PDA

View Full Version : Piłka Nożna - temat ogólny

Strony : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

Simi
21-01-2012, 22:44
BEKA. Lechia testowala napastnika, ktory ma 40+ goli w 35 meczach - jakis grajek z ligi estonskiej - i po 45 minutach grania odeslali go do domu XD! W chuj profesjonalizmu.

Lewy
21-01-2012, 23:23
Bo u nas jest taka za przeproszeniem pojebana polityka klubu.Tylko kasa musi się zgadzać.Ale czas darmozjadów w zarządzie powoli dobiega końca...

Goldi
22-01-2012, 00:25
Największa beka będzie jeżeli ten napastnik z tej ligi estońskiej zdobędzie złotego buta :)

_woto_
22-01-2012, 09:26
A jeszcze bardziej wkurwia to, ze chyba zaden klub liczacy sie w PL nie ma tylu kontuzji co Arsenal. Przeciez gdyby regularnie grali Sagna, Verma, Wilshere, Gibbs/Santos to mielibysmy jakies 10 pkt wiecej. Do tego jeszcze dochodzi, ze jezeli zawodnik idzie na wypozyczenie (Frimpong) zeby sie ograc w PL, a po 3 mecz odnosi kontuzje i 3 miechy w dupke. Henry tez ledwo co przyszedl i nie wiadomo czy dzis zagra. Ogolnie mowiac to jakas klatwa jest

Rebgal
22-01-2012, 10:35
A jeszcze bardziej wkurwia to, ze chyba zaden klub liczacy sie w PL nie ma tylu kontuzji co Arsenal. Przeciez gdyby regularnie grali Sagna, Verma, Wilshere, Gibbs/Santos to mielibysmy jakies 10 pkt wiecej. Do tego jeszcze dochodzi, ze jezeli zawodnik idzie na wypozyczenie (Frimpong) zeby sie ograc w PL, a po 3 mecz odnosi kontuzje i 3 miechy w dupke. Henry tez ledwo co przyszedl i nie wiadomo czy dzis zagra. Ogolnie mowiac to jakas klatwa jest

No niestety tak sie zdarza.Chelsea niedawno tez miala bardzo duzo kontuzji i pozniej byly nie za fajne efekty tego.

Btw
Na mistrzostwo juz raczej nie ma szans wiec licze na Man U;/

@
Maniq
Zgadzam sie,trzeba sie pogodzic ze juz nie mamy szans,jedynie "Koguty" bronia dumy Londynu poki co.Wole zeby ManU lub Tottenham wygral lige niz arabic etihad city...Dlatego dzis remis na etihad przy wygranej MU bylby dobry.

ManiQ
22-01-2012, 10:44
Na mistrza w tym roku nie ma co liczyc (Chelsea ,Arsenal).Mam takie mieszane uczucie chcialbym zeby Arsenal wbil sie do tego marnego(marne bo oprocz kasy dla zarzadu za lm nic nie osiagamy) top4 ,ale tez chcialbym zebysmy spadli za Live bo moze wtedy pi@rdolony zarzad dalby Wengerowi kase na wydanie klasowego zawodnika.
Na majstra to licze na United :/ klub budowany na kasie dlugo nie przetrwa ,a z tradycja zawsze.

Dzis 2 wazne mecze PL , wazne bo znaczace na cale uksztaltowanie sie tabeli. Chce zeby kuraki przegraly ,ale wygrana city mnie nie cieszy. Z United to bedzie taki sam mecz jak na poczatku sezonu wiec ja bralbym remis w ciemno (hehe).

Patrzylem na kurs Arsenal-United i strasznie slabe, pamietam jak na Arsenal-Chelsea bylo ponad 5zl i wtedy bylem do przodu 200zl

Crayon
22-01-2012, 11:23
A jeszcze bardziej wkurwia to, ze chyba zaden klub liczacy sie w PL nie ma tylu kontuzji co Arsenal.
Welbeck, Fletcher, Vidic, Anderson, Cleverley, Owen, Young.
Kiedy Ferguson deleguje Rooneya do środka pomocy, a Valencie na bok obrony, to można mówić o problemach kadrowych, nie?

Niezależnie jaki będzie wynik, jeśli Arsenal nie zagra przepięknie i tak będzie coś w stylu "wygraliśmy, ale z taką grą nie mamy co liczyć w dalszej części sezonu, musimy kupić klasowego zawodnika, ale Wenger nie sciągnie nikogo, bo woli zainwestować w nastolatka"

I vice versa, szczerze mówiąc

SedaN*
22-01-2012, 12:27
Dzisiaj dwa ciekawe hity ligi angielskiej! :) A i jeżeli chodzi o mistrzostwo to jeżeli nie Chelsea to najbardziej byłbym chyba za Spurs dla odmiany.

_woto_
22-01-2012, 16:25
Ale emocje ohohoho i 3:2 dla City

SedaN*
22-01-2012, 16:37
Haha w doliczonym czasie rzut karny ;D

ManiQ
22-01-2012, 16:39
Cieszy ,ze kuraki przegraly ,ale nie cieszy mnie wygrana city. Nasri w koncu bramke strzelil o.o. Najlepsze jest ,ze gola na wage zwyciestwa strzelil ten ,ktorego nie powinno byc juz na boisku.Z reszta kara juz na niego czeka.

SedaN*
22-01-2012, 17:46
No na razie United trochę ciśnie Arsenal. Zobaczymy jak będzie w drugiej połowie..

Crayon
22-01-2012, 17:51
Ej Sedan, dlaczego w ogóle Chelsea jest ostatnio taka słaba? Aż żal patrzeć, ze Norwich ciśnie Niebieskich...

United ładnie gra z Arsenalem, Szczęsny ma duże problemy, Evra, Valencia, Nani - fajne, bardzo fajne zawody dzisiaj

ManiQ
22-01-2012, 17:56
Ch@jnia ,a nie gra Arsenalu. Djourou to po meczu go beda wyciagac z murawi. Nani kreci nim jak sie tylko da. Jak juz przegrywamy to licze na 4:0 , 1:0 dla Wengera to nic.

@edit

Boze co to bylo. Momentami cisnelismy i RvP wyrownal i to na tyle. Bawili sie w stoke i po kolei kazdy zdobyl zolto poprostu super.
Jones,Nani i Rooney kuleje... nawet Arsenal nie ma takiego rekordu w meczu..chociaz..

SedaN*
22-01-2012, 19:01
Ej Sedan, dlaczego w ogóle Chelsea jest ostatnio taka słaba? Aż żal patrzeć, ze Norwich ciśnie Niebieskich...

United ładnie gra z Arsenalem, Szczęsny ma duże problemy, Evra, Valencia, Nani - fajne, bardzo fajne zawody dzisiaj

Tzn Norwich nas nie ciśnie, bo to dominacja przez cały mecz, ale fakt faktem Chelsea jest słaba. A czemu? nie mamy rasowego napastnika. Torres jest dobry do dogrywania, Sturridge ostatnio nic nie gra, Drogba i reszta w Afryce, zresztą nawet z nimi też nic by nie szło. Przede wszystkim brakuje skuteczności, czyli tak jak napisałem wyżej dobrego napastnika co dostanie 1 piłkę w meczu i ją wykorzysta.

.Animal.
22-01-2012, 19:08
Polański Lewandowski x2 Błaszczykowski x2 POLSKI DZIEŃ W NIEMCZECH

SoniQ
22-01-2012, 19:16
ladnie poklepali przy tej bramce na 2:1, szkoda tylko tego karnego dla City : /

Lagga v3
23-01-2012, 19:06
Jak na razie Łks nie ogłasza upadłości , lecz przed nim ciężkie zadanie : trzeba wykopać z ziemi 2 mln , których miasto Łksowi nie podaruje ( nawet na to nie liczyłem)

Jak myślicie , dadzą radę?; p

Krac
24-01-2012, 09:03
Może. Zawsze możecie nadstawić się przy Porcie.
Tylko derbów będzie szkoda.
W sumie jak miasto miało podarować łksowi 2mln gp skoro łks to prywatna spółka?

Mikiel SZN
25-01-2012, 22:50
Co Alves dojeabł lóóolololoololololo

'Oxidosis'
25-01-2012, 23:06

Dla mnie Gran Derbi są przereklamowane, mimo to zawsze je oglądam, i widząc takie bramki nie żałuje ;p ale szkoda Realu, bo grają lepiej, a przegrywają aż 0-2.

Mikiel SZN
25-01-2012, 23:32
co ta obrona robi lolololo PEPE PAJAC POWINIEN JUŻ DAWNO ZAKOŃCZYĆ KARIERE

SedaN*
25-01-2012, 23:37

Piękna bramka, piłka unosi się do góry w samo okienko, łooooooo XD

Rebgal
26-01-2012, 01:46
Co tam gran derbi...wazne ,ze city odpadlo ;]

ManiQ
26-01-2012, 06:14
@up
Hah,dokladnie. Puchary nie dla city w tym sezonie.

Mo$uke
26-01-2012, 08:32
Real strzelil 3 gole remisujac 2:2. Takie rzeczy tylko w meczach z Barcelona.

Down^^
Czy ktos tu placze?

Azonka Banned v.2
26-01-2012, 11:02
#up
Real dostal 1 czerwona karte zamiast dwoch.
Takie mecze tylko z Realem.

Kocham takich placzkow jak Ty.

Mikiel SZN
26-01-2012, 11:18
Co tam gran derbi...wazne ,ze city odpadlo ;]

no city odpadło z chuj wartego puchary na który mają wyjebane, wielka tragedia lololo XD

SedaN*
26-01-2012, 12:40
Ta, te carling cup to wielkie gówno, prawie każdy gra rezerwami ;D o wiele bardziej cenny jest FA CUP

_woto_
26-01-2012, 13:51
@up
Hah,dokladnie. Puchary nie dla city w tym sezonie.

Jeszcze tylko Le i niech Nasri zdobywa te swoje trofea :D

Karpek
26-01-2012, 14:31
Real też ma swojego Busquetsa:
http://i41.tinypic.com/29w039c.jpg

Τettmeier
26-01-2012, 14:43
Beka z Pepe tylko szarga reputacje Realu i jego sympatyków takimi zachowaniami

ManiQ
26-01-2012, 14:51
Mikiel
Tu nie chodzi jaka wartosc ma to treofeum tylko ,ze city w tym sezonie ze wszystkiego odpada.Jeszcze liga i hey.
Z reszta city ma takie rezerwy ,ze powinna rozklepac Live 4:0 na wyjezdzie.

Woto
Dokladnie^^

Simi
26-01-2012, 17:10
Lipa. Ale 2-2 na CN daje nadzieje na mecza ligowego. Po 1szej połowie poszedłem spać (stawanie na 7 do szkoły +1h dojazdu przez miasto ftl)...

Piękna 1sza połowa Oezila. Ładne przerzuty, super strzał (szkoda, że tylko poprzeczka). Cris też się ogarnął i ładnie zagrał. Na Pepe szkoda słów, chyba brał lekcje od Sergio.

Piękny rajd Messiego. Zgarnął na siebie obrońców i ładne podanie. Rakieta 'Alvisa' - propsy

'Oxidosis'
27-01-2012, 12:45
http://www.youtube.com/watch?v=BJbSxMt7oH8&feature=player_embedded

Simi
27-01-2012, 15:13
injury level : Barcelona
x d

ManiQ
27-01-2012, 16:10
Pewnie ma jakies "dna barcy".

Co do PNA to straszny poziom : ( Z 'roku' na 'rok' coraz gorzej , mniej gwiazd , mniej goli i jakas zalosna kopanina.

_woto_
27-01-2012, 16:43
Pewnie ma jakies "dna barcy".

Co do PNA to straszny poziom : ( Z 'roku' na 'rok' coraz gorzej , mniej gwiazd , mniej goli i jakas zalosna kopanina.

Racja. Jak ostatnio ogladalem mecz Ghany to lapalem sie za glowe co robi pilkarze, ktorzy w 2010 roku mogli zajac 4 msc na mundialu w RPA.

Devixx
28-01-2012, 15:37
Żal mi was wszystkich, którzy ciągle spinają się o Barcelonę.
Powiem wam tyle, w każdym meczu liczy się końcowy wynik, elo.

Prawdopodobnie w Kwietniu/wakacje zawitam na Camp Nou, to wam wstawię fotki, pozderko.

SedaN*
28-01-2012, 15:48
Liverpool - Manchester 2:1 :X

Rebgal
28-01-2012, 15:48
Żal mi was wszystkich, którzy ciągle spinają się o Barcelonę.
Powiem wam tyle, w każdym meczu liczy się końcowy wynik, elo.

Prawdopodobnie w Kwietniu/wakacje zawitam na Camp Nou, to wam wstawię fotki, pozderko.
Nie chwal sie juz tak.

@
Live 2:1 ManU

Coś mi sie zdaje ,że to oni wygraja FA Cup.Ida jak burza:)
Ale tez mam nadzieje ,ze Chelsea ich akurat powstrzyma:)

Lewy
28-01-2012, 16:59
http://img855.imageshack.us/img855/6835/zastc.jpg

O tak otwarta sprzedaż biletów na SPP powodem negatywnej opinii policji.To ja się pytam po jaką cholerę jest ten stadion budowany za 2mln zł.Chyba po to by go pooglądać.

11 lutego na murawie Narodowego (której zresztą jeszcze nie ma) mają zmierzyć się Wisła Kraków i Legia Warszawa. To spotkanie nie tylko "podwyższonego", ale "najwyższego ryzyka", bo kibice Wisły i Legii od dawna się nienawidzą. Policjanci dmuchają na zimne nie bez przyczyny. Na mecz mogą bowiem zjechać także kibice klubów z którymi tzw. zgodę mają Wisła (Śląsk Wrocław, Lechia Gdańsk) i Legia (Zagłębie Sosnowiec, Pogoń Szczecin). Do imprezy zostały dwa tygodnie, ale znów (podobnie jak z koncertami na otwarcie stadionu) wszystko robione jest na ostatnią chwilę.

Tak jest jak zwykle się zorientowali na czas że może coś się dziać

* brak pomysłu na to, kto ma zapewnić asystę dla grupy kibiców, które przyjadą pociągami na Dworzec Wschodni - organizator meczu nie chce dać pieniędzy np. na podstawienie autobusów. Zapewne będą więc szli na piechotę w asyście policji.

7.5k ludu piechotą.Nie ma problemu ze strony Wisły bo my przyjedziemy z innej strony.Ich (policji) problem że nie umieją zabezpieczyć.

Amatorka pełną gębą :)

ManiQ
28-01-2012, 17:32
Rebgal
Ja wlasnie licze ,ze Arsenal dotrze do finalu. United wyrzucilo city , Live United. Zostaly kuraki i Chelsea :d

Crayon
28-01-2012, 17:59
Mecz United z Liverpoolem pokazał całkowitą bezradność w ofensywie Czerwonych Diabłów. Prawie sześćdziesiąt procent posiadania piłki pokazuje, ze Liverpool nie istniał na boisku. Mecz mi się podobał, szybki, siłowy, dominacja. Ewidentnie widać było, że Scousersi wykorzystają gabaryty (a raczej ich brak) De Gei, bo przy rzutach rożnych stawiali Carrola i Skrtela prosto pod Davida, który właśnie przez nich stracił pierwszą bramkę. Gdyby Welbeck był bardziej produktywny, mielibyśmy może i dwa gole z przodu po stronei Manchesteru. Może, gdyby Valencia uderzył bardziej z 'efeja', byłoby i trzy. Brak ofensywy jest największą bolączką Manchestreru i trzeba to uznać za fakt.

_woto_
29-01-2012, 10:20
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/01/28/article-2093151-117FCDC8000005DC-935_468x261.jpg

Policja Merseyside aresztowała kibica, który podczas sobotniego spotkania Liverpoolu z Manchesterem United wykonywał rasistowskie gesty w kierunku Patrice'a Evry.

ManiQ
29-01-2012, 11:55
Kilka stron temu mowilem ,ze kibice ladnie przywitaja Evre na Anfield. Zaraz jemu dadza 8meczy zawieszenia,ups.To nie pilkarz.

_woto_
29-01-2012, 18:59
Ladny powrot Arsenalu i 3:2. Koscielny wbiegl jak napadzior w to pole karne przy 3 golu

Elite Hugo
30-01-2012, 12:22
Mecz United z Liverpoolem pokazał całkowitą bezradność w ofensywie Czerwonych Diabłów. Prawie sześćdziesiąt procent posiadania piłki pokazuje, ze Liverpool nie istniał na boisku. Mecz mi się podobał, szybki, siłowy, dominacja. Ewidentnie widać było, że Scousersi wykorzystają gabaryty (a raczej ich brak) De Gei, bo przy rzutach rożnych stawiali Carrola i Skrtela prosto pod Davida, który właśnie przez nich stracił pierwszą bramkę. Gdyby Welbeck był bardziej produktywny, mielibyśmy może i dwa gole z przodu po stronei Manchesteru. Może, gdyby Valencia uderzył bardziej z 'efeja', byłoby i trzy. Brak ofensywy jest największą bolączką Manchestreru i trzeba to uznać za fakt.

