Zaloguj się

View Full Version : Piłka Nożna - temat ogólny

Strony : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

'Oxidosis'
22-04-2012, 13:55
Prawda jest taka, że Messi zagrał słabo, a Mourinho zniszczył Pepa taktyką. Real wcale nie był drużyną dominującą, ale zagrał bardzo inteligentnie. Messi nie błyszczał, bo defensywni pomocnicy Realu mu na to nie pozwolili. Przy każdym ataku pozycyjnym Barcelony, przed 16-stką Realu znajdowało się co najmniej 8 zawodników Blancos, którzy byli ustawieni co najwyzej kilka metrów obok siebie. Zagrali bardzo podobnie jak Milan w pierwszym meczu fazy pucharowej przeciwko Barcie, grając wysoko pressingiem oraz zagęszczając pole, z tym, że po prostu ich siła rażenia w ofensywie była dużo lepsza.

Z Barceloną jest tak, że w każdym spotkaniu grają taką samą piłkę. Dostają bramkę, i nadal próbują tych samych rozwiązań. Szczerze, powoli mnie nie dziwi, że niektórzy są już znudzeni oglądając ten futbol.

Zarexoholik?
22-04-2012, 15:33
Ten co wkręca, znawca piłki nożnej i wszystkich taktyk! Dzieciaku masz 15 lat i ty wiesz lepiej? PES to nie wszystko. Jak Mourinho mógł zniszczyć kogoś taktyką? Taktyka strzeliła bramki? Czy ta jego taktyka opierała się na rzucie rożnym, a potem na strzale Ronalda? Co za typ! XDDDD

Simi
22-04-2012, 16:13
ogarniasz co to w ogóle jest taktyka? wątpię w to

'Oxidosis'
22-04-2012, 18:28
Ten co wkręca, znawca piłki nożnej i wszystkich taktyk! Dzieciaku masz 15 lat i ty wiesz lepiej? PES to nie wszystko. Jak Mourinho mógł zniszczyć kogoś taktyką? Taktyka strzeliła bramki? Czy ta jego taktyka opierała się na rzucie rożnym, a potem na strzale Ronalda? Co za typ! XDDDD

Nie wiem co Cię przysłało do tego tematu, ale wyobraź sobie, że wbijanie kolejnych poziomów na wardach idzie Ci dużo lepiej, aniżeli wypowiedzi związane z tematem piłki nożnej. ;d

Nic nikomu nie wkręcam. Piszę to, co widziałem we wczorajszym meczu. A tam Mourinho zaskoczył, nie popełnił tych błędów, co we wcześniejszych GD. Twoja wiedza jest żenująco niska, bo słowo "taktyka" ograniczasz tylko do goli. Wiesz dlaczego Messi zagrał słabo, dlaczego Iniesta nie błyszczał, dlaczego Barcelona strzeliła TYLKO 1 gola? Bo Mourinho nakazał grać zawodnikom w minimalnych odległościach od siebie, przez co Barca mogła sobie klepać, ale w odległości 30-40 metrów od bramki. Kompletnie odciął od podań Messiego, zmusił Barce do gry skrzydłami. To jest właśnie taktyka, którą Mourinho zastosował, i dzięki której zwyciężył.

Tak, jak pisałem, Real zagrał bardzo inteligentnie, to znaczy nie otwierając się, i licząc na swoje szanse w kontratakach, co przeciwko Barcelonie jest jedynym sposobem, aby móc nawiązać z nią rywalizacje.

Nie wiem co ma na celu spamowanie emotikonkami, ale proponuję abyś dojrzał, i odszedł od wardów. Legenda głosiła że wkradł się kiedyś przez twoje okno promyk słońca, he,he,he

Zarexoholik?
22-04-2012, 20:21
Nie wiem co Cię przysłało do tego tematu, ale wyobraź sobie, że wbijanie kolejnych poziomów na wardach idzie Ci dużo lepiej, aniżeli wypowiedzi związane z tematem piłki nożnej. ;d

Napisał to jakiś no name z OTS'a, na którym gówno osiągnął, a tyle czasu siedzi na forum TIBIJSKIM. XD

Nic nikomu nie wkręcam. Piszę to, co widziałem we wczorajszym meczu. A tam Mourinho zaskoczył, nie popełnił tych błędów, co we wcześniejszych GD. Twoja wiedza jest żenująco niska, bo słowo "taktyka" ograniczasz tylko do goli. Wiesz dlaczego Messi zagrał słabo, dlaczego Iniesta nie błyszczał, dlaczego Barcelona strzeliła TYLKO 1 gola? Bo Mourinho nakazał grać zawodnikom w minimalnych odległościach od siebie, przez co Barca mogła sobie klepać, ale w odległości 30-40 metrów od bramki. Kompletnie odciął od podań Messiego, zmusił Barce do gry skrzydłami. To jest właśnie taktyka, którą Mourinho zastosował, i dzięki której zwyciężył.

Wiesz, dlaczego strzelili tylko jednego gola? Bo reszty się nie udało. Co ty rzucasz sucho o jakichś taktykach skoro pierwszy gol z rożnego to był fart, że Puyol nie wybił. Druga bramka praktycznie sam na sam, więc 50/50, że Ronaldo trafi - i trafił. Jakby odcięli kogoś od podań to by Barcelona nie miała tak wysokiego posiadania piłki.

Nie wiem co ma na celu spamowanie emotikonkami, ale proponuję abyś dojrzał, i odszedł od wardów. Legenda głosiła że wkradł się kiedyś przez twoje okno promyk słońca, he,he,he

Legendę to ty widziałeś przy mapie Polski. Sucho strasznie rzucasz. Ja proponuję, żebyś nie pisał o wardach, bo nigdy nie zabiłeś jednego, pewnie nie wiesz co to jest, a powtarzasz po innych. Lepiej odejdź od fify, bo jutro do gimbudy będziesz musiał wstać. :)

Masz rację, nigdy nie zabiłem ani jednego warda. Ty zabiłeś ich miliony - rzeczywiście, powód do dumy :) Miłego expienia.

Masz informacje z dupy albo jesteś lewą wróżką, bo ja nie expie/nie gram praktycznie wcale.

Co do bramek Ronaldo miał sytuację, bo obrona popełnia błąd, a on dostał dobrą piłkę. Ty myślisz, że gra w piłkę opiera się na samej taktyce trenera? Nie mamy o czym pisać - ja w przeciwieństwie do ciebie kopę piłkę nie tylko w fifie, czy pes'ie. :(

'Oxidosis'
22-04-2012, 20:40
Napisał to jakiś no name z OTS'a, na którym gówno osiągnął, a tyle czasu siedzi na forum TIBIJSKIM. XD

Cieszę się, że jestem no name z OTS'a, i nie musiałem marnować na niego tyle czasu, ile Ty zmarnowałeś. Na forum, oprócz Lol'a, wypowiadam się tylko w tym temacie.

Wiesz, dlaczego strzelili tylko jednego gola? Bo reszty się nie udało. Co ty rzucasz sucho o jakichś taktykach skoro pierwszy gol z rożnego to był fart, że Puyol nie wybił. Druga bramka praktycznie sam na sam, więc 50/50, że Ronaldo trafi - i trafił. Jakby odcięli kogoś od podań to by Barcelona nie miała tak wysokiego posiadania piłki.

Płytkie myślenie, lub banalne tłumaczenie - "bo reszty się nie udało". Owszem, Ty piszesz, że się nie udało, a ja się pytam, dlaczego się nie udało? Przecież musi być jakiś powód. A akurat w tym spotkaniu powodem była świetna taktyka przygotowana przez Mou, który nie pozwolił na rajdy Messiego oraz szybką wymianę piłek Blaugrany, poprzez świetne ustawienie zawodników w defensywie. I to nazywamy taktyką. Tak samo jest z golami. Mówisz, że Ronaldo miał sytuację 50/50 - ale dlaczego w ogóle doszedł do takiej sytuacji? Wiem, że tego nie rozumiesz, bo po prostu ciula się znasz, a strugasz mądrego. Piszesz tak ogólnikowo, że po prostu nie ma sensu z Tobą dyskutować, bo takie hasła to może rzucać moja matka, która pojęcie o futbolu ma znikome. Barca miała wysokie posiadanie piłki, ale większość akcji kończyła się na 20-30 metrze. Wiesz dlaczego?:)

Legendę to ty widziałeś przy mapie Polski. Sucho strasznie rzucasz. Ja proponuję, żebyś nie pisał o wardach, bo nigdy nie zabiłeś jednego, pewnie nie wiesz co to jest, a powtarzasz po innych. Lepiej odejdź od fify, bo jutro do gimbudy będziesz musiał wstać. :)[/QUOTE]

Masz rację, nigdy nie zabiłem ani jednego warda. Ty zabiłeś ich miliony - rzeczywiście, powód do dumy :) Miłego expienia.

SedaN*
22-04-2012, 21:27
Zarexoholik a ilość zabitych wardów również wpiszesz sobie w CV? Przeczytałem kawałek twojej wypowiedzi i już dalszej mi się nie chce czytać, takie głupoty pierdolisz. Oglądaj więcej meczy albo zainteresuj się tym, a potem się tutaj wypowiadaj. A i skąd wiesz, że oxi nie gra w piłkę w realu? dziwne argumenty w ogóle nie oparte na faktach, jo

Demon
22-04-2012, 21:36
ciągłe nakręcanie ile to Kamil nie gra, a spotkać go można rzadziej niż mnie, a gram bardzo mało, bo pożyczyłem sobie chara i jestem 1h~ dziennie, HF&GL w dalszej dyskusji

'Oxidosis'
22-04-2012, 21:41
Co do bramek Ronaldo miał sytuację, bo obrona popełnia błąd, a on dostał dobrą piłkę. Ty myślisz, że gra w piłkę opiera się na samej taktyce trenera? Nie mamy o czym pisać - ja w przeciwieństwie do ciebie kopę piłkę nie tylko w fifie, czy pes'ie. :(

Piłka nożna przede wszystkim opiera się na taktyce, inaczej ten sport nie miałby sensu, bo z góry byłoby wiadomo, że wygra zespół, który ma lepszych zawodników. Inter - Barca 2009 rok, Barca gra bajecznie, w składzie ma samych mistrzów. Mimo to, Inter awansuje do finału. Gdyby nie było trenerów, z góry wiedzielibysmy, kto wygra ten dwumecz - Barca bawi się piłką, posiada umiejętności, a Inter niespecjalnie ma czym straszyć. Jednak było jak było - Inter, po mimo gorszych umiejętności, awansował - właśnie dzięki taktyce.

Na tematy gimbazy czy mojejego kopania piłki w fifie czy pes'ie nie będę się wypowiadał, gdyż nie ma sensu dyskusja z człowiekiem, który zna mnie co najwyżej z postów i wymyśla jakieś głupoty w celu błyśnięcia? :O

Τettmeier
22-04-2012, 21:45
@up
Elo kot widzę, że remis a my do HT 3:0 wyniczek no ładnie Scudetto !!!!

'Oxidosis'
22-04-2012, 21:50
i tak będzie zawsze, dopóki nie będzie rewolucji w tym składzie. Do końca 5 kolejek, także powstrzymam się z gratulacjami ;)

Zarexoholik?
23-04-2012, 00:08
Zarexoholik a ilość zabitych wardów również wpiszesz sobie w CV? Przeczytałem kawałek twojej wypowiedzi i już dalszej mi się nie chce czytać, takie głupoty pierdolisz. Oglądaj więcej meczy albo zainteresuj się tym, a potem się tutaj wypowiadaj. A i skąd wiesz, że oxi nie gra w piłkę w realu? dziwne argumenty w ogóle nie oparte na faktach, jo

Bardzo dużo wspólnego ma mob w Tibii z piłką nożną - ciekawe po co wspominasz o wardach kimkolwiek jesteś. Nie interesuj się tym co sobie wpiszę w CV, zainteresuj się tym do którego gimnazjum papiery zanieść. Ja większości twoich wypowiedzi nie czytam tibijczyku. Nie grasz na APO, ale z forum nie możesz odejść, tak? Co do argumentów opartych na faktach - przeczytaj co pisałeś o wardach pionku.

Piłka nożna przede wszystkim opiera się na taktyce, inaczej ten sport nie miałby sensu, bo z góry byłoby wiadomo, że wygra zespół, który ma lepszych zawodników. Inter - Barca 2009 rok, Barca gra bajecznie, w składzie ma samych mistrzów. Mimo to, Inter awansuje do finału. Gdyby nie było trenerów, z góry wiedzielibysmy, kto wygra ten dwumecz - Barca bawi się piłką, posiada umiejętności, a Inter niespecjalnie ma czym straszyć. Jednak było jak było - Inter, po mimo gorszych umiejętności, awansował - właśnie dzięki taktyce.

Na tematy gimbazy czy mojejego kopania piłki w fifie czy pes'ie nie będę się wypowiadał, gdyż nie ma sensu dyskusja z człowiekiem, który zna mnie co najwyżej z postów i wymyśla jakieś głupoty w celu błyśnięcia? :O

Aha, czyli uważasz, że to co ustalisz w szatni, czy na treningu sprawdza się w 100%'ach na boisku? Teraz widzisz, dlaczego uważam, że nigdy nie grałeś w piłkę nożną, no chyba że kopiesz piłkę z biedronki o blok. Nie interesuje mnie jakiś tam stary mecz Barcelony z Interem. Prawda jest taka, że to był jeden wielki fuks. Poczekamy - zobaczymy. :)

Mikiel SZN
23-04-2012, 00:52
. Nie grasz na APO, ale z forum nie możesz odejść, tak?

:)

hahaha jaki ten argument jest z dupy, nie moge jaki ty głupi jesteś hahahahah

^top
Pogoń Sczecin 1:0 Flota Świnoujście, w końcu wygrana, mam nadzieje że to będzie początek dobrej passy i samych wygranych.

Τettmeier
23-04-2012, 16:02
Skończyło się Juventus 4:0 Roma i umocnienie na pozycji lidera Serie A mojego ulubionego klubu. :)

Wisła z Zawiszą za 2 tyg i wejście bez karty kibica także w miarę możliwości spróbuję się pojawić na meczu, słyszałem, że mega hajs jest zbierany na oprawę i ogólnie piłkarskie święto, to zachęca.

