PDA

View Full Version : Piłka Nożna - temat ogólny

Strony : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

Laluś
19-05-2012, 23:36
Tak jak mówiłem, poszli po mistrzostwo. Brawo The Blues! :)

_woto_
19-05-2012, 23:39
Bayern mogl wygrac ten final dzis 3 razy. W regulaminowym potem w dogrywce i karnych. Jak to sie mowi: niewykorzystane sytuacje lubia sie mscic :)

Pierw Robben zjebal mistrzostwo ligii teraz LM XDXD

Brawo Chelsea

ManiQ
19-05-2012, 23:39
Chelsea miala odpasc z Napoli, final mialbyc Hiszpanski..jak jest ? Anglia czyt. Chelsea z kryzysem wygrala w Europie

Z jednej strony sie ciesze (kfc le) z drugiej to Chelsea jako Londynski klub 1szy siegnal LM..

Graty Chelsea, graty Sedan.

.Animal.
20-05-2012, 00:07
BRAWO BRAWO BRAWO !! Wspaniały mecz cały futbolowy świat dziś będzie niebieski !! Roberto musi zostać a Romek troszkę kasy musi sypnąć 2-3 mądre transfery i liga jest nasza

Widziałem dupę Essiena nie zasnę :/

ciiq
20-05-2012, 00:09
i tak gowno grali, powinni przejebac :D
ale pilka to pilka, graty

Τettmeier
20-05-2012, 09:44
Ktoś już dzisiaj w prasie chyba mądrze napisał: jeśli dostaje się łomot w Pucharze Niemiec, przegrywa ligę wyraźnie, a na dodatek ulega się w finale z drużyną, która stworzyła w meczu 1,5 akcji to coś jest nie tak. Trzeba wymienić pseudo-gwiazdki (najlepszy skład w historii Bayernu: Robben, Ribery etc) które nic już razem nie wygrają i stworzyć kolektyw na lata bo ci piłkarze, co z tego, że nazywa się ich czołówką światową skoro nic z tego nie wynika. Do tego nie są wcale młodzi.. To problem Bayernu. A mecz szalony. Torres oczywiście same straty, spodziewałem się Sturridge'a, no ale nikt z Chelsea teraz, gdy mają trofeum, nie będzie narzekał. Jestem wyraźnie zaskoczony tymi osiągnięciami, raczej żaden z The Blues nie ma szans na odegranie większej roli na Euro. Ale wczoraj działo się coś, za co kocham piłkę. Podczas jednego meczu kawał wielkiej historii piłkarzy takich jak Lampard, czy oczywiście Drogba. Tylu trenerów, tyle pieniędzy, tyle czasu, a i tak w końcu to oni, ten trzon klubu budowany od lat doszli, strzelili, wygrali. A do tego zaskakująca sytuacja z trenerem.. Od marca ich trenuje chyba jak się nie mylę. Można? Drogba, jeśli czarni mają takie uczucia jak my to nie wyobrażam sobie co on wczoraj sobie myślał strzelając karnego(w PNA nie trafił w finale, prawda? ;)).
Niemcy rozbici ale oni są kurwy bez serca to na pewno się zregenerują psychicznie i pokazą na co ich stać. W tym sezonie olewałem piłkę bo nie miałem czasu się tym zajmować, tylko powierzchowny onet i wyniki. To czekam na Euro. :D

Karpek
20-05-2012, 09:46
BRAWO BRAWO BRAWO !! Wspaniały mecz cały futbolowy świat dziś będzie niebieski !! Roberto musi zostać a Romek troszkę kasy musi sypnąć 2-3 mądre transfery i liga jest nasza
Nie ogarniam już. To komu ty w końcu kibicujesz? Barcelonie czy Chelsea?

Grupy do których należy użytkownik:

Barcelona Fans

Kibice Chelsea Londyn
Beka.

#
Gratulację dla Chelsea, chociaż to Bayern był w tym meczu lepszy. :)

_woto_
20-05-2012, 10:04
(w PNA nie trafił w finale, prawda? ;)).

W regulaminowym czasie gry nie trafil ale potem w normalnych karnych trafil. Gerwinho i Kolo Toure nie trafili

Old Shidishi
20-05-2012, 10:08
-ROBBEN: STRZELE KARNEGO WYGRAMY LM!!!!
<STRZAŁ, BRONI CECH>
- CECH: TAKI CH*J!!
:D

I bardzo dobrze, ze Chelsea wygrala, Drogba sam ugrał ten mecz xD

ps.
http://img.myepicwall.com/i/2012/05/5ea584953de5d1040e4e3ee8d0520748.jpg?1337500443 xd

.Animal.
20-05-2012, 10:09
Taką taktyką powinna grać Polska jak wczoraj Chelsea

ManiQ
20-05-2012, 10:19
Zlota pilka dla Drogby ! (serio). Ciekawe czy ci pseudoeksperci zauwaza to co zrobil Drogba dla Chelsea w tym sezonie, a zrobil wiecej niz Ronaldo i messi.

@Tett
Torres same straty ? dobry mecz gral,on zalatwil Chelsea jedynego roznego po ktorym padl gol.

Krulowiec
20-05-2012, 10:44
Oglądałem tylko dogrywkę i karne, ale jak się nie wykorzystuje rzutu karnego to nie chce się wygrać Finału LM. Strasznie nie lubię Robben'a i w sumie ch*j mu w dupę ;)

# edit

Poza tym nie wiem co za karne były, zamiast strzelać na siłę pod poprzeczkę to oni jak jakieś pizdryki. ( np ten z kręconymi włosami, zajebał i elos)

Simi
20-05-2012, 10:44
@Tetti
Torres same straty? Kazdy mial same straty, a najwiecej Mata. Torres byl najlepszym ofensywnym zawodnikiem.

Dla mnie bohaterem meczu jest Cech. Gdyby nie on, po faulu Drogby mogli przegrywac 2-1 przez karnego. W karnych chyba zawsze wyczuwal strzelajacych.

'Oxidosis'
20-05-2012, 11:00
Torres oczywiście same straty

Lol?:D Torres od momentu wejścia na boisku był jednym z najlepszych, o ile nie najlepszym zawodnikiem Chelsea.

Taaa Cech wyczuł wszystko co się dało, zabrakło dłuższych rąk :D

SedaN*
20-05-2012, 11:15
Nie wiem które zdjęcie będzie lepsze, to z Terrym jak podnosi UPRAGNIONY puchar czy to z Romkiem, które wreszcie się doczekał! Może wkleje dwa! :)

http://i47.tinypic.com/2d8ludc.jpg

http://i47.tinypic.com/91j8cw.jpg

Nie wiem normalnie brak mi słów na to wszystko. Tyle czekałem na ten triumf i oto na moich oczach The Blues wygrywają pierwszy raz w historii LM. CHELSEA NAJLEPSZYM ZESPOŁEM W EUROPIE! jeszcze to do mnie nie dotarło.. celebracji w ogóle nie obejrzałem, bo sam celebrowałem, mam trochę zaległości. Ktoś kiedyś dobrze powiedział - Chelsea wygra LM w najmniej oczekiwanym momencie i to się dzieje właśnie teraz. Po tylu pechach, błędach sędziowskich, chyba 5 półfnałów, finał w Moskwie, TEN PUCHAR PO PROSTU SIĘ NAM NALEŻAŁ!!! Po golu Drogby i obronionym karnym Cecha już wiedziałem, że ten historyczny moment dzisiaj nastąpi. Radość była przeogromna! Stara gwardia jak zawsze nie zawiodła. A. Cole - wielki mecz, szczerze to nawet nie wiem czy nie najlepszy na boisku.. Cech - obronione karne i jak zwykle pewnie. Drogba - gol, którego potrzebowaliśmy jak nigdy i oczywiście nie zawiódł w karnych. Lampard - tutaj klasa sama w sobie, przecież on chyba żadnej pilki w środku pola nie stracił, ten człowiek gra dla drużyny jak trzeba się cofnąć to gra jako obrońca, jest sercem i zarazem mózgiem drużyny. I karny oczywiście pewny, wiedziałem, że Frankie nas nie zawiedzie! Miało być krótko, ale chyba się nie da.

PS. trafiłem z wynikiem, Chelsea po karnych! :)

THE BLUES NAJLEPSI W EUROPIE!!!

#aa no i Cech fenomelanie karne wyczuwał. Teraz mu wierzę jak mówił, że jest bardzo dobrze przygotowany :) przecież on prawie każdy jak nie każdy karny wyczuł, dwa razu mu piłka po dłoniach przeleciała, a raz pod nim.. przy dobrych lotach mógł więcej wyciągnąć. Całe karne i dogrywkę obejrzałem na kucaka, ALE BYŁO WARTO!

a Torres same straty? rotfl, co wy gadacie, przecież on wszedł na zmęczony Bayern i ich tak nękał, parę nawet rajdów zrobił.

Τettmeier
20-05-2012, 14:37
Podtrzymuję wypowiedź. Fakt faktem rożny po jego akcji ale to by było na tyle. Niczym mi nie zaimponował. Weźmy Falcao i prawie te same pieniądze i porównajmy grę o trofeum jednego i drugiego. Jestem na "nie" :d

Lewy
20-05-2012, 20:17
Piast lepiej niech wtopi za tydzień a Pogoń wygra.I będą dobre wyjazdy na Ekstraklasę!

Niuchacz
20-05-2012, 22:17
Piast lepiej niech wtopi za tydzień a Pogoń wygra.I będą dobre wyjazdy na Ekstraklasę!

Nie pogoń przegra to Zawisza będzie w ekstraklasie

_woto_
21-05-2012, 14:45
http://www.youtube.com/watch?v=w4emzzk1hfk

SedaN*
21-05-2012, 21:15
http://www.youtube.com/watch?v=w4emzzk1hfk

usunięte..

#eh Drogba odchodzi z Chelsea. trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym.. Dider może teraz powiedzieć swoim fanom: "Misja wykonana w 100%" po ośmiu latach w barwach The Blues. cóż Didier.. dla nas zawsze będziesz legendą tego klubu. DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKO a szczególnie za ten mecz z Bayernem, za wszystkie gole, za WSZYSTKO! jesteś wielki! POWODZENIA! i mam nadzieję w przyszłości jeszcze do nas wrócisz czołgu! :)

Mikiel SZN
21-05-2012, 22:32
MAMY EKSTRAKLASE!!!! za tydzień wyjazd do Gdyni, po długim czasie znów ruszam w trase i świetuje awans u największy kurw czyli w Gdyni! Od razu zalicze porządny stadion, bo w Szczecinie tka nie ma hehe

^down
no wiadomo że nie będą chcieli dać, ale co mogą poradzić jak dostaną 3 albo 4 bramki, po niedizelnym meczu z Wisłą Płock jestem spokojny, tam mogło być z 10:0, nadal słaba skuteczność, ale jest gra ofensywna i często stwarzanie akcji

Avandar
22-05-2012, 13:05
up hahaahahah jak Arka wam nie da awansu :)

Kurflos
22-05-2012, 13:33
Mam nadzieje ze mecz z Pogonia bedzie pierwszym w nowym sezonie :D

_woto_
22-05-2012, 17:04
usunięte..

#eh Drogba odchodzi z Chelsea. trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym.. Dider może teraz powiedzieć swoim fanom: "Misja wykonana w 100%" po ośmiu latach w barwach The Blues. cóż Didier.. dla nas zawsze będziesz legendą tego klubu. DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKO a szczególnie za ten mecz z Bayernem, za wszystkie gole, za WSZYSTKO! jesteś wielki! POWODZENIA! i mam nadzieję w przyszłości jeszcze do nas wrócisz czołgu! :)

http://www.youtube.com/watch?v=W4emZZK1hfk

Axelo .
25-05-2012, 15:27
Sparingowy mecz Stali Rzeszów z Koroną Kielce wygrany przez ekipę z Rzeszowa 3;1. :)

Mikiel SZN
27-05-2012, 18:59
Bójcie się chamy do ekstraklasy wracamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wierzyliscie, a moje serce wierzyło ciągle, tak jak mówilem tak się stało, czekam na ciebie lewy na mecz w szczecinie!!!!

'Oxidosis'
27-05-2012, 19:20
Graty.

Do Wrocka też Lewy możesz wpaść, jak w ubiegłym roku :)

Lewy
27-05-2012, 20:21
Już się doczekać nie mogę na wyjazd do Szczecina :D!.A do Wrocławia Oxi nie martw się - wpadnę :).Być może już w lipcu na LM bo się chłopaki u mnie organizują :)

A co, na piwo chcesz lecieć?:D

ManiQ
29-05-2012, 16:25
Najlepsze jest to ,ze napisal ,ze pojdzie zwyciezcy LM tylko ktorego bo nie okreslil.
2011 - Jego marzeniem bylo grac dla Arsenalu lub Realu.
2012 - Chce grac dla United , nastepnie City i teraz saga z Chelsea.
Dziwny typ.

Daroo
29-05-2012, 22:13
Przciez on nie jest dziwny tylko media sa dziwne bo naglosniaja taka glupia sprawe.
Pewnie juz dawno ma wybrany klub a media pajaca z niego robia :D

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/548303_416462058364672_219938921350321_1575595_109 2556057_n.jpg
barca powah ;];]

ManiQ
30-05-2012, 13:34
Daroo
Lampard ich zjada obu ;p 558meczy - 186goli -118 asyst.
Nawet Fabregas z Arsenalu mial lepsze 303meczy - 57goli -100asyst.
Tylko Xavi napewno ma wiecej tzw. kluczowych podan ,a nie asyst i w tym sek ,ze bez niego jest barcelonie ciezej. Natomiast Gerrard w tym sezonie..hm.Z nim czy bez niego Live gralo tak samo.

