PDA

View Full Version : Piłka Nożna - temat ogólny

Strony : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

_woto_
01-07-2011, 17:14
marna lechia w tym sezonie zawojuje lige z olisadebe aheuahehaehaeha

nie wtracam sie w wasze sprzeczki klubowe bo nie interesuje mnie "ekstraklasa" ale teraz plujesz na Olisadebe, a znajac zycie w 2001 czy tam 02 kupywales jego koszulke na targowicy gdy jeszcze byl w formie xd

Szybki jak szyba
01-07-2011, 17:32
@up
JA MIAŁEM I SIĘ TEGO NIE WSTYDZĘ, śmigało się za gówniarza po boiskach z piłką i przy strzale krzycząc nazwisko piłkarza, które masz z tyłu na koszulce ;d

Lewy
01-07-2011, 18:05
nie wtracam sie w wasze sprzeczki klubowe bo nie interesuje mnie "ekstraklasa" ale teraz plujesz na Olisadebe, a znajac zycie w 2001 czy tam 02 kupywales jego koszulke na targowicy gdy jeszcze byl w formie xd

W 2001 to on nie wiedział co to jest Jagiellonia haha :).

Swoją drogą Olisadebe jest kontuzjogenny ale jak się sprawdzi to czemu ma nie dostać szansy.Jak jutro zagra w sparingu to się go oceni na żywo ;)

A Superpuchar Polski grać można w Kielcach, Bełchatowie... albo w Niecieczy, Stróżach ;)

_woto_
01-07-2011, 18:23
@up
JA MIAŁEM I SIĘ TEGO NIE WSTYDZĘ, śmigało się za gówniarza po boiskach z piłką i przy strzale krzycząc nazwisko piłkarza, które masz z tyłu na koszulce ;d

no wiem :D ja tez sie tego nie wstydze chociaz nie mialem jego koszulki xd
1 koszulka z targu to zidane xd

Lewy
05-07-2011, 17:31
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77154,title,Ekstraklasa-spotkala-sie-z-kibicami,wid,13568175,wiadomosc.html

Nadzieja jest.Myślę że zakazu jednak nie będzie :)

_woto_
07-07-2011, 20:16
Jagiellonia Białystok już w pierwszej rundzie eliminacji Ligi Europy zakończyła udział w międzynarodowych rozgrywkach. Podopieczni Michała Probierza w rewanżu przegrali z Irtyszem Pawłodar 0:2 (0:2) i pożegnali się z europejskimi pucharami.

Lewy
07-07-2011, 20:53
Jednym słowem - żenada!.Nie dość że fartem się załapali na te puchary to odpadli w 1 rundzie.Powinni zacząć ligę z -30pkt za kompromitowanie Polski.I jak mamy punkty w rankingu UEFA zdobywać by więcej miejsc w pucharach mieć jak takie cioty jak Jagiellonia kompromitują nas w świecie

Piko
07-07-2011, 21:59
HAHAHAHAHHAHHAAHAHHAHAHAHHH Jaga odpadła z Kazachami HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH Pozdrowienia dla Jagi z Poznania HAHAHHHAAHAHHAAHAHAHAHHA

Jadze powinni wyjebać -20 punktów za kompromitacje. Bo to jest żenada w chuj aby przegrać z jakimiś ***** brudasami. Probierz w ogóle nie ma pojęcie co to są europejskie puchary zresztą jak każdy trener w Polsce. Jaga jech bierze dupe w troki i do I ligi *****!!!

Kuchenkorz nie rozpędzaj się tak :). na całe szczęście Amika Poznań nie zakwalifikowała bo najzwyczajniej w świecie przerżnęła ostatnie mecze więc jestem pewny ze Twój klubik nie pokazał by nic więcej niż Jagiellonia.

Τettmeier
07-07-2011, 22:05
HAHAHAHAHHAHHAAHAHHAHAHAHHH Jaga odpadła z Kazachami HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH Pozdrowienia dla Jagi z Poznania HAHAHHHAAHAHHAAHAHAHAHHA

Jadze powinni wyjebać -20 punktów za kompromitacje. Bo to jest żenada w chuj aby przegrać z jakimiś ***** brudasami. Probierz w ogóle nie ma pojęcie co to są europejskie puchary zresztą jak każdy trener w Polsce. Jaga jech bierze dupe w troki i do I ligi *****!!!

Nie przesadzaj. Z jakimiś Azerbejdżanami was Kotorowski uratował w poprzednim sezonie bo tak to byście mieli to samo.

Neko^
07-07-2011, 22:08
Ciekawe czym piłkarze Jagi beda sie tłumaczyli, kondycją? pogodą? , beka XDDD

Piko
07-07-2011, 22:37
Ciekawe czym piłkarze Jagi beda sie tłumaczyli, kondycją? pogodą? , beka XDDD

Widać, że chyba nigdy nie byłeś dalej za granicą niż u dziadka Helmuda lub u ciotki Blanki.... NIE DA SIĘ PRZYZYWACZAIC DO WARUNKÓW ATMOSFERYCZNYCH I ZMIANY GODZINY W ZALEDWIE JEDEN DZIEŃ!!!!!!!!

Meercan
07-07-2011, 23:01
Kuchenkorz nie rozpędzaj się tak :). na całe szczęście Amika Poznań nie zakwalifikowała bo najzwyczajniej w świecie przerżnęła ostatnie mecze więc jestem pewny ze Twój klubik nie pokazał by nic więcej niż Jagiellonia.
Odpadła z Spartą Pragą a Czechy mój drogi jak się interesujesz piłką są znacznie wyżej od Kazachów. Więc mi nie pierdol. I przegrała w LM, a nie w LE. A potem w LE zaszła daleko jak na Polskie realia.

A ten ich jeszcze broni o ***** skąd Cię wzięli?

Nie przesadzaj. Z jakimiś Azerbejdżanami was Kotorowski uratował w poprzednim sezonie bo tak to byście mieli to samo.
Ale nas uratował i przeszliśmy dalej. I potem pokonaliśmy takie ekipy jak MC i Brage która była w finale.

Arczi
07-07-2011, 23:23
Jaki kraj, taka liga - proste. Jaga pokazala klase grajac z plebsem, ale coz... Ostatnio u nas pelno takich niespodzianek. Chyba nie dozyjemy juz czasow, gdy Legia rozwalala Europe (:

Levadie, Karabachy, Tereki, Irtysze Pawłodary, Szeryfy Tiramisu. Zauważyliście, że polskie kluby przegrywają z zespołami, które głupio się nazywają? A z takim Manchesterem City to wygrać potrafią, eh

Pewnie dlatego, ze w gre wchodzi prestiz (:

Crayon
08-07-2011, 23:45
Levadie, Karabachy, Tereki, Irtysze Pawłodary, Szeryfy Tiramisu. Zauważyliście, że polskie kluby przegrywają z zespołami, które głupio się nazywają? A z takim Manchesterem City to wygrać potrafią, eh

Lagga v3
09-07-2011, 11:13

dolicz valerengę oslo XD!

@top
Beka z jagielloni , przegrac z takimi ciotami...;x

Goldi
09-07-2011, 14:16
Jeżeli tak dalej pójdzie to nasza Wisełka przygodę z LM będzie zaczynała od I rundy eliminacji xd

_woto_
09-07-2011, 22:02
ciekawy artykul
http://www.kanonierzy.com/shownews_id-21509_Male-porownanie-wielkich-rozgrywajacych.shtml

radze poczytac

Lewy
09-07-2011, 23:15
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/ekstraklasa-zezwolila-na-udzial-kibicow-w-meczach-,1,4787296,wiadomosc.html

7.08 Białystok! Pięknie! :D

Crayon
09-07-2011, 23:18
Co to za tabelki, wykresy i 2.4 asysty na mecz? Liczy się to, jak wygląda jego gra w ogóle. Może i strzelił więcej bramek i miał dużo asyst i na papierze jest lepszy od Iniesty i Xaviego, problem w tym, że porównujesz inne style gry. Barca wjeżdża do bramki, a ww. dwójka stoi na 25-30 metrze i tylko z klepki odgrywa do kumpli. No i zmarginalizowane 94% celnych podań w lidze (a podań w jednym meczu więcej niż przez cały sezon w Ekstraklasie), do tych kilku brameczek Fabregasa. Gdzie był Fabregas, gdy dostawaliście opierdol i lecieliście na dół? Gdzie był Fabregas, gdy tak bardzo go potrzebowaliście? Gdzie był Wasz kapitan, gdy Wasza strata do United powiększyła się do 9 punktów?

SedaN*
12-07-2011, 18:53
Spokojnie, Ślązaczek i Wisełka uratują honor polskich drużyn : D

#down
no nie chcialo mi sie no i co? nie interesuje sie polska liga ale jestem z wroclawia, wiec jakies sentymenty do Śląska zostają i życzę im jak najlepiej.

Lewy
12-07-2011, 19:09
Teraz Ślązaczek a na mecze to się nie chciało chodzić bo "gówno grają".

Żenada :>

Przemas
13-07-2011, 12:10
up bo to kibic sukcesu ktory zaraz bd sie napinal :P

Τettmeier
13-07-2011, 12:15
Teraz Ślązaczek a na mecze to się nie chciało chodzić bo "gówno grają".

Żenada :>

up bo to kibic sukcesu ktory zaraz bd sie napinal :P

Nie odróżniacie od zawsze słowa kibic od sympatyk, albo coś w tym stylu. Powiedzcie. Jeśli Sedan nie chodzi / nie chodził na mecze to już nie może lubić klubu ze swojego miasta? Nie ma takiego prawa? hahahahaa, bo z tego co napisaliście to chyba mam tak to rozumieć. Co was obchodzi czy będzie chciał dla nich dobrze przy spadku, przy awansie, czy gdziekolwiek. Niech robi co chce, a wy kibicujcie na stadionach i on też to zaakceptuje. To jest dopiero żenada.

Lewy
13-07-2011, 14:31
Nie odróżniacie od zawsze słowa kibic od sympatyk, albo coś w tym stylu. Powiedzcie. Jeśli Sedan nie chodzi / nie chodził na mecze to już nie może lubić klubu ze swojego miasta? Nie ma takiego prawa? hahahahaa, bo z tego co napisaliście to chyba mam tak to rozumieć. Co was obchodzi czy będzie chciał dla nich dobrze przy spadku, przy awansie, czy gdziekolwiek. Niech robi co chce, a wy kibicujcie na stadionach i on też to zaakceptuje. To jest dopiero żenada.

Ty masz chyba gówno zamiast mózgu.Chodzi o to że kładł lachę na Śląsk a teraz jak gra w pucharach to się nagle zainteresował.I to jest żenada.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania

Crayon
13-07-2011, 16:25
Tettmeier krzyżowcu, Sedan sezonowiec i letni graczyk, to prawda - on nie zna nikogo w Śląsku, ale nowy stadion i Dundee jedzie do Wrocławia, to pewnie teraz będzie wielki ultras triadowy, hahahahhah

Τettmeier
13-07-2011, 17:20
Ty masz chyba gówno zamiast mózgu.Chodzi o to że kładł lachę na Śląsk a teraz jak gra w pucharach to się nagle zainteresował.I to jest żenada.

Pokaż idioto posta gdzie Sedan napisał, że wykłada lachę na Śląsk. Sedan od zawsze pisał, że nie interesuje się Ekstraklasą ale spojrzy na wynik klubu z Wrocławia ponieważ czuje do niego jakiekolwiek przywiązanie. Co za typ. :)

@Crayon
Żadnym ultrasem nie będzie - sam Ci może odpowiedzieć. Być może zmiany dotyczące stadionu zachęcą go na to, by poszedł na jakiś mecz. W sumie to nic dziwnego. :)

Lewy
13-07-2011, 18:10
Pokaż idioto posta gdzie Sedan napisał, że wykłada lachę na Śląsk. Sedan od zawsze pisał, że nie interesuje się Ekstraklasą ale spojrzy na wynik klubu z Wrocławia ponieważ czuje do niego jakiekolwiek przywiązanie. Co za typ. :)

Haha jesteś widać za tępy żeby zrozumieć o co mi chodzi.Nie będę drugi raz tego samego pisał.Ale jak się ma gówno zamiast mózgu to tak jest że się pewnych rzeczy nie rozumie.

Dziś Skonto - Wisła o 20:30 :) Polsat Sport

@Down
Ale bez płaczu :/.Sezonowcy haha

'Oxidosis'
13-07-2011, 20:01
Haha jesteś widać za tępy żeby zrozumieć o co mi chodzi.Nie będę drugi raz tego samego pisał.Ale jak się ma gówno zamiast mózgu to tak jest że się pewnych rzeczy nie rozumie.

Dziś Skonto - Wisła o 20:30 :) Polsat Sport

Ty też zbytnio nie błyszczysz, bo jeżeli chodzi o mnie to żyje w towarzystwie w którym żygam już słowem Śląsk i nigdy mnie on i Sedana nie interesował, ale zawsze pojawi się ten uśmiech na twarzy, gdy klub z Twojego miasta gra w pucharach, nawet, jeżeli Cię to nie interesuje. Po prostu fajnie, że znajdą się jeszcze kopacze z mojego miasta, którzy są w stanie walczyć o puchary i tyle. Na tym się kończy. Więc nie wiem po co robisz napinke.

SedaN*
13-07-2011, 20:28

Nigdy nie pisałem, że kładę lachę na Śląsk. Pisałem, że wolę Premier League i polska liga mnie nie interesuję, ale zawsze od czasu do czasu spoglądałem na tabele, wyniki. Zresztą *****, co ja Ci się będę tłumaczył? Kim ty jesteś? Jest coś w tym złego, że życzę im powodzenia, lubię ich (bo w końcu zespół z mojego miasta)? Masz kompleksy chłopie, sorry ogarnij się

Tetti wszystko idealnie okreśił, co czuję :)

#down
nie kibicuję Śląskowi, sorry nie jestem tak zajebisty jak ty, nie chodzę na mecze (wolę inaczej spędzić swój czas, chociaż czasami wybiorę się z kolegami), ale mam do nich sentyment i życze im powodzenia, więcej Ci tego tłumaczyć nie bede bo żal czasu na takiego człowieczka jak ty. W tym momencie szkoda mi, że jesteś polakiem

#edit2
Wisełka wygrywa, ale gra mi się nie podoba

#down
dzieciaku? chyba pomyliłeś osoby. Widzę nie dociera to co do Ciebie piszę wiec dyskusja z toba nie ma sensu, inteligencja na wysokim poziomie. Nie wiem co ty tam masz, że takie spiny walisz haha b3ka. ELO, a na Śląsk wybiorę się tylko jak będzie pierwszy w tabeli z maksymalną ilością punktów, bo jak jest slaby to ja juz nie jestem za nimi sorry

WSPÓŁCZUJĘ.

Lewy
13-07-2011, 21:24
Nigdy nie pisałem, że kładę lachę na Śląsk. Pisałem, że wolę Premier League i polska liga mnie nie interesuję, ale zawsze od czasu do czasu spoglądałem na tabele, wyniki. Zresztą *****, co ja Ci się będę tłumaczył? Kim ty jesteś? Jest coś w tym złego, że życzę im powodzenia, lubię ich (bo w końcu zespół z mojego miasta)? Masz kompleksy chłopie, sorry ogarnij się

Tetti wszystko idealnie okreśił, co czuję :)

Ja mam kompleksy :).To nie ja się bałem wyjść we własnym mieście :).

I nie płacz ale taka prawda że jesteś sezonowiec.Miałeś w dupie Śląsk i nagle bo grają w LE się zainteresowałeś.Jesteś kibicem sukcesu i tyle.A Tet Cię broni bo sam nim też jest haha :).Oj Boli widzę boli hahaha.

Skonto - Wisłą 0:1 do przerwy.I dobrze.

@UP
A gdzie kur.. byłeś jak Śląsk był na miejscu spadkowym przez 2 miesiące?.Słowem się nie odezwałeś a teraz ochy i achy jaki to Śląsk jest zajebisty.

A poza tym sobie dzieciaku nie pozwalaj co do narodowości.Bo Ty masz gówniane pojęcie co do narodowości.Poza tym co ma to wspólnego z kibicowaniem?.Jako Gdańszczanin jestem bardzo związany z Polskim narodem i byle gówniarz nie będzie mi pierdolił że jest inaczej.Masz Jakiś z tym problem?.16.10 Jest Śląsk - Lechia.Będziesz miał odwagę by się pojawić?.Może wtedy przeprowadzisz ze mną dyskusję o tym jakim jestem Polakiem?

@Jeszcze raz Up
Zajebiście się napina w necie nie?.Szkoda że w RL taki mądry nie jesteś :).Nawet się bałeś do mnie wyjść na dworzec haha

Jesteś sezonowcem tylko problem w tym że nie przyjmujesz tego do wiadomości :).Dzieci twojego pokroju tego nie zrozumieją.Dalej pisz swoje mądrości na poziomie gimnazjum i się dowartościowuj a szczególnie swoimi dennymi tekstami :)

Szybki jak szyba
14-07-2011, 00:59
Nie rozumiem czemu na tematy kibicowskie wypowiadają się osoby, które kupiły szal własnego klubu bo wszyscy na osiedlu w takich chodzili i to "modne" (lub wcale go nie posiadają)

Wisła ogrywa w Rydze Skonto 1:0. Nie pokazywali posiadania piłki ale sądzę, że było około 85-90% dla Wisły przy 10-15% dla Skonta. Mecz nie był taki zły, na początku flagi Wisły zasłaniały kamery + ochroniarz dostał po kasku ;d Szkoda Meliksona bo nieźle go poobijali. Wstępna diagnoza - złamany palec, lecz na szczęście jest tylko zwichnięty. Zaskoczył mnie Małecki bo nie grał nic reszta prócz Jaliensa ogólnie na +.

_woto_
14-07-2011, 09:49
Gdyby nie przyblizyli kamery na twarz Maleckiego to bym go nie poznal ;o
Dzis ogladne Slask o ile bede domq zobaczymy jak sobie poradza. Mam nadzieje ze dobrze

Meercan
14-07-2011, 11:39
Mnie cieszy tylko to że Wisła wygrała, bo gra to wyglądała gorzej niż źle. Posiadanie piłki mieli owszem duże, ale gdzie oni ta piłkę podawali? Myślałem, że te nowe grajki co przyszły to coś pokażą. Iliev pokazał parę ciekawych zagrać. Lamey w tyle zagrał poprawie z przodu miał może 2 wejścia. Ten Biton(czy chuj wie jak) to nie wiem czy piłkę w ogóle miał. Takie jest moje zdanie. Mam nadzieję że w Krakowie zagrają bardziej ofensywnie i wygrają 2/3:0.:cool:

Crayon
14-07-2011, 12:47
Wisła ogrywa w Rydze Skonto 1:0. Nie pokazywali posiadania piłki ale sądzę, że było około 85-90% dla Wisły przy 10-15% dla Skonta..
No, to tak samo jak Jagiellonia u siebie z tym Ichtyszem Pawełkiem czy jak tam temu klubikowi na imię. Fajnie gra wyglądała do 30 metra, potem zero pomysłu, bramka z dupy. Powodzenia u siebie, bo Sputnik Ryga Wam jeszcze naklupie jak dawno temu Panatinaikos z Olimdebestem w składzie : D

TuK!
14-07-2011, 12:47
Ja tam lubię Barce, Lecha Poznań. Śląsk Wrocław też dobrą piłkę gra, ale jestem za nimi jak na razie. Premier League też lubię oglądać, to wszystko. ;>

Szybki jak szyba
14-07-2011, 21:18
@Cray
Wisła u siebie jest nierozjebywalna.

(nie przypominać mi tu o podbeskidziu bo mój lekarz mówił, że to tylko zły sen)

Τettmeier
14-07-2011, 21:30
Napisze ktoś krótki komentarz do meczu Śląska? Bo same siano na necie. Siedziałem już przed TV i czekałem do chwili, aż zadzwoniła pewna pani. Siła wyższa.

Lewy
14-07-2011, 21:51
Ja mogę:

Śląsk wygrał 1:0

I to chyba na tyle :>

SedaN*
14-07-2011, 21:57
Napisze ktoś krótki komentarz do meczu Śląska? Bo same siano na necie. Siedziałem już przed TV i czekałem do chwili, aż zadzwoniła pewna pani. Siła wyższa.