Józef Wojciechowski do mediów, że się z piłki wycofuje, wierzycie w to? Bo ja nie ;o gdzie on znajdzie taką promocję jeśli nie właśnie w futbolu? Co chwila w gazetach piszą o tym ile ma floty itd : P

SedaN*
23-04-2012, 16:19
Bardzo dużo wspólnego ma mob w Tibii z piłką nożną - ciekawe po co wspominasz o wardach kimkolwiek jesteś. Nie interesuj się tym co sobie wpiszę w CV, zainteresuj się tym do którego gimnazjum papiery zanieść. Ja większości twoich wypowiedzi nie czytam tibijczyku. Nie grasz na APO, ale z forum nie możesz odejść, tak? Co do argumentów opartych na faktach - przeczytaj co pisałeś o wardach pionku.

hah, o gimnazjum jeszcze nie myślę, bo został mi jeszcze rok w mojej podstawówce ;/ ale mam zamiar pójść do gimnazjum nr 13 we wrocławiu hehz, polecam tą szkołę

a nawet jeśli bym chodził do tej gimbazy (a został mi jeszcze rok ;/;/;/) to jak to powiedział Sokół: gimb to nie wiek, a stan umysłu. Idąc tym tokiem myślenia ty do tych gimbów należysz, co zresztą udowadniasz nie tylko tym postem, który czytam

Co do argumentów opartych na faktach to ja się zapytałem ciebie czy wpiszesz to w cv bo jak na razie jarasz się tymi wardami jak berlin w 1945, a nie stwierdziłem, że tak zrobisz :} ale widzę z myśleniem równie słabo u ciebie jak z wiedza na temat piłki nożnej.

tibijczyku

autodiss

#a i nie próbuj porównywać swojej gierki z małolatami na trawie do profesjonalnej piłki.

Zarexoholik?
23-04-2012, 17:52
tą szkołę

pl?

Idąc tym tokiem myślenia ty do tych gimbów należysz, co zresztą udowadniasz nie tylko tym postem, który czytam

Napisał to typ, który uważa się za znawcę taktyk piłkarskich będąc nastolatkiem wychowanym na grach komputerowych.

bo jak na razie jarasz się tymi wardami jak berlin w 1945

Dobrze się czujesz? Ciągle odwołujesz się do tego symbolicznego warda w temacie o piłce nożnej - przypominam, że ty tego warda nigdy nie zabiłeś...

gierki z małolatami

Ci małolaci, z którymi gram są przynajmniej 2x starsi od ciebie. Także autodiss.

#topic

Co do tematu, tutaj masz przykład taktyki:

http://www.youtube.com/watch?v=cC3WAn3sxDw

Spójrz na ostatniego gola jak skończysz walczyć z goblinem.

Simi
23-04-2012, 18:24
powiedz co Ty uważasz za taktyke. Rajdy Messiego i jego podania?

'Oxidosis'
23-04-2012, 20:14

Co za kurva typ.. wkleja rajdy Messiego i mówi o taktyce, wyjdź już, bo nawet nie wiesz jak bardzo się pogrążasz. Albo za nim zaczniesz cokolwiek pisać, zapoznaj się z definicją słowa "taktyka".

Swoją drogą, ciągle gadasz o tej gimbazie. Są dwa rozwiązania

1 ) Masz z 25 lat, a jako, że średnia tibijczyków wynosi 15 lat, na wejściu wnioskujesz, że ktoś nie może być starszy.

2 ) Masz jakiś kompleks, biją Cię młodsi i wyżywasz się na forum.

Gimbaze skończyłem jakiś czas temu, także możesz sobie darować ziomek

SedaN*
23-04-2012, 20:41
Napisał to typ, który uważa się za znawcę taktyk piłkarskich będąc nastolatkiem wychowanym na grach komputerowych.

Nie uważam się za znawcę taktyk piłkarskich i nigdzie tak nie napisałem. A dalsza część tekstu to kolejny twój autodiss i dopowiadanie sobie bo nie wiesz jak się wychowałem i nie wiesz ile mam lat (chyba, że uwierzyłeś w to co wcześniej pisałem, co w sumie przy twojej inteligencji nie byłoby dziwne)

Dobrze się czujesz? Ciągle odwołujesz się do tego symbolicznego warda w temacie o piłce nożnej - przypominam, że ty tego warda nigdy nie zabiłeś...

nie, to ty się pierwszy zacząłeś jarać, że my tego warda nigdy nie zabiliśmy

Ci małolaci, z którymi gram są przynajmniej 2x starsi od ciebie. Także autodiss.

Skąd wiesz ile mam lat? nie gadaj, że po sposobie pisania czy nie wiem z czym ty tam zaraz wyjebiesz bo ty swoim tokiem myślenia przypominasz mi co najmniej gościa z tej gimbazy. I ja również gimnazjum mam trochę za sobą, więc riposty typu "gimbie", "testy gimnazjalne" są po prostu nietrafione i głupie jak ty cały :<

#top
jakie obstawiacie wyniki jutro? ;)

Elite Vegox
23-04-2012, 21:54
Wydaje mi sie ,ze Barca moze wygrac teraz juz mecz z Realem maja za sobą wiec bedzie im sie lepiej gralo.

Zarexoholik?
24-04-2012, 01:44
Co za kurva typ.. wkleja rajdy Messiego i mówi o taktyce, wyjdź już, bo nawet nie wiesz jak bardzo się pogrążasz. Albo za nim zaczniesz cokolwiek pisać, zapoznaj się z definicją słowa "taktyka".

Jaki ty głuuuuuuuuuuuupi jesteś to nie mam pytań! To była ironia, ale przy twoim intelekcie ciężko to zrozumieć, pewnie nawet nie wiesz czym jest ironia.

1 ) Masz z 25 lat, a jako, że średnia tibijczyków wynosi 15 lat, na wejściu wnioskujesz, że ktoś nie może być starszy.

Pudło.

2 ) Masz jakiś kompleks, biją Cię młodsi i wyżywasz się na forum.

Pudło.

Gimbaze skończyłem jakiś czas temu, także możesz sobie darować ziomek

Nie pochlebiaj sobie, do bycia moim ziomkiem przed tobą jeszcze dłuuuuuuuuuuuuuga, kręta droga.

Nie uważam się za znawcę taktyk piłkarskich i nigdzie tak nie napisałem. A dalsza część tekstu to kolejny twój autodiss i dopowiadanie sobie bo nie wiesz jak się wychowałem i nie wiesz ile mam lat (chyba, że uwierzyłeś w to co wcześniej pisałem, co w sumie przy twojej inteligencji nie byłoby dziwne)

Uważasz, bo skoro ktoś ma odmienne zdanie to uskuteczniasz napinkę. O moją inteligencję nie musisz się martwić, a dziwny to jesteś ty.

nie, to ty się pierwszy zacząłeś jarać, że my tego warda nigdy nie zabiliśmy

Nie, to ty piszesz o wardach w temacie o piłce nożnej.

Skąd wiesz ile mam lat? nie gadaj, że po sposobie pisania czy nie wiem z czym ty tam zaraz wyjebiesz bo ty swoim tokiem myślenia przypominasz mi co najmniej gościa z tej gimbazy. I ja również gimnazjum mam trochę za sobą, więc riposty typu "gimbie", "testy gimnazjalne" są po prostu nietrafione i głupie jak ty cały :<

Nie gadam tylko piszę, od tego zacznijmy. Jeśli masz problem z odróżnieniem mowy od pisma, a zaczynasz rzucać tekstami o intelekcie, proszę cie. Synonim słowa głuuuuuupi to twój nick z forum. [Tak, sprawdź co to znaczy synonim].

#topic

Obstawiam, że Barcelona wygra najmniej 2:0, przez to, że Messi ma taktykę dryblowania między wszystkimi na boisku, tak? Dobra beka! Apowscy stratedzy ledwo po gimnazjum! Napiszcie coś o taktyce obronnej Chelsea - wszystkie piłki do Drogby, a reszta w obronie. A tak poważnie to nie sądzę, żeby Chelsea miało drugi raz takiego farta, Drogba aktor musi uważać na kartki.

ManiQ
24-04-2012, 15:01
@up
ja jebie XDDDDDDDDDDDD.. -.-

@top

Mysle ,ze Chelsea ugra max remis. Nie bede jakos sie napalal na wygrana bo moge rozczarowac choc chcialbym tego (wygranej Chelsea).

Mowicie tak o aktorzeniu Drogby ,a zauwazcie ,ze on tylko gra tak przeciwko barcelonie..jednym slowem pokonal ich wlasna bronia.

@down
zgon xd! to sie mylilem. Jednak gdy ogladam PL to nic takiego nie widze. Nie zmienia to jednak rzeczy ,ze pokonal Barcelona ich wlasna 'bronia'.

@^Gpiotras~
eNka pewnie.

Devixx
24-04-2012, 15:59
@up
Nom, tylko z Barcą ;p
http://www.youtube.com/watch?v=18HxNdrO4LU

@Topic
Liczę na dobry mecz i wygraną Barcelony, tak z 2-0 lub 3-1 ; )

^Gpiotras~
24-04-2012, 16:08
Jest dzis transmisja z meczu gdzieś ?

SedaN*
24-04-2012, 16:33
Obstawiam, że Barcelona wygra najmniej 2:0, przez to, że Messi ma taktykę dryblowania między wszystkimi na boisku, tak? Dobra beka! Apowscy stratedzy ledwo po gimnazjum! Napiszcie coś o taktyce obronnej Chelsea - wszystkie piłki do Drogby, a reszta w obronie. A tak poważnie to nie sądzę, żeby Chelsea miało drugi raz takiego farta, Drogba aktor musi uważać na kartki.

Na więcej mi się już nie chce tobie odpisywać, wiec odpowiem tylko na to.

Gdyby Chelsea była poustawiana w obronie jak ty ze swoimi ziomkami z którymi grasz pod trzepakiem to na pewno dostała by z piątkę i to jest właśnie taktyka. Wiem, bo sam grałem 7 lat na poważnie w piłkę nożną i miałem wiele zajęć taktycznych. Dobranie odpowiednich odstępów między sobą, współpraca różnych linii, podwojenie a nawet potrojenie największego zagrożenia, ustawienia tzn. trójkąta w środku pola, bo tak mniej więcej powinna współpracować pomoc, jeżeli ktoś jest bardziej ogarnięty to wie o co chodzi, bo więcej mi się nie chce tłumaczyć :)

a co do Drogby to pisałem już wyżej, w sumie nie podoba mi się to zachowanie, ale jeżeli w ten sposób daje wytchnienie swoim obrońcom i pomocnikom wtedy kiedy poleży sobie chwilkę na murawie to nie mam nic do zarzucenia. Bardziej bym się denerwował gdyby na siłę próbował kłaść się i wymuszać czerwone kartki albo karne ;)

#a transmisje znajdziecie na meczyki.pl

ostatnio odgadłem wynik 1:0 dla Chelsea, teraz daję 2:1 dla Barcy! Oj będzie nerwówka!

Kaziu Extreme
24-04-2012, 17:05
Jesli beda dzisiaj karne to licze na cud jesli chodzi o Valdesa, ktory jesli bedzie tak bronil jak przy drugim golu realu w GD to finalu lm na pewno nie bedzie. Licze na gladkie zwyciestwo Barcy i pewny awans.

Zarexoholik?
24-04-2012, 17:19
a co do Drogby to pisałem już wyżej, w sumie nie podoba mi się to zachowanie, ale jeżeli w ten sposób daje wytchnienie swoim obrońcom i pomocnikom wtedy kiedy poleży sobie chwilkę na murawie to nie mam nic do zarzucenia. Bardziej bym się denerwował gdyby na siłę próbował kłaść się i wymuszać czerwone kartki albo karne ;) !

Ty to odbierasz w ten sposób, że dał odpoczynek kolegom z drużyny, a ja że grał na czas - przeciwnicy starali się odrobić bramkę.

Już pisałem Real 2:0/3:1, Barcelona 3:0.

SedaN*
24-04-2012, 17:44
Ty to odbierasz w ten sposób, że dał odpoczynek kolegom z drużyny, a ja że grał na czas - przeciwnicy starali się odrobić bramkę.

Już pisałem Real 2:0/3:1, Barcelona 3:0.

no na czas na pewno też, nie zapreczam :) trochę cwaniactwa zawsze się przydaje

Lewy
24-04-2012, 19:49
To co się dzieje teraz w Kielcach na finale PP na trybunach - nigdy nie zobaczycie tego na jakichś angielskich czy hiszpańskich stadionach :)

Mów mi królu
24-04-2012, 19:55
dajcie strone dzie mozna bd obejrzec mecza

_woto_
24-04-2012, 19:56

http://www.activepl.tv/stream1.html

'Oxidosis'
24-04-2012, 19:59

Chyba pomyliłeś działy..dzisiaj Shushei nie streamuje

.Animal.
24-04-2012, 20:01
Łatwe 2:0 i Barca gra dalej :)

SedaN*
24-04-2012, 20:27
Łatwe 2:0 i Barca gra dalej :)

nawet jeżeli padnie 2:0 to przecież nie będzie to łatwe bo będzie nerwówka w końcówce, więc? ;d

Kurflos
24-04-2012, 21:27
pl?

#topic

http://www.youtube.com/watch?v=cC3WAn3sxDw

Spójrz na ostatniego gola jak skończysz walczyć z goblinem.

BEKA z ciebie fest XDDDDDDD schowaj ryj do tego kubka i nie odzywaj sie chociaz w tym temacie blagam

Kaziu Extreme
24-04-2012, 21:37
Nie mam pojecia jak wbil tego gola na 2;1 typ z pedalska fryzura.. Za bardzo sie wyluzowali i brama ;/ dobrze ze czerwien dla Terrego 2 gole nie jest zle lepsze to niz 1;1 czekam na 2 polowe bardziej niz na mature za 2 lata.

Sciex
24-04-2012, 21:38
Bedzie 4:1 dla Barcy jak nic;)

KamilQ
24-04-2012, 22:38

No masz 4:1 dla barcy. XDDDDD

Strzelic 2 gole w 10, ładnie Chelsea.