Mam taka statystyke kluczowych podan w europie (srednia na mecz 2011/2012).
3.Arteta (2.2), 2.Xavi (2.4) , 1.Pirlo (3.0)

SedaN*
30-05-2012, 16:22
Przciez on nie jest dziwny tylko media sa dziwne bo naglosniaja taka glupia sprawe.
Pewnie juz dawno ma wybrany klub a media pajaca z niego robia :D

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/548303_416462058364672_219938921350321_1575595_109 2556057_n.jpg
barca powah ;];]

dokładnie jak napisał ManiQ Lampard pod względem tych statystyk ich zjada, już nie pamiętam ile to jest dokładnie goli i asyst, ale gole podchodzą pod 200, a asyst ponad 100, co jak na środkowego pomocnika jest to świetna statystyka! :) ale czasami niestety odbieram wrażenie, że Lamps jest/był jednym z najbardziej niedocenianych piłkarzy.

_woto_
30-05-2012, 17:15
chyba o takie cos wam chodzilo:
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/580689_411322522220116_1704948042_n.jpg

SedaN*
30-05-2012, 17:17
chyba o takie cos wam chodzilo:
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/580689_411322522220116_1704948042_n.jpg

no mniej więcej, tylko nie wiem co tam robi giggs ;d według tych statystyk lamps króluje..

Τettmeier
30-05-2012, 17:24
Skorżę z Legii zwolnili, jebane polskie dziadostwo 2 czy 3 przegrane a w tak wielkim klubie nie potrafią sobie poradzić z tym .. zarządy w rodzimych klubach podwyższają mi ciśnienie takimi działaniami. W Arsenalu czy Man Utd kiedy trenera wy*ebali ostatnio? Albo z Werderu Brema? Na próżno szukać polskiego klubu w ktorym trener zajmie stanowisko na dłużej..
Szkoda bo podobała mi się gra Legii

ManiQ
30-05-2012, 17:35
Tett
Polska liga jest zalosna. Trenerzy w kazdym polskim klubie sa srednio zmieniani raz na sezon. Dodatkowo jak trafi sie zajebisty gracz to juz mozesz oczekiwac ,ze jakis niemiecki klub go wykupi. W Legia sprzedala juz swoich najlepszych graczy, Lech to samo. A podobno polska liga jest coraz mocniejsza, pff.

Woto
Popatrz sie ile meczy zagrali :d Xavi,Gerrard,Lampard maja podobna ilosc meczy natomiast Giggs niemalze 2x wiecej wystepow.Dodatkowo ta trojka ma przyblizony wiek ,a Giggs to juz ''staruszek''.

@down
spoko, poszukam Giggsa staty gdy mial na koncie ok. 500 meczy wtedy bedzie mozna ich porownac ^^

_woto_
30-05-2012, 17:36
Po prostu chcialem wrzucic ten obrazek z Lampsem, a innego procz tego z Giggsem nie znalazlem . Nie faworyzuje tu nikogo :)

Goldi
30-05-2012, 19:55
Nie jestem fanem Barcelony ale z tego co się orientuje to Lampard i Gerrard wykonują w swoich klubach karne a Xavi już nie

SedaN*
30-05-2012, 20:35
Nie jestem fanem Barcelony ale z tego co się orientuje to Lampard i Gerrard wykonują w swoich klubach karne a Xavi już nie

masz rację, ale z tego co pamietam % goli lamparda z karnych to jakieś 15-17%, więc wiele nie zmienia..

Zarexoholik?
31-05-2012, 17:47
według tych statystyk lamps króluje..

aha, ucz się do maturki z matematyki ucz, beka

#topic

Paul Scholes o rok przedłużył kontrakt z Manchesterem United.

'Oxidosis'
31-05-2012, 20:05

#topic

Lampard : 226+118:553 = 0,6 ~ asysty bądź gola na mecz

Giggs : 163+271:907 0,47 ~~ asysty bądź gola na mecz

na chuj sie spinasz szczuerze

Τettmeier
31-05-2012, 20:19

Szczur z Włodkowica, za rok jak skończysz czeka cię mc donald, a jak zamiast dwóch hamburgerów podasz 3 to i tak wyjebią ;*

@top
Szkoda, że Lamparda nie będzie na Euro :/

ManiQ
31-05-2012, 20:20
Mikiel
Ja go tam lubie : (
Nawet powiem ,ze czesciowo sie z nim zgadzam tak jak z Tomaszewskim.

euro2012 to euro najwiekszych nieobecnych... tyle juz pilkarzy nie zagra ,ze chooy.

@down
Patrzac na to co ostatnio sie dzieje (niewiedza o Polsce) to nie ma sie co dziwic. UEFA nie wie gdzie jest ***** Gdansk, Obama pierdolnal faila 'Polski oboz smierci'. To nie dziwie sie Campbellowi. Swiat zobaczy cos o nas zlego i od razu wybucha wlasnie taki skandal.Niby euro mialo nas wypromowac na tle europy ,a okaze sie ,ze bedzie jeszcze gorzej, heh.

Mikiel SZN
31-05-2012, 20:30
Mikiel
Ja go tam lubie : (
Nawet powiem ,ze czesciowo sie z nim zgadzam tak jak z Tomaszewskim.

euro2012 to euro najwiekszych nieobecnych... tyle juz pilkarzy nie zagra ,ze chooy.

Cambella też lubilem, ale jak można być tak zacofanym. Rozumiem, że jest czarny, pracować powinien w polu a nie wypowiadać się w tv, ale to aż krew zalewa jak jakiś murzyn z afryka pierdoli takie głupoty. Nigdy nie był pewnie za granica swojego wspaniałego królestwa angielskiego (oprócz meczów europejskich, ale to i tak tylko hotel - stadion), a komentuje, bo się nasłuchał w tych zjeabnych angielskich tv, które wszystkie kraje hejtują, zeby się dowartościować bo wielka kultura angielska zgineła w chuj lat temu. Jak ten debil nawet nie wie (jak 99% tych pajaców) co Polacy zrobili dla "jego" kraju w czasie wojny (dałem jego w cudzysłowiu, bo wiadomo jaki z niego Anglik, jak z Olisadebe Polak), pewnie głąb myśli że u nas jeszcze jeżdzą ludzie na koniach.
A o Tomaszewskim się nie wypowiadam, bo to prawdziwy PiS'owiec, idiota nad idiotami, mesjasz polskiej piłki kurva mać jak on mnie wkurwia.

edit:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/562460_467018679991245_173127999380316_1858729_196 1978163_n.jpg szkoda słów

SedaN*
31-05-2012, 21:41

#topic

myślę, że oxidosis wszystko wyjaśnił pierdolony głąbie skończ się już ośmieszać..

zresztą sama przewaga goli - Lampard ma 63 więcej goli a ma prawie 2x mniej meczy rozegranych.. i aby oczywiście nie było nie ubliżam nikomu, bo mam ogromny szacunek szczególnie do Giggsa, Gerrarda i Xaviego, ale po prostu względem goli i asyst Lamps króluje, a potrafi się jeszcze świetnie zachować w defensywnie co udowodnił w ostatnich meczach :)

i bardzo żałuję, że euro będzie bez Lampada. Dla mnie szczerze mówiąc euro bez lampsa to nie będzie to samo euro ;P a to już chyba 3-4 zawodnik wylatuje z podstawowego składu. Coś czuję poniżenie Anglii, w sumie nie zdziwiłbym się gdyby z grupy nie wyszli, bo Hodgson faworyzuje te drewna z Liverpoolu ;D z reprezentacją Anglii z roku na rok gorzej..

Mikiel SZN
31-05-2012, 21:47
Każdy jest dobrym pomocnikiem i trudno stwierdzić który jest lepszy, w swoich zadaniach na boisku każdy jest najlepszy. Skończcie pierdolić i zajmijcie się moim postem, w którym poruszyłem bardzo ważne rzeczy hehe Zarex XD

^down
przepraszam Łukasz, te dwa warny to jak kubeł zimnej wody na moją głowe, na szęście to tylko 2pkt i mam w zapasie jeszcze 3. Następnym razem 2x się zastanowie zanim coś napiszę!

Crayon
31-05-2012, 21:53
LEGIA MISZCZEM POLSKI 2012 !!!1 LEGIA MISZCZEM POLSKI 2012 !!!1 LEGIA MISZCZEM POLSKI 2012 !!!1

A tak naprawdę to Ogłoszenie parafialne

Przypominam że ten temat ma regulamin i prosiłbym o przestanie kurwować i pseudotopicować jak Zarex, bo będę podwajał te ostrzeżenia. Chcecie się hejtować to na pw/gg/meet irl

Dziękuję

'Oxidosis'
31-05-2012, 22:49
W sumie racja, tamten post Zarexa był mistrzowski. Najpierw napinka, a potem napisanie rzeczy, która go nawet nie interesuje, byleby nie offtopować : D

We Włoszech nie dzieje się dobrze, jeżeli chodzi o ustawianie meczy. Nawet padły oskarżenia przeciwko Conte.

Kurflos
31-05-2012, 23:02
W sumie racja, tamten post Zarexa był mistrzowski. Najpierw napinka, a potem napisanie rzeczy, która go nawet nie interesuje, byleby nie offtopować : D

We Włoszech nie dzieje się dobrze, jeżeli chodzi o ustawianie meczy. Nawet padły oskarżenia przeciwko Conte.

A czy we Wloszech byl kiedys jakis 'czysty' sezon?

Po stwierdzeniu, że "jeśli dwie drużyny umówiły się, żeby grać na remis, to ich sprawa, bo czasem lepiej dwóch rannych niż jeden zabity", Gianluigi Buffon zostanie przesłuchany przez włoską policję. Bramkarz reprezentacji Włoch nie jest o nic podejrzany, ale prawdopodobnie zostanie wezwany jako świadek w sprawie afery korupcyjnej.

'Oxidosis'
31-05-2012, 23:13
A czy we Wloszech byl kiedys jakis 'czysty' sezon?

Z aferą Calciopoli to nie do końca tak, jak większość z was myśli. Aby dowiedzieć się o co konkretnie tam chodziło, trzeba bardziej zagłębić się w te tematy. Nie mam dziś czasu, ale jutro poczytasz moje wypociny jeżeli chodzi o afery korupcyjne we Włoszech ;)

Zarexoholik?
01-06-2012, 00:58
Lampard : 226+118:553 = 0,6 ~ asysty bądź gola na mecz

Giggs : 163+271:907 0,47 ~~ asysty bądź gola na mecz

na chuj sie spinasz szczuerze

A spojrzałeś na liczbę klubów kto w jakich grał? Giggs to wychowanek, więc kogo do kogo ty porównujesz tibijczyku na emeryturze?! Czym jest ta napinka w moim wykonaniu? Czy każda wypowiedź jest dla ciebie spiną? Masz jakieś przykre wspomnienia, czy jak?

Szczur z Włodkowica, za rok jak skończysz czeka cię mc donald, a jak zamiast dwóch hamburgerów podasz 3 to i tak wyjebią ;*

Napisał to liść, który popija wódkę z gwinta na moście i strzela sobie zdjęcia, gratulacje. Jak to było: "żadna praca nie hańbi", ale kretyn z tibijskiego forum tego nie zrozumie, więc nawet jeślibym tam pracował to i tak miałbym bekę z twoich fotek na moście albo przed lustrem gimbusie. XD

W sumie racja, tamten post Zarexa był mistrzowski.

Nie raz nie dwa, czytałeś ze mną wywiad na tym forum, ciągle przeglądałeś mój temat - jesteś kolejnym moim psychofanem. :confused:

#topic

A co do Giggsa to razem z rudym roznieśli Chelsea, które w lidze angielskiej sobie nie poradziło, a wygrało ligę mistrzów, beka. Nawet pierwszej 5 nie ugrali, beka x2.

#niżej

Chyba jednak coś tam wygrali, poczytaj może, ale najpierw meliskę wypij synku. :)

Daroo
01-06-2012, 10:44
@up
Zarex morda tam.
Chelsea moze i przegrala lige - ale wygrala LM i Puchar Anglii, a co MANU w tym roku wygralo? dlugo bym nie wymienial (bo nic).
@topic
Za Barriosa do Borussi 3 kandydatow:
De Jong, Schieber, albo Yilmaz :C
Oby to nie byl Schieber, jesli juz maja kogos brac to De Jonga, bo nie wiem jak ten Yilmaz gra ;d
Mogli by za Kagawe wziac Berbatova + doplate i dobrze by na tym wyszli ale pewnie Bebatov chcial by byc glownym napastnikiem ;d a lewy musi grac :D

SoniQ
01-06-2012, 16:36
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4xy2yrGw81qkopdto1_500.jpg

chyba juz zdecydowal .. :|

'Oxidosis'
01-06-2012, 16:43
A spojrzałeś na liczbę klubów kto w jakich grał? Giggs to wychowanek, więc kogo do kogo ty porównujesz tibijczyku na emeryturze?! Czym jest ta napinka w moim wykonaniu? Czy każda wypowiedź jest dla ciebie spiną? Masz jakieś przykre wspomnienia, czy jak?

Twój wcześniejszy post wskazywał na ewidentną prowokację. Z kolei pisząc ten post wykazałeś się niesamowitą głupotą. Najpierw piszesz o nauce do matury, co bez wątpienia jest aluzją do wcześniejszego postu Sedana mówiącego o tym, że to Lampard ma najlepsze statystyki, a teraz piszesz o Giggsie, który jest wychowankiem. Teraz mi odpowiedz - jaki ma to związek ze statystykami?

Swoją drogą, mówiąc do mnie tibijczyku, poniżyłeś się kompletnie.

Nie raz nie dwa, czytałeś ze mną wywiad na tym forum, ciągle przeglądałeś mój temat - jesteś kolejnym moim psychofanem. :confused:

Doprawdy, nie mam co robić, tylko czytać wywiady z jakimś forumowym gburem. Wiem tyle o Tobie, co o zeszłorocznym śniegu. Chociaż ktoś mi kiedyś wysyłał fote z jakimś kolesiem pijącym z czerwonego kubka i mówił, że to Ty, ale nie wiem ile w tym prawdy.

Zarexoholik?
01-06-2012, 17:12
Twój wcześniejszy post wskazywał na ewidentną prowokację. Z kolei pisząc ten post wykazałeś się niesamowitą głupotą. Najpierw piszesz o nauce do matury, co bez wątpienia jest aluzją do wcześniejszego postu Sedana mówiącego o tym, że to Lampard ma najlepsze statystyki, a teraz piszesz o Giggsie, który jest wychowankiem. Teraz mi odpowiedz - jaki ma to związek ze statystykami?