Pierwsza połowa agresywna gra Śląska. Widać, że to pomysł Leńczyka. Dyktowali tempo. Po stracie od razu agresywny atak, aby odebrać piłkę. Bardzo dobrze to wychodziło, bo Dundee United praktycznie nie istniało. Ewidentna przewaga w posiadaniu piłki, jednak sytuacji stu procentowych może tylko jedna. Szkoci potrafili sobie stworzyć dwie groźne sytuacje z niczego, po dwóch błędach w obronie. Druga połowa to już mniejsze dyktowane tempo przez graczy Śląska. Raczej otwarta gra, jednak Śląsk nadal z lekką przewagą. W bodajże 75 minucie akcja dwóch rezerwowych. Sobota podanie do Holendra (tego króla strzelców drugiej ligii holenderskiej nie pamiętam nejma) a ten głową do siatki.

Old Shidishi
14-07-2011, 22:46
Pierwsza połowa zaskakująco dobra. Szybkie rozgrywanie piłki ( nie to co wisła wczoraj), kilka okazji do strzelenia, jednak brak wykończenia. W drugiej połowie widać było, coraz większe zmęczenie jednak udało się strzelić bramke i uzyskać co prawda małą, ale zawsze to jakąś zaliczkę przed rewanżem :)

_woto_
16-07-2011, 09:05
No to chlopak wyszedl bez koszulki
http://www.youtube.com/watch?v=s0dcdoU51rk&feature=player_embedded

SedaN*
16-07-2011, 09:43

To pokazuję jaka kosa jest między Manchesterem a Liverpoolem no i jacy fanatyczni są kibice The Reds.

'Oxidosis'
16-07-2011, 09:53

Tutaj stracił koszulkę, w Polsce mógłby stracić życie...

Lewy
16-07-2011, 12:10
Tutaj stracił koszulkę, w Polsce mógłby stracić życie...

Przesadzasz...Chyba że w Krakowie bo tam różne rzeczy się dzieją ale w pozostałych miastach nic by mu nie było.

Crayon
16-07-2011, 14:27
To pokazuję jaka kosa jest między Manchesterem a Liverpoolem no i jacy fanatyczni są kibice The Reds.
No, ale człowiek turbodebil. Gdyby na Stretford End pojawił się w koszulce Scousers, byłoby podobnie. To logiczne, że nikt nie lubi barw odwiecznego rywala. Zwłaszcza u siebie. Szkoda synka, za swój mały intelekt.

@Śląsk nie pokazał się z dobrej strony. Liczyłem na jakiś pozytywny aspekt zniszczenia Dundee, które de facto słabe jest. A tutaj okazuje się, że mamy brutalną rzeczywistość. Bramka bardzo fajna, składna akcja, widać że Voskamp trenował w Holandii i ma te czucie. 29 bramek w Holenderskiej drugiej lidze robi wrażenie w Polsce. On mówił, że 2 Holenderska jest słaba, ale nie widział poziomu Ekstraklasy i zdziwi się, że tu jest jeszcze łatwiej. 40 goli na sezon tutaj będzie miał : d

'Oxidosis'
16-07-2011, 14:37
Wiesz co Crayon, mam wrażenie, że gość nawet sobie nie zdawał sprawy, że z jego koszulką jest coś nie tak.

@Levy

Oczywiście, jestem ciekaw, czy jakby w Gdyni siedział z koszulką Lechii czy Śląska, nie dostałby w morde. A gdyby rzuciło się na niego 100 hoolsów i go skopało, mógłby po prostu zginąć w wyniku obrażeń. Chociaż przyznam, że nie wiem jak to dokładnie wygląda, jeżeli inaczej to możesz sprostować moją wypowiedź.

Lewy
16-07-2011, 15:07
@Levy

Oczywiście, jestem ciekaw, czy jakby w Gdyni siedział z koszulką Lechii czy Śląska, nie dostałby w morde. A gdyby rzuciło się na niego 100 hoolsów i go skopało, mógłby po prostu zginąć w wyniku obrażeń. Chociaż przyznam, że nie wiem jak to dokładnie wygląda, jeżeli inaczej to możesz sprostować moją wypowiedź.Pewnie byłoby tak by mu kazali oddać koszulkę a jak to nie poskutkuje to parę strzałów i sami sobie wezmą :).U nas nie ma w użyciu żadnych noży itp.Nikt tu nikogo jeszcze nie zabił z powodu barw (chodzi mi o Trójmiasto)

Kosik Czarny 2v0
16-07-2011, 17:31
@Levy

Oczywiście, jestem ciekaw, czy jakby w Gdyni siedział z koszulką Lechii czy Śląska, nie dostałby w morde. A gdyby rzuciło się na niego 100 hoolsów i go skopało, mógłby po prostu zginąć w wyniku obrażeń. Chociaż przyznam, że nie wiem jak to dokładnie wygląda, jeżeli inaczej to możesz sprostować moją wypowiedź.
Pewnie byłoby tak by mu kazali oddać koszulkę a jak to nie poskutkuje to parę strzałów i sami sobie wezmą .U nas nie ma w użyciu żadnych noży itp.Nikt tu nikogo jeszcze nie zabił z powodu barw (chodzi mi o Trójmiasto)

Niech się cieszy, że to nie kibic Wisły na Stadionie Cracovi bo by go tam maczetami chyba zajebali znając Kraków ;D

Lagga v3
17-07-2011, 10:18
Klęska Argentyny. Urugwaj w półfinale po rzutach karnych

I jak tam wasz karzeł z barcelony? nie spisał się coś , nie?:)!!!!!!!!!!!!!!

Old Shidishi
17-07-2011, 10:29
@Lagga v3

Wcale :) Wszystkie groźne sytuacje Argentyna tworzyła dzięki jego dokładnym podaniom ;). To co robili w obronie m.in Burdisso, Milito, Zabaleta to parodia, jakim cudem ten Burdisso gra w 1 składzie ? :o Tevez zjebał karnego, ale cóż najlepszym się zdarza.

SedaN*
17-07-2011, 11:05
No.. Szkoda, bo Argentyna mogłaby wygrać gdyby w dogrywce wykorzystał sytuację Messi.

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/lionel-messi-misses-big-chance-extra-time-uruguay-13215545/

No i oczywiście Tevez, który nie trafił karnego.

'Oxidosis'
17-07-2011, 11:15
Nie moge się doczekać meczu Brazylia - Paragwaj z Robinho, Pato, Neymarem i Ganso na czele :)

Τettmeier
17-07-2011, 13:08
Byłem za Urugwajem. Widziałem tylko highlitsy. :<

Karpek II
17-07-2011, 14:25
Klęska Argentyny. Urugwaj w półfinale po rzutach karnych

I jak tam wasz karzeł z barcelony? nie spisał się coś , nie?:)!!!!!!!!!!!!!!
Pewnie nawet meczu nie oglądałeś marny hejcie. Z Argentyny właśnie najlepiej grali Messi i Higuain, ale w dwójkę meczu nie wygrają. Messi zaliczył piękną asystę, strzelił pewnie karnego, więc co miał jeszcze zrobić? : O Nie oglądałeś meczu, a się spinasz - beka. xd

Szybki jak szyba
17-07-2011, 23:27
JA MIESZKAM W KRAKOWIE AŻ OD URODZENIA WIĘC 17 LAT A KIBICUJE OD LESZCZA I NADAL ŻYJE. Nie rozumiem czemu Wy tak macie z tymi maczetami czy tam siekierami. Również dziwi mnie czemu Cray spodziewał się lepszego wyniku Śląska ;o Dundee jest słabe prawda ale to i polska liga jest buraczana (oczywiście mam na myśli całą bez wyjątków i nie ważne czy legia czy Śląsk czy Wisła czy amika)

_woto_
18-07-2011, 09:58
Nie ogladalem meczu Brazylii bo nie mam TVP sport :(
ale za to ogladalem final MS kobiet i mecz byl tez fajny. Do 117 minuty Amerykanki prowadzily 2:1 ale kapitanka Japonek trafila fajna bramke i dzieki temu remis, a potem wygrana w rzutach karnych i nieskutecznosc przy ich wykonywaniu Amerykanek jak u Brazoli

Goldi
18-07-2011, 11:27
Nieskuteczność Brazylii w karnych powiadasz ??
Ja bym to ostrzej nazwał jakoś żeby taki zespół w karnych nie potrafił nawet w światło bramki strzelić -.-

Lagga v3
18-07-2011, 11:29
WIdzieliście z jakiego klepiska karne strzelali ?XD brazylijczyk klasy światowej strzelił zamiast w piłkę z całej siły w trawę , piłka się podbijała . zenada . to juz polska ma lepsze stadiony :D

Lewy
19-07-2011, 22:40
Wisła Kraków ajeajeao :)! 2:0 i gramy dalej

Crayon
19-07-2011, 22:56
Również dziwi mnie czemu Cray spodziewał się lepszego wyniku Śląska ;o
Bo Dundee to zespół, który z Invernees potrafi wygrać 4:0, żeby w następnym meczu wyjechać z bagażem 12 goli, bo przyjechało Aberdeen, albo inny Hibernian. Liga Szkocka jest tak żenująca, że tylko Rangers i Celtic grają o mistrzostwo. I Rangersi przegrywają tylko z Celtickiem i na odwrót. Celtic przegrywa tylko z Rangersami. Przegrana z innym zespołem to wielkie zaskoczenie i niespodzianka. Dundee United jest jeszcze gorsze od swojego sąsiada Dundee FC, ale jakimś cudem gra w LE. No, ale co ja mam wiedzieć. Takie niszowe zespoły powinniśmy klepać minimum 3 bramki.

Szybki jak szyba
19-07-2011, 23:31
Sądzisz, że Polskie ekipy są lepsze? ;o
Wisła 2:0 Skonto
Z litekstem wygraliśmy 2:1 w sparingu więc sądzę, że też do przejścia.

Crayon
20-07-2011, 00:01
Od Szkockich? Siłowo na pewno nie, bo Ci piłkarze są na poziomie trzeciej ligi angielskiej, gdzie najpierw patrzy się na nogi, a potem na piłkę. Ale nie sądzę, żebyśmy byli gorsi od daremnego Dundee United, które pierwszy raz od 20 lat ma taki sezon i jak zawsze broniło się przed spadkiem tak nagle w Europejskich Pucharach gra.

Meercan
20-07-2011, 16:17
Owszem że Celtic i Rangersi rządzą w Lidze Szkockiej, ale moim zdaniem ich liga jest tak i tak lepsza od naszej i to o wiele. Mówisz że Dundee jest słabe, a Śląsk 10 lat temu przejebał tam 2-7. Liczę na to że Śląsk przejdzie dalej. Coś czuję, że będzie remis.

A co do Wisły fajnie, że przeszli do 3 rundy. Nawet jak przejebią to grają w barażach LE. Meczu nie oglądałem więc nic więcej napisać nie mogę. Z Liteksem będzie ciężko, ale myślę ze dadzą radę bo mogli trafić gorzej.

@down

Trochę pomylić się mogłem nie?

Ja to czopie napisałem w formie żartu...

Gandi Mikiel na Minie
20-07-2011, 16:28
Owszem że Celtic i Rangersi rządzą w Lidze Szkockiej, ale moim zdaniem ich liga jest tak i tak lepsza od naszej i to o wiele. Mówisz że Dundee jest słabe, a Śląsk 10 lat temu przejebał tam 2-7. Liczę na to że Śląsk przejdzie dalej. Coś czuję, że będzie remis.

31 lat temu

^top
Obecna Wisła ma najlepszy skład i nawet rezerwowy skład dałby rade walczyć o miejsca pucharowe w ekstraklasie. Litex jest do ogrania, więc wierzę żę będzie awans.

^up
a ja cie tylko poprawilem debilu a nie obrażam, więc co już z pyskiem pajacu

Lewy
21-07-2011, 22:39
Śląsk Śląsk WKS!

Niesamowity mecz.Końcówka strasznie nerwowa ale udało się!.Dundee odpada!.Niesamowita druga brama dla Śląska!

SedaN*
21-07-2011, 23:13
Dudek ładnie zapierdolił : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!

Szybki jak szyba
21-07-2011, 23:35
Brawo WKS, jeszcze jakiś problem mają białostoczanie, którzy tak tu się śmiali z "marnego" Śląska i wywyższali swoją jage pod same niebiosa?

Goldi
21-07-2011, 23:55
Brawo WKS !

Gdyby Wisła zagrała w fazie grupowej LM a Śląsk w LE to było by cudownie dla polskiej piłki
Co do Legii to pewnie przejebie obywa mecze więc na nich nie stawiam ; d

Cleyu
22-07-2011, 10:05

A co do Wisły fajnie, że przeszli do 3 rundy. Nawet jak przejebią to grają w barażach LE. Meczu nie oglądałem więc nic więcej napisać nie mogę. Z Liteksem będzie ciężko, ale myślę ze dadzą radę bo mogli trafić gorzej.

@down

Trochę pomylić się mogłem nie?

No jak piłkarze wyszli na boisko najebani to co się dziwić ,że dostali 7:2 ?

@topic
Po pierwszych 6 minutach myślałem ,że już Śląsk nie masz szans na awans ,a tu jednak ;d

Midq
22-07-2011, 10:25
slask pieknie, ale co odjebali w pierwszych 5 minutach to nie rozumiem do dzisiaj XD wazne ze sie pozbierali i nadrobili, karny tez glupi ale zwyciezcow sie nie sadzi, kto w nastepnej rundzie?

Old Shidishi
22-07-2011, 16:56
Lokomotiv Sofia :) Ja jednak czekam na wtorkowy mecz Wisły, oby udało się uzyskać tam dobry rezultat przed rewanżem u siebie. Patrzac na potencjalnych rywali w IV rundzie eliminacji możemy sobie zadać pytanie - JAK NIE TERAZ TO KIEDY??
Trafić możemy na :
Ekranas Poniewież (Litwa) - BATE Borysów (Białoruś)
Glasgow Rangers (Szkocja) - Malmoe FF (Szwecja)
Maccabi Hajfa (Izrael) - NK Maribor (Słowenia)
FC Kopenhaga (Dania) - Shamrock Rovers (Irlandia)
HJK Helsinki (Finlandia) - Dinamo Zagrzeb (Chorwacja)
Jednak najpierw trzeba odprawić bułgarów co łatwe nie będzie.

Szybki jak szyba
23-07-2011, 20:28
Pogoń Szczecin 3:0 Polonia Bytom do 70 minuty
mikiel nie ma kogo pozdrowić ;o

Τettmeier
23-07-2011, 20:47
Lokomotiv Sofia :) Ja jednak czekam na wtorkowy mecz Wisły, oby udało się uzyskać tam dobry rezultat przed rewanżem u siebie. Patrzac na potencjalnych rywali w IV rundzie eliminacji możemy sobie zadać pytanie - JAK NIE TERAZ TO KIEDY??
Trafić możemy na :
Ekranas Poniewież (Litwa) - BATE Borysów (Białoruś)
Glasgow Rangers (Szkocja) - Malmoe FF (Szwecja)
Maccabi Hajfa (Izrael) - NK Maribor (Słowenia)
FC Kopenhaga (Dania) - Shamrock Rovers (Irlandia)
HJK Helsinki (Finlandia) - Dinamo Zagrzeb (Chorwacja)
Jednak najpierw trzeba odprawić bułgarów co łatwe nie będzie.

Nom.. masz 100% racji. Najciężsi do przejścia potencjalni to Kopenhaga lub Rangersi, ale i oni są do pokonania... Liczę na Wiślaków bo mamy(my, Polacy) wielką szansę na awans do piłkarskiej elity. Wtedy pojawią się u nas większe pieniądze, a co za tym idzie lepsi piłkarze, którzy w przyszłości mogą pokazać wiele w Europie! Liczę na Białą Gwiazdę..:)

Crayon
23-07-2011, 22:05
Zagrzeb i Malmo'e też są trudnymi przeciwnikami. Niezależnie na kogo trafi Wisła - będzie mieć problem

Szybki jak szyba
23-07-2011, 22:31
Wisła trafiła na liteks i już ma problem a my się o lidze mistrzów rozpisujemy i analizujemy potencjalnych rywali haha

@beka drużyna, która nic nie osiągnęła w lidze cypryjskiej od 20 lat wyjebała lecha 2:1 ;ddddd

Lewy
23-07-2011, 23:44
Ja wszystko rozumiem ale... Gdzie mój szalik? :D

Wracając do tematu.Mam już bilet na mecz wyjazdowy w Warszawie w piątek :)

Τettmeier
24-07-2011, 20:29
FT Wisla Plock [1 - 0] Piast Gliwice

Inauguracja nasza ;] skocze na następny mecz po 16 sierpnia... kumple mnie ciagnęli ale nie mogłem dziś :( ZKS !

Pitekk
24-07-2011, 23:17
Trochę gorzej wypadła inauguracja w Bydgoszczy.
Zawisza - Sandecja 1:1

Na trybunach zasiadło ok. 6 tys fanów (ok. 70 Sandecji) choć mogłoby być ich więcej ,gdyby nie wieczny problem z trwaniem wydawania biletów przez co części ludzi nie było pisane obejrzeć meczu (choć wałkuje się od pół roku żeby kupować w przedsprzedaży) , to i tak była to największa frekwencja 1 kolejki ligowej.
Doping stał na dosyć dobrym poziomie, niestety niezbyt wyszła kartoniada symbolizująca daty 1998 i 2011 czyli lata spadku i powrotu do 1 ligi.

Piłkarsko mecz mógł się podobać było dosyć dużo okazji, mimo tego że część Naszych zawodników zagrała dopiero 1 mecz razem ze sobą to pokazali się z bardzo dobrej strony. W końcu prowadzić do 85 min z faworytem do awansu, na pewno słabym wynikiem jak na beniaminka nie jest. Najlepszym zawodnikiem bez dyskusji Adrian Błąd , tak zapierdalającego skrzydłowego nigdy nie widziałem.

Następna kolejka to trudny wyjazd do Niecieczy do jednej z najsilniejszych drużyn tej ligi. Może być ciekawie

Wraz z upływem czasu zgranie zawodników będzie wzrastać przez co możemy nieźle namieszać w lidze. Bo skład na papierze wygląda obiecująco

Lewy
24-07-2011, 23:34
Następna kolejka to trudny wyjazd do Niecieczy do jednej z najsilniejszych drużyn tej ligi. Może być ciekawie

Wyczuwam lekką ironię w tym zdaniu :).Nieciecza silna drużyna ligi? :O

Pitekk
24-07-2011, 23:49
Wyczuwam lekką ironię w tym zdaniu :).Nieciecza silna drużyna ligi? :O

To wcale nie ironia xd. W pierwszym meczu ograli na wyjeździe z drużyną która dosyć głośno mówi o tym że chcą awansować w tym roku.
Kilka ciekawych transferów z ekstraklasy typu Drozdowicz,Biskup, Pawlusinski itp.
Do tego interesujący trener Radolsky ( ten co kiedyś prowadził Groclin w UEFA). A dodatkowo płacone dosyć duże pensje jak na 1 ligę.

Nie mówię że będą walczyć o awans bo w to nie wierze, Nazwiska nie grają a w dodatku niektórym z powodu tak dużych "kominów płacowych" pewnie nie będzie się chciało zapierdalać. Ale będą drużyną która może pourywać punkty faworytom.

Na pewno będziemy jechać po zwycięstwo bo tylko tak można osiągnąć spokojne utrzymanie się w lidze.

_woto_
25-07-2011, 09:25
Chinole mysla ze sa fajni
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7k3ixAmwUDY#at=85

Τettmeier
25-07-2011, 09:32
4800 u nas ludzi było ; d, Piast jeden strzał na bramkę przez 90 minut. No ładnie. :)

Szybki jak szyba
25-07-2011, 14:54
cray zamknij temad bo nie żyjesz.

@t
Każdy skośniak 150cm wzrostu wagi tyle co tony soprano pewno (55kg) więc kto jak kto ale oni cwaniakować nie powinni xd

Jutro Wisła z liteksem!

Mikiel Gorące Wersy Płoną
25-07-2011, 14:55
dobrze że puszczą w normalnym polsacie mecz Wisły bo już zaczynało mnie to wkurwiac, mecz Śląska też w otwartym, beka że Legii nie psuzczą bo nie mogą się dogadać z turkami heheh

Cleyu
25-07-2011, 20:11
http://www.pzpn.pl/index.php/Federacja/Aktualnosci/Decyzje-Komisji-Odwolawczej-ds.-Licencji2

Hehs ;)

Będzie ktoś na meczu Podbeskidze-Jagiellonia ?