Liverpool nie istniał?? Liverpool 2:1 Man United
9 Strzały celne 3
5 Strzały niecelne 6
5 Rzuty rożne 1
11 Faule 9
2 Spalone 1
43% Posiadanie piłki 57%

manu tylko posiadanie miało większe ale jeśli podawanie na swojej połowie uważasz za totalną dominacje to ok :)

Devixx
30-01-2012, 15:41
Liverpool nie istniał?? Liverpool 2:1 Man United
9 Strzały celne 3
5 Strzały niecelne 6
5 Rzuty rożne 1
11 Faule 9
2 Spalone 1
43% Posiadanie piłki 57%

manu tylko posiadanie miało większe ale jeśli podawanie na swojej połowie uważasz za totalną dominacje to ok :)

Przecież to Crayon, jego Manchester zawsze zasługuje na wygraną nawet jak przegrywają ;d

Barcelona 7 pktów straty do Realu w tabeli, ciekawe czy odrobią :)

Elite Hugo
30-01-2012, 17:08
ja nie kibicuje ani Barcelonie ani Realowi ale Barcelona ma w sumie to 4 punkty straty :P (bedzie jeszcze jeden mecz w lidze pomiedzy tymi klubami, wynik jest dla mnie oczywisty) a pozostalo jeszcze o ile sie nie myle 18 lub 16 meczy do konca i mysle ze Barcelona to odrobi i bedzie bardzo ciekawa walka o tytul ;]

[Eklerq] Wcale nie kibicujesz Barcelonie _/

ja nie kibicuje ani Barcelonie ani Realowi ale Barcelona ma w sumie to 4 punkty straty :P (bedzie jeszcze jeden mecz w lidze pomiedzy tymi klubami, wynik jest dla mnie oczywisty) a pozostalo jeszcze o ile sie nie myle 18 lub 16 meczy do konca i mysle ze Barcelona to odrobi i bedzie bardzo ciekawa walka o tytul ;]

[Eklerq] Wcale nie kibicujesz Barcelonie _/

@ nie kibicuje ale uważam, że Real jest słabszy. Proste ;] a kibicuje LFC

Lagga v3
31-01-2012, 21:59
Przecież to Crayon, jego Manchester zawsze zasługuje na wygraną nawet jak przegrywają ;d

Barcelona 7 pktów straty do Realu w tabeli, ciekawe czy odrobią :)

Odrobią . Mimo , iż jestem za realem wynik kolejnego spotkania barcelona - real jest dla mnie oczywisty , barcelona wyniesie z tego meczu 3 pkt , a 4 pkt na przestrzeni tylu meczy to nie jest zbyt duży problem ; p

SedaN*
31-01-2012, 22:32
Chelsea dno. Jeżeli za rok będziemy grali w lm to będzie sukces. Beniaminek nas bije, bo strzelą, idą do defensywy a my im nie możemy nic zrobić. ZERO, NULL.

#edit
1:1 na farcie co nie zmienia faktu, ze chelsea to dno

SoniQ
31-01-2012, 23:00
dobry mecz w wykonaniu pomocnikow, co prawda nie zawsze udawal sie ten atak pozycyjny ale milo sie ogladalo :D

co wazniejsze, przegrana City!

Karpek
31-01-2012, 23:02
Odrobią . Mimo , iż jestem za realem wynik kolejnego spotkania barcelona - real jest dla mnie oczywisty , barcelona wyniesie z tego meczu 3 pkt , a 4 pkt na przestrzeni tylu meczy to nie jest zbyt duży problem ; p
Jeżeli Barça dalej będzie grała na wyjazdach jak teraz to może się pożegnać z mistrzostwem. Co do GD to widzę, że już każdy z góry daję 3 pkt Barcelonie. Kto oglądał ostatnie El Clasico, to widział co Real zagrał w drugiej połowie - po straconych bramkach Barcelona była bezradna i osobiście nigdy nie widziałem tak defensywnie grającej Blaugrany. Chociaż mam nadzieję, że to był tylko przypadek i lekki szok po szybko straconych bramkach, zwłaszcza, ze wygrywając 2:0 po pierwszej połowie chyba każdy był już pewny awansu Barçy i spodziewał się pogromu Śnieżnobiałych.

Skład - też nieciekawa sytuacja. Tylko 14 zawodników pierwszego składu zdolnych do gry, reszta kontuzje no i Keita na PNA. Oby jutro w Walencji przełamali złą passe na wyjazdach i wygrali. p:

ManiQ
01-02-2012, 08:13
Elite Hugo
Czego sadzisz ,ze barca bedzie miala tylko 4pkt straty ??? ostatnio bardzo dobrze Real gral na camp nou i remis dla nich to dla barcy cios.

@top

Caroll strzelil bramke !! cud z reszta ich wygrana 3:0 od dawna zadziwa.Zawsze slynne 1:1. Dobrze mowilem ,ze Swansea jako beniaminek jest bardzo mocne gdyby nie ich blad w 90min(nie widzialem tego) mogliby wyrwac 3pkt Chelsea.

@down
heh, cos o tym wiem :d 3porazki z rzedu i Swansea nas niszczylo ,ze takze nic nie moglismy zrobic.Szkoda ,ze Piazon nie wszedl na boisku bo chetnie go poogladam.

SedaN*
01-02-2012, 09:59
Dla mnie oglądanie ostatnich meczy Chelsea stało się męczarnią, bo tylko się wkurwiam jak w pierwszej połowie nic nie mogliśmy zrobić Swansea haha.

Rebgal
01-02-2012, 10:44
Dla mnie oglądanie ostatnich meczy Chelsea stało się męczarnią, bo tylko się wkurwiam jak w pierwszej połowie nic nie mogliśmy zrobić Swansea haha.

Podbijam.......dno ostatnio.

Simi
01-02-2012, 16:14
Okno transferowe - ciekawe.

PS. Następny mecz Real - Barca w lidze to koniec kwietnia - 35 kolejka, a piszecie jakby grali już jutro, a do końca zostaną przecież 3 mecze po GD. Wszystko się może zdarzyć.

Crayon
01-02-2012, 19:37
A jak Barcelona dominuje całe spotkanie, ma 90% posiadania piłki, a przegrywa z Interem, który zrobił Obronę Częstochowy, to nie zasługuje na wygraną, tak? : D

Fakt jest taki, że mecz z Liverpoolem United bardzo fajnie kontrolowało, tylko brakowało kropki nad i - tego cholernego wykończenia akcji, strzału w światło bramki. Była akcja Valencii - słupek. Była druga akcja, zakończona golem. I tyle z sytuacji, które można uznać za wartościowe. United grało, grało, ale było to fajne tylko do 16 metra. Foolsi szarpali, szarpali i wyszarpali dwa gole, mimo, że nic nie wskazywało, żeby wygrali. A strzały w kosmos, statystycznie też się liczą. Liverpool takie miał, ale przynajmniej strzelał...

bo tylko się wkurwiam jak w pierwszej połowie nic nie mogliśmy zrobić Swansea haha.
United też nie umiało nic zrobić Swansea, które gra bardzo fajny ofensywny futbol, na który naprawdę miło się patrzy.

Ale powiedz mi Sedanku, co to się dzieje z tym Twoim Niebieskim klubikiem? Kurde, niby trener droższy niż pięciu średnich piłkarzy, a wyników jak nie ma, tak nie ma. Przydałby się Wam jakiś klasowy rozgrywający i wykańczający akcję, co? : D

SedaN*
01-02-2012, 20:35
Ale powiedz mi Sedanku, co to się dzieje z tym Twoim Niebieskim klubikiem? Kurde, niby trener droższy niż pięciu średnich piłkarzy, a wyników jak nie ma, tak nie ma. Przydałby się Wam jakiś klasowy rozgrywający i wykańczający akcję, co? : D

Trener wzięty z ligii portugalskiej gdzie jak się nie mylę aktualny trener Porto też tam odnosi sukcesy, ale to nie wina raczej trenera chociaż tez trochę ze względu na brak doświadczenia i czasami żałosne zmiany. Zgadłeś klasowy rozgrywający, lampard to już nie to samo, romeu, meireles to raczej defensywni, ramires podobnie, jedynie mata, ale on sam tego nie zrobi. Rasowy napastnik na pewno, bo drogba już stary, torres woli asystować, a sturridge jeszcze młody i czasami strzeli czasami nie. Modlę się o LM w następnym sezonie.

Eklerq
01-02-2012, 21:47
Barcelona znów gra ustawieniem 4-3-3-3 - sytuacja, w której zawodnik Valencii wychodzi sam na sam z bramkarzem, a Pinto (bramkarz) przed polem karnym jedzie na wślizgu i zatrzymuje ręką piłkę, ale oczywiście sędzia nie dopatrzył się przewinienia. Pinto powinien dostać czerwoną kartkę...

Valencia 1:1 Barcelona (41 minuta)

http://desmond.imageshack.us/Himg135/scaled.php?server=135&filename=7003b89d4c1c8857.jpg&res=medium

Mikiel SZN
01-02-2012, 21:52
Barcelona znów gra ustawieniem 4-3-3-3 - sytuacja, w której zawodnik Valencii wychodzi sam na sam z bramkarzem, a Pinto (bramkarz) przed polem karnym jedzie na wślizgu i zatrzymuje ręką piłkę, ale oczywiście sędzia nie dopatrzył się przewinienia. Pinto powinien dostać czerwoną kartkę...

http://desmond.imageshack.us/Himg135/scaled.php?server=135&filename=7003b89d4c1c8857.jpg&res=medium

nie płacz już tak, zaraz będzie że sędzia nie odgwizdał faulu jak ciągnął za koszulke to kurva od razu pomagają. Sędzia też człowiek i blędy się zdarzają, graj tam w w swojej 7 lidze i ciesz sie tam zerowcu. czekam na warna ze łazami w oczach i spoconym czole

Karpek
01-02-2012, 22:04

I co teraz po każdym meczu będziesz pisał śmieszne relacje ze wszystkich błędów na korzyść Barcelony? Ośmieszaj się dalej.

Mikiel SZN
01-02-2012, 22:26
co puyol dwa razy 360 stopni dojebał ruletke tak zwaną jak rasowy napastnik

Elite Hugo
01-02-2012, 23:07
ladnie Arsenal,Chelsea remis kolejka dla LFC :p tylko szkoda, ze NU wygralo, a co do meczu Live- Red debils to oni tylko na swojej polowie umieli rozegrac pilke a tak to nic w ofensywie nie grali, Live bylo po prostu lepsze dlatego wygralismy. Crayon wiem ,ze trudno ci to przyznac ale taka prawda/////sorry za bledy ale pisze z fona

Eklerq
01-02-2012, 23:15
I co teraz po każdym meczu będziesz pisał śmieszne relacje ze wszystkich błędów na korzyść Barcelony? Ośmieszaj się dalej.

Pierwszy raz wypowiedziałem się krytycznie na temat twojej Barcelony, więc się uspokój.

nie płacz już tak, zaraz będzie że sędzia nie odgwizdał faulu jak ciągnął za koszulke to kurva od razu pomagają. Sędzia też człowiek i blędy się zdarzają, graj tam w w swojej 7 lidze i ciesz sie tam zerowcu. czekam na warna ze łazami w oczach i spoconym czole

Mam prawo do krytyki, więc nie mam pojęcia, dlaczego tak się podnieciłeś. Jednego nie potrafię zrozumieć, a mianowicie chodzi mi oto, dlaczego nawiązałeś do mojej gry? - piszesz, że jestem zerowcem, ale nie masz pojęcia, że mogłem grać w Pogoni Szczecin i to dwukrotnie, bo tyle razy dostawałem propozycje. Był to wiek juniorski (junior starszy). Wiem, że Cię to gówno interesuje, ale napisałem to, żeby wyprostować twój brak wiedzy o mnie. Nie znasz mnie, więc się nie wypowiadaj na mój temat.

Valencia 1 - 1 Barcelona - L. Messi nie strzela rzutu karnego przy wyniku 1 - 1 w 56 minucie.

SedaN*
02-02-2012, 11:04
Valencia - Barcelona 1:1 - w sumie widziałem tylko bramki, więc się nie będę wypowiadał ;D

Lazio - Milan 2:0 - były tam jakieś błędy sędziowskie na korzyść Lazio, ale to Milan powinien mieć pretensje tylko do siebie, bo gdyby wykorzystali sytuacje mógłby być co najmniej remis. Nie gra Ibra, nikt mu dobrze nie wrzuci = nie ma Milanu. Robinho dla mnie dno :d w ogóle Milan przegrywa z każdym z czołówki, wygrywają z kelnerami i jak oni chcą zdobyć Scudetto? Juve może się oddalić na następne punkty. Tyle :S

Rebgal
02-02-2012, 11:46

Sedzia boczny MUSIAŁ!! widziec ta sytuacje bo stal blisko i tam patrzyl..patologia znowu.I dziwia sie pozniej ze tak jada na barce skoro fakty sa bardzo widoczne.

_woto_
02-02-2012, 14:01
Modlę się o LM w następnym sezonie.
A kto nie :rolleyes:

Goldi
02-02-2012, 15:27
No Arsenal to ma raczej marne szanse na LM ^^

ManiQ
02-02-2012, 15:49
A kto nie :rolleyes:

A ja : )

Caly zarzad dziadow dostanie po dupie gdy nie dostana milionow do kieszeni.Wku*wia mnie co chwile Gazidis i te wypowiedzi Wengera na dodatek ten caly Kroenke ,ktory nawet ani razu na meczu Arsenalu nie byl.

barca nie moze ,sedzia pomoze XD

@down
haha xD!

Rebgal
02-02-2012, 16:56
barca nie moze ,sedzia pomoze XD

O kurde padłem xD haha dobre :P az sobie na podpis ustawie xD

@
Jeszcze duzo meczy do zakonczenia BPL wiec wszystko sie moze wydarzyc.

_woto_
03-02-2012, 14:33
http://www.kanonierzy.com/shownews_id-24417_W-klubie-coraz-gorecej--Kibice-zapowiadaja-protest.shtml

Ciekawe czy costo da...?

Rebgal
03-02-2012, 15:27
@Woto
Moga probowac..moze akurat cos pomoze,lepiej takie cos zrobic nic siedziec na dupie i nie ruszyc palcem.

ManiQ
03-02-2012, 15:51
Ciesze sie ,ze w koncu kibice z Londynu probuja cos zrobic i nie zostaja obojetni na to co sie dzieje. Ale martwie sie ,ze skutki beda slabe : /

vide cul fide
03-02-2012, 17:10
chuj tam z waszymi barcelonami, menczesterami i realami, SUPERPUCHAR ODWOŁANY *****! - .-

@down
chuja warty mecz o kilo gwoździ z tym się zgodzę ale bądź pajacu kiedyś na wyjeździe w 9tys osób, nie robi to na tobie wrażenia? to właśnie jest superpuchar Polski kibolu. i Krakbet cymbale.

Crayon
03-02-2012, 23:49
@up
Ojejku, aleś się spocił. A z tymi cymbałami to do swoich kolegów z młyna gadaj, nie tutaj

@@@Co to jest superpuchar polski? Podrzędny mecz, znany w sumie z tego, że rozgrywają go wtedy, kiedy jest sezon ogórkowy, na jakimś stadionie podobnego do ROWu Rybnik, czy innej Zawiszy Bydgoszcz.

Clearex Chorzów ładnie rozprawił się na wyjeździe z Wisłą Brukbet Kraków w futsalu, chociaż bramka z przewrotki kapitana Białej Gwiazdy - złapałem się za głowę, naprawdę, fantazja

Old Shidishi
04-02-2012, 11:52
@up

Widze tez na futsal Cie ostatnio wzielo :D heh ogladalem chwile wisle ale przelaczylem na mecz turcja-rosja. Ruskie dobrze naku*wiaja w futsala. Z taka gra moga zajsc daleko w ME :)

Crayon
04-02-2012, 11:55
Turków też oglądałem. Nic szczególnego, widać, że dopiero się próbują ogrywać na tej arenie. Bezsensowne zagrania górą, bez pomysłu do ataku. Życzyć im jak najlepiej trzeba, w następnych turniejach powinni się poprawić ; d

Portugalia ładnie wymiata w futsalu, zobacz kiedyś sobie, jak miażdżą wszystko i wszystkich :D

_woto_
04-02-2012, 15:01
Taka gre Arsenalu jak do 1 polowy teraz chcialbym ogladac caly sezon, a nie tylko w meczach z przecietniakiem. Wedlug mnie Rosicky powinien grac zamaist Ramseya dopoki Wilshere nie wroci, a to co robi Ox-Chamb odkad gra w 1 skladzie to jest cos zajebistego.

Nie chce zapeszac bo mecz sie nie skonczyl :<

Rebgal
04-02-2012, 16:22
Arsenal 7 - 1 Blackburn

Brawo :P jutro lepszy mecz niz te cale gran derbi ktorych ostatnio jest tyle ze nuda jak cholera.Ile mozna jedno w kolo ogladac:)

SedaN*
04-02-2012, 16:49
Arsenal 7 - 1 Blackburn

Brawo :P jutro lepszy mecz niz te cale gran derbi ktorych ostatnio jest tyle ze nuda jak cholera.Ile mozna jedno w kolo ogladac:)

Ta, Chelsea - Manchester. Chelsea ostatnio bez formy, jeszcze nie będzie kluczowych zawodników, ale Czerwone Diabły też nie są bez kontuzji. Zobaczymy, na pewno będzie ciekawe spotkanie ;D JAK ZAWSZE.