Wawa:p
24-04-2012, 22:39
już widzę te wasze najnędzniejsze z nędznych komentarze 'rewanż za ostatni pólfinał czy coś tam' beka fes z pseudofanów czelsi

Krulowiec
24-04-2012, 22:39

Przeliczyłeś się Patryk

Żegnaj Barcelono, naprawdę mi przykro.

Licze, że Real jutro pokaże na co go stać !

Laluś
24-04-2012, 22:44
Nie mam pojecia jak wbil tego gola na 2;1 typ z pedalska fryzura..
Nie żeby Ramires był na łyso zgolony..

#
Finał Chelsea vs Bayern.

Jarken v2
24-04-2012, 22:47
Hahahahaha do domu farselona, yebane grajki, sercem za Chelsea!

Kaziu Extreme
24-04-2012, 22:49
Pierwszy raz w zyciu bede kibicowal Szwabom. Chce zjebany final Czelsi vs Szwaby.

SoniQ
24-04-2012, 22:49
gratulacje, uratowali honor angielskiej pilki :D

@
spam na fejsie

_woto_
24-04-2012, 22:51
Czy tylko ja mialem wrazenie ze Torres nie dobiegnie do tej bramki?

Sciex
24-04-2012, 22:51
Jezeli sie nie wykorzystuje karnego to tak sie pozniej dzieje... Mimo tego ze jestem @#$#^%& to gratuluje Chelsea.

SedaN*
24-04-2012, 23:50

JAK NIC!

A w Madrycie też się cieszą! ;P http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DP3NedD9VXU#!

tak po za tym taki jaki ja spam miałem na fejsbuku to głowa mała ;p ale bardzo fajnie uczucie zebrać gratki od tylu osób! :)

ciiq
25-04-2012, 00:25
karpek gdzie jestes?? XD

@
dobrze Chelsea XD barca cos ciagnie ostatnio XD

Azonka Banned v.2
25-04-2012, 00:32
Dobry mecz ze strony Chelsea, zasluzony final i ta taktyka jest tak skuteczna ze w finale trzeba ja zastosowac!

Nie, nie placze, ze Barcelona odpadla, bo zagrala slabe spotkanie, ale mecz Chelsea przy grze Barcelony to jest dno totalne, zero, antyfootball.

Czekam na pocisniecie od Sedana, ktory jest dumny z awansu londynczykow po dobrej grze.

http://u.goal.com/181300/181301.jpg

Nie trzeba ogladac meczu, wystarczy spojrzec na ten obrazek.

Zarexoholik?
25-04-2012, 01:47
Niewykorzystane sytuacje się zemściły. Duuuuuuuużo szczęścia - słupek/poprzeczka. :)

Krac
25-04-2012, 07:21
Nie pierdol o szczęściu. Pedałów przycisnęło i chuja potrafili ugrać.
Widać teraz, że na tych śmiesznych grajków potrzebna jest betonowa obrona i skuteczna kontra. Jak można przegrać walkę o finał gdy cały mecz się atakuje. Beka od wczoraj mocna, bardzo dobrze, że barca nie zagra w finale.
-67 do populacji kanapowców barcelony

ManiQ
25-04-2012, 09:59
Mysle ,ze Chelsea ugra max remis.

Adios barca.
Final hiszpanski powiadaliscie ?XD Anglia z kryzysem dotarla do finalu.

SedaN*
25-04-2012, 10:27
Właśnie ta Chelsea, która mogła nie wyjść z grupy już jest w finale! :) football jest piękny, The Blues świetnie ratują honor Anglii!

#Azonka
nie będę się spinał, bo masz trochę racji. Jednak pamiętaj, że gra się, aby wygrać, a nie aby grać ładnie. I oczywiście, że jestem dumny z Chelsea po DOBREJ grze. Przecież gdyby Chelsea grała słabo to wpakowalibyście nam te 4:0 jak mówiliście przed meczem ;P trochę żal, że sam Pep do którego mam ogromny szacunek potrafił pogratulować i życzyć powodzenia, a wy tego nie potraficie przyjąć eh.

A i odniosłem wrażenie, że sędzia się troił, aby przepchać Barcelonę, ale dobrze, że potem nie daliśmy mu pretekstu do tego. Obawiałem się, że sam wbije piłke do bramki ;D a co do faulu Terrego to tak czerwona kartka, jego wielki błąd, że zapomniał, że gra z zespołem, który potrafi to świetnie wykorzystać. Takie kopaninki, przepychanki w polu karnym to normalna rzecz i nie każdy się po tym kładzie i łapie za twarz. Przy tym karnym pierwsze wrażenie oczywisty karny, jednak na powtórce zastanawiałem się czy był kontakt. Obejrzę potem, bo w tej chwili to nieważne ;P

A i na koniec odnośnie "anty footbolu" - piłka nożna nie polega na podawaniu sobie piłki w środku pola a na strzelaniu bramek a w tym Chelsea jest lepsza od Barcelony! :)

.Animal.
25-04-2012, 10:30
Abramowicz pewnie już szykuje miliony na transfery.Di Matteo zostaje na kolejny sezon kilka mądrych transferów i Chelsea walczy o mistrza :).Szkoda jakby ich zabrakło w LM na kolejny sezon bo jest taka możliwość. Może Torres się obudzi wreszcie.Sądziłem ze jednak Barca u siebie wygra ale z awansu Chelsea też jestem zadowolony.Piłka Barcelońska już jest troszkę nudna do oglądania teraz każdy z wielkich zespołów w Europie będzie miał na nich taktykę.

SedaN*
25-04-2012, 10:52
A i przypominam, że Chelsea dotrwała ponad połowe meczu w 10, bez trzech podstawowych środkowych obrońców na Camp Nou. Więc jak mogli zagrać słabo? I gdzie była ta "wielka" ofensywa Barcelony? Jeżeli już płaczecie o anty football (patrzy w wyżej napisanym poscie) to obwiniajcie swoich ofensywnych piłkarzy, Barcelona prawie ciągle miała piłke przed polem karnym i nic z tego nie potrafiła zrobić. Świetnie w defensywie i taktycznie zagrali The Blues. Fakt faktem, że dwunastym zawodnikiem Chelsea była chęć zrewanżowania się za 2009 rok i to wielkie zaangażowanie. Wtedy Chelsea niby była lepsza i też przecież nie awansowała.

Sztuką nie jest wymienić milion podań ze sobą, tylko wymienić ich 150 i strzelać z tego bramki! :) Barcelona gra ciągle tak samo i Pep zresztą jak sam powiedział musi się nad tym zastanowić. Szczerze mówiąc to ich styl gry mi nie podchodzi, wymienianie milion podań w środku i usypianie rywala. Wolę szybkie mecze jak np ten Realu z Bayernem albo prawie wszystkie pojedynki Chelsea z Manchesterem ;P

MAM NADZIEJĘ: era barcy się zaczęła w 2009 roku w meczu Chelsea vs Barca i Overbo i skończyła 3 lata później również w półfinale z Chelsea za pośrednictwem Realu ;d jednak wielkość zespołów ocenia się po tym jak potrafią się podnieść, więc poczekajmy.

Kingpin.
25-04-2012, 12:36
Nie ma nic lepszego od wczorajszego dnia, Legia rucha Rucha 3:0 wygrywa Puchar Polski, Chelsea remisuje z Barceloną 2:2 :)

Old Shidishi
25-04-2012, 15:31
Trudno. I najlepsi nie muszą zawsze wygrywać. Podziękowania naleza sie calej druzynie za podjecie walki i rywalizacje do ostatnich sekund... Gratz dla Chelsea za autobus w polu karnym i awans do finalu... Licze dzis, ze Bayern zanotuje dobry wynik i bedziemy mieli ciekawy (niejednostronny) final!

Mikiel SZN
25-04-2012, 16:19
Gratulację dla Czelsi, lecz w finale będzie z 3:0, dla Bayernu :) Autobusem nie da się wygrac finału.

Simi
25-04-2012, 17:00
przy karnym też był autobus, że strzelił w poprzeczke? XD

Laluś
25-04-2012, 17:47
Szkoda jakby ich zabrakło w LM na kolejny sezon bo jest taka możliwość..

Z tego co wiem, to awans do finału LM = występ w następnej edycji, ale mogę się mylić.

SedaN*
25-04-2012, 17:54
Gdyby każdym autobusem się mecz wygrywało to każdy zespół by grał taką taktyką. Chelsea po prostu wybrała najodpowiedniejszą taktykę na Barce i spełniła ją w 100% grając z 150% zaangażowaniem. A po za tym Chelsea grała w 10, bez 3 środkowych obrońców (na środku stali dwaj boczni) i niedość, że nie straciła żadnego to wpakowała Barcelonie dwie bramki. To też świadczy o sile charakteru. Zamiast obwiniać ten autobus obwincie piłkarzy Barcelony, która nie potrafiła wpakować Chelsea piłki do siatki mając piłke praktycznie ciągle przed polem karnym. Można powiedzieć, że obrona Chelsea wygrała z atakiem Barcelony i byliśmy o wiele bardziej skuteczni w akcjach ofensywnych :)

Więc skończcie to swoje ogłaszanie światu, jacy to wy lepsi nie byliście, bo to nie łyżwiarstwo figurowe. Tu się nie ocenia za styl, gole są najważniejsze i lepszą drużyną jest drużyna, która strzeli ich więcej, a w tym dwumeczu byli to The Blues.

SoniQ
25-04-2012, 18:47
Z tego co wiem, to awans do finału LM = występ w następnej edycji, ale mogę się mylić.

nie mylisz sie i w takiej sytuacji chyba ostania druzyna z premiowanego do LM miejsca wypada ale tez moge sie mylic xd

SedaN*
25-04-2012, 19:00
nie mylisz sie i w takiej sytuacji chyba ostania druzyna z premiowanego do LM miejsca wypada ale tez moge sie mylic xd

tak to jest pewny fakt, że wtedy czwarta drużyna z premier league po prostu nie wchodzi do LM haha XDDDDD ale nie wiem czy zagwaranowane LM ma zwycięzca czy wystarczy dojść do finału. Wydaje mi się, że tylko zwyciężca, więc trzeba jeszcze wygrać finał! Chelsea powinna być tym bardziej zmotywowana :) chyba, że wcześniej się uda uzyskać top4.

#down
dokładnie, jak pisałem wyżej :) ale spokojnie żal i zazdrość przez nich przejawia, pozdrawiam prawdziwych!

Laluś
25-04-2012, 19:35
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/04/cac5ed773822562be2e066793b1d8b10.jpg?1335341348

Śmieszny jest ten płacz 'wielkich fanów' Barcelony, o styl gry Chelsea. Taktyka skuteczna? Skuteczna. Tyle w temacie.

KamilQ
25-04-2012, 23:25
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/04/cac5ed773822562be2e066793b1d8b10.jpg?1335341348

Śmieszny jest ten płacz 'wielkich fanów' Barcelony, o styl gry Chelsea. Taktyka skuteczna? Skuteczna. Tyle w temacie.

Dokładnie ;}

#top
Piekne karne, Noyer(?) dobrze bronił ;D

Adios Real. :}}}

Mikiel SZN
25-04-2012, 23:27
Ronaldo na początku gol z nieslusznego karnego i spalonego, a potem Real grał w 10, bo CR7 w ogóle nie widoczny i grał gówno. Jak było w karnych 2:0 dla Bayernu już myślalęm że koniec, a tu nagle 2x nie trafił Bayern. Co za emocje, co za mecz! Ogólnie Bayern powinien wygrać to w 90min a nie karnych, bo był druzyną dużo lepszą. W Finale zmiotą Czelsi, graja lepszą piłke do tego grają u siebie, stawiam na 3:0.

Joogi
25-04-2012, 23:29
Dokładnie ;}

#top
Piekne karne, Noyer(?) dobrze bronił ;D

Adios Real. :}}}

Neuer :D

Koledzy z Niemiec szaleja, kurva 30 os ustawia status na fb po meczu XDDD jutro glowny temat w sql, masakra :D czekam na final, jestem ciekaw co sie tam bedzie dzialo ;O!

#
Down
Chodzilo mi ze u mnie 2x wiecej sie tym podniecaja xd

SedaN*
25-04-2012, 23:29
Szkoda mi Jose i to strasznie :< ale cóż.. POMŚCIĆ REAL 19 MAJA! Nie mogę się doczekać! :)

#up
to jest główny temat wszędzie, nie tylko w Niemczech ;P

Simi
26-04-2012, 00:05
Karny nie sluszny? Oba karne byly sluszne.

*****, Jose. Mogl postawic na technicznych strzelcow a nie na sile, no *****.

CR7 - ***** mac, zle.
Kaka - juz chujowszego meczu nie mogl zagrac, karny n/c.
Xabi Alonso - podtrzymane nadzieje.
Ramos - ***** zabawil sie w Beckhama i Terry'ego ...

Rok temu - puchar krola, w tym roku - prawdopodobnie mistrz, za rok LM, wspomnicie moje slowa.

Krulowiec
26-04-2012, 00:39
Jestem zaskoczony tymi karnymi, po prostu ch*jowe. Bayern w całym meczu był lepszy - wygrał.

Lagga v3
26-04-2012, 06:44
Jestem zaskoczony tymi karnymi, po prostu ch*jowe. Bayern w całym meczu był lepszy - wygrał.

dokładnie. nie wiem czemu, ale jak podchodził żeluś do piłki, to wiedziałem , że karnego nie strzeli. real zjebał proste rzuty karne i płaci za to brakiem awansu do finału. Ramos to co odjebał- nie skomentuję: >. Real mógł odrobić to dzięki casillasowi ale zabrakło zimnej krwi.

Rok temu - puchar krola, w tym roku - prawdopodobnie mistrz, za rok LM, wspomnicie moje slowa.

Real nie ma potencjału na mistrza, tak samo barcelona.

Karpek
26-04-2012, 08:37
POMŚCIĆ REAL 19 MAJA! Nie mogę się doczekać! :)
Jeżeli Chelsea zagra bardziej ofensywnie z Bayernem to zostanie zniszczona.
Chyba, że znowu postawią trolejbus, uda im się dotrzeć do karnych i jakimś cudem wygrają LM, a ty będziesz się jarał, że wygrali po zajebistej taktyce. XD!

Karny nie sluszny? Oba karne byly sluszne.