Nie ma związku? Napisz mi jaki związek ma porównywanie statystyk gry Lamparda jako pomocnika, a Giggsa jako skrzydłowego. Chyba jako skrzydłowy ma inne zadania niż pomocnik, zresztą i tak nie zrozumiesz. Napisz mi jaki sens ma porównywanie kogoś kto gra 20 lat w jednym klubie do kogoś kto gra 11~ lat w jednym klubie? 9 lat to chyba jest znacząca różnica, nie? A najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że statystyki bramek/asyst to nie wszystko. Skoro bawicie się w detektywów to poszukajcie jeszcze kto ile miał celnych podań, przyjęć na klatkę oraz wrzutek w pole karne.

Swoją drogą, mówiąc do mnie tibijczyku, poniżyłeś się kompletnie.

Nie zapominaj, że to ty nie możesz uwolnić się od forum OTibiaS'a - [OTS]'a.

Doprawdy, nie mam co robić, tylko czytać wywiady z jakimś forumowym gburem. Wiem tyle o Tobie, co o zeszłorocznym śniegu. Chociaż ktoś mi kiedyś wysyłał fote z jakimś kolesiem pijącym z czerwonego kubka i mówił, że to Ty, ale nie wiem ile w tym prawdy.

Wiedziałbyś więcej o tym zeszłorocznym śniegu jakbyś wychodził z domku! Fotkę z kubkiem to wstawiłem JA. Gburem to chyba nie jestem, ponieważ nie posiadam gospodarstwa.

ManiQ
01-06-2012, 17:37
W jakich detektywow ? po prostu pojawily sie statystyki Pomocnikow i na tej podstawie Lampard jest lepszy,omg. A gdybysmy glebiej poszukali to wtedy mozna powiedziec kto jest lepszy, taki Xavi mimo ze ma tak malo asyst/goli to bez niego pomoc barcy nie istnieje..on konstruuje cale akcje i wymienia kilkadziesiat podan (celnosc ponad 90%) w meczu.
Giggs oprocz tego ,ze jest skrzydlowym jest tez srodkowym pomocnikiem i w tym sezonie gral wlasnie jako srodkowy pomocnik.Dodatkowo Lampard ma juz takie statystyki ,a jak napisales gra dopiero 11 lat w klubie..

SoniQ
p.twimg.com/AuTaxg8CEAEAT4t.jpg
Znalazlem ta fotke i jest napisane ,ze on poprostu podpisal koszulke Chelsea, pewnie to mialo na celu prowokacji bo to jakis Hindus glupi.Dopoki nie bedzie oficjalnego potwierdzenia to bedzie mnostwo tego typu zdjec.

'Oxidosis'
01-06-2012, 19:04
Nie ma związku? Napisz mi jaki związek ma porównywanie statystyk gry Lamparda jako pomocnika, a Giggsa jako skrzydłowego. Chyba jako skrzydłowy ma inne zadania niż pomocnik, zresztą i tak nie zrozumiesz. Napisz mi jaki sens ma porównywanie kogoś kto gra 20 lat w jednym klubie do kogoś kto gra 11~ lat w jednym klubie? 9 lat to chyba jest znacząca różnica, nie? A najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że statystyki bramek/asyst to nie wszystko. Skoro bawicie się w detektywów to poszukajcie jeszcze kto ile miał celnych podań, przyjęć na klatkę oraz wrzutek w pole karne.

Masz rację, nie zrozumiem. Nie ma sensu porównywać Giggsa, który notabene ma te statystyki gorsze do środkowego pomocnika, którego głównym zadaniem jest otworzenie kolegom drogi do bramki. Nie rozumiem także, po co przytaczasz rzeczy, o których wcześniej nie było mowy ( bo przecież Twoja aluzja odnośnie matury, tak jak pisałem wcześniej była związana ze statystykami goli/asyst, a nie ilości lat spędzonych w danym klubie. Nie bawię się w żadnego detektywa, ale Twoja głupota bije po oczach. Na początku piszesz, że nie ma sensu porównywać środkowego pomocnika do skrzydłowego, a następnie rzucasz tekstem, abyśmy sprawdzili kto ile miał celnych podań, przyjęć na klatkę oraz wrzutek w pole karne.

Nie zapominaj, że to ty nie możesz uwolnić się od forum

Ty z kolei możesz. 3,5k postów większość napisanych w działach związanych z tibią. Hipokryta. Nie zapominaj, że ja nawet do tych działów nie zaglądam. Pozdrawiam.

SedaN*
01-06-2012, 19:05

Ja pierdole, ty serio jesteś głupi, ale tego to się nie spodziewałem.. Wytłumaczę Ci to ostatni raz. Ktoś tam wkleił statystykę, napisałem prawdę, że według tych statystyk Lamps króluje, stwierdziłeś, że nie umiem liczyć, ok.. Udowodniliśmy Ci, że mam rację i wyszedłeś na totalnego idiotę, po czym zacząłeś nawiązywać do tego, że Giggs jest skrzydłowym i wychowankiem klubu? SERIO?! Jaki to ma związek z liczbami? ;P napisałem prawdę, a przyczepiając się do niby mojej słabej matematyki (paradoksalnie wynika, że jest ona na wyższym poziomie niż twoja) udowodniłeś jakim jesteś turbo idiotom :) dla własnego dobra powinieneś się tutaj nie wypowiadać, dosyć już się ośmieszyłeś

#a co do Chelsea to nie wiem jak możesz im ubliżać, bo oni w tym sezonie osiągneli o wiele więcej niż Manchester. klubowi takiej rangi powinno być wstyd za tak zjebanego "kibica" ;\

#a z tym hazardem to serio śmieszna sprawa ;D parę dni temu powiedział, że przejdzie do zwycięzcy LM i do teraz nie ma żadnego oficjalnego potwierdzenia, śmieszne ;d

Daroo
01-06-2012, 21:06
nie piszcie z tym wardem bo to niezly przyjeb jest ;d

no ta hazard napisal ze przejdzie do zwyciezcy LM ale nie powiedzial z ktorego roku :D wiec w gre wchodzi MANU i Chelsea.
W Chelsea cos zakupy sie szykuja Hulk, Hazard i jeszcze tam jakis ma przyjsc :D

Goretzka prawdopodobnie przyjdzie do Borussi! :D powidzial, ze woli grac dla bvb niz dla Interu Mediolan.
I Sobiech moze wreszcie sobie pogra - bo przeszedl na wypozyczeniu do jakiegos tam klubu ktorego nie znam nazwy, ktory od przyszlego sezonu zagra w bundeslidze.

Lagga v3
01-06-2012, 21:16
nie piszcie z tym wardem bo to niezly przyjeb jest ;d

no ta hazard napisal ze przejdzie do zwyciezscy LM ale nie powiedzial z ktorego roku :D wiec w gre wchodzi MANU i Chelsea.
W Chelsea cos zakupy sie szykuja Hulk, Hazard i jeszcze tam jakis ma przyjsc :D

Goretzka prawdopodobnie przyjdzie do Borussi! :D powidzial, ze woli grac dla bvb niz dla Interu Mediolan.
I Sobiech moze wreszcie sobie pogra - bo przeszedl na wyporzyczeniu do jakiegos tam klubu ktorego nie znam nazwy, ktory od przyszlego sezonu zagra w bundeslidze.

poprawię zanim zrobi to ktoś inny , zwycięzcy , wypożyczenie* .

Według mnie Hulk nic w Chelsea nie zrobi ale - pożyjemy zobaczymy

@down

tylko Hazard ma szanse bardziej zabłysnąć z tego względu , że gra z PL , zna piłkę którą grają zespoły w tej lidze. Hulk gra w lidze portugalskiej gdzie gra się na troszeczkę innym poziomie i w innym stylu

SedaN*
01-06-2012, 21:29
poprawię zanim zrobi to ktoś inny , zwycięzcy , wypożyczenie* .

Według mnie Hulk nic w Chelsea nie zrobi ale - pożyjemy zobaczymy

a właśnie dla mnie odwrotnie, Hulk w Chelsea coś zrobi a z Hazardem może być kłopot przynajmniej na początku :) ale pożyjemy zobaczymy

ManiQ
01-06-2012, 21:47
Lagga
Hazard gra w Ligue 1 ;p
jest duzo przypadkow ,ze gwiazda L1 traci swoj blysk w PL.. (np. Chamakh ,ktory byl gwiazda 'Bordo' i ligue 1).

edit

@Lagga
heh, looz. Choc przyznam ,ze dziwne skojarzenie :d

@Crayon
Rozgrywajacym to wiem ,ze nie jest i juz nie bedzie. Chcialem tylko napisac ,ze gral jako srodkowy pomocnik w tym sezonie anizeli skrzydlowy (Poprzednim sezonow nie pamietam zeby napisac gdzie gral bo dodatkowo wchodzil z tego co jedynie kojarze w okolicach 60min gry).

Karpek
01-06-2012, 22:11
bo to niezly przyjeb jest ;d

zwyciezscy, wyporzyczeniu
Śmieszą mnie tacy ludzie jak ty.

#
Szkoda, że Hulk odchodzi do Chelsea, bo już od dawna chciałem go zobaczyć w barwach Barçy. Teraz zobaczymy jak sobie poradzi w PL.

Daroo
01-06-2012, 22:28
@up
Kazdemu sie moze zdarzyc blad, co nie zmienia faktu ze zarex to przyjeb ;]

I to raczej nie realne, zeby Hulk gral w Barcelonie. To nie zespol dla niego, najbardziej pasuje wlasnie do PL, widzial bym go w Tottenhamie no ale w Chelsea tez powinien dac rade :D

Jutro polska z Andora, niezla beka by byla jak Polska by przegrala :D
No ale stawiam tak wynik z 2-3:0 dla Polski.

Lagga v3
01-06-2012, 22:35
Lagga
Hazard gra w Ligue 1 ;p
jest duzo przypadkow ,ze gwiazda L1 traci swoj blysk w PL.. (np. Chamakh ,ktory byl gwiazda 'Bordo' i ligue 1).

cholera, mój błąd. nie wiem czemu sobie ubzdurałem , że on gra w Fulhamie ; D

Crayon
01-06-2012, 23:59
co MANU w tym roku wygralo? dlugo bym nie wymienial (bo nic).
3:2 z City o Tarczę Wspólnoty : P

Xavi mimo ze ma tak malo asyst/goli to bez niego pomoc barcy nie istnieje..on konstruuje cale akcje i wymienia kilkadziesiat podan (celnosc ponad 90%) w meczu.
Carrick też może chwalić się 90% celnością podań. Szkoda tylko, że wszystkie do tyłu... :D

Giggs oprocz tego ,ze jest skrzydlowym jest tez srodkowym pomocnikiem i w tym sezonie gral wlasnie jako srodkowy pomocnik.Dodatkowo Lampard ma juz takie statystyki ,a jak napisales gra dopiero 11 lat w klubie..
You made me day! Giggs to typowy klasyczny skrzydłowy, może grać też jako podwieszony napastnik. Wiele razy stawiano go też zaraz za napastnikiem, żeby robił szum. I takowy robił, biegając po całej długości pola karnego i sciągając uwagę obrońców. Od biedy może też zagrać na środku pomocy, podobnie zresztą jak Park Ji-Sung, który notabene nominalnie również gra na skrzydle.
Nazwanie Giggsa środkowym pomocnikiem (rozgrywającym?) jest niedorzeczne i co najmniej śmieszne - równie dobrze można Rooneya nazwać środkowym obrońcą, bo zdarzyło mu się kilka razy zagrać na tej pozycji.

@down
Sezon jest mocno żenua, ale wierzę, ze United osiągnie sukces, prędzej czy później. Ma to we krwi i trzyma się lepiej niż Liverpool, który od paru lat stara się wrócić na szczyt. Bezskutecznie :D

SedaN*
02-06-2012, 00:05
Tak United ma w tym roku Tarcze Wspólnoty, ale nie zapominajmy, że jak dla takiego klubu jest to mierny sezon i myślę, że Fergie sobie zdaje z tego sprawę. A przyszły sezon szykuje się baaaardzo ciekawy! :)

Bondi
02-06-2012, 14:08
MAMY EKSTRAKLASE!!!! za tydzień wyjazd do Gdyni, po długim czasie znów ruszam w trase i świetuje awans u największy kurw czyli w Gdyni! Od razu zalicze porządny stadion, bo w Szczecinie tka nie ma hehe

^down
no wiadomo że nie będą chcieli dać, ale co mogą poradzić jak dostaną 3 albo 4 bramki, po niedizelnym meczu z Wisłą Płock jestem spokojny, tam mogło być z 10:0, nadal słaba skuteczność, ale jest gra ofensywna i często stwarzanie akcji

Widzę Mikiel wziął się za Pogoń :D Graty awansu, a my za kilka sezonów dołączymy tam gdzie nasze miejsce :)

Sasha Rookslayer
02-06-2012, 16:00
Racja, cieszymy się z Ekstraklasy Pogoni Szczecin!
Miejmy nadzieję, że wygramy te ważniejsze mecze z lepszymi drużynami:).

Daroo
02-06-2012, 20:19
Polska 4:0 z Andora (czy jakos tak xd), mecz taki sobie zagrali Polacy moglo byc lepiej, cieszy dobra gra rybusa i dobrze ze peszko nie gra juz :D

.Animal.
02-06-2012, 20:31
Po tym meczu z Andorą czarno widzę wyjście z grupy niestety

ManiQ
02-06-2012, 20:37
nudny ten mecz Polski, tak samo jak mecz Anglia-Belgia.Anglia gra taka chooynie ,ze nie zdziwie sie jesli nawet z grupy nie wyjda.A Hazard oprocz 1 strzalu na poczatku niczym sie nie wykazal.
Teraz mecz Oranje i juz Robin 2 brameczki wbil oraz Sneijder jedna.
@edit
Juz 4:0 dla Oranje , Afellay.
@edit2
5:0 , Afellay x2. RvP i Afellay swietnie sie dogaduja na boisku.