Old Shidishi
04-02-2012, 16:49
@cray
Z tego co widze w programie eurosportu to jutro o 14 Portugalia gra, wiec moze obejrze. Dzis Hiszpania (obronca tytulu) ladnie pojechala Ukraincow 4:1, widac troche tej "tikitaki" z boisk trawiastych. Co do Polski to pieknie zagrali w eliminacjach :D 0 pkt ostatnie miejsce w grupie 4:17 w bramkach, ja sie pytam kto tam w ogole gra, ze az tak slabo? -.-

Lewy
04-02-2012, 17:30
Co to jest superpuchar polski? Podrzędny mecz, znany w sumie z tego, że rozgrywają go wtedy, kiedy jest sezon ogórkowy, na jakimś stadionie podobnego do ROWu Rybnik, czy innej Zawiszy Bydgoszcz.

On raczej w dupie miał mecz :).Konkretny pokaz dopingu raczej miał być bo duża liczba gości przyjedzie.Chwilowo zgody nie ma.We wtorek ma być decyzja ogłoszona.I niech lepiej będzie pozytywna bo ja osobiście bilet mam i nastawiam się od miesiąca żeby jechać :)

SoniQ
04-02-2012, 22:09
http://www.facebook.com/photo.php?v=2271459164544

takie tam przed jutrem xd

Rebgal
05-02-2012, 00:22
http://www.facebook.com/photo.php?v=2271459164544

takie tam przed jutrem xd

Dobra dobra glupie :D

To lepsze http://www.youtube.com/watch?v=h4UAxH4T7Go

Powodzenia dzis:P

CAREFREE

SedaN*
05-02-2012, 00:50
Dobra dobra glupie :D

To lepsze http://www.youtube.com/watch?v=h4UAxH4T7Go

Powodzenia dzis:P

CAREFREE

Potwierdzam haha, beka z grubasa :DDDDDDDD

ManiQ
05-02-2012, 10:49
Arsenal super choc po takiej grze zaraz Wenger bedzie smecil jaka on mial racje, a transferow i tak brakuje.Ostatni mecz gdy Arsenal strzelil co najmniej 6 bramek to bodajze 2009 z...Blackburn (6-2).Mozna szczerze powiedziec ,ze mecze Arsenalu z Blackburn daja wiele bramek w tym sezonie to az 15 goli padlo miedzy tymi druzynami. Chamberlain to jest przyszlosc Anglii.

Dzis Chelsea - United. Wygrana Chelsea nie bedzie dobra dla Arsenalu ,ale chce zeby Torres zagral jak ostatnio z United tyle ,ze strzelal te setki.

_woto_
05-02-2012, 19:01
Co za mecz... GD sie chowa

SedaN*
05-02-2012, 19:38
Oczywiście, że GD się chowa.. Co do opisu meczu to chwilowo brak mi słów. Powiem tylko, że każdy mecz między tymi drużynami jest pełen kontrowersji i tym razem były one na korzyść Manchesteru. Ten łysy skurwiel Webb zawsze mi potrafi ciśnienie podnieść. Mecz wyrównany i w sumie najlepszym rozwiązaniem byłby remis, ale patrząc na błędy sędziego powinno być 3:2 dla Chelsea (pierwsza połowa Cahill i jego faul, chociaż trafil w pilke ale sprawił, że rywal stracil równowagę = żółta kartka i rzut wolny, 2 karne dla Manchesteru, pierwszy kontrowersyjny z bardziej na tak, drugi ewidentnie niesłuszny). Generalnie dobry mecz, dobre tempo, emocjonująca końcówka, nieprzewidywalność czyli wszystkie te cechy, które ma liga angielska. Szkoda tylko, że Chelsea straciła 2pkt i brawo dla Manchesteru za walkę do końca i dla Fergusona, który nie bał się większego bicia i wszystko postawił na jedną kartę. Co do poszczególnych zawodników Chelsea za bardzo nie chce mi się wypowiadać. Torres z 8m ma pilke na swojej lepszej nodze i boi się uderzać - ten chłopak kompletnie zablokowany. Meireles w miare dobrze, Bizon też ale potem juz troche brak sił. Cahill w miarę dobry debiut, Cech i Ivanovic też dobre zawody. Malouda słabo, zresztą jak ostatnio. Ten zawodnik już nic nie gra od czasów Ancelottiego, chyba czas się pożegnać?

KLIK (http://blogs.mirror.co.uk/premier-league-fans/HowardWebb.JPG) - jestem pewien, że ten człowiek nie jest czysty, udowodnił to w meczu Polska - Austria, w meczu Manchester - Liverpool o ile się nie mylę i dzisiaj podobnie. Aż strach pomyśleć, że ten człowiek będzie sędziował mecze na ME ;D

#edit
aaaa i parada na koniec De Gei klasa światowa, piłka prosto w same okienko z wolnego Maty, nie mogę uwierzyć, że akurat w tym meczu i w tym momencie musiał to wybronić :<

Old Shidishi
05-02-2012, 21:43
Świetny mecz, nie można było oderwać wzroku na dłużej niż minutę :) Jeden karny naciagany, Chelsea powinna tutaj zgarnac 3 pkt...

SoniQ
05-02-2012, 22:03
beka z tych co jaraja sie tym GD, spamia na fejsie a nie potrafia odroznic symulowania i agresji od prawdziwego futbolu!

mecz zajebisty, pelen dynamiki i szczescia dla obu stron. 1 bramka dla Chelsea szczesliwa, 3 w sumie tez bo gdyby Ferdinand nie zmienil trajektorii lotu pilki to bylaby ona w rekach De Gei. co do 2 karnego Welbeck po prostu wykorzystal swoje umiejetnosci i spryt, nic wiecej

Rebgal
06-02-2012, 00:09
Mysle ze mimo wszystko remis to najbardziej sprawiedliwy wynik.Gratulacje dla Manchesteru ,ze potrafili sie podniesc i doprowadzili do remisu.

No ale szkoda bardzo 2 pkt bo jak sie wygrywa 3:0 to trzeba to utrzymac i taka druzyna nie powinna pope;lniac banalnych bledow.Co do spornej sytuacji na pcozatku meczu dot. karnego,uwazam iz Cahil pierw trafil w pilke a pozniej spowodowal upadek.Co do 2 karnego to wlasnie umiejetnosci napastnika MU..bardzo dobrze wykorzystal sytuacje i zmusil Ivanovica to takiego zagrania.Bardzo sprytnie.Przy 3 bramke kompletny brak krycia..padaka.

Teraz o grze Chelsea.
Cech bdp,obronil kilka waznych strzalow.Brakowalo wejsc bocznych obroncow tak jak to robil Ashley Cole.Ivanovic uratowal kilka razy dupe..wg mnie najlepszy w obronie.Luiz proste bledy ale to juz noramlne u niego no i bardzo ladna bramka,juz 2 przeciwko MU.Jakby nie bramka na 3:3 Cahil zaliczyl by debiut do bardzo udanego.Bosingwa srednio.Niepotrzebne straty.W pomocy zdecydowanie brakowalo Ramiresa..wolno grali i malo przemyslanych ciekawych akcji.Malouda ***** mac dno dno dno!Myslalem ze mnie chuj strzeli jak na niego patrzylem..strata strata i nic wiecej..Mata piekna bramka.Sturridge ponizej oczekiwan ale bramke wywalczyl.Essien srednio.Torres..rece opadaja..mimo bardzo ladnej asysty to padaczka.Jak mozna kiwac kuzwa w sytuacji sam na sam gdzie ma sie pilke na woleja na 6 metrze?!?!Rozpieprza mnie ten czlowiek w niektorych sytuacjach.

No trudno..juz nic nie zmienimy.Niestety w sytuacji gdzie prowadzi sie 3:0 resmi mnie w ogole nie satysfakcjonuje i jestem zalamany ze w tak latwy sposob dali sobie odebrac 3 gole.

@btw
gran derbi przy tym meczu to jak wisla v lech...

Karpek
06-02-2012, 10:08
Dziwne. Każdy tu pisze, że GD jest słabym meczem, a to właśnie El Clasico ogląda zawsze najwięcej ludzi na świecie. : (

Gratulacje dla Manchesteru ,ze potrafili sie podniesc i doprowadzili do remisu.
Tutaj udajesz wzorowego kibica, a zdjęcie w swoim profilu masz jakieś inne: http://i39.tinypic.com/wgwhk.png

??? : /

#down
Chyba nie oglądałeś ostatniego El Clasico, jeżeli piszesz, że GD to słabe mecze. Z kibicami masz rację, ale nie tylko fani to oglądają, w końcu dwie obecnie najlepsze drużyny na świecie.

SedaN*
06-02-2012, 11:07
beka z tych co jaraja sie tym GD, spamia na fejsie a nie potrafia odroznic symulowania i agresji od prawdziwego futbolu!

mecz zajebisty, pelen dynamiki i szczescia dla obu stron. 1 bramka dla Chelsea szczesliwa, 3 w sumie tez bo gdyby Ferdinand nie zmienil trajektorii lotu pilki to bylaby ona w rekach De Gei. co do 2 karnego Welbeck po prostu wykorzystal swoje umiejetnosci i spryt, nic wiecej

Trochę szczęścia tam było, ale nie tłumacz tego tak, lepiej obwiń Evre, który z takim doświadczeniem dał się ograć jak dziecko Sturridgowi na przestrzeni jednego metra. Wszedłem tam do was na stronke devilpage i widze każdy już tam, żeby wypierdolić Evansa co dla mnie jest śmieszne, bo w tej sytuacji jego winy jak dla mnie jest około 5%. Więcej bym winił wspomnianego wyżej Evre. A co do 3 bramki to chyba sie nie przyjrzałeś dobrze, bo Luiz ścinal piłkę na drugi słupek i leciała ona na drugi słupek, i De Gea na pewno by jej nie obronił, co najwyżej słupek mógłby was uchronić.

W pierwszym karnym wykorzystany był spryt, w drugim widziałem sytuację i niestety tam karnego nie było. Ale podsumowując.. Patrząc NA GRĘ najsprawiedliwszy byłby remis, patrząc na błędy 3:2 dla Chelsea. Aa i trochę wkurwił mnie z rana Ferguson jak przeczytałem jego słowa: "„Mieliśmy przyznane dwa rzuty karne w drugiej połowie. Myślę, że powinniśmy mieć w sumie cztery."

Tak czy siak jak zawsze zajebisty mecz, a z przyjemnością się go ogląda i czekam na kolejne bitwy o Anglię (szkoda, że tak długo trzeba czekać :<)

Dziwne. Każdy tu pisze, że GD jest słabym meczem, a to właśnie El Clasico ogląda zawsze najwięcej ludzi na świecie. : (

Tutaj udajesz wzorowego kibica, a zdjęcie w swoim profilu masz jakieś inne: http://i39.tinypic.com/wgwhk.png

Może dlatego, że na świecie jest najwięcej "kibiców" Barcelony, a na drugim miejscu Realu? Na 3 bodajże Manchester a na 4 Chelsea według statystyk. Potem chyba Arsenal, Milan.. nvm. Tak czy siak wiadomo, że te mecze będzie najwięcej osób oglądąło, wystarczy spojrzeć na Polskę, co mecz spam na facebookow i klotnie który klub jest lepszy. A prawda taka, że te mecze do najlepszych nie należą ^^

Crayon
06-02-2012, 14:13
Wszedłem tam do was na stronke devilpage i widze każdy już tam, żeby wypierdolić Evansa co dla mnie jest śmieszne, bo w tej sytuacji jego winy jak dla mnie jest około 5%.
Bo Evans nie nadaje się za bardzo do United. Wiele osób nie wini go za to, że strzelił sobie do swojej w meczu z Chelsea, ale za całokształt twórczości. To taki Paulo Ferreira Manchesteru.

A mecz magia. Przez to kocham ligę angielską :)

Rebgal
06-02-2012, 14:54

Nie wypowiadaj sie na moj temat bo mnie nie znasz.Idz ogladaj ta swoja lige hiszpanska gdzie licza sie tylko 2 zespoly i jest nudno jak na apo..
To ze nie lubie MU nei znaczy ze nie mam do nich szacunku..Wiec milcz.

W lidze angielskiej z roku na rok też mistrzostwo zdobywa tylko MU lub Chelsea. Bardzo ciekawie.

Jak możesz mieć szacunek do Manchesteru wstawiając taki obrazek w profilu?

No i co z tego?Ale walczy 5 zespolow przynajmniej a w hiszpani real i barca odstawiaja innych o 15 pkt czasami..to co to za liga.
Mam szacunek do ich gry,zawsze graja do konca i walcza.Ale jest to grozny przeciwnik Chelsea wiec moge sobie wstawiac co chce i to niczego nie dowodzi.Niestety nolnejmie nie wiesz co to szacunek wiec zamilcz i wiecej nie odpisuj na moje posty bo bede Cie ignorowal.

Karpek
06-02-2012, 15:18
Idz ogladaj ta swoja lige hiszpanska gdzie licza sie tylko 2 zespoly i jest nudno jak na apo..
W lidze angielskiej z roku na rok też mistrzostwo zdobywa tylko MU lub Chelsea. Bardzo ciekawie.

To ze nie lubie MU nei znaczy ze nie mam do nich szacunku..Wiec milcz.

SedaN*
06-02-2012, 15:33

Bo te drużyny miały najwięcej ogarania, doświadczenia, szczęścia. W każdym sezonie również groźnymi rywalami był Arsenal, Tottenham, Liverpool. Teraz również dołączył fenomenalny Manchester City. W tej lidze każdy mecz z pierwszą szóstką, siódemką jest jak u was mecz Barcelona - Real. Zresztą każdy mecz jest ciężki. A w lidze hiszpańskiej jak któryś z tych dwóch drużyn choćby zremisuje to już wielka NIESPODZIANKA, 100 newsów o tym.

Zarexoholik?
06-02-2012, 16:06
Bo Evans nie nadaje się za bardzo do United. Wiele osób nie wini go za to, że strzelił sobie do swojej w meczu z Chelsea, ale za całokształt twórczości. To taki Paulo Ferreira Manchesteru.

Myślę, że zgarnąłbyś za to co napisałeś liścia na odmułkę - od Evansa oczywiście. On będąc w najsłabszej formie i tak będzie grać lepiej od ciebie, a o zarabianiu pieniędzy już nie wspomnę. Myślę, że Ferguson zna się troszkę lepiej na piłce nożnej, a co za tym idzie na piłkarzach - niż ty.

Co post się tylko ośmiesza, nic dodać, nic ująć.

#topic

Chelsea dużo szczęścia na początku, później jeszcze więcej pecha. Mecz zajebiście ciekawy, skrót ściągnąłem na komputer. Nie rozumiem tylko jak można stracić 3 bramki prowadząc 3 bramkami. Wystarczyło tylko lepiej się bronić i maksymalnie 3:2 by wygrali, a tak remis. Manchester dużo szczęścia, ale przecież taki już ten sport jest.

Karpek
06-02-2012, 16:33
wiec moge sobie wstawiac co chce i to niczego nie dowodzi.
Tak się tłumacz, pewnie zaraz jeszcze napiszesz, że wstawiłeś to bo ci się nudziło pajacu. ;c

nolnejmie
Rotfl, i napisało to gówno które nie wiadomo skąd się wzięło na tym forum i próbuje zaistnieć pisząc komiczne posty i ośmieszając się w co drugim temacie. : D

Bo te drużyny miały najwięcej ogarania, doświadczenia, szczęścia. W każdym sezonie również groźnymi rywalami był Arsenal, Tottenham, Liverpool. Teraz również dołączył fenomenalny Manchester City. W tej lidze każdy mecz z pierwszą szóstką, siódemką jest jak u was mecz Barcelona - Real. Zresztą każdy mecz jest ciężki. A w lidze hiszpańskiej jak któryś z tych dwóch drużyn choćby zremisuje to już wielka NIESPODZIANKA, 100 newsów o tym.
Masz dużo racji, ale Real i Barcelona to obecnie dwie najlepsze drużyny świata, które żeby zdobyć mistrza muszą wygrać prawie każdą kolejkę, mają zajebistą motywację konkurując ze sobą i prawie nikt im nie da rady, dlatego jeżeli któraś z tych dwóch drużyn straci punkty, jest to wielkie wydarzenie. Czasami o mistrzostwie decydują same GD. Przykładem tego jest sezon 09/10 kiedy Barça zdobyła razem 99 pkt (na 114 możliwych), Real 96, a trzecia Valencia 71. Dlatego jest jak jest. Zobacz sobie tabele ligi hiszpańskiej sprzed kilku lat, o mistrzostwo walczyło ~5 zespołów. W Anglii ciągle jest tak samo, bo żaden zespół obecnie nie prezentuję takiego poziomu jak Barcelona czy Real.

ManiQ
06-02-2012, 16:45
O ***** co tu sie dzieje xd!

Co do meczu to zajebisty byl. Liczylem na Torresa bardziej ,ale ta asysta do Maty mi pasuje.

Mam pytanie. Co sie stalo z busketsem ?XD trafil swoj na swego i w koncu zobaczyl co to prawdziwy faul XD

Nie rozumiem tylko jak można stracić 3 bramki prowadząc 3 bramkami.
Jak widzisz mozna. Nie wiem jak bardzo interesujesz sie Premier League ,ale rok temu Arsenal prowadzil z Newcastle do przerwy 4:0.Po przerwie Eboue (?) dostal czerwona kartke i Arsenal sie rozsypal co rownalo sie z remisem 4:4.