*****, Jose. Mogl postawic na technicznych strzelcow a nie na sile, no *****.

CR7 - ***** mac, zle.
Kaka - juz chujowszego meczu nie mogl zagrac, karny n/c.
Xabi Alonso - podtrzymane nadzieje.
Ramos - ***** zabawil sie w Beckhama i Terry'ego ...

Uspokój się. Bayern jest po prostu drużyną dużo lepszą od Realu i pokazali to w tym dwumeczu. Wczoraj spokojnie mogli wygrać różnicą kilku bramek w regulaminowym czasie, lub mogło być 2:2 gdyby sędzia odgwizdał rękę Pepe w polu karnym w 45 min.

Real nie ma potencjału na mistrza, tak samo barcelona.
Aha, nie używaj słów, których nie rozumiesz.

Można już powoli zacząć podsumowywać sezony Barcelony i Realu.

Barcelona: SP Hiszpanii, SP Europy, KMŚ, (został jeszcze finał Pucharu Hiszpanii).
Real: Mistrz Hiszpanii.

A w następnym sezonie myślę, że wszystko wróci do normy. Jeżeli teraz Guardiola zostanie to na 89% będzie to jego ostatni sezon w Barcelonie i będzie chciał zdobyć wszystko co możliwe odchodząc w chwale.

KamilQ
26-04-2012, 08:38
http://okurwa.eu/show,3656,Stawki_na_Euro_ujawnione...__ile_zaplaci my_za_kartke.html

BEKAAAAAAA XD

SedaN*
26-04-2012, 10:04
Jeżeli Chelsea zagra bardziej ofensywnie z Bayernem to zostanie zniszczona.
Chyba, że znowu postawią trolejbus, uda im się dotrzeć do karnych i jakimś cudem wygrają LM, a ty będziesz się jarał, że wygrali po zajebistej taktyce. XD!

Kolejny prorok. Chelsea już miała zostać zniszczona przez: Napoli, Benfice i od Barcy piątke dostać. A tym czasem The Blues są w finale :) jak wygrają finał LM to czemu mam się nie jarać tym bardziej, że to pierwsze zwycięstwo będzie? Bo jakieś gimby, które nadal sie nie potrafią pogodzić z porażką płaczą o autobus? Chelsea należał się ten finał, choćby za te siedem lat w LM gdzie mieli ogromnego pecha i za to, że pokazali 150% zaangażowania.

Karpek
26-04-2012, 11:56
Kolejny prorok. Chelsea już miała zostać zniszczona przez: Napoli, Benfice i od Barcy piątke dostać. A tym czasem The Blues są w finale :) jak wygrają finał LM to czemu mam się nie jarać tym bardziej, że to pierwsze zwycięstwo będzie? Bo jakieś gimby, które nadal sie nie potrafią pogodzić z porażką płaczą o autobus? Chelsea należał się ten finał, choćby za te siedem lat w LM gdzie mieli ogromnego pecha i za to, że pokazali 150% zaangażowania.
Chelsea to taka sama niespodzianka w tegorocznym finale LM jak APOEL w ćwierćfinale. Nie jestem prorokiem, tylko Bayern i Chelsea dzieli obecnie przepaść, jeżeli chodzi o grę, dlatego spodziewam się szybkiego finału, chociaż w Lidze Mistrzów wszystko jest możliwe! :) A z porażką już dawno się pogodziłem. Chelsea należą się gratulację za awans do finału, który mam nadzieję przegrają. ;q

#edit
http://i47.tinypic.com/2hx154h.png
: D

_woto_
26-04-2012, 12:12
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/04/Ramos.gif

Gratulacja dla Bayernu. Byli druzyna lepsza i nalezalo im sie to zwyciestwo.

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/150939_414416641910704_355700751115627_1606263_162 5610272_n.jpg

ManiQ
26-04-2012, 15:17
Kurde , szkoda mi Mourinho bo chcialem zeby LM wygral :<

Kumpel sie cieszy bo ma final zycia. Dwa kluby ,ktorym kibicuje od dziecinstwa spotkaja sie w finale ,heh.

SedaN*
26-04-2012, 15:43
Chelsea to taka sama niespodzianka w tegorocznym finale LM jak APOEL w ćwierćfinale. Nie jestem prorokiem, tylko Bayern i Chelsea dzieli obecnie przepaść, jeżeli chodzi o grę, dlatego spodziewam się szybkiego finału, chociaż w Lidze Mistrzów wszystko jest możliwe! :) A z porażką już dawno się pogodziłem. Chelsea należą się gratulację za awans do finału, który mam nadzieję przegrają. ;q

#edit
http://i47.tinypic.com/2hx154h.png
: D

Niby Chelsea i Barcelone też dzieliła przepaść, a jednak wygrali? byli zespołem lepszym, strzelili więcej bramek a to najwazniesza statystyka. A co do niespodzianki masz rację, sam się nie spodziewałem finału po tym kryzysie, ale jednak :) ktoś kiedyś powiedział, że The Blues zdobędą LM w najmniej oczekiwanym momencie i to może być w tym roku ;P bo jako faworyt wygranie LM się nie sprawdzali, a tak było w 2005 roku, 08, 09 a nawet dwa lata temu gdzie mieli baaaardzo silny zespol z Ancelottim i bili w lidze po 8:0 ;D

dla mnie pilkarze Chelsea sa bohaterami i zostawili swoje serce w tym dwumeczu, zresztą cała wypowiedz Mourinho wszystko swietnie obrazuje:

Chelsea wciąż znaczy dla mnie bardzo dużo i chciałbym, że wygrała finał. Owszem John Terry nie zagra w tym meczu, ale najważniejsze jest to, że na boisko wyjdzie drużyna, do której w dalszym ciągu mam wielki sentyment.

Mam nadzieję, że finał będzie wielkim i niezapomnianym widowiskiem. Oni zatrzymali Barcelonę, choć grali w 10. Są dla mnie prawdziwymi bohaterami, znam jednak wielu ludzi, którzy uważają, że to zawodnicy Barcelony są jedynymi mistrzami gry w piłkę. Będą więc krytykować Chelsea tak samo jak to miało miejsce z Interem Mediolan dwa lata temu. Takie osoby nie mają zielonego pojęcia o słowie charakter, wola walki, oraz odpowiednio dobrana taktyka zespołu, który przez większość część meczu gra w osłabieniu - ciągnie Mourinho.

Dla mnie zarówno tamtem Inter Mediolan i ta obecna Chelsea to drużyna pełna bohaterów. Piłkarze Chelsea swoim wysiłkiem i zaangażowaniem zasłużyli na to, aby zagrać w maju w Monachium.

#edit
aaa i kocham te wszystkie kwejki po wszystkich wazniejszych meczach ;ddd

Simi
26-04-2012, 17:40
Uspokój się. Bayern jest po prostu drużyną dużo lepszą od Realu i pokazali to w tym dwumeczu. Wczoraj spokojnie mogli wygrać różnicą kilku bramek w regulaminowym czasie, lub mogło być 2:2 gdyby sędzia odgwizdał rękę Pepe w polu karnym w 45 min.

Czyli Bayern > Real > Barca?

Mogło być 1337:666 gdyby Messi grał w Realu, Iniesta w Pogoń Carlin, a Valdes w Zawiszy Bydgoszcz.

Oglądając wszystkie mecze Realu w tym sezonie, moge stwierdzić, że poprostu tak grają. Na początku strzelają, dominują. Potem przychodzi rozluźnienie i to przeciwnicy przejmują kontrole, atakują.

W dogrywce kto dominował? Real. Pewnie dlatego, że Szwaby nie chciały się zmęczyć, lawl.

veni midi vici cb wygrane
26-04-2012, 20:55
Czyli Bayern > Real > Barca?

Mogło być 1337:666 gdyby Messi grał w Realu, Iniesta w Pogoń Carlin, a Valdes w Zawiszy Bydgoszcz.

Oglądając wszystkie mecze Realu w tym sezonie, moge stwierdzić, że poprostu tak grają. Na początku strzelają, dominują. Potem przychodzi rozluźnienie i to przeciwnicy przejmują kontrole, atakują.

W dogrywce kto dominował? Real. Pewnie dlatego, że Szwaby nie chciały się zmęczyć, lawl.

***** jak nigdy nie komentuje tego tematu to pogoń carlin rozjebało mnie na lopatki na leb na szyje ***** lerze ze smiechu XDDDDDDD

#top
beka w chuj, myslalem ze bedzie real - czelsi a tu bayern wygral, ale należało sie, krystyna pedał zjebał karnego i tak to jest, slu powaszka

Lagga v3
27-04-2012, 13:18
Pep Guardiola odchodzi z Barcelony!
ekstraklasa.net
Jak donoszą hiszpańskie media Pep Guardiola nie przedłuży swojego kontraktu z FC Barceloną. Szkoleniowiec najpierw ogłosi swoją decyzję piłkarzom.

pozdro, 5!

sport.pl
To już oficjalne - z ust Guardioli - trener Barcelony odchodzi po sezonie!

Old Shidishi
27-04-2012, 13:53
Guardiola odchodzi z Barcy :( Tito Vilanova nowym trenerem Katalończyków.

Wielkiego podziekowania dla Pepa za wszystko co zrobil i osiagnal :)

Karpek
27-04-2012, 14:04
Guardiola: "Na razie nie zamierzam nikogo trenować"

Każdy myślał, że Vilanova odejdzie razem z Pepem, a tu szok. Bardzo dobrze, już nie mogę się doczekać następnego sezonu.

Sciex
27-04-2012, 14:08
Gracias pep

Z niecierpliwoscia czekam na next sezon:)

SedaN*
27-04-2012, 15:58
Czasami Ci asystenci okazują się jeszcze lepszym wyborem ;D

Goldi
27-04-2012, 23:33
Jeszcze tylko niech Karanka zostanie trenerem w Realu i będzie git

ManiQ
28-04-2012, 11:24
@up
A po co ?

@top
Guardiola tchorz. Przegral 3 mecze (remis w tym przypadku to byla porazka) i mowil ,ze sie wypalil,pff. Co ma powiedziec taki Ferguson , Wenger czy Moyes ?
Licze teraz na to ,ze Mourinho to wykorzysta i bedzie przednim pucharowa przyszlosc.

@down
straszne :<
sam mowil ,ze sie WYPALIL.

Karpek
28-04-2012, 11:42
Guardiola tchorz. Przegral 3 mecze (remis w tym przypadku to byla porazka) i mowil ,ze sie wypalil,pff. Co ma powiedziec taki Ferguson , Wenger czy Moyes ?
Licze teraz na to ,ze Mourinho to wykorzysta i bedzie przednim pucharowa przyszlosc.
Jak chuja wiesz to się może nie wypowiadaj, hmm? Nawet jakby Barça wygrała z Realem i pokonała Chelsea w półfinale to Guardiola i tak by odszedł, bo taką decyzję podjął już w grudniu. Nie porównuj Guardioli do Fergusona czy Wengera bo każdy człowiek jest inny. Zresztą czy Ferguson osiągnął tyle co Guardiola w pierwszych swoich 4 latach pracy? Pep odszedł dla dobra zespołu, bo jak sam powiedział stracił motywację i musi naładować trochę akumulatory, a jak już je naładuje to wróci. :)

#edit up
Jednak jesteś debilem...

Crayon
28-04-2012, 13:08
Gra co prawda mało, ale same treningi w Niemczech dają sporo
No kuźwa. I dlatego powoła Sobiecha na EURO? : D
W takim razie niech powoła również Kuszczaka. Przecież same treningi w najlepszym klubie w Anglii dają sporo. A teraz jeszcze gra w Watfordzie i noty nie schodzące poniżej 9.0

Filozofia powoływania do kadry tego człowieka jest naprawdę cudna

SedaN*
28-04-2012, 18:49
haha wigan z newcastle 4:0, śmiech XDDDDDD mówiłem, że ta drużyna to katy ;D a arsenal remis czyli wszystko ok ;d tylko wygrać z QPR!

_woto_
28-04-2012, 19:21
nie ma to jak Swansea wygrywajace 3-0 z Wolves i remisujace 4-4 i na koniec zepuscie kuponu :)

don wasyl
28-04-2012, 21:43
guardiola pójdzie do menczesteru city 100% sprawdzone info od boga

Lewy
28-04-2012, 22:20
Lechia się na 99% już utrzymała wygrywając dziś z Żydzewem 1:0

A już jutro wyjazd do Krakowa na derby! :D

Krac
29-04-2012, 06:44
Piszesz Żydzew ale jak byś wiedział, że specjalnie oddali wam zwycięstwo żebyście się utrzymali to byś dziękował na kolanach całej drużynie...

Lewy
29-04-2012, 09:37
Chyba raczej żeby Łks zrzucić z ligi więc za co mam dziękować haha

Lagga v3
29-04-2012, 18:41
Chyba raczej żeby Łks zrzucić z ligi więc za co mam dziękować haha

Zostaje mecz z jagiellonią i bełchatowem , a lechii z legią i ruchem? wszystko może się zdażyć, żebyś się nie zdziwił: P

ManiQ
29-04-2012, 19:51
Skromne to zwyciestwo Chelsea xd Brawo Torres, gral na pelnym luzie.

@
Trener Wigan zostanie trenerem miesiaca. Wygral z United,Arsenalem ,Newcastle i przegral z Fullham i bodajze wlasnie z Chelsea. Co do Stoke to kazdy wie jak te drewna graja xd ciesze sie z remisu choc teraz licze na nasze 2 zwyciestwa bo inaczej bedzie zle.