Pitekk
25-07-2011, 20:58
I już policja mąci.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/07/25/mecz-zawisza-olimpia-elblag-bez-udzialu-publicznosci/

Szybki jak szyba
25-07-2011, 22:01
http://www.youtube.com/watch?v=CGRiKazSxhU&feature=feedrec_grec_index

Meercan
25-07-2011, 22:38
W piątek ekstraklasaaa je wreszcie bo nudy były już w chuj. Na początek ŁKS znając "najlepszego" trenera w Ekstraklasie czyli Jose Maria Bakero to wypierdoli taki skład że ***** Sagan hat tricka wpierdoli.

A co do I ligi na papierze najlepszy skład ma Warta. Tylko ten trener to jakiś ***** kolega Bakera, bo kombinuje tak że chuj. Moim zdaniem chociaż to początek obstawiam że za rok do ekstraklasy awansuje Warta i Pogoń. Wydaje mi się że dużym zaskoczeniem będzie Olimpia Grudziądz i uplasuje się tak w połowie tabeli.

@down
Owszem nie jeżdżę na wyjazdy, ale u siebie nie jestem na każdym, ponieważ sam trenuję i mam mecze i nie mam czasu, ale jeśli tylko mam czas to idę.

Lewy
25-07-2011, 23:02
W piątek ekstraklasaaa je wreszcie bo nudy były już w chuj. Na początek ŁKS znając "najlepszego" trenera w Ekstraklasie czyli Jose Maria Bakero to wypierdoli taki skład że ***** Sagan hat tricka wpierdoli

I tak nie chodzisz a tym bardziej nie jeździsz...

@Pitekk
Nie mają podstaw żeby zamknąć stadion :).Także mecz będzie z kibicami (Chociaż w naszym kraju wszystko jest możliwe)

Szybki jak szyba
26-07-2011, 20:17
***** ten jebany norweg powinien do swojego jebanego kraju spierdalać 90 osób ktoś zajebał a ten cwel do bułgarii sędziować przyjeżdża no chuj mnie strzeli widać chyba jeszcze w żałobie jest bo sędziuje jakby mu było wszystko jedno. Karny dla Wisły niepodyktowanya faule i spalone to se z pizdy wyciągają no ja jebie do tego gol w ostatniej akcji 1 połowy...

@edit
2:1 ja jebie ;dddddddddddddddddddd

⊕ Cineczeq ⊕
26-07-2011, 21:53
http://www.pzpn.pl/index.php/Federacja/Aktualnosci/Decyzje-Komisji-Odwolawczej-ds.-Licencji2

Hehs ;)

Będzie ktoś na meczu Podbeskidze-Jagiellonia ?

Ja. Ale nie wiadomo czy na stadion dotrzemy.
Btw gratulacje dla Wisły.

Τettmeier
26-07-2011, 22:14
Btw gratulacje dla Wisły.
Gratulacje dla Jagi, ach ten Irtysz

⊕ Cineczeq ⊕
26-07-2011, 22:37
Gratulacje dla Jagi, ach ten Irtysz

Wyjazdy byłyby całkiem fajne, gdyby nie te mecze. ;)

Lewy
26-07-2011, 22:51
Cineq kuźwa będzie otwarty sektor u was :D.Zawitam jako pierwszy tzn. Lechia :).Mam już info co do wyjazdu do Białegostoku ale nie będę go tu przytaczał

⊕ Cineczeq ⊕
26-07-2011, 23:03
Ta. Na dodatek dość fajny sektor gości, były rodzinny. Co prawda mamy tylko 4800 miejsc, ale pewnie i tak nie wykorzystamy wszystkich przez różnego rodzaju akcje.

Neko^
28-07-2011, 23:23
Dziś na popołudniowy treningu Zawiszy pojawił się nowy zawodnik, Kameruńczyk Dominique Wassi.
Wassi ma 21 lata, jest wychowankiem szkółki piłkarskiej FC Schalke 04 Gelsenkirchen

No prosze jestem pod wrażeniem :)

Τettmeier
29-07-2011, 20:15
Na wyjeździe z Sandecją 1:3, ładnie, chyba 6 pkt

@ŁKS w dupę od Lecha 0:5 Rudnevs hat-trick a nawet może 4 bramki. Oglądałem od 15 do 30 minuty xd git

Szybki jak szyba
29-07-2011, 20:43
amika rozjebała ale i tak spadną z ligi wierze

Pitekk
29-07-2011, 21:23
Dziś na popołudniowy treningu Zawiszy pojawił się nowy zawodnik, Kameruńczyk Dominique Wassi.
Wassi ma 21 lata, jest wychowankiem szkółki piłkarskiej FC Schalke 04 Gelsenkirchen

No prosze jestem pod wrażeniem :)

Weź jakimiś ogórkami z Schalke się nie spuszczaj, gdyby był taki dobry to na pewno nie grałby w Polsce a tym bardziej 1 lidze.

ŁKS-Lech 0:5
Ciężko skomentować taki mecz, gra Łodzian momentami zła nie była, Wyparło za bardzo co bronić nie miał. Przy każdym golu nie miał nic do gadania a 5 bramki być nie powinno bo całym obwodem ta piłka nie przeszła.
Szkoda że mecz rozgrywany w Bełchatowie a nie w Łodzi.

Ale za to cieszy remis arki i pogoni xd.

Lagga v3
29-07-2011, 22:21
ŁKS-Lech 0:5
Ciężko skomentować taki mecz, gra Łodzian momentami zła nie była, Wyparło za bardzo co bronić nie miał. Przy każdym golu nie miał nic do gadania a 5 bramki być nie powinno bo całym obwodem ta piłka nie przeszła.
Szkoda że mecz rozgrywany w Bełchatowie a nie w Łodzi.

Ale za to cieszy remis arki i pogoni xd.

Mimo wyniku myślę , że Łodzianie źle się nie zaprezentowali . Zagrali tak jak w 1 lidze . Niestety na drużyny z ekstraklasy to zbyt mało .

Jedyne co mogę powiedzieć to to , że jest mi przykro z tak wysokiej przegranej ; /

Widzę lewy , że też nie masz się z czego cieszyć ; /

Lewy
30-07-2011, 18:45
Zapewne większość czekała na moje relacje a jako że sezon się zaczął to i wyjazdy :)

29.07.11 Polonia Warszawa - Lechia Gdańsk 1:0

Czekałem z niecierpliwością na ten wyjazd.Ciśnienie było po przerwie w jeżdżeniu trwającej trzy miesiące :).Tym razem mogliśmy normalnie jechać mimo że dzień wcześniej pewna gazeta szukała afery jakoby Policja nie zgadzała się na wpuszczeniu kibiców na mecz argumentując to pracami budowlanymi na stadionie.Paranoja w wykonaniu służb mundurowych i histeryzowania gazet jednak mimo to klub Polonia odwołał się od decyzji, którą rozpatrzono tym razem pozytywnie więc mogliśmy ruszać.Wyruszyłem z domu rankiem by jeszcze ustawić się ze znajomymi, którzy też się wybierali na mecz i razem trochę po godzinie 10 docieramy na miejsce zbiórki.Odjazd w kierunku Warszawy nastąpił chwilę po 11.W czasie drogi nic specjalnego się nie działo.Warto odnotować postój w Płońsku gdy w Biedronce trafił nam się koleś w koszulce Legii.Zarzekał się że na mecze nie chodzi :).Co się z nim stało nie wiem bo wyszedłem ze sklepu a pod Biedronką już stała lodówa ;).Przed wjazdem do stolicy zaczęło się już standardowe w tym miejscu trzepanie.Chodził koleś z kamerą po autokarach i filmował wszystkich.Dojeżdżamy do Warszawy na 2,5h przed meczem.Wejście sprawne ale i tak woła o pomstę do nieba.Sprawdzanie na liście potem pokazać dowód z obu stron do 2 kamer + jeszcze robienie zdjęć dowodu i standardowe dokładne przeszukanie).Wszyscy chętni znaleźli się na sektorze przed meczem (nawet ci co dojeżdżali autami).W trakcie meczu na sektorze trwa zabawa na całego.Doping na dwie strony klatki,zabawa bez koszulek,skakanie aż się trzęsie ta prowizoryczna trybuna.Słychać nas było nawet w TV mimo że gospodarze mieli dach a my nie czyli doping bardzo dobry (dla mnie najlepszy od czasu wyjazdu do Lubina).Każdy się bawił i każdy dawał z siebie wszystko!.Niestety do pełni szczęścia zabrakło tylko zwycięstwa.Jak na prawdziwych fanatyków przystało odśpiewaliśmy "Czy wygrywasz czy nie...".Jednak dla mnie wynik na tym wyjeździe był sprawą drugorzędną :).Po meczu trzymani jesteśmy jeszcze 30 min po czym udajemy się do autokarów, które odjeżdżają w stronę Gdańska.W domu jestem o godz. 6:30

Podsumowując wyjazd bardzo udany.Aż się chcę jeździć dalej by przeżyć niezapomniane chwile :).A już za tydzień być może powtórka z rozrywki na trybunach i mam nadzieję że zwycięstwo ponieważ jedziemy do Białegostoku! :).

A na koniec.Lechii na sektorze 247 osób z czterema flagami

http://lechia.net/images/archiwum/foto/2011_2012/2011_07_29_polonia_lechia_mati/DSC05072%20%5B800x600%5D.jpg

⊕ Cineczeq ⊕
30-07-2011, 19:16
Ciekawy jestem ile osób nie wpuszczono. Na Polonii od nas zawsze 20-30 osób. Za alko ofc.

Lewy
30-07-2011, 19:18
Ciekawy jestem ile osób nie wpuszczono. Na Polonii od nas zawsze 20-30 osób. Za alko ofc.

Zapomniałem dopisać.Nie weszła 1 osoba, która miała 1,6 promila w sobie :)

Lagga v3
30-07-2011, 22:08
Grupa H
1. Anglia
2. Czarnogóra
3. Ukraina
4. Polska
5. Mołdawia
6. San Marino

Myślę , że będzie ciężko , Anglia nie do przejścia na 100%; p

Crayon
30-07-2011, 23:07
Ty pierniczysz głupoty. Anglia to nie jest zespół, tylko zbieranina piłkarzy urodzonych w Anglii. Oni od kilku(nastu?) sezonów nie są w stanie złożyć z siebie zgranego kolektywu, mimo że są krajem z najsilniejszą ligą na świecie. Myślisz dlaczego Scholes, Neville i kilku innych zrezygnowało z gry w reprezentacji na rzecz swojego klubu? Bo to nie była drużyna. Tam niektórzy piłkarze specjalnie woleli zagrać crossa na 80 metrów, tylko po to, żeby się popisać, zamiast zagrać prostą piłkę po ziemi do partnera obok. Zbieranina indywiduów. Capello to dobry trener, ale nie jest w stanie takie charaktery jak Anglicy utrzymać na wodzy. Im trzeba Hiddinka, albo innego człowieka, który da w pysk za niesubordynację. Anglia jest do przejścia, tak samo jak reszta zespołów. Wystarczy uwierzyć w siebie i zagrać odpowiednio.

⊕ Cineczeq ⊕
30-07-2011, 23:36
Ale i tak grupa śmierci. No może brakuje Księżyca.

Azbest on de tour
31-07-2011, 17:35
Anglia to nie jest zespół, tylko zbieranina piłkarzy urodzonych w Anglii.

co nie zmienia faktu ze przejezdzali i beda sie przejezdzac po nas az milo

Lagga v3
31-07-2011, 19:09
mimo że są krajem z najsilniejszą ligą na świecie.

tylko ilu Anglików gra w takim Manchesterze , Chelsea czy Arsenalu ?: >

to i tak nie zmienia faktu , że Polska nie ma najmniejszych szans na pokonanie Anglii .

Saio
31-07-2011, 19:28
Barcelona przegrała na wyjezdzie z MU

Manchaster United vs Barcelona 2:1
z Chivasem ebdzie lepiej

_woto_
31-07-2011, 19:29
No co do grupy to i tak my z Anglia nie jestesmy faworytami. Chociaz mam nadzieje, ze w jakis sposob uda nam sie awansowac i poogladac naszych w 2014

Crayon
31-07-2011, 22:52
tylko ilu Anglików gra w takim Manchesterze , Chelsea czy Arsenalu ?: >
Rozumiem, że nie za bardzo się znasz i nie wiesz, że w United i Chelsea o sile zespołu decydują właśnie Anglicy(vide obrońcy, środek pomocy). Arsenal fakt - sama kolonia francuska, ale jaki szkoleniowiec, tacy piłkarze : D

Anglia jest do przejścia, tak jak każdy zespół w tej grupie. Wystarczy walczyć i zesrać się, a nie dać się

Kosik Czarny 2v0
01-08-2011, 00:18
Będąc dziś w Multikinie z dziewczyną ujrzałem Kamila Jelenia stojącego w krótkich spodenkach i obcisłej bluzeczce w drzwiach gdzieś na kogoś czekał czy coś potem poszedł dalej i już więcej go nie widziałem ;] ale podziw wybrać się na deszcz i 14 stopniową pogodę w takim ubranku :D

Jest to zawodnik ME Wisły Kraków.

SedaN*
01-08-2011, 10:53
Anglicy przecież w ostatnich latach grają strasznie miernie na ME i MŚ, bo tak jak ktoś napisał wyżej - są tam same indywidualności a nie drużyna. Więc jak się Polska spręży to może chociaż remis ugra? Zresztą o czym my gadamy.. Przed nami MŚ POLSKA - UKRAINA : D

_woto_
01-08-2011, 12:28
MŚ POLSKA - UKRAINA : D

a nie czasem ME? :D
nhsaddjksa

Meercan
01-08-2011, 13:23
Jak czytam te komentarze, że z Anglią nie mam żadnych szans to mnie kurwica bierze. Szwajcaria pokonała na MŚ Hiszpanie to i my możemy pokonać Anglię. Przecież oni nic nie grają specjalnego. Stanąć w defensywie zrobić z 3 poważne kontry jedną lub dwie wykorzystać i mecz można wygrać. Lech pokonał MC to i Polska może pokonać Anglię. Więc dajmy naszym grajkom więcej nadziei na to że zagrają na MS 2014. :D

@down
Podbeskidzie wyrwie jeszcze nie jedne punkty w ostatnich minutach meczu.

Old Shidishi
01-08-2011, 21:20
Podbeskidzie pokazało, że trzeba walczyć do końca :) Zajebista pogoń i remis z Jagą 2:2 :)

_woto_
03-08-2011, 15:22
No to polska repra przez 6 miechow bedzie grala nie wiem kim w obronie?

bydle_
03-08-2011, 18:31
No to polska repra przez 6 miechow bedzie grala nie wiem kim w obronie?

Jak dla mnie to mógłby grać spokojnie Wasilewski póki co zamiast Piszczka.

_woto_
03-08-2011, 19:05

Wasilewski stracil miejsce w 1 skladzie w swoim klubie wiec raczej Smuda go nie wezmie

Crayon
03-08-2011, 23:53
Banda kretynów w tym PZPNie. Zawieszają aktualnie najlepszego obrońcę mającego polski paszport, bo w momencie, gdy miał naście lat przyszło do niego kilku starszych i powiedzieli mu, że jak się nie zrzuci z nimi, to już nie pogra i będzie miał pozamiatane w klubie. Co miał biedak zrobić? Postawić się? I grałby teraz w jakiejś Niecieczy, albo innej Stali Sanok, a nie w BVB

Kamor zabił Papkina
04-08-2011, 08:05
ładnie wisła prze do przodu

Azbezd
04-08-2011, 13:13

przecie smuda ma na niego wiecznie wyjebane

pewnie wezmie tego ogorka z cracovii

Lagga v3
05-08-2011, 08:17
potencjalni rywale : Sevilla FC, AS Roma, Tottenham Hotspur, PSV Eindhoven, Atletico Madryt, Sporting Lizbona, SC Braga, Schalke 04, Dynamo Kijów, Panathinaikos Ateny, Glasgow Rangers, Spartak Moskwa, Paris Saint-Germain, AZ Alkmaar, Anderlecht Bruksela, Fulham Londyn, Celtic Glasgow, Besiktas Stambuł, Hapoel Tel-Awiw, Metalist Charków, Standard Liege, Club Brugge, AEK Ateny, Sparta Praga, Steaua Bukareszt, Athletic Bilbao, Lazio Rzym, Dinamo Bukareszt, FC Salzburg, Rosenborg Trondheim, Lokomotiw Moskwa, PAOK Saloniki, Birmingham City, Stoke City, Stade Rennais, Austria Wiedeń, Rapid Bukareszt, Partizan Belgrad.

papa .

SedaN*
05-08-2011, 10:21
Legia może wpaść na: Tottenham Hotspur, Spartak Moskwa, Hapoel Tel-Aawiw, Athletic Bilbao, PAOK FC

Śląsk może wpaść na: PSV Eindhoven, Dynamo Kijów, Celtic FC, S.S. Lazio, Birmingham City, Rapid Bukareszt.

NO TO PRZYPAŁ. hahahahaha xd

Azbezd
05-08-2011, 11:21
ojtam kraczesz

jak im tak dobrze w tym roku idzie, to czemu ma dalej nie isc?

Lagga v3
05-08-2011, 12:08
wisła - apoel

trafiliśmy najlepiej :D

losowanie na eurosporcie .

Kosik Czarny 2v0
05-08-2011, 13:48
;];;];]; No to Wisła musi przejść nie ma innej opcji ;]];];];]; :)

_woto_
05-08-2011, 13:52
Legia ze Spartakiem:rolleyes:

Dabliu Ki Es Slask Wroclaw vs Rapid Bukareszt

Lagga v3
05-08-2011, 13:53
No ! Śląsk trafił najlepiej jak mógł ! rapid :) .

Współczuję Legii , ze spartakiem może być lipa ;

Lewy
05-08-2011, 20:05
Patrząc na ostatnie wyniki Spartaka to rewelacji nie ma.Ale Legia jak będzie tak grać jak wczoraj to umoczy.Moim zdaniem wszyscy powinni wejść do grup :)

Jutro Jagiellonia - Lechia Gdańsk.Będzie ciekawie bo niezły ciśnienie z obu stron jest na ten mecz :D

⊕ Cineczeq ⊕
05-08-2011, 21:09
Bardziej od meczu interesuje mnie to, co będę robił po meczu. : /

Jak tam po wyjeździe?