Karpek
06-02-2012, 16:57
Mam pytanie. Co sie stalo z busketsem ?XD trafil swoj na swego i w koncu zobaczyl co to prawdziwy faul XD
Czemu niby trafił "na swego"?

Przejechali mu po nodze korem i dostał głębokiego rozcięcia skóry, aż do kości. Zostało mu założone aż 15 szwów.
http://i43.tinypic.com/rid893.jpg

http://i42.tinypic.com/302s9r4.jpg

Na szczeście to nic poważnego. Możliwe, że wystąpi w środę w meczu z Valencią.

SedaN*
06-02-2012, 17:43
On będąc w najsłabszej formie i tak będzie grać lepiej od ciebie

Ja nie wiem jak ty możesz porównywać zawodowego piłkarza Manchesteru United do zwykłego człowieka.. No zawsze będzie lepiej grał od niego no i co z tego? Każdy ma prawo do krytyki a porównywanie tych dwóch rzeczy jest co najmniej głupie.

Masz dużo racji, ale Real i Barcelona to obecnie dwie najlepsze drużyny świata, które żeby zdobyć mistrza muszą wygrać prawie każdą kolejkę, mają zajebistą motywację konkurując ze sobą i prawie nikt im nie da rady, dlatego jeżeli któraś z tych dwóch drużyn straci punkty, jest to wielkie wydarzenie. Czasami o mistrzostwie decydują same GD. Przykładem tego jest sezon 09/10 kiedy Barça zdobyła razem 99 pkt (na 114 możliwych), Real 96, a trzecia Valencia 71. Dlatego jest jak jest. Zobacz sobie tabele ligi hiszpańskiej sprzed kilku lat, o mistrzostwo walczyło ~5 zespołów. W Anglii ciągle jest tak samo, bo żaden zespół obecnie nie prezentuję takiego poziomu jak Barcelona czy Real.

A skąd wiemy, że dwie najlepsze? Może aktualnie najładniej grające, bo w sumie tak się gra w lidze hiszpańskiej. I aktualnie to można powiedzieć, że Barcelona jest najlepsza, bo wygrała LM. I nie mów mi, że teraz w lidze hiszpańskiej walczą tylko dwie drużyny, bo one są najlepsze, bo tak było zawsze nawet jak te drużyny nie prezenowały najlepszej formy. A i czy w Anglii nikt nie prezentuję takiego poziomu to bym się kłócił, po czym to stwierdzasz? Po wynikach w lidze Realu i Barcelony, którzy tam nie mają prawie oporu i wygrywają? Siła ligii tkrwi również w tych "średniakach" i w zespołach z dolnej części tabeli.

Mikiel SZN
06-02-2012, 18:30
Jeśli chodzi o ligi to wolę angielską, zawsze przyjemnij mi się ogląda, gdyż nawet jakiś z pozoru kiepski zespół jak Norwich, Sunderland itp walczą z zespołami z człówki jak równy z równym.
Dziś bardzo ciekawy mecz Liverpool'u z Totenhamem. Stawiam na 2:1 dla Totenhamu.

Karpek
06-02-2012, 18:52
A skąd wiemy, że dwie najlepsze?
Madryt ma pecha, bo gdyby nie Barcelona to w poprzednim roku zdobył by wszystko. Bardzo chciałbym zobaczyć w końcu w LM dwumecz Real - MU (nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem mecz między tymi drużynami) i gdyby Madryt to ładnie wygrał to byłbym pewien, że jest obecnie drugą drużyną świata. Według mnie obecnie: Barcelona>Real=Manchester. Niestety w tym sezonie takiego meczu już nie zobaczymy. Co do Barcelony to chyba nie muszę nic tłumaczyć, bo fakty są jasne.

I nie mów mi, że teraz w lidze hiszpańskiej walczą tylko dwie drużyny, bo one są najlepsze, bo tak było zawsze nawet jak te drużyny nie prezenowały najlepszej formy.
Taka jest prawda. Porównaj sobie punkty ligowe Barcelony i Realu z ostatnich trzech sezonów z punktami sprzed czterech w dół.

A i czy w Anglii nikt nie prezentuję takiego poziomu to bym się kłócił, po czym to stwierdzasz?
Dwa finały LM Barcelony z Manchesterem w którym Czerwone Diabły zostały zniszczone to już chyba jakiś argument. W ostatnim sezonie Arsenal (w drugim pamiętnym meczu) został również zniszczony i nie oddał żadnego strzału, a przecież oni słyną z zajebistej ofensywnej i otwartej gry. Myślę, że obecnie Barcelona dałaby sobie radę z każdym klubem z ligi angielskiej. Co do Realu to stwierdzam to po ich grze, tyle że na razie od kilku lat w LM grają ze samymi średniakami i z nikim z Anglii, albo odpadają w 1/8. Niech wpadną w końcu na jakieś Chelsea albo Arsenal (jeżeli chodzi o ten sezon) to zobaczymy kto jest lepszy.

Po wynikach w lidze Realu i Barcelony, którzy tam nie mają prawie oporu i wygrywają?
Jak ktoś gra tak jak Barcelona i Real to marne są szansę na dobry wynik, zwłaszcza jeżeli chodzi o tych średniaków. Zresztą w tym sezonie Barça i tak w wyjazdowych meczach ugrała tylko ~40% możliwych pkt.

'Oxidosis'
06-02-2012, 19:21
Wychwalasz Barcelone, Real, Manchester, a pomijasz taki klub, jak Bayern Monachium, który w tym sezonie będzie miał naprawdę sporo do powiedzenia. W ogóle nie rozumiem tego pomijania Bayernu, jeżeli chodzi o ich ofensywe to jest to zdecydowanie czołówka Europy.

Styl oraz finezja nie oznaczają wygranej, dlatego nie wiem czym się kierujesz, mówiąc, że Barcelona ograłaby wszystkie zespoły w lidze angielskiej. Gdybyś powiedział, że graliby ładniej - ok, zgodziłbym się. W innym wypadku nie mogę. Z Interem też Barcelona miała wygrać. Wystarczyło odpowiednie ustawienie zawodników, i Katalończycy mieli problem. To samo może być z zespołem teoretycznie słabszym, grającym gorzej - jedna, dwie kontry, i mamy po meczu.

Karpek
06-02-2012, 19:31
Wychwalasz Barcelone, Real, Manchester, a pomijasz taki klub, jak Bayern Monachium, który w tym sezonie będzie miał naprawdę sporo do powiedzenia. W ogóle nie rozumiem tego pomijania Bayernu, jeżeli chodzi o ich ofensywe to jest to zdecydowanie czołówka Europy.
Dyskusja była prowadzona o lidze angielskiej i hiszpańskiej, dlatego wymieniałem najczęściej te kluby.

Z Interem też Barcelona miała wygrać. Wystarczyło odpowiednie ustawienie zawodników, i Katalończycy mieli problem.
Inter to był przypadek, co nie zmienia faktu, że zagrali zajebiście skutecznie a zarazem obrzydliwie. Z Arsenalem było to samo. W pierwszym meczu u siebie wygrali 2:1, żeby na Camp Nou postawić autobus, nie oddać żadnego strzału i wytrzymać do końca meczu nie tracąc bramki. Niestety drugi raz to nie wyszło.

To samo może być z zespołem teoretycznie słabszym, grającym gorzej - jedna, dwie kontry, i mamy po meczu.
Łatwiej powiedzieć, trudniej wykonać. p.p

_woto_
06-02-2012, 19:44
Eboue (?).

O ile dobrze pamietam to Diaby ale nie dam glowy uciac.

@top
Dzis kolejne ciekawe spotkanie. Mam nadzieje, ze bedzie remis lub wygrana kogutow ( :confused: ) tylko dlatego aby lpool nie wyprzedzil Arsenalu.

Szkoda tez troche Frimponga bo naprawde lubie takich zadziornych grajkow, a taki na pewno przydalby sie w Arsenalu. Ta sama kontuzja co rok temu tylko w innej nodze, pech.

SedaN*
06-02-2012, 20:07
Dzisiaj Liverpool - Tottenham 1:1.

#a co do dyskusji o ligach to nie chce mi się tego kontynuować, powiem tylko, że ja od zawsze byłem zwolennikiem ligi angielskiej, dla mnie to najlepsza a zarazem najciekawsza liga na świecie, i nie tylko ja tak uważam, ale prawie każdy znający się, niezakompleksiony kibic piłki nożnej

#EDIT
A tak co przed chwilą znalazłem na stronie eurosportu - KLIK (http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/ktora-liga-najciekawsza_sto3142565/story.shtml)

Czyli potwierdzają się moje słowa.. 53% poparcia Premier League, potem 33% Bundesliga, potem dopiero z 10% Premiera Division, 3% Serie A i 1% Ligue 1.

Karpek
06-02-2012, 20:11
a co do dyskusji o ligach to nie chce mi się tego kontynuować, powiem tylko, że ja od zawsze byłem zwolennikiem ligi angielskiej, dla mnie to najlepsza a zarazem najciekawsza liga na świecie, i nie tylko ja tak uważam, ale prawie każdy znający się, niezakompleksiony kibic piłki nożnej
A jak wole ligę hiszpańską to znaczy, że jestem zakompleksiony? Nie pisałem, że angielska jest gorsza od hiszpańskiej, ale też nie lepsza, według mnie.

Rebgal
06-02-2012, 20:11
Ja licze dzis na Tottenham..wole zeby oni powalczyli i wygrali PL jako reprezentant stolicy bo CFC i Arsenal niestety juz tego nie zrobia.Ale mecz bedzie tez ciekawy i Live latwo pokonac nie bedzie.

2:1 dla Tottenhamu.

@
Sedan

Wg sondy nawet Bundesliga jest ciekawsza od Primera Division hehe.
Ale on i tak bedzie sie upieral przy swoim.Kazdy normalny fan pilki ktory ma oczy wie ze PL jest i byla zawsze najsilniejsza liga swiata.

SedaN*
06-02-2012, 20:16
A jak wole ligę hiszpańską to znaczy, że jestem zakompleksiony? Nie pisałem, że angielska jest gorsza od hiszpańskiej, ale też nie lepsza, według mnie.

Jaką wolisz to według gustu, ale pod względem ciekawości i siły prawie każdy powinien się zgodzić (tak liga hiszpańska ma silną czołówkę tabeli, ale liczy się całokształt ligii, czyli również średniacy i ci z dołu tabeli).

KLIK (http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/ktora-liga-najciekawsza_sto3142565/story.shtml)

Devixx
06-02-2012, 20:18
Lubię oba zespoły ale liczę na wygraną Kogutów.
2;0 ewentualnie 2;1

Old Shidishi
06-02-2012, 20:51
90% wypowiadajacych sie w tym temacie ma kompleks Barcelony - w ch... zalosne :)

Co do dzisiejszego meczu, obstawiam 2:1 dla Liverp, jednak oba kluby dziele duza sympatia :>

Elite Vegox
06-02-2012, 21:08
@up Dlaczego kazdy kibic Barcy uważa ,ze inni maja kompleks jak tylko skrytykuja Barcelone ? Przeciez nie kazdy musi lubić kazda druzyne nie ? Nie mowie, ze nie lubie Barcy, ale to jest wlasnie w chuj zalosne :]

Simi
06-02-2012, 21:57
Haha propsy dla kociaka. :D Kot Admin nie spi!

*****, nie moge zrozumiec jak te zwierzeta wbijaja sie na murawe XD. Ludzie je zabieraja ze soba na mecze czy co, lawl.

Old Shidishi
07-02-2012, 00:01
@elite
Nie wiesz co mowisz czlowieku. Czytam to forum nie zawsze sie wypowiadam, szkoda rozpoczynac rozmowe z niektorymi ulomnymi uzytkownikami tego forum, na temat Barcelony, bo od razu leca bluzgi itp :D Po drugie, fakt nie kazdy musi lubic dana druzyne, ale rowniez nie musi po niej jezdzic (ja nie lubie realu, man u i wypowiadam sie na ich temat w zly sposob? nie.) I wlasnie tu przejawia sie WASZ kompleks Barcelony :)

_woto_
07-02-2012, 15:49
Patrzcie co znalazlem na Google Maps w chwili nudow :D
http://maps.google.pl/maps?q=London+Colney,+United+Kingdom&hl=pl&ll=51.726862,-0.300633&spn=0.000807,0.001635&sll=52.239443,21.045618&sspn=0.000397,0.000817&oq=London+Colney&gl=pl&hnear=London+Colney,+Hertfordshire,+Wielka+Brytani a&t=h&z=20&layer=c&cbll=51.726886,-0.300783&panoid=rEhviX8BvD1VI-3CcRACIg&cbp=13,135.28,,2,18.41

Lewy
07-02-2012, 17:09
Decyzja o rozegranie meczu Superpucharu Polski ma zapaść w piątek.Czyli dzień przed meczem się dowiemy czy on się odbędzie!.Takie rzeczy tylko w Polsce! :)

ManiQ
08-02-2012, 14:23
Patrzcie co znalazlem na Google Maps w chwili nudow :D
http://maps.google.pl/maps?q=London+Colney,+United+Kingdom&hl=pl&ll=51.726862,-0.300633&spn=0.000807,0.001635&sll=52.239443,21.045618&sspn=0.000397,0.000817&oq=London+Colney&gl=pl&hnear=London+Colney,+Hertfordshire,+Wielka+Brytani a&t=h&z=20&layer=c&cbll=51.726886,-0.300783&panoid=rEhviX8BvD1VI-3CcRACIg&cbp=13,135.28,,2,18.41
;D
http://img52.imageshack.us/img52/732/harryredknapppranked.jpg

W tym sezonie bezbramkowy remis na Anfield to chyba nic dziwnego.Az jestem ciekaw jak sobie Arsenal z nimi poradzi.

SedaN*
08-02-2012, 21:17
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/euro-2012/2012/fabio-capello-zrezygnowal_sto3145382/story.shtml

łohoho ciekawie, kto następny?

ManiQ
08-02-2012, 22:01
hmm..dziwne ,ale edytowalem swoj post wyzej by wlasnie o tym napisac i nie zaaktualizowalo mi tego ,ale data edycji jest xd. No coz.

Gdyby Redknapp wzial to funkcje to bym sie ucieszyl.Z reszta Harry ma juz wielkie problemy z sercem wiec predzej czy pozniej ,a to bedzie predzej Redknapp bedzie musial zrezygnowac z trenera kurakow. W reprezentacji ma mniej pracy wiec niech bierza ta funkcje.
A Capello pojechal po bandzie.Pewnie FA sie nim zajela za ta sytuacje z obrona Terryego bo przeciez jeszcze w poniedzialek byl na Anfield.

SedaN*
09-02-2012, 20:32
http://www.youtube.com/watch?v=81uCCZOZNgE

Warto obejrzeć ;D piękne bramki

'Oxidosis'
09-02-2012, 20:58
Dawać Cappello za tego drewniaka Allegriego ;///// plox

Rebgal
09-02-2012, 23:30
Bez Capello to bedzie ciezko na euro z ta nasza Anglia...:/ no ale jak kolega wyzej rowniez uwazam ze Redknapp moglby sie sprawdzic..

SedaN*
10-02-2012, 11:03
Tak jeszcze nawiasem mówiąc to śmieszne, że Terry za powiedzenie "fucking nigger" może mieć zakaz gry na wyspach przez parę lat. Za niedługo kary śmierci będą za słowo "nigger".

ManiQ
10-02-2012, 13:49
@Sedan
Co zrobisz. Pewnie w FA siedzi banda murzynow.Wroc. Bardzo powazni ludzie ,ktorym wszystko nie pasuje.Gdy Suarez dostal 8meczy to mnie to rozbawilo.Mimo ,ze nie jestem rasista to denerwuje mnie to ,ze na boisku sie odezwiesz zle do 'bialego' to nic ,a gdy do 'czarnego' to juz masz kreche u FA.Kiedys Henry promowal swoja kampanie z opaskami (kazdemu znane) 'stand up speak up'.Nawet jakis skutek dalo ,ale z czasem wiekszosc nie wiedziala o co chodzi z tymi opaskami i nosili dla szpanu.

Najbardziej irytuje mnie 'smutek' Ferdinanda na wiesc ,ze Capello odszedl XD A to miedzy innymi przez jego rodzine (brata Antona) Capello odszedl ,a Terry stracil role kapitana w reprezentacji.

Old Shidishi
10-02-2012, 20:35
Jutro ciekawy dzien na europejskich boiskach. Na pierwszy ogien PL i Man U vs Liv (oczywiscie licze na dobra postawe The Reds). 15:30 i Borussia D vs Bayer L, powinno być ciekawie, jednak mysle ze Borussia poradzi sobie. Na koniec zostaje Osasuna vs Barca. Mam nadzieje, ze ten srodowy mecz z Valencia obudzil w koncu katalonczykow i pokaza dobry futbol.

Goldi
10-02-2012, 22:46
Widzew sprzedał Lechii Grzelczaka oraz Kanieckiego jak tak dalej pójdzie zajmiemy miejsce spadkowe wraz z ŁKSem. Cacek mógł by wreszcie dokonać jakiegoś porządnego wzmocnienia zespołu a nie tylko sprzedawać piłkarzy -.-

Lewy
11-02-2012, 09:45
Do Krakowa też nie jedziemy.Gdy już mieli bilety nam wysyłać przypomniało im się ze nie mamy podpisanego porozumienia z Ekstraklasą.Żadna ekipa nie podpisała tego ale tylko nas nie chcą wpuścić.Zajebiście...