SedaN*
29-04-2012, 22:33
ta, Chelsea 6:1 z QPR ;D niech to zamknie morde hejterom co mówią, że The Blues nie potrafią grać w ofensywnie :) wierze, że albo będziemy w top4 albo wygramy LM! newcastle pogrom od wigan, arsenal remis ;]

Τettmeier
29-04-2012, 22:42
Nie mogę się nadziwić, poczytałem trochę Twoich postów Sedan w tym temacie i... I takie wahania w pisaniu to rzadko się spotyka :D Raz tu raz tam raz wygrana raz przegrana raz sraczka raz wielkie zadowolenie no ładnie, ładnie :D Aby do przodu Chelsea, mój faworyt od początku tego sezonu :)

SedaN*
30-04-2012, 10:32
Nie mogę się nadziwić, poczytałem trochę Twoich postów Sedan w tym temacie i... I takie wahania w pisaniu to rzadko się spotyka :D Raz tu raz tam raz wygrana raz przegrana raz sraczka raz wielkie zadowolenie no ładnie, ładnie :D Aby do przodu Chelsea, mój faworyt od początku tego sezonu :)

haha, ciesze się :) a ja jestem ciekaw jak sobie juve poradzi w LM po lekkiej przerwie ;D

#w LM zazwyczaj jest tak, że kluby które mają ciężkie mecze i ledwo co awansują do kolejnych rund zazwyczaj wygrywają całą edycję. Mam nadzieję, że tak będzie z Chelsea. Zresztą The Blues prawie z grupy nie wyszli, mieli decydujący mecz z Valencią i nie mogli go przegrać a wygrali 3:0 i wyszli z 1 miejsca. Potem Napoli przegrany pierwszy mecz 3:1 aby wygrać 4:1 w dogrywce, potem Benfica z którą była mimo wszystko emocnonująca końcówka, a o Barcelonie nie muszę pisać.

tak w skrócie, było trudno, ale się udało. ŚWIETNY FILMIK

http://www.youtube.com/watch?v=5xHWPsdG7f0

ManiQ
30-04-2012, 12:23
@Sedan
Wczoraj kumpel mi ten filmik podeslal na gg :d

Ja licze na niespodzianke ze strony Montpellier w LM. Lige juz na 99% wygraja ,Girouda chyba nie sprzedadza po tym sezonie wiec moze byc ciekawie w LM.

@
Wchodze na sky sport i co ja widze.
Atak Robin - Podolski <3
Takze Poldi bedzie odciazal RvP , bo ten juz w tym sezonie zagral ponad 50meczy po 90min.

SedaN*
30-04-2012, 14:28
haha i wszystko jasne podolski w arsenalu ;D

SoniQ
30-04-2012, 15:37
ja stawiam na United, a wy? :D

Shakur Shooter !!!
30-04-2012, 15:42
No united wygra napewno city jest za cianki xd

Mikiel SZN
30-04-2012, 15:43
3:1 dla City stawiam i menczester będzie niebieski!

Co do rodzimej piłki, Pogoń jedzie klasycznie, przegyrwają z ostantimi drużynami, patalachy jebane

30-04-2012, 20:30
3:1 dla City stawiam i menczester będzie niebieski!

Co do rodzimej piłki, Pogoń jedzie klasycznie, przegyrwają z ostantimi drużynami, patalachy jebane

za mało brazoli na metr kwadratowy ławki rezerwowych : (

wisła wygra wieże mocno

Old Shidishi
01-05-2012, 10:16
Gratulacje dla The Citizens, mam nadzieje, ze mistrzostwa nie wypuszcza teraz z rak !!

ManiQ
01-05-2012, 11:19
Te derby to byla bida.United gral defensywnie ,a City ich jechalo jak chce.
City ma nastepny mecz z Newcastle na wyjezdzie, jakos zajebiscie na wyjazdach nie graja ostatnio ,a Newcastle u siebie mocne i potrafi urwac pkt.Wiec jedno jest pewne sprawa mistrzostwa PL jescze sie nie zakonczyla :d

Goldi
01-05-2012, 11:38
Warto też wspomnieć iż Wisła wygrywając wczoraj z Cracovią zdegradowała ją do I ligi.
Podobno słyszałem że jak Termalica awansuje do ekstaklasy do ma być fuzja na linii Cracovia-Termalica lecz mam nadzieję że czegoś takiego nie będzie skoro klub spadł do niższej ligi powinien się z tym pogodzić a nie robić jakieś zjebane fuzje typu Polonia z Groclinem -.-

SedaN*
01-05-2012, 11:54
Wiadomo, że sprawa mistrza jeszcze nie rozstrzygnięta. Ale z drugiej strony fajnie, że City wygrało bo będzie emocjonująco na koniec sezonu, zarówno o top4 jak i mistrza. Gdyby The Citizens przegrali to już praktycznie zero szans.

Lewy
01-05-2012, 14:35
Derby Krakowa zajebista sprawa :)

Goldi
01-05-2012, 20:57
Pytanie mam do was ludzie w angielskiej premier league przy równej ilości punktów decydują pierw mecze bezpośrednie (tak jak to jest w Polsce) czy bilans bramkowy ?

Karpek
01-05-2012, 21:10
Pytanie mam do was ludzie w angielskiej premier league przy równej ilości punktów decydują pierw mecze bezpośrednie (tak jak to jest w Polsce) czy bilans bramkowy ?
1. Mecze bezpośrednie
2. Bilans bramek
3. Liczba strzelonych bramek

W każdej lidze jest tak samo.

01-05-2012, 21:41
w premier league bilans bramek chyba jest bardzije brany pod uwage bo ktos cos mowil wczoraj wsrod komentatorow

Goldi
01-05-2012, 22:00
1. Mecze bezpośrednie
2. Bilans bramek
3. Liczba strzelonych bramek

W każdej lidze jest tak samo.

Wiem na bank że w lidze hiszpańskiej pierw liczy się bilans bramek ale w angielskiej nie jestem pewien i dlatego się pytam ;d

Τettmeier
01-05-2012, 22:44
Wiem na bank że w lidze hiszpańskiej pierw liczy się bilans bramek ale w angielskiej nie jestem pewien i dlatego się pytam ;d

Wszędzie jest tak, że najpierw mecze bezpośrednie. Kiedyś był najpierw bilans bramkowy a potem to zostało zmienione. Przynajmniej ja jestem o tym przekonany, nigdy tego nie sprawdzałem. Dobrze Karpek napisał.

'Oxidosis'
01-05-2012, 23:18
Wszędzie jest tak, że najpierw mecze bezpośrednie. Kiedyś był najpierw bilans bramkowy a potem to zostało zmienione. Przynajmniej ja jestem o tym przekonany, nigdy tego nie sprawdzałem. Dobrze Karpek napisał.

+1. nic dodac nic ujac, LICZĄ SIĘ MECZE BEZPOŚREDNIE, DLATEGO W TYM MOMENCIE CITY JEST MISTRZEM ( I DOBRZE :) )

ManiQ
02-05-2012, 08:02
W PL liczy sie bilans bramek ,a nie bezposrednie mecze obu druzyn jak w innych ligach.

02-05-2012, 12:08
z wikipedi *****
Kluby są klasyfikowane w tabeli po liczbie punktów, następnie po różnicy goli (bramek zdobytych i straconych). Na końcu sezonu klub, który zgromadził najwięcej punktów, zostaje mistrzem ligi.

'Oxidosis'
02-05-2012, 20:34
W PL liczy sie bilans bramek ,a nie bezposrednie mecze obu druzyn jak w innych ligach.

W PL chyba rzeczywiście tak jest, ale to nie zmienia nic. City nadal jest mistrzem.

W Serie A liczą się bezpośrednie mecze, także nie kopiujcie jakiegoś syfu z wikipedii. Serie A znam na pamięć.

Simi
02-05-2012, 22:49
2-0 do przerwy dla Królewskich. Keep goin'.

Goldi
02-05-2012, 22:55
Szkoda tylko tej zmarnowanej jedenastki Ronaldo : /

Simi
02-05-2012, 23:02
dobrze mu tak, niech nie lekceważy bramkarzy.

ManiQ
02-05-2012, 23:04
Czy ktos widzial zajebiscie kur.wa epicka bramke Cisse ? ta druge,oczywiscie.
Chelsea sobie olala lige to ciekawe teraz jak im wypadnie ta LM.

@Crayon
Nawet ja nie wiem co tam robi Fabian, a gdzie Piech ? :| Smuda dziad.

Ta pierwsza tak samo ,ale ta druga przycmila ja calkowicie.Gdyby te dwie strzelil dwom postrzegolnym druzynom to mialby 2x bramke kolejki.

Crayon
02-05-2012, 23:32
Sobiech, Matuszczyk, Brożek, Flappyhandski - to jest naprawdę jakieś nieporozumienie jeśli chodzi o kadrę na EURO. Parodia.

Ja widziałem fantastyczną bramkę Cisse. Imo kandydat do gola sezonu. W sumie, pierwsze trafienie też niczego sobie. Wypunktowali The Blues, które notabene prowadziło grę. Szkoda Sedanku, szkoda, ale przegrać mecz po takich bramkach, to zaszczyt : D

Simi
02-05-2012, 23:57
Dobry mecz. 3-0 i Mistrz : D Szkoda słabej skuteczności CR7.

Vamos Real.

+ The Special Four. XD

Goldi
03-05-2012, 00:08
Koko koko euro spoko

SedaN*
03-05-2012, 00:09
Sobiech, Matuszczyk, Brożek, Flappyhandski - to jest naprawdę jakieś nieporozumienie jeśli chodzi o kadrę na EURO. Parodia.

Ja widziałem fantastyczną bramkę Cisse. Imo kandydat do gola sezonu. W sumie, pierwsze trafienie też niczego sobie. Wypunktowali The Blues, które notabene prowadziło grę. Szkoda Sedanku, szkoda, ale przegrać mecz po takich bramkach, to zaszczyt : D

W sumie zmiany Di Matteo wprowadził podobnie jak ja bym wprowadził, ale czasami mam wrażenie, że wiem więcej od niego.. Wystawił skład bez dwóch plejmejkerów tzn ani lamparda ani maty, tak samo graliśmy z arsenalem i brakowało ostatniego podania. Wiedziałem, że tak będzie. Potem już było za późno i ofiarne bronienie się Srok a Cisse mecz i bramki niestety życia.. A i tak jakby Di Matteo bardziej zależało na FA CUP niż top4, bo oszczędził paru podstawowych zawodników i wystawił rezerwe.. cóż top4 się oddala a szanse praktycznie spadły do zera, tym bardziej, że Spurs wygrali z Boltonem. Ale może to lepiej? The Blues będą mieli podwójną motywację w finale LM! ;D

a gra dzisiejsza Chelsea w ogóle mi się nie podobała.

Azonka Banned v.2
03-05-2012, 01:32
Tak graja finalisci LM.
Czekam na pociski w moja strone.

Zenada.

SedaN*
03-05-2012, 01:44
Tak graja finalisci LM.
Czekam na pociski w moja strone.

Zenada.

Pewnie zobaczyłeś wynik i pierwsze co zrobiłeś to wszedłeś ze spiną na forum. Eh.. tak Chelsea jest w finale, bo okazała się lepsza od Barcelony. I tak grają finaliści LM, wygrywają półfinał.

^Gpiotras~
03-05-2012, 09:51
Koko koko euro spoko

Kolejna beka z Polaków na Euro XD.

Simi
03-05-2012, 10:21
http://www.youtube.com/watch?v=phymXmi6kfI - o wiele lepsze, był miim faworytem

'zdobywajcie pole i bedzie po sprawie' XD
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/05/9fe3468376e1afc1aaf9ca92585e3e22.jpg?1335888582

_woto_
03-05-2012, 10:42
No to co zrobil Papis to glowa mala
http://www.youtube.com/watch?v=ysuqdna2x_y

Ale ja sie pytam....
CO JA ZROBILEM ZE JUVENTUS ZEPSUL MI KUPON REMISUJAC 1-1 Z LECCE, A TAMCI ODDALI 1 STRZAL W MECZU, 1 CELNY I STRZELILI GRAJAC W 10 :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused:

DOBRZE, ZE SEZON sie konczy nie bede musial sie wnerwiac juz xd

ManiQ
03-05-2012, 11:00
Ten hymn to dno. Wiejskie klimaty to kuwa na wesele pasuja ,a nie na stadion przed cala europa. Mimo ,ze nie slucham hh to bylem pewny ,ze MC Sobieski wygra.

@Woto
heh,life is brutal. Ciekawe ile placa za porazke Juve bo w tym sezonie ani razu nie przegrali.

@('.^)\/,,
Gratulacje mistrzostwa Hiszpanii ;p

SedaN*
03-05-2012, 11:20
ta a Bufon tak swoją drogą ładna szmata.. ale i tak do tego bramkarza mam OGROMNY szacunek

Kurflos
03-05-2012, 16:21
Dobry mecz. 3-0 i Mistrz : D Szkoda słabej skuteczności CR7.

Vamos Real.

+ The Special Four. XD

ja nic do ciebie niemam ale od kiedy kibicujesz realowi ?XD

Simi
03-05-2012, 17:11
Od kiedy Ronaldo (Luis Nazario) przyszedł to Realu, czyli od 2002 roku. Mam jeszcze taką tandetną koszulkę z targu z numerem 11 (tak, 11) i taki ładny napis Ronaldo.

SedaN*
03-05-2012, 17:45
co wy chcecie koko koko euro spoko dobry nutiks, łatwa wpada w ucho, każdy go może śpiewać więc nie płaczcie, bo to wy robicie największa scene rozgłąśniając to, polaczki biedaczki wszystko źle

ManiQ
03-05-2012, 20:02
Polska liga zaskakuje swoja zajebistoscia o.o Legia juz niby miala doprowadzic mistrza do Warszawy ,a tu bec. 1. kolejka i spada na 4. miejsce. Lks,Cracovia spadaja do 1. Ligi

@Sedan
Ta muzyka jest... a zreszta :|

SedaN*
03-05-2012, 20:14
Śląsk na majstra! ;D Lechia już pomogła Śląskowi, teraz czas na Wisełke XD a Legia niech się cieszy, że wygrała puchar polski ;d

Old Shidishi
03-05-2012, 20:27
Beka z Legii, jak mozna przegrac "mistrzostwo" praktycznie ze spadkowiczem(ktory jednak sie utrzymal)? :O czuje ze bez dobrych transferow ten slask czy ruch nie ugraja nic w el.LM. Moze jednak Lech znow wygra lige? Licze na nich!

03-05-2012, 21:19
Od kiedy Ronaldo (Luis Nazario) przyszedł to Realu, czyli od 2002 roku. Mam jeszcze taką tandetną koszulkę z targu z numerem 11 (tak, 11) i taki ładny napis Ronaldo.

mam taka sama tylko z raulem XD taka bawełniana z tekom

Simi
03-05-2012, 21:54
mam taka sama tylko z raulem XD taka bawełniana z tekom

ja mam już z SIEMENSmobile XD! Kumpel miał koszulke rep. Francji, zamiast Henry to napisal mial Thierry XD!