Lewy
08-08-2011, 01:33
06.08.2011 Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk 2:1

Druga kolejka Ekstraklasy i druga porażka.Niezły start nie ma co :).To już czwarta porażka z rzędu wliczając dwa ostatnie mecze z poprzedniego sezonu.Przejdźmy jednak do głównego tematu tej relacji :).Mecz wzbudzał duże zainteresowanie dlatego ze względu na małą ilość biletów trzeba było zrobić selekcję.W pierwszy dzień zapisów bilety były dla tych, którzy mieli m.in. 6 wyjazdów zaliczonych w tamtym sezonie.Jednak mimo to że do otwartej sprzedaży trafiło kilkanaście wejściówek to jakoś one zejść nie mogły.Przejdźmy już do wyjazdu.Z Gdańska wyruszamy wczesnym rankiem by wszyscy zdążyli wejść na mecz.Jako że byliśmy pierwsi, którzy "na legalu" zasiądą w sektorze gości w Białymstoku to nie wiedzieliśmy czy będzie normalne wejście czy utrudnianie na każdym kroku.Ale o tym później.O dziwo szybko wyjeżdżamy z miasta co jest dobrym wynikiem bo musimy się wyrobić na czas.Droga mija jako tako przy dobrej atmosferze.Cyrk zaczyna się 10km przed Łomżą gdzie policja trzepie autokar, kameruje osoby z dowodem w ręku + szuka na liście wyjazdowej.Powód kontroli był taki że kogoś niby tam poszukują :).Autokary były brane na kontrolę osobno, każdy mniej więcej po 10 minut.Uwijamy się w jakieś 30 min i jedziemy dalej.Trzeba zaznaczyć że drogi na Warmii i Podlasiu to chyba jakiś żart.Jedzie się lasem to drogą niewiele większa niż szerokość autokaru.Mijanie było takie że ktoś musiał zjechać z drogi byśmy my przejechali :).Na ogół dziura na dziurze.W drodze na Białystok zaczynały wyglądać jakoś normalnie (ale tylko na tych głównych drogach :) ).Krajobraz też ciekawy bo same pola i uprawy, które generalnie się trzymały aż do Białegostoku.Jakieś 20km przed celem zaczęły się jaja.Policja zamiast puścić nas na krajową "ósemkę" w kierunku miasta to zbacza z trasy i ciągnie nas przez jakieś wioski dookoła miasta.Chyba z 30 minut tak krążyliśmy.Chwilowy postój przed miastem spowodowany tym że przed sektorem niby 1 autokar może zaparkować więc znów pojedynczo czyli jak pierwszy autokar dojedzie pod stadion to następny może ruszać.Głupota no ale cóż poradzić.Od tej strony jak wjechaliśmy to stadion dosyć blisko wyjazdu z miasta się znajduję (Nieopodal jest stacja kolejowa "Białystok Stadion".Wejście o dziwo bardzo sprawne.Sprawdzanie biletu i nazwiska na liście, potem przeszukanie by następnie z dowodem w ręku uśmiech do kamery.Ktoś tam wyrywkowo jest sprawdzany alkomatem ale nikogo nie złapali więc wszyscy co chcą wchodzą.Melduje się na sektorze 30 minut przed meczem.Wraz z pierwszym gwizdkiem ruszamy z dopingiem tak jak i gospodarze.W 7 minucie meczu pada bramka dla nas więc radość ogromna i perspektywa wygranej na wyjeździe (ostatnia taka miała miejsce z Polonią Warszawa 7.11.2010).W 15 minucie zaczął się festiwal bluzgów w obie strony.Po następnych 10 minutach w młynie Jagiellonii zaczął się cyrk.Policja wkracza im na sektor i próbuje ściągnąć gniazdowego co spotyka się z naszą reakcją i skandowaniem "Zostaw Kibica" czy "Piłka nożna dla kibiców".Oczywiście nie zabrakło również pozdrowień dla miłościwego nam premiera.W czasie przerwy dociera nasza ekipa samochodowa i już w całości jesteśmy na sektorze.Prowadzimy dobry doping i słychać nas ponoć w TV.Atutem jest też to że gospodarze opuścili swoje miejsca i wyszli ze stadionu (ale tylko młyn bo pikniki zostały).Mecz kończy się naszą porażką 2:1.Szybkie wyjście ze stadionu i udajemy się w drogę powrotną do Gdańska.W powrocie mniej więcej ze 20km za Białymstokiem dochodzi do stłuczki autokarów, która wyglądała dosyć groźnie jednak nic nikomu się nie stało.W tym czasie paru chłopaków przyniosło z pobliskiej gospody słoik ogórków a na odjazd gospodarz przyniósł nam kompot w butelce :).Dalsza droga już bez rewelacji.Dzięki rewelacyjnej policji nie wiadomo czemu zamiast udać się prosto do Gdańska jedziemy drogą na Warszawę.Dopiero po jakimś czasie zjeżdżamy w kierunku Ostrołęki.Opóźnienie było duże bo jechaliśmy okrężną, dłuższą drogą.Potem postój na jakiejś stacji i jedziemy dalej.Przed 4 rano meldujemy się w Gdańsku a ja chwilę po 5 docieram do domu :)

Podsumowując.W Białymstoku melduje się 257 kibiców Lechii.

http://www.lechia.net/images/archiwum/foto/2011_2012/2011_08_06_jagiellonia_lechia_koniu/DSCF2570%20%5B800x600%5D.jpg

Następny wyjazd jest na krakowską Wisłę ale to dopiero pod koniec sierpnia :).

Lagga v3
08-08-2011, 08:50
2 mecze 2 porażki , to co ma powiedzieć Łks?

1 kolejka trudny mecz z Lechem
2 kolejka mecz ze śląskiem
3 kolejka mecz z polonią
4. kolejka mecz z lechią
5 kolejka mecz z legią

no ***** fajny terminarz nie:>?
w dodatku kłopoty ze stadionem , zjebany trener. będzie ciężko utrzymać się w ekstraklasie .

Old Shidishi
08-08-2011, 11:31
06.08.2011 Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk 1:2

Druga kolejka Ekstraklasy i druga porażka.Niezły start nie ma co :).To już czwarta porażka z rzędu wliczając dwa ostatnie mecze z poprzedniego sezonu.Przejdźmy jednak do głównego tematu tej relacji :).Mecz wzbudzał duże zainteresowanie dlatego ze względu na małą ilość biletów trzeba było zrobić selekcję.W pierwszy dzień zapisów bilety były dla tych, którzy mieli m.in. 6 wyjazdów zaliczonych w tamtym sezonie.Jednak mimo to że do otwartej sprzedaży trafiło kilkanaście wejściówek to jakoś one zejść nie mogły.Przejdźmy już do wyjazdu.Z Gdańska wyruszamy wczesnym rankiem by wszyscy zdążyli wejść na mecz.Jako że byliśmy pierwsi, którzy "na legalu" zasiądą w sektorze gości w Białymstoku to nie wiedzieliśmy czy będzie normalne wejście czy utrudnianie na każdym kroku.Ale o tym później.O dziwo szybko wyjeżdżamy z miasta co jest dobrym wynikiem bo musimy się wyrobić na czas.Droga mija jako tako przy dobrej atmosferze.Cyrk zaczyna się 10km przed Łomżą gdzie policja trzepie autokar, kameruje osoby z dowodem w ręku + szuka na liście wyjazdowej.Powód kontroli był taki że kogoś niby tam poszukują :).Autokary były brane na kontrolę osobno, każdy mniej więcej po 10 minut.Uwijamy się w jakieś 30 min i jedziemy dalej.Trzeba zaznaczyć że drogi na Warmii i Podlasiu to chyba jakiś żart.Jedzie się lasem to drogą niewiele większa niż szerokość autokaru.Mijanie było takie że ktoś musiał zjechać z drogi byśmy my przejechali :).Na ogół dziura na dziurze.W drodze na Białystok zaczynały wyglądać jakoś normalnie (ale tylko na tych głównych drogach :) ).Krajobraz też ciekawy bo same pola i uprawy, które generalnie się trzymały aż do Białegostoku.Jakieś 20km przed celem zaczęły się jaja.Policja zamiast puścić nas na krajową "ósemkę" w kierunku miasta to zbacza z trasy i ciągnie nas przez jakieś wioski dookoła miasta.Chyba z 30 minut tak krążyliśmy.Chwilowy postój przed miastem spowodowany tym że przed sektorem niby 1 autokar może zaparkować więc znów pojedynczo czyli jak pierwszy autokar dojedzie pod stadion to następny może ruszać.Głupota no ale cóż poradzić.Od tej strony jak wjechaliśmy to stadion dosyć blisko wyjazdu z miasta się znajduję (Nieopodal jest stacja kolejowa "Białystok Stadion".Wejście o dziwo bardzo sprawne.Sprawdzanie biletu i nazwiska na liście, potem przeszukanie by następnie z dowodem w ręku uśmiech do kamery.Ktoś tam wyrywkowo jest sprawdzany alkomatem ale nikogo nie złapali więc wszyscy co chcą wchodzą.Melduje się na sektorze 30 minut przed meczem.Wraz z pierwszym gwizdkiem ruszamy z dopingiem tak jak i gospodarze.W 7 minucie meczu pada bramka dla nas więc radość ogromna i perspektywa wygranej na wyjeździe (ostatnia taka miała miejsce z Polonią Warszawa 7.11.2010).W 15 minucie zaczął się festiwal bluzgów w obie strony.Po następnych 10 minutach w młynie Jagiellonii zaczął się cyrk.Policja wkracza im na sektor i próbuje ściągnąć gniazdowego co spotyka się z naszą reakcją i skandowaniem "Zostaw Kibica" czy "Piłka nożna dla kibiców".Oczywiście nie zabrakło również pozdrowień dla miłościwego nam premiera.W czasie przerwy dociera nasza ekipa samochodowa i już w całości jesteśmy na sektorze.Prowadzimy dobry doping i słychać nas ponoć w TV.Atutem jest też to że gospodarze opuścili swoje miejsca i wyszli ze stadionu (ale tylko młyn bo pikniki zostały).Mecz kończy się naszą porażką 2:1.Szybkie wyjście ze stadionu i udajemy się w drogę powrotną do Gdańska.W powrocie mniej więcej ze 20km za Białymstokiem dochodzi do stłuczki autokarów, która wyglądała dosyć groźnie jednak nic nikomu się nie stało.W tym czasie paru chłopaków przyniosło z pobliskiej gospody słoik ogórków a na odjazd gospodarz przyniósł nam kompot w butelce :).Dalsza droga już bez rewelacji.Dzięki rewelacyjnej policji nie wiadomo czemu zamiast udać się prosto do Gdańska jedziemy drogą na Warszawę.Dopiero po jakimś czasie zjeżdżamy w kierunku Ostrołęki.Opóźnienie było duże bo jechaliśmy okrężną, dłuższą drogą.Potem postój na jakiejś stacji i jedziemy dalej.Przed 4 rano meldujemy się w Gdańsku a ja chwilę po 5 docieram do domu :)

Podsumowując.W Białymstoku melduje się 257 kibiców Lechii.

http://lechia.net/images/archiwum/foto/2011_2012/2011_08_06_jagiellonia_lechia_koniu/DSCF2570%20%5B800x600%5D.jpg

Następny wyjazd jest na krakowską Wisłę ale to dopiero pod koniec sierpnia :).

Spoko tam macie. Nawet wasi kochani piłkarze wam nie podziękowali za przybycie i "doping", którego jak dobrze uznał komentator C+sport nie było w ogóle słychać :)

Lewy
08-08-2011, 11:56
Dobrze wiedzieć.Jakoś inni znajomi co oglądali mówili że doping bardzo dobrze słychać.Gospodarze również słyszeli o czym świadczył gwizdy.Chyba tylko jedynie ty nie słyszałeś haha :)

Old Shidishi
08-08-2011, 12:59
Chyba sobie typ komentujący jaj nie robi i mówi jak było na stadionie. Szczerze to ja nie pamiętam kto głośniej tam dopingował nie zwróciłem poprostu uwagi :)

Lewy
08-08-2011, 13:06
Chyba sobie typ komentujący jaj nie robi i mówi jak było na stadionie. Szczerze to ja nie pamiętam kto głośniej tam dopingował nie zwróciłem poprostu uwagi :)

Typ komentujący zazwyczaj ma w dupie to co się dzieje na trybunach.Nawet nie wspomniał co się działo na sektorze Jagiellonii.

⊕ Cineczeq ⊕
10-08-2011, 00:13
Doping do 35 minuty z naszej strony konkretny, przez przyłączenie się weteranów z pikników. Potem hryja.
Musiałem zostać organizacyjnie po meczu, do końca obok stadionu.
Wasz doping faktycznie głośny, niósł się przez całą ulicę. Trochę zniesmaczony byłem tym 'gramy u siebie'. Wiadomo, przestaliśmy dopingować, bo zawinęli całkiem niekumatego kibica. Tuż po wyjściu trzeba było również przekazać ludziom, żeby jak najszybciej opuścili okolicę stadionu, gdyż dostaliśmy cynk, że ponad 16 kabaryn w tym armatka wodna jedzie z pobliskiej miejscowości. To tyle ode mnie z dopełnienia relacji.

_woto_
10-08-2011, 10:40
http://www.youtube.com/watch?v=_yaWLEfvyFw&feature=topvideos_sports

Devixx
14-08-2011, 23:04
Do przerwy Barcelona prowadzi 2;1 z Realem Madryt na Santiago Bernabeu w Superpucharze Hiszpanii.

Do końca spotkania wynik remisowy 2;2.

Gole strzelili; M.Özil, 13 minuta (0-1), D.Villa, 36 minuta (1-1), L.Messi, 45+1 minuta (1-2), X.Alonso, 54 minuta (2-2).

DonVasyl
15-08-2011, 08:26
kto zgadnie o jaki zespół mi chodzi ma metafizycznego plusa

0-11

Dobre staty, ale wg info na onet celują w środek tabeli.

_woto_
15-08-2011, 09:23
No mecz z Realem bardzo fajny byl. Barca troche na poczatku nie ogarniala i nie potrafila niekiedy wymienic 3 podan :eek: , a jak to powiezial komentator w Barsie nie ma 2 czy 3 skladu tam kazdy pilkarz gra klase swiatowa. Dopiero po zaje****** golu Dawida cos zaczeli kopac. Real mogl to spokojnie wygrac gdyby Benzema tylu akcji nie zmarnowal. Mam nadzieje, ze Real wyjdzie zwyciesko z tego 2 meczu.

Lagga v3
15-08-2011, 10:02
Mecz na najwyższym poziomie . Villa strzelił przepiękną bramkę . Messi , cóż odepchnął 1 zawodnika, nie będę się kłócił . Przepiękna praca pepe przy 2 golu , który zastawił się i wystawił piłkę. Powinien według mnie być karny dla realu po tym jak valdes faulował ronaldo. Barcelona totalnie zagubiona , powinna się cieszyć , że skończyło się na remisie .

'Oxidosis'
15-08-2011, 11:06
Szkoda Karima, bo gość widać, że potrafi grać w piłkę na najwyższym poziomie, ale jest słaby psychicznie, nie wytrzymuje i gubi się w najprostszych sytuacjach.

_woto_
15-08-2011, 19:38
Bye
http://www.youtube.com/watch?v=Ku-SX6uDyBQ

@down
zaplacili okup za "porwanie" wiec go dostali, a po co to juz mi to lotto

Azbezd
15-08-2011, 20:11
ale tak wlasciwie to na co im ten caly Fabregas?

Karpek II
15-08-2011, 20:54
Przez 8 lat Cesc nic nie osiągnął z Arsenalem, a w Barcelonie może wygrać pierwszy puchar już kilka dni po powrocie. xd

A Arsenal w tym sezonie max 5 miejsce w lidze i 1/8 LM. : [

'Oxidosis'
15-08-2011, 21:22
Arsenal max 1/8 LM??

Oni nawet do tego LM nie wejdą, Udine pokaże im jak się gra w piłkę.

_woto_
16-08-2011, 10:12
Ofc nie bede latwo zagrac z Wlochami. Do tego jeszcze RvP nie zagra za kartke z meczu w Barcelonie, a i Nasriego tez nie zobaczymy za krytyke sedziow podczas tego samego meczu. Ale mam nadzieje, ze przejdziemy do fazy grupowej LM.

@edit
do tego zawieszenie Songa i Gervinho na mecze z LFC i Man Utd, spoko :P
To jeszcze bardziej utrudnia sprawe. Jakby jeszcze RvP dostal kontuzji i Nasri nie zagral to w ogole by fajnie bylo co nie ? :D

@edit
narazie od 6 min 1:0 po bramce Walcotta , oks ide ogladac nara

Old Shidishi
17-08-2011, 22:50
Wisła 1:0 do przodu w 1 meczu EL. LM :) Oby w rewanżu szczeście było również z nami :)

Devixx
18-08-2011, 01:22
Barcelona 3(5):(4)2 Real Madryt

Barcelona górą, tego się spodziewałem. Chłopaki może nie grali jak na mistrzów przystali ale zagrali wystarczająco aby pokonać real. Messi bohater wieczoru, nawet bez formy ma formę strzelając 3 bramki w 2meczu. Ramos&Marcelo&Pepe&Özil&Higuain&Mourinho zero pohamowania, szacunku, honoru. Nie ma to jak przegrać z honorem i ukazać wyższość przeciwnikowi.
Możecie się spinać ale kolejny raz Barcelona udowodniła, że jest lepsza niż Real. Over'n'Out

@Splaxor
Aż tak źle nie było! Puchar nie ten :/

Splaxor
18-08-2011, 01:57
Brawa dla Barcy i sędziego. Devixx jaki puchar podniosła Barca? Taki jak mam w obrazku? Nie oglądałem ceremoni rozdania...

_woto_
18-08-2011, 08:14
Jako iz nie jestem fanem zadnej z tych druzyn to mecz byl przyzwoity. Szkoda mi Realu troche bo po cichu liczylem ze ebda karne i wygraja czy cos.
Ale nie wiem dlaczego komentatorzy cos sie pluli o zachowanie pilkarzy. Ja wlasnie czekalem na takie cos bo jest beka wtedy ;p Ciekawe co sie stalo ze Mesut dostal takiego enrage'a ( juz wiem w 0:33 sec dostaje w pysk do pedalka villi . Ogolnie oplacalo sie siedziec do 1:05, a puchar taki niesli mniejszy jakis srebrny:
http://losblancos.pl/images/dzialy/trofea/supercopa_espaya.gif
@pre edit : zapomnialem dodac ze mialem zajebista beke jak mourinho ciagnal za ucho typka xd (http://www.youtube.com/watch?v=JwwzYCK3qrU)

@edit
aaa no i zapomnialbym . graty dla wisly obym im sie udalo

@edit2
tutaj macie gole jakby ktos spal i nie ogladal
http://www.youtube.com/user/MeczLive

http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=35474
dochodzenia o bojce xd

Τettmeier
18-08-2011, 10:03
http://m.onet.pl/_m/f4a64a762e1481cab05e34d86c862966,10,1.jpg

beka

Old Shidishi
18-08-2011, 10:37
@up
Fail XD

http://www.youtube.com/watch?v=UNajyNeem3w

Polecam obejrzeć. :)

Co do meczu to pomimo jeszcze słabej kondycji połowy drużyny i zgrania potrafili opierdolić bez mydła tych madryckich kopaczy :)

SedaN*
18-08-2011, 10:44
Mourinho to jednak przechuj, palca wkładać w oko.. Aczkolwiek i tak mam do niego wielki respekt :)

W sumie to już mam dosyć tych żałosnych meczy Real - Barca. Oba kluby siebie warte, tylko psują piękno piłki nożnej w takich meczach (bo w innych jak potrafią grać z honorem to jest inna bajka). Liga hiszpańska jest dla leszczy

Lagga v3
18-08-2011, 11:06
nawet bez formy ma formę

XDDDDDDDDDDDDDD dobra beka .

@top
Mecz mi się nie podobał , brutalne faule z obu stron + te przepychanki na koniec , dno .

'Oxidosis'
18-08-2011, 11:06
Ramos&Marcelo&Pepe&Özil&Higuain&Mourinho zero pohamowania, szacunku, honoru. Nie ma to jak przegrać z honorem i ukazać wyższość przeciwnikowi.

Za to Pinto wybiegający z ławki i rzucający się do kogo popadnie, albo Villa uderzający w podbródek Ozila zachowali się całkiem ok. Cóż za hipokryta :)

Ale zamiast komentować gran derbi wieśniaków ( bo tak według mnie powinno to się nazywać ), zwrócę swoją uwagę na mecz Arsenal - Udinese, w którym Kanonierzy zwyciężają 1:0. Strasznie żałuję, bo Udinese pokazało, że bez swoich największych gwiazd ( Sancheza, Inlera czy Zapaty ) potrafi całkowicie zdominować taką drużyne jak Arsenal, który przez wiekszość spotkania bezradnie wybijał piłkę jak najdalej od swojej bramki. Żałuję także, że Udinese nie strzeliło ani jednego gola, bo jak dla mnie zasłużyli minimum na remis, a nawet na zwycięstwo. Gdyby nie Szczęsny, Arsenal prawdopodobnie mógłby się już witać z LE. Jest jeszcze rewanż, sprawa awansu jest jak najbardziej otwarta i jeżeli Arsenal nie poprawi swojej gry w obronie, będzie im ciężko o awans z drużyną, która gra bardzo techniczną piłkę ;)

//Devixx
No tak, masz rację Pinto&Villa również nie zachowali się jak przystało. ALE I TAK, to wszystko sprowokował real i 'małpka' Marcelo ;[

_woto_
18-08-2011, 11:09
@up
Do tego jeszcze dochodza kontuzje i zawieszenia na mecze z LFC i Man Utd.
:confused::confused::confused:

Karpek II
18-08-2011, 11:57
Brawa dla Barcy i sędziego. Devixx jaki puchar podniosła Barca? Taki jak mam w obrazku? Nie oglądałem ceremoni rozdania...
Ale ty jesteś żałosny. Gdzie w tym meczu niby sędziowie pomogli Barcelonie? Każda bramka prawidłowa, nie było żadnych kontrowersji, więc o chuj ci chodzi? Piszesz tak jakbyś nawet meczu nie oglądał. Po każdym przegranym meczu Realu usprawiedliwiasz się sędziami? Chuj z ciebie, nie kibic, tylko typowy madrycki troll.