@Oxi
XD! idealne podsumowanie tego 'meczu'. "praca z mięsem sprawiła ze mam silne ręce" XD

'Oxidosis'
02-06-2012, 21:31
Świetna robota, polacy wygrali z.... no właśnie, skład na Polskę prezentował się następująco :

Sklad na Polske: Gomez-(bramkarz 7ligowy pracownik rzeźni, w klubie maja 1 trening w tygodniu gra za darmo- cytat z niego" praca z mięsem sprawiła ze mam silne ręce) Martinez(gracz 6ligowego klubu chyba z Belgi pracuje jako kioskarz w stolicy. Treningi ma w środy mecze gra w soboty gra za darmo cytat-brak) Lima( 5ligowiec chyba z Cypru(jest tam 5 lig??) Pracownik kawiarni "Astra. To On pozwolil Lewemu strzelic jak na treningu, GRA ZA DARMO TRENUJE 2 RAZY W TYGODNIU) Garcia( gracz 8 ligowy chyba Wloskiego klubu(tak przetłumaczyłem) trenują we wtorki po 18 gra za darmo. Z wykształcenia sprzedawca ubezpieczeniowy cytat" staram sie nie umawiać spotkań we wtorek bo kocham treningi" gra za darmo!) Bernus ( mgr Polonistyki pracuje w szkole, bez klubu, cytat "dzieci w szkole zawsze mi kibicują) Cristian Martinez (bezrobotny, zarejestrowany(tak przetłumaczyło) gra w 4lidze zarabia 50euro tygodniowo cytat" jako jedyny dostaje pieniądze za gre dlatego potrafię docenić piłkę) Vieira(policjant gra w 8ligowym beniaminku, trenują w środy gra za darmo cytat;brak) Sebastian Gomes (4liga maltanska trenuja godzine tygodniowo, pracuje w zakładach oczyszczania miasta. Gra za darmo cytat: Gdy wychodzę na boisko czuje ze żyje) Ayala ( 5ligowiec gral kiedys w 4 lidze Wloskiej treningi 2 razy w tygodniu dostaje 30euro tyg za gre. Pracuje jako stróż w muzeum) Peppe( gra w amatorskiej lidze szostek , z zawodu ślusarz gra za darmo) Moreno(kelner w restauracji Awino gra w 7lidze, trenuje w czwartki mecze gra w niedziele. Gra za darmo).

Crayon
02-06-2012, 23:10
A mi się reprezentacja Anglii sypie. Chociaż waleczności i ambicji nic im nie odmówi.

"Piłka nożna, cholera jasna!"

http://bi.gazeta.pl/im/6a/d8/b4/z11851882X.jpg

Goldi
03-06-2012, 10:12
a CR7 znów karnego nie trafił xd

Ogólnie rzecz biorąc te mecze przed mistrzostwami nie stoją na wysokim poziomie więc nie ma co zbyt wcześnie wyciągać pochopnych wniosków

.Animal.
03-06-2012, 10:14
Po tych meczach towarzyskich stwierdzam że Grecja i Czechy mają strasznie słabą kadre.Jeśli Cech będzie bronił tak jak w LM będzie trudno coś strzelić.

_woto_
03-06-2012, 19:43
Teraz jak ogladam mecz gwiazd Realu z United to lape sie za glowe :D
Cole jaka ruletka i asysta to glowa mala, a Figo jaka finezja tez zajebiscie :D

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CL2tv9CpDow

.Animal.
04-06-2012, 18:05
No Hazard już na 100% w Chelsea

ManiQ
04-06-2012, 18:23
Oficjalnie: Eden Hazard w Chelsea!

: ((( teraz zaluje ,ze bylem za Angielska druzyna czyt. Chelsea w finale LM (xd).

Lewy
04-06-2012, 19:34
http://www.90minut.pl/news/189/news1899772-Terminarz-T-Mobile-Ekstraklasy-2012-13.html

2. kolejka - 25-26 sierpnia:

Pogoń Szczecin - Lechia Gdańsk

Pięknie.Pierwszy wyjazd w nowym sezonie a tu taka perełka :)

SedaN*
04-06-2012, 19:47
Teraz jeszcze Hulka i możemy grać! :)

_woto_
04-06-2012, 20:21
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/223894_372652052794439_794746833_n.jpg

.Animal.
04-06-2012, 20:23
Hazard,Marin może Hulk oraz van del Viel transferowa ofensywa w Chelsea rusza

_woto_
04-06-2012, 20:42
Do tego jeszcze dochodza pogloski o Bacarym i Theo -.-

ManiQ
05-06-2012, 14:57
Woto
Sagny nie wezma, wzieli od nas najlepszego lewego obronce to o prawym moga zapomniec. A Theo? hmm.. jesli sie nie poprawi na lepsze to niech go wezma ,ale w zamian za Sturridge..choc i tak by mi bylo szkoda Anglika.

City z Chelsea beda rywalizowac 'bogato' o majstra ,a United pewnie sie do tego dostosuje i tez sie wzmocni.Ciekawe jak bedzie z nami :[

Τettmeier
05-06-2012, 15:57
apetyt na piątkowy wieczór rośnie. browary się chłodzą chłopaki umówieni także zapowiadają się nie tylko niesamowite emocje w meczu otwarcia, ale także godne świętowanie.. miejmy nadzieje wygranej :d A jak wybierali Polskę na Euro to byłem szczur i mówiłem sobie 'o ***** jeszcze 4 lata.. nie doczekam się nigdy' bum mamy turniej !! :)

SedaN*
05-06-2012, 16:16
apetyt na piątkowy wieczór rośnie. browary się chłodzą chłopaki umówieni także zapowiadają się nie tylko niesamowite emocje w meczu otwarcia, ale także godne świętowanie.. miejmy nadzieje wygranej :d A jak wybierali Polskę na Euro to byłem szczur i mówiłem sobie 'o ***** jeszcze 4 lata.. nie doczekam się nigdy' bum mamy turniej !! :)

też tak miałem ;P ja osobiście pewnie pójdę gdzieś na telebim z ziomkami do rynku ;c

Τettmeier
05-06-2012, 17:00
@up
no strefa kibica też jest 15 minut ode mnie busem ale niezbyt mi się uśmiecha iść na mecz otwarcia bo ludzi będzie w ch*j a psów jeszcze więcej także piwo wypijesz 3% z nalewaka za 6 zł, jesli sie dobrze orientuje to komentarza nie ma a i sam niezbyt pobluźnić wśród ludzi (drzeć morde NO ***** PODAJ!), dlatego zdecydowalismy sie isc do kumpla. Ale szczerze miałem chęć jechać to może na Rusków pójdę pod Teatr (bo tam telebim:P)

Mikiel SZN
05-06-2012, 17:18
wbijam do pubu jak szlachta, bo przecież pełnoletność od dawna grana więc browary legalnie bede pił, a nie jak gimbus w domu sie ukrywał z paluszkami, potem świętowanko wygranej w klubie emanko

Midq
05-06-2012, 17:30
wbijam do pubu jak szlachta, bo przecież pełnoletność od dawna grana więc browary legalnie bede pił, a nie jak gimbus w domu sie ukrywał z paluszkami, potem świętowanko wygranej w klubie emanko

wygranej lol XD:> z calym szacunkiem dla polskiej kadry ale nie wygraja zadnego meczu na euro

ManiQ
05-06-2012, 18:19
Midq
Nawet z Grecja ?
Co do wyjscia z grupy od poczatku gdy dowiedzialem sie z kim beda grali powiedzialem ,ze z grupy wyjda i dalej sie tego trzymam :d

@edit
zobaczymy w piatek : D

Midq
05-06-2012, 18:23
Midq
Nawet z Grecja ?
Co do wyjscia z grupy od poczatku gdy dowiedzialem sie z kim beda grali powiedzialem ,ze z grupy wyjda i dalej sie tego trzymam :d

z grecja max remis

.Animal.
05-06-2012, 18:41
Grecja i Czechy maja jeszcze słabszą kadrę niż my :)

^Gpiotras~
05-06-2012, 19:28
No i co z tego, że wyjdziemy z grupy jak trafimy na Niemcy, lub Holandię : D?

Mikiel SZN
05-06-2012, 20:00
No i co z tego, że wyjdziemy z grupy jak trafimy na Niemcy, lub Holandię : D?

ale dałes argument, to po co w ogóle Polska gra w piłke nożna jak kiedyś trafi na Niemców czy Holandrów, gimb alert gtfo now

Lewy
07-06-2012, 16:06
Poleci mi ktoś z was dobrego buka?:).Głównie chce obstawiać mecze na euro i zależy mi na dobrych kursach jak i najszybszemu zrobieniu konta :)

Mikiel SZN
07-06-2012, 16:15
Poleci mi ktoś z was dobrego buka?:).Głównie chce obstawiać mecze na euro i zależy mi na dobrych kursach jak i najszybszemu zrobieniu konta :)

bwin, obstawiam tam od 2 lat, oczywiście jest to internetowy. Jak coś napisz do mnie to zrobie cie jako poleconego i dostaniemy po bonusie

_woto_
08-06-2012, 17:02
POLSKA: Szczęsny - Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch - Polanski, Murawski - Błaszczykowski, Obraniak, Rybus - Lewandowski.

GRECJA: Chalkias - Torosidis, Papastathopoulos, Avraam, Holebas - Maniatis, Katsouranis, Karagounis - Ninis, Gekas, Samaras.

Daroo
08-06-2012, 19:00
Polskaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Simi
08-06-2012, 19:56
niema to jak robić zmianę w 92 minucie, z ktorej chuja wyszlo

na co Franz czekał?

.Animal.
08-06-2012, 20:02
Wielkie brawa dla Dyzmy.Po co nie zmieniać słabego Obraniak,po co nie wpuszczać na zmęczona obronę Grosika lub Wolskiego brawa !A co do meczu wcześniej mogliśmy sobie nie gwarantować takiego horroru.

Lagga v3
08-06-2012, 20:04
Smuda pozwoli wygrać mecz ! chujowe zmiany ( ich brak ) , żałosna gra jebanych drewniaków : Perquisa , Boenischa , Obraniaka .

Karpek
08-06-2012, 20:26
A mnie najbardziej wkurwił Szczęsny. Jak dla mnie jest za bardzo przereklamowany i jedyne co umie to pajacować. Nigdy go nie lubiłem i wolałbym, żeby numerem 1 na bramce był choćby Tytoń i nie dlatego, że obronił tego karnego.

#down
Kolejny zakompleksiony gimbus? : - /

don wasyl
08-06-2012, 21:37
A mnie najbardziej wkurwił Szczęsny. Jak dla mnie jest za bardzo przereklamowany i jedyne co umie to pajacować. Nigdy go nie lubiłem i wolałbym, żeby numerem 1 na bramce był choćby Tytoń i nie dlatego, że obronił tego karnego.

w polskiej bramce to by sie messi najbardziej sprawdził co nie karpiu;/

polska zagrała dobrą 1 połowe i tak sie wycwanili że w 2 byli chujami, szczęsny zamiast wejść nogami mógł piłkę spokojnie wybić rękami, boenisz słaby mecz cały, propsy lewandowski i tytoń za karnego tyle i huj

^Gpiotras~
08-06-2012, 21:49
polska zagrała dobrą 1 połowe
1 połowe ? Dobre 30minut. Dalej już się tylko gubili.
Ale przy osłabieniu przeciwnika, dać sobie strzelić bramke, jeszcze taką praktycznie.... z dupy.

Gdzie Wojtek spieprzy tam Przemek naprawi. : d...

ManiQ
08-06-2012, 22:43
Midq
Trafiles remis.Teraz sie przyznaj jaki u buka wynik stawiales :D

@top
Oj, kogos Wojtus wkurwia , straszne. Chcialbym tylko sie spytac co za przyglup zlamal linie spalonego przy tej akcji gdzie Wojtek dostal czerwo,'Benisz' ? Z reszta obrona nasza jest tak zajebista ,ze chooy.

@edit
Fajny drugi mecz, team Arshavina vs team Rosickiego.

SedaN*
09-06-2012, 00:02
Cóż, szkoda ale gramy dalej! Wyjdziemy z Rosją z grupy! a Rosja piękny mecz, szacuneczek wielki dla mnie to może być czarny koń tych mistrzostw, razem z Francją czy Portugalią. Wątpię, że wygra któryś z faworytów, ale pożyjemy zobaczymy :) stawiam, że Rosja zajdzie daleko, i to nie, że sądzę tak tylko po tym meczu..

DO BOJU POLSKA WIERZYMY W WAS!

Mikiel SZN
09-06-2012, 01:28
Wróciłem wlaśnie z meczu, 1 połowa zajebista, w drugiej chujnia max. Szczerze remis cieszy, bo mogła być porażka, teraz remis z ruskami i wygraną z czechami i jest awans polska gola coca cola ja najebanyXDD

Τettmeier
09-06-2012, 08:24
a miałem się najebać jak wygrają, nie wyszedł plan (w sensie i tak wypił swoje ;/)

@top

Ruski rozjebali bd ciężko z nimi. Dziś jakiś grillex to i się na glośniki puści Niemców ...
Nie cisnę na Szczęsnego za tego karnego, miał wybór, gol lub karny i czerwona, nic innego nie dało się z tego zrobić. Pocisnął Tytoń i chujeks jesteśmy w grze!

Simi
09-06-2012, 08:45
Rosjanie maja zajebista ofensywe. Ale z defensywa juz gorzej, boczni obroncy jacys tacy ociezali, powolni.
Mamy z nimi szanse, ale trzeba zmienic obrone, benisza i tego drugiego naturalizowanego, oraz pomocnikow jak nie bedzie szlo.

Krac
09-06-2012, 08:56
Wróżę, że z grupy nie wyjdziemy skoro Franz gra na jednego napastnika. Z ruskimi wpierdol- to jest pewne, z Czechami też nie będzie łatwo- sprawili wrażenie, że grają jakoś żywiej porównując do polaczków.