Wydaje mi sie, ze jak Ronaldo przychodzil, to 9 byla zajeta przez Morientesa, więc dostal 11. Po sezonie dostał dopiero nr 9.

Goldi
03-05-2012, 21:56
Bardzo dobrze że Legia nie zdobędzie mistrza jeżeli w 7 spotkaniach wygrywa się 1 to ja nie wiem o czym tu myśleć lecz niestety jeżeli mówimy tu o polskiej drużynie w LM to tylko Legia/Lech ma szanse nie oszukujmy się ale taki Śląsk czy Ruch odpadną na samym początku.

Mikiel SZN
03-05-2012, 22:17
Bardzo dobrze że Legia nie zdobędzie mistrza jeżeli w 7 spotkaniach wygrywa się 1 to ja nie wiem o czym tu myśleć lecz niestety jeżeli mówimy tu o polskiej drużynie w LM to tylko Legia/Lech ma szanse nie oszukujmy się ale taki Śląsk czy Ruch odpadną na samym początku.

Lech miałby szanse, ale odejdą Stilić, RUdnevs więc Lech bez szans. Śląsk nie ma drużyny na LM, Ruch to w ogóle by była porażka, przegrana z Irtyszem Pawłodar, chociaż by nie bylo przypalu ze stadionem, a Legia? Gra łądną piłke, ładny stadion, klasowi piłkarze, no niestety złapal izadyszke w najważniejszym momencie, gdyby Wisla grała jak kiedyś to by moze wygrali ze Sląskiem, ale czuje że Wisła im odstąpi bo przyjacielstwo i ŚLĄSK niestety mistrzem i porażka z Dinamo Tbilisi

Arczi
03-05-2012, 22:29
Niech wygra Slask, bo chociaz sie bedzie z czego posmiac w LM.

Crayon
03-05-2012, 22:34
ja mam już z SIEMENSmobile XD! Kumpel miał koszulke rep. Francji, zamiast Henry to napisal mial Thierry XD!

Wydaje mi sie, ze jak Ronaldo przychodzil, to 9 byla zajeta przez Morientesa, więc dostal 11. Po sezonie dostał dopiero nr 9.

Ja mam tą granatową koszulkę z piątką Zidane'a i jeszcze z Ivo Ulich'a ze Slavii Praga : DDD

'Oxidosis'
03-05-2012, 22:59
Piszecie że Śląsk nie ma drużyny na LM, w przeciwieństwie do Legii czy Lecha. Jestem ciekaw, czy pisalibyście to samo, gdyby nie po jednym udanym sezonie wyżej wymienionych drużyn w pucharach, hehe

SedaN*
03-05-2012, 23:04
Dokładnie, polskie drużyny już się dużo ośmieszały, może teraz czas na Śląsk?

Goldi
03-05-2012, 23:10
Piszecie że Śląsk nie ma drużyny na LM, w przeciwieństwie do Legii czy Lecha. Jestem ciekaw, czy pisalibyście to samo, gdyby nie po jednym udanym sezonie wyżej wymienionych drużyn w pucharach, hehe

To nie tylko chodzi o te sezony w LE. Zauważ po prostu że budzet Legii jest ponad 2x większy od Śląska. Ich po prostu stać na zawodników o w miarę europejskiej klasie a piłkarze Śląska to po prostu dobrzy ligowcy. Owszem Blanko i Novo to nie wypały ale oni do Legii przyszli za darmo są starzy i swoje najlepsze czasy mają już za sobą.Moim zdaniem Legia powinna jakoś skołować te 3-4mln ojro na klasowego ogranego napastnika który zdobędzie minimum te 15 bramek w lidze i zapewni Legii majstra

Lewy
04-05-2012, 02:00
Na kolana krawaciarze i po majstrze hahaha

Wnorekkk
04-05-2012, 08:16
Ruch to w ogóle by była porażka, przegrana z Irtyszem Pawłodar

Z Irtyszem przegrała Jagiellonia, nie Ruch :)

Mikiel SZN
04-05-2012, 10:55
Z Irtyszem przegrała Jagiellonia, nie Ruch :)

Wtedy Jagielonia, teraz Śląsk. Śląsk pokazał klase w w tym sezonie w pucharach, przegrać z Rapidem Bukareszt z którym Legia nie miała większych problemów. Znów kompromitacja polskiej piłki i czekanie kolejny rok na awans do lm.

SedaN*
04-05-2012, 11:06
To może być świetny rok dla mnie jako fana Chelsea i dla amatorskiego kibica Śląska, który od czasu do czasu wybierze się na mecz! :) Liga Mistrzów i mistrz Polski, nono

Śląsk nie miał jeszcze swojej szansy w LM a w ostatnim sezonie przeszli 2 pierwsze fazy w LE więc zasługują na szansę. Inne drużyny 15 lat miały szansy wejścia do LM i nic z tego więc czas na kogoś nowego

#a co do Śląska to racja, że nie mają zespołu na europejskie puchary, ale poczekajmy.. skoro są pierwsi w tabeli to chyba o czymś to świadczy, nie? jak wygrają to zasłużenie, bo byli najlepsi przez ten cały rok i należy im się nagroda w postaci Ligii Mistrzów.

Midq
04-05-2012, 12:25
spojrzmy prawdzie w oczy, zadna druzyna z ekstraklasy na dzien dzisiejszy nie weszła by do grupówki LM i niewazne czy bylaby to legia, śląsk czy ruch horzuw. osobiscie mam nadzieje ze wygra slask :)

_woto_
04-05-2012, 12:50
To może być świetny rok dla mnie jako fana Chelsea i dla amatorskiego kibica Śląska, który od czasu do czasu wybierze się na mecz! :) Liga Mistrzów i mistrz Polski, nono

Śląsk nie miał jeszcze swojej szansy w LM a w ostatnim sezonie przeszli 2 pierwsze fazy w LE więc zasługują na szansę. Inne drużyny 15 lat miały szansy wejścia do LM i nic z tego więc czas na kogoś nowego

#a co do Śląska to racja, że nie mają zespołu na europejskie puchary, ale poczekajmy.. skoro są pierwsi w tabeli to chyba o czymś to świadczy, nie? jak wygrają to zasłużenie, bo byli najlepsi przez ten cały rok i należy im się nagroda w postaci Ligii Mistrzów.

Jeszcze sobotni final z Lpoolem

@edit
Brawo dla mlodych Polakow 1-0 z Belgia na rozpoczecie ME u-17. Mecze leca na Eurosporcie jak cos

SedaN*
04-05-2012, 16:49
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/2011-2012/bayern-gra-o-kase-dla-s04_sto3258230/story.shtml

Old Shidishi
04-05-2012, 18:39
Solorz - właściciel Śląska ma w ciul kasy mógłby po sezonie wyłożyć ładnych pare milionów na transfery.

SedaN*
04-05-2012, 22:59
koko koko legia spoko, czwarte miejsce też wysoko XDDDDDDDDD

ManiQ
05-05-2012, 12:07
Zaraz sie na Ciebie rzuci horda wscieklych legionistow XD

Dzis final FA Cup. Jaki Sedan wynik obstawiasz ? w ogole kto wygra wedlug Ciebie ? (glupie pytanie).

Simi
05-05-2012, 12:35
o której i pokazują może na Canalu+ jakimś?

brak czasu na ogar XD

_woto_
05-05-2012, 12:45
najblizszy to 13:45 arsenal z norwich

SedaN*
05-05-2012, 13:10
Zaraz sie na Ciebie rzuci horda wscieklych legionistow XD

Dzis final FA Cup. Jaki Sedan wynik obstawiasz ? w ogole kto wygra wedlug Ciebie ? (glupie pytanie).

EA Sports za pośrednictem swojej gry, FIFY 12 przedstawiła nam wynik ;D obejrzyjcie sami a się przekonacie

http://www.youtube.com/watch?v=gFsrUZcza3w&feature=player_embedded

a wynik jaki? ciężkie pytanie, bo boje sie tego kiepskiego meczu co z Newcastle.. bardzo prawdopodobna dogrywka, ale wydaje mi się, że będzie 2:1 dla Chelsea :)

transmisja będzie na SportKlubie, więc jak ktoś ma ten kanał to polecam, ja na szczęście mam i nie będę musiał się użerać z tymi transmisjami

KamilQ
05-05-2012, 13:47
Arsenal w 1 minucie juz prowadzi. : ]

Ładny meczyk sie zapowiada.

#
Szybkie prowadzenie, szybka strata dwóch goli. xd

SedaN*
05-05-2012, 14:24
Mam wrażenie jakby każdy chciał dać top4 Chelsea tylko nie ona sama ;D

ManiQ
05-05-2012, 15:44
Ramsey zszedl i od razu cos ruszylo...niestety skonczylo sie na 3:3.O karnych nie ma co sie wypowiadac bo tym sie meczu nie wygrywa ,ale tyle co Arsenalowi nie podyktowano karnych to chuj, na Emirates to w ogole w tym sezonie bylo karnego.Aha, kolejna dlugoterminowa kontuzja,looz. To tyle z mojego narzekania..teraz licze na potkniecie kurakow i Newcastle.

Sedan
Ale ja bym chcial zeby Torres bramke strzelil,ahh.

SedaN*
05-05-2012, 15:58
Arsenal w 1 minucie juz prowadzi. : ]

Ładny meczyk sie zapowiada.

i był ;d kocham te emocjonujące końcówki w PL

#edit
Chelsea SIÓDMY raz zwycięzcom FA CUP!!!!!!!!! Brawo THE BLUES! piękny widok ujrzeć Terrego i Lamparda wnoszących puchar! następny triumf 19 maja i będzie mission completed :)

KamilQ
05-05-2012, 21:17
a wynik jaki? ciężkie pytanie, bo boje sie tego kiepskiego meczu co z Newcastle.. bardzo prawdopodobna dogrywka, ale wydaje mi się, że będzie 2:1 dla Chelsea
Przewidziałes wynik, gz. XD

#top
Arsenal remisuje + sagna złamał noge, pieknie -.-

SedaN*
05-05-2012, 21:18
ostatnio bardzo często mi się udaje dobrze typować! :)

_woto_
05-05-2012, 22:48
Gratki Sedan :)
Ale nie mozna zapomniec rowniez o naszym polskim trio w BVB. To co dzis robili w meczu to bylo cos. Im tez naleza sie gratzy

Simi
05-05-2012, 23:16
Hehs gratki Sedan! : D

Real 2 - 1 Granada. Sklad straszny, ponad polowa rezerwowi, ktorzy nie mieli szansy wystepow. Obroncy Granady sie pomylily dyscypliny - rugby z futbolem... Male szanse na zlotego kapcia dla CR. Nie tylko on strzela tylko z karnych, hehs.

ManiQ
06-05-2012, 09:26
Gratulacje Sedan , mecz dupy nie urywal ,ale liczy sie puchar.

@Woto
Wkurza mnie jak kazdy mowi na BVB 'Polska Borussia' xd

messi 50 goli w sezonie... 3. Valencia ma dopiero 59goli.

@down
Straszne : (((
Gdzies czytalem ,ze w karnych jest 13-11 dla Ronaldo :/

Karpek
06-05-2012, 11:06
Nie tylko on strzela tylko z karnych, hehs.
Tylko z karnych? Messi i tak strzelił 2x mniej goli z karnych niż CR, hehs. Dziwne, że Barcelonie jakoś zaczęto dyktować w końcu te karne, gdy straciła już szansę na mistrza. : (

SedaN*
06-05-2012, 12:11
Tylko z karnych? Messi i tak strzelił 2x mniej goli z karnych niż CR, hehs. Dziwne, że Barcelonie jakoś zaczęto dyktować w końcu te karne, gdy straciła już szansę na mistrza. : (

też słyszałem, że ta różnica to jest 2-3 gole a nie 2x : ( no ta, Barcelona oszukiwana przez sędziów

Goldi
06-05-2012, 12:12
Jeżeli chodzi o lige to Messi strzelił 10 karnych a Ronaldo 12 lecz natomiast w LM Messi strzelił 4 karne a Ronaldo tylko 2 więc póki co panowie w karnych jest remis :)

Τettmeier
06-05-2012, 12:21

i niech ma Messi te więcej bramek, CR7 niech będzie pięknisiem a i tak wolę go 100x więcej bo pokazuje swoją świetność wszędzie: w reprezentacji(zobaczysz spektakl na Euro2012:)), w Man Utd jak i w Realu. A Messi tylko i wyłacznie w Barcelonie, a w reprezentacji Argentyny która powinna wygrywać wszystko w skladzie z panem Aguero czy Tevezem nic, 0. Lionel pokazał wiele i bez wątpienia jest najlepszym piłkarzem świata tylko zastanów się nad tym, czy kibicujesz Barcelonie czy raczej nienawidzisz Realu, bo z Twoich postów wnioskuję to drugie czyli bezsens. Odwieczny rywal nie znaczy pocisk na każdym kroku, liczy się obiektywne spojrzenie na piłkę i wyciąganie wniosków płynących z meczów wszystkich klubów świata a nie swojej ulubionej drużyny. Zacznij patrzeć na to normalnie a nie wszystko przekręcać na swoją stronę. Czekam na odpowiedź.

SedaN*
06-05-2012, 12:54
i niech ma Messi te więcej bramek, CR7 niech będzie pięknisiem a i tak wolę go 100x więcej bo pokazuje swoją świetność wszędzie: w reprezentacji(zobaczysz spektakl na Euro2012:)), w Man Utd jak i w Realu. A Messi tylko i wyłacznie w Barcelonie, a w reprezentacji Argentyny która powinna wygrywać wszystko w skladzie z panem Aguero czy Tevezem nic, 0. Lionel pokazał wiele i bez wątpienia jest najlepszym piłkarzem świata tylko zastanów się nad tym, czy kibicujesz Barcelonie czy raczej nienawidzisz Realu, bo z Twoich postów wnioskuję to drugie czyli bezsens. Odwieczny rywal nie znaczy pocisk na każdym kroku, liczy się obiektywne spojrzenie na piłkę i wyciąganie wniosków płynących z meczów wszystkich klubów świata a nie swojej ulubionej drużyny. Zacznij patrzeć na to normalnie a nie wszystko przekręcać na swoją stronę. Czekam na odpowiedź.

w 100% się zgadzam, jak to gdzieś wyżej Crayon też pisał - zacznijmy się cieszyć osiągnięciami naszego ulubionego klubu, a nie nieszczęściami innych.