Jebane prześcieradła nie umią nigdy przegrać z honorem, to dostają wścieklizny w końcówce meczu - jak zawsze. Piszecie, że "mecz wieśniaków", a kto zaczął tą spine? Gdyby nie faul sfrustrowanego Marcelo to żadnych bójek i czerwonych kartek w końcowce by nie było. Mourinho też puściły nerwy, widać po nim było jakiej padaki dostał, bo jego 'świetna taktyka' znów zawiodła (zaraz napiszecie, że on tak specjalnie robi, że specjalnie wywiera presję, że to jego taktyta i że jest geniuszem XDDDDDDDDDDD). Widać, kto daje przykład piłkarzom Realu, hehe. Najbardziej irytował mnie w tym meczu psychol Pepe, który powinien brać przez meczem środki uspokajające. Pewnie go w szkole bili jak był mały. Dopóki największy klaun Mourinho nie odejdzie z tego cyrku o nazwie "Real Madryt", to takie sytuacje będą się powtarzały co mecz.

Co do samej gry, to byłem pewien, że jeżeli Barça zagra od pierwszej minuty z Xavim i Pique to puchar powędruje do nas. Jeszcze jak Puyol wróci to w ogóle mierdy chuja zrobią i gra będzie podobna tak jak w kilku poprzednich GD, szczególnie, że Real zagrał wczoraj i w niedziele na 100% swoich możliwości, a Barça na jakieś 60%.

#edit
Najbardziej chce mi się śmiać z madryckich dzieci, którzy byli pewni zdobycia tego Pucharu przez Real i typowali wyniki po 3:0 - 5:0.

_woto_
18-08-2011, 12:27
Gdyby nie faul sfrustrowanego Marcelo to żadnych bójek i czerwonych kartek w końcowce by nie było.

Gdyby pilkarze Barcelony nie wbiegli na boisko i nie mowili jacy to oni sa pokrzywdzeni to tez by nic nie bylo. Jest faul , jest kartka, ok gramy dalej. Ale nie przeciez trzeba walczyc bo to wiecej niz klub?

#edit
Najbardziej chce mi się śmiać z madryckich dzieci, którzy byli pewni zdobycia tego Pucharu przez Real i typowali wyniki po 3:0 - 5:0.

A co robia katalonskie dzieci przed innymi meczami? haha przyganial kociol garnkowi :D

Pewnie go w szkole bili jak był mały

messi jest maly a jakos nie chodzi juz do szkoly :D a czy go bija to nie wiem

Splaxor
18-08-2011, 12:57
Ale ty jesteś żałosny. Gdzie w tym meczu niby sędziowie pomogli Barcelonie? Każda bramka prawidłowa, nie było żadnych kontrowersji, więc o chuj ci chodzi? Piszesz tak jakbyś nawet meczu nie oglądał. Po każdym przegranym meczu Realu usprawiedliwiasz się sędziami? Chuj z ciebie, nie kibic, tylko typowy madrycki troll.

Brawa dla sędziego ze względu na to, że świetnie prowadził takie spotkanie. Nie dał się ponieść emocjom i w dobrych momentach wyciągał kartki. Były dwa momenty kiedy powinny być żółtka, ale najpierw miała je dostać Barca, a potem Real. Jako, iż nie pokazał kartki zawodnikowi Barcy to i Real nie mógł dostać. Zastanawia mnie dlaczego słowo sędzia kojarzy Ci się od razu z tym, że pomaga Barcelonie?

Barca po raz kolejny pokazała przewagę nad Realem i chwała im za to. Zobaczymy co pokaże nowy sezon.

@topic
Dlaczego każdy twierdzi, że Barca jest bez formy? Dlatego, że nie potrafiła rozpykać Realu 5:0? Jeżeli Barca jest bez formy to i Real tak samo, a jak dla mnie obie drużyny musza być w formie bo przecież się zaczyna sezon. To są profesjonaliści, a nie jacyś chłopcy z łapanki.
Co do zachowania to nie będę komentował. Zdziwił mnie tylko Ozil...

@Offtop
Zacznę od tego, że Barca od kilku lat od kiedy był z nimi Ronaldinho zaczęła osiągać szczyty. Tak to w La Liga była za Realem, Valencia i Deportivo, ale oczywiście o tym sezonowcy nie wiedzą. Fakt - Barca jest teraz najlepszym klubem i sądzę, że jedynym, który może ją pokonać jest jakas z drużyn z Premiership (Manchester, Chelsea). Sam mam wielu znajomych, którzy kibicują teraz Barcelonie bo osiąga sukcesy, a wcześniej kibicowali przykładowo Ajaxowi.

@down
Nie widziałem nic na powtórkach, że dostał w pysk :)

@Do Karpek II
Jeżeli jest to mecz Barca - Real to obie drużyny grają na 110% nie ważne czy jest to początek, środek czy koniec sezonu.

_woto_
18-08-2011, 12:59
Zdziwił mnie tylko Ozil...

a jak ty bys dostal po japie to co bys robil?
dziekowal?

'Oxidosis'
18-08-2011, 13:06
Jebane prześcieradła nie umią nigdy przegrać z honorem, to dostają wścieklizny w końcówce meczu - jak zawsze. Piszecie, że "mecz wieśniaków", a kto zaczął tą spine? Gdyby nie faul sfrustrowanego Marcelo to żadnych bójek i czerwonych kartek w końcowce by nie było. Mourinho też puściły nerwy, widać po nim było jakiej padaki dostał, bo jego 'świetna taktyka' znów zawiodła (zaraz napiszecie, że on tak specjalnie robi, że specjalnie wywiera presję, że to jego taktyta i że jest geniuszem XDDDDDDDDDDD). Widać, kto daje przykład piłkarzom Realu, hehe. Najbardziej irytował mnie w tym meczu psychol Pepe, który powinien brać przez meczem środki uspokajające. Pewnie go w szkole bili jak był mały. Dopóki największy klaun Mourinho nie odejdzie z tego cyrku o nazwie "Real Madryt", to takie sytuacje będą się powtarzały co mecz.

Wiesz, dlaczego nazywam te wielkie 'gran derbi' meczem wieśniaków? Bo grają dwie drużyny, które nie potrafią przegrywać. I owszem, w tym meczu był to Real Madryt, ale gdyby to Barca przegrywała, zapewne ujrzelibyśmy podobne scenki. Z resztą znowu zaczynasz, że Real nie ma honoru, że Real nie potrafi przegrywać, ale chyba zapomniałeś, że Barcelona wcale nie jest w tym gorsza ( czyt. włączenie zraszaczy po wpierdolu w dwumeczu z Interem ). Obie drużyny siebie warte.

szczególnie, że Real zagrał wczoraj i w niedziele na 100% swoich możliwości, a Barça na jakieś 60%.

No jasne, bo Barcelona jest tak zajebista, że nie spina się tam na jakiś superpuchar, który jest transmitowany na całym świecie, po co mają grać na 100 %, skoro są tak fajni, że nawet truchtając potrafią wszystkich ograć. Nie wiem jak mi to wyjaśnisz, ale dlaczego Guardiola mówił, że dla niego liczy się każdy puchar i zagrają na 100 % swoich możliwości, tym bardziej, że przeciwnik jest naprawdę wymagający? No, chyba że wiesz lepiej niż sam manager, wtedy props. A tak już bardziej na poważnie, to jesteś idealnym przykładem ubóstwiania Barcelony, gdy wygrywają 5:0 wszystko jest w porządku, gdy już minimalnie na dodatek będącą drużyną gorszą - trzeba znaleźć wymówkę. Nie potrafisz pogodzić się z faktem, że w drugiej połowie to Real dominował na boisku i był groźniejszy, a puchar zawdzięczacie tylko geniuszowi Messiego. Na 60 % hehe, gdyby tak było to katalończycy przebiegli by cały mecz bez zmęczenia, a od 70 minuty najzwyczajniej w świecie nie dawali sobie rady, nie potrafili skonstruować składnej akcji, o lukach w obronie już nie wspominam. Real był ewidentnie lepiej przygotowany fizycznie, ale jak zwykle czegoś im zabrakło.

Simi
18-08-2011, 13:32
Real był ewidentnie lepiej przygotowany fizycznie, ale jak zwykle czegoś im zabrakło.

Imho jak Şahin oraz Altintop będą gotowi i dobrze się cała drużyna zgra ze sobą to może być zajebisty zespół. Widać było, że nie mają 'mózgu', który by rozpoczął akcje. CR7 gra również zbyt chamsko. Ze swoją szybkością, siłą strzału przyjęciem, grając klepką, a nie samemu, mógłby nieźle namieszać (jak Messi). Karim i Higuain trochę zawodzą.

Morfeuxsz
18-08-2011, 13:37
nie potrafili skonstruować składnej akcji.

Naprawdę?

http://www.youtube.com/watch?v=CesO5GkghPU

Karpek II
18-08-2011, 15:09
Zastanawia mnie dlaczego słowo sędzia kojarzy Ci się od razu z tym, że pomaga Barcelonie?
Może dlatego, że wspomniałeś o swoim płaczliwym podpisie?

Dlaczego każdy twierdzi, że Barca jest bez formy? Dlatego, że nie potrafiła rozpykać Realu 5:0?
Zauważ, że wszystkie poprzednie przygotowujące do sezonu mecze Barça grała w 90% rezerwami. Real grał za to wszystko podstawową jedenastką. Lepiej się przygotowali, a i tak nie dali rady. :(

Barca jest teraz najlepszym klubem i sądzę, że jedynym, który może ją pokonać jest jakas z drużyn z Premiership (Manchester, Chelsea).
Już 2x w ciągu ostatnich 3 lat grali z nami w finale LM i za każdym razem dostawali w dupe.

Sam mam wielu znajomych, którzy kibicują teraz Barcelonie bo osiąga sukcesy, a wcześniej kibicowali przykładowo Ajaxowi.
Tacy ludzie byli i będą, nic na to nie poradzisz.

#Oxidosis
Ogólnie to mało mnie twoje zdanie interesuje, bo jesteś typowym pajacykiem z kompleksem Barcelony, ale odpowiem ci. c:

gdyby to Barca przegrywała, zapewne ujrzelibyśmy podobne scenki.
Przecież Barça przegrała ostatnio z Realem Puchar Króla po podobnym meczu i co, były podobne scenki? Mecz zakończył się normalnie i spokojnie, więc przestań pierdolić. Dodam jeszcze, że po finale CdR piłkarze Barcelony czekali, aż Real wzniesie Puchar. Wczoraj mierdy od razu uciekli do szatni.

Z resztą znowu zaczynasz, że Real nie ma honoru, że Real nie potrafi przegrywać
Bo taka jest prawda, pokazali to we wczorajszym meczu i w listopadzie, jebany hipokryto.

ale chyba zapomniałeś, że Barcelona wcale nie jest w tym gorsza ( czyt. włączenie zraszaczy po wpierdolu w dwumeczu z Interem ).
Jeżeli porównujesz zraszacze do kopania po nogach, popychania, wszczynania bójek itp. to ładnie masz najebane w główce. A co do Interu to nie wiem, czy murowanie własnej bramki 11 zawodnikami można nazwać "wpierdolem", hehe. Już nie będę tutaj pisał o arbitrach którzy sędziowali w tym meczu, bo nie chce naśladować 'kibiców' Realu.

Nie wiem jak mi to wyjaśnisz, ale dlaczego Guardiola mówił, że dla niego liczy się każdy puchar i zagrają na 100 % swoich możliwości, tym bardziej, że przeciwnik jest naprawdę wymagający? No, chyba że wiesz lepiej niż sam manager, wtedy props.
A czy ja napisałem, że mi nie zależy na tym pucharze? Porównaj sobie gre Barçy z listopadowej manity (środek sezonu) i wczorajszą to zobaczysz różnicę.

A tak już bardziej na poważnie, to jesteś idealnym przykładem ubóstwiania Barcelony, gdy wygrywają 5:0 wszystko jest w porządku, gdy już minimalnie na dodatek będącą drużyną gorszą - trzeba znaleźć wymówkę.
Jaką wymówkę? Piszę tylko jak jest, proste, że Real w pierwszym spotkaniu dominował, a wczoraj mecz był wyrównany.

Na 60 % hehe, gdyby tak było to katalończycy przebiegli by cały mecz bez zmęczenia, a od 70 minuty najzwyczajniej w świecie nie dawali sobie rady
Pisałem już coś o przygotowaniach do sezonu. W najbliższym meczu ligowym z Realem gra będzie o wiele szybsza i lepsza, jeżeli chodzi o Barcelone.

nie potrafili skonstruować składnej akcji
Gol Messiego na 3:2 (http://www.youtube.com/watch?v=CesO5GkghPU) geniuszu.

Splaxor
18-08-2011, 15:43
Karpek II ja uważam, że między Realem, a Barca nie ma już takiej przepaści jak w minionym sezonie. Może się mylę, ale następny sezon to pokaże. Jak dla mnie Barca grała całkiem dobrym składem. Brakowało Puyola na obronie, ale tak ogólnie to nie było źle.
Powtarzam po raz drugi. Barca dała z siebie wszystko, ponieważ w takich meczach nie gra sie na 100% tylko na 110%!
Szkoda, że Iker nie podniósł pucharu na stadionie Barcy. Byłby to przepiekny obrazek.

'Oxidosis'
18-08-2011, 15:45
#Oxidosis
Ogólnie to mało mnie twoje zdanie interesuje, bo jesteś typowym pajacykiem z kompleksem Barcelony, ale odpowiem ci. c:

Skąd ja wiedziałem, że to napiszesz? Jeżeli miałbym komukolwiek zazdrościć obecnego składu oraz gry Barcelony to jedynie prawdziwemu kibicowi, a nie takiej pokrace jak ty.

Bo taka jest prawda, pokazali to we wczorajszym meczu i w listopadzie, jebany hipokryto.

Jebany hipokryto? Chyba mylisz pojęcia. Ja po takich akcjach potrafie obie drużyny zmieszać z błotem, ty tylko widzisz to co źle robią przeciwnicy, dlatego jesteś żałosny.

Jeżeli porównujesz zraszacze do kopania po nogach, popychania, wszczynania bójek itp. to ładnie masz najebane w główce. A co do Interu to nie wiem, czy murowanie własnej bramki 11 zawodnikami można nazwać "wpierdolem", hehe. Już nie będę tutaj pisał o arbitrach którzy sędziowali w tym meczu, bo nie chce naśladować 'kibiców' Realu.

Nie porównuje. Włączenie zraszaczy po przegranym meczu jest również płaczem, ale każdy robi to na swój sposób. Tak czy siak nie potrafili się pogodzić z porażką tak samo jak Ty, bo już zaczynasz płakać że Inter się murował (;

A czy ja napisałem, że mi nie zależy na tym pucharze? Porównaj sobie gre Barçy z listopadowej manity (środek sezonu) i wczorajszą to zobaczysz różnicę.

Gra Barcy jest taka sama, ale gra Realu jest o niebo lepsza. Może w tym tkwi rzecz? Przeanalizowałem tamten mecz i ten wczorajszy i widzę mega różnice w grze Realu. Grają jak równy z równym, starają się zdominować boisko, grać szybko, kombinacyjnie, czego wtedy im brakowało. Na dodatek wierzą w swoje umiejętności i nie chodzą przestraszeni, jak w listopadzie. Poza tym, ciągle zasłaniesz się tym jednym, jedynym meczem. Teraz zawsze, gdy Barcelona nie wygra minimum 5:0 z każdą drużyną będziesz mówił, że nie grali na 100%? Z tego wynika, że ostatnie 6 meczy z Realem też nie było na 100 %, bo nie wbili im 5 goli.

Jaką wymówkę? Piszę tylko jak jest, proste, że Real w pierwszym spotkaniu dominował, a wczoraj mecz był wyrównany.

I dlatego że mecz był wyrównany, Barcelona nie grała na 100 %, ot twoja wymówka (;

Pisałem już coś o przygotowaniach do sezonu. W najbliższym meczu ligowym z Realem gra będzie o wiele szybsza i lepsza, jeżeli chodzi o Barcelone.

Wiadomo, a Real wcale się do sezonu nie przygotowuje.

Crayon
18-08-2011, 16:42
a jak ty bys dostal po japie to co bys robil?
dziekowal?
Na środku boiska? Poczekał na sędziego, który podszedłby do tego pajaca, dał mu ładną czerwoną karteczkę przed mordę i grał dalej. Gościem zająłbym się dopiero po gwizdku. Sprawdzone info.

Już 2x w ciągu ostatnich 3 lat grali z nami w finale LM i za każdym razem dostawali w dupe
Manchester United przeprasza, że ma tak silne rezerwy, które klepią prawie drugi zespół Barcy jak chce. Next time wystawi zespół Akademii, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości.

Ale co tam pre-season, 60% i truchtamy!

Przecież Barça przegrała ostatnio z Realem Puchar Króla po podobnym meczu i co, były podobne scenki?
No nie, ale zraszaczy po dwumeczu z Interem i płaczu o antyfutbol nikt nie zapomni : D

Już nie będę tutaj pisał o arbitrach którzy sędziowali w tym meczu
eh, nostalgia
http://www.youtube.com/watch?v=8tLPRV-U6ds
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50272_74553158308_6733_n.jpg

a wcześniej kibicowali przykładowo Ajaxowi
Pamiętam, sam mam z tamtego okresu sentyment do Ajaxu, że wychował takich kapitalnych grajków jak Davids, Van Der Vaart, Sneijder, Huntelaar, Stam, Heitinga, Stekelenburg : D

I dlatego że mecz był wyrównany, Barcelona nie grała na 100 %, ot twoja wymówka (;
No bo on wie lepiej, że nie grali na 100%, bo to jeszcze nie sezon zasadniczy, bo to TYLKO mecz z jedynym klubem, który jest w stanie sprostać Barcy, nie licząc Herculesów Alicante, Malag i Almeriijów, ale to wtedy też grały rezerwy, a oni pewni sukcesu sobie truchtali : D

Karpek II
18-08-2011, 18:25
Karpek II ja uważam, że między Realem, a Barca nie ma już takiej przepaści jak w minionym sezonie. Może się mylę, ale następny sezon to pokaże. Jak dla mnie Barca grała całkiem dobrym składem. Brakowało Puyola na obronie, ale tak ogólnie to nie było źle.
Powtarzam po raz drugi. Barca dała z siebie wszystko, ponieważ w takich meczach nie gra sie na 100% tylko na 110%!
No, zobaczymy w listopadzie, jak oba zespoły będą w szczytowej formie w swoich najsilniejszych składach. Wtedy się okaże kto rzeczywiście jest obecnie lepszy.

Jebany hipokryto? Chyba mylisz pojęcia. Ja po takich akcjach potrafie obie drużyny zmieszać z błotem, ty tylko widzisz to co źle robią przeciwnicy, dlatego jesteś żałosny.
Dziwne, bo to ty zawsze płaczesz tylko jaka to Barcelona jest zła, wczoraj ktoś coś napisał o zachowaniu Realu w końcowce, a ty od razu zacząłeś pierdolić o zawodnikach Barçy kompleksie. Piszesz, że to ja zawsze widzę tylko złe rzeczy u przeciwnika, a sam co robisz? Dlatego jesteś hipokrytą.

Nie porównuje. Włączenie zraszaczy po przegranym meczu jest również płaczem, ale każdy robi to na swój sposiób.
Ale zraszaczy nie włączyli piłkarze, tylko jacyś tam pracownicy. Widziałeś kiedyś, żeby piłkarze Barcelony kosili równo z trawą i organizowali bójki po przegranym meczu?

Poza tym, ciągle zasłaniesz się tym jednym, jedynym meczem.
Ciągle? Podałem akurat ten mecz bo w nim Barça grała najlepiej spośród ostatnich El Clasico.

Manchester United przeprasza, że ma tak silne rezerwy, które klepią prawie drugi zespół Barcy jak chce.
FC Barcelona przeprasza, że ma tak silny pierwszy skład który klepie pierwszy zespół Manchesteru jak chce.