Kosik Czarny 2v0
11-02-2012, 16:15
Będąc dziś w krakowie ;D Widziałem "ładnych kiboli (bo kibicami ich nazwać raczej nie można) Wisły idących na pociąg do wawy. Coś czuje, że bd ciekawie same wpisy na 4um o tym świadczą.

Wisły wybiera się ponad 5000 bardzo konkretnej bandy (od zajebania zakazowiczów) nastawionej na atrakcje.
Zorganizujcie ten Superpuchar zanim dojdzie do tragedii !!!!

Wiadomość z pociągu do Warszawy - jest nas kilka tysięcy, wszyscy uzbrojeni po zęby.

ManiQ
11-02-2012, 17:58
Henry kolejny raz ratuje dupe Arsenalowi, jakosc mlodych po prostu dobija. Wazne 3pkt dla Arsenalu , Live nic i Chelsea nic. Jutro musi pasc remis miedzy kurakami ,a Newcastle i kolejka udana.

Co do akcji Suareza z Evra to smiac mi sie chce. Evra taki biedaczek nie wiadomo czego oczekiwal od Suareza i jeszcze Ferdinand nie podal mu reki jak to zobaczyl XD rodzina Ferdinandow i Evra to chyba maja 'najlepsze' sprzeczki na tle rasistowskim.Najlepsza 1minuta meczu - Evra chce z impetem wbiec w Suareza ,a trafil w Rio.

@down
Evra chce w Suareza. Pomylka ; p

@Sedan
Az sie zdziwilem O,o

Simi
11-02-2012, 18:03
Najlepsza 1minuta meczu - Suarez chce z impetem wbiec w Suareza ,a trafil w Rio.

http://stickerish.com/wp-content/themes/mio/sp-framework/timthumb/timthumb.php?src=http://stickerish.com/wp-content/uploads/2011/04/WTFGuyBlackTextSS.png&h=500&w=500&zc=2&q=100&a=c

SedaN*
11-02-2012, 19:08
Henry kolejny raz ratuje dupe Arsenalowi, jakosc mlodych po prostu dobija. Wazne 3pkt dla Arsenalu , Live nic i Chelsea nic. Jutro musi pasc remis miedzy kurakami ,a Newcastle i kolejka udana.

Co do akcji Suareza z Evra to smiac mi sie chce. Evra taki biedaczek nie wiadomo czego oczekiwal od Suareza i jeszcze Ferdinand nie podal mu reki jak to zobaczyl XD rodzina Ferdinandow i Evra to chyba maja 'najlepsze' sprzeczki na tle rasistowskim.Najlepsza 1minuta meczu - Suarez chce z impetem wbiec w Suareza ,a trafil w Rio.

Mecz miedzy kurakami a Newcastle jest dziś i Tottenham na razie prowadzi 4:0, rotfl :X

Simi
11-02-2012, 20:29
Hehs 5-0.

Barca 0 - 2 z Osasuna a jak narazie 25minuta. Kolejne 3 pkt stracone? Oby tak, a jutro oby Real wygral z Levante.

ManiQ
11-02-2012, 20:36
Bekowo.barca ! co? 0-2. hehehe

Znam przepis na remis/wygrana barcy gdy przegrywaja. Zawodnik Osasuny dostaje czerwona kartke bo kopnal pilke po gwizdku , messi dostaje karnego i go wykorzystuje. barca rozpedzona strzela gola na remis i na zwyciestwo jesli nie zabraknie czasu.Jednym 'slowem' zaraz bedzie karny i czerwona kartka.

@down
po prostu wiedzialem ,ale to wiedzialem, ,ze gdy o tym wspomne to zaraz dasz na to odpowiedz XD tu mi tylko chodzi o czerwona kartke dla Osasuny ,a ten powod przyszedl do glowy to skorzystalem.

Karpek
11-02-2012, 20:53
Znam przepis na remis/wygrana barcy gdy przegrywaja. Zawodnik Osasuny dostaje czerwona kartke bo kopnal pilke po gwizdku , messi dostaje karnego i go wykorzystuje. barca rozpedzona strzela gola na remis i na zwyciestwo jesli nie zabraknie czasu.Jednym 'slowem' zaraz bedzie karny i czerwona kartka.
Dalej cię boli te 3:1 na Camp Nou? Było oddać chociaż jeden strzał, to teraz byś nie płakał o kartkę.

Devixx
11-02-2012, 21:30
B3ka co ta Barcelona wyprawia w Lidze w tym sezonie. Oby chociaż LM i Del Rey wygrali :[

Simi
11-02-2012, 21:54
No to czekamy na wygrana Realu! Go go 10pktow.

SedaN*
11-02-2012, 22:01
LM coś czuję w tym sezonie Barcelona również nie wygra :)

Lagga v3
11-02-2012, 22:04

kto byłby w stanie sprawić niespodziankę ? sądzę , że jedynie Real . Nie oszukujmy się - liga angielska rady nie da. Kolejne 3 pkt. w dupe , może wygrywają z realem ale to co robią z jakimiś debilami w lidze przechodzi ludzkie pojęcie , na własne życzenie tracą z oczu 1 miejsce w lidze i mistrzostwo .

Kosik Czarny 2v0
11-02-2012, 22:05
Dalej cię boli te 3:1 na Camp Nou? Było oddać chociaż jeden strzał, to teraz byś nie płakał o kartkę.

Możesz nam mistrza Karpiu gratulować ;< Zawsze taki wygadany byłeś czym mnie śmieszyłeś bo nic poza barca nie widzisz a każda osoba, która ja skrytykuje ma wdg cb kompleks Barcy :< Beka.

ManiQ
11-02-2012, 22:14
kto byłby w stanie sprawić niespodziankę ? sądzę , że jedynie Real . Nie oszukujmy się - liga angielska rady nie da. Kolejne 3 pkt. w dupe , może wygrywają z realem ale to co robią z jakimiś debilami w lidze przechodzi ludzkie pojęcie , na własne życzenie tracą z oczu 1 miejsce w lidze i mistrzostwo .

Final jest na Alianz Arena , jesli trafia na Bayern to wszyscy sie zdziwia wynikiem na koncu.W ogole nie rozumiem jak kazdy zapomina o takiej druzynie jak Bayern miedzy innymi.

Karpek
11-02-2012, 22:44
La Liga nie ma nic wspólnego z LM, żebyś się jeszcze nie ździwił.

Możesz nam mistrza Karpiu gratulować ;< Zawsze taki wygadany byłeś czym mnie śmieszyłeś bo nic poza barca nie widzisz a każda osoba, która ja skrytykuje ma wdg cb kompleks Barcy :< Beka.
Ja byłem wygadany, a ty się w ogóle nie odzywałeś. Pisałeś tylko wtedy, kiedy coś ci nie pasowało i chciałeś mi "pocisnąć" spinaczu. Teraz Barcelona przegrała, to dopiero się odezwałeś. Mistrza to wam pogratuluję dopiero wtedy jak go zdobędziecie, jak nie będzie już żadnych szans na odrobienie strat dla Barcelony. Przypominam, że jeszcze nikt nie wygrał ligi w lutym. Jaraj się 7/10 punktową przewagą. Tylko tym możesz, bo kolejnego zwycięstwa mierdów nad Blaugraną doczekasz może za kilka lat. Jeżeli wygramy w kolejnym ligowym GD, a i tak przegramy ligę, nie będę smutny. Dojebać dwa razy Real i zająć drugie miejsce? Mi pasuję. Idź poszukaj nowego avataru ze swoim guru The Special Five, który co chwilę ośmiesza i kompromituje Real.

#
Tak ogólnie to nie wiem co Guardiola odwala z tym składem. Co mecz jakieś eksperymenty, raz Dos Santos, teraz Sergi Roberto. Zamiast wystawić normalny, stały i najlepszy skład to on kombinuje. Nawet teraz w lidze kiedy każdy punkt się liczy i nie ma czasu na takie rzeczy, na dodatek przy temperaturze -8 i zamrożonym boisku. Xavi i Fabregas na ławce - zajebiście. Nie jestem trenerem, ale dzisiaj Pep pokazał, że się pomylił i tym razem eksperyment mu nie wyszedł. Messi też od kilku dobrych meczy gra taką padakę, że pierdolca idzie dostać. Ma min. 5 setek w każdym mecz z czego ostatnio wykorzystuję może jedną na 15. Najlepszy piłkarz świata musi umieć wykorzystywać takie sytuacje, a nie napierdalać na pałę w bramkarza z nadzieją, że to jakoś wejdzie. Leo potrzebuję odpoczynku, bo widocznie jest już przemęczony, w każdym meczu gra pełne 90 min, a odpoczywa tylko wtedy kiedy ma jakąś kontuzję (a kontuzję ma raz na dwa sezony). Niech posiedzi na ławie 2-3 mecze i potrenuje strzały sam na sam, dobrze mu to zrobi. Rozumiem, że on chce ciągle grać, ale na siłę też się nie da.

Jeżeli jutro Real wygra, to odrobienie 10 punktowej przewagi byłoby cudem... Będę wierzył w tych piłkarzy do ostatniej kolejki, ale obecnie gra Barcelony (szczególnie na wyjazdach) wygląda tak, że na początku grają piach, tracą bramkę, dopiero wtedy dostają zajebistej motywacji i atakują całym zespołem, bez obrony, jakby byli w transie i od tego zależało ich życie.

Kosik Czarny 2v0
11-02-2012, 23:16
La Liga nie ma nic wspólnego z LM, żebyś się jeszcze nie ździwił.

Ja byłem wygadany, a ty się w ogóle nie odzywałeś. Pisałeś tylko wtedy, kiedy coś ci nie pasowało i chciałeś mi "pocisnąć" spinaczu. Teraz Barcelona przegrała, to dopiero się odezwałeś. Mistrza to wam pogratuluję dopiero wtedy jak go zdobędziecie, jak nie będzie już żadnych szans na odrobienie strat dla Barcelony. Przypominam, że jeszcze nikt nie wygrał ligi w lutym. Jaraj się 7/10 punktową przewagą. Tylko tym możesz, bo kolejnego zwycięstwa mierdów nad Blaugraną doczekasz może za kilka lat. Jeżeli wygramy w kolejnym ligowym GD, a i tak przegramy ligę, nie będę smutny. Dojebać dwa razy Real i zająć drugie miejsce? Mi pasuję. Idź poszukaj nowego avataru ze swoim guru The Special Five, który co chwilę ośmiesza i kompromituje Real.
Nie odzywałem się bo mi się pisać nie chciało a tak na prawdę oxi czy ktoś inny pisał zawsze to samo co i ja bym napisał w rozmowie z toba. Nie odezwałem się, dlatego że barca przegrała tylko ze mi się tak podobało ;] Odrobienie takiej starty graniczy z cudem na takim poziomie piłkarskim więc praktycznie mamy mistrza :)

SedaN*
11-02-2012, 23:41

lol, z aktualnych drużyn prawie każda może wygrać z Barceloną, Inter też nie był faworytem z Barceloną a każdy pamięta jak wygrał :) to jest LM, wszystko się może zdarzyć

#down
no tak właśnie, juz pozno nie mysle trzezwo XD

Karpek
11-02-2012, 23:42
Jak 3 razy pod rząd? Dwa lata temu wygrał Inter.

_woto_
12-02-2012, 08:34
Szkoda, ze Henry bedzie musial odejsc 16 juz. Na razie w bardzo waznych sytuacjach ratowal dupe czego nie moze nigdy zrobic nikt inny z rezerw Arsenalu. ManiQ wiesz moze czy bedzie Titi jeszcze gral w meczu na San Siro czy musi juz wracac?

Simi
12-02-2012, 08:46
Jesli Titi to Henry (lawl), to tak, zagra z Milanem w LM. Gdzies czytalem, ze ma 'pomoc' w 1szym meczu a potem wrocic do USA.

_woto_
12-02-2012, 08:55
http://www.youtube.com/watch?v=QqW9UwNXnD0&feature=g-u-u&context=G29e192fFUAAAAAAAAAA

http://www.youtube.com/watch?v=D14W3HJDOgQ

Aaron Ramsey scores V Man Utd (01/05/11) - Bin Laden (02/05/11)
Aaron Ramsey scores V Tottenham (02/10/11) - Steve Jobs (05/10/11)
Aaron Ramsey scores V Marseille (19/10/11) - Col. Gadaffi (20/10/11)
Aaron Ramsey scores V Sunderland )11/2/12)- Whitney Houston (11/2/12)

przypadek ??

Old Shidishi
12-02-2012, 10:00
Jestem zazenowany postawa Barcy, szczegolnie w obronie przy stracie tych bramek. Niby najlepsi srodkowi obroncy na swiecie a tak daja dupy. Po tym zwyciestwie nad Valencia, myslalem, ze bedzie jakies przelamanie ale jak widac, mylilem sie. Jesli Real dzis wygra to o mistrzostwo bedzie juz w ch... trudno. A to co ostatnio prezentuje Messi to poprostu PARODIA!

@kosik

Nie odzywales sie bo dopiero od tego sezonu stales sie sezonowym "kibicem" Realu :)

SedaN*
12-02-2012, 10:44
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/premier-league/2011-2012/hipokryzja-fergusona_sto3149960/story.shtml

Ferguson to wielki i bardzo dobry trener, ale z charakteru starego dziada naprawdę nie lubię.

Kosik Czarny 2v0
12-02-2012, 10:47
@kosik

Nie odzywales sie bo dopiero od tego sezonu stales sie sezonowym "kibicem" Realu :)

Teraz to mnie rozpierdoliłeś poczytaj pierwsze strony tego tematu i wypowiadałem się jako kibic Real potem przestałem ale ty i tak bd wiedzieć lepiej ;] Fajnie ze dla cb sezonowiec to osoba, która kibicuje Realowi od dobrych 6 lat :)

Real Madryt - Sevilla

Mecz zapowiadał się ciekawie. Na początku żądnych większych akcji nie było.
Aż do 10 minuty gdy po składnej akcji Sevilli wpadł gol samobójczy wbity przez Xabi'ego. Wyglądało to jak gol Negredo ale niestety samobój. Po golu dominował Real do końca 1 połowy ale wspaniała forma Palop'a nie pozwoliła ustrzelić gola Real w 1 połowie. Druga połowa zaczęła się fatalnie dla Realu a szczęśliwie dla Sevilli. Po dośrodkowaniu Dragutinović'a fatalny błąd Ikera i gol. Casillas myślał, że ktoś piłkę muśnie ale jednak nie, zaspał no i gol.
Navas: Od wyniku 0:2 wszystko stało się trudniejsze. Tak jak powiedział J. Nasvas tak było non stop atakował real. Ale świetne interwencje Palop'a nie pozwalały Real'owi na wbicie gola. Aż do 59 minuty kiedy to gola kontaktowego zdobył Cristiano Ronaldo po składnej akcji. Po następnej akcji był rzut rożny dla realu. Rzut rożny egzekwował Van der Vaart, idealnie dorzucił na głowę wbiegającego Sergio, a ten głową pokonał Palopa! 2:2!
Nawałnica trwała, a gracze Sevilli bezradnie wybijali piłki. Pomiędzy siedemdziesiątą a siedemdziesiątą czwartą minutą trzykrotnie pokonać bramkarza przyjezdnych próbował Higuaín, za pierwszym razem uderzył w słupek, za drugim trafił w poprzeczkę, a przy trzeciej próbie huknął ponad bramką. Już w doliczonym czasie meczu wyborną, fantastyczną i niewiarygodną okazję zmarnował Ronaldo, który z kilku metrów nie potrafił zmieścić futbolówki w siatce.Jednak kilka sekund później chłopcy Manuela zdecydowali się na jeszcze jeden, ostatni atak. Z prawego skrzydła na dośrodkowanie zdecydował się Ramos, dograł piłkę wprost na głowę Pipity, strzał Argentyńczyka zdołał wybronić jeszcze Palop, ale przy dobitce Van der Vaarta nie miał już nic do powiedzenia! 3:2! Cud w Madrycie! Chwilę po tym arbiter zakończył mecz.Cudowna noc na Santiago Bernabéu, Królewscy zwyciężają po fantastycznym meczu i obejmują pozycję lidera w Primera División. Świetnie zagrał cały zespół, kapitalnych zmian dokonał Pellegrini, Guti, o którym mówiło się, że po kontuzji może nie grać jak wcześniej, znów pokazał klasę. Cudowna, niewiarygodna noc w Madrycie, cieszmy się tą chwilą, bo wielki Real Madryt dokonał dziś rzeczy niemożliwej.