#edit
tak btw. chciałbym tam być ;D
http://www.youtube.com/watch?v=wpLtn5-qrYA

Mikiel SZN
06-05-2012, 14:09
i niech ma Messi te więcej bramek, CR7 niech będzie pięknisiem a i tak wolę go 100x więcej bo pokazuje swoją świetność wszędzie: w reprezentacji(zobaczysz spektakl na Euro2012:))

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee największy fail jaki slyszałem, przecież w reprezentacji nic nie gra tak jak cała Portugalia, nie są zgranym zespołem i pewnie nie wyjdą nawet z grupy.

^top
POGOŃ KURWY JEBANE

Midq
06-05-2012, 14:55
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee największy fail jaki slyszałem, przecież w reprezentacji nic nie gra tak jak cała Portugalia, nie są zgranym zespołem i pewnie nie wyjdą nawet z grupy.

^top
POGOŃ KURWY JEBANE

no kristjano w reprezętacji nie blyszczy, zobaczymy co messi pokaze na euro moze sie zrehabilituje :) i tak kibicuje realowi a w finale lm bayernowi oby chlopaki dali rade:)

'Oxidosis'
06-05-2012, 15:20
zobaczymy co messi pokaze na euro moze sie zrehabilituje :)

dobre prowo czy raczej fail?

Simi
06-05-2012, 15:30
imo fail troll

beka http://www.youtube.com/watch?v=xIc3XuOL17o&feature=player_embedded xD

Axelo .
06-05-2012, 17:34
Stal Rzeszów 2;0 Pelikan Łowicz.
Arcyważny mecz, ciesze się z wygranej bo przyczyni się do zostania w II lidze. :)

SedaN*
06-05-2012, 19:26
ŚLĄSK WROCŁAW MISTRZEM POLSKI 2011/2012!!! BRAWO WKS!

ależ weekend dla mnie! wczoraj wygrana w FA CUP przez Chelsea a dzisiaj ŚLĄSK WROCŁAW mistrzem Polski! Pięknie, pięknie jeszcze raz PIĘKNIE!!!

_woto_
06-05-2012, 19:57
Sedan mam dla ciebie jeszcze lepszy scenariusz :d
Chelsea wygrywa LM i gra w nastepnym roku. Slask wywalcza awans do fazy grupowej i spotyka sie z CFC :D Wtedy moglbys isc na mecz :cool:

Midq
06-05-2012, 20:22
Chelsea wygrywa LM i gra w nastepnym roku. Slask wywalcza awans do fazy grupowej i spotyka sie z CFC :D Wtedy moglbys isc na mecz :cool:

ale dylemat, komu kibicowac :cool::(

Karpek
06-05-2012, 22:14
CR7 niech będzie pięknisiem a i tak wolę go 100x więcej bo pokazuje swoją świetność wszędzie
Wiesz, że istnieje coś takiego jak przywiązanie do klubu i dla niektórych nie liczą się tylko pieniążki? Messi nie musi już nic udowadniać, bo grając przez całą karierę w Barcelonie i tak będzie (już jest) jednym z najlepszych (jak nie najlepszym) piłkarzem w historii...

w reprezentacji
http://i47.tinypic.com/1z2lgdt.jpg

(zobaczysz spektakl na Euro2012:))
Heheheh, dobre. Ciekawe co będziesz pisał, jak Portugalia będzie miała problem z wyjściem z grupy. Zresztą co Ronaldo osiągnął jak do tej pory w reprezentacji? 2 miejsce na ME w 2004r? To naprawdę w ch*j więcej w porównaniu z młodszym Messim!

A Messi tylko i wyłacznie w Barcelonie, a w reprezentacji Argentyny która powinna wygrywać wszystko w skladzie z panem Aguero czy Tevezem nic, 0.
Oglądasz czasem mecze Argentyny czy tylko powtarzasz to co reszta? W ostatnim meczu reprezentacji Messi ustrzelił hat-tricka. Sam wszystkiego nie wygra, na zwycięstwo musi pracować cały zespół... : O

zastanów się nad tym, czy kibicujesz Barcelonie czy raczej nienawidzisz Realu, bo z Twoich postów wnioskuję to drugie czyli bezsens. Odwieczny rywal nie znaczy pocisk na każdym kroku, liczy się obiektywne spojrzenie na piłkę i wyciąganie wniosków płynących z meczów wszystkich klubów świata a nie swojej ulubionej drużyny. Zacznij patrzeć na to normalnie a nie wszystko przekręcać na swoją stronę.
Dzięki, że mi napisałeś kim jest odwieczny rywal, bo nie wiedziałem. : / Jestem kibicem Blaugrany, to chyba proste, że nie przepadam za Realem. W żadnym poście nigdy nie wyzywałem i nie obrażałem Realu, tylko stwierdzałem fakty i wyrażałem swoje zdanie, a że ty jesteś zazdrośnikiem i antyfanem Barcelony to może ci się to wydawać nieobiektywne.

SedaN*
06-05-2012, 23:41

dałbym wiele za taki scenariusz ;D afffff, można pomarzyć! :) tak czy siak świetny weekend! brawo The Blues, brawo Śląsk! ;D

aaaa i właśnie wróciłem z fety z rynku z Wrocławia, świetna atmosfera!

scorviel
07-05-2012, 09:05
dałbym wiele za taki scenariusz ;D afffff, można pomarzyć! :) tak czy siak świetny weekend! brawo The Blues, brawo Śląsk! ;D

aaaa i właśnie wróciłem z fety z rynku z Wrocławia, świetna atmosfera!

wpierdalałes ser feta z ziozmkami? he he he

_woto_
07-05-2012, 15:13
Nowe stroje Arsenalu na sezon 12/13
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P6KqVbm2tIk

Simi
07-05-2012, 15:46
#up
nawet nawet ;)

#top
http://www.realmadrid.pl/fotki/_up/44742/koszulki_1.jpg
(projekt, nic pewnego) koszulki RM na sezon 12/13... Trochę lipne, mi się podobają te, co są teraz.

cały artykuł (http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=39214)

SedaN*
07-05-2012, 16:13
te Arsenalu w miare fajne.. mi się te aktualne dla Chelsea podobają, te na następny sezon troche lipa ale i tak kupię ;D

ManiQ
07-05-2012, 17:34
@Sedan
Adidas zawsze robi solidne rzeczy w tym przypadku stroje. Czasem zaluje ,ze Arsenal ma wlasnie najke bo oni nic specjalnego nie robia.

@('.^)\/,,
Gdzie jest zloto ? te obwodki zlote na koszulce Realu sa super i tego tu glownie brakuje (12/13).

Co do stroju Arsenalu nie podobaja mi sie za bardzo te paski ,ale pewnie i tak kupie koszulke. Jeszcze czekam na na wyjazdowe jakie beda moze zdecyduje sie na nie.

@Woto
Filmik, prezentacje widzialem juz na stronie Kanonierow ,ale powtorze jeszcze raz. Atmosfera jaka tam panuje jest zajebista ; D

Simi
07-05-2012, 20:51
Real Madryt zainteresowany Piszczkiem! Podobno jest on piorytetem Florentio Pereza! Chetnie bym go zobaczyl w koszulce Krolewskich. Moglby porywalizowac i to skutecznie z Arbeloa na prawym skrzydle, ktory jest jedynym nominalnym prawym obronca (Ramosa przerzucili na srodek obrony).

więcej - http://natemat.pl/13529,lukasz-piszczek-w-realu-madryt-czemu-nie

Daroo
08-05-2012, 22:04
ta i co on by tam robil chyba na lawie siedzial i tyle
ogladam kazdy mecz borussi i wg. mnie on sobie nie poradzi poniewaz czesto latwo traci pilke, a co dopiero tam. Mysle ze jeszcze z 3-4 lata powinien posiedziec w Borussi i wtedy przejsc do lepszego klubu (moze by sie bardziej w obronie rozwinal, bo teraz to raczej taki dodatkowy pomocnik ustawiony na obronie)

SedaN*
08-05-2012, 22:36
hehe, ale lanie od Liverpoolu, Chelsea i tak praktycznie o nic nie gra, ale mam wrażenie, że Di Matteo trochę przesadził z tymi rezerwami ;D a the reds są zdesperowani.. ważne, że puchar anglii nasz! :)

a mecz 19 maja będzie walką o wszystko.,.

Mikiel SZN
09-05-2012, 18:36
Mecz o wszystko, mecz o honor, mecz o szanse o awans i Pogoń wygrywa po trudnym meczu z ŁĘCZNĄ na wyjezdzie 1:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piękny strzał Vuka Soitrovicia po przejściu 2 obrońców, awans wciąż możliwy!!!! Teraz seria 4 zwycięstw, wierze mocno!
Oby dziś Piast przegrał i Pogoń znów na 2 miejscu!!!

Avandar
09-05-2012, 19:57
no Piast raczej nie przegra jak narazie 3;1 do przodu

Τettmeier
10-05-2012, 08:42
Falcao wczoraj co odwalał :) byłem pod wielkim wrażeniem tego meczu.. Nie myślałem, że jeszcze kiedys Diego zobaczę w takiej formie, tak zajebisty mecz w jego wykonaniu. Spektakl super. ;)

SedaN*
10-05-2012, 10:03
a mnie cieszą dobre występy Thibaut Courtois w athetico wypożyczonego 19 latka z CHELSEA ;D może być godnym następcą Cecha

Kosik Czarny 2v0
11-05-2012, 13:22
Znajomy na ostatnie 3 mecze (ME) przeszedł do Cracovii :) przy dobrych wiatrach w przyszłym sezonie zobaczę kolegę z boiska w 1 lidze :D

Lagga v3
11-05-2012, 18:54
Komisja ds. Licencji Klubów Ekstraklasy przyznała licencje 12 klubom Ekstraklasy. Licencji nie otrzymał klub Górnik Zabrze, ponieważ nie spełnił wymogów infrastrukturalnych oraz Widzew Łódź, ze względu na niespełnienie kryteriów finansowych.

pozdrawiam cały żydzewek środkowym palcem , he

Lewy
11-05-2012, 21:59
Głównie też chodzi im o tą ruinę zwaną stadionem.Niech dalej pajace nie wpuszczają gości.Będą tak w dupę włazić Komisji Ligi że otworzą stadion w całości a w pierwszych dwóch kolejkach znów będzie zamknięty.Za takie jaja w normalnym kraju nie dostali by licencji w 1 lidze a nawet w 2.

Goldi
11-05-2012, 22:18
Cracovia już zaciera ręce

Daroo
12-05-2012, 21:03
borussia 3:1 a dopiero sie 2 polowa zaczyna :D lewy hummels i kagawa gole

Mikiel SZN
12-05-2012, 21:17
borussia 3:1 a dopiero sie 2 polowa zaczyna :D lewy hummels i kagawa gole

lewy i 2 gole błaszczykowskiego, bo on podał kagawie który do pustej bramki dopełnij formalności i to on wywalczył karnego.

Pogoń w końcu ładny mecz i wygrana z GKS Katowicem. Gdyby lepsza skuteczność i więcej szczęścia bo były poprzeczki, to powinni strzelić z 4-5 goli. Mam nadzieje że awans będzie!

Daroo
12-05-2012, 21:44
mecz sie zaczal po golu ribery :D 4:2!~
i hattrick lewego!

^Gpiotras~
12-05-2012, 22:04
Cracovia już zaciera ręce
Niby tak, ale to troche dziwne.
Bo w końcu ŁKS jest wyżej od Cracovi co chyba jest logiczne, że jak to ŁKS powinien zostać.

Lagga v3
12-05-2012, 22:15
Bo w końcu ŁKS jest wyżej od Cracovi co chyba jest logiczne, że jak to ŁKS powinien zostać.

WIdzew sprzedając zawodników ma szansę podreperować budżet - lecz jeśli sprzeda większość wartościowych zawodników sezon i tak mają w dupę. mam nadzieję, że chociaż 1 z tych drużyn nie dostanie licencji i zobaczę Łks w ekstraklasie : )

Goldi
12-05-2012, 22:16

No tak tyle że ŁKS ma długi wobec piłkarzy ,estadio de gruz itp a Cracovia pod względem infrastruktury spełnia wszystkie wymogi więc wydaje mi się że jednak oni by prędzej licencje dostali.

Co do dzisiejszego pucharu Niemiec to oczywiście cieszy forma Polaków szczególnie Lewandowskiego. Myślę że on jest już taka tam gwiazdą że powinni dać mu strzelać karne xd

_woto_
13-05-2012, 17:44
ZESRAM SIE ZARAZ! Alez emocje w calej lidze o matka boska!

@edit
i za to kocham Premier League!!
Co to byla za kolejka co za emocje!!!!!
BRAWO ARSENAL

http://www.youtube.com/watch?v=EQ-kf1d9-qI

KamilQ
13-05-2012, 17:50
1. City,
2. United,
3. Arsenal.

XDD
DOBRZE :D

#EDIT
AAJAJAJAJ, CITY WYROWNAŁO :S
/
NIE WIERZE !
90' [2 - 2] E. Dzeko
90' [3 - 2] S. Agüero

.Animal.
13-05-2012, 17:59
Ale powrót City ! wspaniały mecz !

SedaN*
13-05-2012, 18:31
hahahaha chciałbym zobaczyć minę SAFA, Crayona i wszystkich fanów United ;D szczerze, to niewiarygodne w jaki sposób oni ugrali te dwie bramki w doliczonym czasie, ale to jest jednak futbol. QPR i tak w miarę dużo ugrało, bo stawiali ich już na straconej pozycji.

w ogóle takie rzeczy tylko w Anglii, walka o utrzymanie - szkoda, że Bolton spada, a QPR zostaje bo ich w chuj nie lubię ;P walka o 4 miejsce, tutaj akurat jestem zadowolony, że Arsenal ma pewny awans do LM, chociaż też to w dramaturgi urwali. Będą jaja jeżeli po finale LM Spurs mimo wszystko nie załapią się do LM. Rendkapp się pewnie ładnie wkurwi.. No i ta walka o majstra, w której obojętne mi było, który Manchester go zdobędzie. W końcu coś dla odmiany bo w ostatnich latach to tylko United i Chelsea wygrywali ligę! :)

#a Chelsea w rezerwach win z Blackburn 2-1, szkoda, bo to ostatni chyba mecz Drogby poza tym w LM eh. Dider walnij jeszcze z bramkę albo bramki w finale i będzie mega pożegnanie!