Haha, wiedziałem, że wspomnisz o tym meczu. Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie ważniejszy jest pierwszy skład, niż drugi. Jaraj się dalej tym, że pokonaliście prawie drugi zespół Barçy w meczu towarzyskim, bo o pokonaniu pierwszego możecie tylko pomarzyć. Jak to jest przegrać dwa finały LM w ciągu 3 lat z jednym zespołem stosunkiem bramkowym 5:1? : [

SedaN*
18-08-2011, 18:56
eh, nostalgia
http://www.youtube.com/watch?v=8tLPRV-U6ds
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50272_74553158308_6733_n.jpg

teraz frajer morde cieszy w koszulce barcy, żałuję, że ballack mu nie zajebał (ja bym się chyba nie powstrzymał XD). Ja się naliczyłem 4 karnych.. A wy? Gdyby chociaż dwa zagwizdał a ten kompletne zero..

FC Uefa Barcelona

#down
wiem, że to fake, ale podobny ryj robił podczas meczu po niepodyktowanych kolejnych karnych

Simi
18-08-2011, 19:07
teraz frajer morde cieszy w koszulce barcy, żałuję, że ballack mu nie zajebał (ja bym się chyba nie powstrzymał XD). Ja się naliczyłem 4 karnych.. A wy? Gdyby chociaż dwa zagwizdał a ten kompletne zero..

FC Uefa Barcelona

XD tylko że to foto to fejk.
http://img.90minut.pl/pix/refs/ovrebo_tom_henning.jpghttp://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41570_78899397766_1525_n.jpg
XD

#e
lol Legia - Spartak 1-1 ładnie przelobował bramkarza

Lagga v3
18-08-2011, 19:12
Wiele pomyłek na korzyść barcelony - przypadek ? ; o

Słuchał ktoś Szpakowskiego? w 92 minucie ~~ wszyscy wstali dopingowali , stali a on : nikt nie stoi na camp nou XD . Barcelona wygrywała 3:2 miała okazję to szpakowski coś , że mieli okazję na trzecią ... ; o

_woto_
18-08-2011, 19:13
yooyoyoy
http://www.youtube.com/watch?v=RgHjEFZjh7U&feature=player_embedded#!

let's start the fight

Crayon
18-08-2011, 19:13
Dziwne, bo to ty zawsze płaczesz tylko jaka to Barcelona jest zła, wczoraj ktoś coś napisał o zachowaniu Realu w końcowce, a ty od razu zacząłeś pierdolić o zawodnikach Barçy kompleksie. Piszesz, że to ja zawsze widzę tylko złe rzeczy u przeciwnika, a sam co robisz? Dlatego jesteś hipokrytą.
Powiedział co wiedział. Ty masz chyba jakieś klapki na oczach, albo jesteś całkowitym oszołomem - przecież robisz tak samo! Nie widzisz niczego złego w zachowaniu zawodników Barcy, tylko bombardujesz od razu kompleksem Barcelony, że Real merdy i tak dalej.
Wynika z tego, że to TY masz kompleks Barcelony, bo świata piłkarskiego poza nią nie widzisz.

Widziałeś kiedyś, żeby piłkarze Barcelony kosili równo z trawą i organizowali bójki po przegranym meczu?
No, ja widziałem jak Villa skosił równo z trawą Evansa, bo nie dobiegł do piłki. A poza tym, to żaden z piłkarzy Barcy nie wyleciał tamtego wieczora z czerwienią, nie?

FC Barcelona przeprasza, że ma tak silny pierwszy skład który klepie pierwszy zespół Manchesteru jak chce.
Manchester United przeprasza za Paula Scholesa (http://www.youtube.com/watch?v=ix92AUoPbJk). Za poprzednie lata przepraszać nie może, bo wtedy odpadaliście w 1/4 z jakimiś Panathinaikosami.

Haha, wiedziałem, że wspomnisz o tym meczu. Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie ważniejszy jest pierwszy skład, niż drugi. Jaraj się dalej tym, że pokonaliście prawie drugi zespół Barçy w meczu towarzyskim, bo o pokonaniu pierwszego możecie tylko pomarzyć
To tylko pokazało, że gdy z pierwszego składu wypada kilku zawodników, wtedy nie istniejecie, bo drugi skład jest mielony równo.
Kompleks Barcelony kolejny raz u Ciebie się ukazuje - gdy wygrywacie visca el Barca, campeones, nikt nam nie podskoczy, dajcie mi ***** przeciwnika.
Gdy przegrywacie to oznaka, że piłkarze grali na 60%, wystawili rezerwowych, sędzia pozwalał przeciwnikowi kopać biednych aktorów teatru Camp Nou, trener drużyny przeciwnej pociągnął za ucho asystenta i wszyscy na boisku tak się speszyli, że przegrali, albo coś jeszcze. Każda wymówka jest dobra. Zauważyłem to, Barceloński kompleksiarzu : D

Jak to jest przegrać dwa finały LM w ciągu 3 lat z jednym zespołem stosunkiem bramkowym 5:1? : [
No nie za fajnie przegrać dwa finały w ciągu trzech lat, ale wiesz - United doszło do tego finału. Zrobili to w 2008, w 2009 i w 2011! Trzy razy byli w finale! W 2010 doszli do półfinału. I to znaczy wiele.

W ogóle, to od kiedy zaczyna się ta wielka dominacja Barcy w lidze mistrzów? Chyba właśnie od 2009 roku, bo jak sięgam pamięcią wstecz, to ani widu, ani słychu o Blaugranie w finale. Były Ajaxy, Liverpoole, Bayerny Monachium, Milany, FC Porto - ale Barcy nie ma, ani widu ani słychu. A nie, sry. W '93 czy '94 dostaliście takie lanie, że nie pozbieraliście się przez 15 lat : D

yooyoyoy

let's start the fight
Beka, na koszulkach już nie ma UNICEF to i za bójki się biorą. A to przecież Ci złoci chłopcy, geniusze futbolu, tylko ich tak biją. Biedacy...

_woto_
18-08-2011, 19:16
Teraz tak dla off topu
Ronaldinho wraca do reprezentacji Brazylii (http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ronaldinho-wraca-do-reprezentacji-brazylii,1,4824491,wiadomosc.html)

@edit
2:1 legia Ljuboja asysta pietka

@edit po 60s
2:2 yoyoyoy

'Oxidosis'
18-08-2011, 19:30

A co, miałem powtarzać to, co koleś napisał wcześniej? Skoro pisze, to niech pisze o obydwu drużynach, a nie, że jedna jest święta.

Ciągle? Podałem akurat ten mecz bo w nim Barça grała najlepiej spośród ostatnich El Clasico.

Wtedy zagrali najlepiej, dlatego zagrali na 100 %, teraz grają gorzej, to już grają na 60 %? Hehe. Zawsze grają na 100 %, tylko nie zawsze wychodzi :

Midq
18-08-2011, 20:42
zacytowałbym cały post krajona i podbił ale szkoda na to tutaj miejsca, podbijam w 100% i napisał idealnie to co czuje ale nie wiedziałem jak to ująć w słowa. :D dziwne, że era wielkich kibiców barcelony zaczęła się może 3-4 lata temu, pamiętam moich kolegów, ja od podstawówki real&manutd oni byli razem ze mną, zaczęła barca wygrywać to teraz ze mnie pompe mają ze dalej za realem jestem. HALA MADRID & GLORY MAN UNITED

Elite Vegox
18-08-2011, 21:22
Po tych meczach te same osoby sie spinaja bez sensu ten temat nie jest od tego,jak ktos nie lubi barcy to na chuj go wyzywac i na odwrot ?

_woto_
18-08-2011, 22:04
@up
Tu nikt sie nie spina tylko kazdy opisuje wlasnymi slowami to co widzial na boisku i co sadzi na temat danego zespolu :D A przeciez fajnie jest czytac napinke, przynajmniej mi :p

Karpek II
18-08-2011, 22:24
Słuchał ktoś Szpakowskiego? w 92 minucie ~~ wszyscy wstali dopingowali , stali a on : nikt nie stoi na camp nou XD . Barcelona wygrywała 3:2 miała okazję to szpakowski coś , że mieli okazję na trzecią ... ; o
Lepiej umyj uszy bo akurat w tych momentach Szpaku dobrze mówił, to ty teraz przekręcasz. Były inne błędy jak np.: "na boisku wchodzi Adriano Sanchez". xd

yooyoyoy

let's start the fight
Tyle, że to nie Vilanova zaczął. (http://www.youtube.com/watch?v=lpJK7_muVzU&feature=player_embedded)

Powiedział co wiedział. Ty masz chyba jakieś klapki na oczach, albo jesteś całkowitym oszołomem - przecież robisz tak samo! Nie widzisz niczego złego w zachowaniu zawodników Barcy, tylko bombardujesz od razu kompleksem Barcelony, że Real merdy i tak dalej.
Wynika z tego, że to TY masz kompleks Barcelony, bo świata piłkarskiego poza nią nie widzisz.
Widzę, ale jak na tym forum siędzą prawie sami zazdrośnicy i antykibice Barcelony to może mam im jeszcze przyklaskiwać? Taki lagga np. chuja wie, a powtarza to co inni piszą, bo teraz taka moda na wyzywanie Barcelony.

No, ja widziałem jak Villa skosił równo z trawą Evansa, bo nie dobiegł do piłki.
Umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem: "po przegranym meczu", wiadomo, że takie sytuacje się zdarzają w normalnych meczach.

A poza tym, to żaden z piłkarzy Barcy nie wyleciał tamtego wieczora z czerwienią, nie?
Chodzi ci o ten wczorajszy mecz? Bo już się gubie...

Manchester United przeprasza za Paula Scholesa (http://www.youtube.com/watch?v=ix92AUoPbJk).
Nie musicie przepraszać. Fajnie było odpaść w półfinale jednym golem, żeby w następnych latach złoić wam dupe w dwóch finałach LM. (:

Za poprzednie lata przepraszać nie może, bo wtedy odpadaliście w 1/4 z jakimiś Panathinaikosami.
W poprzednich latach Barcelona wygrała LM, podczas gdy Manchester nie wyszedł nawet z fazy grupowej dając dupy z jakimiś Lillami.

To tylko pokazało, że gdy z pierwszego składu wypada kilku zawodników, wtedy nie istniejecie, bo drugi skład jest mielony równo.
Widzę, że ładnie byłeś podniecony po tym meczu. Wygraliście 2:1, a piszesz jakbyście wygrali 8:0~ i Barcelona ani razu nie dotknęła piłki. Manchester był zmotywowany przegranym finale, zagrał jakby to był kolejny finał LM i wygrał. Gratuluję, naprawdę wielkie osiągniecie!

Kompleks Barcelony kolejny raz u Ciebie się ukazuje - gdy wygrywacie visca el Barca, campeones, nikt nam nie podskoczy, dajcie mi ***** przeciwnika.
Gdy przegrywacie to oznaka, że piłkarze grali na 60%, wystawili rezerwowych, sędzia pozwalał przeciwnikowi kopać biednych aktorów teatru Camp Nou, trener drużyny przeciwnej pociągnął za ucho asystenta i wszyscy na boisku tak się speszyli, że przegrali, albo coś jeszcze. Każda wymówka jest dobra.
Gdy przegrywamy? W niedziele był remis, a wczoraj wygraliśmy. To nie jest żadna wymówka, zobaczysz różnice w grze Barcelony w następnym meczu z Realem. A reszte tych "wymówek" to chyba z dupy wziąłeś bo nic takiego nie pisałem.

Zauważyłem to, Barceloński kompleksiarzu
Ależ ty jesteś spostrzegawczy, dasz się dotknąć? : / Co do kompleksu Barcelony to ty masz go najwięcej na tym forum, więc nie pierdol. : D

Beka, na koszulkach już nie ma UNICEF to i za bójki się biorą. A to przecież Ci złoci chłopcy, geniusze futbolu, tylko ich tak biją. Biedacy...
UNICEF na koszulkach jest dalej, tylko na plecach pod numerami. Jeżeli chodzi o bójkę, to Mourinho pierwszy sprowokował Vilanove zachodząc go od tyłu i wsadzając mu palec w oko.

zacytowałbym cały post krajona i podbił ale szkoda na to tutaj miejsca, podbijam w 100% i napisał idealnie to co czuje ale nie wiedziałem jak to ująć w słowa. :D dziwne, że era wielkich kibiców barcelony zaczęła się może 3-4 lata temu, pamiętam moich kolegów, ja od podstawówki real&manutd oni byli razem ze mną, zaczęła barca wygrywać to teraz ze mnie pompe mają ze dalej za realem jestem. HALA MADRID & GLORY MAN UNITED
No to fajnie, ja np. kibicuję Barcelonie odkąd interesuję się klubową piłką nożną czyli od jakichś 7~ lat. Zawsze jarał mnie Ronaldinho, ale nie zmieniłem klubu jak niektórzy gdy odszedł do Milanu. btw. pozdrów kolegów.

Crayon
19-08-2011, 00:55
Umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem: "po przegranym meczu", wiadomo, że takie sytuacje się zdarzają w normalnych meczach.
Tyle że jak kopią, albo prawie kopią, tyle że aktor dobry to jest to bandytyzm, nie?

W poprzednich latach Barcelona wygrała LM, podczas gdy Manchester nie wyszedł nawet z fazy grupowej dając dupy z jakimiś Lillami.
Wtedy z Arsenalem 2:1? Pamiętam, jak Giggs strzelił z wolnego fajną cwaniacką bramkę. Szkoda tego sezonu było, najbardziej ze wszystkich.
A jeszcze później to co? NICO! Haha, było Was tyle ile Torresa w Chelsea.
Przecież poza wygraną z Kanonierami Barcelona wygrała tylko raz w starej formule Pucharu Europy. Do 2006 roku była w finale tylko raz i to dostała takie manto, że szkoda było po przerwie na boisko wychodzić. Wtedy Real Madryt ze cztery razy zdobywał LM. Ale co ja tam wiem, nie przegada się chłopaczkowi, który poza Barcą świata nie widzi.

Widzę, że ładnie byłeś podniecony po tym meczu. Wygraliście 2:1, a piszesz jakbyście wygrali 8:0~ i Barcelona ani razu nie dotknęła piłki. Manchester był zmotywowany przegranym finale, zagrał jakby to był kolejny finał LM i wygrał. Gratuluję, naprawdę wielkie osiągniecie!
No gadać głupoty to Ty potrafisz. Wygraliśmy strzelając dwie fajne bramki, tracąc też bardzo fajną, było widać, że Barca to zespół słabszy od United i to zdecydowanie. A skoszenie Evansa przez Villę było de facto pokazem, jak wygląda Katalońska Krowa, gdy sobie nie radzi - jest zrozpaczona i zaczyna robić to co Madryccy koledzy.
Jeszcze raz sry za tak silne rezerwy.

Gdy przegrywamy? W niedziele był remis, a wczoraj wygraliśmy. To nie jest żadna wymówka, zobaczysz różnice w grze Barcelony w następnym meczu z Realem. A reszte tych "wymówek" to chyba z dupy wziąłeś bo nic takiego nie pisałem.
Z dupy takich Barcelońskich napinaczy jak Ty, którzy poza czubkiem katalońskiego nosa świata nie widzą. Ty =/= cały świat

Ależ ty jesteś spostrzegawczy, dasz się dotknąć? : / Co do kompleksu Barcelony to ty masz go najwięcej na tym forum, więc nie pierdol. : D
Ciebie nikt nie przebije. Na Barcę nie patrzę, bo mnie nie interesuje liga hiszpańska, ostatnio jestem zmuszony oglądać Katalońskie krowy, bo do finałów LM dochodzą. Bo jak chcę oglądać teatr to włączam TVP Kultura, a nie Canal+ Sport

UNICEF na koszulkach jest dalej, tylko na plecach pod numerami.
No, no - Cruyff: Barcelona się sprzedała (http://www.tvn24.pl/0,1685990,0,1,cruyff-barcelona-sie-sprzedala,wiadomosc.html)
Powinni jeszcze logo UEFY nosić, akurat by było.

Karpek II
19-08-2011, 12:06
Wtedy z Arsenalem 2:1? Pamiętam, jak Giggs strzelił z wolnego fajną cwaniacką bramkę. Szkoda tego sezonu było, najbardziej ze wszystkich.
A jeszcze później to co? NICO! Haha, było Was tyle ile Torresa w Chelsea.
Przecież poza wygraną z Kanonierami Barcelona wygrała tylko raz w starej formule Pucharu Europy. Do 2006 roku była w finale tylko raz i to dostała takie manto, że szkoda było po przerwie na boisko wychodzić. Wtedy Real Madryt ze cztery razy zdobywał LM. Ale co ja tam wiem, nie przegada się chłopaczkowi, który poza Barcą świata nie widzi.
Tak to jest, zaczęliśmy pisać o Manchesterze który dostaje baty od Barcelony, to zabrakło ci argumentów i i zacząłeś wymieniać ile to Barcelona w historii zdobyła Pucharów LM, a teraz jeszcze zasłaniasz się Madrytem, beka. xddddddd

Przecież poza wygraną z Kanonierami Barcelona wygrała tylko raz w starej formule Pucharu Europy.
Manchester też tylko raz w '99, jeżeli piszemy o starszych latach.

No gadać głupoty to Ty potrafisz. Wygraliśmy strzelając dwie fajne bramki, tracąc też bardzo fajną, było widać, że Barca to zespół słabszy od United i to zdecydowanie. A skoszenie Evansa przez Villę było de facto pokazem, jak wygląda Katalońska Krowa, gdy sobie nie radzi - jest zrozpaczona i zaczyna robić to co Madryccy koledzy.
Jeszcze raz sry za tak silne rezerwy.
Jakby to Evans skosił Ville to pisał byś, że to jest właśnie męska gra. XD
Nie wiem czym Barcelona miała być zrozpaczona. Tym, że przegrywa 2:1 w zwykłym meczu towarzyskim? Beka [2]. Jaraj się dalej swoimi rezerwami, tylko to ci zostało po meczach z FCB.

Z dupy takich Barcelońskich napinaczy jak Ty, którzy poza czubkiem katalońskiego nosa świata nie widzą. Ty =/= cały świat
Już pisałem, że na tym forum sami zakompleksieni antyfani Barcelony siedzą, może mam im jeszcze przyklaskiwać? : /

Ciebie nikt nie przebije. Na Barcę nie patrzę, bo mnie nie interesuje liga hiszpańska, ostatnio jestem zmuszony oglądać Katalońskie krowy, bo do finałów LM dochodzą. Bo jak chcę oglądać teatr to włączam TVP Kultura, a nie Canal+ Sport
I tym właśnie pokazałeś ten swój wielki kompleks. Jak był finał LM na Wembley to też byłeś zmuszony oglądać teatr, w którym Manchester udawał, że dostaje po dupie nie? Hehe

No, no - Cruyff: Barcelona się sprzedała (http://www.tvn24.pl/0,1685990,0,1,cruyff-barcelona-sie-sprzedala,wiadomosc.html)
Też byłem przeciwny tej nowej reklamie, ale 30 mln rocznie za dwa słowa na koszulce to nie jest mało.

Powinni jeszcze logo UEFY nosić, akurat by było.
A także FIFY i wszystkich innych organizacji piłkarskich na świecie.

Crayon
19-08-2011, 13:05
Tak to jest, zaczęliśmy pisać o Manchesterze który dostaje baty od Barcelony, to zabrakło ci argumentów i i zacząłeś wymieniać ile to Barcelona w historii zdobyła Pucharów LM, a teraz jeszcze zasłaniasz się Madrytem, beka. xddddddd
Ty dupcys teraz głupoty, jak te oszołomy w sejmie. Wspomniałeś o nie wyjściu United z grupy, to napisałem, że fakt, było tak. I to było trudne przeżycie, gdy męczyliśmy się z Lille. Więc nie rozumiem, że się zasłaniam Realami Madryt, czy tym, ile Barca zdobyła w historii pucharów. Stwierdzam fakty. Dominacja trwa od dwóch, góra trzech lat. A wcześniej byliście po prostu jednym z tych silnych klubów, który gra w lidze mistrzów i odpada w 1/4 - 1/2

Manchester też tylko raz w '99, jeżeli piszemy o starszych latach.
Mhm. W nowej formule - Lidze Mistrzów. Barca zdobyła 'stary' puchar europy. Męczyła się z jakąś Crvena Zvezda Belgrad. A kilka lat później zostaliście zniszczeni cztery do zera.