Bramki:
0:1, Xabi Alonso (samobójcza), 10'
0:2, Dragutinović, 52'
1:2, Ronaldo, 60'
2:2, Ramos, 64'
3:2, Van der Vaart, 90'+2

Real Madryt: Casillas; Sergio Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa (Van der Vaart, 55'); Lass (Guti, 55'), Xabi Alonso, Marcelo, Kaká (Raúl, 74'); Higuaín, Cristiano Ronaldo

Ławka rezerwowych: Dudek; Metzelder; Diarra; Van der Vaart, Granero, Guti; Raúl

Sevilla FC: Palop; Navarro, Dragutinovic, Stankevičius, Konko (Adriano, 21'); Fazio, Zokora, Perotti, Jesús Navas, Capel (Kanouté, 46'); Negredo (Duscher, 74')

Ławka rezerwowych: Varas; Escudé; Adriano, Lolo, Duscher; Acosta, Kanouté

Kartki: Garay, Arbeloa, Marcelo, Vaart - Dragutinović, Stankevičius, Capel, Navarro, Kanouté

Taka ciekawostka:
Real Madryt po ponad czterech miesiącach odzyskał fotel lidera ligi hiszpańskiej. Królewscy utracili pierwsze miejsce w tabeli po Gran Derbi, kiedy to jeden gol Ibrahimovicia zadecydował o zwycięstwie Barcelony. Po ponad dwunastu kolejkach oczekiwania drużynie Manuela Pellegriniego udało się odzyskać pierwszą lokatę, dzięki cudownej remontadzie w meczu z Sevillą oraz dzięki remisowi Barcelony w meczu z Almeríą.
W rozgrywkach Primera División, gdy dwie drużyny mają tyle samo punktów na koncie, o wyższej lokacie decyduje bezpośredni bilans rozegranych meczów pomiędzy obu ekipami. Jednak dotyczy to tylko sytuacji, gdy drużyny rozegrały ze sobą już dwa spotkania. Jeśli do rewanżu jeszcze nie doszło, o wyższej pozycji w tabeli decyduje bilans strzelonych i straconych bramek, a ten jest korzystniejszy dla Realu Madryt (+47 w porównaniu do +45 Barcelony.)

Teraz tylko tak trzeba Lyon rozgromić. :cool::cool:

Moja 1 wypowiedź w tym temacie na temat Realu posiada 2 Lata beka ;] A kibicem jestem o 4 dłużej czyli 6 ;) nadal twierdzisz ze jestem sezonowcem ?

Devixx
12-02-2012, 12:21
Pozdro aktorzy z ManU
http://i39.tinypic.com/10zw7cn.jpg

ManiQ
12-02-2012, 20:53
Woto
W srode Henry jeszcze z nami bedzie ,ale czy wejdzie to chyba nawet sam Wenger nie wie. Na rewanzu juz go na 99% nie bedzie bo NYR nie zgodzilo sie na to , szkoda bo chcialem kupowac bilet na mecz.

Ogladalem Milan z Udinese by zobaczyc w jakiej formie sa i jak uslyszalem gdy komentator powiedzial ,ze Boateng bedzie dostepny na mecz to sie zmartwilem. Po cichu licze na powtorzenie wyniku z 2008 na San Siro ,ale z takim skladem to remis mnie mocno zadowoli.

Zarexoholik?
12-02-2012, 21:18
Ferguson to wielki i bardzo dobry trener, ale z charakteru starego dziada naprawdę nie lubię.

W każdym meczu jest jakiś faul, którego przyczyną jest negatywne nastawienie do drugiego człowieka.

Osobiście również nie podałbym ręki komuś kto na szacunek nie zasługuje.

Ogólnie United vs Liverpool - dobry mecz.

Crayon
12-02-2012, 21:25
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/premier-league/2011-2012/hipokryzja-fergusona_sto3149960/story.shtml

Rasizm to hańba i nie dziwię się, że SAF tak zareagował. A w zespole rasistów nigdy nie miał, dlatego ta pseudohipokryzja, z którą eurosport.pl wyjechał jest gówno warta.

Większość tych przykładów jest żenująca i szukana 'na siłę'

- Eric Cantona zaatakował fana Crystal Palace i pozostał w zespole.
Eric Cantona zaatakował fana Crystal Palace z 'karata' po tym, jak ten obraził jego, i Manchester United przy okazji. Przez dziewięć miesięcy Eric siedział w zawieszeniu, a pytany, dlaczego to zrobił, mówił, że nikt nie będzie obrażał takiego klubu, jakim jest United.

- Roy Keane specjalnie sfaulował w zemście Alfa Inge Haalanda. Rywal doznał kontuzji, która zakończyła jego karierę. Keane był zawieszony na pięć meczów i zapłacił grzywnę w wysokości 150 tysięcy funtów.
Obaj panowie nie przepadali za sobą, Haaland po sfaulowaniu Keane'a w meczu z Leeds powiedział mu (leżącemu, z kontuzją) kilka ciepłych słów. Charakter Roya spowodował, że nie odpuścił ani na trochę Haalandowi, który przeszedł potem do Manchesteru City.
Jezu, takie rzeczy się zdarzają, to jest męski sport, faule 'odwetowe' się zdarzają, liga hiszpańska wie o tym doskonale. Co do Keane'a to oprócz tego wypadku można wymieniać dziesiątki innych. Jak prawie pobił Bergkampa, Alana Shearera, sędziego, kiedy w duecie z Alanem Smithem kosili pół ligi angielskiej. Nie odpuszczał nikomu, Manchester United to był jego klub, miał go w sercu. Każdy kibic United to wie, Ferguson też to wiedział, że za Manchester on się pokroi. Prawdziwy Czerwony Diabeł, którego nam brakuje. Charakteru.

- w 2006 roku Paul Scholes i Roy Carroll odmówili podania ręki Patrickowi Vieirze.
Oprócz Scholesa i Roya Carrolla ręki Vieirze nie podali wtedy Roy Keane i Wayne Rooney, a Gary Neville spojrzał na Patrice'a wzrokiem zabójcy. Rasizm? Nie, po prostu sytuacja w tunelu (http://www.youtube.com/watch?v=NKj8msoEKEo). Vieira miał wyjątkowy problem do Neville'a, a z powodu tego, że Keane był wtedy kapitanem, doskoczył do francuza i zapytał się go, czy nie spróbuje się zmierzyć z kimś jego rozmiarów (Neville jest raczej mały. Około 175cm wzrostu). Były wyzwiska i złe określenia. To, że nie podano mu ręki to tylko i wyłącznie z tego powodu.

- grający obecnie w United Rio Ferdinand odmówił poddania się testom na obecność narkotyków, co zaowocowało dziewięciomiesięcznym zawieszeniem.
Bulwarowy bullshit i wymysł dziennikarzy. Ferdinand nie odmówił poddania się testom - on o nich zapomniał! Był tak zaabsorbowany przeprowadzką na nowe miejsce zamieszkania (przeprowadza z Leeds do Manchesteru), że nie stawił się na testy antydopingowe. Przez kilka miesięcy drążono temat i uznano, że należy go zawiesić, co jest śmieszne, bo wystarczyło poddać go testom w następnym terminie, czego nie uczyniono. I na nic zdały się prywatne testy, że jest 'czysty'

@Sedan
Tak w ogóle, co tam z Twoim Chelsea? Aż mi żal patrzeć na to, co gra ten klub, który jeszcze kilka sezonów temu był najtrudniejszym przeciwnikiem Manchesteru. I patrząc na spotkania pomiędzy naszymi drużynami bawiłem się wyśmienicie.

Simi
12-02-2012, 22:24
1-1 do przerwy, znowu gol stracony na poczatku... Szkoda bramki Benzemy, ladna klepa szla.

Beka z obroncy, podwojna reka! XD

Karpek
12-02-2012, 22:36
Wbiłem sobie na livescore.pl, żeby zobaczyć jak tam Madryt, bo obecnie oglądam finał PNA, patrze 1:1, pierwszy gol dla Levante, potem czerwo dla zawodnika tegoż klubu i karniak dla Krystyny. Nawet mnie to nie ździwiło. : o

'Oxidosis'
12-02-2012, 22:48
Wbiłem sobie na livescore.pl, żeby zobaczyć jak tam Madryt, bo obecnie oglądam finał PNA, patrze 1:1, pierwszy gol dla Levante, potem czerwo dla zawodnika tegoż klubu i karniak dla Krystyny. Nawet mnie to nie ździwiło. : o

Ja pierdole, ostatnio miałeś nawet sensowne wpisy, ale widzę, że znów zaczynasz pajacować.. stary, zrozumiałbym jakbyś zaczynał prowokację mając do tego podstawy, ale Ty tej sytuacji nawet nie widziałeś, więc po co się wypowiadasz? Tak się składa, że oglądam to spotkanie, a karny w pełni zasłużony ( piłka przeleciała kolesiowi po obu rękach )

Poza tym gdzieś tam pisałeś, że wolisz wygrać 2 razy z Realem i przegrać trofeum, aniżeli odwrotnie. Tego typu teksty utwierdzają mnie w przekonaniu, że kibicujesz im po to aby ponapinać się do Madrytyckich dzieci.. bo dla mnie Milan może dostać 2x wpierdol od Interu i od Juve, ale w kontekście wygrania scudetto nawet mi te mecze zwisają : D

Karpek
12-02-2012, 23:01
Uspokój się, nie napisałem, że kartka i karny nie słuszne, ale ostatnio prawie w każdym meczu Real dostaje karniaka, szczególnie gdy przegrywają. Barcelona natomiast ma karnego raz na kilkanaście meczy, takie porównanie.

'Oxidosis'
12-02-2012, 23:18
No niby masz rację, Milan też dostaje sporo karnych. Tyle, że ile z nich jest nie słusznych? To jest raczej istotna kwestia ^^

SedaN*
12-02-2012, 23:19
Rasizm to hańba i nie dziwię się, że SAF tak zareagował. A w zespole rasistów nigdy nie miał, dlatego ta pseudohipokryzja, z którą eurosport.pl wyjechał jest gówno warta.

Większość tych przykładów jest żenująca i szukana 'na siłę'

- Eric Cantona zaatakował fana Crystal Palace i pozostał w zespole.
Eric Cantona zaatakował fana Crystal Palace z 'karata' po tym, jak ten obraził jego, i Manchester United przy okazji. Przez dziewięć miesięcy Eric siedział w zawieszeniu, a pytany, dlaczego to zrobił, mówił, że nikt nie będzie obrażał takiego klubu, jakim jest United.

- Roy Keane specjalnie sfaulował w zemście Alfa Inge Haalanda. Rywal doznał kontuzji, która zakończyła jego karierę. Keane był zawieszony na pięć meczów i zapłacił grzywnę w wysokości 150 tysięcy funtów.
Obaj panowie nie przepadali za sobą, Haaland po sfaulowaniu Keane'a w meczu z Leeds powiedział mu (leżącemu, z kontuzją) kilka ciepłych słów. Charakter Roya spowodował, że nie odpuścił ani na trochę Haalandowi, który przeszedł potem do Manchesteru City.
Jezu, takie rzeczy się zdarzają, to jest męski sport, faule 'odwetowe' się zdarzają, liga hiszpańska wie o tym doskonale. Co do Keane'a to oprócz tego wypadku można wymieniać dziesiątki innych. Jak prawie pobił Bergkampa, Alana Shearera, sędziego, kiedy w duecie z Alanem Smithem kosili pół ligi angielskiej. Nie odpuszczał nikomu, Manchester United to był jego klub, miał go w sercu. Każdy kibic United to wie, Ferguson też to wiedział, że za Manchester on się pokroi. Prawdziwy Czerwony Diabeł, którego nam brakuje. Charakteru.

- w 2006 roku Paul Scholes i Roy Carroll odmówili podania ręki Patrickowi Vieirze.
Oprócz Scholesa i Roya Carrolla ręki Vieirze nie podali wtedy Roy Keane i Wayne Rooney, a Gary Neville spojrzał na Patrice'a wzrokiem zabójcy. Rasizm? Nie, po prostu sytuacja w tunelu (http://www.youtube.com/watch?v=NKj8msoEKEo). Vieira miał wyjątkowy problem do Neville'a, a z powodu tego, że Keane był wtedy kapitanem, doskoczył do francuza i zapytał się go, czy nie spróbuje się zmierzyć z kimś jego rozmiarów (Neville jest raczej mały. Około 175cm wzrostu). Były wyzwiska i złe określenia. To, że nie podano mu ręki to tylko i wyłącznie z tego powodu.

- grający obecnie w United Rio Ferdinand odmówił poddania się testom na obecność narkotyków, co zaowocowało dziewięciomiesięcznym zawieszeniem.
Bulwarowy bullshit i wymysł dziennikarzy. Ferdinand nie odmówił poddania się testom - on o nich zapomniał! Był tak zaabsorbowany przeprowadzką na nowe miejsce zamieszkania (przeprowadza z Leeds do Manchesteru), że nie stawił się na testy antydopingowe. Przez kilka miesięcy drążono temat i uznano, że należy go zawiesić, co jest śmieszne, bo wystarczyło poddać go testom w następnym terminie, czego nie uczyniono. I na nic zdały się prywatne testy, że jest 'czysty'

@Sedan
Tak w ogóle, co tam z Twoim Chelsea? Aż mi żal patrzeć na to, co gra ten klub, który jeszcze kilka sezonów temu był najtrudniejszym przeciwnikiem Manchesteru. I patrząc na spotkania pomiędzy naszymi drużynami bawiłem się wyśmienicie.

Co do Fergusona to nie tylko tym się sugeruję, po prostu często denerwują mnie jego wypowiedzi, co nie zmienia faktu, że nie mam do niego szacunku. A co z Chelsea? Pisałem już gdzieś wyżej swoje wypociny. A spotkania przecież zawsze między tymi drużynami są wyśmienite niezależnie od miejsca w tabeli, co udowadnia ostatni mecz ;D

#karne PNA, każdy strzela XD

Karpek
12-02-2012, 23:50
Zajebisty mecz Zambia vs WKS. Chyba najdłuższy jaki oglądałem. XD Emocje jak w finale LM i wygrana Zambii po aż 9 kolejce rzutów karnych. Nie kibicowałem w sumie żadnej drużynie, ale szkoda mi trochę Drogby, bo bardzo go lubię, a to była raczej jego ostatnia szansa w karierze na zdobycie tego pucharu. ;c

Krulowiec
12-02-2012, 23:52
Real 4 ; 2 Levante, karny w pełni zasłużony piłka spadła mu po obu rękach.
Później mega gol Ronaldo i w sumie myślałem, że 3;1 po meczu a tu nagle 3;2.
Potem również dobry gol Benzyny i 4;2 dzięki, dobranoc.

Zarexoholik?
12-02-2012, 23:55
Real 4 ; 2 Levante, karny w pełni zasłużony piłka spadła mu po obu rękach.
Później mega gol Ronaldo i w sumie myślałem, że 3;1 po meczu a tu nagle 3;2.
Potem również dobry gol Benzyny i 4;2 dzięki, dobranoc.

Bardzo fajnie, że zdałeś nam relację.

I zaczyna się spam gimbusów/głąbów na fb. Fajnie, że wygrali - tego się spodziewałem. W piłce nożnej często tak jest, że jedna z drużyn wygrywa, a druga przegrywa! :confused:

ManiQ
13-02-2012, 06:18
Za rok powroci PNA bo chca miec ten turniej przestepnym roku. Moze wtedy Drogba wygra choc bedzie wtedy trudno jesli Kamerun i Egipt sie zakwalifikuja.

Gervinho mial wrocic silniejszy ,a pewnie sie zalamie psychicznie :/ Drogba tez w nie lepszej formie wroci, gdyby strzelil tego karnego w regulaminowym czasie byloby po sprawie.

_woto_
13-02-2012, 09:39
Od razu gdy ogladlem karne w PNA wiedzialem, ze jezeli Gerwazy do pilki podejdzie to nie strzeli. Nie wiem skad ale on odrazu wydaje sie slaby psychicznie jezeli chodzi o wykonczenie akcji / karny. Ale gratulacje dla Zambii zagrali tak jak mogli i nie mieli nic do stracenia :).

Teraz do srody na LM czekac i mam nadzieje na dobry wynik.

SedaN*
13-02-2012, 11:11
Zajebisty mecz Zambia vs WKS. Chyba najdłuższy jaki oglądałem. XD Emocje jak w finale LM i wygrana Zambii po aż 9 kolejce rzutów karnych. Nie kibicowałem w sumie żadnej drużynie, ale szkoda mi trochę Drogby, bo bardzo go lubię, a to była raczej jego ostatnia szansa w karierze na zdobycie tego pucharu. ;c

Ostatnia szansa? Czyli myślisz, że on już w tym roku będzie kończył karierę? Bardzo wątpliwe, wydaje mi się, że z 2 lata jeszcze pograć może :) jak nie w Chelsea to gdzieś w Chinach w ślady Anelki czy coś.. A WKS'owi zawsze się przyda taki doświadczony zawodnik. Szkoda mi trochę Drogby i spółki, ale zagrali poniżej oczekiwań. Eh a chciałem zobaczyć Didiera wznoszącego puchar. A i jeszcze szkoda, bo mógł być spokojnie królem strzelców wystarczy, ze by strzelil chociazby jedna bramka (ta z karnego z Zambią, albo we wczesniejszym meczu tez mial karnego). No Drogbie karne coś nie szły, dobrze, że w Chelsea nie strzela XD

#a i jeszcze.. jaram się LM, bo to już niedługo ;D

_woto_
14-02-2012, 11:02
http://www.youtube.com/watch?v=Yv46nGqU0vQ&feature=player_embedded

SedaN*
14-02-2012, 11:05
http://www.youtube.com/watch?v=Yv46nGqU0vQ&feature=player_embedded

hahahahahaha dobry młody

_woto_
14-02-2012, 11:52
Skandalem zakończył się turniej dziewięciolatków rozgrywany w Redzie. Pod koniec zawodów w hali pojawili się pseudokibice Arki Gdynia, którzy zaatakowali młodych piłkarzy Lechii Gdańsk i ich rodziców - donosi "Gazeta Wyborcza".