_woto_
13-05-2012, 19:01
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/392400_362946350429599_213516528705916_1016499_225 632962_n.jpg

'Oxidosis'
13-05-2012, 19:48
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JzJ4k5MwFoA

Żegnajcie : Nesta, Inzaghi, Gattuso, Zambrotta, Seedorf.

ManiQ
13-05-2012, 20:06
Ktory jest Arsenal ?? najgorszy sezon w historii Kanonierow,a i tak skonczyli wyzej niz KFC,Live. Jedynie jestem zawiedziony brakiem pucharow ,ale to pewnie i tak przyjdzie szybciej niz City ,ktorzy zdobyli majstra po 40latach. PL najlepsza i najbardziej emocjonujaca liga na swiecie ,tyle na temat.
Mina Safa gdy mecz sie zakonczyl byla boska XD a te transparanty na etihad jeszcze lepsze.

@Oxi
heh, stara gwardia odchodzi. Do dzis pamietam te sprytne gole Inzaghiego.

@KamilQ
zmien sobie Nasriego.Najlepsze bedzie z koszulka city i trofeum PL.

@edit
takie male pocieszenie w tym sezonie.
http://p.twimg.com/Asy1jrwCMAA7frk.jpg

Splaxor
13-05-2012, 21:53
Villarreal spadek do segunda, szkoda. Real trzy nowe rekordy. 32 zwycięstwa w lidze, 100 ptk w lidze i 121 bramek w lidze. Rekord Ronaldo. Strzelił bramkę każdemu zespołowi w jednym sezonie ligi.

Simi
13-05-2012, 21:59
100 punktów, 121 goli w jednym sezonie. : D

spadek Villarrealu z Ligi, lol

Crayon
13-05-2012, 22:12
hahahaha chciałbym zobaczyć minę SAFA, Crayona i wszystkich fanów United ;D
Z Nieba do Piekła, dosłownie. Przyjąłem całą sytuację raczej ze spokojem, chociaż w 90 minucie byłem wniebowzięty. Ale Ferguson powiedział już kiedyś co na ten temat myśli. A było to w '99, kiedy w dwie minuty wygrał Ligę Mistrzów z Bayernem Monachium: "Piłka nożna, cholera jasna!"
Więc i ja powtórzę. PIŁKA NOŻNA, CHOLERA JASNA!

szkoda, że Bolton spada
I Blackburn. Szkoda, bardzo, bowiem Bolton jako jeden z kilku zespołów ma w miarę stabilną sytuację finansową (vide Fulham) i nie musi sprzedawać. Teraz Klasnic, Holden i spółka odejdą, tak zakładam. Ale Wolves też leci w dół. Doyle będzie w takim razie do wzięcia, więc myślę, ze ktoś się po niego skusi i zacznie grać w jakimś średniaku PL

QPR zostaje bo ich w chuj nie lubię ;P
Za mecz 9 przeciwko 14? :D

City wydało 400 milionów i wreszcie zdobyło, po 44 latach, mistrzostwo Anglii. United od dwóch lat gramoli się i bardzo mi z tego powodu smutno. Odchodzi ta generacja piłkarzy, którzy zabijali się na boisku dla Czerwonych Diabłów. I ja bym bardzo chciał nowych twarzy w Manchesterze. Ale takich na wiele lat. Żeby Ferguson znowu stworzył kolektyw, piłkarzy, którzy będą łamać obie nogi, gryźć trawę i bić się z kibicami dla klubu, w którym grają. Bo na tym opiera się filozofia i idea gry w Manchesterze United. Trzeba kochać ten klub tak, jak kochał Neville, Keane, Giggs.
Potrzeba znowu, kolejnych takich piłkarzy, którzy przyjdą i mogliby zginąć na boisku dla Czerwonych Diabłów!

Zastanawiam się, czy, jeśliby, hipotetycznie - Manchester City powiedział swoim piłkarzom, że przestaje płacić im wynagrodzenia za grę, ilu zostałoby z samej chęci prestiżu grania w tym klubie, a ilu rozwiązałoby kontakty i uciekło do innych klubów? Może wychowankowie? A, no tak...zapomniałem...

Swansea 1:0 Liverpool. I ich ósme miejsce. Dla mnie to jednak miłe i chociaż mamy tylko (aż?) vice mistrza Anglii - kończy się on dla mnie, osobiście, z uśmiechem na ustach :)

Splaxor
13-05-2012, 22:51
6cI719YaUOk

Hala Madrid!

SoniQ
14-05-2012, 00:02
chelsealive.pl/n-26830-sapo-hulk-graczem-chelsea.php

widac ze romek nie rzuca slow na wiatr haha :D ciekawm jestem co pokaze w anglii :D

Simi
14-05-2012, 14:33
jak wyłożą te 100 mln € czy &#163; to jebne. w tej cenie to chyba 50mln jest za jego przydomek Hulk XD

btw. na eng wiki już ma 'Current club Chelsea FC'

SedaN*
14-05-2012, 14:43
chelsealive.pl/n-26830-sapo-hulk-graczem-chelsea.php

widac ze romek nie rzuca slow na wiatr haha :D ciekawm jestem co pokaze w anglii :D

Jak dla mnie Hulk byłby strzałem w dziesiątke! Potrzebujemy takiego zawodnika, pasuje do PL - szybki, silny, zdecydowany.

Simi
14-05-2012, 15:06
Romek 325mln za Messiego XD

SedaN*
14-05-2012, 15:20
Romek 325mln za Messiego XD

daj sobie spokój, ziomek mi o tym powiedział to nie moglem wyrobic ze smiechu, ah te plotki z wp.pl. XD romek by nawet 50mln za niego nie dał ;D

Devixx
15-05-2012, 22:46
daj sobie spokój, ziomek mi o tym powiedział to nie moglem wyrobic ze smiechu, ah te plotki z wp.pl. XD romek by nawet 50mln za niego nie dał ;D

Ponieważ iż :)? .

SedaN*
15-05-2012, 23:03
Ponieważ iż :)? .

bo to nie zawodnik na premier league i romek nie jest taki głupi i mimo wszystko jakieś pojęcie o piłce ma a nie jak szejki.. w barcelonie jest ustawiony z xavim i iniestą a tu nie wszystko bedzie mial na tacy, a po za tym w argentynie tak nie błyszyczy więc ryzyko go brac i to za taką kasę..

Devixx
16-05-2012, 20:22
bo to nie zawodnik na premier league i romek nie jest taki głupi i mimo wszystko jakieś pojęcie o piłce ma a nie jak szejki.. w barcelonie jest ustawiony z xavim i iniestą a tu nie wszystko bedzie mial na tacy, a po za tym w argentynie tak nie błyszyczy więc ryzyko go brac i to za taką kasę..

Czyli wydane 56 mln na Torresa się lepiej opłaca niź na Messi'ego, plus, że Torres poprzednio grał juz w PL :> Póki nie zagra w PL nie będziesz wiedział czy tam pasuje czy nie :0

SedaN*
16-05-2012, 20:47
Czyli wydane 56 mln na Torresa się lepiej opłaca niź na Messi'ego, plus, że Torres poprzednio grał juz w PL :> Póki nie zagra w PL nie będziesz wiedział czy tam pasuje czy nie :0

nie mówię czy się bardziej opłaca czy nie, tylko mówię, że 50mln za messiego byłoby stratą kasy, lepiej kupić dwóch ogranych grajków z PL. Messi pewnie musiałby się zaklimatyzować w drużynie, inna taktyka, inny styl gryl, PL jest ligą gdzie nie ma łatwych meczy i gra się ich bardzo dużo w sezonie, a patrząc na jego gre w Argentynie byłoby to małe ryzyko.

Τettmeier
16-05-2012, 20:54
lepiej kupić dwóch ogranych grajków z PL..

No nie wiem czy tak dwóch: patrz A. Carroll... :mad:

@top
Napięcie przed finałem Ligi Mistrzów rośnie. Czekam na sobotę ! :)

_woto_
16-05-2012, 21:18
Ja wyjatkowo bede za CFC. Mam nadzieje ze Spursi zapomna o LM :)

SedaN*
16-05-2012, 21:39
Napięcie rośnie, to prawda :) dziwne, bo na razie się jeszcze nie denerwuję, ale zobaczymy jutro, czy pojutrze ;D jak zwykle finał LM spędzę wyjątkowo, w inny sposób niż w domu.. będzie ciężko, ale wierzę w niebieską moc!

Lagga v3
16-05-2012, 22:12
Zawisza Bydgoszcz 2 : 1 Pogoń Szczecin

na 2 kolejki przed końcem zawisza ma przewagę nad termalicą i marną pogonią, he.

Mikiel SZN
16-05-2012, 22:50
Zawisza Bydgoszcz 2 : 1 Pogoń Szczecin

na 2 kolejki przed końcem zawisza ma przewagę nad termalicą i marną pogonią, he.

marną nie marną, wygrana w Płocku i Gdyni i tak awans będzie bo w ostatniej kolejce Zawisza - Piast :)

^down
NIE BĘDZIE!z gównem z płocka mam nadzieje ze łątwa wygrana i wyjazd do Gdyni by świętować awans! Termalica odpadnie, bo wiadome że teraz przegrywaja bo nie dostaną licencji, więc nie ma problemów jeśli chodzi o punkty, bo albo Piast straci 3pkt przegrywając z Zawiszą i wtedy Pogoń awans i Zawisza, albo Zawisza straci pkt i wtedy awans Pogoni i Piasta :)

Lewy
16-05-2012, 23:14
Tyle lat czekać na wyjazd do Szczecina i znowu dupa chyba będzie :/

.Animal.
17-05-2012, 00:15
Żeby był polew życzę awansu Niecieczy oraz Kolejarzowi Stróże

SedaN*
17-05-2012, 14:32
Aha, spoko. <znaki><znaki>

dobry argument azonka

#jaki wynik finału LM? ja wierzę i obstawiam 2-1 dla Chelsea albo zwycięstwo The Blues w karnych po ostatnim strzale Terrego ;D

a ona już wie, kto wygra finał LM.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CObJzbof7bQ

_woto_
17-05-2012, 15:02
zwycięstwo The Blues w karnych po ostatnim strzale Terrego ;D

dobra ironia nie jest zla :P

@top
ja bym chcial zeby Torres strzelil gola :X . Tak jak juz mowilem licze na wygrana CFC i bb kogutki z LM

ManiQ
17-05-2012, 15:16
Ja ogolnie bylem za Bayernem (xd) ,ale po tym jak Redknapp ostatnio sie wypowiedzial jestem za Chelsea, niech kurczaki graja sobie w LE.
Stawiam 3:2 dla Chelsea.

Wnorekkk
17-05-2012, 17:29
Myślę osobiście, że wygra Chelsea 1:0 po bardzo ciekawym meczu :)

Daroo
17-05-2012, 18:23
4:2 wygra Bayern, jak nie wiecej.

Τettmeier
18-05-2012, 14:45
Więcej niż 4 bramki w regulaminowym czasie gry nie padną

'Oxidosis'
18-05-2012, 15:13
nie wiem jaki bedzie wynik, bo jesli chodzi o chelsea to juz sie raz przeliczylem obstawiajac wynik na camp nou, jednak bayern jest zdecydowanym faworytem, gra na wlasnym stadionie i na pewno zdominuje ten mecz.

na chelsea sa bardzo wysokie kursy, skoro wszyscy ja typujecie, to nie lepiej postawic jej w bukmacherce?;D

Axelo .
18-05-2012, 15:20
Stal Rzeszów 3-1 Wigry Suwałki

http://www.nowiny24.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?NewTbl=1&Site=NW&Date=20120516&Category=SPORT17&ArtNo=516009997&Ref=PH&Item=9&MaxW=610&MaxH=610&Title=1&border=0

Kolejne 3 punkty wywalczone w świetnym stylu, powrót starego trenera daje efekty.

Bramki w wykonaniu Stali.

http://www.youtube.com/watch?v=nQ-j0cO7nNE
http://www.youtube.com/watch?v=fMc5kpntkp4
http://www.youtube.com/watch?v=KrCi_JbmUv4

Skrót meczu:
http://www.youtube.com/watch?v=XwQhR_NRR-I

SedaN*
18-05-2012, 15:50
nie wiem jaki bedzie wynik, bo jesli chodzi o chelsea to juz sie raz przeliczylem obstawiajac wynik na camp nou, jednak bayern jest zdecydowanym faworytem, gra na wlasnym stadionie i na pewno zdominuje ten mecz.

na chelsea sa bardzo wysokie kursy, skoro wszyscy ja typujecie, to nie lepiej postawic jej w bukmacherce?;D

pomyliłeś się jeszcze w meczu rewanżowym z Napoli, i z 1 meczem z Barceloną więc typer z Ciebie żaden :cool::cool::cool:

_woto_
18-05-2012, 16:15
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/579413_431248776894157_355700751115627_1652901_107 5045769_n.jpg

'Oxidosis'
18-05-2012, 16:36
pomyliłeś się jeszcze w meczu rewanżowym z Napoli, i z 1 meczem z Barceloną więc typer z Ciebie żaden :cool::cool::cool:

z napoli owszem, 1 meczu z barcelona nie pamietam abym typowal :>

a typer ze mnie nawet dobry, jestem na podium jezeli chodzi o obstawianie meczy Milanu na str acmilan.com.pl!

.Animal.
19-05-2012, 08:46
To już dziś Monachium będzie niebieskie !

Sciex
19-05-2012, 11:02
Stawiam 3-1 dla Bayernu.

SedaN*
19-05-2012, 19:43
5tvvLQtcE9E

a ja już uciekam na mecz, wielkie poddenerwowanie.. ale niech ta noc będzie NIEBIESKA! Po pierwsze w historii zwycięstwo w Lidze Mistrzów!

GOGO THE BLUES