Old Shidishi
09-06-2012, 09:18
Potrzebne sa nam zmiany w srodku obrony bo lipa jest... Moze by tak z Wasylem ustawic kaminskiego lub wojtkowiaka? Mysle ze bylaby to lepsza alternatywa niz Perquis...

ManiQ
09-06-2012, 10:00
www.youtube.com/watch?v=C7D0fNtIdW0&feature=player_embedded

eh. W Polskiej telewizji pewnie nawet tego nie pokaza,a co dopiero o tym wspomniec.

Lagga v3
09-06-2012, 10:11
http://ekstraklasa.net/skandal-we-wroclawiu-rosyjscy-kibole-pobili-ochroniarzy-i-stewardow-wideo,artykul.html?material_id=4fd300e09a22dd9e7a0 00000

@up

po co mówić o tym w telewizji jak można stwarzać pozory , że wszystko przebiega pomyślnie

Potrzebne sa nam zmiany w srodku obrony bo lipa jest... Moze by tak z Wasylem ustawic kaminskiego lub wojtkowiaka? Mysle ze bylaby to lepsza alternatywa niz Perquis...

zgadzam się. nie wiem skąd pojawiły się wysokie noty dla Boenischa i Perquisa jak gówno grali ...

"Damian Perquis – (6) takiego środkowego obrońcy potrzebowała nasza drużyna. Pewny w obronie, angażował się w grę ofensywną. Dzięki niepełnemu wyleczeniu kontuzji łokcia nie dotknął piłki w polu karnym dzięki czemu nie podyktowany został rzut karny.

Sebastian Boenisch – (5) poprawny w grze jeden na jeden, angażował się w grę ofensywną, w końcówce spotkania, przy odrobinie szczęścia mógł zdobyć bramkę. W meczu z Rosją będzie musiał grać nieco bardziej rozważnie, ponieważ Rosjanie to wyższa klasa aniżeli dzisiejszy rywal biało-czerwonych."

Daroo
09-06-2012, 10:50
Moze i Perquis i Boenisch to nie sa jacys genialni obroncy - no ale lepszych nie znajdziesz.
Polska nie ma jakichs dobrych obroncow, ktos powie jest Piszczek - no jest, tylko ze on tez popelnia bledy, nie jest jakis bardzo dobry na obronie. W Borussi gra raczej jako dodatkowy pomocnik, jest wytrzymaly bo w kazdym meczu ma prawie najwiecej sprintow, gdyby tylko mial obok siebie jakiegos lepszego obronce to bysmy pewnie czesciej go widzieli w ataku a tak to musi stac ;d

@down
Szczesny moze i zaczal gwiazdorzyc no ale zasluzyl sobie na to. W meczu z Niemcami gdyby nie on to dostalibysmy z 4-2, no i wlasnie tym meczem zapewnil sobie miejsce pierwszego bramkarza, a o ile mi wiadomo to Boruc powiedzial, ze jesli nie bedzie 1szym bramkarzem to niech go nawet nie powoluje. W zespole Smudy bardziej chodzi o atmosfere w klubie, przez co wyrzucani sa tacy zawodnicy jak Boruc czy nawet Peszko (ktory wg. mnie w ogole nie zaslugiwal na granie).

'Oxidosis'
09-06-2012, 11:05
Ja tam Szczęsnego nigdy nie lubiłem. Dla mnie to prostak, któremu odbiło w tak młodym wieku i zaczął gwiazdorzyć. Ciągle miałem nadzieję, że Boruc pojedzie na euro, że Smuda mu odpuści, no ale niestety, ciekawe co teraz dyzma pajac ma do powiedzenia :)

Orson_Pall
09-06-2012, 14:25
lol Oxi, co mial zrobic jak widzial, ze juz pilki nie dotknie? Bo mogl co najwyzej wyciagnac pilke z siatki albo faulowac. W tej akcji to akurat pokazal doswiadczenie.

Karpek
09-06-2012, 14:30
Ja tam Szczęsnego nigdy nie lubiłem. Dla mnie to prostak, któremu odbiło w tak młodym wieku i zaczął gwiazdorzyć. Ciągle miałem nadzieję, że Boruc pojedzie na euro, że Smuda mu odpuści, no ale niestety, ciekawe co teraz dyzma pajac ma do powiedzenia :)
Zgadzam się w 100%.

#
Dzisiaj Niemcy - Portugalia, ciekawe co pokaże Ronaldo.

.Animal.
09-06-2012, 14:50
Ja tam jestem ciekaw jak się spisze Szwecja strasznie mało mówi się o tej reprezentacji.

ManiQ
09-06-2012, 14:51
lol Oxi, co mial zrobic jak widzial, ze juz pilki nie dotknie? Bo mogl co najwyzej wyciagnac pilke z siatki albo faulowac. W tej akcji to akurat pokazal doswiadczenie.

Zgadzam się w 100%.

#
Dzisiaj Argentyna - Brazylia, ciekawe co pokaże Messi.

Czekam na Holandia-Dania : D to jedyny mecz ,ktory dzis poogladam,stety i niestety.

@Animal
Jak Szwecja wyjdzie z grupy to beda pisac o nich w kazdej gazecie,a maja szanse. Agnglia cos czuje ,ze nie wyjdzie ,a z Ukraina moga smialo walczyc..z Francja juz nie, bo to moj faworyt do euro :d

SedaN*
09-06-2012, 14:53
Szczęsny zrobił błąd, bo się spóźnił.. powinien zatrzymać się z pół metra wcześniej, odprowadzić Salpingidisa do boku a potem tym swoim rzutem próbować obronić piłke.

#dzisiaj ciekawe mecze, zresztą jak każde na euro, wszystkie będę oglądał ;D ciekawe co pokaże Ronaldo

Simi
09-06-2012, 15:39
Chujowa organizacja. W trakcie Oranje - Dania grają Polacy z Finami. Podczas Niemcy - Portugalia jest Grand Prix na żużlu w Danii.

w Łodzi czy gdzieś tam grają Polki w World Grand Prix, wczoraj pustki na trybunach, grały po 20.

Imho Szwaby z Portugalią bezbramkowy remis, lub po 1 golu.

Oranje rozniosą Duńczyków.

Google
09-06-2012, 16:04
-siema smuda, jak leci?
-a u mnie bez zmian

Devixx
09-06-2012, 18:13
Ja tam jestem ciekaw jak się spisze Szwecja strasznie mało mówi się o tej reprezentacji.

Mało może w Polskich gazetach bo w Szweckich to codziennie coś o Szwedach i euro. Mają nadzieję na 2-3cie miejsce według szwedzkich kibiców i myślą, że Niemcy zajmą 1wsze a Hiszpania 2gie/3cie miejsce.

Holandia/Hiszpania mistrzem - sprawdzone info

Krac
09-06-2012, 19:56
Jak na razie to Holandia w plecy, więc info o ich zwycięstwie jest niesprawdzone.

.Animal.
09-06-2012, 19:56
Holandia 0:1 Dania

Holandia ładnego syfu sobie narobiła teraz musi wygrać dwa mecze żeby z grupy wyjść

Karpek
09-06-2012, 20:12
Zgadzam się w 100%.
Proste, że będziesz bronił Szczęsnego, bo gra w twoim klubiku. :-[

#edit

Dzisiaj Argentyna - Brazylia, ciekawe co pokaże Messi.
Messi hat-trick z Brazylią, a Ronaldo nie pokazał z Niemcami nic. Popapuguj mnie jeszcze trochę. : (

Old Shidishi
09-06-2012, 20:15
BEKA z Oranje... Robben, V.Persie niby takie gwiazdy a gowno pokazali... mniej niz zero... ;/ || teraz nalezy kibicowac Portugalii bo wiadomo "j*bac szwabow" :D

SedaN*
09-06-2012, 21:01
Proste, że będziesz bronił Szczęsnego, bo gra w twoim klubiku. :-[

to raczej twój styl

jestem za Portugalią, ale coś czuję że wygrają Niemcy ;\

'Oxidosis'
09-06-2012, 21:37

Trochę nieobiektywna opinia, bo każdy, nie mający w tym żadnego interesu człowiek powie, że zarówno karny jak i pierwsza bramka była po części winą Szczęsnego - i tutaj nie ma wątpliwości.

Ja tego bramkarza nie lubię za całokształt. Owszem, jest silny psychicznie, przez co jest pewny siebie, ale akurat on przekracza wszelkie granice. Nie liczy się z innymi zawodnikami, wypisuje głupoty na różnych internetowych portalach, a szczytem żenady były słowa skierowane w stronę Boruca. Wątpie, że po wczorajszym meczu ten człowiek nauczy się pokory, jednak mam nadzieję, że znajdzie się kiedyś trener który go naprostuję.

W każdym bądź razie, w żadnym wypadku nie ujmuje mu umiejętności piłkarskich, jednak wątpie, że polubie go kiedykolwiek ( tak, jak Ibrahimovica )

_woto_
09-06-2012, 23:21
Niemcy gora, Messi hat trick.

SedaN*
09-06-2012, 23:28
hehe wygrałem aż 10zł w zakładzie z oxim! :) :) :) to było pewne, że szwaby zawsze wygrywajo ;c

Lagga v3
09-06-2012, 23:38
CHolera , 2 mecze , 2 nie po mojej myśli... stawiałem na wygraną Holandii i remis/wygraną Portugalii , na razie tylko z 1 wyniku się cieszę; <

Lewy
10-06-2012, 01:38
Powiem Wam tak odnośnie tego filmiku.Nikt z rusków ani kibiców z innych krajów nie wyłazi po za centrum.Tam gdzie nie ma kamer by zaraz zostali nokautowani jeden po drugim i szpitale :). Nasi nie chcą przy kamerach robić sobie przypałów.

We wtorek jest Polska - rosja a kacapy chcą przemarsz robić przez Warszawę. Co będzie tam się dziać - zobaczymy :)

ManiQ
10-06-2012, 08:32
Wlasnie wrocilem z wawy z koncertu i od razu na kompa XD
Teraz do rzeczy , ogladalem urywkowo Holandie i to co widzialem to koszmar.Van Persiemu zadna pilka nie chciala wejsc, Robben podawal do nikogo ,a jak trzeba bylo podac to strzelal ,a jak strzelac to podawal.Obrona tez nie zachwycala i jesli sie to nie zmieni do nastepnego meczu to czuje ,ze bedzie krucho z Oranje.
Meczu Portugalii juz nie widzialem,ale gdy jechalem pociagiem slyszalem,ze Ronaldo calkiem zle nie gral.

karpek
Za slowo 'klubik' powinni ci morde obic w gimbazie zebys nauczyl sie slow ktorych uzywasz.

Krulowiec
10-06-2012, 09:47
Co do meczu Niemcy - Portugalia, zawiodłem się na Ronaldo. Praktycznie 0 samotnych rajdów, wiadomo, że Niemcy się dobrze bronili, ale czegoś więcej wymaga się od takiego piłkarza. Chociaż dawał dosyć dużo drużynie, podania itp. Holandia powinna nie wyjść z grupy, nie lubię tych cweli ;f

Lagga v3
10-06-2012, 09:48
Wlasnie wrocilem z wawy z koncertu i od razu na kompa XD
Teraz do rzeczy , ogladalem urywkowo Holandie i to co widzialem to koszmar.Van Persiemu zadna pilka nie chciala wejsc, Robben podawal do nikogo ,a jak trzeba bylo podac to strzelal ,a jak strzelac to podawal.Obrona tez nie zachwycala i jesli sie to nie zmieni do nastepnego meczu to czuje ,ze bedzie krucho z Oranje.
Meczu Portugalii juz nie widzialem,ale gdy jechalem pociagiem slyszalem,ze Ronaldo calkiem zle nie gral.

karpek
Za slowo 'klubik' powinni ci morde obic w gimbazie zebys nauczyl sie slow ktorych uzywasz.

Ronaldo rozegrał naprawdę dobry mecz , zamiast strzelać jak zawsze wystawiał piłki kolegom z drużyny , grał z głową. zabrakło trochę szczęścia i precyzji. szkoda.

Karpek
10-06-2012, 11:45
Szacunek za szacunek "gimbusie". I nie spinaj się już więcej. : p

i niech ma Messi te więcej bramek, CR7 niech będzie pięknisiem a i tak wolę go 100x więcej bo pokazuje swoją świetność wszędzie: w reprezentacji(zobaczysz spektakl na Euro2012:)), w Man Utd jak i w Realu. A Messi tylko i wyłacznie w Barcelonie, a w reprezentacji Argentyny która powinna wygrywać wszystko w skladzie z panem Aguero czy Tevezem nic, 0.
I co teraz napiszesz znawco? Ronaldo wczoraj gówno pokazał i jego reprezentacja przegrała, a Messi ustrzelił hat-tricka (drugiego z rzędu w reprze jeżeli się nie mylę) i to z Brazylią.

WFvg5Sos4Co

Ostatnia bramka i ośmieszony Marcelo - mistrzostwo : D

Simi
10-06-2012, 12:45
o, znalazł się następny znawca.

2 mecze towarzyskie i już Messi bóg, król, najlepszy piłkarz całego dziesięciotysięcznika.

oczekujesz, że CR7 w reprezentacji będzie pełnił taką samą role jak w Madrycie?

Daroo
10-06-2012, 13:15
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/06/bb388a4e049a525a0092f4d5ddf3ea4c.gif?1339190453

w wtorek polska - rosja juz chce zobaczyc jak rosja wpierdol dostanie :D

Karpek
10-06-2012, 13:24
2 mecze towarzyskie i już Messi bóg, król, najlepszy piłkarz całego dziesięciotysięcznika.
Gdzie coś takiego napisałem? Zresztą Messi już jest jednym z najlepszych jak nie najlepszym piłkarzem w historii i ty dobrze o tym wiesz.

oczekujesz, że CR7 w reprezentacji będzie pełnił taką samą role jak w Madrycie?
Niczego nie oczekuję, ale wiele fanów CR (np. Tettmeier) mówi, że Messi w reprezentacji nic nie gra, a Ronaldo robi jeszcze mniej od niego. : /

Τettmeier
10-06-2012, 13:28
Gdzie coś takiego napisałem? Zresztą Messi już jest jednym z najlepszych jak nie najlepszym piłkarzem w historii i ty dobrze o tym wiesz.

