lordzik#
30-08-2013, 14:43
No nie byłbym tego taki pewien czy z Limassolem tak łatwo wygrają jak oni w kwalifikacjach przeszli Nice'e - 4 drużynę poprzedniego sezonu Ligue 1
:* MaGiC :*
30-08-2013, 16:15
APOEL Nikozja, mimo porażki z Zulte Waregem (1:1, 1:2) w IV rundzie eliminacji Ligi Europy, zagra w fazie grupowej. Drużyna z Cypru została wylosowana jako szczęśliwy przegrany... :O
Nie takie drużyny się przechodziło... Oczywiście, że mega trudna grupa, ale liczymy na przynajmniej awans... !
mega trudna grupa? nie przesadzajmy, były trudniejsze, chociażby A, gdzie Valencia i Swansea zdominowałyby Legie, a tak to są szanse. Trabzon to już nie ta sama drużyna co kilka lat temu, taki tam średniaczek ligi tureckiej gdzie jedną z gwiazd jest Mierzejewski.
#jaram się i czekam na dzisiejszy Superpuchar Europy, aczkolwiek wiem że łatwo nie będzie.
MorgiBack
30-08-2013, 17:05
mega trudna grupa? nie przesadzajmy, były trudniejsze, chociażby A, gdzie Valencia i Swansea zdominowałyby Legie, a tak to są szanse. Trabzon to już nie ta sama drużyna co kilka lat temu, taki tam średniaczek ligi tureckiej gdzie jedną z gwiazd jest Mierzejewski.
#jaram się i czekam na dzisiejszy Superpuchar Europy, aczkolwiek wiem że łatwo nie będzie.
Z Lazio na pewno nie będzie łatwej przeprawki. Tranzon może i kilka lat temu był dobrą drużyną, aczkolwiek nie jest to drużna, którą na pewno łatwo się przejdzie, na to miast Apollon myślę, że smiało można już przypisywać Legii 6ptk ;d.
No nie byłbym tego taki pewien czy z Limassolem tak łatwo wygrają jak oni w kwalifikacjach przeszli Nice'e - 4 drużynę poprzedniego sezonu Ligue 1
Wiesz jaki jest poziom Ligi francuzkiej. To jest taki gigant... tylko, że mają pieniądze
#Wyczuwam 2:1 dla Bayernu dzisiaj.
Wiesz jaki jest poziom Ligi francuzkiej. To jest taki gigant... tylko, że mają pieniądze
Ligue 1 jest aktualnie na równi z Serie A. Jaki jest poziom Ekstraklasy?
Boateng w Schalke, nareszcie Milan pozbył się gwiazdeczki.
Latem mógł już być Honda ( będzie w zimie ), Ljajic czy Eriksen, a jest Matri.... Boże czemu mi to robisz? Galliani geniusz transferów, do spółki z Maxem.
Zarexoholik?
30-08-2013, 17:48
Bayern rozbije z 3:1.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.