Jakby to Evans skosił Ville to pisał byś, że to jest właśnie męska gra. XD
Nie wiem czym Barcelona miała być zrozpaczona. Tym, że przegrywa 2:1 w zwykłym meczu towarzyskim? Beka [2]. Jaraj się dalej swoimi rezerwami, tylko to ci zostało po meczach z FCB.
No, Ty dokładnie wiesz, co ja bym napisał. Gdyby Evans skosił Ville w takiej sytuacji, to nie byłaby to męska gra, a zwykłe chamstwo. Bo inna sprawa, gdy walczy się bark w bark i człowieka agresywnie przepchnie się, albo na pełnej szybkości włoży nogę (albo głowę, jak swojego czasu robił to Gattuso) nie tam gdzie trzeba. No albo zepnie się w sobie i przy zderzeniu z przeciwnikiem nie położy się od razu na ziemi z płaczem, że boli, bo wleciałem na przeciwnika. Nie myl pojęć. Chamstwo =/= męska gra.

Druga sprawa - Barca kreuje się na wielkich piłkarzy, którzy przychodzą na mecz i pytają się przeciwników, czy chcą stracić trzy, czy cztery bramki. A tu nagle ktoś stawia im warunki, ba - pokonuje ich. I wtedy to zwykły mecz towarzyski. Dla tych wszystkich piłkarzy pewnie też, to był zwykły mecz towarzyski, a po nim poszli sobie na piwo, bo co się będą przejmować.
Jak przegrywali z Malagami, czy innymi Almeriami, Herculesami Alicante, to też był tylko zwykły mecz ligowy, więc nie ma po co się 'jarać'?

Już pisałem, że na tym forum sami zakompleksieni antyfani Barcelony siedzą, może mam im jeszcze przyklaskiwać? : /
Ja na razie widzę jednego zakompleksionego fana Barcelony, który poza Katalońską Krową świata nie widzi : /

I tym właśnie pokazałeś ten swój wielki kompleks. Jak był finał LM na Wembley to też byłeś zmuszony oglądać teatr, w którym Manchester udawał, że dostaje po dupie nie? Hehe
Hehe. Już Ci tłumaczyłem trzydzieści stron temu, że finał Ligi Mistrzów to mecz, który chciałem obejrzeć i zostałem pozytywnie zaskoczony, bo Barcelona nie odstawiła teatrzyka (Busquets leżący po trzydziestu sekundach się nie liczy). Wygrali zasłużenie, bo Manchester nijak się miał do zespołu, który grał w tamtym sezonie. Piszę to trzeci, czy czwarty raz, ale Ty i tak non stop pierdolisz to samo. Otwórz oczy, zdejmij z nich te klapki, czlowieku.

Też byłem przeciwny tej nowej reklamie, ale 30 mln rocznie za dwa słowa na koszulce to nie jest mało
Historia, tradycja i marka Barcelony jest warta 30mln rocznie. Dzięki za informację.

A także FIFY i wszystkich innych organizacji piłkarskich na świecie.
A na wewnętrznej stronie koszulek podobizna Ovrebo, Blattera i innych buców, którzy pomagali Barcy : D

Karpek II
19-08-2011, 14:55
Ty dupcys teraz głupoty, jak te oszołomy w sejmie. Wspomniałeś o nie wyjściu United z grupy, to napisałem, że fakt, było tak. I to było trudne przeżycie, gdy męczyliśmy się z Lille. Więc nie rozumiem, że się zasłaniam Realami Madryt, czy tym, ile Barca zdobyła w historii pucharów. Stwierdzam fakty. Dominacja trwa od dwóch, góra trzech lat. A wcześniej byliście po prostu jednym z tych silnych klubów, który gra w lidze mistrzów i odpada w 1/4 - 1/2
No dominacja Barcelony w LM trwa od 3 lat, ale nie wiem o co ci chodzi, czy pisałem gdzieś, że wymiata tam od zawsze? : O Ale w sumie to i tak nie zmienia faktu, że jest to najlepszy klub ostatniej dekady.

Druga sprawa - Barca kreuje się na wielkich piłkarzy, którzy przychodzą na mecz i pytają się przeciwników, czy chcą stracić trzy, czy cztery bramki. A tu nagle ktoś stawia im warunki, ba - pokonuje ich. I wtedy to zwykły mecz towarzyski. Dla tych wszystkich piłkarzy pewnie też, to był zwykły mecz towarzyski, a po nim poszli sobie na piwo, bo co się będą przejmować.
Jak przegrywali z Malagami, czy innymi Almeriami, Herculesami Alicante, to też był tylko zwykły mecz ligowy, więc nie ma po co się 'jarać'?
No bo to był zwykły mecz towarzyski [?] i spodziewałem się podobnego wyniku.
Może dla was był to mecz rewanżu dlatego teraz taka podnieta. Teraz będziesz wymieniał porażki Barcelony w lidze? Ja pierdole. xD! TAK - JARAJ SIĘ tym meczem aż do następnego finału LM.

'Oxidosis'
19-08-2011, 16:26
Wiesz co Karpek, mam wrażenie, że Twoja dyskusja z Crayonem nie ma sensu. Crayon, ripostując Barcelonę podaje sensowne argumenty, odnosząc się zawsze do tego, co Ty napisałeś. Z kolei Twoje odpowiedzi są bez sensu, bo za każdym razem odnosisz się do czegoś innego, taka dyskusja nie ma sensu, takie coś można ciągnąć w nieskończoność. Mam na myśli szczególnie tekst Crayona, który napisał, że Barcelone kreuje się na taką drużyne, która musi wbijać przeciwnikom minimum trzy gole w meczu. I on liczył na to, że mu odpowiesz, dlaczego gdy Barcelona wygrywa wszystko jest w porządku, a jak już przegrywa to nie ma się czym jarać, bo to był zwykły mecz towarzyski, ligowy, czy też mecz o Puchar Hiszpanii. On, wymieniając porażki Barcelony w lidze nie miał zamiaru zmieszać ich z błotem tylko pokazać Ci, że tak naprawdę dla Ciebie żadna porażka się nie liczy.

Poza tym, Crayon dobrze powiedział, jeżeli ktoś ma kompleks Barcelony, to jest to nikt inny jak Ty. Bo różnica między nami jest taka, że jeżeli chodzi o Barce jestem neutralny, dla mnie to aktualnie jedna z najlepszych drużyn w europie, lubię oglądać ich grę i tyle, a Ty poza nią nie widzisz futbolu. Twój pogląd na futbol ogranicza się tylko i włącznie do Barcelony, w przeciwieństwie do nas, my siedzimy sporo w tym temacie i lubimy porozmawiać sobie np. o Udine grający fajną piłkę, o Marsylii która ma samych byków w drużynie, a Ty włączasz się do rozmowy tylko, gdy rozpoczyna się temat Barcelona.

Splaxor
19-08-2011, 16:52
Dobra chopy! Liczy się to co jest teraz, a teraz Barca jest najlepsza :] Czekamy na jakiś porządny meczyk, ale zacząć o nim "rozmawiać" :)

Karpek II
19-08-2011, 17:10
Wiesz co Karpek, mam wrażenie, że Twoja dyskusja z Crayonem nie ma sensu. Crayon, ripostując Barcelonę podaje sensowne argumenty, odnosząc się zawsze do tego, co Ty napisałeś. Z kolei Twoje odpowiedzi są bez sensu, bo za każdym razem odnosisz się do czegoś innego, taka dyskusja nie ma sensu, takie coś można ciągnąć w nieskończoność. Mam na myśli szczególnie tekst Crayona, który napisał, że Barcelone kreuje się na taką drużyne, która musi wbijać przeciwnikom minimum trzy gole w meczu. I on liczył na to, że mu odpowiesz, dlaczego gdy Barcelona wygrywa wszystko jest w porządku, a jak już przegrywa to nie ma się czym jarać, bo to był zwykły mecz towarzyski, ligowy, czy też mecz o Puchar Hiszpanii. On, wymieniając porażki Barcelony w lidze nie miał zamiaru zmieszać ich z błotem tylko pokazać Ci, że tak naprawdę dla Ciebie żadna porażka się nie liczy.
Dziwne, że jak pisałem z nim o różnicy Manchesteru i Barcelony w LM, to jak już nie miał co napisać sensownego o Manchesterze to zaczął pisać ile to Real w przeszłości zdobył Lig Mistrzów. To są sensowne argumenty? To właśnie Crayon odnosi się ciągle do czegoś innego. Co do tych porażek to mam się przejmować zwykłym meczem towarzyskim w którym grały prawie rezerwy?
Porażka z Interem rok temu mnie bolała, szczególnie, że do finału brakowało nie wiele i teraz moglibyśmy mieć nawet 3 wygrane LM z rzędu.

Poza tym, Crayon dobrze powiedział, jeżeli ktoś ma kompleks Barcelony, to jest to nikt inny jak Ty. Bo różnica między nami jest taka, że jeżeli chodzi o Barce jestem neutralny, dla mnie to aktualnie jedna z najlepszych drużyn w europie, lubię oglądać ich grę i tyle, a Ty poza nią nie widzisz futbolu. Twój pogląd na futbol ogranicza się tylko i włącznie do Barcelony, w przeciwieństwie do nas, my siedzimy sporo w tym temacie i lubimy porozmawiać sobie np. o Udine grający fajną piłkę, o Marsylii która ma samych byków w drużynie, a Ty włączasz się do rozmowy tylko, gdy rozpoczyna się temat Barcelona.
To, że wypowiadam się tylko wtedy jak jest temat o Barcelonie, nie znaczy, że mam jej kompleks. Interesuję się tylko ligą hiszpańską i rozgrywkami w których gra Barça, nie interesuje mnie jakieś Udinese, polska liga, czy eliminacje słabszych klubów do Ligi Mistrzów/Ligi Europy. Nie chcę się tutaj kłócić, ale jak 90% osób na tym forum jedzie po Barcelonie jak po gównie, powtarzając wszystko po innych trollach to chyba coś napisać muszę.

Kosik Czarny 2v0
19-08-2011, 21:07
organizowali bójki po przegranym meczu?

Tak właśnie wczoraj to, nie Marcelo wybiegł do ławki rezerwowych tylko Barcelona ona to wszystko zaczęła... Tak wiem Marcelo to faulem zaczął ale dostał czerwoną chyba nie? Mogliście tam na dupie siedzieć ? ;] Tak więc o co chodzi zaczęliście i tyle ;]

Karpek II
19-08-2011, 21:29
Tak właśnie wczoraj to, nie Marcelo wybiegł do ławki rezerwowych tylko Barcelona ona to wszystko zaczęła... Tak wiem Marcelo to faulem zaczął ale dostał czerwoną chyba nie? Mogliście tam na dupie siedzieć ? ;] Tak więc o co chodzi zaczęliście i tyle ;]
Tylko cioty by nie wstały po takim faulu na swoim zawodniku, szczególnie, że było to 2m od ławki. Zresztą nie tylko Barcelona wstała, Real prawie też w tym samym momencie z Mourinho na czele, więc nie szukaj śmiesznego usprawiedliwienia. :)

#down
No przegrali, trudno. Napisałem tylko jak mogła wyglądać sytuacja gdyby przeszli dalej, co w tym złego? Ogarnij spinę. : /

Midq
19-08-2011, 21:30
Porażka z Interem rok temu mnie bolała, szczególnie, że do finału brakowało nie wiele i teraz moglibyśmy mieć nawet 3 wygrane LM z rzędu.

mialem zignorowac cala spinke twoja z krajonem ,ale z takich argumentow najwieksza beka, gdyby real nie przegrywal meczow w lidze mistrzow mialby 2048792347wygranych z rzedu, ale ze przegrywa to nie ma proste, nie ma pierdolenie gdyby to tamto, przegrali trudno, widac inna druzyna byla lepsza :mad:

SedaN*
19-08-2011, 21:34

Powinniście mieć max 1, biorąc pod uwagę skandal na SB, gdzie daliście overbo w łape.

#down
ale to jest przecież prawda, tylko tak jak to wyżej napisali patrzysz tylko na tą swoją barcelonke, szlifować stalagmita też już próbowałeś? : DDDDDD

Karpek II
19-08-2011, 21:54
#up
Nie patrze tylko na Barcelone, nie pisałem tak. Nie mam zamiaru więcej dyskutować z takim zakompleksionym trollem jak ty, bo to bez sensu. Jesteś na równi z Crayonem w tej kwestii. xd

Powinniście mieć max 1, biorąc pod uwagę skandal na SB, gdzie daliście overbo w łape.
A ty powinieneś brać leki przed wypowiadaniem się o FC Barcelonie zakompleksiony trollu.

#down
O, nowy troll nam się ujawnia? : /

Midq
20-08-2011, 10:53
#up
jakies kompleksy na temat zakompleksionych trolli zakompleksiony trollu?:confused:

ManiQ
20-08-2011, 13:22
Najbardziej czułem żal gdy zobaczyłem Fabregasa w koszulce Barcelony jak się cieszył po wygranej reszta mało mnie interesowała.

Coś do fanów Arsenalu jak podaję Arsenal.com Nasri zagra od 1min z Liverpoolem ; d

@edit
ehh kolejnego zawodnika stracilismy :| pinpong lepiej gral dzis niz reszta tak samo Nasri gdyby nie on to bysmy w ogole nie zaatakowali bramki live, chcialbym zeby przedluzyl kontrakt bez niego to marnie skonczymy.
czytalem na kanonierzy.com ze Hazard podpisze z nami kontrakt dopiero jak przejdziemy elimincje LM ale mimo to mysle ze Gervihno zacheci go do nas : dd

_woto_
20-08-2011, 14:08
@up
No i gra. Tylko w 10 min juz Koscielny kontuzja i wchodzi zoltodziob Miguel
Ofc licze na Arsenal ale jezeli LFC nie wywiezie 3 pkt z Emriates to troche beka bedzie bo Arsenal gra polowa skladu czyli jakby to niektorzy powiedzieli. Tak na 60% graja :D

KamilQ
20-08-2011, 15:41
No i kur** 2:0, kkthxbb.
Frimpong nie potrzebnie ta noge wystawil no ale cóż.
Teraz tylko czekac na mecz z ManU. ; )

'Oxidosis'
20-08-2011, 15:46
Jeżeli Arsenal przegra z Udinese, a mocno w to wierze, to prawdopodobnie pożegnamy pana Wengera, który uważa, że Arsenal ma naprawdę szeroką kadrę i może konkurować na wszystkich frontach. Coś ala Berlusconi & Galliani.

Τettmeier
20-08-2011, 15:46
@up
No i gra. Tylko w 10 min juz Koscielny kontuzja i wchodzi zoltodziob Miguel
Ofc licze na Arsenal ale jezeli LFC nie wywiezie 3 pkt z Emriates to troche beka bedzie bo Arsenal gra polowa skladu czyli jakby to niektorzy powiedzieli. Tak na 60% graja :D
***** i to już jest dla mnie bezsens. W jakim my świecie żyjemy, gdzie my jesteśmy? W profesjonalnym futbolu. Jest drugi mecz w sezonie a w Arsenalu już mają usprawiedliwienia bo JUŻ 'połowa' nie gra. To albo jest menedżer chujowy, niepotrafiący załatwić odpowiednich piłkarzy(a sumkę na nich dostał nawet ostatnio pokaźną. Wiedział, że dostanie, to mógł wcześniej ruszyć dupę i zrobić cokolwiek) albo zarządcy klubu śmierdzą trupem. Wkurwia mnie już to.

@edit 15:47 - post w tym samym czasie i w zasadzie wulgarniej powtórzyłem to samo. : |

Splaxor
20-08-2011, 16:02
Sorki, że znów wróce do Gran Derbi (czy wieśniaki derbi jka to nazwaliście), ale mam bardzo ciekawy filmik. Jak widac Messi też ma udział w tych przepychankach.

http://www.youtube.com/watch?v=EZ1otVpFA-k&feature=player_embedded#%21

Karpek tylko mi nie napisz, że Messi tak szybko biegł, że nie zdążył zahamować i uderzył w Fabio.

Crayon
20-08-2011, 17:09
Najbardziej czułem żal gdy zobaczyłem Fabregasa w koszulce Barcelony jak się cieszył po wygranej reszta mało mnie interesowała
Też rzuciłem trzema, czy czterema wyzwiskami, aż się moja dziewczyna obróciła i spojrzała na co patrzę, bo raczej zrobią z nim to, co zrobili z Mascherano, do którego bano się podejść w Liverpoolu.
Pamiętam, jak Fabregas ze złamaną kostką grał ostatnie 20 minut meczu, a jeszcze karnego strzelił. Teraz już tego pewnie nie będzie...

Nie patrze tylko na Barcelone, nie pisałem tak.

Interesuję się tylko ligą hiszpańską i rozgrywkami w których gra Barça, nie interesuje mnie jakieś Udinese, polska liga, czy eliminacje słabszych klubów do Ligi Mistrzów/Ligi Europy.
: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd TROLLEEEEEEEDDDD

Sorki, że znów wróce do Gran Derbi (czy wieśniaki derbi jka to nazwaliście), ale mam bardzo ciekawy filmik. Jak widac Messi też ma udział w tych przepychankach.
Bo Messi oprócz tego, że jest dobrym piłkarzem, to śmieć. Ile jest tych scen, że gonią go przez pół lotniska, żeby zdobyć autograf, a on ignoruje swoich fanów jak powietrze. Albo z tego pucharu towarzyskiego, gdzie jakiś facet paradował w wielkim kostiumie przypominającym Messiego. Wszyscy się śmiali, tylko nie nasz mały Gremlin. Ten człowiek jest coraz bardziej chamski, bezczelny, przekonany o swojej wyższości. Na boisku fajnie, dopóki ma przy sobie Inieste i Xaviego. W reprezentacji nic, to potem widać, jakie rozgoryczenie i wnerwienie w niego wstępuje. Brak umiejętności przegrywania.

i lubimy porozmawiać sobie np. o Udine grający fajną piłkę, o Marsylii która ma samych byków w drużynie
Wczoraj patrzyłem na mecz Borussi Moenchengladbach z Wolfsburgiem. Borussia wygrała 3:1 co było totalną masakrą Wilków. Jezus Maria, gdyby nie Benaglio, to byloby 5, albo 6 dla Źrebaków. Bramka na 3:1 asysta Arango, który z jednego końca boiska na drugi zagrał zewnętrzną i to jeszcze bliższą nogą do Reusa - magia. Mecz szybki, ofensywny, Moenchengladbach nie przypominał klubu, który fartem utrzymał się w lidze.
I mają na bramce ter Stegena. Synek rocznik '92 a pewny, jakby miał czterdzieści lat. Obiema nogami gra doskonale, przegląd pola, chwyt. Z rzutu rożnego wleciał na przeciwnika (tzn przeciwnik na niego), a ten złapał piłkę i jej nie upuścił JEDNĄ RĘKĄ. Drugi Kahn. Z przyjemnością oglądałem.

Karpek II
20-08-2011, 17:43

http://www.youtube.com/watch?v=EZ1otVpFA-k&feature=player_embedded#%21

Karpek tylko mi nie napisz, że Messi tak szybko biegł, że nie zdążył zahamować i uderzył w Fabio.
Dobra skończ już ten temat, bo widać kto tu się nie umie pogodzić z kolejnymi batami od Barcelony i na siłe wyszukuje nowych kontrowersji, żeby tylko zakryć porażke i o niej nie mówić.

: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd TROLLEEEEEEEDDDD
Nie napisałem, że interesuję się TYLKO i wyłącznie Barceloną, tylko całą ligą hiszpańską, ligą mistrzów itp. czyli innymi klubami też.