Niczego nie oczekuję, ale wiele fanów CR (np. Tettmeier) mówi, że Messi w reprezentacji nic nie gra, a Ronaldo robi jeszcze mniej od niego. : /

Nie jestem fanem CR7, nie lubię go. Widzę jak gra i ile strzela bramek. Niewątpliwie jeden z najlepszych piłkarzy świata. Szkoda, że wczoraj nic nie pokazał. Ale spodziewałem się, że Portugalia będzie słaba bo powiedzmy sobie szczerze zapowiadało na to i każdy kto posiedział i popatrzył na ich ostatnie mecze, albo chociaż highlitsy jak ja to wie, że nic nie pokazali przed turniejem - po prostu nie mieli prawa wygrac wczorajszego meczu nawet przy tak slabo dysponowanych Niemcach.
A Messi w tym momencie mnie ch*j obchodzi bo jest Euro, to nie będę się wypowiadał, coś tam słyszałem że 80k~ ludzi na meczu fajnie fajnie. :d

ManiQ
10-06-2012, 14:31
Poogladalem obszerny skrot Portugalii i powiem ,ze bardzo dobrze gral Ronaldo. Krecil Boatengiem na prawo i lewo ,a gdy byl w polu karnym to wykladal kolegom pilke (2x idealnie to zrobil i powinien pasc gol). Ogolnie Portugalia grala dobrze, Nani smieszna poprzeczka,Pepe poprzeczka.Fajnie Podolski gral , to tyle :d

Co do hat tricka messiego powiem tyle, jesli to jest Brazylii sklad na ms 2014 to oni chyba nawet nie musza tych ms organizowac.Taki sklad to az wstyd. Nie mniej jednak 3 gol messiego ladny to przyznam :s A atak argentyny to taki ,ze co mecz kazdy bedzie ladowal hat tricka na zmiane.

@
Jaki wynik obstawiacie:
Wlochy-Hiszpania ?

SedaN*
10-06-2012, 14:37
Dzisiaj Włochy - Hiszpania.. lecę do pubu na pewno dobry klimacik będzie, bo na tym zależy mi najbardziej :) jaki wynik stawiacie?

a jak szedłem do rynku na mecz Polska - Grecja to aż się zdziwiłem ile Czechów i Rosjanów na rynku.. chyba nawet więcej niż Polaków ;d nawet Irlandczyków spotkałem, chyba trochę zabłądzili ale bardzo pozytywni ludzie :)

.Animal.
10-06-2012, 14:39
Hiszpania spokojnie wygra z Włochami obstawiam 3:0

Krulowiec
10-06-2012, 15:01
Hiszpania 2 - 1 Włochy

Nadal twierdze, że Niemcy wygrają całe Euro.

Devixx
10-06-2012, 15:30
3ci gol Messiego - poezja :0!
Stawiam tak z 3-0 dla Hiszpanii.

Euro nadal wygra Holandia - sprawdzone info.

Orson_Pall
10-06-2012, 15:36
Trochę nieobiektywna opinia, bo każdy, nie mający w tym żadnego interesu człowiek powie, że zarówno karny jak i pierwsza bramka była po części winą Szczęsnego - i tutaj nie ma wątpliwości.

Ja tego bramkarza nie lubię za całokształt. Owszem, jest silny psychicznie, przez co jest pewny siebie, ale akurat on przekracza wszelkie granice. Nie liczy się z innymi zawodnikami, wypisuje głupoty na różnych internetowych portalach, a szczytem żenady były słowa skierowane w stronę Boruca. Wątpie, że po wczorajszym meczu ten człowiek nauczy się pokory, jednak mam nadzieję, że znajdzie się kiedyś trener który go naprostuję.

W każdym bądź razie, w żadnym wypadku nie ujmuje mu umiejętności piłkarskich, jednak wątpie, że polubie go kiedykolwiek ( tak, jak Ibrahimovica )

Nie zrozumiales, o co mi chodzilo. Faul Szczesnego byl najlepsza decyzja, jaka mogl podjac w tamtej sytuacji. Wiedzial, ze juz nie siegnie pilki reka, to probowal faulowac, bo wiedzial, ze łatwiej obronic karnego, niz spodziewac sie, ze napastnik nie trafi do pustej bramki z 8 metrow. Pewnie spodziewal sie tylko zoltej kartki, bo faul mial wygladac na przypadkowy, ale to inna sprawa. Jednak jego taktyka jak najbardziej sie sprawdzila- zamiast bramki dla Grekow, tylko czerwona kartka.

Daroo
10-06-2012, 15:44
Nie ma szans na wiecej niz 2 bramki w meczu Wlochow z Hiszpania ;c
Przeciez ludzie co wy za glupoty gadacie jak Hiszpania strzelac nie umie oni 1-2 bramy na mecz strzelaja a co zrobia bez napastnika i z druzyna ktora gra na obrone pozdro.
Wynik bedzie remis albo 1:0 dla ktorejs druzyny i to jest max.
I skonczcie gadac o tym Messim bo to byl ***** tylko towarzyski tak to sobie moze strzelac ile chce, towarzyskie o niczym nie swiadcza (np. Polska vs Niemcy wynik 2:2, Niemcy ledwo co wyrownali i co niby ktos wierzy ze taki wynik by byl w 1/4 np.?)
Zobaczymy za 2 lata w Brazylii co Messi bedzie gral.

'Oxidosis'
10-06-2012, 17:15
Nie ma szans na wiecej niz 2 bramki w meczu Wlochow z Hiszpania ;c
Przeciez ludzie co wy za glupoty gadacie jak Hiszpania strzelac nie umie oni 1-2 bramy na mecz strzelaja a co zrobia bez napastnika i z druzyna ktora gra na obrone pozdro.
Wynik bedzie remis albo 1:0 dla ktorejs druzyny i to jest max.
I skonczcie gadac o tym Messim bo to byl ***** tylko towarzyski tak to sobie moze strzelac ile chce, towarzyskie o niczym nie swiadcza (np. Polska vs Niemcy wynik 2:2, Niemcy ledwo co wyrownali i co niby ktos wierzy ze taki wynik by byl w 1/4 np.?)
Zobaczymy za 2 lata w Brazylii co Messi bedzie gral.

Heheheh, true story, niech się połudzą Ci forumowi znawcy, że Hiszpania wbije Włochom więcej niż 2 gole. Może i na papierze tak to wygląda, no ale skąd ludzie mogą wiedzieć, że Włochy mają dosłownie fenomenalnych zawodników w destrukcji, skąd mogą wiedzieć, że Hiszpania jest w dołku, skąd mogą wiedzieć, że nawet ostatnio, w meczu towarzystkim dostała po dupie od Włochów... niech się łudzą, he,he,he.

Typuje remis 1:1, bądź 1:0, 0:1 dla któreś z drużyn.

_woto_
10-06-2012, 17:27
Wczoraj w TV slyszalem, ze Hiszpania ostatni raz w meczu turniejowym z Wlochami wygrala w 80 ktoryms lub 90 ktoryms roku

Simi
10-06-2012, 18:50
Wczoraj w TV slyszalem, ze Hiszpania ostatni raz w meczu turniejowym z Wlochami wygrala w 80 ktoryms lub 90 ktoryms roku

a Duńczycy z Holendrami w 6X'

_woto_
10-06-2012, 21:26
narazie irlandia - chorwacja najlepszy mecz jak dla mnie na euro

@edit
Tak sie bali o naszych, a tu kolejna repka daje popalic xD
http://www.youtube.com/watch?v=zy5cjiMTRuo

-Palldino
11-06-2012, 18:35
taki se ***** bonus do temata xdd

http://www.iv.pl/images/02622320972801202053.jpg (http://www.iv.pl/)

Τettmeier
11-06-2012, 20:18
Wklejcie ryj Nasriego jak się dziś zacieszył na meczu proszę xd

Mikiel SZN
11-06-2012, 22:06
ANDRIJ ANDRIJ ANDRIJ, wspaniały piłkarz, dziś potwierdza, piękne pożegnanie

SedaN*
11-06-2012, 22:30
piękne, piękne.. bardzo lubię tego zawodnika :) udowodnił swoją klase

.Animal.
11-06-2012, 22:44
A już myślałem ze to koniec Shevy.Dziś grał były najlepszy napastnik Milanu z teraźniejszym najlepszym napastnikiem Milanu :),Ale Ibrahimovic jaka cofnięty napastnik do dupy to wyglądało.

ManiQ
12-06-2012, 14:51
A moj faworyt tylko zremisowal z Anglia :| Szkoda bo zagrali zajebiscie.
Licze ,ze jutro Holendrzy wygraja z niemcami.

Ciekawe co dzisiaj sie wydarzy na boisku jak i poza boiskiem.

http://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/229872_3584938219831_964317782_n.jpg

@down
XDD ja pojde z nim.

Demon
12-06-2012, 15:20
http://www.wykop.pl/link/1168511/co-zrobi-wojtek-szczesny-gdy-wygra-euro/

polecam

Simi
13-06-2012, 07:27
reprezentacja lubi remisować wygrane mecze.

Obrona grała dobrze, prostopadłe podania nie zaskakiwały. Tytoń pewnie w bramce, Benisz pozytywnie mnie zaskoczył.

Kontratak poprostu nie istniał, co piłkę odzyskaliśmy, tylko Lewy był z przodu, reszta stała. W 2giej połowie szybsze zmiany i mogliśmy wygrać ten mecz. Mierzejewski dał dobrą zmianę, Brożek mógł wejść za zmęczonego i pokopanego Lewego. Kuba gol stadiony świata, pięknie przy słupeczku, nawet Casillas by tego nie wyjął.

Sędzia z Niemiec za dużo pozwalał Ruskom.

Krulowiec
13-06-2012, 09:18
Zgadzam sie, mecz był do wygrania. Rosjanie osłabli w ostatnich 20 minutach. Zobaczymy co wyjdzie z Czechami. Myślę, że Lewy 2 bramy :D

.Animal.
13-06-2012, 09:21
Jeśli zagra Rosicky (ponoć ma jakaś kontuzje) będzie trudno,a jak nie wyjdzie na murawę będzie o wiele łatwiej.Obstawiam 1:0 po bramce Polańskiego.

_woto_
13-06-2012, 20:22
A jakie jest wasze zdanie co do bramkarza nr 1? Ja jakos pewniej sie czuje gdy w bramce stoi Tyton i wolalbym zeby to on bronil z Czechami.

Krulowiec
13-06-2012, 20:33
Słyszałem, że nr 1 dla Smudy jest Szczęsny i prawdopodobnie on będzie bronił.

SedaN*
13-06-2012, 20:37

gdzie to słyszałeś? to są tylko i wyłącznie domysły mediów, smuda nic takiego nie powiedział

#down
dokładnie

_woto_
13-06-2012, 20:54

teraz byla wypowiedz ze trener bramkarzy zadecyduje

ManiQ
14-06-2012, 15:01
Wydaje mi sie ,ze Chesney zagra z Czechami.

Tutaj taka fajna statystyka zawodnikow zagranicznego pochodzenia w kadrze-Najwiecej:
Francja (13),Holandia (9),Chorwacja (8),Irlandia (8),Niemcy (7),Anglia (6),Polska (5)...Hiszpania (1).Jedynie Rosjanie nie maja ani jednego takie pilkarza.

Calosc http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/euro-2012/2012/rosja-bez-obcokrajowcow_sto3311724/story.shtml

Midq
14-06-2012, 16:36
osobiscie wolalbym tytonia, imo spokojniejszy bramkarz i pewniejszy

Everlastek
14-06-2012, 19:54
Ja też myślę, że tytoń powinien zagrać z czechami.Widać, że jest w doskonałej dyspozycji a tego nie można zmarnować.

ManiQ
15-06-2012, 23:14
Ale dzis mecze byly... Moi faworyci Tricolore pokazali ukrainie ,ze latwo nie bedzie i kolejny magiczny mecz rozegrali. Natomiast to co sie wydarzylo u Anglikow to miazga.Super wejscie Theo ,ktory strzelil super gola oraz zaliczyl kapitalna asyste przy fuksiarskim ,niefuksiarskim golu Welbecka.
Przed meczem dawalem Anglii remis max.

Zarexoholik?
16-06-2012, 18:27
Jeśli nie wygramy, będzie ogromne rozczarowanie, nie będę pisać o tym co będzie działo się w gazetach.

Krac
16-06-2012, 19:30
Who cares co będzie napisane w gazetach.
Chciałbym żeby przegrali polaczki cebulaczki.

@edit
Tak jak wywróżyłem mecz przegrany. Mam nadzieje, że flagi z aut poznikają i dalej ludzie będą wieszać psy na reprezentacji jak za dawnych lat.

scorviel
16-06-2012, 22:42
hahah tak jak myslalem nedzne polaczki łudziły sie ze wygramy i ze do finału dojdziemy "D"D niestety mam nadzieje ze smuta sie poda do dymisji i ten cały "Zwiazek piłki noznej" rozpierdoloom bo to jest wstyd i hańba na arenie meidzynarowowej

Daroo
16-06-2012, 22:44
jest jeden plus rosja tez nie wyszla :D

ManiQ
16-06-2012, 22:49
@Daroo
A co to za plus ? chyba taki ,ze Abramowicz oplacil loze prezydencka do konca turnieju by ogladac ruskow.

@
Granie na jednego napastnika-gz smóda.
Granie 5 pomocnikami gdzie tylko 1 pomocnik gra przyzwoicie-gz smóda.
Jednak NAJWIEKSZA beka jest z tego ,ze klotnia byla o bramke ,a tak naprawde ta pozycja nie zawiodla od poczatku turnieju..
hiehie.