Halowe turnieje dla dzieci w okresie zimowym są rozgrywane w różnych miejscach w całej Polsce. Takie zawody to rywalizacja, ale przede wszystkim zabawa dla dzieci. Przykrym i skandalicznym incydentem zakończył się niestety ogólnopolski turniej w Redzie. Pod koniec rozgrywek w hali pojawili się pseudokibice Arki Gdynia, którzy zaatakowali młodych piłkarzy Lechii Gdańsk i ich rodziców. - Było około 15 bandytów, część z nich w kominiarkach. Zdzierali z dzieci koszulki i szaliki - cytuje trenera młodych lechistów, Grzegorza Grzegorczyka, "Gazeta Wyborcza".

Kiedy w obronie dzieci stanęli rodzice, kilku z nich zostało pobitych, a jeden trafił do szpitala.

Rzeczniczka wejherowskiej policji Anetta Potrykus potwierdza, że takie zdarzenie miało miejsce. Na salę, gdzie grali w piłkę 8-latkowie wtargnęła ok. 10-osobowa grupa 15,16-latków. Zabrali szaliki rodzicom dzieci i na jednym z mężczyzn dokonali rozboju. Policja ustala kto brał udział w zdarzeniu.

Simi
14-02-2012, 12:39
Czytałem o tym wczoraj na sport.pl

Pojebana jest ta Polska i jej 'kibice'.

Krulowiec
14-02-2012, 14:10
Żałosne, ale co się spodziewać po gimbusach aka firma & peja & chada.

Old Shidishi
14-02-2012, 14:36
Dziwne ze ojcowi (jesli tacy rowniez tam byli) tych mlodych zawodnikow nie wpierdolili tym gowniarzom skoro byli to 15,16latkowie.

ManiQ
14-02-2012, 15:40
Cala Polska. A potem sie dziwic dlaczego stadion zamkniety. Co z tego ,ze sa normalni kibice jak przyjdzie cholota ,ktora wszystko zniszczy.

Takie male promo przed jutrzejszym meczem ; )

pMRERSXQthU&feature

Postawilem na Arsenal 50zl(kurs 3.85) ,ale jesli zremisuja to sie nie obraze.
@Oxi a Twoj typ jaki jest ? :d

Lewy
14-02-2012, 17:33
Idąc waszym tokiem rozumowania ja też się zaliczam do "hołoty" bo jeżdżę na wyjazdy :D

A tak apropo ponoć chwilę później zjawiła się normalna banda Arki i przeprosiła rodziców za to co się stało, obiecała zrekompensować straty i dorwać te gówna, które to zrobiły.

Ciekawe czy któryś z was by się obronił gdyby 15 osób podbiło.Ale co się dziwić sami sobie reputacje spierdalają.I tak śledziuchy osiągnęły dno dna bo to zawsze bezdomni bez honoru.Jaki klub tacy kibice.

Wracając do tematu.Jestem "bandytą" i jadę do Łodzi za tydzień (cud że nas wpuszczą ale trzeba jakoś zarobić kasę bo bida a goście to zawsze pewny hajs) więc relację pewnie napisze :).

SedaN*
14-02-2012, 21:57
Cala Polska. A potem sie dziwic dlaczego stadion zamkniety. Co z tego ,ze sa normalni kibice jak przyjdzie cholota ,ktora wszystko zniszczy.

Takie male promo przed jutrzejszym meczem ; )

pMRERSXQthU&feature

Postawilem na Arsenal 50zl(kurs 3.85) ,ale jesli zremisuja to sie nie obraze.
@Oxi a Twoj typ jaki jest ? :d

Na san siro może być ciężko, ale w dwumeczu obstawiam awans Arsenalu! :) Milan jest słaby, w lidze nie radzi sobie z lepszymi drużynami, ma problemy ze strzeleniem bramki, Arsenal jest o wiele grożniejszy w ataku! Jednak ma gorsza obronę..

Kaziu Extreme
14-02-2012, 22:37
Wygrana Barcy 3:1, wiec mozna powoli myslec o 1/4 lm ;)))

RayRat
14-02-2012, 23:27
Można było sie tego spodziewać. Nawet w słabej formie barca ogra przeciętny bayer.....
Mam nadzieje że chociaż w drugim meczu napędzą im strcha :D

Mikiel SZN
14-02-2012, 23:32
Hernani wczoraj oficjalnie porozumiał się z zarządem Pogoni i od wiosny będzie piłkarzem pierwszoligowca Były zawodnik Korony Kielce podpisał długi trzyipółletni kontrakt ze szczecińskim klubem. Do kadry dołączy tuż przed wyjazdem na obóz w Turcji.

Jeszcze Williams, zajebisty młody obrońca z Trinidadu i Tobago (reprezentatan kraju) i skład idealny. Brawo prezesi, w końcu jacyś porządni co robią transfery!

ManiQ
15-02-2012, 21:36
Szczerze gratuluje Milanowi : )

To juz nie Arsenal tylko klubik zarabiajacy kase dla zarzadu..
ja sie tylko pytam po co Milan wymienial murawe dzien przed jeszcze na skrzydlach gdzie najszybsi nie moga sie rozpedzic :< tylko kontuzji nalapali obrony.

Jesli Wenger nie wyciagnie konsekwencji z tej polowy to mozna juz konczyc mecz.Zero szybkich kontr...

Karpek
15-02-2012, 21:49
Dziwna dziś ta murawa na San Siro, środkowy pas dobry, a po bokach kartoflisko.
Dobrze, że Milan wygrywa, niech wbiją jeszcze kilka bramek w drugiej połowie i papa Arsenal.
Ibra - kozak. XD

SedaN*
15-02-2012, 22:05
Arsenal kompletne dno, nie poznaję tego zespołu, ale w sumie brak doświadczenia. A Milan skutecznie..

vide cul fide
15-02-2012, 22:22
Jeszcze Williams, zajebisty młody obrońca z Trinidadu i Tobago (reprezentatan kraju) i skład idealny. Brawo prezesi, w końcu jacyś porządni co robią transfery!

No i bardzo dobrze, sam chcę żeby Pogoń awansowała bo już od jakichś 2 lat chcę jechać do Szczecina ale nie miałem możliwości... W następnym sezonie pretekst będzie - wyjazd na Pogoń.

3:0 70 minuta, ładnie idzie Arsenal haha :D

SedaN*
15-02-2012, 22:26
Arsenalowi kompletnie nie należy się to zwycięstwo i awans. A teraz karny dla Arsenalu. Kompletny DRAMAT! Dramat Arsenalu : D

szkoda, że angielski zespół odpadnie, mam nadzieję, że Chelsea dotrzyma honoru.

ManiQ
15-02-2012, 22:39
Cztery do zera Milan zegna frajera.Ide spac , pierdole..

Licze tylko na Chelsea ,ze zajdzie daleko : >

SedaN*
15-02-2012, 22:42
no trochę szkoda mi Kanonierków, mam jedynie nadzieję, ze Chelsea tak nie skończy :<

Krulowiec
15-02-2012, 22:56
Dla mnie Prince Boateng prze kat, pamiętam jak strzelił bramkę barcelonie i ta po prostu rozpier*ol. Zaskoczył mnie 'Ibrakadabra' zawsze twierdziłem, że to wysoki drewniak a tu jednak coś pokazał.

Mikiel SZN
15-02-2012, 22:57
Szkoda Arsenalu, liczyłem że wygrają, albo chociaż zremisują a tu taki pogrom i prawdopodobnie pożegnanie z LM. Robinho dobry mecz, aż się zdziwiłem, bo to gówno a nie piłkarz był ostatnio z rozterkami jak Tevez.

_woto_
16-02-2012, 10:41
Nie wiem jak wy ale ja tak bardzo dziwnie(?) grajacego Arsenalu dawno nie widzialem. Do kontry im sie nawet wyjsc nie chcialo i to ciagle wycofywanie pilki do bramkarza co tez nie przynosilo dobrych efektow. Obrona to procz Kosy nic nie grala. Milan na luzie , przy kazdej bramce jak to zauwazyl Kowalczyk w studiu bralo udzial jedynie 2 czy 3 pilkarzy Milanu poniewaz reszte robila za nich obrona :)

http://www.youtube.com/watch?v=Ufp1M0ZVC9I&feature=g-u-u&context=G29e192fFUAAAAAAAAAA

SedaN*
16-02-2012, 10:56
Nie wiem jak wy ale ja tak bardzo dziwnie(?) grajacego Arsenalu dawno nie widzialem. Do kontry im sie nawet wyjsc nie chcialo i to ciagle wycofywanie pilki do bramkarza co tez nie przynosilo dobrych efektow. Obrona to procz Kosy nic nie grala. Milan na luzie , przy kazdej bramce jak to zauwazyl Kowalczyk w studiu bralo udzial jedynie 2 czy 3 pilkarzy Milanu poniewaz reszte robila za nich obrona :)

http://www.youtube.com/watch?v=Ufp1M0ZVC9I&feature=g-u-u&context=G29e192fFUAAAAAAAAAA

HAHAHAH filmik zawsze spoko XD to podniecenie przy 3 golu ;D

'Oxidosis'
16-02-2012, 16:37
Wczoraj Milan jak nie Milan - Szybka gra, inicjatywa w środku pola, ogromne zaangażowanie, oraz przede wszystkim ruch bez piłki, co oczywiście musiało zaowocować. Naprawdę, byłem mile zaskoczony, tym co zobaczyłem. W końcu gra godna Milanu. Można mówić, że Arsenal zagrał słabo w ataku - przyczyną tego była nasza kapitalna gra w defensywie. Nasza obrona zagrała bezbłędne spotkanie. Jednakże, ta ''świetna'' obrona Arsenalu to katastrofa.

Oglądałem we Włoskim Pubie, na dodatek na kanale sky, ale kowalczyk to ciota.

Lewy
16-02-2012, 23:16
Wisła Kraków!

W 10 udało im się doprowadzić do remisu.Jednakże nie wykorzystali kilku sytuacji.Remis patrząc na grę jest bardzo dobrym wynikiem i miejmy nadzieję ze za tydzień będzie awans do 1/8! :)

Kosik Czarny 2v0
19-02-2012, 09:38
Co ten Małecki odpierdala to aż się żal robi.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,title,Malecki-nie-stawil-sie-w-klubie,wid,14264705,wiadomosc.html?ticaid=1df20

SedaN*
19-02-2012, 11:34
Co ten Małecki odpierdala to aż się żal robi.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,title,Malecki-nie-stawil-sie-w-klubie,wid,14264705,wiadomosc.html?ticaid=1df20

To taki drugi Balotteli, ale mam nadzieję, że i Małecki się uspokoi XD

Kosik Czarny 2v0
19-02-2012, 19:05
Trener Kazimierz Moskal wyjaśnił sytuację Patryka Małeckiego i brak jego obecności na meczu w Lubinie. Wygląda na to, że zawodnik w skandaliczny sposób postanowił rozstać się z Wisła, wymuszając na klubie transfer.
- Patryk (...) przed drużyną powiedział, żeby go nie brać pod uwagę przy ustalaniu składu na Zagłębie, że nie chce grać i trenować w tej drużynie - ujawnił trener Wisły. - W tej sytuacji nie potrzebuję takiego zawodnika w szatni, a tym bardziej na murawie - zapewnił.

Go to już kompletnie pojebało popieścił prąd

vide cul fide
19-02-2012, 21:34
Brak Małego dziś był wzmocnieniem. Wisła nie powinna go karać finansowo, odsuwać od składu itp. jemu potrzeba wizyt u psychologa...
zagłębie 2:2 Wisła
Śląsk 1:1 ruch
górnik 2:0 legia
amika 0:1 gks
Beka z kolejki, chyba tylko dyskopolonia chce mistrza zdobyć bo innym nie zależy z tego co widać po wynikach.
@down

Barca 0-1 Valencia.

13? : D

http://img62.imageshack.us/img62/6539/valpg.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/62/valpg.jpg/)

XDXDXDXD

Simi
19-02-2012, 21:51
Barca 0-1 Valencia.

13? : D

*****, 2-1 ...

Karpek
19-02-2012, 22:23
Szpaleru nie zobaczysz na Camp Nou, nie dopuszczą do tego. ; ]

#edit
Barcelona 5:1 Valencia! Taką Barçę chcę oglądać do końca sezonu. : D Messi też w końcu zakończył swój "kryzys" i jebnął 4 bramki.

Old Shidishi
19-02-2012, 23:34
@('.^)\/,,
Widze miales nadzieje.

5:1 ,Messi show :)

Simi
20-02-2012, 07:15
Anyway gz.

Barca widzę zabawiła się w Real. Strata bramki na początku meczu, gra u siebie i w końcu pogrom.

Lagga v3
20-02-2012, 17:26
Anyway gz.

Barca widzę zabawiła się w Real. Strata bramki na początku meczu, gra u siebie i w końcu pogrom.

real zazwyczaj tak zaczyna mecz , hehs. nie mogę doczekać się wtorku i środy i lm <3. co do polskiej ligi - parodia . po Łksie nic nie oczekiwałem - duże problemy finansowe , brak trenera i problemy z kadrą dają o sobie znak , coż- oby obronić ekstraklasę . Beka z tej kolejki , faworyci do mistrzostwa zawalili , gówna dostawały po 3pkt XD

Wisła Kraków!

W 10 udało im się doprowadzić do remisu.Jednakże nie wykorzystali kilku sytuacji.Remis patrząc na grę jest bardzo dobrym wynikiem i miejmy nadzieję ze za tydzień będzie awans do 1/8! :)

no, propsy za ten mecz- doprowadzić w beznadziejnej sytuacji do remisu -zdecydowane show Meliksona ,którego przeciwnicy umieli powstrzymać jedynie faulem . nie ukrywajmy jednak , że zarówno legia jak i wisła znajdują się w złym położeniu . Legia musi ten mecz wygrać albo zremisować 2:2 żeby doprowadzić do dogrywki , co na wyjeździe może być sprawą ciężką.

Karpek
20-02-2012, 17:29
real zazwyczaj tak zaczyna mecz , hehs.
Tylko w meczach z Barceloną jest na odwrót. Ostatnio to oni strzelają pierwsi gola, a potem nie istnieją i przegrywają kilkoma bramkami. XD

Lewy
20-02-2012, 18:53
@Lagga

Przyjdź w piątek na mecz :)

Mikiel SZN
22-02-2012, 10:05
bardzo ładnie czelsi, to juz żadnego klubu angielskiego w LM :)
CSKA choć zremisowało to niestety chyba odpadnie, lecz mam nadzieje że powalcza na Bernabeu i wyeliminują drużyny pyszałków

SedaN*
22-02-2012, 15:35
bardzo ładnie czelsi, to juz żadnego klubu angielskiego w LM :)
CSKA choć zremisowało to niestety chyba odpadnie, lecz mam nadzieje że powalcza na Bernabeu i wyeliminują drużyny pyszałków

spokojnie, city i united nabiją punkty w LE XD

co do meczu nie będe się wypowiadał, bo szkoda słów ;P tak w słabej formie Chelsea dawno nie widziałem..

aa i dziwią mnie wypowiedzi niektórych, którzy mówią, że liga angielska ma kryzys.. tak można stwierdzić po LM, Arsenal i Chelsea w kryzysie, ale to przecież teraz jest największa rywalizacja u góry tabeli, i Manchester City, który wziął się z nikąd, świetny Tottenham :)

ManiQ
22-02-2012, 16:12
@Sedan
Wy i tak macie lepiej bo to tylko 3:1 + strzelona bramka na wyjezdzie.2:0 i przechodzi ,ale jednak Napoli to mocna druzyna wiec trudno bedzie zagrac na zero z tylu.Natomiast Arsenal... no wlasnie.Nawet trzech bramek nie strzela..

Reprezentacja Anglii porzucona przez Wloskiego selekcjonera ,a Angielskie pokonane(prawie) przez Wloskie druzyny xd!

Simi
22-02-2012, 18:01
City 1-0 Porto.

Aguero w 19 sekundzie meczu, lawl.

Mikiel SZN
22-02-2012, 22:41
nudne dziś mecze, ale zaskoczenie że Basel 1:0 Bayern. Widac że klub dobrze poukładany i może namieszac jako czarny koń, stawiany z góry na przegraną w grupie, a tu wyszli z niej i wygrali u siebie z Bayernem w 1/8. Szczerze małe szanse są, że obronią wynik na Alianz Arena, ale kto to wie : O

SedaN*
23-02-2012, 09:01
Ta i jak ktoś tam powiedział w studiu, w tegorocznej LM przy dobrym układzie APOEL może wejść do finału bez problemu : D

Old Shidishi
24-02-2012, 13:11
Adios Liga Europejsko.