Bo Messi oprócz tego, że jest dobrym piłkarzem, to śmieć. Ile jest tych scen, że gonią go przez pół lotniska, żeby zdobyć autograf, a on ignoruje swoich fanów jak powietrze. Albo z tego pucharu towarzyskiego, gdzie jakiś facet paradował w wielkim kostiumie przypominającym Messiego. Wszyscy się śmiali, tylko nie nasz mały Gremlin. Ten człowiek jest coraz bardziej chamski, bezczelny, przekonany o swojej wyższości. Na boisku fajnie, dopóki ma przy sobie Inieste i Xaviego. W reprezentacji nic, to potem widać, jakie rozgoryczenie i wnerwienie w niego wstępuje. Brak umiejętności przegrywani
Ty chyba nie czytałeś nigdy żadnego wywiadu z Messim. Gdyby był przekonany o swojej wyższości, to by mówił co chwile to co C.Ronaldo. Nigdy nie powiedział wprost, że np. jest najlepszy na świecie. A jak się gra w reprezentacji z takimi słabiakami który każdy gra indywidualnie, to sam nic nie zrobi. Na CA Messi robił za rozgrywającego i atakującego, a i tak grał najlepiej z całej Argentyny. Tak to jest jak się patrzy tylko na wyniki, bez oglądania meczy.

Τettmeier
20-08-2011, 20:40
Odbija się Wiśle Kraków ta Liga Mistrzów, remis z moim faworytem do spadku w tym sezonie - Koroną Kielce.
Robert bramka, jest git, wykorzystał nieobecność Barriosa. Rudevs idzie jak burza - 8 bramek w 4 meczach to na pewno niemało, spoglądając na poprzedni sezon gdzie po 15~ kolejkach mieli 9 bramek.. :)
ZKS remis z Olimpią Grudziądz u siebie. :/ Kumple mówili że zajebista impreza na meczu, props. :)

_woto_
22-08-2011, 13:05
Niezle jaja sobie UEFA robi znowu
http://www.kanonierzy.com/shownews_id-22100_Wenger-znow-zawieszony--teraz-na-dwa-mecze.shtml

Crayon
22-08-2011, 13:17
Wenger od ostatnich kapitalnych wyników robi się coraz bardziej nerwowy. Frustrat jak Mourinho. Ten człowiek jeszcze nie zrozumiał, przez 15 lat pracy, że dwudziestolatkami ligi nie wygra : D

Splaxor
22-08-2011, 13:40
Co sądzicie o ofercie Anży Machaczkała, którą złożyła Barcelonie? Dla tych, którzy nie są w temacie. Anży Machaczkała złożyła ofertę Dani Alvesowi i Barcelonie. 40 mln euro za obrońce i 15 mln euro rocznej pensji dla Daniego.
W Anży Machaczkała gra już Roberto Carlos(mój ulubiony zawodnik), Samuel Eto, który będzie zarabiać 20 mln euro, Jurij Żyrkow, który grał w Chelsea.
Widać, że Rosjanie mają geld.

ManiQ
22-08-2011, 14:04
uefa zalosna wengera zawiesila a przeciwko mou czy fergusona to nic nie zrobila :[ Crayon moze I nie ale ma wyczucie co do ich talentow I teraz powiedzial ze zrobi transfery z pilkarzami z najwyzszych polek szkoda ze chelsea Mate nam zabrali :/
Ma ktos info na temat Koscielnego I jak z skladem na udinese ? wiem tyle ze najprawdopodobniej wilshere wystapi wiec to dobra wiadomosc.

@splaxor duzo daja ale barca nie sprzeda go .

pisane z fona.

@edit
To tez wiem bo na bierzaco czytam kanonierow z mysla na jakis news z akceptowanym z dwoch stron transferem : d

Simi
22-08-2011, 14:10
Ciekaw jestem, kogo jeszcze Anży M. ściągną, jakie bd mieć wyniki i może ich w LM zobaczymy (Machaczkała leży przy morzu Kaspijskim, więc chyba będzie mogło zagrać w LM o0 ).

Karpek II
22-08-2011, 14:48
Co sądzicie o ofercie Anży Machaczkała, którą złożyła Barcelonie? Dla tych, którzy nie są w temacie. Anży Machaczkała złożyła ofertę Dani Alvesowi i Barcelonie. 40 mln euro za obrońce i 15 mln euro rocznej pensji dla Daniego.
W Anży Machaczkała gra już Roberto Carlos(mój ulubiony zawodnik), Samuel Eto, który będzie zarabiać 20 mln euro, Jurij Żyrkow, który grał w Chelsea.
Rusek myśli, że jak ma pieniążki to kupi kogo chce. Alves nie odejdzie na 95%, przecież ostatnio podpisał nowy kontrakt. Co do Eto'o to według mnie dobrze zrobił, młody już nie jest, w klubowej piłce osiągnął już wszystko, a teraz dorobi sobie do emerytury 60 mln w 3 lata - żyć nie umierać. Chociaż Samuel zawsze leciał na kasę...

'Oxidosis'
22-08-2011, 14:50
Ciekaw jestem, kogo jeszcze Anży M. ściągną, jakie bd mieć wyniki i może ich w LM zobaczymy (Machaczkała leży przy morzu Kaspijskim, więc chyba będzie mogło zagrać w LM o0 ).

Liga Rosyjska to liga rosyjska i każdy zespół biorący tam udział, może wziąć udział w lidze mistrzów. Trochę beka z Wengera : D

_woto_
22-08-2011, 15:22
uefa zalosna wengera zawiesila a przeciwko mou czy fergusona to nic nie zrobila :[ Crayon moze I nie ale ma wyczucie co do ich talentow I teraz powiedzial ze zrobi transfery z pilkarzami z najwyzszych polek szkoda ze chelsea Mate nam zabrali :/
Ma ktos info na temat Koscielnego I jak z skladem na udinese ? wiem tyle ze najprawdopodobniej wilshere wystapi wiec to dobra wiadomosc.

@splaxor duzo daja ale barca nie sprzeda go .

pisane z fona.

Song i Gervinho będą mogli wystąpić, być może na boisku zobaczymy też Jacka Wilshere'a. Johan Djourou też ma szansę wyzdrowieć na czas. W sumie możemy zobaczyć czterech lub pięciu zawodników, którzy byli w sobotę poza kadrą meczową.

@top
http://www.kanonierzy.com/shownews_id-22102_Co-by-bylo--gdyby-sedziowie-byli-bezbledni-w-sezonie-10-11---.shtml

Crayon
22-08-2011, 15:40
Gdyby Fabiański był bezbłędny dwa lata temu, eh :nostalgia:

Midq
22-08-2011, 20:04

roberto carlos tez moj ulubiony zawodnik, jak dalej tyle sosu beda wydawac moze byc ciekawy skład :D

Τettmeier
23-08-2011, 10:05

Według mnie transfery za wielkie pieniądze nie wystarczą.. Potrzeba wykwalifikowanej kadry - trenerów etc. Baza treningowa, ogólna promocja.. Tę kasę musiałby wykładać ktoś, kto się na tym dobrze zna.. :) Dani Alves zastanawiał się wcześniej nad ofertą z ManCity, więc możliwe, że kiedyś zgodzi się na transfer(na pewno nie teraz.. :)).

Lewy
23-08-2011, 13:52
22.08.11 Lechia Gdańsk - ŁKS Łódź 0:0

Teoretycznie wydawało się że mecz z beniaminkiem będzie okazją do pierwszej wygranej w tym sezonie.Niestety wszyscy na stadionie się rozczarowali.Jako że był to mój pierwszy mecz na nowym stadionie to jak wszedłem na sektor kopara w dół :).Stadion bardzo ładny i ma bardzo dobrą akustykę (zasługa dachu w tym duża).Doping petarda jak cały stadion śpiewał :).Sam młyn, który liczył około 6-7 tys. ludzi radził sobie bardzo dobrze.Ludzi do śpiewania zachęcać nie było trzeba więc to też na duży +.Szkoda tylko że piłkarze nie stanęli na wysokości zadania i tylko zremisowali.Po meczu zaśpiewaliśmy "Lechia grać ***** mać" bo seria bez zwycięstwa trwa od tamtego sezonu.Także gdy podeszli pod młyn powiedzieliśmy ze na meczu wyjazdowym z Wisłą mają walczyć!.

Na trybunach zasiadło ostatecznie ponad 22 tys. kibiców w tym ok. 90 kibiców ŁKSu, którzy byli obok naszego młyna :)

Teraz już w piątek kierunek Kraków i mecz zgodowy z Wisłą :)

http://lechia.net/images/archiwum/foto/2011_2012/2011_08_22_lechia_lks_trybuny_mati/DSC06463%20%5B800x600%5D.jpg

KamilQ
23-08-2011, 15:43
To co dzieje sie w Arsenalu to jest jakas kpina.
Siwy sprzedaje wszystkich, ciekawe co szanowny pan Wenger wymyslil ^^

ManiQ
23-08-2011, 15:55
Dokladnie KamilQ :/
Twój Samir oficjalnie w MC mój fabregas w barcy :| na kanonierzy.com napisali ze Jackowi odnowiła się kontuzja i min.1miesiąc przerwy czyli na mecz udinese i Manchester będzie ciężko dodatkowo gramy na wyjazdach ;/
Mam nadzieje , że uda się chociaż kupić Hazarda , M'Vila , Honde (podobno oficjalnie Wenger dał propozycje CSKA za Honde ...13mln tyle ile chce CSKA)

'Oxidosis'
23-08-2011, 20:19
Ja tam bym się na waszym miejscu cieszył z odejścia Nasriego, przecież Arsenal dostał za niego kupe kasy, a za pół roku piłkarz mógłby odejść za darmo na zasadzie prawa bosmana..

Midq
23-08-2011, 20:46
news z ostatniej chwili, APO 0-0 WIS
1-0 apoel :[

Lewy
24-08-2011, 02:30
Wisła odpadła po porażce 3:1.Było widać różnice klas.Apoel cały czas praktycznie cisnął, wymieniał podania, grał składnie a Wisełka za dużo nerwów.Jak strzeliła gola na 2:1 to się uspokoili i grali tak jak mogliby przez cały mecz.Niestety w końcówce znów nerwowo,strata trzeciej brami i po LM.Zostaje zawsze grupa w LE i oby z niej wyszli :)

Midq
24-08-2011, 09:51
patrzac teraz na to chlodnym okiem chyba jednak wieksze szanse ma wisła w LE niz w LM XD

Mo$uke
24-08-2011, 11:32
Z taka gra jak wczoraj Wisła nie mialaby czego szukac w LM , taka smutna prawda ;/
Za to w LE moga powalczyc podobnie jak Lech.

Crayon
24-08-2011, 14:54
Ale legenda Jopa została podtrzymana. Parejop niech nam żyje wiele lat i broni jeszcze przez kilka sezonów.

Kibice Wisły, módlcie się, żeby losy mistrzostwa nie ważyły się w ostatniej kolejce, bo może być deja vu : D

ManiQ
24-08-2011, 16:00
@up
Pamiętam to :do dzis XD a ta jego główka przepiękna do dziś mu dziękuje za mistrzostwo dla Lecha.

@top
do 10min Wisła miała strzelić i uciszyć trybuny...nie udało się im coś.

Czekam dziś na mecz Arsenalu z Udinese do LM

@edit
Arsenal w LM po ciekawym meczu teraz czekam na transfery a w szczególności na Hazarda i innych :d

Midq
24-08-2011, 20:59
nikt nie mowil ze wisla pocisnie apoel na cyprze, ja bylem pewny ze przegraja, zalezy ile XDXDXD

parejko mnie wkurwia, jedne strzaly broni zajebiscie, a potem wpuszcza szmaty ocb *****

Lewy
24-08-2011, 23:48
Pary 1/16 finału PP:
Puszcza Niepołomice - Polonia Bytom
ŁKS Łódź - Ruch Chorzów
Stomil Olsztyn - Widzew Łódź
Dolcan Ząbki - Górnik Zabrze
Gryf Wejherowo - Korona Kielce
Piast Gliwice - Cracovia
Ruch Radzionków - Polonia Warszawa
Chrobry Głogów - Lech Poznań
Rozwój II Katowice - Legia Warszawa
Okocimski KS Brzesko - Śląsk Wrocław
Podbeskidzie Bielsko-Biała - GKS Bełchatów
Ruch Zdzieszowice - Jagiellonia Białystok
Limanovia Limanowa - Lechia Gdańsk
Olimpia Elbląg - Arka Gdynia
MKS Kluczbork - Zagłębie Lubin
Flota Świnoujście - Wisła Kraków

z Limanovia haha nieźle... :)

_woto_
25-08-2011, 09:51
No Arsenal nie gral jakos bardzo zle. W przeciwienstwie do Wisly nie cofnal sie cala druzyna do obrony tylko probowal atakowac. Ja sie ciagle zastanawiam jak o 22cm nizszy Di Natale zdolal oddac strzal glowa gdy go kryl Djourou. Szczesny pokazuje, ze jego miejsce jest w 1 skladzie. Tak jak
maniq mowi teraz trzeba czekac na transfery.

Crayon
25-08-2011, 11:11
Bo gdyby Arsenal z takimi zawodnikami cofnął się do obrony, to wyglądałoby komicznie i Arsene Wenger dostałby chyba palpitacji serca : D

De Gea w przerwie meczu z WBA
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BNRSMZhliD8

Jones 19 lat a zachowuje się jak weteran. Będą z niego ludzie, kapitany nowe. To on mając osiemnaście wiosen, gdy Blackburn przegrywał 7:1 z United zaczął krzyczeć na starszych kolegów. Prawdziwy wojownik, lubię go

'Oxidosis'
25-08-2011, 11:19
Najgorsze jest to, że Udine znów stworzyło sobie mnóstwo sytuacji i znów przegrali. Rzut karny, gol ze spalonego, 2 słupki, a i jeszcze kilka strzałów obronionych przez Szczęsnego. Fajnie pykali w ataku, ale w obronie mieli straszne dziury. Prawie każdy kontraatak Arsenalu kończył się groźnym strzałem, a Gervinho mijał piłkarzy Udine jak pachołków. No cóż, szkoda, byłem za biało czarnymi i nie tylko dlatego, że Milan byłby w pierwszym koszyku : D

_woto_
25-08-2011, 14:46
Teraz jestem ciekaw co "wujek" na Manchester wymysli. Nie wystapia Gervinho, Song, Diaby, Wilshere, Koscielny, Frimpong wiec bardzo mnie ciekawi ten mecz. Tak jak powiedzial Cray gdyby Arsenal gral defensywnie z diablami to sie gorzej skonczy niz jezeli beda starac sie atakowac.

_woto_
25-08-2011, 18:41
grupy
nie wiem czy dobrze all nazwy podalem bo ze sluchu

A monachium , villareal, manC, napoli
B Inter, cska moskwa, lille,trabzon
C man utd, benifca, basel, galati
D real, lyon, ajax, zagrzeb
E chelsea, valencia, leverkusen, genk
F arsenal, marsylia, olimpiacos, bvb
G Fc porto, szachtar, zenit, apoel
H Barcelona , Milan, bate, victoria

man utd i barca najlatwiej :D

'Oxidosis'
25-08-2011, 18:50
Łatwiutka grupa Milanu, ogólnie jestem zadowolony. :)

_woto_
25-08-2011, 18:54
janusz gol zdobyl gola i legia w LE :D

ManiQ
25-08-2011, 18:59
Arsenal nawet łatwa grupa :d ciekawy będzie mecz Arsenal-BVB gdy polak będzie strzelał polakowi , mam nadzieję , że na polsacie pokażą bo w końcu polacy grają.
Real tradycyjnie na Lyon wpadł xd!

Mo$uke
25-08-2011, 19:12
Legia w LE , nie spodziewalem sie tego xd

Crayon
25-08-2011, 21:08
Awans był do przewidzenia. 2:2 i bardzo fajna gra Legii w pierwszym meczu zdołały mnie przekonać. O Goroli byłem akurat spokojny.

Manchester United fajna grupa, spokojna, do ogrania wszystkie kluby, a z Benfica będzie ciekawie.
Nie wiem co się spodziewać po tych Rumunach, ale pewnie oporu. Żylina też walczyła dzielnie

Saru
26-08-2011, 11:44
Legia w LE , nie spodziewalem sie tego xd

pokazali na co ich stać :D

ładnie pózniej zagrali ;p
aż miło było patrzec :)

_woto_
26-08-2011, 14:02
PSV Eindhoven, Rapid Bukareszt i Hapoel Tel Awiw rywalami Legii.
Twente, Fulham i Odense rywalami mistrzów Polski

@edit
najs
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/lm-borussia-kontra-arsenal-juz-w-pierwszej-kolejce,1,4831136,wiadomosc.html

Miasekk
26-08-2011, 14:58
Wszystkie grupy LE

Grupa A: Tottenham Hotspur, Rubin Kazań, PAOK Saloniki, Shamrock Rovers

Grupa B: FC Kopenhaga, Standard Liege, Hannover 96, Maccabi Tel-Awiw

Grupa C: PSV Eindhoven, Hapoel Tel-Awiw, Rapid Bukareszt, Legia Warszawa

Grupa D: Sporting Lizbona, Lazio Rzym, FC Zurich, Vaslui

Grupa E: Dynamo Kijów, Besiktas Stambuł, Stoke City, Maccabi Tel-Awiw

Grupa F: PSG, Athletic Bilbao, FC Salzburg, Slovan Bratysława

Grupa G: AZ Alkmaar, Metalist Charków, Austria Wiedeń, Malmo FF

Grupa H: Sporting Braga, Club Brugge, Birmingham, NK Maribor

Grupa I: Atletico Madryt, Udinese, Stade Rennes, Sion

Grupa J: Schalke 04, Steaua Bukareszt, Maccabi Hajfa, AEK Larnaka

Grupa K: Twente Enschede, Fulham Londyn, Odense BK, Wisła Kraków

Grupa L: Anderlecht Bruksela, AEK Ateny, Lokomotiw Moskwa, Sturm Graz

Grupa I jest bardzo mocna :D A zresztą też

Lagga v3
26-08-2011, 15:46
Grupa F: PSG, Athletic Bilbao, FC Salzburg, Slovan Bratysława

według mnie najtrudniejsza .

grupa wisły do przejścia

Miasekk
26-08-2011, 18:15
Grupa G: AZ Alkmaar, Metalist Charków, Austria Wiedeń, Malmo FF
Ciekawa grupa, bo każdy ma szansę wyjść :D

Eklerq
26-08-2011, 18:35
Ziomki, może ktoś mi znaleźć na youtube strzał Cristiano Ronaldo, który oddał w meczu z Barcelona o super puchar. Chodzi mi o strzał w poprzeczkę - z góry dziękuję ^.^

_woto_
26-08-2011, 19:32
Koscielny bedzie gotowy na United wiec moze tragedii nie bedzie? :confused:

ManiQ
26-08-2011, 20:02
Dokładnie a co do transferów to ani widu ani słuchy :| Hazard miał przyjść po tym jak zakwalifikowaliśmy się do fazy grupowej ale w ogóle nic o tym nie piszą.

_woto_
26-08-2011, 21:47
A do konca okienka 5 dni. Na oku sa Cahill, M'Bia i M'Vila do tego jeszcze info o rozmowach z HSV na temat Elii . Ale niby priorytet to napastnik
http://www.kanonierzy.com/shownews_id-22179_Wenger--Szukamy-jeszcze-jednego-napastnika.shtml

ManiQ
27-08-2011, 00:16
http://kanonierzy.com/shownews_id-22186_Media--Hazard-uzgodnil-warunki-kontraktu.shtml W końcu jakieś wieści w sprawie transferu ; d

Hazard miał dojść od razu a teraz podwyższają cenę..dobrze , że dajemy te 35mln a swoja drogą droższy będzie od Fabsa ale barca go kupiła po promocji xd

@edit
sportfan.pl/artykul/28197/sedziowie-pomagaja-barcelonie-nie-wierzysz-to-zobacz
heh ale sie tego im nazbieralo xd

Karpek II
28-08-2011, 12:45
sportfan.pl/artykul/28197/sedziowie-pomagaja-barcelonie-nie-wierzysz-to-zobacz
heh ale sie tego im nazbieralo xd
Autor tego czegoś musi być nieźle zakompleksiony, nie ździwiłbym się jakby to Crayon nim był XDD

Mo$uke
28-08-2011, 13:24
Ja pierdole, ale ty jesteś żałosny.. pół świata jest zakompleksiona, a gdy pojawia się słowo barca to pierwsze co lecisz do tego tematu i odpisujesz.

Signed , nie mam nic wiecej do dodania

Wisła po swoich podbojach w LM moze skonczyc jak Lech w tamtym sezonie ;]

Eklerq
28-08-2011, 14:01
http://www.youtube.com/watch?v=7qBmnVVmt3M - Drogba KO