Τettmeier
16-06-2012, 22:56
q NIE WIERZĘ :/!!!!!!!!!!!!! POLACY !!!!! ODPADLIŚMY NO JA JE*IE ;/ !!!!!!!!!!! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ;/ !!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad:

.Animal.
16-06-2012, 22:59
Smuda mówił ze to najważniejszy mecz w jego karierze...i w tym meczu wystawił trzech defensywnych pomocników...Obraniak grający syf na tych ME, nie wiem co w składzie podstawowym robił.Zmiana Brożka, on miał chociaż raz piłkę?Nie lepiej postawić na Sobiecha który kilka bramek w Bundeslidze czy też w LE strzelił? ale nie po co, lepszy Brożek który w tym sezonie strzelił chyba 0 goli...Panie Smuda, dziękujemy.

Midq
16-06-2012, 23:09
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/06/5b600ba0460fb802f5e753d9a78f39ae.jpg?1339880817 tyle na ten temat

Liryczny Wandal
16-06-2012, 23:48
Polaczki nic się nie stalo, Polaczki nic sie nie stalo
hahaaahahahahaahahahahaahahahaha
Mecz Posla - Czechy cały FULL HD! + bramka (http://www.youtube.com/watch?v=T1mjekox_fo&feature=plcp)
na pocieszenie

Jachu Gołynbie Na Dachu
16-06-2012, 23:51
@
Granie na jednego napastnika-gz smóda.
Granie 5 pomocnikami gdzie tylko 1 pomocnik gra przyzwoicie-gz smóda.
Jednak NAJWIEKSZA beka jest z tego ,ze klotnia byla o bramke ,a tak naprawde ta pozycja nie zawiodla od poczatku turnieju..
hiehie.

Nawet nie wiesz jak napisać nazwisko tego popaprańca?

polaczki nic sie nie stalo, polaczki nic sie nie stalo {2}
nie wierzylem w cuda, bo nadzieja matka glupich hahahaha
polaczki marnie skonczyli

Kaziu Extreme
16-06-2012, 23:52
Jak dla mnie to Mierzejewski mogl grac zamiast Murawskiego od 1 minuty, bo gra duzo lepiej. Zmiana Brozka jedna, wielka beka. Koles nie gra caly sezon w klubie, a w najwazniejszym momencie wchodzi na boisko po to zeby sobie pobiegac bez pilki po boisku, bo ktos kto strzela kilka bramek i gra w klubie jak Sobiech musi byc rezerwowym n/c. Obraniak dublowanie Grosickiego na skrzydle, choc mial grac w srodku, bezbeki. Moim zdaniem, gdyby pod koniec meczu Smuda postawil na Wolskiego gra wygladaly duzo lepiej. Przegrana mnie boli, ale trzeba zyc dalej i czekac na eliminacje MS.

SedaN*
17-06-2012, 10:01
czuć desperacje Smudy kiedy 1 napastnikiem jakiego wprowadza jest niegrający Brożek ;D ale w sumie kogo miał dać..

a teraz widze hejty w strone Polski, a wcześniej z podniecenia wyrobić nie mogliście, ogarnijcie kurwy

Τettmeier
17-06-2012, 10:38
czuć desperacje Smudy kiedy 1 napastnikiem jakiego wprowadza jest niegrający Brożek ;D ale w sumie kogo miał dać..

a teraz widze hejty w strone Polski, a wcześniej z podniecenia wyrobić nie mogliście, ogarnijcie kurwy

proste ani 1 zdania nie powiem złego na nich tylko "jebać kurwy" to jest dwuznaczne na Polaków za to że przegrali i nie dali mi radości ze zwycięstwa(ale nie krytykuje za gre) i na Czechów za to że wygrali i dobrze grali XDDDDDD

Midq
17-06-2012, 16:05

podbijam kurva wszyscy wielcy kibice byli a teraz pelno pierdolenia ze żenada, nic nie osiagnelismy na tym turnieju, zalosna gra itp ***** a po 2 meczach wszystko bylo ok. grali dobrze niestety nie wykonczyli zadnej akcji na poczatku meczu i nie wyrobili juz w 2 polowie trudno, naleza im sie brawa za walke a nie hejty za wynik

scorviel
17-06-2012, 17:21
ta na poczonku karzdy bendzie dobry emcz wygramy 3\0 polska gola jak jusz sie skonczyl to jebac cweli jebac tez tak obilem ale ja wiedzialem od poczonku ze polacy to guwnixy w noge a z guwnixa nie zrobi sie megazorda

ManiQ
17-06-2012, 22:43
p.twimg.com/AvnmKfPCMAAhqoy.jpg
yy..nie wiem dlaczego ,ale z komorki nie chce sie wstawic fotka : (

Euro dla Francji !

@down
O,dzieki.

Demon
17-06-2012, 22:45
http://p.twimg.com/AvnmKfPCMAAhqoy.jpg

^poprawiłem

@fajne mecze, ale oglądałem tylko holandia - portugalia, bo wydawał się ciekawy

SedaN*
17-06-2012, 22:53
oranje to jest dopiero kompromitacja, a nie reprezentacja Polski..

Simi
17-06-2012, 23:09
'Czesc. Nazywam sie Cristiano Ronaldo. Strzelam w waznych momentach, Messi w sparingach.'

spoko mecz, pozostaje czekac na jutrzejszy jakze interesujacy mecz Hiszpania - Chorwacja.

Karpek
18-06-2012, 09:36
'Czesc. Nazywam sie Messi. Strzelam w waznych momentach, Cristiano Ronaldo w sparingach.'
Tak by było prawdziwie, chociaż te zakompleksione zdanie pasowałoby bardziej do Kryśki i ślepo zapatrzonych w niego fanów.

Finał będzie Niemcy - Hiszpania.

'Oxidosis'
18-06-2012, 10:07
Ja tam stawiam nadal na swoim, to znaczy ćwierćfinały :

Czechy - Portugalia
Hiszpania - Anglia
Niemcy - Grecja
Włochy - Francja

Półfinały :

Portugalia - Hiszpania
Włochy - Niemcy

Finał :

Włochy - Portugalia :D

Simi
18-06-2012, 11:31
Tak by było prawdziwie, chociaż te zakompleksione zdanie pasowałoby bardziej do Kryśki i ślepo zapatrzonych w niego fanów.

Finał będzie Niemcy - Hiszpania.

Czemu zmieniasz moją wypowiedź gdy ją cytujesz? wtf

@ zdanie - wymyślone przez fana odnośnie hejterów, oceniających po 2óch meczach CR7 i Messiego.

@Euro
Portugalia - wczorajszy mecz super. Niezwykle groźne kontrataki, w defensywie Alves z Pepe królowali. Szkoda dwóch słupków CR7, szkoda również słupka van der Vaarta.
Niemcy - ich meczy nie miałem okazji oglądać.
Hiszpania - zobaczymy dzisiaj co pokażą z dobrymi i niebezpiecznymi Chorwatami.
Anglicy - według mnie czarny koń. Ciekawy zespół mają. Dobra, genialna zmiana Walcotta, powrót Rooneya - może być ciekawie.

Devixx
18-06-2012, 12:00
'Czesc. Nazywam sie Cristiano Ronaldo. Strzelam w waznych momentach, Messi w sparingach.'

spoko mecz, pozostaje czekac na jutrzejszy jakze interesujacy mecz Hiszpania - Chorwacja.

Boże, jaki Ty ***** jesteś pusty. Spinasz dupę na każdym kroku z tym swoim Realem a dziwisz się jak Karpek coś o Barcelonie napisze. Zamknij pyszczek już.

Ukraina wygra całe ewro.

Simi
18-06-2012, 12:14
Boże, jaki Ty ***** jesteś pusty.
o *****, gdzie?

Spinasz dupę na każdym kroku z tym swoim Realem
i co, zbanujesz?

dziwisz się jak Karpek coś o Barcelonie napisze.
dafuq? przyczepiłem się do cytatu, ale ok... Poza tym jak ktoś pisze CR7 - Messi to od razy Real - Barca?XD Jak pisałem, był to komentarz odnośnie hejtowania CR7 po meczu REPREZENTACJI w którym grał głównie DRUŻYNOWO w meczu O COŚ a nie TOWARZYSKIM. Dotarło?

Zamknij pyszczek już.
wolność słowa, bitch.

#downx2@karp
? chyba ty nie ogarnąłeś dlaczego się przyczepiłem

btw. zakupiłeś już nową PowerPointową koszulke?

#Dev
XD raz byłeś, prezencik od starych dostałeś i już wielki fanik XDD
sorry, ale your arguments are invalid, rly XD

Krulowiec
18-06-2012, 12:15
Moim zdaniem Niemcy wygrają, Hiszpanie są chujowi.

Karpek
18-06-2012, 12:29
przyczepiłem się do cytatu
Bo nie zrozumiałeś o co mi chodziło wielki kibicu prześcieradeł. : /

ManiQ
18-06-2012, 12:36
@Oxi
Widze wloski akcent :D

Final bedzie Francja - Hiszpania.

Francja wygra bo...
Hiszpanie są chujowi.

Devixx
18-06-2012, 12:51
o *****, gdzie?

i co, zbanujesz?

dafuq? przyczepiłem się do cytatu, ale ok... Poza tym jak ktoś pisze CR7 - Messi to od razy Real - Barca?XD Jak pisałem, był to komentarz odnośnie hejtowania CR7 po meczu REPREZENTACJI w którym grał głównie DRUŻYNOWO w meczu O COŚ a nie TOWARZYSKIM. Dotarło?

wolność słowa, bitch.

#downx2@karp
? chyba ty nie ogarnąłeś dlaczego się przyczepiłem

btw. zakupiłeś już nową PowerPointową koszulke?

Taki z Cb hejter a pewnie nigdy nawet na meczu swojej ukochanej drużyny nie byłeś, ziom. Poza tym Argentyna nie gra na Euro także nie ma porównania. Dotarło? Hejtuj sobie na stronach Realu, faggot.
Ty masz chociaż jakąś koszulkę Realu?

@'.^~
True hurts, asshole?
Your brain is invalid and can't be fixed, srrrryyy.
Być byłem - wybrałem taki prezent bo chciałem tam pojechać i wkońcu zobaczyć mecz na żywo. U Cb pierwsze na liście życzeń by były buty u mnie bilet na mecz. Pojedź kiedyś na Bernabeu to pogadamy - taka prawda.

Midq
18-06-2012, 13:23
no offence ale devix taka prawda ze powie sie cokolwiek na messiego i wszyscy barceloniarze odrazu spinaja. co do wyjazdu na mecz nie kazdy wypierdolil z polski do szwecji i stac go na wyjazd na bernabeu, imho to spora wyprawa jest jednak ;]
a co do Polaków, to kurva, starali sie, grali dobrze jak na swoje mozliwosci, dali z siebie 100% nie ma co się spinać, zaprezentowali sie dobrze

Simi
18-06-2012, 13:31
a co do Polaków, to kurva, starali sie, grali dobrze jak na swoje mozliwosci, dali z siebie 100% nie ma co się spinać, zaprezentowali sie dobrze

niektórzy dobrze, niektórzy chujowo. z Czechami Piszczek nie był sobą ... no ale przyczynę odpadnięcia wszyscy dobrze znamy ...

'Oxidosis'
18-06-2012, 13:35
@ManiQ

Oczywiście, że Włoski akcent. To druga reprezentacja, której obok Polski, kibicuję na wielkich imprezach.

Włochy stworzyli bardzo silną ekipę, ale obawiam się, że już dzisiaj mogą pożegnać się z mistrzostwami, w głównej mierze przez swój minimalizm ( przez co z resztą odpadła nasza reprezentacja, jedna z głównych cech polskiej mentalności ). Czytając wypowiedzi Smudy czułem, że popłyniemy. Franz gadał otwarcie, że najpierw trzeba nie stracić bramki, a potem zacząć strzelać. Wychodzimy na mecz z Czechami w ultradefensywnym składzie, kiedy na litość Boską, czas działa na korzyść Czechów! Myśmy po dwóch meczach nie mieli zwycięstwa na końcie, a dziennikarze co najwyżej potrafili bredzić o tym, że jesteśmy "niepokonani". Jak można mówić o aspiracjach sięgających wyjścia z grupy, skoro nie potrafi się wygrać ani jednego meczu? Polska mentalność, a głównym winowajcom jest Smuda, który kompletnie zawiódł, który kompletnie upił się tą atmosferą podgrzewaną przez media.

Dlatego mam nadzieję, że Włosi zagrają dziś ofensywnie, i przy wyniku 1:0 nie cofną się do defensywy. Pozdrawiam.

SedaN*
18-06-2012, 14:27
Czechy - Portugalia
Hiszpania - Francja
Grecja - Niemcy
Włochy - Anglia

Półfinał:

Portugalia - Francja
Niemcy - Anglia

FINAŁ:
Anglia - Portugalia

:DDDDDD

Lagga v3
18-06-2012, 14:36
Czechy - Portugalia
Hiszpania - Francja
Grecja - Niemcy
Włochy - Anglia

Półfinał:

Portugalia - Francja
Niemcy - Anglia

FINAŁ:
Anglia - Portugalia

:DDDDDD

Czechy - Portugalia
Hiszpania-Anglia
Grecja- Niemcy
Chorwacja - Francja

Portugalia - Hiszpania
Niemcy- Anglia

Hiszpania Niemcy - Niemcy mistrzami europy

@down
Anglia jest taka fajna , że bd grała 2 mecze

Cleyu
18-06-2012, 15:03
Czechy - Portugalia
Hiszpania-Anglia
Grecja- Niemcy
Chorwacja - Anglia

Portugalia - Hiszpania
Niemcy- Anglia

Hiszpania Niemcy - Niemcy mistrzami europy

???

Dobry mecz dzisaj Chorwacja - Hiszpania myśle, że Chorwaci są w stanie urwać punkt Hiszpanom.

.Animal.
18-06-2012, 15:09
Euro wygra Grecja i tyle/

deeL `
18-06-2012, 15:24
???

Dobry mecz dzisaj Chorwacja - Hiszpania myśle, że Chorwaci są w stanie urwać punkt Hiszpanom.

Podbijam. Kibicuję Chorwacji, grają dobrą piłkę. Mam nadzieję, że dziś pokażą klasę i wyjdą z grupy.