Pomimo tego, ze poraz kolejny polskie zespoly odpadly juz w 1/16 to uwazam, ze z roku na rok idziemy krok do przodu. Juz daaaaawno daaaawno temu nie mielismy 2 druzyn w fazie playoff. Ehh ale jak zawsze pozostaje ten niedosyt, przeciez te pacholki z belgii i portugalii byli jak najbardziej do ogrania... :/

Lagga v3
24-02-2012, 13:19
HAHAHHAHAHAH UNITED XDDDDDDDDDD

Szkoda wisły i legii , legia xxx dośrodkowań i akcji i gówno zrobili ... szczególne brawa dla nuneza z wisły

Mikiel SZN
24-02-2012, 13:30
odpadli nawet z le hahah XD

Szkoda wisły i legii , legia xxx dośrodkowań i akcji i gówno zrobili ... szczególne brawa dla nuneza z wisły

2:0 wygrali w Amsterdamie i u siebie 1:2 więc awansowali : o

Crayon
24-02-2012, 13:46
odpadli nawet z le hahah XD
Beka hahahah, grają dalej, Atletico Bilbao w kolejnej rundzie ich przeciwnikiem hahahahah

Mecz z Ajaxem żenujący, SAF przyznał się do błędów, że wystawił za młodych na defensywie. Ogólnie - trzeba spiąć dupsko i walczyć dalej, bo liga i puchary czekają na Diabły

@Sedan
Anglia przeprasza za Chelsea Londyn

Lagga v3
24-02-2012, 13:48
Beka hahahah, grają dalej, Atletico Bilbao w kolejnej rundzie ich przeciwnikiem hahahahah

Mecz z Ajaxem żenujący, SAF przyznał się do błędów, że wystawił za młodych na defensywie. Ogólnie - trzeba spiąć dupsko i walczyć dalej, bo liga i puchary czekają na Diabły

@Sedan

właśnie teraz spojrzałem na wynik 1 meczu i miałem zeditować ^^; p.

@lewy

Na meczu będę albo nie - nie wiem. nie mam zbytnio czasu dziś; p

SedaN*
24-02-2012, 16:30

@Sedan

Mimo wszystko uważam, że w tegorocznej LM Chelsea najmniej upokorzyła się z angielskich drużyn. City i UNITED nie przeszli nawet grupy, a Arsenal przegrał aż 4:0. Fakt faktem The Blues mają jeszcze nikłe szanse, normalnie 2:0 u siebie spokojnie do ogrania, ale tak słabej Chelsea to naprawdę NIGDY nie widziałem.

vide cul fide
25-02-2012, 11:10
amiczka ładnie 3:0 z ruchem, szkoda tylko, że bakero zwolnili bo on był gwarancją samych porażek amiki :(

_woto_
25-02-2012, 11:27
Ja nie wiem dlaczego ten Samba polecial na kase i przeniosl sie do ruskow :/

Crayon
25-02-2012, 22:59
Oxidosis, nie ma bramki!

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/424685_337362036307222_130915860285175_941359_1009 210651_n.jpg

'Oxidosis'
26-02-2012, 00:14
hahahaha! Dobra, jak emocje opadły, mogę się wypowiedzieć na temat tego meczu.

Pierwsza połowa, totalna dominacja Milanu, pod każdym względem, nawet przy nieobecności Boatenga czy Ibry, co naprawdę cieszy. Bramka na 1-0 trochę szczęśliwie, bramka na 2-0 - ewidentna, a mimo to nieuznana. W drugiej połowie gra się wyrównała, Juve strzeliło bramke na 1-1, także nie zaliczoną ( tutaj można się sprzeczać, w przeciwieństwie do bramki zdobytej przez Rossonerich, która była po prostu w 100% strzelona zgodnie z przepisami ). Następnie zmiana dobrze grającego Emmanuelsona za Ambrosiniego, co okazało się pomyłką meczu, i po części zaskutkowało tym, że Juve strzeliło gola wyrównującego w 80-któreś tam minucie.

Reasumując - Milan grał przez 75 minut, Juve przez 15. Rossoneri zasłużyli na zwycięstwo, ale stało się inaczej, taki sport, do końca pozostało jeszczę trochę meczy i wierzę, że to Milan zdobędzie scudetto!

http://www.youtube.com/watch?v=xtj9QxU9EYU

..........

ManiQ
26-02-2012, 15:21
Derby Londynu 2:2.
Niech ten Bale spierdala juz do tej barcy, pierdolony aktorzyna.Okej,wyplakalem sie ide na druga polowe.

SedaN*
26-02-2012, 16:05
hahahah 5:2 już to jest właśnie caly Arsenal nieprzewidywalny, szkoda, że z Milanem tak nie grali ;D oni mają takie przebłyski, to samo mieli z Chelsea. Aż żałuję, że meczu nie oglądam, ale śledzę tutaj skoki i pare meczy naraz XD

#UNITED w doliczonym ;D jak zawsze.. na gigsa można liczyć!

Mikiel SZN
26-02-2012, 16:29
Co za emocje i dwa mecze o 14:30, oglądałem Legie a ojciec w drugim pokoju Arsenal - totenham i się komunikowaliśmy jak coś się działo. Legia 4:0, piękny gol Ljuboji, mogło być nawet 6-7:0, bardzo ładnie zagrali i wracaja do walki o tytuł. Arsenal mnie zaskoczył, myślałem że będzie gładko, na co wskazywał początkowy wynik 0:2, ale jednak 5:2 joł

ManiQ
26-02-2012, 16:32
Piekny meczyk. Znow przegrywalismy i wygralismy 5cioma golami.
Derby dla Arsenalu 5:2 ! Kuraki nie istnieli ,a mina Ade bezcenna :d Jestem ciekaw statystyk (posiadanie pilki,strzaly,podania)

@edit
Widze ,ze United zawsze moga liczyc na Giggsa.

_woto_
26-02-2012, 16:57
Szkoda ze to tylko przeblyski ale miejmy nadzieje, ze gorzej niz bylo juz nie bedzie

Lewy
26-02-2012, 18:49
24.02.12 ŁKS Łódź - Lechia Gdańsk 0:0

Kolejna żenada w wykonaniu piłkarzy.No ale od początku.W lutym zapowiadały się trzy ciekawe wyjazdy - Superpuchar, Cracovia i ŁKS.Jaka komedia była z SPP każdy wie, natomiast na mecz w Krakowie nie chcieli nam dać biletów zasłaniając się nie podpisaniem przez nasze stowarzyszenie oświadczenia od Ekstraklasy.Nikt nie ma tego podpisanego mimo to że Jagiellonia na sektor została wpuszczona to my już nie - srajcie po gaciach dalej z obawy przed naszym przyjazdem :).Został więc wyjazd do Łodzi i tu już problemów z biletami nie było (być może dlatego że tam bida piszczy a goście to zawsze zastrzyk gotówki z biletów).Zbiórka w stałym miejscu w godzinach porannych skąd w miarę szybko odjeżdżamy w sile pięciu autokarów i kilkunastu aut.Droga mija szybko przynajmniej autostradą do Torunia.Potem już droga od Włocławka do Łodzi z drogą ma mało wspólnego - dziura na dziurze.W międzyczasie postój na trasie by zjeść ciepły posiłek.Do celu dojeżdżamy na 15 minut przed rozpoczęciem meczu.Pod stadionem istny cyrk - otwarte dwie bramki z tego jedna co chwile się psuła.Jakimś cudem udało mi się wejść na rozpoczęcie ale kilkunastu osobom się to nie udało i już w trakcie wbili na sektor.Co do stadionu gospodarzy nie ma się co wypowiadać - ruina.Mecz wole przemilczeć bo to nawet na komentarz nie zasługuje.Dopingujemy tak sobie - raz z pierdolnięciem a raz wcale.Co jakiś czas wyrażamy swoje niezadowolenie piłkarzom krzycząc "Lechia grać ***** mać".Po skończonym meczu podeszli z wielką łaską pod sektor i usłyszeli co nieco więc szybko się odwrócili i uciekli.Na pochwały zasługiwał jedynie nasz bramkarz Wojtek Pawłowski, który uratował nas wielokrotnie przed stratą bramki.Oni zarabiają po 40 tysięcy, trochę podreptają i mają to w dupie a my nie dość że bierzemy wolne z pracy,szkoły i płacimy za wyjazd to jeszcze oglądamy ich strojenie foch.Gwiazdeczki za 2 złote.W miarę szybko opuszczamy sektor i udajemy się w drogę powrotną do Gdańska.Na stacji gdy jedni zakupują to co mają zakupić, drudzy się bawią odpalając race i stroboskopy - chociaż taki widok i zabawa poprawia humor po meczu :).Do Gdańska dojeżdżamy po 2 w nocy a ja w domu byłem 15 min później.Wyjazd trwał krótko bo tylko 17 godzin :)

Podsumowując.W Łodzi meldujemy się w 305 osób w tym kilku z Gryfa Słupsk.

http://www.lechia.net/images/archiwum/foto/2011_2012/2012_02_24_lks_lechia_koniu/DSC00709.JPG

'Oxidosis'
26-02-2012, 20:15
Piekny meczyk. Znow przegrywalismy i wygralismy 5cioma golami.
Derby dla Arsenalu 5:2 ! Kuraki nie istnieli ,a mina Ade bezcenna :d Jestem ciekaw statystyk (posiadanie pilki,strzaly,podania)

@edit
Widze ,ze United zawsze moga liczyc na Giggsa.

Widzę, że po tym meczu większości kibicom odjebało, mówiąc, że możecie bez problemu odrobić wynik z pierwszego spotkania z Milanem.

Mam nadzieję, że na es Rossoneri postawią do pionu co po niektorych.

ManiQ
26-02-2012, 21:03
Oxi
Brak slow.Ten mecz na ES spisalem na straty juz dawno i dziwie sie jeszcze dlaczego ludzie sie tak napalaja.Wygrac 4:0 i dotrwac do dogrywki jest dla czyms nierealnym o.o
Sam osobicie oddalem komentarz na k.com zeby sie tak napalali bo bedzie potem wielkie rozczarowanie.

@Edit
Dokladnie.Zagrac na maxa z przodu-to strata gola z tylu.Oczywiscie licze ,ze zwycieza 1,2:0 bo zawsze to zwyciestwo na swoich stadionie.Bukmacherzy placa 34zl na przejscie Arsenalu i az 1zl na Milan.Hehe

'Oxidosis'
26-02-2012, 21:11
Ja nie przeczę, że nie strzelicie 4 bramek - jednakże Milan słynie z zabójczej kontry, a więc ruszenie pełną parą do ataku może się dla was źle skończyć. Warto pamiętać, że gdy Milan strzeli gola, Arsenal będzie musiał strzelić 6.

Meercan
28-02-2012, 11:19
Arsenalu nie oglądałem ale patrzyłem sobie co parę minut na wynik i przed meczem myślałem że przegrają i to wyraźnie. Ale jak z 0-2 wyjechali na 2-2 to czułem że dojadą do 4 lub 5 i tak się stało. Kumpel mi jeszcze pisał że mecz zajebisty.

A teraz tak z krajowego podwórka.
Kolejka znowu jakaś śmieszna ŁKS remisuję z Lechią. Przegrywa Wisła z Koroną, Legia roznosi Śląsk no i mój ukochany Leszek przejebał trójeczkę, ale jak dla mnie to lepiej. Dlaczego? Ponieważ nie ma już mojego kochanego trenera-Bakera.
Chodź oczekiwałem na bardziej doświadczonego trenera(np.Probierz) to liczę że będzie chodź trochę lepiej niż za Kopernika.

Lagga v3
29-02-2012, 15:29
A teraz tak z krajowego podwórka.
Kolejka znowu jakaś śmieszna ŁKS remisuję z Lechią.

śmieszna Łksa remisuję z lechią , która w tym meczu nie istniała . Lechia nie umiała przeprowadzić składnej akcji - remis jest w tym wypadku porażką dla Łksu

mój ukochany Leszek przejebał trójeczkę,
bo twój chujowy leszek się wypalił , śmieszny rudnev , który umie strzelać bramki ze spalonych również : (

Midq
29-02-2012, 20:56
bedzie dzisiaj 3-0 dla portoryko kto tak uwaza rence w gure

_woto_
01-03-2012, 16:41
Już oficjalnie: Michał Probierz trenerem Wisły Kraków!

heuehueue

Midi Top Glon CB Krul
01-03-2012, 20:33
fajnie wreszcie wisla ma dobrego trenera pozdro

Simi
03-03-2012, 14:06
Live - Arsenal

Ależ Wojtek jedenastkę obronił! : D

Mikiel SZN
03-03-2012, 15:55
ten vanpersie to jednak jest zajebisty piłkarz

ManiQ
03-03-2012, 16:20
Beka.Liverpool gral ,a Robin strzelal.
Wojtek zajebiscie , hejterzy juz zaczynaja za nim stawac ,hehe.

_woto_
03-03-2012, 19:37
Lauren bardzo slaby mecz :P
Ale ogolnie meczyk fajny, chelsea nie ogladalem ale widze, ze 0:1 w dupke

http://www.dailymotion.com/video/xp72ps_liverpool-0-0-arsenal-missed-penalty_sport?start=0#from=embediframe

'Oxidosis'
03-03-2012, 22:24
Milan 4-0 na wyjeździe, w 14 minut Ibra hattrick, w sumie jestem ciekaw co Wenger przygotuje na potyczkę z Milanem ;D Gra w otwarte karty może skończyć się blamażem, z drugiej strony nie mają nic do stracenia.. zobaczymy..

ManiQ
03-03-2012, 22:31
Zagramy z Milanem U18 co mamy do stracenia xd!
A tak na serio to co Wenger moze wykombinowac? taktyke na strzelenie 4 bramek nie ma. Ja jedynie licze na skromna wygrana 1:0 i tyle.

Najprawdopobniej Arteta bedzie na mecz z Milanem to dobrze bo myslalem ,ze sie z nim pozegnalem do konca sezonu : (

_woto_
04-03-2012, 10:38
Fatalne wieści dla FC Sochaux-Montbeliard i reprezentacji Polski. Damien Perquis doznał w sobotnim spotkaniu ligowym z Valenciennes (1:1) kontuzji, która może go wykluczyć z gry nawet do końca sezonu. Obrońca w 57. minucie spotkania złamał rękę w łokciu.

Czyzby Glowacki aka pro wskoczyl znowu na SO?

ManiQ
04-03-2012, 14:51
Wiecie co ?

Andre Vllias Boas zwolniony !

SedaN*
04-03-2012, 15:11
teraz to już nawet trenera nie mamy ;D

#edit
chodzą pogloski ze trenerem ma byc benitez a w 2024 roku fernando torres

Krac
04-03-2012, 16:39
Widzew 2:2 Śląsk

w ostatniej minucie wyrównanie Widzewa

Simi
05-03-2012, 16:00
idk, czy tylko ja mam takie wrażenie, że Piszczek, Kuba i Lewy, gdyby nie grali razem w 1 klubie, to by tak dobrze nie grali. ;d Po prostu mają takie zgranie, skilla itp., że chętnie ich bym zobaczył w innym klubie. (Real, Barca, ManU itp.)

#Real 5-0 z Espaniolem, mecz ładny. Kaka wkońcu pokazał, na co go stać. Gonzalo się przełamał, Carvalho trochę lipa. CR miał kilka okazji, szkoda, że ich nie wykorzystał.

#down
nie ogarnąłeś, o co mi chodzi

SedaN*
05-03-2012, 16:45
idk, czy tylko ja mam takie wrażenie, że Piszczek, Kuba i Lewy, gdyby nie grali razem w 1 klubie, to by tak dobrze nie grali. ;d Po prostu mają taki zgranie, skilla itp., że chętnie ich bym zobaczył w innym klubie. (Real, Barca, ManU itp.)

haha a ja nie, bo po co mają siedzieć na ławce? ;D

Thor Razar
05-03-2012, 18:55
Bardzo dobra druga połowa czerwonych diabłów, jednak bramka oddana bez żadnej walki. Bardzo dobra gra Ferdinanda i Younga. Teraz czeka ich stosunkowo łatwa przeprawa w lidze europy. Liczę że utrzymają wysoką formę. Cieszy również fakt że to są "tylko"/"aż" dwa punkty do rywala zza miedzy.
Ta bramka na 3:0 : http://i.minus.com/ibc4I1QgnWu8BQ.gif

Cieszy mnie również fakt że Madryt utrzymał 10 punktową przewagę nad barceloną ; ).

Ciekawi mnie jak będą się spisywać gracze londyńskiej Chelsea, pod wodzą nowego trenera.

ManiQ
05-03-2012, 19:30
Jestem ciekaw kto bedzie trenerem Chelsea.

@('.^)\/,,
W Hiszpanii (Francji etc.) Polacy by sobie poradzili i moze nawet fajnie by to wygladalo na tle Europy :d ogolnie to poziom tej trojki przewyzsza nasza cala kadre Polski.Gdy Piszczek biegnie skrzydlem to reszta nie wie gdzie sie ustawic ,a Kuba juz tylko czeka na wrzutke.Mile dla oko jest to ,ze tak dobrze sie zgrali i moze w przyszlosci repra sie zlozy na pilkarzy pokroju ich.

@Thor
Tez sie ciesze ,ze United wygrali ,a najbardziej ,ze kurczaki przez dwie kolejki dostali wpierdol.Ogolnie ciekawie sie walka rozklada o poszczegolne miejsca.Jeszcze ostatnio Live walczylo o top4 ,a teraz bedzie sie bronilo przed spadkiem na nizsza lokate (obecnie top7) bo Fullham atakuje.