ManiQ
18-06-2012, 17:29
@Oxi
Szczerze mowiac jestes pierwsza osoba ,ktora widze ,ktora kibicuje Wlochom ^^
Kazdy to zawsze Hiszpania,Niemcy czy Brazylia.Ja osobiscie najdluzej kibicuje Francji jeszcze od czasow Piresa i Henry'ego.

@top
France Football: Olivier Giroud will sign a 4-year contract with Arsenal when he returns from Euro 2012.

Axelo .
18-06-2012, 20:55
Losowanie kwalifikacji pucharu Polski, Stal wylosowała Zagłębie Sosnowiec, jacyś kibice tej ekipy tutaj obecni?

Goldi
18-06-2012, 21:17
Może ,ale i tak wszyscy na ten puchar mają wyjebane xd

ManiQ
18-06-2012, 23:07
Dziwny ten gol Hiszpanow ,ale ok.Ogolnie grali nudno..prawie zasnalem.

Mam nadzieje ,ze jutro Francja zajmie 1.miejsce w grupie i Oxi bedzie rewanz za 2006 rok : D

Lewy
19-06-2012, 01:22
Kto ma wyjebane na PP ten ma.My na niego jeździmy :)

Goldi
19-06-2012, 09:33
Kto ma wyjebane na PP ten ma.My na niego jeździmy :)

Chodziło mi raczej o kluby a nie o kibiców, jakbym spojrzał na mecze pucharowe Lechii to bank był by to drugi skład + piłkarze ME :rolleyes:

.Animal.
19-06-2012, 14:52
Losowanie kwalifikacji pucharu Polski, Stal wylosowała Zagłębie Sosnowiec, jacyś kibice tej ekipy tutaj obecni?

Obecni :)))) zzzzzzzzzzzzzz

ManiQ
19-06-2012, 22:41
Faaaak!
Chcialem rewanzu z Wlochami,a tu bedzie mecz z nudziarzami z hiszpanii :[ Mexes przy drugiej bramce rozwalil system,cwiczyl szyje na boku,a Larsson ladowal bramke .Dobrze,ze dostal zolta kartke ,bo przynajmniej Koscielny zagra.
Szkoda Oxi,ze nie bedzie meczu Francja-Wlochy :/

Slyszalem,ze jakas kontrowersja z bramka Ukraincow byla..sedziowie katastrofa.

SedaN*
19-06-2012, 22:47
Anglia - Włochy
Hiszpania - Francja

czyli na razie wszystko jak pisałem..

Everlastek
19-06-2012, 22:50
Bardzo ciekawe mecze nam się szykują :D osobiście stawiam na Hiszpanów, tylko aby nie grali jak z Chorwatami - za wolno

Lewy
19-06-2012, 23:18
Chodziło mi raczej o kluby a nie o kibiców, jakbym spojrzał na mecze pucharowe Lechii to bank był by to drugi skład + piłkarze ME :rolleyes:

A chyba że tak.No to tu się z tobą zgodzę :).1 skład jest wystawiany zazwyczaj jak już są ćwierćfinały i wzwyż a od 1/16 to młodzi.

Simi
20-06-2012, 20:03
beka z gola którego nie widział sędzia, który (gol) był za spalonego xD

na Ukrainie płacz, że sędzi błędy robi, hipokryci jebani

SedaN*
20-06-2012, 20:40
beka z gola którego nie widział sędzia, który (gol) był za spalonego xD

na Ukrainie płacz, że sędzi błędy robi, hipokryci jebani

błąd w błędzie.. dwa błędy w jednej sytuacji

Midq
21-06-2012, 12:42
błąd w błędzie.. dwa błędy w jednej sytuacji

no gdyby nie bylo bledu w pierwszej sytuacji nie doszlo by do drugiej taki paradox a nagle wszyscy poszkodowani jak polska w meczu z austria w 08

ManiQ
21-06-2012, 22:38
No i Ronaldo prowadzi Portugalie do polfinalu.
Ktos tu pisal 'zobaczymy co Ronaldo pokaze...' :> ciekawe kto to byl.

Goldi
21-06-2012, 23:01
Ronaldo już 3 brameczki oby jutro Gomez nic nie strzelił ;d
W sumie jak tak Ronaldo wygrał euro to na bank ma złotą piłkę życzę mu tego. Messi na copa america to chyba nawet nie miał żadnej bramki i Argentyna odpadła już ćwierćfinale :D

Mikiel SZN
21-06-2012, 23:13
A Messi a Ronaldo, skończcie się już kurva spuszczać i ich porównywać głąby.
Ronaldo sie nastrzelał i już koniec, bo w pół finale 2:0 dla Hiszpanów. Dziękuję dowidzenia, dziś ładnie zagrał, lecz szkoda Czechów bo walczyli jak równy z równym.

Everlastek
21-06-2012, 23:18
@up

Chyba w 1 połowie walczyli xDD bo w 2 połowie Czechy nie istniały i mają szczęście, że tylko 1;0 przegrali.

_woto_
23-06-2012, 10:04
Ja trzymam kciuki za Francje

Eklerq
23-06-2012, 11:35
Karpek dostał ostrzeżenie za prowokowanie do kłótni, ale miał na swoim koncie cztery punkty karne, co spowodowało, że dostał automatycznego bana. Każdy, kto będzie próbował być fajny i prowokować do niepotrzebnej kłótni zostanie ukarany ostrzeżeniem.

Simi
23-06-2012, 11:45
#top.
Niemcy - Grecja. doping dla Ozila i Samiego, nikogo więcej :P

jestem za Hiszpanami, którym bd dopingował tak samo jak Karimowi. : D

ciiq
23-06-2012, 12:25
@t
hiszpania wygra choc wolalbym wygrana francuzow :D a euro wygrywa portugalia ichuj :D

Simi
23-06-2012, 13:11
#top.
co myślicie o jutrzejszym meczu, Anglia - Włochy? Moim zdaniem Anglicy wygrają, ciekawi mnie skład w jakim zagrają.

#Lordzik#
23-06-2012, 13:57
Anglia - Włochy, chyba najbardziej wyrównany ćwierćfinał, każdy może go wygrać.

Po cichu liczę na Francję, bo Hiszpania już się znudziła z tym wygrywaniem hehe, ale podobo się znów kłucą jak w RPA, także pewnie nic z tego nie będzie.

Zaraz mnie tu pewnie zlinczują, ale chciałbym, żeby Niemcy wygrali, bo mają spoko ekipę.

Romus
23-06-2012, 16:00
@Up
Dokładnie, niemcy mają prze pake i spore szanse na finał. Myślę jednak, że to Hiszpania po raz kolejny pokaże ogromną klasę i zostanie mistrzem europy :)

Co do jutrzejszego meczu obstawiam 1-0 dla Włochów.

Simi
23-06-2012, 17:08
LRdRzdxlaW4
taka tam rozgrzewka przed meczem - jeden z najlepszych francuskich jak i światowych piłkarzy.

Hiszpanie dzisiaj wygrają, a jutro Anglicy. Moje typy.

SedaN*
23-06-2012, 19:16
Dzisiaj 2-1 Francja, jutro 1:0 Anglia XD

.Animal.
23-06-2012, 19:27
Wygrana Hiszpanii 2:0

Simi
23-06-2012, 21:05
ALONSOOO!

Setny mecz i gol, pięknie Xabi.

_woto_
23-06-2012, 22:32
Gdzie tam byl karny,,,

ManiQ
23-06-2012, 23:05
Zacytuje tu komentarz pewnego typka (true story).
'Niestety podejrzewam,że Hiszpania wygra to Euro ,przez 2
pozostałe mecze będzie nas męczyć swoją rekordową ilością
podań,a Szpak lub Miro Trzeciak uraczy nas swoim 10-minutowym
monologiem na temat wyższości Hiszpanii nad innymi
państwami.Potem błyskotliwi eksperci Telewizji Publicznej
kontrowersyjnie stwierdzą,że kluczem do ich zwycięstwa było
utrzymywanie się przy piłce.Natomiast najlepszy komentator w
historii telewizji czyli Maciuś Wkurzajewski (dostać Telekamerę bez
przeprowadzenia żadnej transmisji to nie lada sztuka,well done)na
dachu pewnej fabryki czekolady wraz ze swoimi gośćmi-
celebrytami będzie głowił się dlaczego nie grał ten Messi.'

Zostala Anglia na ktora nie stawialem przed euro.Jesli oni odpadna to te euro to wielka chujnia, a final to pewnie bedzie nudziarze-hitlerowcy.

@edit
Jesli Wlosi wygraja z niemcami to bedzie bardzo dobrze, final jednak nie bedzie taki chujowy.

'Oxidosis'
24-06-2012, 10:10
A ja się zastanawiam, dlaczego każdy z góry skreśla Squadra Azzura? Są tego plusy, ale naprawdę myślicie, że przy ewentualnym zwycięstwie nad Anglią Włosi nie postawią twardych warunków Niemcom? Przecież tam oni nie będą mieli kilkanaście sytuacji, co najwyżej kilka...

#Lordzik#
24-06-2012, 13:43
Ja bym Włochów nie skreślał. Dziś chyba tak naprawdę zobaczymy co Rooney gra na EURO.
Co do Francji, tak jak pisałem, że znów kłótnie i nic z tego nie wszysło.

#ManiQ - kto ten tekst wymyślił? Też mnie wcurwia trochę jak wszystkie komentatory i śmieciuchy w studiu, liżą Hiszpani hehe.

Simi
24-06-2012, 13:52
nie dziwie się, że Francuzi odpadli. Napastnicy bez gola na Euro, praktycznie 0 zgrania w ofensywie.

Goldi
24-06-2012, 23:32
Włosi wygrali z Anglikami po karnych nie dosyć że Niemcy dłużej odpoczywają to jeszcze Włosi grali o pół godziny dłużej. No to będzie niezły wpierdol od Niemiec xd

ciiq
24-06-2012, 23:46
japierdole kutas makarony wygraly ;c to teraz juz choy, mogliby skroic szwabow ale raczej wpierdool ;c
licze na final wlochy portugalia i mistrza portugalia :D

@down
no grali lepiej a makaronow poprostu nie lubie, wiec szedlem z a anglia :D

#Lordzik#
25-06-2012, 08:04
Makarony wygrały, bo grały lepiej w tym meczu? Co wy tak ubóstwiacie tych angoli? XD
Myślicie, że przez to robotę na wyspach znajdziecie, hehe.

Pirlo moim Bogiem, elko.

Τettmeier
25-06-2012, 09:27
Meczu Włochów nie oglądałem bo z zasady od przegranej Polaków z Czechami nie oglądalem nic, emocje z tego co czytam były. Za tydzień finałek to bedzie ciekawie. Forza Azzurri

'Oxidosis'
25-06-2012, 11:03
Pirlo to klasa sama w sobie - a karny - bajka, poezja, majstersztyk. W tym turnieju przyćmiewa zarówno Xaviego jak i Xabiego Alonso, jego skuteczność podań, i to jakich podań, jest niewiarygodna.

Włosi zdecydowanie zdominowali mecz oraz zdecydowanie zasłużyli na zwycięstwo. Statystyki odzwierciedlają wszystko.

Teraz, po 120 minutach gry, 3 dni odpoczynku i ciężki bój z Niemcami. Ci, którzy twierdzą, że Włosi zostaną zjedzeni, lepiej aby przygotowali się na inny scenariusz, bo jeżeli środek pola oraz defensywa będzie funkcjonowała tak, jak we wczorajszym meczu, nie liczyłbym na znaczną przewagę Niemiec jeżeli chodzi o sytuacje podbramkowe.

SedaN*
25-06-2012, 11:47
Pirlo to klasa sama w sobie - a karny - bajka, poezja, majstersztyk. W tym turnieju przyćmiewa zarówno Xaviego jak i Xabiego Alonso, jego skuteczność podań, i to jakich podań, jest niewiarygodna.

Włosi zdecydowanie zdominowali mecz oraz zdecydowanie zasłużyli na zwycięstwo. Statystyki odzwierciedlają wszystko.

Teraz, po 120 minutach gry, 3 dni odpoczynku i ciężki bój z Niemcami. Ci, którzy twierdzą, że Włosi zostaną zjedzeni, lepiej aby przygotowali się na inny scenariusz, bo jeżeli środek pola oraz defensywa będzie funkcjonowała tak, jak we wczorajszym meczu, nie liczyłbym na znaczną przewagę Niemiec jeżeli chodzi o sytuacje podbramkowe.

to może będzie porówno w sytuacjach podbramkowych, ale co z tego skoro taki balotelli ma tyle okazji i nie potrafi żadnych strzelić? to samo reszta, będzie liczyła się skuteczność

ManiQ
25-06-2012, 13:32
Lordzik
Pewny uzytkownik z Kanonierow.

@top
Teraz jak Wlochy pokonaly Anglie to mam powinni dojsc do finalu i wygrac go.Z hitlerowcami 1:0 wygraja ,a z nudziarzami juz grali , wiec znaja ich koncepcje gry.

Krulowiec
25-06-2012, 16:36
Liczę na jakiś przebłysk geniuszu Ronaldo w meczu z Hiszpanią (:D)
Niemcy rozjadą Makarony i witaj finał Niemcy - Hiszpania, gdzie górą będą Szwaby.

'Oxidosis'
25-06-2012, 17:47
Widze, że na forum nie brakuje "expertów", którzy twierdzą, że "Niemcy rozjadą Włochów".

Niemcy opierają swoją siłę na zawodnikach ofensywnych. Wystarczy ich przycisnąć i zaczynają mieć spore kłopoty. Z kolei Włosi, to fenomenalnie zorganizowana drużyna, jedność tworząca kolektyw, także Ci, którzy myślą, że Niemcy będą kontrolowali mecz, są w wielkim błędzie. Mógłbym napisać o tym sporo, ale poczekajmy, wszystko okaże się już niebawem ;)

Dziwi mnie ta podnieta Niemcami - ok, wygrywają, strzelają bramki - ale powiedzmy sobie szczerze - na tym euro nie grali jeszcze z powazniejszym przeciwnikiem.